Sziasztok Lányok!
Hűha!Nagyon régen voltam már!!
Kicsit szégyellem is magam!
Próbálok visszaolvasgatni!
Először is NAGYON BOLDOG BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!Így utólag is!
Rólunk:A kis Manó nagyon tündérke!Ügyesen dumálgat (bö, gá, gi-gi,stb.), sikkangat (néha még Apát is felébresztjük reggelente, bár ennél szebb felébredést.....), sasolgat mindenfelé, csücsül, mint egy kis királynő, és kúszik, mint a kis katona!:)Mármint csak olyan mozgásokat csinál!:)De azt nagyon kis ügyesen!
Imádunk Anyával és Apával közösen táncolgatni, amin nagyokat sikkangatunk vagy inkább olyan kis gurgulászósan nevetgetünk!Meg lehet Őt ilyenkor zabálni!
Linácska:Dorcsi sem tud még teljesen az oldalára fordulni!Bár a fordítgatást eléggé élvezi!!Nagyokat kacag rajta a kis Tündérem!
Dbea:Örülök, hogy a szoptatás mellett maradtál!És annak is nagyon örülök, hogy Marcika is jobban van!
Angelita, Rilla, Mimi12, Dbea, Beusmimi, Kovisziszka, Oui, Noki&potyi, Jimbone, Kandi72:Nagyon aranyosak a Babócák a képen!:)
Kovisziszka:Nagyon sajnálom ami veled történt!Én is csak azt tudom mondani, hogy légy határozott és ne add fel!
Sissi 1837:Gratulálok kis Atinak az átforduláshoz!:D
Orew:Gratulálok Zarának is az átforduláshoz!
Kenderike:Fogadd őszinte részvétem!
Itigram:Nagyon aranyosak lettek a keresztelős képek!Hogy bírta Botondka?!?
Lányok!Van már esetleg valaki aki már add a kis Babócának a tejcin kívül vagy tápin kívül enni?Először a levével kell kezdeni és aztán a pürés dolgokkal?!Egy kajcsit meddig kell adni, ha nincs gond vele?