Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Nyuszi, hát próbálom puhítgatni őket, mert ha az oktatás szervezőnél sikerül valamit elérnem és a főnökeim érdekesen reagálnának a hazajövetelemre, akkor még rosszul is jöhetek ki belőle. Így az itthoniaknak elsütöttem, hogy hazajövök és a hét második felére visszatérek. Nem volt nagy ellenkezés, azt mondták beszéljem meg. Ezekkel az emberekkel az a baj, hogy nem mennek semmiképp szemben az árral. Én meg igen. Végülis az én, illetve a gyerekeim érdeke, őket mit érdekli. Van főnök, aki nem ilyen, de nekem ilyet dobott a gép.
Édeseim, ennyire tetszik nekik az új ágyikó, hogy sírnak, annyira féltik :) Édesek lehetnek! Szerintem is be kell vetni valamit, most már cselezni kell velük, okosak nagyon, és imádnak ellent mondani. Sportot űznek belőle szerintem :lol: Hát valahogy nekünk is védekezni kell :lol: És ez szerintem nem volt durva módszerek. Én csak a szomszéd bácsitól és hasonlóktól félek, mert Míra így is nagyon fél mindenkitől, nem akarom tetézni ezt nála. 7 kemény hónapunk volt az ő rettegése miatt, talán most már enyhülni látszik a dolog.

Timikém, Neked is jobbulást! Tudod, pálinka :wink: Azt ígérted bevetitek apával! Várom a beszámolód! :lol:
Úgy örülök, hogy Alexa ilyen sokat változott. Kellett ez már a Te lelkednek, tudom én. Biztos lesznek még nehéz időszakok, de ezen most már talán akkor elmondhatjuk, hogy túl vagytok.

Zsófi, nálunk is bennmaradással van az elalvás. Csajok könyörögnek, sírnak értem, nekem meg nincs kedvem ezen harcolni velük. Addig én is relaxálgatok. Ez most, hogy már bölcsisek, szerencsére nem olyan maratoni, mint mikor Ti is itt voltatok, most már egész hamar kidőlnek.

Móni, egyetértek Timivel, valószínű, ha már tudja kezelni a haragját, el fogja hagyni ezt az önkínzást. Különösen, ha már dumában is ki tudja fejezni magát.
Érdekes elmélet az önmaga büntetése is, de ez nekem sem jutott volna eszembe. De valószínű azét, mert nem volt még hasonló a környezetemben.
Te is ilyen égető kislány voltál? :lol: :lol: :lol: De szerintem nekik áll a világ. Ők érvényesülni fognak talán jobban, mint elnyomott társaik :wink: Amúgy én ezekben a húzásaikban egy dolgot azért szoktam értékelni, még ha nem is azonnal :oops: , mégpedig a fantáziájukat. Számomra az a legfontosabb, hogy az legyen egy gyereknek. És szerintem a Te lányaid nem szűkölködnek ebben :lol:
Térd dologra nagyon emlékszem, és biztos nekem is ez ugrana be. Lehet összefüggés szerintem is, bár én ehhez nem értek :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Törpi: elfelejtettem apóstól páleszt kérni, csak az a borzalmas ouzó van itthon, na meg apa is délutános, mire hazaér én kidőlök, vagyis bedőlök az ágyba a neocitránommal. Meg vedelem a stodalt is, de most mintha elmaradna a javulás, már 3. napja iszom mégis egyre rosszabb. :cry:
Árral szemben veszélyes, nekem spec. lételemem árral szembe menni. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi!
ha tudnád milyen barack pálinkánk van....állítólag
én meg nem kóstolom
de mikor kimosom a feles poharat, olyan mintha barackot ennék

Móni
KépKép
reunion

Móni: az illatát imádom, de meginni nem nagyon bírom, de azért vannak kivételek.

Asszem holnap mehetek dokihoz, egész éjjel ugattam (szó szerint), beszakad a hátam annyira fáj és nagyon fázik, akárhogy takargatom, csak még azt nem tudom hová teszem addíg a lányokat. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Timi,gyógyulj meg hamar!

Nekünk a barackfánkról 6.5 liter pálinka lett,én meg a szagát se bírom,apa se,de amikor nyáron másfél hétig ment a hasam,akkor gondoltuk ideje megkóstolni,hát nem esett jól...

Móni,ti meggyógyultatok?Hú,egyszer a popsitörlővel én is jártam így,pont indultunk pár napra vidékre,Noémi bekakilt...peluscsere,ő meg elkezdte kiszedegetni a törlőt,én készülődök tovább,majd indulásnál néztem,hogy mitől vizes a gatyűja...lehetett átöltözni.

