Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

most csak röviden, mert ugye 1 órával kevesebbet alszunk ;)

Monácska, nagyon köszi a szüléstörténetet! Sajnálom, hogy a doki igy nyomakodott, de nagyon ügyes voltál! és örülök, hogy sikerült jó szülésznőt találnod! :)

Lusie, nem semmi méretek ;)

Esztereu! Pumperka, Nektek is köszi a szüléstörténetet! Nem is hiszitek, de ideát olyan jó olvasni ezeket és elmerengeni, vajon rám mi vár....
Esztereu, nagyon édes a kis Balázs Örkény! Melyik nevét használjátok?

Tcis++++

Télleg, Enikő nem jelentkezett ma.... ezek szerint bent maradt..?? ++++

Norco, Neked is +++

Mni, Feri, tündériek aképek -mint mindig :lol:
télleg, nekem is az jutott eszembe, hogy mindig a ruhához illő cumit kap Lilla?

Judit18, annyira aranyos a csöppség a karodban!Nagyon édesek vagytok!!!! köszi a képeket!!

Panny, ez nagyon ijesztően hangzik...

rólunk annyit, hogy voltunk ikeába, :) majd tesco jellegű boltba, ott feltankoltam alkoholmentes sörökből. csak tudnám erre mért nem jöttem rá hamarabb... egész fini... :) és mikor iszom Maszat mindig mocorog.... :lol:
aztán ma este is (tegnap is ) megnéztünk egy James Bond filmet.
úgy tűnik még nem szülünk. Most már igazán lehetne április 1.... de attól még maradok itt ;)

najóccakát :)

Kép

Kép
kolyok28

Jó reggelt!

Pumperka köszönjük a szüléstörténetet és még egyszer szívből gratulálok Zsomborhoz!

Köldökcsonk!!
Nekünk még nem esett le pedig már tegnap volt 2 hetes Liza.
Szerintetek ez nem gond????????

pepike

Kép

Kép
pepike

Csókolom!
Engem Ipacs Zalánnak hívnak és szeretném megköszönni minden topik tagnak azt a sok jókívánságot és virtuális ajándékot amivel a mai névnapomon el tetszenek halmozni engem. Én, mint már a szüléstörténetemből kiderült, 2008. február 29-én érkeztem erre a Föld nevű primitív bolygóra. Sajnos utólag tudtam meg, hogy az 1. születésnapomat csak 2012 február 29-én tudjuk megtartani. Erről elutazásom előtt senki sem tájékoztatott a Gólya Hivatalban. Ezért is érzem másokhoz képest egy picit fontosabbnak a névnapjaimat mert azokat legalább évenként megünnepelhetjük.

Előre is köszönöm és üdvözletemet küldöm minden kis társamnak is: Ipacs Zalán

Endre

Kép
kikóférjendre

Zalánkának nagyon boldog névnapot kívánok! :D

Melinda

Kép
melinda80

Hááát Lányok, olvasgatom itt a szüléstörténeteiteket és fel nem foghatom, hogy nekem hogyan lett meg négy óra alatt a Lányom...

Próbáltam nektek képet küldeni Dincikémről, de nem sikerült. Hogy kell képet csatolni?
Vendég

Kép
Vendég

Kölyök!

Mizu??Szülés?? :wink:

Sajna betegek a nagyok(orrszívás,sapkázás...)szal nem unatkozunk.....

Pumperka!és a többi 3 gyerekesek...!!

A férjemmel már tegnap kínunkban röhögtünk, hogy hogy lehet ezt átvészelni... :wink:Rájöttünk hogy csakis humorral :lol: :lol: Ti hogy álltok mint 3 gyerekes család??? :wink:Az első fürdetés elég jól ment,büszkék is voltunk hogy mindhárom 8-ra ágyban volt :wink:

Panni
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Zalán!
Boldog névnapot kívánok! Pont tegnap néztem a naptárban, hogy ma lesz ennek a szép névnek az ünneplése... :D

Melinda!
Nekem a védőnőm ajánlotta még anno, hogy a forraló vízbe egy kávéskanál citromsavat kell tenni. (gyógyszertárban kapható, kimérve, én 10 dkg-ot szoktam venni, nagyon sokáig elég.)
Ettől nem fehéredik ki a cumi, hanem szép marad, nem lesz foltos sem. Nagyon javaslom!!!

