Új privát üzeneted érkezett!

Számomra ilyen érdekes pillanatok akkor voltak, amikor a nagyfiúval megyünk valamerre :) pedig lehetne akár a fiam is :) csak így sokat öregít rajtam.
De volt aki erre azt mondta, hogy ne bánjam, pár év múlva majd azt suttogják a hátam mögött, hogy milyen fiatal pasim van
:D

Gabi
Vendég

Én még csak háromszor voltam kint gyerek nélkül, egyszer a közeli, kétszer a kicsit távolabbi boltban :D De én is gondoltam rá, látszik-e rajtam a gyerek :lol: Anno imádtam, hogy a pocak olyan egyértelmű :wink:

És úgy várom már, hogy hármasban menjünk valahova. Eddig csak dokikhoz jutottunk el így, már az is "élmény" volt. Azt hiszem az Ikea lesz az első ilyen utunk, annál bababarátabb hely nincs is :) És közel is van viszonylag.

Ja, fodrász, kozmetikus nekem is Pesten. Totál esélytelen :( Legalább a jogsim meglenne már... De annak befejezése is nagy projekt lesz még. :?

briell

Adjuk még a Nutritont. Nem is tudom, meddig kell. Majd a héten úgyis megyünk a dokihoz egy hós vizsgálatra. Vagy ő jön. Nem is tudom, mi a szokás ilyenkor. Hívjam fel, hogy kijön-e?
Amúgy egy napig nem adtuk próbaképp, de akkor nagyon sokat bukott. Mondjuk most is, de most a rengeteg kaja miatt.
Nekünk is várni kellett egy napot, amíg meghozták a gyógyszertárba.

(de furcsa látni a vonalzómat :D )

briell

Gio, látom bejelöltél :D , nagyon szép család vagytok! :D

KépKép[/url]
domi06

Igen, gondoltam rádkeresek és így egszerűbben megtalálod a többieket is:-)
Ti i nagyon szépek vagytok!! Nagyon jó képeket csináltok.
Vendég

Domi
én is kerestelek, de nem találtalak :( ezek szerint béna vagyok :cry:

Gabi
Vendég

őrült nagy túrákat még én sem tettem, de aki látott szabályosan ki volt akadva hogy 5-6 hete szültem :shock: :D Nem is értettem...Törvényszerű hogy gurulnom kéne, vagy mi? Az emberek olyan dilik néha.
Én érzem hogy 6 hete szültem - tiszta zombi vagyok még :) :o
Vendég

nálam az a legújabb az iwiwen, h nem jelenik meg a gördítő sáv, szóval próbálok gio-n keresztül rátok keresni, de egyenlőre lassan megy.. :twisted:

KépKép[/url]
domi06

Briell! 2 hetesen nekunk is az Ikea volt az elso nagyobb ut...azota mar kb 4-szer megjartuk, rendszerint majdnem egesz napos program (na, jo, mas is van az ikea mellett)..tenyleg jo, van szoptatos szoba is, kenyelmes fotel tele jatekokkal :):) es ha kikereszkedik a babakocsibol (csak 1-szer eddig, maskor atalussza, csak kajalni kel fel), ki lehet probalni az ottani agyakat egy kis babatornara :)

Kép
pumipumi

Húú, Iván Szilárd napocskás képe nagyon tuti :D , és tedorka nagyon szép menyasszony voltál! :D

KépKép[/url]
domi06

Köszi Domi!

Nekem a fodrász annyira nem hiányzik...igaz, hogy el van törve a vége, de most nem mennék sokra egy jó frizurával, mert csak megnehezítené az életemet.
Viszont egy jó pedikűrért ölni tudnék. Nade két hét múlva megyek a szüleimhez egy hétre, és ott majd lesznek non-stop bébiszittereim. Akkor mindent bepótolok. Lehet, hogy még egy kozmetikust is megejtek, mert ott van az utca végén.
Hát, magassarkúval én se próbálkozom még, de inkább amiatt van, hogy ebben a hóban elég hülyén mutatna...terhesen jó sokáig hordtam, de húsz kiló pluszt már nem mertem rátenni, mert sajnáltam volna a topánkáimat.
tedorka

Van egy barátnőm - itt Pesten, manikűr-pedikűrös, házhoz megy , nem drága. Ha vkit érdekel szívesen megadom az elérhetőségét priviben.