Törpi,végülis mindegy,hogy melyikhez leszünk közelebb,nekem spec ötletem sincs hova érdemes menni(esetleg a Mammut,vagy környéke,ott a moszkvatéren,vagy legyen a városban valahol,valakinek ötlet???),de utána szívesen elviszlek a szállásra!Többieknek van ötlet,hogy hol talizzunk?

Ha Törpi mégsem jön most,akkor tegyük át máskorra,amikor itt van,vagy attól még találkozzunk?Móni,te neked az M0-ás messze esik?Ha törpi mégse jönne mennyire kerülő ha nem a város felé indulsz,hanem erre?

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Ki hogy van?Milyen volt az éjszaka?

Babus,a hűtőmágneses linket betennéd nekem újra?Nem a vaterást,hanem a cégét.Köszi!

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Ha Törpi nem lesz kedden szerintem is jobb lenne áttenni máskorra, jön szegényem még bőven mostanában errefelé. Ha meg itt lesz, akkor ki nem hagynám én sem, már javulok! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyulasz: te direkt keltél ennyire korán? :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi,éljen a javulás :D ja,keltem apával,megy dolgozni,gondoltam akkor vele kényelmesen megkávézok.

KépKép
noba
Budapest

jo reggelt!
igyekszem visszaolvasni nem nagyon voltam gépnél szombaton Anyuméknál voltunk Csajokkal tegnap meg igyekeztünk minden hétvégi dolgot 1 nap alatt megcsinálni :lol: vettem Aldibol lett adventi naptár meg elkezdtem venni belevalokat, juj olyan jot találtam Anyuméknál van nagy 100Ftos bolt vagyis mostmár nem igy hivják ugye, ott vettem olyan müanyag állatkákat de kicsiket 12 vagy 13 van benne 350ft volt :shock: igy 700ftbol megvan majdnem 2 heti adag :lol: meg vettem matricákat és azt találtam ki h kartonbol csinálok falra egy karifát és arra fogjuk ragsztani a matricákat igy feldiszitjük a fát és lesz vmi dekorácio a lakásban is :lol:
Nyulasz: hütomágnes tök egyszerü vékony lapocska rányomtatva kép ugye de ennyiért jo lesz sztem
mindjárt keresem linket
vettél overált?
Timi: akkor jobban vagy???
Törpi: jelentkezz ha tudsz h mi lesz talival :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Timi: na olvasok rendesen :oops: örülök h jobban :wink:

babusok
Budapest

babusok
Budapest

koppkopp 6ossal kezdödött nálunk az ora mikor keltek csajok már 2. napja :lol:

babusok
Budapest

Nálunk Alexa éjfél után valamivel kelt először, onnantól apa folyamatos műszakban volt, én nem emlékszem semmire, de állítólag megint tömegszállás volt az ágyunk. Lányok most reggel 7-kor keltek.

Babus: jobban, de azért lemegyek dokihoz, mert a hátam fáj és köhögök is, de legalább már szakad föl, nem az az ugató, görcsös köhögés.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsofi: na de jo h irod mert nekem is olyat sikerült :lol: de még nem bontottam ki :oops: na majd akkor odavarrom én is köszi :wink:
matricát is a 100ftosbol de a kikben is vannak jo cuccok még elnézek majd oda is de elöbb megnézem lehet h elég is lesz :lol: vettem még hajcsattot hajgumit ja meg egy mágneses öltöztetö babát az is több darabos :lol:
mondtam Apának vmeliyk falra rakjon vmi vékony fém lapot akkor ott lehet majd játszani

babusok
Budapest

ha Törpi nem jön sztem halasszuk a talit, de persze talizhatunk majd ha már Timi is meggyogyult :wink: de jo lenne tényleg minél többen :wink:
Zsófi: Ti nem jöttök vmikor Pestre?

babusok
Budapest

Jó reggelt!

Mi még mamánál, nálunk csajok még mindig taknyosak, Réka éjjel köhög is most már, úgyhogy nem túl fényes
mamát már igy is, úgyis viszem fel Pestre, mert akkor elviszem Laurát a heim pálba az ortopédiára

meg még asszem nagy takarítás kell, mert szombat reggelre L. tele lett piros pöttyökkel, csípéssel véleményem szerint, mert a pizsijén apró vérpöttyök voltak
ez lehet bolha?
az létezik, hogy a liftben összeszedett valami állatot?
hihetetlen nagy piros puklis foltok lettek belőle, vakarja folyton, rázó keverékkel kentem, mert fenistillel nem mertem, olyan sok van belőle, hogy szerintem az már túl nagy felület lenne

