Új privát üzeneted érkezett!

Megjöttünk szüleimtől, jól agyondédelgették a Zunokát!!

Adri, Angelita :lol: Nálunk olyan 20 fok körül van a lakásban, de ha leteszem Zsigit a játszószőnyegre, mindig betakarom (alá is teszek egy pokrócot)

Adri, tök érdekes, mert mindenki mást mond(kire hasonlít...), de ezt így még senki, hogy teljesen én lennék....
Jó az új vonalzód!

Mimi :lol:
ülés: a Concordról én sem hallottam jókat. Uncsitesóméknak az volt, amilyen gyorsan tudta, le is cserélte. Úgyhgoy azt tutin nem veszünk. Meg nem hiszem, hogy az a lényeg, hogy legyen, hanem ha már kell, akkor legyen jó is. Ja, és pont azért vennénk egy jobb minőségűt, mert vagy 3 évig használjuk! (egyébként 40-50 között van, de asszem nekünk megéri).
Borzasztó, hogy mennyire nincs melólehetőség!!!!! Kapásból tudok 10 embert a közvetlen környezetemben, aki hónapok óta keresgél (tényleg keresgél), és nem jön össze semmi!!!! Eléggé lehangoló........... Kitartás!!!!

-------Ja, api épp ujjbábokkal játszik Zsiginek!! Nem semmi!-------

Tényleg, Sziszkával vajon mi lehet azóta!??? nem jelentkezett!!!

Katát megértem, itt-ott a nyár!!! 8) 8) tesóméknak Új-Zélandon ez volt az utolsó munkahét, kitört a nyári szünet!!!! Kánikula van, most mennek nyaralni karácsonykor!!! :shock: :shock:

de Ágota tényleg régen volt.... :cry:

kérdés: valaki írta anno a kis kézi orrszívót, de elfelejtettem. Jó lenne egy, hogy ne kelljen a batárnagy porszívóval b@..akodni!! Nem emlékszik valaki, hogy hol lehet beszerezni??? :?: :?:

-----na, api a trombitát is elővette, hogy elvarázsolja, elég jól sikerült, mert Zsigi nyűgösködik.... SZóval, mennem kell, asszem! Szokott gitározni is neki, azt szereti.... na léptem!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Szia ANgelita :lol: teszel képet a járókáról, milyen? Érdekelne, mert mi is be akarunk szerezni egyet...

Zsigi is volt kint, apival sétáltak a kertben (kb 2X 15 percre), megnézték az összefagyott tyúkokat, meg a térdig érő havat, játszottak a kutyákkal, azt annyi! A szél miatt nem is bánom, hogy ma ennyi volt a kintlét........ :roll: :roll:

húúú, tényleg mennem kell! :wink: :wink: :wink:

madaran

A kézi orrszívó engem is érdekelne!
Mi is voltunk kint, háááát... úgy beöltöztünk, hogy alig tudtam mozogni :) Én toltam a babkocsit, apa húzta a szánkót, ropogott a lábunk alatt a hó. Hangulatos volt, de qrva hideg :lol:

Valaki :oops: kérdezte a karácsonyi menüt. Hozzánk 24-én jön a családom, anyukám és a testvéreim. A hagyományos vacsora majonézes krumpli, sült hal, rántott hal, sült pulyka.
Csinálok mézes krémest, és gesztenyés-tejszínhabost (? :wink: )
Vendég

Csajok,
nekünk van kézi orrszívónk. Living Lab a neve. Szerintem ne vegyetek. Vagy 8-9000Ft, és semmit sem ér. Az csak úgy működik, hogy be kell fogni a másik orrlyukat, szóval az is macerás. Mondjuk utazáshoz esetleg praktikus, valamit az is kihoz. Van kis pumpás is, azt DM-ben lehet kapni, vagy gyógyszertárban. Na az arra jó, hogy Lili a macijai orrát szívja vele :lol:

Mindjárt teszek szülinapi képeket.