Ha vkinek meg van fodrász ismerőse aki házhoz jár Pesten, azt meg én köszönném meg. jövő hétvégén keresztelő és bomba formában szeretnék lenni:-)
Vendég

Domi
megtaláltalak :D
húhhh az-az esküvői torta :D

Gabi
Vendég

na lányok kicsit lelépek és ennyit írni :)
többet írunk mint terhesség alatt és még mondja valaki hogy nincs semmire se időnk :lol:
Pumi én igazából a hájas seggem,combom,hasam miatt nem érzem magam nőnek inkább tehénnek :shock:
fogalmam sincs hány kilo vagyok nincs bátorságom mérlegre állni,de mivel 1 db nadrág van ami rám jön nagy nehezen így tudom hogy van még mit leadni bár én még eddig semmit sem tettem érte :oops:
látom senki nem emlékszik a receptre mindegy :(

Kép
Kép
anitaaa03

Anita
én emlékszem receptre, mert mindkettőt én írtam le :oops: nemtom hányadik oldal, de készülök leírni újra Neked, csak időm ma még ehhez kevés volt :(

Gabi
Vendég

Gio!Dórikának már lesz a keresztelője?Mi húsvétkor,az éjféli mise keretében tartjuk. Én nem vagyok vallásos,de ez itt termêszetes...és tavaly húsvétkor láttam újszülött keresztelőt ugyanígy és nagyon szép volt.
Igazad van Anita... Nálunk ma nincsenek munkások,az anyagokat is beszereztük,víz nincs,vagyis takarítani/mosni/főzni sem tudok,Csimota durmol egész nap ... Úgyhogy itt lógok :)

Kép
pumipumi

1-2 embert én is megtaláltam Gionál de nem mindenkit igaz csak gyors átfutottam :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

Gabi előre is köszi persze nem olyan sürgős.csak azért írtam le többször mert nem reagált senki így azthittem nem vettétek észre :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

Igen Gio, picsogás=sírás. Aranyos vagy, hogy próbálsz segíteni, de már ismeresem a gyerek nyögéseit. :D Van az az elalvás előtti nyögdécselés este amit a kiságyban nyom, azt szeretjük hallani, utána tuti alszik és van ez a másfajta ami majdnem sírás és előbb-utóbb átmegy abba, így nincs esélyem pihizni mindegy hogy nagyágy vagy pihiszék. De ennél sem veszem föl, hagyom hogy mit hoz ki belőle, csak mikor már sír akkor nyugtatom meg.
Azért ő sem bírta végtelenségig, 1 óra után bealudt és én is. :twisted: Most szopi közben végigolvastam a termést és mindjárt megyek ki amíg nyitva van valami és apa lesz a gyermekmegőrző. 8) Levlistát megnézem ha hazajöttem, nagyon kíváncsi vagyok a Pumi képeire az elmondások alapján.
csillag25

Azurra gyönyörű, és te is nagyon csini vagy Pumi! Nem látszik, hogy maradt rajtad felesleg.

Zéti 2 órát aludt! El sem hiszem! Aztán fel volt 2 órát, most újra alszik (aludt). De valamiért alig bírom elaltatni az utóbbi 3 napban. Tényleg, kinek milyen altatási módszere van? Én fektetve ringatom, elalszik, akkor teszem le. Egyszer-kétszer elaludt magától, illetve este nagyon ritkán kell csak altatni, akkor magától alszik el, csak le kell tenni.