Panny!
Szépek vagytok!
Nekünk ugyan két gyerek van, de mikor mindkettő rázendít... :(
Tegnap a fürdetés közben a kicsi üvöltött, a nagy immár ezredszer takart el (kapott egy WC létrát, és a szobában felmászott rá jó sokszor, persze nem kellően kitámasztva). Én humor helyett azt éreztem, hogy miért is nem jártunk együtt a férjemmel pár évig, miért is volt nekünk ilyen sürgős a gyerek. Persze ez pár percig tartott, mármint az érzés.
Sajna, mi előbb hajba kapunk a férjemmel, minthogy jót nevetnénk a dolgokon. 11 előtt mi nem jutunk ágyba, meg a gyerkőcök sem....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Xien, Fnora, örülök, hogy ismét itt! Gratulálok a babákhoz és sok boldogságot kívánok Nektek! Nem ér még1x eltünni!
Melinda, nekem Avent mikrós sterilizálóm van... én szeretem és gyorsan is működik.
Judit, még 2-5kg-os pelust használunk... nem tudom még meddig, mert tegnap este már alig bírtam betépőzárazni. :)
Szilvánusz, tök jó, hogy már ilyen rendszer van nálatok... nálunk még mindig nincs, amikor ébred akkor eszik. :)
Rima, milyen otthon? Nem rossz, hogy ilyen gyorsan kiraknak a kórházból? Van otthon segítséged?

Köszönjük a szüléstörténeteket!

KépKép
KépKép
mni

Kicsi Zalán!
Boldog névnapot!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Panny!

Most még elmegy a 3 gyerekes lét, de hétfőtől egyedül.... Sajna nekem még a tejprobléma is mellé jön...
De majd próbálom én is humorosan. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Zalán boldog névnapot kívánunk Neked! :)
Kép

KépKép
KépKép
mni

Napsugaras jóreggelt :)
Mosolygós, vidám névnapot kívánunk Zalánnak :) (szegény, még az első névnapja is rövidebb 1 órával :( )

Xien, bizony szerencsés vagy a 4órával :) Köszönjük a képet, tündériek vagytok :)

Panny, köszi az érdeklődést, még nem szülünk. :) de olyan szépen süt itt a nap, szerintem elmegyünk kirándulni :) hátha az beindítja. De igazából nem félek a holnapi magzatvízvételtől sem, most az a megérzésem, hogy azzal nem lesz gond, de estére beindítja majd a vajúdást és kedd reggel, vagy valamikor kedden fogunk szülni. De majd meglátjuk ;)
mindenképp jelentkezem valahogy,ha van valami :)
Nagyon aranyosak a fiúk!!! :) remélem hamar meggyógyulnak! Jó, hogy humorral tudjátok felfogni a nehezebbjét :) biztos nagyon vidám család lehettek :)

Vannak akik nagyon rég jártak erre... hiányzik pl KvaszÉva??
Eszterxx, és Pati???? nemér eltűnni....

vidám napot, :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Bocs, hogy egy kicsit eltűntem, de 6 napig volt netünk, aztán pedig a visszaolvasás lekötött. :wink: :roll: :lol:

Először is szeretnék gratulálni minden új babánkhoz, aki múlt hét péntek óta született! :D

Másodszor: Ipacs Zalánka! Isten éltessen sokáig! :D

Harmadszor: Nanó! Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked, így utólag. :wink: :D

Velünk minden rendben. Botondkánk kicsit hasfájós lett, és ez némileg megnehezíti a napjaimat, de még így sem panaszkodhatom. :? :wink: Továbbra is 3 és fél, 4 óránként eszik, éjszaka van, hogy csak egyszer, de általában kétszer ébred kajálni, utána gyorsan alszik is vissza reggel 7-1/2 8-ig. Délelőtt általában keveset alszik, olyankor igényli a törődést. Hiába ilyen jó gyerek a picikém, néha nagyon el vagyok kenődve, hiszen mióta az Anyukám visszament Békéscsabára teljesen egyedül vagyunk. A férjem alig van itthon. Van olyan, hogy az esti fürdetésre sem ér haza. Iszonyatosan hiányzik a társasága. Hiába megyünk el Botival minden nap másfél-két órára sétálni az nem olyan, mintha Apa is velünk lenne. Ráadásul tegnap reggel le kellett mennie Békéscsabára, és még csak most indult el vissza hozzánk. Nagyon rossz volt nélküle az éjszaka is. Attól tartok, hogy a nagy önsajnálatban bedepisedem, és ez majd kihat a tejemre és a gyerekemre is, de néha annyira nem bírom visszafogni a bőgést. :( :oops: Most még az átlagnál is nyűgösebb vagyok, mert anyós-pajtással tart hazafelé a zuram. A hátam közepére sem kívánom, de nem tilthatom meg neki, hogy lássa az unokáját. (Vagy mégis? :wink: )

Bocs, hogy így kiborultam Nektek, de úgy éreztem, hogy ennek most muszáj kijönnie belőlem. Persze az én nyűgöm semmi ahhoz képest amin Beuska megy keresztül. Nagyon sajnálom szegényt. :( Pepike! A Te kislányod sztorija sem semmi. :shock:

A babáink még mindig nagyon szépek, a szüléstörténetek pedig szinte kivétel nélkül megríkatnak, bár némelyiket olvasva egyáltalán nem sajnálom, hogy én nem éltem át hasonlókat. :oops: :roll:

És végül néhány kép Botiról.
Kép Mi a frászt akartok tőlem? :lol:

Kép Nagyival.

Kép Játék közben beájultam. :lol:

Puszi.