És igen, Ágota, Earhart, Danidaniel jöhetne, mert a body még mindig nálam van. A privire sem válaszoltak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én a brendonban vettem az elemes orrszívót.Lina,én kivágtam nagyobbra a lukát,így egész tűrhető :lol:
Viszont csajok,tényleg nem ér fel a porszívossal.

Gyerek ülés.
Nekünk a concord ultimax van.Nem éppen a legolcsóbb ülés.0-18kilóig használható,menetiránynak háttal is beköthető,előre is.És ez spec tök fixen rögzíthető.A többi concordot nem tudom milyenek,de ez szuper jó.
AMúgy nekem még a bébé confortok szimpatikusak.
Viszont legjobb híre a maxicosiknak van ez tény.

mimi12

Sziasztok Lányok!

Jó rég voltam, de sajna nincs időm semmire hol Jázmin, hol Marcus beteg egymásnak adogatják a bacikat:-(.

Így nincs időm jönni.

Sajan tejcsi gondjaim megint lettek mert nagyon sokat idegeskedtem az utóbbi időben. Volt besurranó tolvaj az udvarban de hála az égnek megzavarta a férjem és így nem jött be a házba mind ez fél 7-kor este. Kicsit kivoltam mert láttam mikor ugrik ki a kapun megviselt a dolog.

Sajna mindíg történik valami.

Nagyon édesek a babák.
Éni is teszek fel képet Marcusról.

Szeretnék kicsit többet jönni hátha sikerül.
Beus
Marcus és Réka.
Kép
Marcusom a badyban
Kép

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok
Igyekszem jönni,de valahogy nem akar összejönni :(
Most van egy kicsi időm és fel is teszem a babatalis képeinkből egy párat :)

Milyen jól néz ki a lányom a kis vejkóval :D
Viszont ,milyen kis puffancs fejecskéje van Rékusnak ezen a képen :D:D:D
Imádom őket :D

És akkor a képek!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Réka szánkózik
Kép
Apa csinált, egy kb 20cm-es kis hóemberkét Réka ablakába :D
Kép

Szép napot mindenkinek!
Noki+Réka

Kép
noki&potyi

Beus, Noki :lol: :lol:
naggyon jók a képek!! Cukik a babákok!!!! :lol: :lol:
a hóember naggyon tuti!!!
Réka milyen jól ül a szánkóban, nem semmi!! :shock: :shock: :shock:

madaran

orrszívó......
lebeszéltetek.....

madaran

Babák nagyon gyönyörűségesek!
Jó lenne ha tudnátok jönni sűrűbben :wink:

És a gesztenyés süti receptje:

Tészta: 2 cs gesztenye, 25 dkg darált keksz, 5-6 ek tej , 5 dkg margarin, kicsi rum (ez kihagyható :wink: )

Krém: 6 dl tej, 2 cs puding, 25 dkg margarin, 25 dkg porcukor.

A tészta alapját összegyúrjuk, és a tálcára nyomkodjuk/ vagy közepes tepsibe. A tejet a pudinggal felfőzzük és kihűtjük. A margarint a porcukorral összekeverjük. A krém felét a gesztenyés tésztára kenjük. Babapiskótát beáztatjuk vaniliás cukros tejbe és rátesszük a gesztenyés alapra, majd a krém másik felét rásímítjuk a babapiskótára. Tetejére jön a felvert tejszin (hullala tejszint vegyetek rá /1/2 l est mi a tecsóba vettük) amibe 2 db habfixáló is belekerül.

A babapiskóta kihagyható, de akkor 9dl tejből, meg 3 vaniliás pudingból csináljátok a krémet.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok Lányok!

Annyira jó ezeket a képeket nézegetni mennyit nőttek a bébik.

Nekünk is Maxi Cosi tobi ülésünk van Mimimnek. És Marcusomnak is azt szeretnénk. Előtte kiddy infinity pronk volt az a védőpajzsos de Mimcim utálta. És lekellett cserélnünk, nem bírta elviselni maga előtt a pajzsot.