Zétinél is megy az ajja-ajja. És akkor, mikor altatni akarom, és panaszkodik szinte. Szóval én is panaszos, hagyjál már anyának tekintem. :) Ezen kívül megy az agl, agu, he, és höööö.
Vendég

Áki ma eddig jó kisfiú volt 2x aludt 1x a kiságyban és 1x a hordóban így ma tudtam főzni mosni enni :D
hát nálunk ritkán alszik el úgy h letesszük vagy séta vagy ülve ringatás mikor mi válik be

Kép
Kép
anitaaa03

Gabi, látom megtaláltál! :D
Csajok, másnál nincs olyan, ha az ismerőseibe bemegy a másiknak, akkor nem tudja az oldalt lejjebb gördíteni???
Ha tudjátok hogy lehet megoldani, világosítsatok meg!!!

KépKép[/url]
domi06

domi nekem nem csinált ilyet

Kép
Kép
anitaaa03

Domi nekem sem csinál ilyet az iwiw. Jelöltelek. Tényleg nem semmi lagzi lehetett, szép menyasszony voltál.

Áront úgy altatom ringatást leszámítva, kiságyon kívül, hogy suttogok a fülébe. Ez már bejött párszor, persze, van amikor nem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.02 17:30-kor.
Vendég

hű de nagyon lemaradtam!!!
Vártam a maileket, de sehol semmi, hát ezért!!!!

Maja bcg oltása most már nagyon csúnya, lehet ma este kifakad?? Azt én sem tudtam, hogy nem érheti víz!

Levlistán kérdeztem, de nem jött (vagy csak én nem kaptam meg) válasz: a Heim Pálban a csípőszűrés az Üllői út 86-ban van? És 11-12ig? A kórház honlapján nem találoj infót!

Az elmúlt 2 napban Maja 5óránként eszik! Mióta ez a rendszer (és remélem h rendszer lesz belőle! 170-200akat eszik és nincs szorulás probléma!)
Tegnap előtt az egész éjszakát átbőgte, azóta viszont 5óránként kér csak enni, rengeteget alszik és ha ébren is van, csak nézelődik!
Egyre többet mosolyog, annyira imádom! Persze az apjának vigyorog leginkább, én felejtős vagyok.. Ki vagyok én neki?? :lol:
Tegnap este szó szerint kacagni próbált (T hülyéskedett neki és az ugye nagyon vicces ha apa hüléyt csinál magából!), de hang nem jött ki rendesen a torkán, csak vmi nyögés féle, ami köhögésbe fulladt. Nálunk meg röhögésbe :-)))

Ivett mindjárt bejelöllek!
Vendég

Apa ma nem jön:-(((((

Heti 1x -re tervztük az együtt fürdést, de Áron annyira élvezi, hogy már 2x fürdött velem, és 2x Apával is.
Olyan 10-12 perc, de tök jól elvan a vízben, van tere, és már felfedezte, hogy jobban elfér, lehet nyújtogatni a lábát.

Na, ma ez kimarad.

Ja, és imádja, ha a feje is a vízben van, ezt a kiskádban is csinálja.
Nyomja hátra a fejét, míg bele nem ér, utána elégedetten néz. :lol:

Ilyenkor olyan szar, hogy a gyereken kívül nincs kihez szólni, és a telefonszámla is bánja.

Ha jobb idő lesz, nagyon beindulok gyerekestül, mert kezdek antiszocializálódni. És ha még ti sem lennétek.......
Úgyhogy köszi!!!
Vendég

Judy, én is így érzek, egész héten a szerdát várom, mikor jön anyu a gyerekre vigyázni, én meg bukásmentes ünneplőben megyek kikapcsolódni... :D

KépKép[/url]
domi06

én férjem is ma nyolckor jön, tegnap kilenckor jött. :( Kezdem rosszul viselni az egyedüllétet :cry:
fórum nélkül én is nagy sz*rban lennék :oops: bocsi, ez bók volt :lol:

briell

Briell, együtt érzek, és ilyenkor gondolom, alig élve váltotok 1-2 mondatot, vacsi és alvás.
Ma van Grace klinika, bevallom, ezt szeretem, de nem hiszem, h. fent bírok maradni, csak ha Áron is virraszt.