Talit áttehetjük máskorra, ha mindenkinek jobb úgy, az lenne a lényeg végül is hogy mindenki felhőtlenül jól érezze magát :lol: :lol:

Nyulasz! nekünk nagyon közel van a MO-ás, de nem igen szeretek ott közlekedni, inkább kerülök, bárhová megyünk

Babus! de jó dolgokat találtál ki, én nem is tudom mi lesz velem, ha ilyesmit kell csinálni, nem vagyok egy ötletgazdag

Móni
KépKép
reunion

Móni: nálunk Taminál volt 1x h tele lett nagyon durván csipésekkel én szt hittem pok aztán Vanda azt mondta lehet h poloska a mai napig nem tudom h mi volt de brutál nagy piros pöttyök voltak dudorral :(
én akkor kinagytakaritottam, kimostam minden textilt a szobájukat is tetötöl talpig azota nem is volt semmi koppkopp
jobbulást Nektek!
ja mi fenistillel kentük, de tényleg volt vagy 20 :shock: :cry: pár nap alatt elmult arcán, kezén, lábán :cry:

babusok
Budapest

Megjöttem dokitól, nincs tüdőgyulám, "csak" hörghurutom, kaptam egy zsák gyógyszert, mert "ez gyógyszer nélkül is gyógyul, csak nehezebben, meg előzzük meg a tüdőgyulát, ha még nincs". Na, majd szelektálok mit szedek be és mit nem, az meg jó lesz tartalékba legközelebbre. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Ma reggeli ágylétszámunk: 1 apa, 1 anya, 2 gyerek, 2 rongyi, 1 molosmaci, felkeltem mert már el voltam zsibbadva azon a 20 cm-en ami nekem jutott, jöttek utánam libasorban, pedig Alexa még aludt volna, de ha nem vagyok ott, akkor felkel. :twisted:

Jaj nálunk is ez van minden reggel,de én imádom.Olyan gyorsan kinőnek ám onnét sajnos.Mondjuk nekünk jó nagy az ágy,egész jól elférünk.És mindenki fix helyen alszik :lol: sosem tévesztenek

Kép
aniti
Kaposvár

Laura KISLÁNYOM LEGújABB HÚZÁSA

Reggelizni nem volt hajlandó kijönni, azt hittem naivan kakil, bejöttem a szobába, az összes seggtörlőt kihúzgálta és takarított
hívtam újra nem jött
legközelebb bejöttem, néztem a hasát, úristen mekkora és még félre is állt
ennek tényleg ideje lenne már kakilni gondoltam, mire megfogtam és tele volt pakolva a badyja a seggtörlővel .....
hát no komment, elgurult nála valami
de én is mekkora hülye vagyok, hogy bedőlök neki

ezen annyira jót nevettem :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
aniti
Kaposvár

Megjöttem dokitól, nincs tüdőgyulám, "csak" hörghurutom, kaptam egy zsák gyógyszert, mert "ez gyógyszer nélkül is gyógyul, csak nehezebben, meg előzzük meg a tüdőgyulát, ha még nincs". Na, majd szelektálok mit szedek be és mit nem, az meg jó lesz tartalékba legközelebbre. :wink:

Jobbulást.
ha már elmentél az orvoshoz,és bízol is benne,szedd be nyugodtan amiket adott.Anyukám is éveken keresztül művelte ezt a dolgot,hogy a neocitran meg a kalmopyrin azz mindenre jó,minek orvoshoz menni,meg minek gyógyszert szedni És most tessék......
Szóval én sem vagyok orvoshoz futkosó,de ha már elmegyek,akkor szót is fogadok neki.Pláne mert akkor megyek max amikor már halálomon vagyok

Kép
aniti
Kaposvár

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: visszalépett a vevőnk.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi :shock: :twisted: de mi történt? Lányok,Törpi holnap fenn lesz,fél 6-tól szabad,akkor beszéljük meg,hogy mikor-hol talizzunk!Timi,most aztán tényleg rád fér egy kis agykikapcs,remélem el tudsz jönni.

KépKép
noba
Budapest

Timi: oooo :(:(:(:(:(:( nagyon sajnálom

babusok
Budapest

Nekem jo a holnap kb 6kor tudok itthonrol indulni
juj hova menjünk? :lol:

babusok
Budapest

apa szerint MOM parknál a pauliner nagyon jó,bár nem a legolcsóbb.