Még megpróbálok jönni
beus

Kép
Kép
beusmimi

Linácska :lol: :lol: Lili csodaszép az ünnepi ruciban!!!! Jó a családi fotó is!!! :lol:

Adri :lol: Köszi a recit!! LEhet bedobom valamikor, mert nem kell süni!! Nyamiiii :P :P :P Most jut eszembe, de éhes is vagyok!

kilók: hááát, rám jönnek fel rendesen. Állandóan zabálhatnékom van, főleg közvetlen szoptatás után! Na, pl. ez egy nagy előnye a tápszerezésnek, hogy a maminak nem kell állandóan a hűtőajtót nyitogatni és bámulni a nagy fénységbe, hogy akkor most mit is kéne becuppantani??!!!! :P :P :P

madaran

Sziasztok!

Na, mit szóltok, hogy elérkeztünk Karácsony hetéhez? Nagyon izgalmas, nem?
Ki hogy tervezi a Szentestét?
A babák szokásos esti programját meghagyjátok, vagy az ünnep miatt átalakul a program?
Én arra gondoltam, hogy nem zargatom meg Betti megszokott esti menetrendjét (7kor fürdés, 1/8 8 -8kor alvás), hanem előtte, 6 körül fogunk karácsonyozni - aztán, miután Betti elaludt, folytatjuk kettesben...

Képzeljétek, milyen tapasztalatot szereztünk a múlt héten. Most került sor a kollégáimtól ajándékba kapott háppy pelenkára - és hát sokkal jobb, mint a Libero!!! Azt hiszem, a Cora márkája ez, vagy az Auchané? Szóval, átpártoltunk. Még beküldöm az uccsó csomag Libero vonalkódját, kiváltom az ajándékot, aztán viszlát, Libero! :) Persze lehet, hogy majd a kúszó-mászó-mászkálós időszakban megint új próbára lesz szükség.

Nagyon édesek a babafotók! :)

Én is felteszem az egyenruhás képet:
(mostanában nagyon gyakran tartja így a száját, hogy az alsó ajkát behúzza + nézzétek meg a jobb lábujjait: a nagylábujját külön tudja mozgatni a többitől - ezt tőlem örökölte, apa ezt nem tudja megcsinálni :lol: )

Kép

Kép

Kép
hmbori

Kép

Anna, ilyen a járókánk, Cam America a neve. A miénk színe piros és pandamaci van rajta. Még nem állítottuk fel, így 'élőben' nem tudom lefotózni.

Kép
angelita

Bori, a Háppy pelus Bella termék, nem kötődik egyik áruházhoz sem, sok helyen kapható! Mi is azt használjuk, nekünk is nagyon bevált! A múlt héten az Auchanban volt egyet fizet kettőt kap akcióban, jól fel is tankoltunk belőle.
Babóca napirendjét mi sem szeretnénk felborítani az ünnepek miatt.

A fotók szuperek, olyan tündériek a gyerekek :)!

Lili nagyon helyes volt az ünneplős riucijában, igazi kis királykisasszony! Én a barátnőm 2 éves kislányának ajándékozok ilyen plüssgombócot karácsonyra (én az őszibarack illatút vettem), remélem, ő is annyira fogja szeretni, mint Lili :)!

Az éjszakánk lehetett volna jobb is -igazság szerint az a legrosszabb, hogy nem tudom, miért nyűgösködik Emmus. Lehet, megint a pocija fájdogált...
Ma megkapta a 4 hónapos kötelező oltást és a Prevenart, alig sírt, nagyon ügyes volt. Következő hónapban a Meningococcus elleni védőoltást adatjuk be neki.

Kép
angelita

Sziasztok!

Nagyon édesek a babák!!! Jó hogy tettetek fel képket.