Na, ébresztgetem a drágámat, ennikék, utána fürcsi. Jó éjt nektek, bár még lehet, visszanézek!!!!!
Vendég

Briell, Keresztszüleim pár évig Gyömrőn laktak, és emlékszem, van egy kis tó, és van "rajta" egy kis étterem, vagy söröző?
Azt tudom, h. nyáron nagyon szép volt. Ott sétálni biztos nagyon jó lesz nektek!
Vendég

Tényleg, Ti mennyi ideig fürdettek? Nekünk most már élvezi a lány, de még nem igazán tudjuk, mennyi ideig jó neki.

Ma egyébként meg voltam győződve róla, hogy rosszul csinálom a dolgaimat, annyit sírt :cry: Ez némiképp enyhült, amikor másfél órát aludt a karomban, de előtte az a szemrehányó sírás, meg ahogy néz közben. A szívem szakad meg tőle :(

briell

Igen, Judy. Már alig várom, ráadásul mi itt lakunk nem messze a tótól. Szuper lesz! Mikor jön már a jó idő???!!!

briell

Én is szeretem a Grace klinikát, de nem bírok fennmaradni. 3-4 napja vmi olyan gyengeség van rajtam hogy alig bírom kezelni..Ne tudom mi ez. Létezik hogy akialvatlanság okozza? De mostmár alszom is olykor. De csak vonszolom magam, fáj minden tagom, állandóan fázom, de nincs lázam. Jó lenne eljutni egy vérvételre. Most hogy végre DÓrikámnál beállt a rend anya lerobban? :shock:
Rossz ha apák nincsenek otthon. Megértem, bár nálunk pont fordítva van, heti egy alkalom van amikor este 10re ér haza. Máskor 6-8 között, de nálunk van hogy félnapokat itthon van, pl. kedd-csütörtök egész délelőtt. És ez minden téren nagy segítség.
Kár hogy nem lakunk közelebb lányok - azaz az is elég lenne ha kicsit jobb idő lenne, hisz vagyunk néhányan pestiek akik akár össze is ruccanhatnánk biz. időközönként egy kis baba-mama körre, legalább csacsognánk - a témáink eléggé közösek mostanság is, azaz már vagy 10-11 hónapja :D

Pumi
igen, nálunk már keresztelő. Én szívesebben csináltam volna tavasszal, a férjem meg már karácsonykor, így megállapodtunk a februárban:-)
Vendég

Judy, de jó ez a fürdés.. én még nem merem megpróbálni, Maja üvölt... egy ideig tűri a vizet (azt már megfigyeltem, hogy a forrót szereti), de a pancsolát még nem élvezi :(
Vendég

Réka sztem egy próbát megér, vagy te , vagy T. a kádban, a másik "kezeli" Maját, és ha nem jó neki, kiveszi és annyi.

Csak a fejecskéjét szoktam fogni, a többi részével ő rendelkezik, tuti, hogy élvezné.
Vendég

Igen, igen!!! Tavasszal majd járjunk össze. Reggel bevitetem magunkat a férjemmel Pestre, és megvárjuk bébivel, amíg végez. bár lehet, hogy egész napos elmenős program még sok lenne neki, de nekem nagyon kéne.

briell

Gio: jó 5let a tali, már gondoltam rá én is :)
csak lenne végre jó idő, már tele a HÓcipőm :x

Szerintem a kialvatlanság okozza a kábultságodat!!
Én sem tudtam rászokni arra, hogy ha Maja alszik, akkor én is az ágyban kössek ki... egyrészt mindig találok vmi tennivalót, másrészt nálam továbbra is éjszaka=alvás...
Vendég

