Új privát üzeneted érkezett!

Megis: Kép Mi vagyunk ket lany ket fiu... Kép Kép Kép nagyfiam csajozik

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok!!

Kidobott az ágy... :evil: :evil: :shock: :shock:

L.Kata!
Néha beszorul Konsti, de nem vészes. Nem sokat van a kiságyban, inkább szabadon....

Rácsvédő: nekünk van még, de feleslegesen....kötözgeti, én meg félek, h balesetet okoz, így leszedem a napokban.

ágylerakás: nagyon aktuális, eddig középen volt, de ma vagy holnap leköltözik a legalsó szintre

a habtapibaöltözős kép szenzációs!!! :lol: :lol: :lol:

játékkidobálás: én azt tanultam, h ezzel a tevékenységgel játszani hív. Most tanulja meg a közös játék örömét. Nekem szerencsém van, Ábel örömmel adja vissza az összes ledobált játékot, sőt, sír, ha megelőzöm.... :lol: :lol: :lol: (Konsti röhögve dobálja ki, Ábel röhögve be, én meg könnyezek boldogságomban a fiaimat nézve.... :oops: :oops: )

papírkosár: ha eltűnik valami, hamarosan ott keresheted!! :lol: :lol:

Marek!
napirend: két gyereknél muszáj, mert megőrülnék....
Amióta megvannak a srácok, rájöttem, h ha menni akarunk valahová, nekem 1 órával indulás előtt már pakolni kell, h időben elkészüljünk... (korábban elég volt 5 perc... :lol:

Veronika:
háztartás: este, 7végén....apa nagyon sokat segít, na meg szeretjük a "szent rendetlenséget"..... :lol: :lol: :lol:
főzni egyszerűbb ételeket és sokat fagyasztok, így könnyebb....

Ildi!
Hogy van a vérnyomásod?????? Nem csuklottál tegnap?????? emlegettelek........iszonyat vacakul éreztem magam, aztán elő a vérnyomásmérő és 70/50 !!!!!! volt az érték....(nekem alapból 130/85 a megszokott( túlsúly miatt)
Pihentem, aztán ittam egy laza capuccinót....és sikerült feltornázni 110/70 re...tuti a front, a hőingadozás, de ilyen alacsony értékre nem emlékszem, h lett volna nekem....

Lotti csúcs!!!!!!! tankönyvi a mozgásfejlődése!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

koppanás: iszonyat!!!!! kivédeni nem lehet. Konsti SZÁNDÉKOSAN!! HINTÁZIK TÉRDELÉSBEN ÉS VERI A FEJÉT A TÖMÖR ÁGYVÉGVBE!!! szólok, elveszem onnan....
Lehet kapni kutacsvédős sapit, de nekünk nincs.

Borkaby!
sapka: igazából Ábel imád pancsolni, hajatmosni és ezért bohóckodik a homokkal...rafinált kölök :lol: :lol: :lol:
(ha Ő rosszalkodni akar, akkor persze a sapka nem akadály!! )

vita: már rég felejtve, de akkor nagyon rosszul esett és Nektek panaszkodtam, bocsi!!!!!

napirend: kell valami rendszer, na meg próbálom szoktatni az ovis rendszert... Jó, mert nem vagyunk az a lustálkodós, későnkelő család, így könnyebb dolgom van. A nyár, a magas UV miatt muszáj korábban levegőzni. Saját érdek, különben Ábel nem alszik, az pedig többszörösen is rossz.

Tomi alvásához gratu!!!!

csapvíz-fürdővíz: igazából nem lehet bajuk, csak olyan falvakban, ahol magas a nitrát, nitrit a vízben. Tanácsos forralni 1 éves korig, de attól, h kortyol a pancsikor, semmi baja nem lesz.

A Balcsit sajnálom, de majd később már fürdeni is lehet....

telefon: Ábinak van játéktelcsije, így a mienk tabu. (nem érti, de igyekszünk megértetni) Konsti elől elzárva minden ilyesmi :lol: nála a távkapcsi a sláger...

Éva!
Nagyon édes Áron! Ilyen meleg van??!! :lol:

Építéshez kitartás, szuper férjed van!!!!!!

Sensi!
Összeöltöztél a járgánnyal??? Édes Lillus, ahogy kukucskál!!

Ancsa123!
Sorstárs......nekem volt még a topicosok között faros a babám, így nekem is csaszim volt . Engem altattak, de így is kemény volt a felkelés.
KÖszi a szüléstörit!!
A veszejkedős családról mesélhetnék, de pont emiatt gyűlölöm a vitákat.
Szerencsére a férjem csodás ember!! :lol:

Linda igazi kislány!! gratulálok!!!!!
nyugi nincs elkésve a mozgással a lányod!!!!!

Kata84!
Jó, h jöttél, már hiányoltalak!!!!!!!!

darabos étel: a villával össznyomott banán az darabos???? Ilyet kap Konsti rendszeresen....
Kóstolt kiflit is, de csak pár morzsa jutott a szájába, inkább szétnyálazta....

Zsombinak gratu!!!!!! Úgy tűnik a mi fiaink előbb állnak, mint ülnek!! Ábinál is ez volt és most a kicsinél is.....nem hinném, h ez baj lenne...

szobatisztaság: gratu Zsófinak!!
Ábel is ügyes, én vagyok paramami. Többször előfordul, h ügyintézünk és akkor adok rá pelust. Félek, h a kocsiba pisil,arról nem is beszélve, h a városban nem tudom hol megpisiltetni :shock: :shock:
Nem tudom mások hogy csinálják!!!
Itthon pelus nélkül van, sokszor kérem, h pisiljen és így nincs is baleset.

etetés: durvaaaaaaaaa csak az én fiam, ilyen mozgékony???? Alig lehet etetni. Hiába kötöm be hordozóba, etetőszékbe, elforog, tekereg, minden zajra figyel és alig lehet etetni. Ugyaz ez van a peluscserésénél is!!! Nagyon fárasztó!!!!!

Móni!
mekkora haja van Mikinek!!! :lol: :lol: :lol:
Tudod két gyerekkel már tényleg túlélőtábor az élet!!! (magamnak teszek rosszat, ha a takarítás a gyerekek elé kerül)

cseresznye: óvatosan, mert nagyon puffaszt!! 1 éves kor után, így a mi babáinknak majd jövőre....(eper, málna, kivi szintén csak később)

Mi:
Konstim csúcs!!!!
6 nap alatt eljutott a remegő lábakkal történő felállástól az oldalazva körbejárom a kiságyat ig!!!! Emelgeti a lábait, készül a járásra.... (ugye nálunk Ábel még ennél is hamarabb lépegetett, de most bebizonyosodik, h Konsti is ilyen gyorsanelindul tipus.....
hamarosan kétfelé rohanhatok ..... :shock: :lol:
Voltunk a mamánál, Ábel kapott egy bicajt. gyereknap+közelgő szülinap.....Ezzel már majd pótkerék nélkül mehet....Addig nem használjuk, amíg nem sikerül sisakot venni, így kicsit hsizti van......

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A DICSIKET!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Jó reggelt!