Bori:én sem fogom Ati napirtendjét felforgatni.7 kor fürcsi majd hami.Utána mehet tovább mnden.
Vendég

Hát én fel fogom forgatni Levi napirendjét. De mivel nincs is nagyon napirendje, ez nem lesz gond. :lol: Általában 7-kor fürdik, fél 8-kor kajcsi és alvás. De ma pl. bőrgyógyászaton voltunk kontrollon. Hiába 6-ra volt időpontunk, fél 7-re jutottunk be, utána összeszedtük Lilit, és 8 volt, mire hazaértünk. Most aludt el kb. 10 perce. Úgyhogy én is megyek. Szenteste megyünk 3 helyre, utána haza, de ez így van évek óta, és nem is esne jól, ha nem így lenne. 25 anyuék, 26 anyósék, és 27-én indulunk 8 napra Balatonra.

Szerintem Levi mégiscsak tejallergiás... vérből ugyan (már?) nem tudták neki kimutatni, lehet, hogy addigra már diétáztam annyira, meg ő is tejmentes tápit kapott, hogy nem mutatta ki a labor. Most egy hónap után ettem Lili tortájából, meg az anyós által sütött sütiből. Ebben annyi tej volt, amennyiben felfutott az élesztő, a tortát nem tudom. Így kb. kétnaponta volt Levinek széklete, pénteken is egy kemény, szombaton rendes, ma este is, de már hígabb, és szagosabb. Az ugyan jó, hogy rendszeresebben kakil, de szerintem átcsapna hasmenésbe, úgyhogy innentől megint szigorúan betartok mindent.

Ma vettünk egy új babakocsit, mert a Graco elfoglalja a csomagtartót, azzal érdekes lenne üdülni indulni, Lili sportkocsija meg már annyira tropa, hogy az használhatatlan, így abból vettünk újabbat, azt a kis Pierre Cardin szarvast. Sokáig nem tetszett, de tényleg kényelmes tolni, és vállban jó széles, ami Levinél nem hátrány. Aztán majdnem nem fért be az én csomagtartómba, végül rájöttem, hogy ha a hátsóülést egy pillanatra előredöntöm, akkor befér a kereke, és utána vissza lehet csukni.

Lilivel meg kitaláltuk, hogy a régi kocsija mellé veszünk egy csomag pelust, meg popsitörlőt, ezt-azt, és odaadjuk 2010 első rászoruló babájának a védőnőnk körzetében. Majd ő tudja, ki az. Valahogy így karácsony táján rámjött, hogy szeretnék egy valakinek abszolút névtelenül a védőnő útján segíteni, nem nagy dologgal, csak ennyivel, a babakocsi nem volt betervezve. Karácsonyig már nem jön össze, ezért találtam ki az első babát.

Mentem le a body-s képeket, tegyetek fel, aki még nem tett, a férjem vállalta az újabb tablót :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

linacska: nagyon szép Lili! Igazi királylány! Utólag Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok neki! :wink:

madaran: itt vagyok, olvasok, de nagy a káosz! JKöszönöm, hogy gondoltál rám! az albérletet sikerült kifizetnünk! De másra nem jut! alig várom, hogy vége legyen ennek a car évnek! Az újnak jobbnak kell lennie!

Bocsánat csajok, lenne egy pofátlan kérésem! Ha esetleg tudtok valakit, aki venne egy Nania kerekes hordozót, szóljatok légyszíves! Megkíméltül és nagyon szerettük! Ajándékra kell az ára a gyerekeknek! 15,000 ft-ért adnám el! Majd teszek fel róla képet!

kovisziszka

bori: Betti is milyen édes! hogy megnőtt már! Olyan kis okos fejet vág! :lol:

karácsony: a napirendje marad! Nem is akarom felborítani, meg ő nem is hagyná! :lol:

kovisziszka

Sziasztok!

