Hát én fel fogom forgatni Levi napirendjét. De mivel nincs is nagyon napirendje, ez nem lesz gond.
Általában 7-kor fürdik, fél 8-kor kajcsi és alvás. De ma pl. bőrgyógyászaton voltunk kontrollon. Hiába 6-ra volt időpontunk, fél 7-re jutottunk be, utána összeszedtük Lilit, és 8 volt, mire hazaértünk. Most aludt el kb. 10 perce. Úgyhogy én is megyek. Szenteste megyünk 3 helyre, utána haza, de ez így van évek óta, és nem is esne jól, ha nem így lenne. 25 anyuék, 26 anyósék, és 27-én indulunk 8 napra Balatonra.
Szerintem Levi mégiscsak tejallergiás... vérből ugyan (már?) nem tudták neki kimutatni, lehet, hogy addigra már diétáztam annyira, meg ő is tejmentes tápit kapott, hogy nem mutatta ki a labor. Most egy hónap után ettem Lili tortájából, meg az anyós által sütött sütiből. Ebben annyi tej volt, amennyiben felfutott az élesztő, a tortát nem tudom. Így kb. kétnaponta volt Levinek széklete, pénteken is egy kemény, szombaton rendes, ma este is, de már hígabb, és szagosabb. Az ugyan jó, hogy rendszeresebben kakil, de szerintem átcsapna hasmenésbe, úgyhogy innentől megint szigorúan betartok mindent.
Ma vettünk egy új babakocsit, mert a Graco elfoglalja a csomagtartót, azzal érdekes lenne üdülni indulni, Lili sportkocsija meg már annyira tropa, hogy az használhatatlan, így abból vettünk újabbat, azt a kis Pierre Cardin szarvast. Sokáig nem tetszett, de tényleg kényelmes tolni, és vállban jó széles, ami Levinél nem hátrány. Aztán majdnem nem fért be az én csomagtartómba, végül rájöttem, hogy ha a hátsóülést egy pillanatra előredöntöm, akkor befér a kereke, és utána vissza lehet csukni.
Lilivel meg kitaláltuk, hogy a régi kocsija mellé veszünk egy csomag pelust, meg popsitörlőt, ezt-azt, és odaadjuk 2010 első rászoruló babájának a védőnőnk körzetében. Majd ő tudja, ki az. Valahogy így karácsony táján rámjött, hogy szeretnék egy valakinek abszolút névtelenül a védőnő útján segíteni, nem nagy dologgal, csak ennyivel, a babakocsi nem volt betervezve. Karácsonyig már nem jön össze, ezért találtam ki az első babát.
Mentem le a body-s képeket, tegyetek fel, aki még nem tett, a férjem vállalta az újabb tablót