Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Nyulasz: igen, jövő hét. Nem tudom mikor lesz megint Pesten. :? Nekem hétfő lenne jó.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Ki merre van? Nagy a csend napok óta.

Alexa extrán hisztis, visít mindenen, de olyan édesen mondja, hogy hogy hívják apát: Kisztián, anyát: Timi. :D Hangát: Horváth Cica, őt pedig Horváth Manó :lol: Csak ne őrjöngne annyit és annyira! :? A ebéd: NEM JÓ, de azért csak megeszi miután kidilizte magát. Mikor múlik már ez el? Na nem panaszkodom! (dehogynem)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Én amúgy itt vagyok ám, csak extrán hisztis :lol: :oops:
3 napja fáj a fejem és hányingerem van tőle, eszem a saridont mint a cukrot :?

Rékának elmúlt a láza, de tegnap még egész nap 39 fok körül volt
3 napja nem eszik semmit, így tegnap este megkoronázva ezt, miután téli szalámit követeltek 6 után, akkorát rókázott, hogy még én is megijedtem, ő meg aztán pláne

de én se akarok ám panaszkodni :roll:

nekem a jövő hét jó mert P délelőttös és mindegy melyik nap

Timi! Réka is sorolja a neveket, de mi nem mondtuk neki a mi keresztnevünket szerintem
és engem mindenki Móninak, vagy Zsófikának hív, Réka meg Jancsó Monikát mond :shock:
apára Jancsó Picsi de őt sem hívja senki Pistinek

Móni
KépKép
reunion

Móni: lehet 3 napos láz volt? kiderül ha pöttyös lesz
Timi: :lol: és :cry:
nálunk ugye a nyamvadt nyulon veszekednek állandoan beigértem h majd hoz a télapo remélem addig majd ideér :? amuigy meg koppkopp
voltunk maszatolni meg sétáltunk kedvenc az avarban nyakig meg is lett az eredménye Tami cipöjén :? :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Móni: 3 napos fejfájástól asszem mindenki nagyon hisztis lenne, én tuti! Jobbulást! Miért is hívnak téged Zsófikának? :?

Zsófi: 14 kg Kata? :shock: Azta! Felénk délelőtt egész jó idő volt, sütött a nap is kicsit. Délután én is elővettem az overálokat és meglepődve láttam, hogy belenőttek a csajok, pedig elég nagy volt. :shock: Mi jövő szerdán megyünk a védőnőhöz a 2 éves státuszra, dokihoz meg majd valamikor decemberben, mert egyedül nem tudom (merem) őket elvinni, apa meg pont mindíg dolgozik, amikor tanácsadás van.

Nyulasz: hazaértetek? Lányok túlpörögtek mire beértem, Alexa viselkedését nem is részletezem, de elárulom, tudta még fokozni! :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó reggelt!

Gergőnek nagyon boldog Névnapot!!! :D

Timi,igen,hazaértünk,köszönjük a délutánt :D Enyémek meg majd elaludtak,nagy csend,kérdezem,alszotok?Bada mondja nem,Noémi nem válaszol,hármszor megkérdeztem,mire közli,nem alszom,csak pihenek :lol: Apa köszöni a batyut :lol:

Zsófi,14 kg :shock: Nálunk 3 kiló a külömbség,de Bada még nincs 14 kiló.

Móni,hű,fejfájás :( Hányás,szegény,most hogy van?Talán egy kis kekszel próbálkozz elöbb,hátha jobb lesz neki.

KépKép
noba
Budapest

Gergőnek boldog névnapot!

Nyulasz: :D

Azt hiszem lassan ideje lesz keresnem egy gyerekpszichológust meg egyet magamnak is. Alexa tegnap egész nap hisztizett, üvöltött mindenért és éjjel meg szinte remegett a rémülettől. És ami a legszomorúbb, hogy tőlem is retteg, menekül, ha felveszem, hogy megnyugtassam és sikít. Én ezt már nem bírom. Mitől van ez? Idegörlő nappalok után most már az éjszakák is ugyanolyanok. :( :( :( Ha valakinek van okos ötlete szóljon. Nekem jelenleg csak a karnis és az erős kötél jut csak eszembe. :(
Na, megyünk bankba. Hiányzik még egy pofon az élettől.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

sziasztok!
Timi! sajnálom, a múltkor még nem a foga lett szóba hozva? az a rettegés, lehet csak neked tűnik úgy nem?
én mondjuk minden ilyet a frontra fogok, nálunk ugye Rékának vannak ilyen "nehéz" napjai (ma is mindenért ordít) :?