Teszek fel egyenruhás képet:
Kép Hajnus
Vendég

És még egy: Kép Hajnus2
Vendég

Piroska, hatalmas cuppanósat Hajnusnak!!! Nagyon huncut!!! :lol: :lol:

Kovisziszka, van egy barátnőm, aki júniusra várja az első babáját, megkérdezem tőle, hátha érdekli a hordozó!? Tegyél fel légyszi képet róla!
Örülök, hogy legalább az albival egyenesbe jöttetek! 8)

Linacska, rendes dolog Tőled ez a jótékonykodás! Biztos nagyon fognak örülni, ahova kerül az ajándékod!!!

Kép

Kép
hmbori

Bori,
igazából még soha nem csináltam ilyet. Max. a nem használatos ruhákat odaadtuk a családsegítőnek. Meg odaadtam Levi kiváltott tápszerét, amit végül ugye nem ehetett meg a tejallergia miatt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

bori: kép a kerekes hordozóról! Mi ezt használtuk eddig babakocsiként is! Köszi, hogy megkérdezed tőle!

Kép
www.kepmegoszto.com

kovisziszka

Boldog Békés Készülődést kívánok nektek az Ünnepekre!!!
-és utána egy kis pihit is!

Kép

Sziszka!
Mi is ezt használjuk! :wink:
Mennyiért lehet eladni most?Én is most valamikor fogom hirdetni!
kandi72
Budapest III. kerület

GYÖNYÖRŰEK A GYEREKEK!

*kérdés:-ugye nem csak Belcsi sikongat és üvöltözik csak!?Most már teli torokból teszi és vigyorog saját hangján.....eddig is csinálta...de nem ennyire hangosan!
:wink: :lol:
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi,
Mira is sikongat:). Leginkább jókedvében. Gondolom hallja, ahogy Zora énekel, játszik, néha hisztizik.
Már tegnap lejöttünk anyuékhoz, anyu ma reggel jött be a szobánkba, hogy ki sikongat ennyire, pedig messze van az ő szobájuk...

Sziszka, Babaszobán már meghirdetted? Jó nagy a forgalom, vettem és adtam is el dolgokat már ott.

Kép
Kép
Kép
oui

kandi: én 15000 ért szeretném eladni, bár volt aki azt mondta, hogy 20000 ért adjam! de én ennyit gondoltam érte! Ti is kinőttétek?

:lol:

oui: kösi a tippet, el is felejtettem, hogy ott van a babaszoba is! mondjuk s.o.s. szeretném eladni!

kovisziszka

Kandi,
Levi is sikongat. Szerintem Lilitől tanulta, mert ő is tud ám.
Most soha nem tudom, hogy valami baja van, vagy csak az új tudományát gyakorolja.

Csajok,
Levin kívül van még baba, aki nem tud egy picit sem oldalra fordulni? Még fordítani is nehéz továbbra is, pedig tornáztatjuk. A lábait is most kezdte emelgetni, de még nem igazán éri el a kezével.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska
Kristóf sem fordul el még az oldalára ! :lol:

Kép
Kép
rilla_

Helló Mindenkinek!

Nem nagyon volt időm, azért nem jöttem...

Nem mentünk el végül a gyerekorvoshoz szombaton. Péntek este a férjemmel konzíliumot tartottunk és megállapítottuk, hogy szépen javul a gyerkőc bőre, így inkább nem megyünk be a sok beteg gyerek közé. Holnap megyünk be az egészséges rendelésre és kérünk egy beutalót kivizsgálásra, már kértem időpontot a Budai Gyermekkórházba az allergológiára.
A szoptatás pedig marad!!!

Nem tudom már ki írta, de Marci is előszeretettel szívja be az alsó ajkát és azt rágcsálja. És ő is külön tudja már mozgatni a nagylábujját :lol: És sikongat is nagyon. De csak akkor, ha elmélyülten játszik, ha baja van, akkor nyűglődik.