Valamelyik idióta barom szomszéd fél 6-kor neki ált hallgatni a zenét úgy,hogy mi az ágyból értettük a szöveget :evil:

Köszi a hiányolást! :)

Móni!Hát lehet a tesó miatt is van bár azért már 8hónapja van tesója megszokhatta :roll: Én arra is gondoltam,hogy legutobb mikor ott aludt anyosoméknál másnap meg lett a tesója és fél,hogy ha elmegy megint lemarad valami nagy dologról :roll: Ti most merre laktok?(országra gondoltam :oops: )Úgy tényleg nehéz,hogy ritkán látja Zsolti is a nagypapát.

Zsuzsa!Én a bokorba beszaladok Zsófival mindig van nálam zsepi külön élvezi,hogy keresük a megfelelő bokrot de ha olyan helyen jön rá ahol van ismerős akkor felmegyünk és ott :D Mikor írtaod óviba Ábelt?Most megy nyugtattál,hogy a te fiaid is előbb áltak mint ültek :D Miért írtad,hogy a balcsit sajnálod?Én bele viszem majd Zsombort a doki azt mondta a balcsiba,tengerbe lehet csak a termás és melleg vízeket kerüljük.

Évi!
Nagyon jók az esküvői képek!Hogy te milyen csini vagy nem is látszik,hogy 4gyereked van :shock: Kis csajszid nagyon csini volt a ruha is illik így hozzá.Áron,hogy viselte?

Napirend:Én egy gyereknél is elengedhetettlnek láttam 2-nél meg pláne de én szeretem mert mióta megvannak azóta nekem is van rendszer az életembe(pl:ebéd délbe van nem 2-kor :lol: )

Ágy lerakás:Én Zsófim pont 8hós volt amikor kimászott az ágyból igaz már a második szinten volt és mászott kifelé néztem ám :shock: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kép Első pancsizás együtt!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata...jaj, de édesek! :lol: :lol: :lol:
Zsombi is napról napra szebb! :D

Bangham...édesek a fiaid!

Zsuzsu...hát igen 6 nap alatt ennyi produkció! :shock: :wink:
Nagyon ügyes! Mi még csak a feltérdelésnél tartunk.
Norbi is négykézláb billegve többször beveri a fejét az ágyrácsba, de nem hiszem hogy szándékos lenne.

Darabos kaja...Norbi semmit nem eszik meg amiben pici darabka is van! :? Már előre félek hogy fogom rászoktatni.
Ha nem krémesen pépes akkor öklendezik. :roll:

Veronika...hogy van Pálma???Remélem nincs láza! :( Bízok benne hogy csak a foga.

Macianyu...rég voltál, hogy vagy??? És hogy van a pocaklakó???

Tercsimama...te is eltüntél!Lábadozol???Hogy vagy???
Jelentkezz mert aggódom!

Norbika nagyon maszatosan eszik ebben az etetőszékben, szörnyű! :roll: Össze-vissza forog, szerel,
előredől, így lehetetlen betalálni a szájába. :(
Már csak egy bőrdarabka és kinnt van a foga csücske! :D De nagyon fájhat neki, elég rossz éjszakánk volt! :(

Képek az etetésről, így maszatolunk mi! :lol:
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok,

gyors leszek, mert most altattam el Lottit, de még van dolgom...

Zsuzsu - nem csuklottam :lol: Sajnálom, hogy te sem voltál jól!!! Most már oké minden? Én jobban vagyok, köszi, bár még most is kicsit szédülök, vérnyomásom továbbra is a béka ... alatt van :?

LKata - Norbikát öröm lehet nézni, ahogy eszik :lol:
Cseresznyét a táblázatom 8-9 hónapos korra írja.
Szerintem csak akkor baj, ha ül, ha amúgy még nem tudna ülni, de Norbika már tud, nem? Mert nekünk olyan etetőszékünk lesz (jövő héten vesszük), aminek lehet állítani a dőlésszögét, mert Lotti még csak fél s@ggel ül :lol:

Kata - a darabos kaját hogy érted? Mert nálunk van pl. amikor kekszet reszelek-tördelek a gyümibe és vannak picit nagyobb darabok is, amik megszívják magukat a gyümölcs levével és omlósak, de Lotti megeszi így is simán. Vagy nagyobb darabra gondolsz?
Sajnálom Zsófikát, hogy ilyen kis érzékeny lett, de majd visszarázódik.

Móni - de tüneményesek a gyerekeid!!! Miki nagyon aranyos és nagyon ügyesen ül!!!

Ágy - leraktuk a legalsó fokra!!! Lotti ha benne van, végig térdel, nagyon erős, felhúzza magát simán, úgyhogy most már nyugodt vagyok. Persze még így is eshet majd hátra, de hát tényleg igaz, amit Sensi is írt, hogy nem lehet mindent kivédeni :?

Éva - köszi az infókat, még nem tudom mikor megyünk, de akkor babakocsit feltétlen viszünk!

Fagyasztás - LKata írta, hát én is tennék el, csak nem fér be már semmi a fagyasztóba :roll: Van bent anyatej, spenót-sóska, mirelit karfiol, brokkoli, zöldborsó, fagyasztott szilva, meggy és csirkehús. És ezen felül ugye még a mi dolgaink, hús, gyorsfagyasztott cuccok, szóval lehet, lassan kell egy fagyasztót is venni :shock:

Veronika - hogy vagytok, van még Pálminak hőemelkedése???

Rólunk egy gyorsat: ma gesztenyés krumpli almával és csirkehússal lesz az ebédje Lottinak és tízóraira ment a szilva őszibarival-almával és babakeksszel, nagyon ízlett neki, megette az egészet. Hihetetlen jó étvágya van, pedig mindig szopi után kap mindent!!! Persze le is mozogja, megy ezerrel, nagyon gyorsan mászik már, felhúzza magát, egyszer még állásba is sikerült :shock:
Párom hazajött a fociból, viszont iszonyat szutyok idő van, nem megyünk sehová, ennyit a gyereknapi programokról, pedig láttam, hogy a Városligetben is csomó minden van, szegény gyerekek jól eláznak :?

Na megyek is, ma megint takarítottam de. parkettát és porszívóztam, most már muszáj 2-3 naponta ezt megcsinálni, mert Lotti lemászik a habitapiról.

További jó pihit!!!

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

Kata,
hát tanácstalan vagyok, hogy mi van Pálmival, mert csak pénteken délután volt hőemelkedése és aznap aludt napközben 3.5 órán át, azóta se tegnap se ma nincs hőemelkedés, de tegnap is 4 órán át aludt délután! Ma meg még nem tudom, most 1.5 órája alszik.
Szóval furi. Lehet, hogy a sok alvás az esős idő miatt van? Az egy délután tartó hőemelkedés meg...??? Vagy a fogzásnál nem több ideig tart a hőemelkedés?

Darabos kaja... szerintem ha szokott háztartási kekszet majszolgatni, akkor nincs baj, mert azért szokja így a szilárdat is...

