Sziasztok!!
Kidobott az ágy...
L.Kata!
Néha beszorul Konsti, de nem vészes. Nem sokat van a kiságyban, inkább szabadon....
Rácsvédő: nekünk van még, de feleslegesen....kötözgeti, én meg félek, h balesetet okoz, így leszedem a napokban.
ágylerakás: nagyon aktuális, eddig középen volt, de ma vagy holnap leköltözik a legalsó szintre
a habtapibaöltözős kép szenzációs!!!
játékkidobálás: én azt tanultam, h ezzel a tevékenységgel játszani hív. Most tanulja meg a közös játék örömét. Nekem szerencsém van, Ábel örömmel adja vissza az összes ledobált játékot, sőt, sír, ha megelőzöm....
(Konsti röhögve dobálja ki, Ábel röhögve be, én meg könnyezek boldogságomban a fiaimat nézve....
)
papírkosár: ha eltűnik valami, hamarosan ott keresheted!!
Marek!
napirend: két gyereknél muszáj, mert megőrülnék....
Amióta megvannak a srácok, rájöttem, h ha menni akarunk valahová, nekem 1 órával indulás előtt már pakolni kell, h időben elkészüljünk... (korábban elég volt 5 perc...
Veronika:
háztartás: este, 7végén....apa nagyon sokat segít, na meg szeretjük a "szent rendetlenséget".....
főzni egyszerűbb ételeket és sokat fagyasztok, így könnyebb....
Ildi!
Hogy van a vérnyomásod?????? Nem csuklottál tegnap?????? emlegettelek........iszonyat vacakul éreztem magam, aztán elő a vérnyomásmérő és 70/50 !!!!!! volt az érték....(nekem alapból 130/85 a megszokott( túlsúly miatt)
Pihentem, aztán ittam egy laza capuccinót....és sikerült feltornázni 110/70 re...tuti a front, a hőingadozás, de ilyen alacsony értékre nem emlékszem, h lett volna nekem....
Lotti csúcs!!!!!!! tankönyvi a mozgásfejlődése!!!!!!!!
koppanás: iszonyat!!!!! kivédeni nem lehet. Konsti SZÁNDÉKOSAN!! HINTÁZIK TÉRDELÉSBEN ÉS VERI A FEJÉT A TÖMÖR ÁGYVÉGVBE!!! szólok, elveszem onnan....
Lehet kapni kutacsvédős sapit, de nekünk nincs.
Borkaby!
sapka: igazából Ábel imád pancsolni, hajatmosni és ezért bohóckodik a homokkal...rafinált kölök
(ha Ő rosszalkodni akar, akkor persze a sapka nem akadály!! )
vita: már rég felejtve, de akkor nagyon rosszul esett és Nektek panaszkodtam, bocsi!!!!!
napirend: kell valami rendszer, na meg próbálom szoktatni az ovis rendszert... Jó, mert nem vagyunk az a lustálkodós, későnkelő család, így könnyebb dolgom van. A nyár, a magas UV miatt muszáj korábban levegőzni. Saját érdek, különben Ábel nem alszik, az pedig többszörösen is rossz.
Tomi alvásához gratu!!!!
csapvíz-fürdővíz: igazából nem lehet bajuk, csak olyan falvakban, ahol magas a nitrát, nitrit a vízben. Tanácsos forralni 1 éves korig, de attól, h kortyol a pancsikor, semmi baja nem lesz.
A Balcsit sajnálom, de majd később már fürdeni is lehet....
telefon: Ábinak van játéktelcsije, így a mienk tabu. (nem érti, de igyekszünk megértetni) Konsti elől elzárva minden ilyesmi
nála a távkapcsi a sláger...
Éva!
Nagyon édes Áron! Ilyen meleg van??!!
Építéshez kitartás, szuper férjed van!!!!!!
Sensi!
Összeöltöztél a járgánnyal??? Édes Lillus, ahogy kukucskál!!
Ancsa123!
Sorstárs......nekem volt még a topicosok között faros a babám, így nekem is csaszim volt . Engem altattak, de így is kemény volt a felkelés.
KÖszi a szüléstörit!!
A veszejkedős családról mesélhetnék, de pont emiatt gyűlölöm a vitákat.
Szerencsére a férjem csodás ember!!
Linda igazi kislány!! gratulálok!!!!!
nyugi nincs elkésve a mozgással a lányod!!!!!
Kata84!
Jó, h jöttél, már hiányoltalak!!!!!!!!
darabos étel: a villával össznyomott banán az darabos???? Ilyet kap Konsti rendszeresen....
Kóstolt kiflit is, de csak pár morzsa jutott a szájába, inkább szétnyálazta....
Zsombinak gratu!!!!!! Úgy tűnik a mi fiaink előbb állnak, mint ülnek!! Ábinál is ez volt és most a kicsinél is.....nem hinném, h ez baj lenne...
szobatisztaság: gratu Zsófinak!!
Ábel is ügyes, én vagyok paramami. Többször előfordul, h ügyintézünk és akkor adok rá pelust. Félek, h a kocsiba pisil,arról nem is beszélve, h a városban nem tudom hol megpisiltetni
Nem tudom mások hogy csinálják!!!
Itthon pelus nélkül van, sokszor kérem, h pisiljen és így nincs is baleset.
etetés: durvaaaaaaaaa csak az én fiam, ilyen mozgékony???? Alig lehet etetni. Hiába kötöm be hordozóba, etetőszékbe, elforog, tekereg, minden zajra figyel és alig lehet etetni. Ugyaz ez van a peluscserésénél is!!! Nagyon fárasztó!!!!!
Móni!
mekkora haja van Mikinek!!!
Tudod két gyerekkel már tényleg túlélőtábor az élet!!! (magamnak teszek rosszat, ha a takarítás a gyerekek elé kerül)
cseresznye: óvatosan, mert nagyon puffaszt!! 1 éves kor után, így a mi babáinknak majd jövőre....(eper, málna, kivi szintén csak később)
Mi:
Konstim csúcs!!!!
6 nap alatt eljutott a remegő lábakkal történő felállástól az oldalazva körbejárom a kiságyat ig!!!! Emelgeti a lábait, készül a járásra.... (ugye nálunk Ábel még ennél is hamarabb lépegetett, de most bebizonyosodik, h Konsti is ilyen gyorsanelindul tipus.....
hamarosan kétfelé rohanhatok .....
Voltunk a mamánál, Ábel kapott egy bicajt. gyereknap+közelgő szülinap.....Ezzel már majd pótkerék nélkül mehet....Addig nem használjuk, amíg nem sikerül sisakot venni, így kicsit hsizti van......
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A DICSIKET!!!!!!