Én egyébként hiszem, hogy a szülés körüli dolgok is előjönnek bennük, és ugye nálunk Rékával valami nem stimmelt, ami már soha nem fog kiderülni, mert mindenki mélyen hallgatott róla a kórházban

Nem kötelet, hanem kötél idegeket!!!!!

Nálunk ma reggelre Laurán megint kijöttek valami kiütések, vagy valami összecspkodta
A bal lábszárán (térdtől talpáig) 35! + a combján + a bal csuklóján és még a nyakán is van
a doki szerint csípés, szerintünk már nem tudom
tegnap semmi különlegeset nem evett, mondhatnám semmit, mert nem esznek egyáltalán semmit :evil:

Móni
KépKép
reunion

Timi,nem tudom mi lehet vele.legalább tudná már elmondani...bankhoz egy kalappal!

Móni,akkor lehet vírus volt,és ne csípés hanem kiütés,most Badának is volt...próbálj meg egy paprikáskrumplit virslivel,hátha bejön nekik,nálunk az a kedvenc...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noba 2011.11.17 22:59-kor.

KépKép
noba
Budapest

jaj még azt akartam írni, hogy a tanácsadásra mentem be Laurával a pöttyöket megmutatni, és egy kb 9 hós baba volt benn
és mit mondott neki a doki???
hát azt, hogy figyelje a kicsi nuniját nehogy össze legyen tapadva :x

mikor én állítottam neki, hogy enyémeknek ilyen van, akkor mondta kizárt dolog, ilyen manapság már nincs csak bizonyos népcsoportokban

Móni
KépKép
reunion

Nyulasz: apával arra jutottunk Alexával kapcsolatban, hogy becsokizott és az lehetett a baj éjjel, mert ők délután nem igazán szoktak enni édességet, tegnap meg zabálta a Manó. Majd kiderül. De ennek az éjszakai mizérának, ami hónapok óta hol gyengül-hol erősödik azért szívesen utánanéznék.

Móni: Laurának jobbulást! Múltkor a fogára fogtam és akkor ki is jött mind a 4 szemfoga. A rágókkal nem tudom hogyan áll. :?

Megjártunk néhány bankot, esélyünk sincs semmire. :cry: Tudtuk ezt, de ugye a remény hal meg utóljára. Kéne nekik még egy ingatlan a sajátunkon kívül+ még egy adóstárs. Hát abból nem esznek. Ja és még szinte ki is dobtak minket az egyik bankból, mert ők nem érnek rá ügyfelezni - Wolksbank. Kedden megyünk ügyvédhez, meglátjuk mit mond, sok jót ő sem fog tudni, de legalább megpróbál segíteni. Helyzetünk kilátástalan. :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi! állítólag még lesz valami bankszövetség által kidolgozott terv nem ?
jaj én nem nagyon vagyok képben, csak fél füllel szoktam hallani ilyeneket
de azért még lehet valami kis remény

Babus! bingo Réka tiszta kiütés

Móni
KépKép
reunion

Timi,nem is tudom mit irhatnék :( holnap beszéljünk telefonon kicsit!

Babus,hogy vagy???

Móni,én is írtam neked kicsit feljebb,csak telóról nem tudok új sorba írni,és biztos nem láttad,de most átszerkesztettem :wink:

Törpikém,legközelebb mikor jössz?Nem tudom apa mikorra ér haza,ráadásul nem az ő munkáját csinálják,így nekem még kérdéses a hétfő.

KépKép
noba
Budapest

jó reggelt! Lányok,megérkezett a lepedő amit vettem a vaterán...nos én megadtam a matrac méretét,ami 80*140,és gumipánttal kértem...és kaptam is egy ekkorát gumipánttal,de könyörgöm,a lepedőt be is szokták tűrni a matrac alá,vagy nem?varrónő varrta,szerintetek nekem kellett volna jeleznem,hogy lepedőnél szokás r´hagyni,vagy a varrónő rontotta el?még nem reklamáltam,mert anyósom szerint ő is ekkorát csinált volna,ha ekkorát kérnek.de én odaírtam,hogy ez a matrac mérete...szerintetek???