Marci sem nagyon fordul az oldalára, csak ha nagyon éhes és szopizza az ujját. Akkor valahogy összegömbölyödik hanyatt fekve és átbillen, vagy nem is tudom hogy csinálja :lol: :lol:

Tegnap megvolt az első kimenős esténk :lol: Meghívtak minket egy karácsonyi buliba, így átcuccoltuk az egész családot a nagypapához, ott volt a fürdés, az esti szoptatás, megvártuk míg Marci elaludt, és leléptünk :lol: :lol: Végigizgultam az estét, de szerencsére nem volt baj. Most meg hullafáradt vagyok, mert fél egykor feküdtünk le, ötkor etetés volt, aztán nyolckor keltünk.

Mi már begyűjtöttünk egy karácsonyi sértődést, több remélem nem lesz :cry:

A sütik lassan készülnek, a többi kajára szerencsére nincs gondom, mert a párom főz :lol: :lol: :lol: :lol: (Szeretem, hogy szeret főzni!!!) Nekem "csak" mosogatnom kell utána, de már ez is könnyebbség.

Bea

Kép

Kép
dbea

Tényleg, még azt akartam írni, hogy Marci kinőtte a 68-as rugikat (gyakorlatilag mindet egyszerre :lol: ), úgyhogy ma beszereztünk egy csomó 74-est. Meg kapott egy 80-as hálózsákot is, akció volt a Tesco-ban.

Kép

Kép
dbea

Betti is csatlakozik a sikongatós babák klubjához! :lol: De ő magától csinálja ezt, nincs nagyobb tesó, akitől tanulhatná - mi meg nem szoktunk... Bár most eszembe jutott, hogy 1x sikítottam egy nagyot, amikor hirtelen észrevettem, hogy egy pók mászik rajtam... :oops: :( :lol: (Nagyon utálom a pókokat, és bár tudom, hogy nem kell tőlük félni, akaratlanul sikoltottam fel.)

Kovisziszka, elküldtem a képet a bnőmnek, de nem garantálom, hogy még időben válaszol. Ráadásul ők még azt sem tudják, h fiú v lány lesz... Ez a hordozó meg elég fiús, egy kislány nem nézne ki benne túl jól. De hátha lecsapnak rá!

Köszi, Oui, h írtad ezt az oldalt. Bekukkantottam, és nekem is nagyon tetszik, sok érdekes infót lehet találni! :)

Dbea, de jó, hogy javulni kezdett Marci bőre! Annyira megdöbbentő, amit a doki javasolt... Milyen jó, h nem hallgattatok rá! Lesz orvosváltás?

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!
Gyors bekukk!
Nálunk már megy a Karácsonyi sütés-főzés :)
Holnap reggel készül majd a töltött kápika.....hmmm....már nagyon várom :)
Most a mézes-krémes tésztát csináltam meg....annyira utálom elkészíteni,de enni viszont Imádom :)
Félek,hogy jó sokat fogok hízni így ünnepek alatt :D,de nem bírom megállni ,hogy ne egyek minden finomságból :D

Készítettem egy kis táncikát!
Nézzétek meg :D
http://elfyourself.jibjab.com/view/87QlyUPbKIy6lWes

Szép estét mindenkinek!
Noki+Réka

Kép
noki&potyi

Sziasztok lányok!

Tegnap a 4 hónapos oltás után éjjel felment Emmus láza, így megkapta az első lázkúpját. Ma napközben kialudta magát. Elég nyűgöske, nem tudom, hogy fogzik-e vagy mi más lehet az oka... Már nem érzem melegnek, szerintem nincs hőemelkedése.
A szemfogak helyét látom duzzadtnak (fehér és kipúposodik) -most olvastam, hogy azok akár félévig is duzzadtak lehetnek az áttörés előtt. Másnál is van ez? Nyugtassatok meg :)!

Linácska, még Emmus se fordul oldalra, nem is próbálkozik vele! Én szoktam görgetni (illetve a "szoktam" erős kifejezés, csak nemrég kezdtem), akkor könnyen fordul, szóval szerintem csak idő kérdése, nem lesz ezzel gond.

Bea, jó hír, hogy javul Marci bőre!
Mi még a 68-as rucikat hordjuk, de már készenlétben vannak a 74-esek, nem sok hiányzik, hogy belenőjön babóca :). (Volt is már rajta 74-es és nem lötyögött rajta...)