Évi

KépKép
kvaszeva

:) szia Évi :)
Csak hiányolni kellett? ;)
sajnálom, hogy ilyen sokat vagytok egyedül... nem lehet könnyű. A depit meg felejtsd el!!! najó, könnyen mondom.... de drukkolok, hogy jobbkedved legyen.
Hátha anyóspajtás majd segít. Vagy nem vagytok olyan jóban?

Naggyon édes a kis Botond!! :) Kérünk olyan képet, amin Te is rajta vagy!!! :)

Kép

Kép
kolyok28

Csak beköszönök, ma megy el anyum, jön helyette anyós. Lányok én tegnap tiszta depis lettem, és ma is bőgök egyfolytában. A tejem így a negyedére csökkent. :cry: de próbálom összeszedni magam, csak egyszerűen mindenen el kezdek sírni :x :cry: Legszívesebben csak robival meg a gyerekekkel lennék, de nem akarok megbántani senkit. Remélem, csak átmeneti állapot.

ZALÁN BABA BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

Pumerka, a sör amit ajánlott Pati, szerintem borzalmas ízű, de azért bevedelek belőle napi 2-3-at, meg ott van a 1-2 Stella. :wink: LAktoherbet lecsökkentem mától 4*1/2 literre, nagyon sokat szellőztetek tőle :oops:

Tegnap a férjem elment Tescoba meg játékboltba (Milónak vett legót), és mivel lep meg??? Egy játék tehénnel, aminek jó nagy tőgye van!!!!!

xien, évi, panny, édesek a babáitok!

kolyok, hogy vagy ma?

Melinda írj egy kicsit te is magatokról!
Vendég

[quote="kolyok28"]: írta:kolyok28) szia Évi :)
Csak hiányolni kellett? ;)

Ezek szerint, igen! :wink:

Anyósom nem annyira jófej, hogy segítsen kimászni a depiből, sőt! :?

Kedden lesz Boti egy hónapos. Akkor majd kaptok olyan képet, amin én is rajta leszek. :wink: :lol:

Nagyon szorítok Neked, Kölyök! Tuti a keddi indítás?

Norco! Veletek mizu???

Évi

KépKép
kvaszeva

Szia Jim, sorstársam! Anyóspara, súlyfelesleg, depi... mi jöhet még nekünk??? :shock: :? :roll:

Lépek, mert felébredt a szipolykám, és elég hangosan jelzi, hogy éhes.

Puszka.

Évi

KépKép
kvaszeva

Kölyök!
Örülök, hogy ilyen kiegyensúlyozott vagy az utolsó napokban is. :wink:

Éva!
Én is nagyon rettegek az egyedülléttől, meg a délutánoktól amikor egyedül kell boldogulnom a hárommal. Bár az enyémek már nagyobbak, mint Pannyé, de még ők is állandó irányítást igényelnek, ha nem vagyok a sarkukban akkor semmivel nem vagyunk meg időre...

Jim!
A hangulatingadozás nálam is ma kezd mutatkozni...Ugyanaz az érzés: csak a szűk család, de ők viszont ne menjenek el...
A sör tényleg borzalmas édes, de én is kettőt azért benyomok...

:wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!
Bocs,sajna, amióta hazajöttem a kórházból, azóta sorra betegek a gyerekek, úgyhogy csak gyors olvasást tartok.
Sokat gondolok azokra, akik még nem szültek meg, remélem szép lesz majd az élmény.

Lusie, az Uzsokis élményeim még meg fogom írni.

Panny, nálunk meg sajnos a pici a legbetegebb :cry: Jobbulást a nagyoknak.
Hétfőtől én is egyedül leszek, azt hiszem a gyerekorvosnál kezdünk :cry:
Mindenkinek minden jót a hétvégére!
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Haspók Lilla fürdés után:

Kép

feri (mni)

Törpike:

Kép

:D

feri (mni)

Látszik, hogy Lilla baba szépen elkezdett gyarapodni. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Évi - hű, én is pont ettől félek - holnaptól leszek először teljesen egyedül és Attila is későn jár haza, jó ha fürdetésre hazajön.
remélem nem leszek nyomott.

ráadásul nincs már autóm, tisztára bezártságérzésem van, mert innen Ürömről 1 db földút van ahova ki tudom vinni sétálni Esztert, de bárhova máshova csak kocsival tudnék menni, ami ugye most nincs...
kicsit félek...

nálunk anyósom ma ment haza, itt volt kedd óta. de ő aranyos, nem volt vele gond, csak persze mégis fura volt, hogy a nem túl nagy lakásban hozzá is alkalmazkodni kellett...

de néha tényleg belegondolok, hogy a háromgyerekesekhez képest még milyen könnyű nekünk ...Pumperka, Panny, Kissani felnézek rátok!!

KépKép
judit18

Hello csajok!

És azt hittem, hogy csak én vagyok "megcsúszva" lelkileg!