Kép

Kép
sz.veronika

m.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

sziasztok
köszi a válaszokat,zöldséget fözölével higitva már én csináltam párszor, csak azt hittem, hogy ti a fözeléket úgy értitek,hogy tejjel vagy tápival elkészitve.

l.kata: tényleg gyorsan közlekedik a fiad, nagyon aranyos :-)
kalandra fal fotó nagyon tetszik

vikcy: aranyos a vonalzód és a képek is

peva: milyen fajta oliva, mert abból több is van

zsuzsu:gratula az ovoda éretséghez :lol:

szöszke: tényleg szép volt a tortátok :P . sonka: :shock: :evil:

sensi: nagyon jó /ötletes/ ez a kép az új járgányról

nyugtonmalac: te is ettöl a csajtól vetted a babylegseket?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kata,
most sikerült megnéznem a Norbi kúszik videót, mert a videók csak itt a lenti gépen mennek. Hát haláli! :lol: Nem semmi milyen tempóban nyomul, mint egy gyorsított felvétel! :)

Melleseg ha fogzás, ha nem fogzás, tegnap este ráadtam a borostyán láncot, ártani nem árt, ha meg használ, akkor külön jó! :lol:
Aki használja, az szokta tisztogatni? Azt olvastam, hogy vegyük le fürdéskor, hogy ne érintkezzen vegyszerrel és tartsuk folyó hideg víz alá, hogy megtisztítsuk - már nem fizikailag, hanem az energiákat :shock: :D

Kép

Kép
sz.veronika

Köszi a válaszokat lányok! :D
Ildi....igen ül már Norbika, ha leültetem úgymarad, nem dől el, játék után nyúl..ilyesmi, de még nem tud felülni.
Az etetőszék tetszik neki...de azóta sokkal jobban maszatolunk úgy mocorog benne! :roll:

Veronika...nem tudom sajnos milyen hőemelkedés megengedett fogzásnál, nekünk nem volt, és most sincs.
Talán a többiek tapasztaltabbak!
A borostyán láncot jól írtad, nem szabad vegyszerrel mosni, csak folyó csapvíz alatt. :wink:
De többet nem tudok róla, nekünk nincs.

Timi...ti husit esztek már???

Cseresznye...akkor még várok egy kicsit vele, vagy csak 3-4 szemet turmixolok a gyümikhez. :wink:

Szilva...tudom Zsuzsu már adott, de ki próbálta még?Van a fagyasztóban nekem is.
Holnap tízóraira tervezem, most fog először enni! :D

Megyek, Norbi sír...fáj az ínye! :(

Kép
Kép
lovaszkata

Ildi,
pont közben írtam, mialatt írtál, köszi, hogy te is kérdezted hogy van Pálmi.
Ma már csak 2 óra volt a délutáni alvás :) Úgyhogy azt hiszem már rendben van, akármi is volt ez...

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok,

vicces ahogy érkeznek és kezdődnek a kora reggeli hozzászólások:

4.00 "kidobott az ágy..."

6.00 "barom szomszéd hangoskodik..."

Sensi - majd csinálok mei tai-os fotót :wink:
mosható pelusról küldj fotót légyszi, kíváncsi vagyok

Ildi - szupi a mászós video! Linda most kezdi a kúszást, a kezeket már tudja 4 kézláb külön emelgertni
(Anikó)

Kata84 - üdv. jók a pancsis fotók!

Éva - többször jártok a Cora-ba? Vannak ott jó babacuccok jó áron? Etetőszéket kéne vennünk lassan

Lkata- köszi a dícséretet. Etetőszék - tök jóltud már ülni a fotók alapján. :D

Szöszke
- fotók a máj 29. 23:34 -es hozzászólásomnál

majd teszek még fel :wink:

Veronika - - persze tök igazad van, gondolom van sok ötleted a kis szabadidőd eltöltésére.. viszont a babáknak sztem már az is izgi ha kimész a parkba és növényeket nézegettek. Linda pl beröhög, ha kezét végigsimítom egy levélen
együttfüdés -azt én is kipróbálnám.
hőemelkedés : mit mondasz annak? nálunk is volt párszor 37 felett
popsilázmérő, ugye?
borostyán lánc: : többször hallotam ezt, mire használják?

Móni- háát, Linda is elég duci, félek is néha h túletetem, mert addig eszik míg előtte van a tej (most vettem tápot is, mert egy időben minden szilárd kaját elutasított)

Zsuzsu - durva 4.00 :shock:
miért altattak császár alatt?
te írtad h izgőmozgó a babád etetés alatt - hát szintén. az a jó, mikor egy nagyot üt a teli műanyag kanálra... :roll: :lol:

többet nem tudok írni,mert itt izeg mozog a kezemben és felújítás volt a földre még nem tehetem, a járókában meg óriás hiszti.

újítások: kúszás és "Mama" :D :D

szép estét,
Anikó

Kép
ancsa123

Ancsa,
a 4 és a 6 óra közé beékelhetném, hogy 5:00, a szomszéd kutya már megint vinnyogva ugat és erre ébredtem... :?

Igen, Pálmi is elég jól elvan, ha leteszem egy pokrócra a fűben, és tépkedi :)

Hőemelkedés: 37 és 37.6 volt. Úgy tudom lázcsillapítót csak 38,5 felett kell adni babáknak, ugye? De meddig?

Borostyán láncot fogzásra használják, hogy ne viselje meg annyira a babát. A kémiáját nem tudom pontosan, de illóolajok is vannak benne, stb, ami jót tesz állítólag, meg amúgy is segíti állítólag a szervezet öngyógyító mechanizmusát, talán a gyulladáscsökkentésnél jó ez a fogra.

Kép

Kép
sz.veronika

NORBI MÁSZIK!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

GRATULA!!! :D

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Ildi - Köszi, ha megérkezik, visszajelzek, ok! Nem, kell hoznotok semmit, van mindenünk. Lottika nagyon ügyes! A koppanásokat nem tudod kivédeni. Talán kellenek is, hogy kicsit óvatosabbak legyenek. Szabi feje is koppan a rácsban, itt-ott, de igyekszünk nevetni rajta, vagy csak annyit mondani, hogy Hoppá, semmi baj!. Ha te nem ijedsz meg vagy legalábbis nem mutatod, lehet, hgoy ő sem fog sírni. Hihetetelen, hogy mit kibírnak és milyen kemyéána fejük. :wink:

Ha jó idő lesz, akkor a gyerekeknek letesszük a habtapit a teraszra, lent az udvaron lesz az asztal a tető alatt, hogy árnyék legyen. Aki szeretne medencézhet is, ha elég meleg lesz a víz. Bent a nappaliban is tudunk játszóplaccot csinálni, ha mégsem lenne nyár. ALudni lehet séta közben, ahova mehetünk mindannyian, vagy kis csoportosan, ahogy majd kedvünk lesz, meg a gyerekek alakítják. Van egy etetőszék, és egy utazóágy, amin lehet osztozni. :wink: Az emeleten 3 szoba, az egyikban kiságy, a másik 2-be franciaágy, de arról Lotti már leesne szerintem. Kevésbbé aktívaknak még használható. Esetleg bébiőrt hozhattok, mert abból is csak 1 van. Ha esetleg fent alszanak mi meg kint vagyunk, meghalljuk őket.

Sensi - Értelek, majd ha Szabi engedi, utánaolvasok ennek a dolognak. Szerintem mindennyiunknak vannak hóbotjai. :lol: Örülnék, ha tudnátok jönni, de megértem, hogy macerás az utazás. :roll: Nagyon csini a kockás ruci!

Zsuzsu - Konsti baba! :lol: Cuki!

Ancsa - Még nem maradtál le semmiről! Június 13-án lesz! Meghívó a honlapunkon! Nagyon helyes a kislányod!