KépKép
noba
Budapest

háát tényleg nem :lol: arrafelé keressünk?

babusok
Budapest

Nyulasz: akkor holnap megyek hozzátok, ha az úgy jó neked és onnan együtt, majd megbeszéljük mikor landolok.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Ráday??? ott elég nagy a választék
tudom parkolni nem a legjobb :oops:
Timi: mondd h jösszzzzzzzzzzzzzzz :wink:

babusok
Budapest

Timi: de jooooooo :lol: hihi egyszerre :wink:
Nyulasz: gáz lenne 3an menni és osztozni a benzinen? :oops: :oops:

babusok
Budapest

bár ha Ti elöbb mennétek akkor no problem :wink: nekem Apafüggö a dolog de mondom h siessen haza majd :lol:

babusok
Budapest

Délután elmentünk buszozni, íme a buszsofőr:

Kép :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

:lol: :lol: :lol: cuki :wink:

babusok
Budapest

Timi! nagyon sajnálom ez nagyon rossz hír :cry:
viszont nagyon csini szépséges a sofőr felétek :lol: :lol: :lol:
enyémek is imádnak a papa kamionjában garázdálkodni :lol: :lol:

csajok én nem vagyok egy nagy Buda ismerő, csak Pesten szoktam közlekedni, szóval nekem a Ráday nagyon szuper lenne
árban meg szinte nem sok különbség lehet már
mondjuk ne a Costesbe menjünk :oops: :oops:

Móni
KépKép
reunion

Zsófi: naaa Nálatok is :( kenöcsöt is raktál?

babusok
Budapest

Apát jol megbüntették nem gondolta h 8ig kell fizetni a parkolásért :shock: látszik gyakran járunk arrafelé :? szoval ha holnap arra merészkedünk ne felejtsük el megnézni :wink:

babusok
Budapest

maratoni délutáni szunya után (3ora :shock: :shock: ) most mentek csak Csajok aludni, de annyira meg akarták várni Apát :oops: :lol:

babusok
Budapest

aztaa Zsófi!
:shock: :shock:
mi a fene ez
az unokahúgomon is van egy csomó csípés, gőzük nincs mitől, mi sem találtunk semmit

Móni
KépKép
reunion

Zsofi: napközben lett rajta vagy reggelre?
nálunk reggelre és utánaolvastam h tényleg lehet az a poloska vagy mi koppkopp szerencsére azota nem volt

babusok
Budapest

Babus! de durva 8 ig kell fizetni? :shock: :?

Móni
KépKép
reunion

Babus: jövök! :D

Zsófi: szegény B. mi lehetett? munkásjárat, anyós azzal jár, télen hóban Krisztián is, meg én is a lányok előtt ezzel buszoztam, a sofőrbácsi meg az utcánk elején lakik. :wink: Így könnyű volt és még csokit is kaptak tőle. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Babus,pont mondtam Timinek,hogy megkérdezünk,jössz-e velünk :lol: Mondjuk ha 3/4-6-6 között érkezünk?

Zsófi,ó,mi a nyavaja :shock: :( szegénykém,és viszket neki?

Timi,cuki Alexa :lol:

KépKép
noba
Budapest

na beszéltetek valamit? hová menjünk?

Móni
KépKép
reunion

Ne mondjátok már,hogy a poloska csíp :shock: :shock: :shock: nálunk is mindig bejönnek,én meg kirakom,de nyugodt vagyok,hogy az nem bánt :shock: :roll: :roll: :roll: Legutóbb Noémi ágyánál is mászott egy. :twisted:

KépKép
noba
Budapest

ööö lehet h nem poloska juj de vmi hasonlo nevü :oops:
na most már én se tudom hol kell meddig fizetni Apa szerint van ahol 6ig és van ahol 8ig ezek szerint :evil:

babusok
Budapest

Nyulasz: de nem gond tényleg??? :oops: azaz majd csörgök h Apa mikorra várhato ha nincs gáz akkor azért idöben haza szokott jönni (most ugye tutira nem szervezett fusit :lol: )
Timi: ja igy könnyü :lol:

babusok
Budapest

http://jaffakavehaz.hu/etel
még nem voltam ugyan de jonak tünik :lol:

babusok
Budapest

Babus,dehogy gáz,ne viccelj már,hát szinte elöttetek megyünk el :wink: Mondtam Timinek,hogy megkérdezünk!

Bírság :( mi amióta terhes lettem mindig mobillal parkolunk,így tuti,és nem is dobunk be feleslegesen.A kórházban sose tudtuk mikor végzünk,így akkor ez volt a legjobb.Mondjuk azért jártunk már úgy,hogy apa elfelejtette lemondani mikor a városban dolgozott,hazaért,aztán egyszercsak jött az sms,hogy vége a parkolásnak,de még mindig olcsóbb egy-két órát így benyelni,mint a bírságot.

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: rákerestem de ugy hivják csak ágyi poloska
Moni, Zsofi: keressetek rá gugliba képre h hasonlit-e :wink:

babusok
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?