KépKép
noba
Budapest

haho Csajok tegnap reggelre beállt a nyakamhátamvállam meg se birtam mozdulni még soha nem volt ilyen igy Anyumat riasztottam h jöjjön azonnal szerencsére tudott jönni, ma meg jön anyosom lemegyek dokihoz h küldjön vhova musz már megnézetnem eddig is fájdogált de olyan elviselhetöen :?
jövök ha tudok
Nyulasz: bocsi h nem megyünk kigyolesre :oops:

babusok
Budapest

Jó reggelt!

Nyulasz: ez szívás. :twisted:

7-kor jöttek a csajok! :D Az idejét sem tudom mikor volt ilyen utóljára! Az éjszakai kelést nem tudom, én aludtam :oops: De szerintem nem volt ébredés. Tegnap rendszer volt a kajában és semmi édesség. Most figyelni fogok nagyon, hogy mit esznek, mert Alexának úgy látszik nagyon nem mindegy. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsóf,jaja,tényleg ilyen szerepel a képen,mint amilyet kaptam,én azt nem is figyeltem,írta,hogy méretre,gondoltam nem kell külön kirészleteznem,hogy hova kerüljön a gumipánt....asztalterítőt sem pont akkorát vesz az ember,mint az asztal mérete...mondjuk akartunk amúgyis keresztbe még rávarrni egy gumipántot,szóval egyébként használható,csak nem ilyennek képzeltem :roll:
http://www.vatera.hu/nedvessegallo_pamu ... 19196.html

Babus,gyógyulj meg mihamarabb! :wink:

Timi,éljen az alvás!!! :D

KépKép
noba
Budapest

Zsófi: és B. mit szól a mogyorózáshoz? :lol:

Annyira hideg van, voltunk sétálni, mi összefagytunk, de csajok olyan melegek voltak az overálban, meg tegnap vettem nekik meleg kesztyűt, nem is akarták leszedni. :D
Ti mit csináltok hideg nem kimenős délutánokon a gyerekekkel?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi: na, jó, én is kimegyek velük, pedig mennyivel jobb lenne mondani, hogy akkor menjetek, én meg addíg bent melegszem! :wink: De majd egyszer ez is eljön. :lol: Az a gáz, hogy mire enyémek felébrednek meg magukhoz térnek, mire felöltözünk kint már sötét van. tusom ne panaszkodjak, mert legalább jót alszanak délután, csak az esti lefekvésig én megzöldülök velük idebent, de sötétbe meg hová menjünk? Udvaron nem játszanak, folyton be akarnak jönni, sétálni sötétben itt a két gyerekkel egyedül, háááááát.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

sziasztok!
mi is sétáltunk délelőtt, felavattuk az egybeoverálokat :lol:
Laura úgy tűnt nem fázik, mert tök jó kedve volt, meg szaladgált

Laurával mindig az a baj, hogy ha egy picit is fázik, akkor nem ugrál, meg mozog, hogy bemelegedjen, hanem inkább megáll, és csak nézelődik biztos várja hátha elmúlik a fázás :?

Réka az most nagyon rossz passzban van
a kiütésekkel csináljak valamit???

Timi! mi labdázni szoktunk, az óriás labdát nagyon imádják, meg mindig megy valami a tv-ben is (most kiírtam egy csomó micimackót és az időnként leköti őket) ha nagyon kész vagyok, akkor bekapcsolom a kacsa tv-t és akkor teljesen kimerevednek és nézik

egyébként nekem már nincs ötletem, elfáradtam, a kezdeti lelkes énekelgetés, építőkockázás, könyv nézegetés már nem megy

talán ezért is egyre jobban várjuk a bölcsődét, mert remélem ott azért minden nap tartalmasan foglalkoznak velük, és kiviszik őket minden nap
-5-ig itt is
habár ma elmentünk a bölcsi mellett, és nem voltak kinn :evil:

Móni
KépKép
reunion

Ma voltam benn a munkahelyen, megint rájöttem milyen jó lesz 30 nő között dolgozni
Egyik kolléganőmnek vicces megjegyzést tettem a súlyára, ami 2 évvel ezelőtt emlékeim szerint, semmi problémát nem okozott volna, mert mindig cseszegettük egymást, színesebbé téve ezzel a napunkat
hát most megsértődött
pedig még igazam is van, és ő is helyeselt először

na gondoltam még be sem tettem a lábam már kezdődik a harc

de nagyon utálom én ezt, sok nő egy rakáson
ha rosszul szólok akkor ott fújjog napokig, meg a hátam mögött köpköd

míg nem csak nőkkel dolgoztam, semmi gond nem volt

Móni
KépKép
reunion

Móni: szerintem pöttyök elmúlnak maguktól, ha ez a 3 napos láz vonzata volt, kb. ugyanannyi nap alatt el is múlik. Gyogyóadót (kacsa tv) mostanában igyekszem hanyagolni, nekem az agyamra megy, viszont a gyerekdalokat Alexa elkezdte énekelni. Nálunk az az amivel le tudom őket kötni egy időre. Kéne kicsit kreatívkodni velük, rajzolni, gyurmázni, valami építő jellegűt, csakhogy én és a kreativitás két külön fogalom. Szegény gyerekeim elég hátrányos helyzetben vannak velem. :oops:

