Új privát üzeneted érkezett!

Nikó, nagyon helyes az üdvözlőlap, mi is pont ilyen kerettel csináltattunk képeslapot Emmussal, ezt kapja a család és a barátok :). Én is beszkennelem majd :)!

Kép
angelita

Én is belevetem magam a karácsonyi készülődésbe, úgyhogy egy darabig már nem jövök.

MINDEN ANYUKÁNAK, APUKÁNAK ÉS BABÁNAK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!!!

Bori + Betti

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok

Én is Békés Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!

Képeken mindneki nagyon édes, jó nézegetni a kéepket.

Sajnos a miénk nem lesz boldog, édesapám meghalt 1 hete . Eddig minden szenteste nálunk volt 12 éve, mióta édesanyám elment.

Kenderike
Kép
kenderike

Kandi
Káposztát enni :) kötelező :)
Miért vagy ezen meglepődve?!
Milyen játékot vettél meg majdnem előlem?
Amúgy szerencséd,hogy hagytad megnyernem :wink:
Kovisziszka
Ez rettenet,hogy még mindig nem kaptatok segítséget :cry:
Viszont teljesen igazad van,hogy "mások" meg egyből kapnak!
Remélem,hogy mihamarabb rendeződnek a dolgok!!!
Kenderike
Őszinte részvétem!!!
Sajnálom ,hogy nem lesz túl Boldog a Karácsonyotok,de ott van a csöppségetek és Ő most legalább erőt ad Neked!
Oui
Gyönyörűek a gyerekeitek!!!!

És természetesen mindenkinek gyönyörű a Babykéje!!!

Az enyém most aludt el.....így tudom folytatni a sütést :P

Ha nem tudnék holnap jönni,akkor most Kívánnék Mindenkinek
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Aztán gyűljenek a sok szép fotók ,mert amikor csak bekukkantok ide ,akkor a fotókat szoktam csak megkukkantani.........és rohanok is tovább :)

Szép estét mindenkinek
Noki+Réka

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Ma Ati átfordult a hátáról a hasára :D :D Igy Ő is nagyon okés mivel elvileg 4hosnak számit.
Ma evett almát banánnal nagyon bejött neki a dolog.

Kenderike:Őszinte részvétem.

Sziszka:remélem hamarosan megoldodnak a dolgaitok,annyira sajnálomhogy ennyi mindenen kell most keresztül mennetek.

MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNUNK:
SZILVI ÉS ATI
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
rilla_

Nem győzöm némítgatni a TV-t. Hiradóban mindenben az van, hogy ki hogy vett ajándékot, hova dugta..., Lili meg itt játszik a nappaliban.

Tényleg, akinek van nagyobb gyerkőce, hogy karácsonyoztok? Mi úgy találtuk ki anno a 2. karácsonyán (az első nem ér, akkor csak 4 napos volt :lol: ), hogy mi készítjük a fát az angyalkának, hogy tudjon alá hozni ajándékot. Ez két okból is bevállt, egyrészt nem kell elvinni sehova Lilit, meg rimánkodni, hogy ne kelljen fel idő előtt, másrészt meg úgy hathat, hogy ő is ad valamit nem csak kap.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

NAGYON BOLDOG KARACSONYT KIVANOK MINDENKINEK!!! CSODALKOZOAN CSILLOGO SZEMU BABAKAT, BOLDOG SZULOKET, NAGYSZULOKET, TESOKAT! SOK-SOK FINOMSAGOT, OSSZEBUJAST, SZERETETET!

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Linacska: Erdekes ez a Csiri-biri dolog... Ket napja en is ezt hallgattam Zaraval meg ezt enekelgettem. Na meg a Micimackot! :)

En ma megkaptam Zaratol az ajandekomat: atfordult a hatarol a hasara. Igy most mar mindket iranyba tud forogni, mert a hasarol a hatara fordulas mar ment neki eddig is. :)

Orew

orew

Orew,
gratula a forduláshoz. Én már egy kósza kis oldalrafordulásnak is örülnék :lol: Remélem segít majd a gyógytornász januárban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska: Biztos segiteni fog es nem lesz semmi baj Levivel!!!:)

Kenderike: Nagyon sajnalom ami veletek tortent! :( Oszinte reszvetem! Remelem, hogy sikerul viszonylag bekesen, kellemesen tolteni az unnepeket!