Jó ünnepi készülődést mindenkinek!

Egy mai fotó:
Kép

Kép
angelita

Na akkor megnyugodtam....Belus annyira sikongat,na meg megy a "blig-bli" vagy micsudit mond sokszor...na meg a nyálcsorgatás...ma már az 5.előke van rajta...vettem 15db-ot!!!még jó!-de lehet veszek még egy tucatot!Tényleg kinek van ilyen???
Kép
-na már azért máshogy áll....van már egy kis nyaka a gombóckámnak!

Linácska!Belcsi se teljesen fordul...na és csak akkor ha Ő akar valamit....éjjel ha cicizni akar...oda fordul,sőt néha túl is pördíti magát...

Sziszka!
Én 27.000.- vettem szeptember elején...ezek szerint majdnem a felébe kerül így?Na mindegy,Én a TeszVeszen adom majd el...és a kikiáltási ára lesz akkor a 15.000.- !

Tényleg Noki egyszer majdnem megvettem egy játékot előled....de inkább nem licitáltam!
:wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Emma baba is szépséges!

Ti esztek káposztát Noki???De jó Nektek!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi, nagyon cuki az előke:). Székelykáposztát én is csináltam a napokban, semmi gondot nem okozott a szopiban!
Használt babadolgokkal kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy babakocsit, hordozót kb féláron lehet eladni, ha nagyon megkímélt, akkor talán egy kicsit jobb áron. (Nagyon sokat nézegettem babakocsit szülés előtt, és végül használtan vettem babakocsit, mózest, hordozót, nem bántam meg... Semmi baja egyik dolognak sem.)

Angelita, Mira is így fogdossa a dolgokat, amik kezébe kerülnek.

Fordulás: Mira most a napokban kezdte, hogy hátról átfordul az oldalára. De eddig semmi ilyesmi nem volt. Meg is lepődtem, mikor oldalra fordulva nézegette a kezét a kiságyban ébredés után.

Nekem pedig itt az ötödik torokgyulladás a szülés óta, az ötödik antibio kúrával. Kicsit elegem van belőle. De karácsonyra pont jól leszek!!!:).

Kép
Kép
Kép
oui

És íme egy pár napos kép, amin Mira elég álmos...

Kép

Kép
Kép
Kép
oui

Szépek vagytok!
Mira na meg Zora is a Te szemeidet örökölték!

5.torokgyuszi?Ne csináld!Nekem 4éve ezért vették ki a manduláimat!5.antibió kura a műtét alatt volt...tiszta tályogos voltam...és befelé nőtt...alig tudtam járni,mert az ízületekre ment rá,na meg hajam se sok volt....doki azt mondta,ha még 1-et elkaptam volna...tuti a szív izmokat is megeszi!

Mit kapsz amúgy antibiotikumot???Lehet a fogamra is lehetne azt szedni???Még mindig nyitva vagyok és januárban akarnak műteni!

Na akkor majd körül nézek,mennyiért hirdessem majd meg a kocsit.....agyon nem lehet ezeket használni,mert a gyerekek se viselik el hosszú távon...túl fekvőd....de arra tökéletes volt,hogy kocsiba be-ki és csak az aljára rátenni...ja és a talpa az ülés mögött elfért!
Na megyek aludni...holnap hosszú napom lesz!Fát is kell vennünk,sütnőm is kell és éjjel meg már díszítjük....már ha lesz mit!
:wink:

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET Kívánunk NEKTEK:Belcsi és Andi
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

http://www.youtube.com/watch?v=8VPir_WPoLM

Nektek küldöm,mert Én imádom ŐT!!!!A hangját!-és mert a 10éves koromban meghalt Nagypapámra hasonlít!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Angelita,
járt nálunk a postás bácsi, nagyon szépen köszönjük :lol:
De tudod megint olyan földöntúli érzésem lett: egész nap a Csiribirit énekeltem magamban, hogy honnan jött, nem tudom, és mondtam is a férjemnek, hogy nekünk nincs is Halász Judit meg hasonló CD-nk, és alkalomadtán töltsön le. Erre ott találom a postaládámban... Még egyszer köszi!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska,
örülök, hogy megérkezett és sikerült vele örömet okoznom :)!