A part alatt Alexa verziójában: a part alatt-a part alatt gyűjti róka, szúnyog ugrik :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi! én is szeretnék ám többet foglalkozni velük, csak még az is gond, hogy Réka sokkal előrébb jár mint L
meg ő már szinte jobban fújja a mondókákat mint én, Laurát így esélytelen tanítgatni, inspirálni a beszédre
meg ha a könyvben nézegetünk, akkor Réka mindent előre mond, és Laurának ideje sincs feleszmélni
jan 2-án kezdünk

Móni
KépKép
reunion

Nyulasz: maci annyira telitalálat volt, hogy Hanga le sem fekszik már nélküle, megöleli és mondja, hogy Nonó. :D

Zsófi: ja, hát enyémekkel jó, ha fél 4-kor kijutunk, de inkább 4-kor. Ha ketten vagyunk rájuk mi is visszük őket sötétben, csak az ilyen egyedüli délutánokon vagyok meglőve, nem szívesen megyek velük az utcára, a közvilágítás gyér, főleg az itteni útviszonyokhoz.

Annyira látom én is hogy kéne nekik a közösség, de még egy évünk van az oviig. Itt még csana sincs, hogy néha oda beadjam őket, bár annak is csak rendszerességgel lenne értelme.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Móni: na, ez nálunk is így van, Hanga le van maradva beszédben és szegénynek esélye sincs Manóval szemben, mert ahogy látja mondja, Hanga meg jobb híján rámutat. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi! :lol: :lol:
Réka is kihagy kötőszavakat, szavakat, meg cserél dolgokat

Azért ha belegondolok, mióta beszél, rendesen ki vagyok ám osztva,
kinyílik a szeme, kiabál
anya anya, anyaaaaaaa
átmegyek, akkor kezdi sorolni

.vijjany, jedőny, mici (dvd-n) siastok barikák (falon matricának köszön) tápika

erre anya villany felkapcs, redőny felhúz, dvd be, és rohanok csinálni a tápikát, hogy kisasszonyka nehogy reklamáljon, miért nincs már kész :?

Móni
KépKép
reunion

Móni: :lol: :lol: :lol: Alexa ha kér valamit, akkor közli, hogy kapsz, azt a szót, hogy kérek még hírből sem ismeri, pedig hallja elégszer, na meg a birtoklási vágya az egek felé tör, pár napja minden "enyém". Nálunk reggel káé (kávé) van meg "miniax" a villanyt megoldják maguk, mert lábnál vannak a kapcsolók :twisted: Apa ha itthon van este már azt mondogatja, hogy fogja már be kicsit a száját, mire tőlem azonnal megkapja, hogy ezt várta annyira, hogy beszéljen. Most akkor örüljön! :lol: Néha azért nagyon sajnálom apát 3 nővel és egyik hisztisebb, mint a másik. :oops: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

szegény apa :lol: :lol: :lol:

Móni
KépKép
reunion

http://egyutt.hu/gyerekcenterM5-akcios- ... k_cid=7420
erröl hallott már vki?
még nem jutottam írásig :oops:

babusok
Budapest

Babus! ez itt van nem messze tőlünk, de még nem mentünk be sosem, pedig mindig mondtam apának :evil:
majd ráveszem a hétvégén és megnézzük

Móni
KépKép
reunion

de 1 felnőtt +1 gyerek hogyan 3100 ft? eredeti áron?
én akárhogy nézem az 1800 vagy nem?

Móni
KépKép
reunion

ja már értem :oops:
dehát nem enni megyünk

Móni
KépKép
reunion

Babus: én valami rosszat hallottam róla, de nem emlékszem, hogy mit, talán, hogy meg sem közelíti az elevenparkot és drága, de nemtom. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Itt keringenek mindenféle pletykák főleg a sárkánycenteres játszóházról, hogy eltűntek gyerekek

meg felnőttek is a próbafülkéből a sárkány centerben
-szervkereskedelem meg ilyesmi....

