Sziasztok,
Nyuszi, hát próbálom puhítgatni őket, mert ha az oktatás szervezőnél sikerül valamit elérnem és a főnökeim érdekesen reagálnának a hazajövetelemre, akkor még rosszul is jöhetek ki belőle. Így az itthoniaknak elsütöttem, hogy hazajövök és a hét második felére visszatérek. Nem volt nagy ellenkezés, azt mondták beszéljem meg. Ezekkel az emberekkel az a baj, hogy nem mennek semmiképp szemben az árral. Én meg igen. Végülis az én, illetve a gyerekeim érdeke, őket mit érdekli. Van főnök, aki nem ilyen, de nekem ilyet dobott a gép.
Édeseim, ennyire tetszik nekik az új ágyikó, hogy sírnak, annyira féltik
Édesek lehetnek! Szerintem is be kell vetni valamit, most már cselezni kell velük, okosak nagyon, és imádnak ellent mondani. Sportot űznek belőle szerintem
Hát valahogy nekünk is védekezni kell
És ez szerintem nem volt durva módszerek. Én csak a szomszéd bácsitól és hasonlóktól félek, mert Míra így is nagyon fél mindenkitől, nem akarom tetézni ezt nála. 7 kemény hónapunk volt az ő rettegése miatt, talán most már enyhülni látszik a dolog.
Timikém, Neked is jobbulást! Tudod, pálinka
Azt ígérted bevetitek apával! Várom a beszámolód!
Úgy örülök, hogy Alexa ilyen sokat változott. Kellett ez már a Te lelkednek, tudom én. Biztos lesznek még nehéz időszakok, de ezen most már talán akkor elmondhatjuk, hogy túl vagytok.
Zsófi, nálunk is bennmaradással van az elalvás. Csajok könyörögnek, sírnak értem, nekem meg nincs kedvem ezen harcolni velük. Addig én is relaxálgatok. Ez most, hogy már bölcsisek, szerencsére nem olyan maratoni, mint mikor Ti is itt voltatok, most már egész hamar kidőlnek.
Móni, egyetértek Timivel, valószínű, ha már tudja kezelni a haragját, el fogja hagyni ezt az önkínzást. Különösen, ha már dumában is ki tudja fejezni magát.
Érdekes elmélet az önmaga büntetése is, de ez nekem sem jutott volna eszembe. De valószínű azét, mert nem volt még hasonló a környezetemben.
Te is ilyen égető kislány voltál?
De szerintem nekik áll a világ. Ők érvényesülni fognak talán jobban, mint elnyomott társaik
Amúgy én ezekben a húzásaikban egy dolgot azért szoktam értékelni, még ha nem is azonnal
, mégpedig a fantáziájukat. Számomra az a legfontosabb, hogy az legyen egy gyereknek. És szerintem a Te lányaid nem szűkölködnek ebben
Térd dologra nagyon emlékszem, és biztos nekem is ez ugrana be. Lehet összefüggés szerintem is, bár én ehhez nem értek