Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Borkaby....képzeld,az én telóm is tegnap bemondta az unalmast, szimplán tönkrement! :( Most nincs telóm.
A hétvégi üdülést sajnálom nagyon! :( Rossz mikor az ember betervez valamit, és nem jön össze.
De az vígasztaljon hogy nagyon rossz időt mond hétvégére! :roll:

Helyzetjelentés.....Norbika tud ülni magától, elég hosszan, de nem szeret! :?
Fogzás...ma volt két fosis pelus, étvágya rossz :shock: és már látszik felül a két fehér foltocska! :wink:
Remélem a fosi is csak a fogától van! :roll:
Új szokás...mindent kidod az ágyból, megkeresi a helyet ahol nincs rácsvédő, és hopp már
kinnt is a cumi, vagy a játék vagy a zokni.. :?
Főleg a cumi kidobás a menő...utánna meg sír érte hogy adjam vissza...persze újra kidobja! :roll: :roll: :roll:
Megyek mert sír...utánna visszaolvasok!
Pussz!

Kép
Kép
lovaszkata

Tatai tali...[color=red]nem tudom mikor kéne menni???
Ki mikor megy? délelött 10-re, mondjuk???? Vagy hogy kéne?
Vélemények????
Bettyna..te mond meglégysziii!
[/color]

Ildi, borkaby...köszi a herpesz még megvan! :( Már sebes úgyhogy jó ronda! :roll:

Ildi...naa, mit is akartam??? :oops: látod ilyen hülye vagyok! Elfelejtem! :roll:
Ja, megvan...nem puszilgatom Norbikát most csak a feje tetején. Félek azért el ne kapja :roll: Bár a férjem sose kapta el, szerintem ez hajlam kérdése is.
De aztért szexelni nem merünk... :oops: :? Elég ciki lenne ha ott lenne herpeszünk egy mohó éjszaka után. :oops:
Az ágyat hétvégén fogm lerakatni apával, mert norbika felkapaszkodik már! :shock:
De sajnos a rácsvédőt így nem fogom tudni rögzíteni semmihez.
Lehet le kell szednem. sajnos így félő hogy beüti majd magát, vagy beszorul....és a cumit is bárhol ki tudja
majd dobni :roll:

Tücsök...gyertek a Talira!!!! És hozd apát is...az enyém is jön! :D

Hozzátok a férjeket a talira!!!! Nemááá egyedül legyen az uram! :?

Kép
Kép
lovaszkata

Nagyon édesek a képek lányok...sajna mennem kell!
Norbi nem bír magával, kábelezik megint...
és elöbb már magáraborította a papírkosárból a szemetet! :?

Kép
Kép
lovaszkata

LKata - az én párom mindenképp jön, most utaltam el Bettynának a manit is :wink:

Lotti is feltérdelt ma az ágyban és fogta a tetejét :shock: Akkor már vegyük le az ágyat a legaljára????????

Köszi mindenkinek, jobban vagyok, de még mindig 80/50 :roll:

Ja, a talira mi kb. 12 körül érnénk oda, mert Lotti tízóraija után indulnánk és az ált. 10 körül van!!! Szóval a 10 órára érkezés nálunk tuti nem jön össze!!! Bettyna, mikorra mehetünk???

Bocsi, mennem kell, majd jövök este, a gyerek megy ezerrel, nem győzöm leszedni innen-onnan...

Kép

Kép
nusildi

Ildi...nekünk is 10 órakor van a tízórai, de én úgy gondoltam viszek üveges gyümit, azt ott is odatudom adni!
Persze ti még szopiztok is, ugye?
Szerintem rakjátok le az ágyat, jobb félni.... :roll: Ha térdel akkor már onnan nagyon könnyen felhúzza magát,
felállhat és ha csak mellkasig ér az ágykeret akkor ki tud esni! :(
Te tudod hogy ha állna Lottika meddig érne az ágy neki!Próbáljátok odamérni. :roll: ˛
A 80/ 50 AZ NAGYON SZAR! :shock: :? Már bocsi a fogalmazásért!
Nem kéne ezt kezelni?
Vigyázz magadra!
Már nagyon várom hogy talizzunk, és mindenkire kiváncsi vagyok!
Gyertek minnél többen! :lol:

NyMalac....Norbi legalább megnézheti jobban Borit! :lol: Felveszi Bori a randi-bugyiját? :wink: :lol:
Nem izélgetés képpen, de megkaptad a 7 hónapos adatainkat pü-ben? Mert még nincs fennt :(
Vagy nem volt még időd? Mert akkor nem szekállak :oops: , félre ne értsd, ráér, csak ha nem ment el akkor újra küldöm.
Pussz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lovaszkata 2009.05.29 11:41-kor.

Kép
Kép
lovaszkata

Borkaby,
az nem baj, ha otthon nem sír ha kimész a szobából, csak idegen helyen!

Ildi,
nagyon aranyos vagy, mindjárt írok privit.

Kata,
a dr. Spock könyvben az van, hogy mikor elkezdenek dobálni, tulajdonképpen azt tapasztalják meg, hogy a dolgok leesnek, és ezt nézegetik :)

Vérnyomás,
nekem is van időnként ilyen, és olyankor hetekig tart, aztán hónapokig jól vagyok. Reggel rögtön igyál egy jó nagy pohár vizet!

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika...ezzel nincs is baj, tanuljon csak....de elég fárasztó mindíg vissza és újra visszaadni. :roll:
Majd megtudod! :wink:
De ez egy ilyen kor! :D

Víz az jó a vérnyomásra és mindenre, azt mondják 3 pohár vízzel meg lehet szüntetni a fejfájások felét is. :!:

Kép
Kép
lovaszkata

Borkaby.....csapvíz...hát a szakirodalom és a kisokosom szerint is egy éves korig
kötelező forralni a csapvizet!