Kata84 - Hű, de ügyesek a gyerkőcök! Le a kalappal! Mit értesz darabos alatt? Én már csak villával töröm szét a zöldséget, gyümölcsöt, nem turmixolom. A kekesze szépen elszopogatja Szabi. A múltkor almát rácgcsált. A nagyobb darabokat kiköpdöste. :D

L.Kata - Gratula Norbinak!!!!Anyuéknál Szabinak is fix támlás széke van és itthon is teljesen ülve eszik. Én nem hiszem, hogy fagyasztgatok, mert nem férünk el a fagyasztóban. A nagyim tavaly rakott el nekem őszibarit, az nagyon jól jött az elején, de télre már szinte mindent ehetnek, meg a boltban is van fagyasztott.

4 fogú Szabi
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Fiaim koszonik a dicsiket! :)

Racsvedo: nincs, es nem is volt. nem is hianyzott :roll:

Kata!
nem azzal van gond, nagyapjaval mostanaban sokat talalkozott, ebben az evben ketszer volt erdelyben 1 illetve 2 herte, mi is nala, es kijott velunk 3 hetre Angliaba is, most itt vagyunk. nagyon szereti, a legujabb az, h egyutt aludtak, o meselt neki stb. Talan inkabb az, amit mondasz, felnek, h lemaradnak valamirol... :roll:

Zsu!
Jo kerdes, en is eleinte raktam Zsoltira a pelust, ha mentunk valahova, foleg telen, ugye. Otthon ugyesen szolt, megsem haladtunk, mert allandoan visszaeso volt. Most aztan bekemenyitettem, es egyszeruen nem adok ra pelust semmilyen esetben, csak ejszakara. Sokszor jott, h megis adjak, de nem szabad kompromisszumot kotni, mert kihasznalja. Olyan, mint a cigi elhagyas. Ha elszivsz egy slukkot :lol: Eleinte stresszes neked, mindig kell kerdezgetni, kicsit eroszakoskodni, bokrokat keresni stb. Nekem mar megvannak a fix pontjaim, ill. neha improvizalok. No meg viszem a cserecuccot. De mar foloslegesen :wink:

Ildi!
Nekem is nagyon alacsony szokott lenni a vernyomasom, minden reggel megiszom az 1 kavet, eroset. Miki meg rengeteget szopizik, napkozben kb 5 orat alszik... Biztosan babafuggo, de en nem vettem eszre, h zavarna.
Igen, ul, de meg nem tokeletes. Viszont nem maszunk, megcsak nem is kuszunk, nem allunk fel. Tolatunk es forgolodunk a tengelyunk korul :wink:

Lkata!
Norbikanak gratula!Nagyon jo a maszartolos sorozat!

Veronika!
Jobbulast Palminak! Ez meg tenyleg nem igenyel lazcsillapitast, szerintem fog lesz. 38 alatt semmikepp, megha hosszabb ideig tart is.

bangham

Gratulálok Norbinak
és tök jó kép van Szabi 4 fogáról :).

Veronika- nálunk ha nagyon eldurvul a helyzet, akkor kenek egy kis dentinox n. kenőcsöt Linda ínyére. Ez kellemesen hűsíti, van benne kamilla és egy kis lidokain (csecsemőknek fejlesztették ki pont fogzás idejére - napi max 3x lehet kenni)

Ildi - küldök néhány szolis képet. Linda egy éjjen át szolizott én is sírtam, de ő úgy tűnik nem zavartatta magát nagyon. plussz egy napot kellett bentmaradnunk emiatt, tehát össz 6 nap a császár miatt.

(a fotók 8 hónaposak) Kép Kép Kép

A.

Kép
ancsa123

Sziasztok,
csak gyors bekukk, mert nemsokára megyünk anyuékhoz, ma van a szülinapja, úgyhogy ott leszünk késő du-ig.

Anikó - szegény kis Linda az UV alatt, egyem meg, bár neki biztos kellemes volt, de elhiszem, hogy sírtál, én is nagyon, bár én a kórházi benttartózkodásomat végig bőgtem és 5 nap alatt összesen 6-7 órát aludtam! :shock: :roll:
Én nem láttam Linda babát ducinak, nagyon szép formás!

Móni - sajna nekem a kávé nem segít a vérnyomásban, minden reggel iszok és ugyanúgy alacsony :?

LKata - ú, gratula Norbikának!!! És megy ezerrel vagy még gyakorol szép lassan? Videót ha tudsz, tegyél fel!
Pont az előző hozzászólásomnál írtam, hogy de. szilva volt a menü, nézd meg a rólunk részben, hogy én hogy adtam. :lol:

Bettyna
- de cuki Szabi, milyen fejet vág, mintha tudná, hogy most fotóznak, párom az ilyen fejre mondja, hogy nagy góré :lol: Lotti is szokott így nézni, mint egy kis földesúr :wink:
Szupi, hogy van mindenetek! Mi viszünk azért neki kaját (ebédet, amit én csinálok) és gondolom szoptatni is lehet valamelyik szobában, Lotti pedig tuti a babakocsiban fog aludni majd séta közben. Én még nem voltam Tatán, de 3 ismerősünk is lakik ott, 2 kolléganőm (Gerébi Zsuzsi és Polyák Évi - hátha ismered őket) és egy ismerős házaspárnak van ott egy háza-telke, most költöznek le egy időre Bp-ről.

Veronika - szerintem nem kell csinálni semmit az ilyen alacsony hőemelkedésnél.
Mi a Dologélt használjuk, azt lehet egész nap kenni az ínyére és a homeós bogyókat is adtuk neki anno, most mondjuk nem, de már ki is jött úgyis a 4. foga. Nekünk nem volt borostyán láncunk, én nem mertem venni (paramami) :roll:
Írtam privit!

Kata - de édesek a füris képek!!! Látni, hogy imádják egymást a tesók!!! És Zsófinak az a 2 copf, nagyon tündér!!!

Zsuzsu - nálunk a peluscserénél van ilyen mozgás, rúgdos ezerrel, kaja közben az ölemben van, egyelőre még úgy etetem, amíg nem lesz etetőszék (jövő héten veszünk), de ott elvan, szépen várja a kaját és tátja a száját :lol:
Ábel kipróbálta már a bicajt??

Akartam írni, hogy nekünk még nagyon bevált a Mildipép, sárgabarackos, ez az: Kép
Annyira ette, hogy amikor befejezte, kellett egy újabb adagot csinálnom, annyira ette :shock:

Na ébredés van, ráadásul üvöltve, de utálom, amikor így kel :roll:

További szép napot!!!

Kép

Kép
nusildi

Ildi - Sajna nem ismerem őket. Ja, igen a babáknak kaját hozzatok, mert azt nem tudom, hogy ki éppen mit eszik és mit nem. De gondolom ezt mindenki így gondolta. :oops: Szoptatni természetesen bármelyik szobában lehet.