Valahogy úgy írja minden folyóírat, hogy hazaméssz a babával és minden rózsaszín álom, minden olyan magától érthetődő... :?

Látom többen is hasonló problémákkal küzködtök, mintén.

Bezártságérzet,
mi lesz ha egyedül maradok a fiammal?,( a férjem szintén sokat van távol, későn ér haza),
időnként borzasztó önzőnek érzem magam, hogy sokkal jobban alá kellene magam vetni a babának és ha ezt így el tudnám fogadni, akkor nem érezném azt amiket érzek.
Sírdogálások.
Sokat sírok. :shock: (Ez sem teljesen nomárlis, bár a gyerekes ismerőseim mondják, hogy bizony-bizony, ez ezzel jár... :shock: :oops: :roll: :lol: )

Nem panaszkodni akarok, csak sokkal másképp képzeltem. :oops: Csipkerózsa lányos ábrándjai egy kisbabáról. :roll:

Félre ne értsetek, szeretem a kisbabámat, már most sokat szórakozunk rajta a párommal, hogy miket képes produkálni és még nem tudatosak a mozgásai, mimikája... :lol: , tegnap volt az első sírásmentes fürdetés.
Topikból jött az ötlet, hogy melegebb víz, melegebb fürdőszoba... élvezte is. Teljesen.

Éjszaka 1szer max kétszer kel. Akarhatok ennél jobbat? :oops:

Két napja a tejem is csappan.... nem értem. :roll: Éppen ezért gyakran kell mellre tenni, mert követeli... persze, tudom: kereslet-kínálat, de éjszaka meg durran el a cicim, nappal meg alig van benne valami... a gyerek állandóan rajtam lóg(na). :roll: De lóg is, mert tej kell neki!

Ha ez nem javul akkor íratok ki tápszert a dokival.

Judit!
Én is csodálom a többgyerekes családanyákat! Szerintem minden NŐ egy HŐS, aki gyereket nevel! Több gyereket nevel! A segítő apukák is hősök!
Kezdem átértékelni anyukám és apukám.... erről is írtak a könyvek... ezt sem értettem. Mostmár értem. :oops:

Két hetesek vagyunk. :)
Telik az idő. Hamarosan két hónap, aztán két év... tovább nem is folytatom... mingyá megint bőgök.
Vendég

Megérkezett anyós. Olyan illatfelhőt hozott a lakásba, hogy a gyerek 16-t! tüsszentett egymás után. :shock: :? Most meg letettem aludni és bent ül az ágya mellett és nézi, hogyan alszik. Linocs! Egyből eszembe jutottál!

Pumperka, Panny, Kissani és Beuska! Benneteket aztán végképp nem irigyellek! 3 gyerekkel egyedül!? Le a kalappal. Én meg itt nyafogok. :? :roll:

Judit! Tényleg nem könnyű, de a törpi úgyis mindenért kárpótol. :wink: :D

Ez a Lilla baba annyira szép! :shock: :D

Évi

KépKép
kvaszeva

[quote="kvaszeva"]M írta:kvaszevaegérkezett anyós. Olyan illatfelhőt hozott a lakásba, hogy a gyerek 16-t! tüsszentett egymás után. :shock: :?

Részvétem megy feléd! :lol: És a kisfiad felé... :roll: :lol:
Vendég

kvaszeva: na ti szegények! azt nem értem, hogy édesanyám miért tudott viselkedni a gyermek közelében??? Dohányzik, de azon a héten, mikor itt volt nálunk, egy szál cigit nem szívott el, pedig nem kértem rá... nem ült folyton folyvást a gyermek mellett, megvárta, míg én adtam a kezébe, pedig láttam, hogy vágyik rá...

És akkor a köszöntések:

Zalán! Boldog névnapot!

Lillácska! Boldog hóforolót így utólag!

Nanó! Boldog szülinapot, szintén így utólag!
linocs

Persze: hófordulót :oops:
linocs

Sziasztok!

Elkészült a szüléstörténetem:

1206885636.1206.doc

Olvasok vissza és jövök!

Melinda

Kép
melinda80

Xien,
de jó ez a kép kettőtökről! :)

Panny,
szépek a gyerekek! :)

Juditkecskeméti,
köszi a tippet a kifőzéshez!

Kvasz Évi,
szia!! :) Sajnálom, hogy a férjed ennyit dolgozik, kitartást és sok erőt!

Aranykavics,
Neked is nagyon sok erőt kívánok!

Jim,
nem semmi az urad, ezzel a tehénnel beállítani! :x :)

Niki, Feri,
Dórinak is ilyen szép kerek pocikája van! :)

Küldöm az erőt, de azért nálam is vannak ilyen depis napok, amikor elkenődök és folyton sírnék. Főleg, mikor hirtelenségemből adódóan véletlenül kiborítottam a lefejt tejemet. Na, azt nem kívánom senkinek, főleg, hogy éppen annyi van, amennyi elég és még ráadásul ki is borult egy adag...

