Pici!
Természetesen én is megértelek és nem sürgetni akarlak a teszttel, csak én annyira bízom most benned és Nikában!
Szerintem nálam az volt most a baj, hogy ugyan a ciklus közben nem nagyon foglalkoztam vele, hogy sikerül-e vagy sem, de a végére igen beleéltem magam. Talán egy kicsit amiatt, amit Andika jósolt (bár hozzáteszem, soha nem mondta, hogy, na most fog jönni, csak bíztatott!), és én annyira hittem benne, hogy akkor most tuti sikerül, hiszen itt a lelkecske is velünk, és az Lh teszt szerint is volt rendesen peteérésem, voltunk is együtt apával akkor amikor kellett (és amikor nem ezért kellett is
), szóval megint minden összepasszolt és mégse.
Na én most ezért adtam fel. vagyis nem feladtam, csak most leálltam a babaprojectről. Most belevetem magam a tanulásba, hogy Januárban sikeres vizsgát tegyek (és ismét asszisztáljak egy csodaszép szülésnél!!!), aztán ha tesóka addig sem dönt úgy, hogy beköltözik a pocakomba, akkor februártól keresek valami melót magamnak.
Tehát védekezni nem fogunk, de nem foglalkozunk a "gyerekcsinálással". Jaj de csúnya szó ez.
Szóval Pici!
Őszintén mondom, hogy megértelek és szívből kívánom, hogy minnél elöbb sikerüljön neked is a babó! (hiszen nekem már itt van Dani!
)