Köszönjük a bókokat.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok lányok!
Elnézést kérek, mert valóban régen voltam (köszönöm az érdeklődést), de most tiszta hulla vagyok. Állandóan émelygek (ilyen első szülöttemmel nem volt- remélem, hogy ez azért van, mert másodszülöttem kisfiú lesz). Emellett állandóan álmos vagyok- jó lesz túlesni az első trimeszteren. Este bezuhanok az ágyba, gyakran 2-3napot is visszaolvasok, mert nem futja rá időből, energiából.
Nőgyógyihoz csütörtökön megyünk, elvileg pocaklakómmal minden rendben. :)
Babuitok gyönyörűek, irigykedem azokra, akik már az alakjukat is visszanyerték.
Zengőkém még csak kúszik, illetve négykézláb billeg előre-hátra. (és még ülni sem ülünk magunktól) Ildi: nagyon édes ez a nagy habtapi rohanás- nagyon édes lánykád.
Sensi: nagyon aranoys Lillus is, és ahogy látom, te is szépen visszafogytál. Az is nagyon jó, hogy olyan dolgokról írsz, amiről esetleg más nem is hall, és tetszik a véleménynyilvánítási módszered is: engem mindig ellenkezésre sarkall, ha valaki kinyilatkoztatja, mi a helyes, ahelyett, hogy gondolatokat ébresztene bennem.
LKata: azt hiszem, Norbika a lányos anyák álma, nagyon huncut feje van. Aranyos az etetős fotósorozat, nekem az etetésről még csak vidióm van.
Zsu: aranyosak lehetnek a fiúk, ahogy ki-be dobálják a játékokat az ágyba- ezek szerint Ábinál nem nagy a féltékenység. Ügyesen megoldottad a szituációt! És az, hogy Apa féltékeny- nos, kell ennél nagyobb bók 2 gyerek szülése után?! :lol:
Bettyna: gratula a 4 kis foghoz, Szabi helyes kis pasi.
Darabos kaják: én már adtam babkekszet, sárgadinnyét és banánt is darabolva (néha az ő kezébe adtam, de csak akkor, ha kérte- úgyis megunja). Figyelni kellett, de szerencsére nem volt gond.
És már cseresznyét is adtam, szilvát is- mindkettő ízlett neki. De most a kedvenc a sárgadinnye.
Ami érdekesség, hogy gyerkőcöm meg tudja különböztetni a vizet a tápszertől: van, hogy a tápszert nem issza, de a vizet meg igen (és fordítva is).
Keresztelő nálunk 2 hét múlva lesz- kicsit izgulok, mi lesz. Én már nem nagyon bírom hosszan tartani Zengit, így valószínűleg a keresztszülőkre testálom eme nemes feladatot (már ha Apa nem reklamál érte).
Mindenkinek jó babázást,
M.

macianyu

borkaby: néha én is oda szoktam adni a telefonom a fiamnak, de szerencsére eddig még semmi komoly baja nem lett.

l.kata: szerintem a 10óra nagyon korai a talira nem? bár én nem akarok beleszólni, mert még az sem biztos, hogy megyünk.

éva: én is ilyen tankinit akartam venni a tescóba, de már csak 1 drb. volt és az is nagy volt rám :cry:

bettike: én azért nem töltök a picasa albumba képet, mert nincs hozzá férésem
gratula a keresztelöhöz

sensi: jól néz ki a kocsi, a szine is tetszik

ancsa: ügyes szülésed volt és milyen nagy lett a babád

l.kata: még nem eszünk husit.talán a héten kipróbáljuk. gratula a mászáshoz

sz.bettyna: én utalni sajna nem tudok /na nem azért mert béna vagyok,hanem mert forintom sincs és internet bankingom se/ha megyünk akkor személyessen adnám átt a pénzt, ha nem gond. ja,még azt akartam megkérdeni, hogy mi van benne az árban.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

http://bookline.hu/sortlist/sortlist!ex ... ia&id=4169

Ezek jó árban vannak szerintetek?

nem biztos, hogy rá lehet kattintani... :?

Kép
szöszke

Sziasztok!

Ildi...köszi! :D Még nem tép ezerrel Norbi, csak úgy billeg és néha egyet egyet sikerül lépnie, ill. másznia :wink:
Kösz a szilva infót majd visszanézem.
Én ma megkínáltam, de csak a szilva levével, nem görcsölt. :D
Ja, a mildipép nekünk is a kedvencünk, most is ilyen sárgabaris van itthon. :wink:

Macianyu...sajnálom a rosszulléteket, én is ilyen rosszul voltam a 13.hétig :(
Drukkolok hogy fiú legyen! :wink: Mert ha jól vettem ki a szavaidból, arra vágysz. :D
Köszi a bókokat. Majd hozz ám Zengőről képet! :D Szupi hogy Zengő is már ennyi mindent eszik, ügyes!

Bettyna...kösz a tájékoztatást, szerintem babakaját, innit, pelust...egyebeket mindenki hoz, ez egyértelmű.
Mikro van ugye?
NAGYON ÉDES A 4 FOGÚ KÉP!!!! :lol: :lol: :lol:

Ancsa...aranyosak a szolis képek. Milyen kis husis volt már akkor. :shock: :D
Rossz lehetett, hogy 6 napig oltál bennt.
Nekem szerencsém volt, 4 nap után hazaküldtek, pedig én is császáros voltam.

Mi nagyon fogzunk, de még mindíg nem szakadt át az ínye teljesen :( , pedig már picit érezni.
Nincs jó étvágya és nyűgös, kicsit hasmenéses is ma! :roll: Vagy lehet hogy a szilvalé???? :?
Elöbb elaludt, szerencsére jól alszik nappal is , ezzel nincs gond. :D
További szép napot, pááá :D

Kép
Kép
lovaszkata

Ja, és viszek valami édes meglepit ám talira!!!!! :wink:

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!
Esélyem sincs visszaolvasni, úgyhogy csak néhány kép a hétvégénkről:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Leginkább pihenés és vidámság jellemezte a hátvégét. Nagyon jó volt végre együtt lenni, és kikapcsolódni. Bori is hihetetlenül élvezte, hogy végre hármasban vagyunk. Majd még írok bővebben, de hív az ágy.
Ja, és a blogomon vannak még képek, ezeket csak véletlenszerűen kiválasztottam.

marek

Marek, olvastam a blogot. Nyíregyházi állatkert? :D Az tényleg csúcs! sokat fejlődött. Én is beadtam a deguimat, mert nagyon sokan voltak. Persze nem az én deguimtól fejlődött. ;)

Kép
szöszke

Szöszke
De ugye nem etették meg őket az oroszlánokkal? :roll:

Amúgy tényleg nagyon jó volt! Pedig én régen nem szerettem az állatkerteket... :roll:

Nyugtonmalac
Köszi a linket! Már rendeltem is három párral a babylegsből... :lol:

Nagyon jók a képek, amiket feltettetek! És minden babának gratula a kúszáshoz, mászáshoz, foghoz, alváshoz... Nálunk minden változatlan. Nincs se mászás, se kúszás, se ülés, se állás, és persze új fog sincs. :roll:

marek

Sziasztok!

Timi - Persze, hogy jó, ha ott adod od a pénzt, csak akkor légyszi 100%-ra mondd, hogy jöttök-e vagy sem, hogy a vásárlásnál úgy számoljak. A 2000Ft-ból egy ebéd, innivalók és rágcsák jönnek ki.

Marek - Nagyon klasszak a képek.

Macianyu - Örülök, hogy jól vagytok! Én nem émelyegtem Szabival, bár ez nem jelent semmit, ugye. :wink:

Kata - :lol: Ezesetben én nem sütök édeset. :wink: Köszi előre is!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Megint lemaradtam....vannak szuper nyüglődős napjaink, ha meg nem, akkor egész nap megy a játék.
Kúszás ohne....forgolódásal haladás van. Tegnap megtalálta az egyszem szobanövényt a földön, ki is borította.