Kép
Kép
lovaszkata

Kata,
igen, gondolom, hogy az agyadra megy folyton visszaadogatni a cuccokat Norbinak :) Ezt csak azért írtam, hogy nem rosszaságból csinálja, hanem egyszerűen megtapasztalja a világot :) Talán könnyebb elviselni, ha tudja az ember, hogy miért van :)

A doki és a védőnő nekem is azt mondta, hogy 1 éves korig forraljuk. Máshonnan meg azt olvastam, hogy csak ott kell, ahol nem biztonságos a víz, de Budapesten megfelelő minőségű a csapvíz. Azért szerintem ártani nem árt, ha forralja az ember.

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Ismét rohanok, csak gyors beszámoló:

Tegnap végre a Tescoban kaptam olyan fürdőruhát, ami rájön a bálna testemre és nem is voltak annyira drágák, 3000Ft körüliek:

Kép

Kép

A baba fürdőruhák is le voltak árazva (6-700Ft-ért vettem Áronnak két gatyát) és mindegyikben van egy szoros betét, így nem jön ki belőle a kaki:

Kép

Kép

És Áron is felül már egyedül, egyik nap így találtam rá a szobájában:

Kép

Kép

Kép

Sajnos ismét nincs időm visszaolvasni (én már csak ilyen önző vagyok :oops: )

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Nymalac!
Köszi! :) Ha már nincs időd jönni, legalább képeket tehetnél fel te is! :)

Borkaby!
Dejóóóó! Ugye milyen jó? ;) Gratula az éjszakákhoz!
Rácsvédő. Hát igen, én abból a logikából indultam ki, h amíg picik voltak, és nem igazán mozogtak, nem volt funkciója, max dísz, úgysem verték be magukat a rácsokba. De mivel védő, gondolom most kell kihasználni, amikor már pörögnek-forognak, h nehogy beüssék a fejüket, kidugják a kezüket, lábukat, beragadjon, esetleg tovább lendüljenek, és eltörjön. :) Lilla legalábbis bevágta már párszor a fejét azon az oldalon, ahol nincs, ezért jön hétvégén a dupla verzió, ami még Londonban maradt.
Írtam vagy fél oldalt azzal kapcsolatban, h mit ír a könyv azzal kapcoslatban amit írtál. Aztán kitöröltem, mert megigértem, h nem fogok nagyon belemenni. A könyv egyébként Jean Liedloff:Az elveszett boldogság nyomában (A kontinuum-elv). Nagyon kiváncsi lennék rá, h te mit gonolsz róla pszichológusként. :) Neked tuti különösen érdekes lenne.
Víz…Angliában 6hó-ig mondják, itthon 1év. Én még forralom, ha elfogy a babavíz, de Aidannek ekkor már nem forraltam.
Végül hova mentek? Telefon… .:?

LKata!
Gratula az üléshez! :)
A száj herpesz és a nemi herpesz két külön vírus, úh kizárt, h érzékenyebb helyekre is átterjedjen…úh hajrá!!! :D

Ildi!
Sztem nálatok is megérett az ágyállítás. :)

Éva!
Nagyon jók ezek a fürdőrucik és kisgatyák! És áron is naaagyon ééédes pofa! :)
Sztem megértjük, h nincs időd jönni. Én tudom milyen 4 gyerekkel… :P

Ma délután elmentünk pizzériába séta után, mert anyukám ma ott találkozott a barátnőivel (mind tanár, havonta egyszer összejönnek ott), és apával gyorsan kajáltunk, aztán jöttünk haza, mert Lilla már nagyon nyűgi volt, éhes volt. Na és megkérdezték tőlem, h miért nem adok neki pizzát, úgy látszik rajta, h éhes…akkor még nem nyüszizett. Hát mondtam nem adok. Miért nem? Mert még nem eszik ilyeneket…hümmögtek. ÉS akkor mit eszik? Mondom még szopik, utána vm bébiételt. Jé, még szopik?? És miért bébiételt? Mert nem tudok itthon biot venni. És szerintem a bébiétel bio? Igen. (legalábbis remélem, de akkor is jobban bízom benne, mint a sima cuccokban) Szerintük nincs is olyan, h bio, mert a föld, meg a levegő, meg a víz nincs burokban. Na itt már feladtam, szerencsére el is kezdtek másról beszélni. Kiakasztó.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Néha-néha én is elő kerülök ám! Olvasni még csak-csak szoktam, de írni már vagy erőm nincs vagy Máté nem engedi! :lol:

A picasa albumba miért nem töltitek a képeket?

8 hós adatokkal még jövök!
8440 g
72 cm

kép, meg egyben a keresztelőről is a keresztszülőkkel:

Kép

Még mindig fogatlanul!
:lol:

Inkább gyorsan ezt most elküldöm! :wink:

Kép
bettike
Eger

Ami eszembe jut:

Fejvédő - én macerázok vele, reggel leveszem és csak estére teszem fel - igaz mi 1 szobában vagyunk és ezt használom sötétítésnek, a tv miatt! :roll: Szerintem nem rossz dolog!

Kidobálás - azt olvastam, hogy így tanulják a gravitációt! Jó-jó, de meddig!? :shock: :twisted:

Ildi! Sürgősen tegyétek le az ágyat! Mi már akkor letettük, mikor elkezdett forogni, mert képes volt a lábával akkorát lendíteni magán, hogy akár úgy is kieshetett volna! Vérnyomás remélem javult!

Éva! Gratula a szerzeményekhez, de leginkább Áron üléséhez! :lol:

Gyereknap! Kinek mi a program?

Nymalac! Melót és 2 gyerkőcöt hogy bírod?

Zsu! Éljen az ovi érettség! :lol: (hurrá-hajrázó smiley) :lol:

Kép
bettike
Eger

Lkata! Norbi meg ez a kúszás haláli! :lol: :wink: Apjuknak is tetszett!