Móni
KépKép
reunion

Móni: unokaöcsémék oda járnak vásárolni :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

:shock: :shock: :shock:
most olvastam h a savoyában uj a játszoház a gildamax-szal együtt van vagy uaz a tulaj vagy nemtom, kisérönek nem kell fizetni gyerek 990 elsö ora utána percre van az 900 per orára jön ki

babusok
Budapest

na most van az h a felére nem emlékszem annyit irtatok :oops:

babusok
Budapest

Úristen,milyen szervkereskedelem??? :shock: Melyik a sárkány center?Jesszus,asszem sose merek többet próbálni ruhát :oops:

Babus,hogy vagy?Doki mit mondott?

Csajok,a hétfővel mi van?Apa dolgozik,de nagyon mondja,hogy nyugodtan menjek,megoldja,de én jobban örülnék,ha nem kéne idegeskednem,hogy hazaér-e időben vagy sem,szóval TÖRPIKÉM,ha erre jársz,beszéljük már meg,hogy mi van a hétfővel,és utána mikor jársz pesten megint?

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz! :lol: :lol: :lol:
azért írtam, hogy pletyka, mert nem tudom van-e valóság alapja
sárkánycenter kínai piac, csak fedett és nagyon nagy
a gyömrői úton van a ferihegyi reptér felé

Móni
KépKép
reunion

Móni,ha pletyka,ha nem,azért belegondoltam,hogy bemegyek próbálni,jó hátul eldugva a próbafülkék,majd a tükö elfordul,és áthúznak a túloldalra :shock: :lol: Pöttyök hogy vannak?Láz már nincs,ugye?

KépKép
noba
Budapest

Timi,szerintem töröld ezt a vonalzót,és csinálj teljesen újat,mert nem moccan.Alexa?

KépKép
noba
Budapest

Ma én benn a szobánkban,hallom alvás után jönnek ki,de a nappali felé mentek.Felülnek a radiátorra a fotel mögött,amit mellesleg nem szabad,majd Nonó visz plüsszsiráfot Badának is,majd megint beszalad a szobájukba,hogy vigyen még valamit...
Bada:Nonó,ledobtam zsiráfot...Nonó,bocsánat...
erre Nonó: oké Bazsi,oké,béküljünk ki... :lol:
erre kijöttem,mondom mutassátok meg mi történt,hát cukin ölelik egymást :D

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyulasz: de édesek! :lol: Nem kéne annyi horrort nézni! :wink: Vonalzót majd csinálok, csak akkor moccan, ha minden nap újra csinálom. Nem értem miért?!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

kétszer ment

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

jó reggelt!
Nagyon durva volt éjjel Réka :cry:
Apa konkrétan azt kérdezte tőlem megszállta az ördög?
éjfélkor elkezdett hívogatni minket, mikor odamentünk elkezdett örjöngeni, hogy kubukát akar, és csapott rúgott, vágott, ütötte magát is
ha felvettük minket ütött, karmolt
időnként elcsitult, aztán újra visított, már hideg víz alá akartuk rakni

na a végén az lett, hogy megmostuk az arcát hideg vízzel, utána lenyugodott, puszit adott és aludt tovább

reggel ugyanezt kezdte, hívogatott menjünk át, mikor odamentünk akkor eltolt, meg lökdösött minket
aztán én is otthagytam, és 10 perc múlva meg úgy jött ki mintha mi sem történt volna, a szokásos reggeli vigyor, jó kedv

Móni
KépKép
reunion

Móni: most olvastam utána, hogy 2-5 éves kor között sajna ez gyakori. Hogy mi váltja ki, az passz, a nap közbeni élményekre fogják többnyire. Én most megpróbálom Manónál, hogy lefekvés előtt kap Chamomilla vulgaris 15 CH 5 szemet, ha ez nem segít, akkor van jobb homeopátiás bogyó is rá. Már ennek is utánaolvastam. Most éjjel "csak" futárszolgálatot tartottunk, hordtuk vissza az ágyba, mert folyton jött.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

lehet, hogy Rékának oka van a hisztire asszem fel van fázva :cry:

Móni
KépKép
reunion

csajok ti lábfejes pizsiben altatjátok még a gyerkőcöket?
ha nem akkor este zokni, és alváskor levesz?
vagy annyi idő alatt nem tudnak felfázni, míg eljutnak az ágyig fürdés után? nálunk ez fél órán belül megvan

Móni
KépKép
reunion

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?