Sziszka: Tiszta szivbol kivanom, hogy helyre jojjenek a dolgok nalatok es, hogy a 2010-es ev sokkal jobban teljen!

Orew

orew

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mindenkinek!:) Kép

Gyerekeke nagyon édesek!:)

Ahogy lesz időm jövök,és én is hozok képeket!:)

Kép
Kép
tundi24

Boldog Karácsonyt kívánok én is, sok csillogó ámulatot a kicsik szemébe!
Vendég

Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!

mimi12

Mindenkinek nagyon boldog békés karácsonyi ünnepeket kívánok.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Köszönöm az együttérzéseket és hogy gondoltatok rám! :)

Egész jól sikerült összehozni az utolsó pillanatban a dolgokat! Majd részletezem valamikor!

Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Mindannyiotoknak és a családjaitoknak!
Ezzel a kis képeslappal kedveskednék:Kép
www.kepmegoszto.com

és még egy:
Kép
www.kepmegoszto.com

kovisziszka

Sziasztok!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Kép Kép

Kép
noki&potyi

Én is imádom nézegetni a képeket :)! Réka baba nagyon bájos, tündéri a mosolya :)!

A család legnagyobb ajándéka az idén :):

Kép

További kellemes karácsonyt mindenkinek!

Kép
angelita

Sziasztok!

Így utólag KEllemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek Anyukáknak ,Apukáknak,Babáknak....És jó pihenést mindenkinek....

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!
Remélem mindegyikőtöknek nagyon szépen telt el a karácsony....tegyetek sok-sok képet!!!

Kenderike!
Őszinte részvétem Neked és családodnak!

Sziszka!
Remélem kicsit rendeződött a helyzetetek!

Noki!
Azt hiszem valami Lamaze játék volt,vagy valami ilyesmi....csak Te licitáltál rá és Én is kinéztem...várj csak....lehet egy telefon volt???!!!Na mindegy!Lényeg,hagytalak.....
Káposztát nem ehetek Belcsi 2 óránként szopik....egy hétig szenvedne ha ennék....így is a majonézes krumplitól is gázos lett a helyzet kicsit!

Szeretném kérdezni,aki baba újságokat megrendeli és van már januári száma...valamelyikben van kupon gyerekülésre??????Nem sikerült még vennünk ugyanis......Giraffe eddig és a PC a befutó,mert van popó szűkítője is és 6-fokozatban dönthető....de hátha van kupon,mert akkor megveszem,ha megéri!

Ismétlem Önmagamat ismét...gyönyörűek a bébik!!!és ügyi képszerkesztők az Anyucik-Apucik!
Nincs valakinek magyar nyelvű kép szerkesztője...mármint képkeret stb. ????

Nekem se fordul még Belcsi meg teljesen,csak oldalra és vissza,de nem is parázok még rajta....Nati nem mászott,kúszott....9hónaposan szaladt és nem lett se diszlexiás-se diszgráfiás.... ugyanis ezzel riogattak!

Na jók legyetek!
További sok pihit!

Nekem sok sok tejem lett pluszban...mert szüleim is itt voltak és sokat tudtam pihenni!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi!
Nekünk a photoscape v3.3 - as van fent a gépen.
Ez magyar és at hiszem van mindenféle szerkesztő izéke benne.

A Regi is még csak szopik.De szeretném ha kb 7hós koráig csak szopizna.Majd meglátjuk,mert nagyon macerás egy kis nuncika.Ő ,ár most sztrájkol és csak álmában hajlandó jól enni,ha ébren etetem akkor keveset eszik.Ez sajnos kiderült,mert volt hogy 2 egész dekát hízott 1hét alatt.Mióta álmában szoptatom zömében,azóta rendesen hízik.Bár így is most kb 6kiló,nem egy hűű de hízékony csajszi:-)

mimi12

Na gépközelbe kerültem én is. Holnap indulunk üdülni, akkor jobban lesz időm, majd teszek képeket is. Gyerekek nagyon jól viselték a karácsonyozást, pedig elég sok helyen voltunk.

Levinek kezd kialakulni a kajcsizása, hajnal 2-kor és 6-kor szopizik, reggel 9-kor eszik Sinlacot, és utána szopizik, dél-1 körül szopi, délután valami gyümi+szopi és fürdés után még szopi. Ha napközben valamiért gyakrabban evett, akkor előfordul, hogy még este 6 körül iszik tápit, de ma az pl. kimaradt.
Most kicsit bűnözök tejtermékügyileg és vagy ezért, vagy a gyümitől, de szinte naponta van kaki, ma pl. kétszer is volt. Most üdülés alatt úgysem tudom kiválogatni a kajából a tejet, úgy döntöttem, nem is idegelem magam rajta, de január 4-től újra teljesen tejmentes leszek, hogy a 14-i vizsgálatot már ne befolyásolja.