Ildi! Gabonapép, sajnos nálunk a 7 gabonás nem jött be, de szerintem is szörnyű az íze, nem úgy, mint a többinek! :roll:

Kép
bettike
Eger

Ja még a gabona péphez!
Nekünk sem jött be, úgy ahogy rá van írva a dobozra! Így mindig forralok több vizet és vagy 4 vagy 6 vagy 7-8 evőkanálhoz adagolom a vizet, amíg jó nem lesz az állag (olyan tejberizses)! Nekem sem marad sosem! :roll:

Újdonságok nálunk (ha már nem kúszik, nem mászik, nincs fog):

- gyerekdalokból felismeri a mókus és boci kifejezéseket és meg is keresi a plüss játékai között

- kiköveteli magának a tv-t, rádiót, zenét, ha táncolni akar :lol:

Kép
bettike
Eger

Köszönöm a forralós tanácsokat!
Én is így gondoltam,remélem azért a fürdővíztől nem lesz baja Tomimnak.

Veronika!
Igazad van,tényleg idegen helyzetben sírnak!

Sensie!
Elolvasom a könyvet,illetve megpróbálom majd,mert be akarok iratkozni az itteni könyvtárba és ráállni az olvasásra,mert nagyon hiányzik.
ajánlhatok én is egy könyvet,ha szeretsz olvasni? : Alice Miller: A tehetséges gyermek drámája. Nagyon jó könyv és szerintem szülőként is izgalmas olvasmány ;)
Anyóshoz megyünk,remélem katasztrófamentes lesz. Szombat délelőtt megyünk,vasárnap jövünk és jövőhét végén megyünk a Balatonra.

Nagyon sokan nem értik az idősebb generációkból,hogy mi a jó a szoptatásban és miért nem eszik már mindent egy "ilyen nagy gyerek". Engem ez nagyon sokáig zavart,de most már feladtam a küzdelmet. Én így csinálom, óvatosan,mert én is,tesóm is tiszta allergia, a tesóm még asztmás és kicsinek kruppos is volt,férjem refluxos,úgyhogy jobbnak látom vigyázni az ételekkel. Biztos szívesen enne Tomi a mi kajánkból is,csak félek,hogy később meginnánk a levét. Fog ő még eleget enni gyors kajákat, meg pizzát meg csokit és még írhatnám a listát,hogy miket. Legalább ilyen inci-finci kisbébinek had egyen egészséges bébi-házikosztot vagy bébiételt mindenféle E-k és pizzák nélkül. 8) :D

Éva!
Nem is vagy önző,megmutattad nekünk is édes kisfiadat :D és az új fürdőrucikat. Nagyon jó áron vetted őket. A bébi fürdőnaci alá pelus nem is kell? Mert én is nézegettem őket,de eddig még nem mertem megvenni.

Ildi,én levenném az ágyat,mert nem lehet tudni,mikor áll fel. Annyira hirtelen csinálnak minden új dolgot,hogy sosem lehet tudni.

LKata!
Én is úgy tudom,hogy az két különféle herpeszvírus! :wink: 8) :D

jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
borkaby

Ildi! Most néztem, hogy Lotti is már milyen ügyesen mászik, kúszik! :shock: Nagyon gyorsan belejött!

Alvás - este 7-től reggel 6-ig 2 álom etetéssel (kb. 21-kor és reggel 5-kor) napközben meg már csak 2-3-szor fél óra! :roll:

Kép
bettike
Eger

Kaja! Nálunk a favorit kérdés:
Eszik már szalonnát? Nem is gondolnátok, hogy hányszor hangzott már el? (Ezek szerint erre ez a menő kaja, nem a pizza, sonka stb.) Igaz ilyen idős koromban, mint most Máté én már ettem a katonákat! :roll:

Kép
bettike
Eger

Na csak írnom kellett :arrow: álometetés :arrow: alvás! Szép álmokat mindenkinek! :wink: :lol:

Mi ismét belevetjük magunkat a sűrűjébe
szombat - nagyszülők
vasárnap - reggeltől estig gyereknapi programokon részvétel
hétfő - kirándulás/strand - időjárástól függően

Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét, és boldog gyereknapot a bébiknek, gyerkőcöknek! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike!
nálunk meg töpörtyű... :lol: :lol: :lol:

nem is rossz,a talin fő babamenü lehetne a töpörtyűs-szalonnás pizza kakaóval és sonkával :lol: :lol:

na,tényleg megyek,jó hétvégét!

Kép

Kép
borkaby

Bettike!
Ari a keresztelős kép! :) Én azért nem töltök, mert örülök, ha tudok írni, aztán annyi...majd egyszer nemsokára.
Dejó, tök okos Máté! :) Lilla még csak a dalokat ismeri fel, és vigyorog arra, amelyiket szereti. Kipróbáltam, megvannak a favoritok. :D
Sztem ez optimális alvás mennyiség. A gabonapelyheket én pedig sosem kevertem előírás szerint, csak úgy érzésre. :)
Jó programozást nektek, biztos jó lesz! Szalonna... :D:D

Borkaby!
A fürdővíztől tuti nem lesz baja Tominak, Lilla johnson's natural-ostól issza, ha ez megnyugtat. :D
Köszi a könyvajánlót, feljegyeztem, és megpróbálom nem elfelejteni. Miről szól egyébként? Örülök, h el akarod olvasni, tényleg kiváncsi vagyok egy szakember véleményére. Meg arra, h egy civilizált világra hogyan lehet ezt átültetni, mert ahogy a jekánák a dzsungelben élnek, azt mi tuti képtelenek vagyunk utánozni, még ha akarjuk, akkor sem.
Igen, osztom a véleményed. Nekem most a tejallergia a nagy parám, hogy én ennyire megszívtam. Engem az zavar általában, h én érzem magam kellemetlenül, úgy érzem, h hülyének tartanak. És én sem küzdök, csak elmondom, h mit eszik, ha kérdezik, de nem állok neki maygarázni, mert akkor meg "okoskodom", és úgysem adnak igazat. Még jó, h a családom már elfogadta, bár nem is voltak nagy harcok, csak anyukám hozott fel néha egy, s mást, h nem adok-e, mondom nem. Az elején picit próbálta eröltetni, de már nem. Apukám meg 1-2x bepróbálkozott vm banális dologgal, h ő megkóstoltatná az övéből, de már nem emlékszem pontosan, az egyik asszem vm süti volt, a msáik nem tudom...de neki nem kellett megmagyarázni, h miért ne. :D
Remélem túlélitek anyóst! :)