Na de most jó hangulatban vagyok, főleg, hogy egyre szebb időnk van és le tudom vinni Dórit sétálni.
Dóri még mindig nagyon jó baba. Napközben 4 órákat alszik, éjjel van, hogy 6-ot is, ritkán sír, általában ha a hasa fáj. Enni olyan 100 miliket eszik.

Teszek fel egy séta előtti beöltözős képet, olyan cuki! :)

Kép

Melinda

Kép
melinda80

én csa,k beköszön, fél kézzel tart gyerek :cry: A héten már egyedül voltam, hazaküldtem házat épiteni az uramat. Mit ne mondjak, én is állat jól érzem magam... ma lesz az első nap, hogy éjszakára sem jön haza, mert kezdenek a nagyok odahaza elkanászodni. Nem mondom, hogy nem félek... viszomt ha este hajlandó Andris elaludni, akkor irok igazán hosszan, mert már annyi, de annyi mindent szeretnék irni!!!!!!!!

Zalán, nagyon boldog névnapot, Nanó, neked pedig egész kibővült csaLÁDOD NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kölyök, állandóan megy a drukk feléd, olyan jó olvasni a vidám kis irásaidat odaátról :lol: :lol: :lol: !

Norco, mi ujság veletek? Még egyben?

Beuska, ha még olvasol bennünket, akkor irj sms-t, ha szültél és irj, ha beugorhatunk Andrissal meglátogatni!

Bezártság: brrrrrr......... itt is van..... ma négy órát sétáltam a lakótelepen, körbe-körbe, mint egy elmebeteg. Alig vártam már, hogy kimozdulhassak a lakásból, erre most az egész telepen érzem a bezártságot. Próbáltam kocsival is, sehova nem lehet eljutni, mert max. 3 órás intervallumokban kaja kell, ennél gyakrabban tisztába tétel+kell a hordozó és egy babakocsi vagy kenguru, de akkor a gyereket ide-oda rángatja az ember...

Irigylek mindenkit, akinek napközben alszik a gyerek, az én pitbullom csak séta közben hajlandó, egyébkébt egész nap 10 percenként sir unalmában. Asszem a gyerek is túlpörgött kicsit.

Na, megyek, remélem este vissza tudok jönni

Kvaszéva, részvétem!!! Azt hittem, nincs már dolog, ami téged meg tud viselni, de anyós úgy tűnik, mindenen túltesz. Azért várjuk vissza az optimizmusod!

Mzx, örök hála a kiscsibéért, kibővitettem az egy boszorka van-nal, csak nem emlékszem, mit csinál a középső fiú!!! Help, please!!!!!!!

És elismerésem minden több gyerekes anyának, nem tudom, hogy tudtok mindent egyedül elintézni!

Na, tényleg megyek, mert az összes szomszédot felveri a kiabálással!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Sajnos még mindig nem tudtam egy sort sem visszaolvasni, mert megint besz@rt a gépem, újra kellett telepíteni. :(
Nagy is volt a nyüzsi itthon, ma ment el Szilvi hugicám, közben megjött anyukám, ő még marad két hetet, Gabi hugicám is itt volt két napot egy éjszakát.
A kisfiam egy bőgőmasina, elneveztem Bömbikének, mert egész nap csak cici és sírás, alvás nulla, csak és kizárólag karban. Ha leteszem, két perc múlva sír. Kész téboly! Szerencsére éjjel alszik, kétszer kel szopizni. Egyelőre.
Úgyhogy amint tudok majd jövök, olvasok, írom a szüléstörténetemet, meg hozok majd még képeket.
Azt hiszem, majd éjszakai üzemmódban tudok csak jönni. Majd meglátjuk.

Minden még egyben levőnek kitartást!
A friss babásoknak gratulálok, sajnos csak név nélkül, mert még azt sem tudtam megnézni, ki szült azóta. :cry: :cry: :cry:
Babáknak, Mamáknak puszi!

Remélem hamarosan jövök!
Vendég

Sziasztok!
Még 2:1, de sajnos elkaptam egy kis betegséget! Tegnap 38,5 fokos volt a lázam, ma még csak hőemelkedésem volt! A babának semmi baja, tágulni tegnap előtt óta egy milit sem, magzatvíz tiszta, szívhang rendben, de a vizeletemben gyulladást találtak, de semmi küli! Holnap Nst! Sajna nem tudok visszaolvasni, mert fekszem egész nap!

Kép
enikoe182

Sziasztok!

Hát lányok! Kitartás! :? Ezt magamnak is írom. :roll:

Eszterx!
Egy boszorka van
Három fia van
Iskolába jár az egy
Másik bocskort varrni megy
A harmadik kint a padon,
A dudáját fujja nagyon.
De szép hangja van.
Dana-dana dan.... :roll: Talán... így van... :roll:
Vendég

kavics: :wink: :wink: :wink: 8) ahogy írtál és amiket írtál én maximálisan megértelek. Az első gyermekemnél pont ugyanígy voltam.