Gyereküléssel mi még várunk, bár újat venni nem kell, de azzal, hogy kirakjuk belőle Lilit. Ma overál nélkül volt Levi, és így tökéletesen belefér még, szóval tavasszal szerintem símán jó lesz még. Mondjuk Lili 18 kiló lett, lehet, hogy ezért is kell neki már majd nagyobb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

kicsit megkésve ugyan, de Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!!

gyönyörűségesek a babákok!!!! Majd ha lesz egy kis időm, olvasok is vissza és teszek én is...

Sziszka :lol: De jó, hogy sikerült valami megoldást találnotok hirtelen!

Kenderike :lol: Őszinte részvétem :cry: Az én apum is igen gyenge, most karácsonykor már mindenkitől búcsúzkodik. Elmondta, hogy azt hitte, nem fog már velünk karácsonyozni......

Fordulás: nekünk még semerre sem. NÉmi hintázás már hetek óta van, de valahogy nem inspirálja semmi, hogy átforduljon, viszont vagy három napja kúszik!!! :shock: :shock: Sokkal jobban érdekli, ami előtte van, mint ami oldalt... ez nem tom normális e...

egyébként én már kezdek teljesen besokallni, és még csak most jönnek a tesómék....Húúú! MÁr a tartalék energiáimat használom. Alig várom a szilvesztert, akkor fogunk pihenni.......

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Egy pár karácsonyi fotó!

Dani lovag szamáron, kivont karddal:
Kép
www.kepmegoszto.com

Dorottya az új sapijában:
Kép
www.kepmegoszto.com

Huncut vagyok:
Kép
www.kepmegoszto.com

Dominika szökik a puzzle-ról:
Kép
www.kepmegoszto.com

és itt már le is mászott, mint a rák:
Kép
www.kepmegoszto.com

kovisziszka

a HUNCUT VAGYOK, DOMINIKÁS KÉP LETT VOLNA, DE MÉGEGYSZER A dOROTTYÁSAT TETTE EZ A HÜLYE GÉP!

kovisziszka

Hahóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!4

Hol vagytok?
mindenki a karácsony utáni rom eltakarítást végzi????????????

kovisziszka

Sziasztok lányok!

Szilvi, örülök, hogy rendeződtek karácsonyra a dolgaitok! Jók a fotók, aranyosak a gyerekek :)!

Kenderike, fogadd részvétem!!

Mimi, tegyél fel új képet a kislányodról, ha jössz :)! Nagyon kíváncsi vagyok, milyen most a haja- már biztosan foncsikban hordja :)!

Mi most a szüleimnél vagyunk, Emma Apa ma dolgozik, de aztán már itthon lesz velünk a héten. És nagyon úgy néz ki, hogy mégiscsak néznünk kell 0-18kg kategóriás autósülést, mert szegény gyerek már moccanni se tud a hordozóban...

Többiek?? Mindenki az ünnepi fáradalmakat piheni ki :)?

Kép
angelita

Sziasztok Lányok!

Hát én megint jól eltüntem de most én voltam vagyok beteg. Meg anyósomék itt töltötték a karácsonyt és semmire nem volt energiám. Sajna középfül gyulladásom van már hála az égne múlik de elég fájdalmas karácsonyom volt.

Kenderike: őszinte részvétem.

Remélem mindenkinek gyönyörű és meghitt karácsonya volt.

Gyönyörűek a karácsonyi fotók. Majd én is rakok fel.

Nálunk jól telt a karácsony, Marcusom majd kibújt a bőréből a karácsonyfa láttán nagyon izgatott volt a sok fénytől.

Beus

Kép
Kép
beusmimi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Majd próbálok én is képeket tenni.

Nekünk kemény menet volt a karácsony, ezért nem is jöttem. 24-én nálunk volt az ebéd, meg a vacsora is, 25-én mi mentünk ebédelni, 26-án egész nap a szüleimnél voltunk, 27-én pedig ők jöttek hozzánk. Aztán még ma is jöttek hozzánk babanézőbe, úgyhogy társasában nem volt hiány. Kicsit azért szívesen lettem volna szűk családi (=hármasban) körben is...