Na és most felfedem a valóságot. :D:D

Kép Kép Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Sensi - NE, mááá! Mi az, hogy ez nem az a fórum? Szerintem, pont az lenne a jó,ha nem csak arról írnánk, hgoy kinek hány foga van, meg mennyit alszik (mert ez ugye aztán nem befolyásolható), hanem igenis belemennénk ilyesmikve is. Engem pl. tökre érdekel miről olvastál és linket is el fogom olvasni a hétvégén, ha apa leköti egy kicsit a fiát. Ha valaki más véleméyne van, majd leírja ő is, mit gondol. Vagy nem? Csak az a léyneg, hogy ne sértegessük egymást. Szerintem. :wink:

Zsuzsu - Gratula az óvodaérettséghez! :lol:

Szöszke - Após élettárs! :twisted: Nem csaptad agyon? :wink:
Tata és Debrecen eléggé más irányban vannak, de gyere légyszi! Persze csak ha apa nem veszi zokon és Gergő bírja az utazást. Peva és Ny.malac is pasi nélkül jön.

Tücsök, ha engem, mint házigazdát nem számítasz, akkor egálban vannak az apások és az apa nélküliek. Azok közül, akik tutira mondták, hgoy jönnek.

Ildi- Remélem már jobban vagy! Gyertek, amikor tudtok! Szeretettel várunk benneteket. Az ágyat én is letenném. Szabi még csak épphogy felkapaszkodik, de inkább letettük. Biztos, ami biztos.

TATA - 10 óra körül szuper, ha jöttök!!!! De kinek hogy sikerül! Nincs kötött program, se időbeosztás. Viszont légyszi utaljatok, mert addig nem vásárolok, míg nem látom biztosra, hogy hányan leszünk. Küldöm majd a telefonszámom is, ha netán eltévednétek vagy valami...

Ny.malac - Bocs, a magam nevében beszélek legközelebb. :wink: A cicm történetét az előző oldalon írtam azt hiszem. Úgy kezdődik, hogy " Rettenetes napunk volt...."

Borkaby - Irigy-irigy az éjszakákért! :lol: A mi dokink azt modta, hogy 1 éves korukig kell forralni a vizet. Telefon :(

Kata - Én simán az oldalsó rácsokhoz kötöttem a fejvédőt. Persze van, hogy lehúzza SZabi, de mégis több a semminél. :D

Éva - Én is a Tescoban vettem fürdőrucit! Áron nagyon ügyi és cuki pofa!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sensi - Klafa az új járgány!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Bettike - a Milupa 7 gabonapelyhet nem csak úgy magában adom, úgy tényleg borzalmas az íze, sőt, úgy nincs íze. Gyümit szoktam hozzákeverni, almát vagy az üveges bébiételt, pl. őszibarackot és úgy nagyon finom és táplálóbb, mint a sima gyümölcs, ezt még a védőnő ajánlotta, mert anno a babakekszet mondta, azzal dúsítottam a gyümiket, de ezzel is lehet.
Köszi a dícséretet :lol:

Képek - én nem tudom, hogy kell feltölteni és azt hiszem, anno Nyugtonmalac írta, hogy írjunk neki priviben valami jelszó miatt, de én nem írtam :oops: :? Gondolom jelszó nélkül nem lehet, ugye?

Ágyat holnap letesszük. Én nagyon parás vagyok és már most se vagyok nyugodt, mert tényleg nagyon hirtelen csinált mindent, most úgy belejött, hogy iszonyat sebességgel tud mászni, felmászik rám, kimászik az előszobába a kőre (attól is parázok, nehogy fejjel előre essen a kőre :shock: ), felkapaszkodik mindenhová. Ami tök jó és nagyon ügyi és energikus, csak azért ijesztő is,hogy mennyire kell figyelni rá!!! :roll:

Víz - én forralom, kivéve a babavizet, ami Jana, mi azt vesszük.

Vérnyomás - még mindig ugyanaz, alacsony, most picit jobb volt, 90/60 valamennyi, az mégis jobb, mint a 80/50, de ha ez marad az elkövetkezendő 3 napban is, akkor kedden elmegyek a háziorvosomhoz. Bár mit mondhat?
Ma is szédültem még! De már nem olyan durván, mint tegnap.

Sensi - pizzatukmálás :evil: Fúúúú, nagyon idegesítő!!! :roll:
Kár hogy kitörölted, amit írtál, én kíváncsi lettem volna rá!
Júj, nagyon szuper a babakocsi!!! Én sose akartam 3 kerekűt . . . eddig :wink: És Lillus tünemény, mint mindig! Az a kis rózsaszín szett, egyem meg, nagyon divatozik a kiscsaj :lol: Újabb foghoz gratula!

Rácsvédő - basszus, most már azt csinálta ma Lotti, hogy feltérdelt ugye az ágyában, fogta a szélét (teszek fel majd képet a végén) és rugózott, majd hirtelen hátraesett és még valahogy elkaptam, de azért sikerült bevágnia a kis fejét a rácsba :roll: És ott nincs ez a fejvédő, mert csak félig van. Ezt szerintetek hogy lehet kivédeni? Mármint a koppanást? Mert nem lehetek állandóan az ágyánál :shock: Gondoltam arra is,hogy kinyitjuk az utazóágyat és abba teszem, ha nem lehetek mellette a habitapin, de már nem férünk el ebben a lakásbaaaaaaaan! :shock:

Gyereknap? Párom focizni megy :roll: Mh-i sportnapok.

