én csa,k beköszön, fél kézzel tart gyerek
A héten már egyedül voltam, hazaküldtem házat épiteni az uramat. Mit ne mondjak, én is állat jól érzem magam... ma lesz az első nap, hogy éjszakára sem jön haza, mert kezdenek a nagyok odahaza elkanászodni. Nem mondom, hogy nem félek... viszomt ha este hajlandó Andris elaludni, akkor irok igazán hosszan, mert már annyi, de annyi mindent szeretnék irni!!!!!!!!
Zalán, nagyon boldog névnapot, Nanó, neked pedig egész kibővült csaLÁDOD NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kölyök, állandóan megy a drukk feléd, olyan jó olvasni a vidám kis irásaidat odaátról
!
Norco, mi ujság veletek? Még egyben?
Beuska, ha még olvasol bennünket, akkor irj sms-t, ha szültél és irj, ha beugorhatunk Andrissal meglátogatni!
Bezártság: brrrrrr......... itt is van..... ma négy órát sétáltam a lakótelepen, körbe-körbe, mint egy elmebeteg. Alig vártam már, hogy kimozdulhassak a lakásból, erre most az egész telepen érzem a bezártságot. Próbáltam kocsival is, sehova nem lehet eljutni, mert max. 3 órás intervallumokban kaja kell, ennél gyakrabban tisztába tétel+kell a hordozó és egy babakocsi vagy kenguru, de akkor a gyereket ide-oda rángatja az ember...
Irigylek mindenkit, akinek napközben alszik a gyerek, az én pitbullom csak séta közben hajlandó, egyébkébt egész nap 10 percenként sir unalmában. Asszem a gyerek is túlpörgött kicsit.
Na, megyek, remélem este vissza tudok jönni
Kvaszéva, részvétem!!! Azt hittem, nincs már dolog, ami téged meg tud viselni, de anyós úgy tűnik, mindenen túltesz. Azért várjuk vissza az optimizmusod!
Mzx, örök hála a kiscsibéért, kibővitettem az egy boszorka van-nal, csak nem emlékszem, mit csinál a középső fiú!!! Help, please!!!!!!!
És elismerésem minden több gyerekes anyának, nem tudom, hogy tudtok mindent egyedül elintézni!
Na, tényleg megyek, mert az összes szomszédot felveri a kiabálással!