Tulajdonképpen az egész karácsonyt végigizgultam, mert bár az etetéseket tartottuk, féltem, hogy a nagy "tömeg" miatt Marci nem tud majd aludni, ugyanis hajlamos rá :lol: De aztán egy kis odafigyeléssel tök jól megoldottuk a dolgot. A délelőttök mindig nyugisak voltak, a délutánt mindig úgy kezdtük, hogy betettük Marcit egy viszonylag csendes szobába, ahol meg lehetett nézni, meg köszönni neki, aztán hagytuk egy nagyot alukálni. Ahogy felébredt megettem, aztán mindenki megkaphatta a gyerkőcöt kedvére, mert addigra már feltöltődőtt :lol: :lol: Ez így egészen jól bevált, egyedül szenteste után volt egy kis álomban sírás, aztán már nyugisan teltek az esték, szerencsére.

Mi is utazunk el, holnap megyünk Egerbe. Három napot ott töltünk, ott is szilveszerezünk.

Én karácsonykor is tartottam a diétát, így legalább nem ettem sütit, így nem telítődtem el a sok kajával és nem is híztam :lol: :lol:

A gyerekorvossal az ominózus eset óta nem beszéltünk, viszont jövőhéten kedden megyünk a Heim Pálba a bőrgyógyászatra, ahol megnézetjük Marcit és meglátjuk mit mondanak. Addig megy a diéta, a kenegetés.

Bea

Kép

Kép
dbea

Angelita!
Kopaszodik a Regi :lol:
De eléggé érdekesen,a feje tetején a búbja nem nagyon kopik,viszont körülötte erőteljesen.Lassan kb olyan fonata lehet max,mint egy szamurájnak :lol:
december elején

Kép

karácsonykor
Kép

Lina!
Látom a pókerparti megy nálatok is :lol:
Mi neten nyomjuk

mimi12

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
dbea

Mimi,
ez anyósoméknál volt. A sógorom kapta karácsonyra a készletet és hát muszáj volt felavatni. Apukám nyomatja a neten szinte minden nap, de inkább csak élvezetből, nem "pénzkeresés" céljából.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Lányok!

Na sikerült jönnöm. Dobok fel képet Marcusomról.

Nem is tudom kiírta, hogy ha valaki hízik szopiztatás alatt annak oka lehet hát nálam kiderült, hogy megint baj van a pajzsmirigyemmel de amíg szopiztatok csak uh val nézik meg aztán ha rosszabbodna akkor abba kell hagynom a szopiztatást mert izótóppal nézik és olyan gyógyszert kell szednem amitől jobb lesz. Nagyon nem szeretném ha abba kellene hagynom a szopiztatást:-(

NAgyon jók a fotók!!!

Mimi: Marci is oldlalt kopaszodik, és a fejetetején nem hullik ki a haja csak nő.

Beus
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!
Szupik a képek...na most lehet tapasztalatot cserélni a karácsonyi játékokról majd....
Én is teszek három képet....
-alvás a kigyóval
Kép
-sikítós:
Kép
-ez meg első játék az alvós oroszlánnal!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

En ismet probalok magamhoz terni... Napok ota megint fos kedvem van es megint nem tudom, hogy miert. Egymillio dolog kavarog a fejemben szinte folyamatosan. Nem tudok rendesen aludni. Allandoan faradt vagyok. Feszult, stresszes, aggodo, szomoru.
Mikor mulik mar el vegleg ez a depresszios idoszak???

Na szoval megprobalom osszeszedni magam es irni valami normalisat is.

Ne haragudjatok!

Remelem mindenkinek nagyon szepen es bekeben teltek az unnepek es melegseggel toltotte meg a sziveteket a babak csillogo szemei! :)

Udv,

Orew

orew

Sziasztok!

Nálunk is jól teltek az ünnepek, Gréta nagyon ügyes volt nem sírt ügyesen aludt, pedig fél napot nem voltunk itthon a 3 napba amit nagyon sajnálok.