Bettyna! Próbáltam a türcsis mászás gyakorlatot, sírt háromszor is, nem eröltettem. Ha popóját megemelem lépked kézzel, a a lábát kitámasztom akkor löki magát, de együtt nem megy a kettő... :cry:
Ma megpróbálok vasalódeszkából enyhe lejtőt csinálni.
Fogakhoz gratula! (hátha túl vagytok a nehezén).
Nálunk hátul is van egy bazi nagy dudor, fent én nem érzem annyira (de doki szerint fent elindultak).

Borkaby, LKata! Én 2 hete vettem új telcsit. Dorka is benyálazta, majd le is dobta. Most már van saját telcsije. :wink:
Tanulság: még egyszer se adj oda semmit, amit később nem szabad! Megjegyzi, hisztizik érte.
Én azóta nem is tudok telfonálni, csak ha nem lát... :roll:

Timi! Én Bertoli original olajat teszek a főzibe (drága, de olyan kevés megy bele...)

HT kérdés: olvastam, hogy 8 hótól mehet bele hagyma is - adott már valaki? Nem puffaszt-csikar?

na megyek, ébredés van

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Sziasztok!!!!

Tali...akkor légyszi (aki jön) írjátok meg mi az az íz amit nem szerettek sütiben!
KÖSZI! :D

Hagyma...még nem adtam, de szerintem egy kávéskanálnyi dinsztelt hagyma a főzihet turmixolva nem árthat! :wink:

Marek...jó hogy jöttél, majd felveszed a fonalat :wink:
Te jössz a talira??? Gyereeee! :D
Nagyon édesek a képek! :D Örülök hogy jó volt a hétvége!
Fogacskával hogy álltok???

Hoztam egy négykézlábas képet! :lol:
Sajna még nem lendült be a mászásba, nem nagyon halad, inkább csak egyhelyben mászik! :shock:
Nagyon muris! :lol:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

Peva, én hagymát úgy adtam, hogy húsleves levébe főztem kis darabokat, és azt jól szétnyomkodtam. Nem volt semmi baja tőle.

Marek, inkább a kígyókkal? :S Van külön degu-kifutó...remélem, inkább ott tartották őket.

Kép
szöszke

Peva - Tök jó úton halad Dorka, a kezével lépked és ki is rúgja magát. Majd rájön, hogy kell. Szabinak se mindig tetszik a plédes megoldás. Sőt mostanában semmi. Csak, amit ő szeretne csinálni - rázni mindnet, papírt tépni, fakanállal dobolni és anyára mászni ezek a favoritok. :lol: Ti jöttök Tatára ugye?

Kata - Mi mindenevők vagyunk. Apa nem, de ő egyébként sem édesszájú.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Marek - Boldog hófordulót Borinak!

8 hós méreteink: 9640g, 74 cm, 4 fog :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!!

mielőtt elfelejtem: albumunk: nekem letöltési lehetsőséget mutat, feltöltésit nem!! segítség!!!!!! :)

Kata84:
Ábel akkor tanult meg ülni, amikor járás közben letottyant.....mászni is most mászik, amikor a bölcsiben olyan gyakorlat van. Mászástanulásra nagyon jó az mászóalagút, bár lehet, h félnek tőle a kicsik.
Konstim már ügyesen ül, de felülni csak úgy, h kapaszkodik.

Balcsi: Balatonboglári vagyok, emiatt irtam , h sajnálom. Nagyon szeretem és ajánlom mindenkinek, főleg a déli partot.

Tündériek a gyermekeid!!!!!

L.Kata!
Vannak ilyen gyerekek, aki utálják a darabos ételt. Nyugi, egyszer úgyis megtanul rágni.. :lol:

Konsti szándékosan veri be a feját, tetszik neki a hang, ami keletkezik. Én ordítok és bosszankodm, Ő meg élvezi :oops: :evil: :roll: :shock: :o

Norbi maszatos?????? neeeeeem! Konstinak a feje is kajás és körülötte minden...kismalac... :)

Ildi!
Megvagyok. A vérnyomim nekem is gyakran 80/70 körül van, de akkor capuucinó.....
Ez az idióta idő...........
Bicaj: még nem próbáltuk. Úgy van, h szervízbe kell vinni, ott szerelik össze mert csak akkor érvényes a garancia. Ma viszi apa (ha nem felejti el) és vesz sisakot is.

Próbálgatom a tejpépet.....

Timi!
Igazad van, igazából ezek még csak zöldségpürék, amit adunk a kicsiknek. Az enyimek sosm ették meg a tejjel, tápival hígítottat. '"igazi" főzeléket (habarással) 1 éves kortól javasolják.

Ti is moshatópelusoztok???????

Sanyika hogy van?? Képek???

Ancsa123
Csaszi: nem tudom miért altattak, jött az anesztes és kiadta az utasítást.... annyira nem bántam, rettegtem a hátbaszúrástól.
Konsti este 19:05 kor született, 20 óra körül lettem teljesen ébren. Akkor megtudtam , h minden rendben és reggel 5:30-kor láttam a fiamat. Lehet, h ez baj, ott és akkor így volt jó.

etetés: az milyen jó, amikor fújja ki a kajcsit, berreg....??! :lol: :wink: :o :shock:

fénykezelés: tudnék mesélni....Ábel 4, Konsti 3 napot volt szoliban....ÉN IS BŐGTEM? DE TUDTAM? H A JAVUKRA VAN: Amiatt volt gáz, h gyengék voltak a fénykezelés miatt, kevesebbet szopiztak és a beinduló tejcsinek ez sem tett jót. Túléltük ez a fontos!!

Bettyna!
Gratu!!!!!
A TALIRÓL KÉRÜNK SOK-SOK KÉPET. AKÁR AZ ALBUMUNKBA IS JÓ!!

Móni!
Tudom én, h bátrabbnak kéne lennem a szobatisztaság ügyében, de várom a nyarat és akkor stabilizálódik a helyzet. Köszi a tanácsot!
Zsolti igazi férfi, h már udvarol!! :lol: :lol:

macianyú!
A LEGJOBBAKAT!!!!!!!!!! Hajrá UH!!!!!!!

Szöszke!
A belinkelt oldalról én csak a tejpépeket ismerem, azok jó árban vannak, de figyeld a lejárati időt!!!

marek!
Örülök, h jól siekrült a pihenés!!! A vigyoris Bori nagyon édes!!!

Peva!
Nem adtam még hagymát.....

Rólunk:
Ábelt ma beirattam az óvódába.............
Nagyon kedves volt a vezető, mondta, h több gyerekük volt, aki nem beszélt, de rövid idő alatt megoldódott. Reménykedem:.........
Ebédel és utánna jövünk haza. Két csoport indul, mindketten úgy gondoltuk, h Ábel a kissebb létszámúba kerül. Így 12-n lesznek. Aug. végén szülői, akkor többet tudok....
Nagyon nehéz szokni, de ha neki ez lesz a jó, akkor én nem vagyok fontos.
A logopédus, gyógypedagógusi segítség helyben biztosított.

fogzás: kaptam a szomszédasszonytól chamomilla vulgaris 15CH-t. Kipróbálom Konstinak, mert éjjel arénázik, a felső fogai miatt.