Briell
tavasszal már ha jó idő lesz hamar elteli akár egy egész nap is. Séta, etetés, játék, altatás - női csacsogás. Ha belegondoltok most is gyorsan telnek a napok pedig milyen sokat otthon vagyunk.
Azaz én így érzem hogy az előbb még reggel volt, most meg már este :shock:
Már nagyon várom hogy csináljunk baba-mama találkozót. Sztem buli lesz:-)
Aztán majd egy mamatalálkozót unicummal-jagerrel...:)hisz van egy pubtulaj!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Látom pörög rendessen a topic!
Voltunk dokinál az egy hónapos vizsgálaton!
Ajsával 4540g-mal jöttünk haza, és most 6100g volt! :shock:
Durván sokat hízott 5hét alatt!!!Egy hatalmas habcsók!Rendesen figyelnem kell arra,hogy fürdés után minden kis hurkáját szárazra töröljem! :lol: Éééés 61cm! :shock: Hát nem egy kis pindur....! :lol:
Kétévesem pedig 92cm magas,és 13kg.... :shock: ....azthiszem óriásokat nevelek! :lol:
Vendég

Ma én is annyira szédültem többször is, hogy kávéznom is kellett :? Az éjszakánk nem volt túl jó. Keveset aludtam.
Mi este megyünk vele aludni. Ő fekszik kilenc körül, mi gyorsan megvacsizunk, és dőlünk le mellé. Csak így a kettesben töltött idő nagyon kevés. Nappal meg szintén, ha alszik, akkor tudok csak csinálni valamit. Párszor próbáltam aludni, de ő meg mindig felébredt akkor :lol: Így fel is adtam nappali alvásos próbálkozásaimat.

briell

Én is benne vagyok, pláne a 2. változatban. Na jó, persze, előbb gyerekestül nappal, utána nélkül ...
Vendég

Briell
nálunk is ez van, hogy napközben ha én is ledőlök vele, akkor mindig felébred 10 percenként. Ha hagyom egyedül akkor bezzeg durmol órákat.

Ma mértük pucéran, 4740 gr. 3300al jöttünk haza, úgyhogy ő is gyarapodott rendesen és még a 7. hétben járunk.
Lényeg hogy hiába a ritkább etetés úgy tűnik nem fogy:-)
Vendég

Az a jó Gio!!!Ráadásul te csak tejet adsz neki igaz?
Vendég

A fiam totál ki van merülve. ma aludt egyszer 2 órát, és 3szor felet, vagy annyit sem. Az esti fürdés után szabályosan kidőlt. De csak fél órára, most kaja, aztán remélem szunya rendesen. Nagyon sajnálom szegényt, mert látszik, hogy fáradt, csak valamiért nem tud aludni. Briell, Csillag nálatok mi a helyzet?

Ez a találkozó jó ötlet, jó lene megvalósítani.

Gabi, majd írd meg, eredményes volt-e a gyakori szopi.
Vendég

Ébreszteni kell most fürdéshez :lol: Remélem, éjjel is ilyen nyugi lesz, ha már nappal bulizott.

Megyek is. Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek! :wink:

briell

Tulip
igen, egyelőre szerencsés módon csak tejcsi. Meglátjuk meddig lesz elég a kis bélpoklosnak. Vedelem az alkoholmentes sört, mert nekem az jött be, bár megvettem azt a kapszulát amit MIlla is szed/ett, hugom is megvette., de ő már abba is hagyta mert a gyereknek szélgörcsei lettek tőle. Hát nekem is ittvan végszükség esetén kipróbálom. De jó lenne ha 6 hónapig nem kéne.
Jóéjt Mindenkinek.
Vendég

Nálunk éber a gyerkőc, pedig annyira reméltem, hogy fürcsi és szopi után beájul, de nem! :shock: Igaz, most éppen nem sír, de így hogy fent van nem merünk lepihenni, főleg, hogy a kanapén gurgulázik, ha betennénk a kiságyba biztos reklamálna. :twisted: Úgy néz ki neki elég volt a délutáni 2-3 órás szunya. Remélem éjszakára lemerülnek az akkumulátorai...
csillag25

Jó reggelt!