Angelita:

mi tegnap vettünk ülést a Brendonba. Kipróbáltunk 5 ülést legalább. A Bebe confort azért nem volt szimpi mert a csat nagyon széles és totál terpeszbe volt benne Gréti lába . A Britax és a Brevi azért nem jött be mert bekötöttük az ott kiálítot autós ülésbe és teljesen megdöntve is szinte ült benne a Römer szintén és ez utóbbi 65000.- töl indul. Végül a Concord Ultimax jött hát valami csúcs szuper jó. Jobban fekszik benne Gréta mint a hordozóba és végig vigyor volt amíg abba ült. Haza felé is abba raktuk bele és aludt hazáig ami eddig nem fordult elő.Ilyen az ülés:http://brendon.hu/Products/ViewDetails/15425?storetype=store&store=32&pageno=5
nikó

Beusmimi
nekem volt Lilinél (meg most is), hogy híztam a szopi alatt, 16 kiló plusszig jutottam, mikor nálam kiderült a pajzsmirigyprobléma. Akkor már nem szoptattam, szedem is azóta a gyógyszert, de ezért nem kell abbahagyni a szopit. Én terhesség és szoptatás alatt is szedem, nem is lehet abbahagyni, sőt terhesen 2,5-szeresére kellett emelni az adagot, hogy a babának is elég legyen.
Ez síma hormon, amit a pajzsmirigy maga is előállít, és ez az egy, amiből pont olyat tudnak adni gyógyszerben, ami a szervezetben is jelen van. Kemény 106Ft 3 hónapra. Lehet egy másfajta probléma is, a volt szobatársamnak olyan lett, neki is azt mondták, hogy kezdje tápihoz szoktatni a gyereket, mert majd nem szoptathat, aztán pár nap múlva mégis csak lett olyan gyógyszer, ami mellett szoptathatott. De ő nagyon lefogyott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok !

Szuperek a karácsonyi fotók !! Én is teszek fel gyorsan...később pedig remélem vissza is tudok majd olvasni !

Kép

Kép

Kép
Kép
rilla_

Nikó!
Nekünk is ilyen concordunk van.Épp pár napja húzták le a csajok,hogy milyen szar :lol:
Amúgy meg szerintem az egyik legjobb ülés.Viszont az autóból kiszedni külön mutatvány.Majd ha elakadtok vele szólj ,mert én profi vagyok benne.De a lényege csak az,hogy ne erőszakkal akarjuk kiszedni :lol:
Azt ugye tudod,hogy ezt be lehet kötni menetiránynak hátal is,és akár az első ülésre is.
Amúgy is,majd 1éves korig ,még menetiránynak háttal kéne bekötni a gyerekeket.

Én is hízok.De szerintem nálam a csokival lehet a gond ,meg a heti 1kiló zizi,meg a fincsi kaják :lol:

mimi12

Mimi,
én a 9-18-as Concordot húztam le, de az tényleg nagyon nem stabil bekötve.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mimi:

Igen tudom apa úgy kötötte be előre mert ha egyedül megyek vele nem szeretem ha nem látom.. Hát szerintem nem nagyon fogjuk kiszedni mert a lakásba nem hozom fel mert így is alig férünk el . De ha nem megy valami tuti kérdezni fogok.
nikó

Sziasztok lányok!

Nagyon tetszenek a babafotók -örülök, hogy mindenhol szépen teltek az ünnepek :)!
Reginek még mindig nagyon szép dús haja van :)! Emmusnak is a feje búbján vannak hosszabb tincsek, egyébként nagyon kis rövidke, ritkás a frizuja :).

Nikó, köszönöm a tippet, megnézzük majd az ülést a Brendonban! Én itt a neten a Bellelli márkát nézegettem (a Leonardo modell 0-18kg-os), de ez új lehet Magyarországon, mert nem sok info van róla és csak 2 pesti bababolt kínálatában látom, így látatlanban meg rizikós megrendelni.

Orsi, érdemes lenne elmenned szakemberhez, megbeszélni a problémát! Az se Neked, se a babának nem jó, ha nem jó a közérzeted! És ne magad hibáztasd emiatt, ez hormonális, plusz teljesen természetes, hiszen 180 fokos fordulatot vett mindannyiunk élete!

Kép
angelita

Sziasztok

Én is előkerültem már jo régen voltam itt Boti mostanában nagyon sokat sir jönnek a fogai

Remélem mindenkinek jól telt a kárácsony
mi meg kereszteltük a manot dobok pár képet ha nem baj
és mindenkinek boldog új évet kivánok ha a adig nen jönnék. Kép Kép

Margit
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hűha!Nagyon régen voltam már!! :oops: Kicsit szégyellem is magam! :oops: Próbálok visszaolvasgatni!