Konsti hősiesen lépked, áll, ha elfárad bőg, mert leülni nem igazán tud még. Ma reggel arra ébredtünk, h áll a kiságyban és magyaráz: "tetetetetete....." :lol: :lol: :lol:

Holnap hozok 8 hós adatokat.

kérdés: kinek kel éjjel a babája, hányszor és mit csinál??????????

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Hagyma: Mikinel meg nem probaltuk sehogyan, de arra emlekszem, h eloszor csak belefozni a "fozelekbe" iznek, de kivenni a vegen, majd8 hotol mehet a tobbi zoldseggel pepesedni :wink:

Zsu!
Bizony, a fiam nagyon szereti a kislanyokat, amugy nagyon baratkozo tipus. Legutobb, amikor a piknikezos csalad ment haza hosszu ideig sirt, es hajtogatta, h nekunk nincs kislanyunk, miert nem maradt itt legalabb az egyik :o Mert neki kell kislany. Gondoltam, h hat nekem is, csak olyan bonyolult ez... :roll:
Pisigondok az utcan fejezethez meg hozzatartozik nalunk a szopigond is, egyszeruen nem tudok mindent egybehangolni, legalabbis nem mindig. Igy gyujtogetem a leheto legrendhagyobb szopis szituaciokat. Pl. szopi buszban, repulon, sekrestyeben, muzeum wc-ben, utlevelosztaly wc-jeben, Temze parton :lol: 8) Nem azt mondom, h mindig elvezem, de a muszaj :roll:
ne felj, fog ez menni Abinak! :wink:

bangham

marmint az ovi! :)
Enyem baba ejjel alltalaban 2x kel enni, van, h csak egyszer, neha pedig 3szor is, de ilyenkor nem kap. Szerencser eddig meg mindig visszaaludt cumival v cicivel, nincs kedve ejjel jatszadozni. De eljon annak is az ideje :lol:

bangham

Megnézem Lotti lábát, mitől tud vele olyan ügyesen mászni???
Kép

Ide most egy kicsit lefekszem...

Kép

Mivel játszik Pálmi?

Kép

De jó itt Lottival! :)

Kép

Szia :)

Kép

Gondolkodom...

Kép

Most én sem tudtam választani! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Vagyok ám, csak ma volt a feketeleves... :lol: Mondjuk gondoltam, hogy nem lesz egyszerű visszarázódni, mert a gyerkőcök nagyon gyorsan hozzászoknak, hogy csak velük foglalkozik két ember.... :roll: Ma meg ugye jó lett volna mosni, teregetni, vasalni, főzni, takarítani, órára készülni, hajat mosni... :roll: A főzést megoldottam, úgy, hogy a járóka mostantól a konyhában van, nem az ebédlőben. Egy tűt nem lehet elejteni a konyhában, de muszáj, mert néhe ott is kell lennem. Hajmosást már együtt oldottuk meg, a délelőtt többi részén pedig rajtam lógott a ded... :roll: Délután mentem tanítani, úgyhogy jött a felmentő sereg bébiszitter személyében, akinek persze aludt két órát... :lol:

Bangham
Én is szeretnék a Temze parton szoptatni!!!!!!
Ja, pont tegnap mondta a férjem, hogy most már tisztára "mobil csöcs" vagyok (csak viccelt ám), amikor Bori megéhezett hazafele, behajoltam a hordozóba, és már evett is... :lol: :roll: Mondjuk ilyenkor nem jó kamiont előzni, mert ha lenéz, akkor érdekes dolgokat lát... :lol:

Hagyma a főzibe???? Mi az a főzi? Mi gyakorlatilag anyatejen élünk. 5 grammnál még soha nem evett többet. Rizspépből vagy kölespépből egy evőkanállal keverek anyatejjel, annak van, hogy a felét is megeszi... :? Ha megeszik egy negyed üveg sárgarépát, vagy sütőtököt, akkor pezsgőt bont a család, és ha mindez után nem kell neki is, meg nekem is átöltözni, akkor vendégeket is hívunk, hogy megünnepeljük. Majd megpróbáljuk ellessni a technikát a talin, mert kissé el vagyok keseredve... :roll:

LKata
Naná, hogy megyünk a talira. Én minden édességet szeretek, de semmit nem ehetek... :lol: Így velem könnyű dolgod lesz... :lol:

Zsuzsu
Az nagy dolog ám, hogy van gyógypedagógus, meg logopédus, mert nagyon sok helyen ilyesmire nincs lehetőség...
Bori legalább kétszer eszik egy éjszaka. De általában ennél többször kel és sokszor nem tudom visszaaltatni. Sajnos vissza kellett költöznöm a szobájába, mert akkor legalább alszik valamennyit...

Peva
Mik ezek a kúszni tanító trükkök? Már én is bevetnék valamit, mert Borika nem akar elindulni. Illetve oldalazva, és hátrafele halad, de ez a váltott láb-kéz dolog valahogy nem akar menni... :roll:

marek

Veronika!
Annyira édesek ezek a képek!!! Látom elvolt Pálmi és Lottika!!! Ti jöttök a talira?

marek

Marek,
nem nekünk messze van... de gondolkodom, hogy a következő talit szervezhetém én! :) És akkor ide el tudnak jönni azok a pestiek, akik messzebbre nem tudnak...

Ja és ne aggódj, mi sem mászunk még, csak tolatunk :) Csak ámultunk és bámultunk, hogy Lottika milyen ügyes... :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok,

kezdek lustulni, ahogy közeledik a találkozó, amire én is szeretnék elmenni. Azzal az ürüggyel, hogy majd ott dumálunk, akkor minek annyit írni.
De úgy látom sokan nem tudnak jönni, mert messze laknak. Gondolom Móni biztos nem tud jönni :( , Zsuzsu sem.
És mások..
Ha sikerül elmennem viszek fényképezőt (mint gondolom mások is :P ) és felteszek fotókat azoknak, akik nem lehettek ott. Addigra talán a picasa -s dolog is menni fog.

Technikai kérdés: hol lesz a találkozó, pontosan mikor és mit vigyek? (nagyon remélem el tudunk menni!!)

Lkata - kérlek magyarázd el a sütiügyet :o

Zsuzsu - jó sokáig voltak UV alatt a gyermekeid. Én úgy tudom azért nem esznek mert a sárgaságtól állandóan csak aludni akarnak. Jól el is voltam keseredve, Linda csak mosolygott és aludt és ott kellett könyörögnöm a nővéreknek, hohy két kávézás közt ugyan töltsenek már bele valamit (ha sikerült egy kis lefejt tejet). Bababarát kórház, úgyhogy csak pohárból lehetett itatni az újszülötteket :roll: , ami nekem nem ment, a végén már nem érdekelt, cumisüveggel dolgoztam éjjel suttyomban.

éjjel mostanában 4 körül felsír és cumival vagy egy kis szopival azonnal vissza is alszik. (aztán 7 körül kelés). Jönnek a felső fogak, talán azért.

Jók a képek!
Én is köszi a bókokat.

Jó éjt,
A.

