Sziasztok!
Clau!
Köszi!
Én minden féle tejterméket majd csak 1 éves kor után adok…parázok tőle a tejallergiám miatt.
Majd írd le légyszi, h milyen az új etetőszéketek! Nekem is pont ez az egyik esélyes, ugyanebben a színben, mint amit mutattál.
Én is erről az oldalról néztem. Ez dönthető több fokozatban, és a szék szintje is állítható, ugye? Vagy még ez is esélyes:
http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?s ... nas_613276
Jó a Diana kiállítás, megéri elmenni?
Tökjók a képek, nagyon édes Balázs! És tökre hasonlít rád!
Kata!
Összeszedem a pelusokról a képeket, árakat, és felteszem, jó? Igen, a moshatózás pénzkímélő is, én pedig főleg az miatt is döntöttem mellette, mert nem akartam, h minden féle kemikália érintkezzen a popsijával, és környezetvédő…
Marek!
Aranyos vagy, köszi. Az a baj, h mi még így is vagy 10 órát utaznánk aznap.
Coolababy betétet lehet venni annál a csajnál, ahol pelusokat vetted. Gyöngyesz a mamamiról, nem?
Lilla is 2xfélórát alszik mostmár napközben.
Tudod már, h mikor jöttök erre?
Borkaby!
Jaaaaj, szegény Tomi! Gyors gyógyulást nektek! Elhiszem, h megijedtél!
Alvás…én is hálózsákba dugom. És nemtom ki írta már, de én is a Tesco-ban veszem. Pont pénteken vettem egyet, 3700ft-ért, mert már az összes 0-6-osat kinőtte. Egyébként ott van 3 féle vastagságban. A legmelegebb most ilyen kék, meg rózsazsín elefántos, meg asszem macis natur színben. A vékonyabb bézs-naúr, narancs szegéllyel, kutyussal (ilyet vettem) és lányosban lilás-zöldes-rózsazsín, asszem egeres. És a legjobb, most van ilyen nyári is, rózsaszín, kék, és natúr az is, ilyen póló anyag, tök vékony. Aszem 3200ft, legközelebb veszek én is. Na ezt jól kifejtettem
Bettyna!
Gratulaaaa! Dehogy nem nagy dolog! Ügyes Szabid van!
Mi sztem sosem fogunk eljutni idáig.
Legalábbis most úgy tűnik.
Nagyon éééédesek a képek! Lilla sem marad nyugton szopi közben, ha ez vigasztal. Néha még a lábujját is szopogatja felváltva szopi közben, meg hajcibálás (mindkettőnkét), melltartóhúzogatás, stb. nálunk is megy.
Asztaaaa, ez a felülés nagyon ügyes!!! Jó erős a kissrác!
Szöszke!
Így már értelek. Igen, nagyon gáz, h idáig kanyarodott a világ. Szép lassan kezdenek rájönni mindenre, h mégiscsak jobb volt az úgy, ahogy volt, és ezzel nem feltétlen kell visszamenni a középkorig.
Jó, h mondod a tv-t, teljesen kivagyok miatta. Nagyanyám egész nap bámulja, persze Lilla is nézi, miközben játszik, mivel a nappaliban van a habtapija, az én szobámban nem lehetünk egész nap, az tök pici. Szegény sokszor elsírja magát egy reklámtól, meg egyébként is, utálom, h látja azt a sok baromságot. És engem is idegesít, sokszor nagyon ingerült vagyok már miatta, egyszerűen felhúz, h egész nap megy az a sz@r, és egy pillanatra sincs csend. És ki sem engedi a kezéből a távirányítót, mintha nem lenne rajta kívül még 4 ember, aki esetleg mást is nézne, vagy legfőképp kikapcsolná, és esetleg zenét hallgatna, beszélgetne, vagy csendben olvasna. Áááááá! Alig várom már, h elmenjen, hónap végén asszem jönnek érte nagynénémék. Bocs a kifakadásért.
Ez a meló ügy is tök gáz. Nagyon sok olyan állás van, amit szerintem nem lehet 100%-osan teljesíteni gyerek mellett. Példa mondjuk a volt főnököm, aki ugye elment reggel 8-kor, és jóesetben hazajött este 6kor, de sokszor csak később, és nem egyszer hajnalig dolgozott, üzleti vacsorára ment, stb. Amerikában sok cégnél van bölcsi, ami sztem tökjó (bár nem tökéletes megoldás), nem tudom mi mikor fogunk ott tartani. Angliában pedig a főnök köteles teljesíteni a munkaórákra, meg ilyesmikre irányuló kérésedet bizonyos kereteken belül, így nagyon sok olyan eset van, h az anyuka sokat dolgozik otthonról, vagy egyéni munkarendet kér, pl egyik nap sokat van bent, másik nap alig, harmadnap meg otthon marad. És egyik nap pl apuka otthon marad a gyerekkel, vagy nagymama vigyáz rá, esetleg oviba megy 1-2x, de nem minden nap reggeltől délutánig van távol anyuka.