Éva - jók a fürdőrucik és Áron tündér, milyen kis hurkás és nagyon ügyin ül!
Lehet, hogy megyünk abba az Aquaworldbe, ahol ti is voltatok... van valami jó tanácsod, hogy mi az, amit feltétlenül vigyünk? Tudod, Lottika még szopizik is a szilárd kaja előtt, van hely szoptatni vagy pelenkázóhelyiség és stb.? Vettünk úszópelust, egyelőre csak ennyink van :lol:

LKata - sebaj, a megfogalmazás teljesen jó, tényleg sz@r a vérnyomásom :lol:
Nem a szopi miatt mennénk a 2. kajálása után, hanem mert tuti nem szedem össze a gyereket és mindent, ha olyan korán indulunk és Lottikának a fő és leghosszabb alvása is pont az első kajcsi után van, azt szeretném, hogy az ágyában töltse. Szerintem kb. dél környékén érnénk majd Tatára (ha az okés Bettynának is).

Borkaby - sajnálom, hogy nem tudtok menni Balcsira, de amúgy ilyen időben nem is lenne sok értelme, nem? Egész nap nagyon pocsék idő volt, voltunk sétálni is, de elfújt a szél :shock:
Telefon :? :lol:
Gratula az éjszakai szuper alváshoz Tominak!

Bettyna - mani utalva!!!!! :lol: Köszi, megyünk amikor tudunk, mi szerintem 11-12 között érkezünk. Azt akartam még kérdezni, hogy mit vigyünk? Ha pl. a kertben leszünk, vigyünk-e valami nagy pokrócot, amin ellehetnek a babák vagy valamit??? A babakocsit úgyis visszük, abban tud aludni Lotti simán és ugye sétálni, említetted, hogy ott a tó és játszótér, de ha nálatok vagyunk, legyen valami leterítve???

Fog - kijött a 4.!!! Ma már láttam a végét, a fele van kint, kb. 1 mm, de már ott van, most vámpír lesz, mert most meg a bal 2. jött ki és ugye a jobb 2. már kint van :lol:

Nyugtonmalac
- mi van veletek, hogy vagytok? Képet is rég nem láttam, bár tudom, hogy elfoglalt vagy. A 800 ft már barátságosabb, mint a kettőezerakármennyi. :lol:

Na bocsi, ha nem reagáltam mindenre, elég zűrös napom volt, takarítottam egy nagyot, mert ma is jött érdeklődő, aztán sétálni voltunk, aztán CORA-ban nagybevásároltunk... most meg úgy volt, hogy nézünk valami filmet párommal, de itt horkol a kanapén :roll:

És rakok fel képet a kis haramiáról ...

Jó éjt, jó hétvégét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép így térdel az ágyban
Kép imádja leszedni a dvd-ket :roll:

Kép

Kép
nusildi

Bettyna!
Hát azért nem küldtem el végülis azt a sokat, amit írtam, mert én mindig jövök vmvel, amiről jó sokat írok (mert ha egyszer elkezdem, nem tudom abbahagyni...de ezt gondolom már észrevettétek :D:D), és sok olyan dologról írok, ami engem ugyan foglalkoztat, de másokat annyira nem. Valszín azért, mert szeretem, és érdekelnek az alternatív dolgok. Pl. mosható pelus, és hordozás (oké, azért itt is vannak fertőzöttek :D) a legutóbbiak közül, meg még voltak dolgok, de már nem emlékszem mik. Ez a kontinuum-elv (kötődő nevelés) is egy nagyon szélsőséges dolog, aminek van egy rétege, aki emellett áll, és erre van külön fórum, de nagyon sokan hülyeségnek tartják. Mert, hogy csak elkényeztetik a gyereket, stb. Sajnos én is így gondoltam korábban, mert a többség ezt szajkózza, idősebb generációk is ezt "tanítják", és már nagyon sajnálom, h nem ismerkedtem meg vele időben. Na mind1, lényeg a lényeg, h úgy döntöttem, nem rizsázok többet a hóbortjaimról, csak éppen megemlítem, ha vm új dologgal kerültem kapcsolatba. Félre ne érts, nem sértődtem meg még véletlenül sem azért, mert nem annyira népszerűek az ilyen dolgaim, csak kezdem megtanulni, h mindennek meg van a saját helye. :) De tényleg! :) Csak hogy nehogy úgy jöjjön le...
Egyébként szivesen írok róla, ha tényleg érdekel valakit, de a könyvet mindenképp ajánlom. Mondjuk elég kemény hatása tud lenni, mint ahogy velem is így volt. És még nem értem a végére.

És akartam már írni, h bocs, h én nem nyilatkozom semmit a taliról, de még mindig agyalok. Igazából én nagyon szeretnék menni, csak már kicsit nyomaszt, h mindenhova a szüleimmel megyek, mivel nem tudok vezetni, és Norbi is messze van most. Ez is csak úgy lenne megoldható. Plussz tőlünk nagyon messze vagytok, így kettesben vonattal kizárt, de még autóval is kemény. Szal még nem döntöttem, de inkább afelé tendálok, h sajnos kihagyjuk. Meddig lehet gondolkodni?

Köszi a járgány dicséretet! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!!

Csak képek, szöveg holnap és ígérem felpakolom a picassora is! Pussz!

Kép Konsti baba áll
Kép Konsti baba áll
Kép Konsti baba ül

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sensi - de béna vagyok, most látom, hogy ez a babakocsi 4 kerekű... legalább eggyel több van neki, mint nekem :lol: :wink:
Akkor még sokkal de sokkal jobban tetszik!!!! A színe is szuper!!!

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok,

jó régen nem írtam, köszi a válaszokat.