És többi kedves sorstárs: Sajna az exem nem értett meg és az mégrosszabb volt. Akkor anyukám éjjel-nappal dolgozott, rá nem számíthattam lelkiekben. Az anyósom meg egy buta falusi liba, aki aztán pláne nem értett meg, csak sértődni tudott. Így olyan szinten rátett még az amúgy is depis állapotomra, hogy egész nap bőgtem, és párszor meg is fordult a fejemben, hogy minek kellett nekem gyerek??? No akkor még nem voltam 24 éves, elég pörgős életet éltem előtte, szóval szörnyű volt a bezártság. Most sokkal jobban viselem, de sajna kezdek kiborulni. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen fárasztó 2 gyerekkel. No nem is Milánnal van a gond, mert tök ari, hanem a kicsike bömböl egész nap. Szerencsére éjjel alszik, csak kétszer kel fel szopizni, azt is hamar lezavarjuk. De amit nappal művel, kiborító. És szegény anyukám is már az agyamra ment, helyette most itt van anyós, aki mégjobban idegesít. Félre ne értsetek, tök jófej, lesi minden kívánságom, de nekem most erre akkor sincs szükségem. Én a férjemet akarom magam mellett egész nap!!!! Hiányzik a simogatás, ölelés. És sírok sokat. Itt vagyunk ezren 53 nm-en, hol ölelgessem??? Hol szeretgessem???? :cry: :cry: :cry: Ugye ez csak jobb lesz??? Meg a tejem is idegesít, eddig volt dögivel, most meg érzem a ciciken, hogy puhábbak. Mint ahogy kavics is írja. Éjjel eláztat, nappal meg plöttyedt és a baba rajta csüngene egész nap.....

A túloldaliaknak kitartás, enikoke nagyon sajnálom, hogy beteg lettél, gyógyulj meg szülésig!!!!!

ja és panny, durva amit írtál a gyerekrablókról, tök beijedtem. Ez olyan Naplós story, de akkor miért nem nyomja a TV?

puszi, végre elaludt Martin, mág 14 óra óta egyet sem hunyt, vagy a csöcsön lógott, vagy sírt....Remélem éjfélig nem akar enni.
Vendég

Sziasztok,

régen jártam nálatok, de kölyök28 nagyon kedves invitálásának már nem tudtam ellen állni :D
Nagy-nagy örömünkre márc. 14-én 15.59 órakor egészségesen megszületett Bori lányunk 3140 g súllyal, 55 cm-rel, sima szüléssel. Sajnos 8 napig voltunk a kórházban miattam. A szülés rendben ment, utána volt egy kis vészhelyzet. Köszönhetően a fantasztikus orvosomnak és szülésznőmnek, valamint a „csapatnak” mára már teljesen jól vagyok. Ha lesz egy kis időm leírom a szülés történetemet. A Péterfyben szültem (nagy szerencsémre), nagyon tanulságos.

Nagyon gratulálok az eddig született babáknak és mamáknak, nagyon jó egészséget és sok tejcit kívánok!

Ígérem jövök gyakrabban :D

Üdv, Renyo

u.i. Mindjárt teszek fel képeket is
renyo

hát ez olyan megnyugtató, hogy másoknak is vannak hasonló érzései ...de gondolom majd túljutunk rajta...

eszterxx, aranykavics, köszi az újabb tételt a repertoáromba...
már van a kiscsibe, felidéztem vukot, fülesmackót is (fél napig gondolkoztam, hogy "bal" füléről hívják fülesmackónak...)
vettem egy dalos, mondókáskönyvet is, csak amikor előszedtem olyan szép színes volt a borítója, hogy Eszter leragadt nézelődésében és nem tudtam belőle mondókázni neki :)

Melinda, lehetne Dórit klónoztatni valahogy?? 6 órát alszik egyben???
szörnyű lehetett kiborítani a tejet - az én 20 grammjaimmal amikor kicsorog a szájából akkor is ideges vagyok, minden cseppje kincs!

Enikő,
jobbulást!!

Zalán, nagyon boldog névnapot kívánok!!!

tudtok valami jó tippet szélgörcsre??
én már mindent kipróbáltam amit tudok - sok büfiztetés vállon (már szinte kipaszírozom belőle), láb-bicikliztetés, és már Espumisant is kapott de még mindig sokat szenved szegénykém... meg mi is éjjel...