LKata!
Jaj, szegény Norbika! Jobbulást, puszi neki!
Hehe, aranyos ez a kép!
Ja, és tényleg! Boldog névnapot Norbikának! Lilla apja is Norbi, fel is köszöntöttem, de csak onnan tudtam, h iwiwen mindenki Norbizik…különben sosem tudom milyen névnap van.
Balaton!
Az nagyon jó, én gyerekkoromban ott töltöttem minden nyarat iskolás koromig, utána 1 hónapot, majd egyre kevesebbet, 1hétre csökkent. Most meg már áruljuk a házat. Hosszútávon viszont baromi unalmas lenne sztem, főleg télen...ott csak nyáron van mit csinálni
Meg jópár éve nyáron is nyugisabb, amikor odajártak a németek, sokkal nagyon pöri volt, én szerettem.
Peva!
Értem a tornát. De akkor ezek szt nem azért, mert tornáztatni kell Dorkát.. Mármint gyógytorna, vagy ilyenek. Na mind1, én tényleg azt olvastam, h nem szabad gyakorolni vele semmit, hanem magától kell hagyni, h fejlődjön, mert később tanulási nehészégei lesznek, meg ilyenek, ha előbb csináltatunk vele vmt, mint ahogy megérne rá, és elősegítjük azt, amire magától kell rájönnie. Így aztán Lilla még nem mászik, nem ül, nem áll négykézlábra, meg semmi…csak forogva közlekedik, meg kiteszi oldalra a lábát, és úgy fordul hason, így eljut mindenhova…meg magasra kinyomja magát a kezével, bólogat, és közben sünizik…így aztán már inkább olyan, mint egy fóka.
Tali sajnos most nem, mert a pesti út pontosan bőven elég…és Tata azét még arrébb van onnan.
Timi!
Nektek milyen etetőszéketek van? Arra emlékszem, amit mudattál, hogy olyat szeretnél…de végül milyen lett? Képeket én is várom!
Nyugi, majd Sanyika is beindul, aztán rohangálhatsz utána. Meg biztos a kajára is rákattan majd.
Ancsa!
Lilla felszedi maga alatt a habtapikat, kiszedi belőle a betűt, rágja, belebújik a lyukba, meg ilyenek…
Nagyon aranyosak a képek!
Zsuzsu!
Jáj, ez a gyed tényleg nagyon szívás, sajnálom!
Konsti meg nagyon ügyes, jól beindult, nem semmi!!!
Betikke!
Ohh, ez nem hangzik jól! Jobban van már Máté?
Ildi!
Nem akarlak elkeseríteni, és remélem csak átmeneti képzavar, de nagyon sok baba így választja el magát, egyik napról a másikra nem kell nekik a cici, és nem szopiznak többet. Én is így csináltam, meg az öcsém is, meg még sorolhatnám… Én is mindig ettől parázok, ha Lilla nem akar szopizni, nála max 1 perces ellenállás szokott lenni, aztán rábukik felakadt szemekkel.
Azért remélem majd megjön a kedve!!!
Velünk nem sok minden van. Ma este Lilla totál kiakasztott, egyedül voltunk itthon, fürcsi után kezdte a nyüszit, szopizott, belealudt, és nyüszizett tovább, mikor felébredt. Beültettem a székbe, elmentem csinálni a vacsiját a konyhába, és olyan durva hisztibe kezdett, amit még nem láttam. Rázkódva, ordítva bőgött, odamentem hozzá 3-4x, de amint tettem vissza egy lépést, folytatta…totál behergelte magát.
Nem volt itthon senki, nekem meg muszáj volt megcsinálnom a vizet, betenni hűteni, cumisüvegbe is önteni…aztán odavittem mellé mindent, és ott kevertem be. Nem tudtam kivenni, mert ha vizet forralok, meg ilyesmi, olyankor nem merem egy kézzel fogni, másikkal meg csinálni a dolgom, mert félek, h belekap, leforázza magát, stb. A kaja felénél megint elkezdett sírni, majd végre letettem, aztán moshattam a pelusait, amibe úgy bekakilt, mint még soha, kb 15 percig mostam a kettőt…de tényleg. Úgy ültem le utána, h na mára elég volt. Anyukám szerint az idő, mert biztos lesz vm, totál fülledt a levegő. Remélem…mert ha ilyen időszaka lesz, azt nem fogom bírni.
Ja, és ezt mindig elfelejtem:
7 hós adatok: 7600g, 69,5cm, 2 fog