Kép
angelita

Sziasztok!

Bocsánat, hogy megint itt zokogok nektek, de már annyira kivagyok!
Kértünk rendkívűli segélyt az önkoriban, már mindenki megkapta, és el is költötte, miénk még a franc tudja hol van! Azt igérték megkapjuk karácsony előtt!
Pénteken bent voltam a hivatalban segítséget kérni, előttem lévő nő kapott egy kártyát, amivel ajándékcsomagot, élelmiszer és ingyen fát kapott! Én bementem, hogy most az egyszer segítsenek! Szerintetek?????
Voltam a gyermekjóléti szolgálatnál is múlt héten, azt igérték segítenek! Na azóta is hívnak!
Nem szeretek így kéregetni, nem is szoktam sosem! De most nagyon gáz a helyzet! De sehol nem kapunk segítséget! :(
Aki meg mindenhónapba megy segítségért, az most is kap!!!!!!!!!! Hát hogy van ez!? Nem értem!

kovisziszka

Sziasztok!

Kép
nikó

Sziasztok!

KAndi!
Most hallgatom,nagyon szép.

Nagyon aranyosak a gyerekek a képeken,és olyan nagyok már,úgy elszaladt az idő.

Forgolódás.
A Regi már egy hónapja a hasára fordul,és már előtte 2-3héttel oldalra fordult,ma már a hasáról vissza tud fordulni a hátára.Én kicsit aggodtam,hogy le van maradva,de ha azt nézem,hogy 36hétre született és 4 és fél hósan elkezdett hasra forgolódni akkor talán nincs is lemaradva :lol:

Szilvi!
Nagyon sajnálom a szitut.Annyira segítenék ha tudnék valahogy...
Regisztrálva vagy a nagycsaládosokhoz??Ha nem akkor regisztrálj!!
Keresd meg a körzetetekhez tartozó nagycsaládos egyesület vezetőjét(noe.hu).
Mi itt Érden kaptunk kb 3hete 15kiló lisztet kb 3kiló cukrot tésztát ezt azt.Most karira kapott a Regi egy csomi pelust,igaz 12kilótol van így nem tudjuk használni de talán el tudom valakivel cserélni,kaptunk tejet megint lisztet,meg teát kefírt.
Szóval utolsó pillanatban jött a segítség nekünk is.
Segély.
Azt 1héten belül meg kéne,hogy adják!!!!!
Mi kaptunk.SŐT!!!Mivel a párom munka nélküli lett és a válságra hivatkozva bocsájtották el,így kapott 50-60e ft segélyt a Krízis alapítványtól is(ez nem állami,hanem magán emberek dobták össze),ehhez kellett kérni 1x-i önkoris segélyt is,na azt 1hét után kaptuk meg a papírok benyújtása után.
Ne hagyd magad!!Menj be,csapj az asztalra!!
Ugyan olyan jogaid vannak mint bárki másnak,és ezt tudatni kell sajnos néha ott a hivatalban az ügyintézővel.

mimi12

Nem tudom, holnap mennyire leszek behavazódva, így most szeretnék mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyt kívánni!

Kép

Kép
angelita

Oui, nagyon szép a három lányos fotó, mindkét kislányod szépséges :)!!

Belcsi nagyon helyes és jópofa ez előkéje -én ilyet még nem is láttam!

Szilvi, kívánom, hogy mihamarabb rendeződjenek a dolgaitok!!

További jó ünnepi készülődést mindenkinek! (Mi ma délelőtt üzemeltük be a sütőnket, diós sütit sütök -remélem, jól sikerül :) )

Kép
angelita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?