Találkozó
gondolom most a hosszú hétvégén van/lesz. majd a következőre talán el tudok menni,most úgysem lett volna időm sajna. Remélem jól sikerül(t) !

A szüléstörténet ennyi (de már persze jó régen volt):

Okt 9.-én reggel 8 kor kelni akarok az ágyból és azt veszem észre hogy óriástócsa alakul ki alattam. Elkezdett folyni a magzatvíz, irány a kórház. Pakolok össze, férjem egy felmosóronggyal szaladgál utánam. Kocsiba be, buszsáv, rendőrökön át a kórház előtt (Üllői útnál lezárások a NATO csúcs miatt). Aztán persze nem ér friss hírként: császármetszés farfekvés miatt.
Beérkezett családtagog kávézgatnak,várjuk az orvost, én meg sóvárgok a kávé után. Aztán eljön az idő, irány a műtő. Gerincbe érzéstelenítő és 10 perc múlva tényleg kint a baba. Hihetetlen, csak oldalról látom, felsír, óriási érzés. Picit a mellemre fektetik, majd kiviszik a férjemnek, fürdetés, öltöztetés, majd visszahozzák nekem. Aztán indulás a kórterembe. Megdöbbenve látom hogy a lábaimat már felemelték, nem érzem őket. Műtét után 6 óra múlva, még aznap este felkelés zuhanyozni. NA, az kemény volt, mintha savat öntenének minden egyes mozdulatnál a frissen felszakadt sebbe. De aztán másnap reggel tényleg könnyebb a felkelés, C-ben kivánszorgok az újszülöttszobára és onnantól kezdve éjjel nappal nálam van Linda. 6 nap múlva engedtek haza. Picit besárgult és UV alatt kellett szoliznia. 3990g 57 cm a születési paraméterek.

Most már lassan 8 hónapos, 8 kiló, 7 cm. Én a lazább napirendesek közé tartozom (bár 1 gyerekkel asszem könnyebb). A kajálások rendszeresen 3-4 óránként, alvás(ok) ahogy alakul. Persze 1 d.e., egy d.u., ha nem akkor éjjelre túlpörög.

Eddig azért nem írtam, mert lusta voltam és kishitű olyan értelemben, hogy egy fórum úgysem él olyan sokáig. De aztán benéztem (a babaneten megpróbálok eladni egy mei tai-t) és nagyon megörültem az ismerős neveknek.

Zsuzsu - elolvastam a napirendedet - elég húzós. Gondolom már el is felejtettétek, de sajnálom h összevesztél a pároddal - nagy a feszkó ha nagy a nyomás. Én most lazítósabb periódusban vagyok, rájöttem, ha magamnak nem adok egy kis lazítást, akkor olyan helyen csattanhat az ostor, amit nem szeretnék. Én egy nagyon veszekedős családban (szülői téren) nőttem fel. Próbálom elkerülni a hasonló hibákat. Persze nem ismerlek, lehet hogy a semmiből előkerülő vita ugyanúgy hamar szét is foszlik. A gyakoriság a kérdés.

mtücsök - jó kis kocsit néztél ki. Én nagykerekűeket néztem. Vatera, teszvesz, ebay megvolt már?

Kata - nagyon édes az alvóskép Norbiról ahogy bekuporodik az ágy sarkába!

peva - vége a nyafinak, csak egy rövid kirohanás volt, talán mert olyan nehezen vettem rámagam hogy újra írjak. örülök hogy írtam és bocsi még1x h nyafi. - főzelék - hús? én ledarálok egy adag főtt csirkemellet és abból adok hozzá (egy részét fagyasztom)

Ildi - kávé? (én napi 1-et elfogyasztok, pedig még napi 3x szoptatok)

szöszke - durva a sonkaügy (nem is értem hogy adhat valaki a babádnak a megkérdezésed nélkül bármit is!!!)

éva - szia :D . bocsi az esküvőbaki miatt

marek igen visszatértem juhú - remélem győzni fogom a válaszokat . Neked van ABC design 3 kerekű? nekünk is :P Rodeo

Sensi - tök jó fej vagy hogy feltettél képeket magadról is :) Szóval London... Mi a könyv címe amit olvasol?

Veronika - vannak uncsi napok, hajrá margitsziget, fagyi vagy forrófürdő legdurvább pletykalappal

mindenkinek szép hosszúhétvégét!!

Kép

Kép

Anikó és Linda
:wink:

Kép
ancsa123

Ok, látom nem csak én ülök éjjel a gép előtt..
Ildi, Zsuzsu, jók a képek. Rácsoságy - ül, áll, hát, mi még nem tartunk itt, de vsz ez hamarosan bekövetkezik. Rácsoságy fekvőfelülete még nálunk legfelső szinten.

Kép
ancsa123

Borkaby!
Ezt elfelejtettem....menüt lehet rendelni azoknak is, akik esetleg nem mennek a talira? :D:D

Ildi!
Igen, most akartam írni, h ha jobban megnézed... Köszi! ;)
Sztem sajnos nem tudod kivédeni az ilyen helyzeteket! És még mennyi lesz ilyen??!! Ez is a tanulás, és felfedezés része, majd megtanul vigyázni. Egyszerűen képtelenség mindig készenlétben állni, és nem is tanulnának meg vigyázni magukra. A könyv a veszélyhelyzetekről is ír, a jekánák sem lépnek közbe.
Lottika is turbó csiga lett, tudom milyen sajnos. Na most képzeld el ezt egy totál nem gyerekbarát lakásban. Aidan állandóan magára akarta borítani az üveglámpát, antik tükröt, túrt a virágcserépben, meg akarta enni a macskakaját, zsinórokat akart rágni, kipakolta a tv alatti szekrényt, egyszer el is tört egy pezsgőt, mert ott taltották a piákat, persze ahol a gyerek legjobban hozzáfért. :? Jó kis időszak volt. Később az összes konyhaszekrényt, meg a porszívót pakolta ki.