Először is NAGYON BOLDOG BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!Így utólag is! :D

Rólunk:A kis Manó nagyon tündérke!Ügyesen dumálgat (bö, gá, gi-gi,stb.), sikkangat (néha még Apát is felébresztjük reggelente, bár ennél szebb felébredést.....), sasolgat mindenfelé, csücsül, mint egy kis királynő, és kúszik, mint a kis katona!:)Mármint csak olyan mozgásokat csinál!:)De azt nagyon kis ügyesen!
Imádunk Anyával és Apával közösen táncolgatni, amin nagyokat sikkangatunk vagy inkább olyan kis gurgulászósan nevetgetünk!Meg lehet Őt ilyenkor zabálni!

Linácska:Dorcsi sem tud még teljesen az oldalára fordulni!Bár a fordítgatást eléggé élvezi!!Nagyokat kacag rajta a kis Tündérem!

Dbea:Örülök, hogy a szoptatás mellett maradtál!És annak is nagyon örülök, hogy Marcika is jobban van! :D

Angelita, Rilla, Mimi12, Dbea, Beusmimi, Kovisziszka, Oui, Noki&potyi, Jimbone, Kandi72:Nagyon aranyosak a Babócák a képen!:)

Kovisziszka:Nagyon sajnálom ami veled történt!Én is csak azt tudom mondani, hogy légy határozott és ne add fel!

Sissi 1837:Gratulálok kis Atinak az átforduláshoz!:D

Orew:Gratulálok Zarának is az átforduláshoz! :D

Kenderike:Fogadd őszinte részvétem!

Itigram:Nagyon aranyosak lettek a keresztelős képek!Hogy bírta Botondka?!?

Kép

Lányok!Van már esetleg valaki aki már add a kis Babócának a tejcin kívül vagy tápin kívül enni?Először a levével kell kezdeni és aztán a pürés dolgokkal?!Egy kajcsit meddig kell adni, ha nincs gond vele?
bener

Bener, jó, hogy ezt megkérdezted, mert engem is érdekel a dolog :lol: Igaz, hogy nem akarom még Marcit hozzátáplálni, de azért már szeretnék tisztába lenni vele, mire odajutunk, hogy mit hogy érdemes csinálni.
Az a "szuper", hogy a tök rendes védőnőnk elment külföldre dolgozni, átvett minket egy másik, aki most kettő védőnő munkáját látja el :? Ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy soha nem ér rá... November 28 óta tartozunk hozzá, azóta egyszer beszéltem vele telefonon :(
A gyerekorvost, ugye tudjuk milyen, úgyhogy én sem igen tudok kit megkérdezni erről a kérdésről.
Anyukámat próbáltam még faggatni, de ő azt sem akarja belátni, hogy Marci tejérzékeny (nincs annak a gyereknek semmi baja), úgyhogy így nem jutottam előrébb sajnos.

Ja, megérkeztünk Egerbe, megy kint a buli, mi meg Marcival itt bent kuksolunk. :( Azt hiszem még pár szilveszterünk ilyen lesz majd, főleg ha jön a kistesó. Mindegy is, mert a hétköznapok mindenért kárpótolnak :D :D :D

Kép

Kép
dbea

Bener: En meg mindig csak anyatejet adok Zaranak, illetve csak szoptatok. :) 6 honapos kora elott semmikeppen sem szeretnek neki mast is adni. Viszont azt nem tudom, hogy hogyan kell nekikezdeni a dolognak, mert meg sosem csinaltam. :oops:

Orew

orew

Sziasztok Lányok!

bener: mi már félüveg almánál tartunk és már kekszes almát is eszik néha Marci. Mivel kevesebb lett a tejem ezért mondta a dokink, hogy vezessük be az almát. De már ettünk sütőtököt is de az nem jött be Marcinak.

Lina: nekem pajzsmirigy túlmőködésem van, én is szedtem Jázmin előtt rá gyógyszert de nekem meg is nőtt mindkét oldalt a pajzsmirigyem és most is azt vettem észre hogy megint nőtt és be is igazolódott az uh-án. De, hogy biztosak legyenek a pontos adatok izotóp vizsgálat kellene de az meg sugároz és szopi alatt nem lehet. Nekem azt mondta a doki, hogy az mellett a gyógyszermelett amit szednem kellene nem lehet szopiztatni. De majd elválik. Remélem nem fog jobban növögetni és még szopiztathatok amíg van tejcsim.

beus

Kép
Kép
beusmimi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?