KépKép
judit18

Nem tudjátok miért nem sikerül fotót feltölteni...?
renyo

Kép Bori Kép Bori fürdőzik Kép Ketten Kép Büszke apa és lánya
renyo

most télleg nagyon rövid leszek.
Renyo, üdv újra itt. Aranyosak vagytok naggyon :) tündéri az a fürdős kép :lol:
mivel mostanában ezek szerint nem szülünk....
(Beuska, Norco??? )
legyen egy születési sorrendes táblázat:
Kép
Kép

Eszterxx sok erőt ma estére! örülök hogy újra itt és remélem este hosszabban. :)

Enikő, jobbulást +++ remélem nem lázasan kell szülnöd... :roll:

Besuka, ma este mentél be a kórházba, ++++

Melinda, a Ti szüléseteket is megkönnyeztem. köszi!!!!

na megyek, mert már megint JamesBond megy a tévénkben ;)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Jó olvasni a szüléstörténeteket...köszönöm én is a lehetőséget!
Mindenkinek kitartást a kicsikhez, meg a szoptatáshoz és egyéb nyűgökhöz...bizti a melegfront is közrejátszott!
Tudom, nem nagyon ismertek, de szoktam olvasni és nem tudtam nem reagálni...jó itt a hangulat :)

Még pár nap és kiderül, hogy márciusi vagy áprilisi kismamának számítok...
üdv Nektek

borakata
Vendég

Beuska! Nagyon drukkolok!

Persze a többi egyben levőnek is, csak Ti még nagyjából időben vagytok.... :wink:
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Képzeljétek, ma este bementem a kórházba és a dokim hazaküldött, mivel a belső méhszájam 3-4 cm-re ki van tágulva. Igaz hátul van, de az nem gond. Fájásom eddig egy deka sem volt. Most 2x vizsgáltak meg így kb. 5-10 perces gyenge fájásaim vannak. A szüklésznő javasolta, hogy igyak egy kis alkoholt, így most borozgatok egymagamban. Reggel 7-re megyek és burkot repesztenek.
Szóval holnap megszülezik Alexa. Küldöm az sms-t, ha kibújt a kis drága.

Egy kicsivel jobb kedvem van, hiszen ma ismét láttam a kisfiam ujját. Hát mit mondjak szerdához képest gyönyörű, de így is nagyon csúnya. Egy csövet kihúztak, így fele annyi antibiotikumot kap. Talán csütörtökön őt is hazaengedik, mint engem. (Természetesen, ha nem lesz komplikáció.) Az, hogy milyen mértékben sérült az ujja az csak a gyógytornán fog kiderülni ami majd 1,5 hónap múlva, a drót kivétele után kezdünk meg. Igaz addig még a körme is le fog esni. Stb. Úgy sajnálom. De bízom benne, hogy meggyógyul. (Pedig nagyon sújos a sérülése, vagyis a baci álltal okozott kár.)

Kikóférj, Endre!
Sajnos nem hajlandó megenni a foghagymát, de itthon, majd újra próbálkozunk, a kórházban azért ez egy kicsit nehézkes, pedig megpróbáltam.
Mégegyszer köszönöm a jótanácsokat!

Még egy kis babona!
Nálunk mindenkinek a születési dátumába benne van a 3-as. Alexánál nem izgultam, mert tuti 03. hó.
Na most figyeljetek:
Férjem: 07.03.
Én: 08.13
Marci: 05.03.
Lili: 05.23.
Alexa: 03.31.

Ja és még valami:
A fiamat meg kell tanítanom bal kézzel írni! A félévi biziében az van, hogy bal kezes, én szóltam az osztályfőnökének, hogy ha gondolja javítsa ki jobb kézre, mert a Marci jobb kezes, de nagy valószínű, hogy az évet bal kézzel fogja zárni.
Milyen hihetetlen a sors, talán lehet, hogy tényleg megvan mindenkinek írva?

Holnap megy az sms, puszi mindenkinek, jó éjszakát!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Eszterxx!

Most olvasgatok vissza, holnap reggel 7-re megyek, az sms-t küldöm, hogy mikor lesz meg a kiscsaj. Várlak téged is és bárkit aki megszeretne látogatni.

Gyertek nyugodtan, hiszen a férjem dolgozik, a lányom óviban az anyukám fog Marci és én közöttem rohangálni. A társaságra pedig vágyok, hiszen annyi bajom volt az utóbbi időben. Szeretném elfelejteni és egy kicsit vidámabban élni.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Csak nem bírtam elszakadni a nettől...
és milyen jó, mert olvashattam ezeket a jó híreket!

Beuska!!! Annyira örülök, hogy estére hazaengedtek! Egészségedre a borhoz! és annak is örülök, hogy úgy néz ki, jobban van Marci ujja!!
Megy a drukk az egész családnak! +++++

ez a 3as számmisztika jól hangzik! :)

nyugodt éjszakát és holnapra ++++

Kép

Kép
kolyok28

Beuska,
Nagyon szoritok nektek, hogy minden rendben legyen. A kisfiad ujja mielobb gyogyuljon meg, neked pedig konnyu es gyors szulesed legyen. Varjuk Alexa megszuleteserol a hirt.

Nano, Boldog szuletesnapot igy utolag.

Zalannak boldog nevnapot.

Anyosok :roll: :evil: Az enyem szerencsere jo, hogy messze van :D . Anyukam, meg jo, hogy itt van, habar neha Ot is egyre nehezebb megerteni, de ha azt nezem, hogy 70 eves ahhoz kepes egesz fiatalos.