Zsuzsu!
Jaj de éééédes, haláli ez a Konsti vigyor! Nem is láttam még így vigyorogni. :) És gratula!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sensi - én is olyan vagyok, hogy belekezdek egy témába, aztán írok és írok aztán okoskodás císzó alatt kitörlöm az egészet és végül jóesetben marad egy két szó, rosszesetben semmi.

A hordozást én is nagyon pártolom, van egy szuper mei tai -om, gyönyörűek ezek az ázsiai típusú hordozók. Linda is nagyon szeretni, legutóbb már BKV-ra is felmerészkedtünk. Előre kötöttem egyenlőre csak.

A mosható pelusozás.. hát nem tudom. kinek van erre energiája ideje? Te csinálod - akkor le a kalappal. Hogyan működik? Mint régen az előző generáció?

Azt hiszem hallottam a könyvről, amit olvasol. Az a címe, hogy "Az elveszett boldogság nyomában?" Egy terhes barátnőm olvassa épp, ő mesélt róla. Én sem szeretem bőgni hagyni, max egy-két perc, ha épp tényleg nem érek rá. Ne szokja azt meg, hogy nem figyelek oda rá - én ezt gondolom. És tényleg - ha sír, mindig van oka (csak rá kell jönni). Az az érzésem, hogy ha nincs baja azért nem sír, mert tudja, hogy úgyis ottvagyok és figyelek rá.

Kép
ancsa123

és még egy kis bónusz....

Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

borkababy - hogy miért nem írtam? ld fent :wink: .
Köszi a dícséretet.
A telefonmegevés meg mindenmegevés nálunk is megy. Muszály.
Remélem rendbejött a telcsi.

éva - a bálnatest ismerős. 8) én ugyanezt a fürdőrucit próbáltam fel a tesco-ban és tényleg jó!

bettike - keresztelő - de jó. Remélem nekünk is sikerül majd összehozni.

jó hétvégét!
jó éjt :shock:
A.

Kép
ancsa123

Ancsa!
Jó gyors volt a szülésed, biztos nagyon jó élmény volt.
Mei tai? Dejó!!! Én mindig kampányolok érte a kenguruval szemben, ha van rá lehetőségem. :) Kérek légyszi képet! :) Én sokkal többet szeretném hordozni Lillát, de ő a melegben ki akar ugrani, és normális időben is csak 1-1,5óráig szereti, ilyenkor alszik is, de egyébként nagy babakocsi fan, úh azért kellett venni újat, mert akkor már legalább fordíthassam szembe (meg nem bíztam a régi sportrészében).
A mosható pelus kb napi 10 percet vesz el az életemből összesen. Minden használat után 2-3 perc alatt vízzel kiöblítem, és ha összegyűlt 3-4 napi adag, bedobom a gépbe, és kész. Ááá, dehogy a régi generációs, van már sok új, modern fajta, úgy képzeld el, mint az eldobhatót, csak "igazi", színes nadrág pelus, tépőzáras vagy patentos. Mutassak, érdekel? :)
Igen, erről a könyvről van szó...de azért nem csak ennyi a lényege, h ne hagyd sírni a gyereket, sztem elég komoly pszichológia. A kontinuum-elv egész életre szóló hatását bemutatja a jekána indiánok életén keresztül.
Képek...te is tegyél ám közöste, itt sokan szoktunk, nem? ;)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Na mostmár tényleg lelövöm magam...jóéjt, jóreggelt! :) fejtem kemény 50ml-t... :?

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Tegnap este még fel akartam tenni, csa a videa lassú volt, ezt nézzétek meg:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/m ... XxgCUcQTKe

:lol:

Sensi - tünemény Lillus a kis rucikában!!! Amúgy te szoktál rá szoknyát-ruhát is adni? Mert nekem vett anyós, de mi nem hordunk és amúgy nagyon cuki, ha kell, Lillusnak adjuk!

Ancsa
- szia, jó hogy jöttél, a babád nagyon édi, de ne fukarkodj a képekkel, jöhet még :wink:
Szüléstörténet - jó gyors voltál :lol:
Lotti is besárgult ám, ő is szolizott, 1 egész napig, tökre sírtam, mikor reggel mentem érte a vizsgálatok után és mondták, hogy besárgult, jaj, rossz is rá gondolni :?
Ancsa (vagy Anikó???), semmi sem okoskodás, ne törölj ki semmit, mindenre kíváncsiak vagyunk :lol:
Tali júni 13-án lesz, gyertek!!!

Na bocsi, megyek, most nem is írni jöttem, csak feltenni a videót, de nem bírtam megállni, viszont már itt gyakorlatozik mögöttem a habitapin, muszáj résen lennem :roll: :lol:

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

Már vagy 100éve nem írtam!Sikerült galyravágnom a gépünket és szerelőnél volt :oops: :oops: De ennek hála nem vesztek el a képek és a dolgaink mert időbe meg lett csinálva!
A babák egyre gyönyörübbek és ügyesebbek :lol: :lol:

Úgy nagyából vissza olvastam:

Kata!Nekem is volt már herpeszem én puszilgattam őket sőt néha teljesen rutinból lenyaltam a kanalukat és mikor a szájába tette esett le,hogy herpeszem van :oops: De nem kapták el!Viszont a sexel mi is vigyázunk ha van legalább is olyat nem csinálunk ami oda lent gondot okozhat mert már jártunk úgy :oops:

Ildi!Gratula a 4.foghoz!!!!

Sensi!Coolababyt is tudsz olcson szerezni?Nekem az tetszik meg gyorsan szárad a Pop-in nekem 2nap alatt nem száradt meg és ahoz képest drága itthon 4körül van :? Jó az új kocsi!Ehhez van mózes meg hordoka is úgye?Szomszédunknak van de olyan homok színű nekem a tietek jobban tetszik!