Kép
ancsa123

Jajj, Ancsa, olyan jol esett, h hianyoltal a talirol! Igen, sajnos szoba sem johet ez nalunk, a rosszabb az, h talan sosem. :( Pedig uuuugy szeretnem :roll: Alltalaban nyaron toltunk egy par hetet magyarorszagon is, de inkabb Gyorben, egy-ket nap Pesten. Nem varhatom el, h pont akkorra hozzatok ossze valamit... :roll:

bangham

A kepek viszont jol fognak jonni, elore is koszi :wink:

bangham

Zsuzsu, sajnos nálunk is gondok vannak az éjszakával. Pl. mostanában a 21 órai elalvás eltolódott 22:30 körülre, és ez borzalmas. Éjjel 1-2 óra körül van egy kelés, aztán 3-4-körül, 5-6 körül...szépen 2-3 óránként. :(
Gergő hason vagy oldalt szeret aludni, háton nem. Legtöbbször a felkelések során hanyatt találjuk. Nem jött még rá szegénykém, hogy attól, mert sötét van, még ugyanúgy visszafordulhatna, mint nappal. ;-)

A két éjjeli kelést megpróbáltuk hasra fordítással, majd visszaringatással, esetleg kamilla teával megoldani több-kevesebb sikerrel. Mostanában gyors peluscserét is csinálok, ami szinte mindig éktelen visításba torkollik. Pedig tutira zavarja a pisi, mert fullosan megtelik a pelenka, és ha kihűl, kihűti Gergőt is.

Ma beszéltem az egyik kolléganőmmel, aki "megnyugtatott", hogy az ő kisfia 2 éves koráig (!!!) kelt éjjel 2-3-szor. Juj, de örültem. :?
Sajnos a Suttogó könyv ide vonatkozó dolgai nagyon akadozva jönnek be...hiába próbáljuk visszaringatni, van úgy, hogy 1,5 órát ébren van. Egy rövid szopi után viszont gyakorlatilag azonnal visszaalszik. Kérdem én, hogy most akkor kínlódjunk-e az éjszakai szopi leszoktatással, vagy alkudjunk meg, hogy még eszik éjjel is.
Ma próbáltam este gyakrabban szoptatni..kíváncsi vagyok, mi lesz éjjel.
De az volt a legdurvább, amit pár napja csinált, hogy visítva ébredt...de úgy, mint akit elevenen nyúznak...talán rossz álom?

Marek, ne aggódj a hozzátáplálás hiánya miatt. Szerintem egyáltalán nem baj, hogy Bori nem eszik még más dolgokat. Ez azt is jelentheti, hogy nagyon jó minőségű a tejed, ami óriási ajándék! :D
Gergő is nagy cicizsonglőr :D, a dél körüli etetésnél kínálom gyümölcspéppel (ma kapott először sütőtök pürét, amiből 45 grammot evett fanyalogva). Eddig a csúcs 120 ml édes körte-meggy pép volt.

Kép
szöszke

Ancsa 123, nagyon aranyos a babád! Végre megnéztem én is. :)

Bangham, a férjemet rá fogom beszélni, hogy menjünk el idén nyáron Erdélybe... :) Utoljára 4 éve voltam, és nagyon hiányzik :cry:

Kép
szöszke

sz.veronika, Ildi, micsoda találkozó!!!! ;-) Imádom a félig lehúzott zoknikat!!! :D

Kép
szöszke

tudom, hogy nem illik bohócot csinálni a gyerekből, de olyan jót nevettünk:
Kép
főleg amikor ő is kacagott, hogy mi mennyire nevetünk

Szépek a babák és a nagy fiúk/lányok is! (Móni, Zsu, Kata, Éva)

LKata! Én minden édeset szeretek, csak ne legyen túl tömény (túl vajas krém pl.) Nagyon rendes vagy, hogy hozol valamit! Hogy van időd? Az esküvői torta gyönyörű volt!

Marek! Férjednek márciusban is volt szakálla? Vagy az a másik férjed volt? :lol: Ha az életem múlt volna rajta sem ismertem volna meg...borzasztó az arcmemóriám.
Vasalódeszka nem jött be..majd talin mutatom tornán miket kapunk házinak kúszáshoz/mászáshoz (csoportba járok, állítólag ne izguljak, nem vagyok lemaradva- szóval Te se izgulj, fontos a mozgékonyság is, a technika kevésbé lényeg, ha megtesz métereket valahogy, akkor nincs baj). Ma megyek, hátha lesz valami más trükk is, mert az eddigiek nem hoztak áttörést.
És járok játszoházba is, hátha a többiektől ellesünk valamit. :wink:

Szöszke! Nálunk volt párszor éjjeli cicin visszaalvás, de 2-3 szívás után elaludt, szóval 3. nap nem kapott cicit. Akkor volt 35 perc sírás, de azóta nem kelünk. (persze előtte is már hónapokat végig aludt).
Fogzáskor volt ébredés, de akkor sem kellett cici, csak hátsimi.
Minden gyerek más, de azért résen kell lenni...

HT
tegnap volt a védőnő, közölte, hogy kétszer adjak főzeléket....én meg örültem, hogy ebédre megy a főzi, vacsira a tejpép, plusz 4-szer szopizás. Hiába próbálok meg uzsira vagy tízóraira kanalazni, nem megy.
Tízóraira kézzel hajlandó enni (bohóckodni)-banán, kiflicsücsök, babakeksz, de amint meglátja a kanalat összeszorítja a száját.
Ötlet? Szerintem nem éhes, erre meg paráztat a banya, hogy ez kevés kalória, ha sokat mozog, és ezért gyarapszik ilyen keveset (5 dkg/hét)

Ja, 8 hós adatok: 7630 gramm és 71 centi (hosszúak vagyunk, 52 centivel születtünk) 2 fog, 3 dudor :lol:

És aki szemészhez tervez: babaszemésznél is voltunk, ő küldött tovább a Klinikákhoz, onnan levadásztuk a sztárdoki magánrendelését- csak 7000Ft (babaszemész.hu 9000), és a babaszemész kütyüje is van, plusz alapos vizsgálat, házifeladat - 25 perc, nem pedig 7....ráadásul nem kellett várni egyáltalán.
dr. Sényi Katalin www.naphegyoptika.hu
Kb. 2 hónap várakozás, de érdemes.
Úgy néz ki kinőtte Dorka ami volt, 1 év múlva kontroll. Talin elmesélem miket lehet figyelni otthon is, ha valakit érdekel...

jó hosszú lettem, sry

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Sziasztok!

Ancsa..."süti-ügy"...cukrász vagyok, s gondoltam hogy a Tatai talira hozok valami nasit, sütit vagy tortát még
nem találtam ki! :wink:
Csak azért kérdeztem hogy ki-mit nem szeret, mertt akkor olyat tuti nem csinálok! :D
Szóval te is jössz???Bettyna a vendéglátó.
NyMalac hozzászólásainál van a weblap linkünk, ott meg tudod nézni a MEGHÍVÓT! :D

Marek...sajnálom hogy te nem ehetsz :( És ha valami diabetikusat is csinálnék??? Miket ehetsz? :roll:

Peva...nem lesz vajas krém, mindíg főzött krémmel vagy tejszínes könnyű krémmel készítem a sütiket! :D
Nagyon cuki ez a kép! :lol: :lol: :lol: szépek a méreteitek is! :wink:

Van most nekünk is nyűgünk! :( Norbi semmi pépeset nem hajlandó enni! :cry:
hová tünt az én jól evős kisfiam?????? :(
Tegnap is hiszti volt, már a végén adtam neki tápszert! :roll:
Lehet a foga miatt nem eszik??? :? Még mindíg nem bújt ki! :(

Kép
Kép
lovaszkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?