Apa most ment el dolgozni, kisembert megetettem, benéztem ide, és megyek vissza aludni :D

Tulip, Gio!
Szép méretű babákat nevelgettek!
Tulip!
Azt biztosan hallottad már, hogy a 2 éves magasságukat duplázzák meg felnőtt korukra a gyerekek.
Most döbbentem rá vonalzód alapján, hogy Te mennyire szemtelenül fiatal a 3 gyerekhez :) Pár év, és Rád is mondhatják a nagyfiad mellett, hogy milyen fiatal hapsid van :D

Olvasom, többen ébresztgetitek babát a fürdéshez. Én nem szoktam, elvem, hogy alvó gyereket nem ébresztünk fel :) Tegnapelőtt nálunk is kimaradt esti fürdés, olyan gyorsan elaludt 6kor kaja után, hogy nem volt szívem felébreszteni. Este 10 előtt meg nem vagyok már hajlandó gyereket fürdetni, amikor apa hajnal 4kor kel.

Gabi
Vendég

GABI!
Este 10előtt nem fürdettek gyereket? :shock: Nem késő az már "kicsit"?
Egyébként én is így vagyok: nem ébresztem a gyerkőcöt fürdéshez.Nekünk is kimaradt a tegnap előtti fürcsi.Különben meg a babókat nem lenne muszáj mindennap fürdetni,bőven elég 2-3 naponta.Az otthon születtt babákat pl van,hogy születésük után csak 1 hét múlva fürdetik meg,hogy a magzatmázból minden rendesen beszívódjon.Csak speckó olajjal tisztítják őket.

LEMON!
Én Zizunál voltam így,hogy valyon látszik-e hogy anyuka vagyok.NAgyon sokan meglepődnek ha épp nincsennek velem a gyerkőcök.Valahogy úgy gondolják az emberek,hogy piercinges tetovált anyuka nem létezik :D Imádom kimondani hangosan másoknak,hogy van egy lányom és egy fiam.Az valahogy olyan boldogsággal tölti el az embert.Mert oké,hogy itthon mondom,de ha másnak akkor elönt a büszkeség :D

TULIP!
Azta!Nem semmi méretek!Nem lesz ő olyan nagy,szerintem egyszercsak majd kevesebbet nő/hízik és a többiek behozzák. :D

IDOMI!
Na megyek is és felderítelek iwiwen :D
Vendég

Hát itt sem bírom utolérni magam...

Sprite, sztem Gabi úgy gondolta hogy este 10 után.. Nem?

Tegnap voltam onkodermatológián és minden oké, hál'Istennek kinevettek, hogy ez csak egy sima anyajegy. Csak az bosszant, hogy 14 ezret fizettem a magánrendelésen a semmiért. (Pontosabban a 2 napnyi paráért...) Le is csökkent a tejem!! :shock: Este már kellett pótolni a reggel lefejtből, ami nem is lenne gond, ha a kisasszony nem kapna hisztirohamot a cumisüvegtől... Így nehéz lesz bárkire ráhagyni!! Most gondoltam végig, hogy eddigi élete (9 és fél hét :) ) minden étkezésénél jelen voltam, ami pedig 2-4 óránként bekövetkezik (Kivéve az éjszakákat, azt végigalussza.). Úgyhogy nem csoda, hogy nem érti, minek akarok műanyag izét dugdosni a szájába cici helyett. 8) :lol:
Remélem most hogy megnyugodtam, újra tejcsárda leszek, mert pl. múlt héten már nem győztem aventes műanyag pohárkával a "termést"!! :shock: És a fagyasztó is megtelt. Szóval ezt az állapotot várom vissza.

Én már annyira várom a baba-mama talit, teljesen felpörgök a gondolatra! Bár gondolom Pumit majd nélkülöznünk kell, és a nem fővárosiaknak sem triviális... :cry: Majd beosztjuk ki kinél alszik! :D

Kép
apkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?