Depi: nekem az elsovel nem volt szerencsere, vagyis nem szules utan, de szules elott annal inkabb, amikor kijottem terhessen es egesz nap egyedul voltam, a nyelvet nem beszeltem, ismerosom egy szal se, egesz nap csak bogtem. Remelem most is meguszom szules utan, nagyon rosz lehet amikor az embert allandoan a siras folytogatja ha van ra oka ha nincs de hat a hormonok dolgoznak es nem nagyon van mit tenni ellenuk.

Jo ejt mindenkinek, beuskanak pedig meg egyszer megy a drukk++++++++++++ Remelem a bor megteszi a hatast.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Beuska!

Nagyon szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!!!!!

Remélem mindenki a legnagyobb rendben van!
KÖLYÖK??????? ENIKŐ??????? Nem akartok még szülni???
Enikő nagyon sajnálom, hogy beteg vagy. Gyorsan kuráld ki magad hiszeb mindjárt itt a nagy nap, és erősnek kell lenned!

Jaj én olyan kis butus voltam pénteken, hát köszi nektek Juditkecskemét, Mni az a 12 gr valóban nem 12 gr, hanem 120
:oops:
Meg is lepődtem??? :shock: :shock:
Nem írtam ki a nullákat!!!!! :oops: :oops: :oops:
Doki néni azt mondta, hogy ne adjak neki annyit, mert attól fáj a pocója!
60-70 gr még elég neki! :?: :?: :?: :?:
Szerintetek is????

Juditkecskemét!
Nimi 150 gr-ot eszik??????????
Neki nem fáj a pocója???

Kikó70!
Adtam neki forralt vízet, és el is fogadta! Nagyon köszi a Tippet!
Már látom, hogy kevésbé sárga!

ZALÁNNAK Boldog Névnapot Kívánok!!!!!!!!!!!!!

Feri, Niki!
Kicsi pókhas Lilla nagyon Édi Baba!!!!!!!!!!!

[b]Beuska!

Ez borzasztó ami veletek történt egészséget nektek!
Jó egészséget nektek! És sok sok kitartást!!!!!!!
Ma pedi megy a drukkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!

[/b]Meli!
Köszi a jó tanácsot, ma elküldöm az embert, és megvetettem a krémet!
Dóri nagyon cuki pofi!!!!!!

[b]Xien!

Szépek vagytok nagyon!!!!!!!!!!!!!

Panny!
Ez a történet elég hátborzongató volt! Brrrrrrrrrr!!!!
Kicsike Olivér nagyon aranyos!!!!

Kvaszeva!
Jó hogy írtál!!!!!! Nagyon édi Boti!!!!!!!!!!!!

[/b]Jim!
Hasonlóképpen érzem én is magam! Álítólag ez teljesen természetes, majd elmúlik!
Csak az itt a kérdés, hogy mikor??????? :shock: :shock:

[b]Renyo!

Nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!! Cuki kis pofa Bori!!!!!!!!!!![/b]
Vendég

Sziasztok!

Beuska!
Megy a drukk!!!!!!

Jim! Aranykavics!
Azt hittem csak én vagyok ilyen bőgőmasina és én érzem azt, hogy mindenki hagyjon békén, csak a gyerekeimet és a férjemet akarom.
Múlt héten szerencsére itthon volt a párom, de szombattól ismét dolgozik, így megint a nyakamba szakadt minden. Tegnap Réka du. 5-től nem akart aludni, a fiam háziját is este fél 9kor tudtuk leellenőrizni. Enni se volt időm egész délután. A tejcsivel is úgy vagyunk mint ti, mert az elején volt dögivel, most pedig kevesebb.

Hétvégén már megint itt voltak anyósomék, DE MÁR IDEGBETEG LESZEK TŐLÜK!!!!!!!!!!!! Ádámmal éppen boltban voltunk. Hazaérünk és mi fogad? Anyósom ölében cumival a Réka!!!! Apósom sáros cipővel a gyerek szobájában a világos szőnyegen!!!!! Már mindenki szólt neki érte, de ennyire bunkó nem lehet valaki!!!! Ne legyek ideges!!!! ELEGEM VAN BELŐLÜK!!!
Mondtam is a páromnak, hogy nem akarom őket látni egy jó darabig!!!!! Anyósom még be is szólogatott, úgyhjogy el nem tudom mondani, mennyire rosszul éreztem magam!
Bocs, hogy így rátok zúdítottam......

Kölyök!
Olyan jó, hogy legalább te maximálisan sugárzod a jókedvet felénk!

Mni!
Azt hittem csak Rékának van ilyen formájú pocija! Kezdtem megijedni, hogy ez nem jó!!! De úgylátom megynyugodhatok!

Pepike
Nekünk ma reggel esett le a köldökcsonkunk!

A múltkori Konakion témához még annyit, hogy a doktornénink mondta, hogy a benne lévő tájékoztatóban is benne, van, hogy mostmár havonta kell adni a babáknak.

Kép
Kép
tündérmanó27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?