Zsuzsu!Gratulálok az óvi éretséghez!Drukk,hogy felvegyék.Konstinak utólag is boldog névnapot!!!!

Bettike!Gratulálok a keresztelőhőz!

Linha!Utólag is boldog születésnapot!

Rólunk:Zsebinek 5foga van és már fehéredik a 6. is :lol: éjszakát álometeté nélkül végig aludja és van,hogy fél 8-kor kell :D Már ha felál körbe megy amin csak tud nagyon kis ügyes bár nem tudom hova siet a feljődéssel ülni viszont nem ül :roll: Zsófi bugyi nélkül alszik délután nagyon kis ügyes estét még nem mertük beválalni :oops:Viszont nagyon megváltozott nem alszik ott sehol pedig eddig olyan boldogan ment és könyörögni kellett,hogy jöjön haza most már a parkoloba sír utánam ha elmegyek 20percre haza jövök kb úgy örül mint ha 20év után látna :? Nem tudom mi ez nála megycsináltattuk az útlevelét,hogy megy Rab szigetre erre anyumék így nem merik beválalni :roll: Ja és az én telóm is fel adta a harcot gyerekeimmel szemben anyuméktól gyereknapra kaptam egy újat ehez nem nyúlhatnak :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Ki ad már darabosat a babának?

Mi már elkezdtük hát az eddig is 15perces kajálás helyett most örülök ha fél óra alatt megeszi de amúgy nagyon ügyesen szét nyomja az inyével.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Ildi

Vasárnap v. hétfőn lehet, hogy mi is megyünk megint az Aquaworld-be.
Meglátod szuper hely! Nagyon jól fogjátok érezni magatokat.

Hát az az igazság, hogy én ott a nyugágyon szoptattam és pelenkáztam Áront egy sarokban a gyerek medence mellette, ahol senki se látott, de amúgy van ott gyerek wc és pelenkázó helység is.

Babakocsit vigyetek, mert be lehet vinni a fürdőbe is. Mi nem vittünk, mert azt hittem nem lehet betolni és nagyon hiányzott. Ha megyünk most már viszek az tuti.

Megnéztem a videot Lottiról, nagyon ügyes!!!!!!

Borkaby
Igen, ez olyan úszónadrág, amibe nem kell pelenka. Mi már Esztergomban ki is próbáltuk és szuper volt.

Bettike
Gratulálok a keresztelőhöz, nagyon édes Máté!!!!!!!

Ancsa
Esküvő :lol: Semmi baj!!!

Sensi
Nagyon csinos Lillácska!!!! és a babakocsi is szuper!!!

Nálunk ma kezdődik meg a nagy munka, férjem kibontja a beton födémet és persze, hogy Áron szobájában lesz a feljáró :twisted: :cry: Úgyhogy amíg nem készül el a tetőtér átkerül a mi szobánkba, remélem tud majd aludni az új helyén.

Na megint rohanok, megyünk a Corába, vettünk egy tetőboxot a kocsira, hogy beférjenek a cuccaink a nyaralásokon, de nem jó, így veszük egy másikat.

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Jaj, de édesek a képek! :lol:

Ildi...nagyon ügyes Lotti babalány! :D szerintem rakd le azt az ágyat :!: Innen már nem sok kell és feláll! :roll:
Mi tegnap leraktuk legalulra, úgyhogy a rácsvédőt sajnos nem tudom rögzíteni, így rácsvédő nélkül meg
megy a cumi-röptetés! :roll:

Tiszta nagyfiú Norbika!Alul van az ágya és ma felavattuk az etetőszéket! :D
Ne egy állítható müa. szupi székre gondoljatok! Ez egy fa fix támlás szék, használt. Úgy kaptuk.
A müa.bevonat már kopott volt, így vettem müanyag terítőt és azzal borítottuk be, anyu varrta meg! :lol:
Jobb mint az új, és spóroltunk 15 ezer ft-ot! :D
Remélem nem gond hogy így teljesen ülő pózban eszik! :roll:
szerintetek???

Majd hozok róla képet is!

Ja a képfelrakás nekem nem sikerült! Ezért nem töltögetek! :oops:
Biztos én vagyok béna, ezer bocsi :oops: :(

Bettyna...én ma utalom a manit! jó??
Szerintem hétfőn megkapod. Tegnapelött még nem ment a netbankár :shock: ezért nem tudtam utalni se!

Ancsa...nagyon szép Linda! :D Igazi formás, husis, nagyon édes!

Sensi...olyan szépek vagytok a lánykáddal, jól áll nektek a zöld! :wink:
Az a ruhás kép is nagyon édes! Kis pucér talpú :lol: :lol: :lol:

Éva...de jók ezek a rucik! :shock: :D Nekem is kéne egy fürdőhuha.
Cuki Áron, kis pocakos :lol: !Ügyes! :D Ő nem szedi szét a habtapit????
Norbika alatt egy percig sem marad egyben a habtapi! :?

Kép
Kép
lovaszkata

Herpeszről:
http://www.vital.hu/themes/sick/herpesz.htm

Ancsa 123, hol látnak rólatok képeket? Én is szeretném látni a "formás, husis" Linda babát! :cry:

Képfeltöltés: én sem tudom, hogy kell a picasára feltölteni :shock:

Sonkatömés: képzelhetitek, én, aki az itt fórumozók közül talán a legkésőbb akarja húsfélével kínálni a gyereket, mit éreztem, amikor láttam, hogy ott a szájában a sonka. Szerencsére Gergő nem befolyásolható. Megvan a magához való esze. Ami nem cici, kamillatea vagy gyümölcs, annak annyi, nem fog sikerülni lenyeletni vele :D:D:D . Különben sugárban visszahányja, úgyhogy lehet próbálkozni!

Ja, és arra is rájöttem, hogy egyes emberekben az idősebb generáció tagjai közül a kóstoltatás egyenlő azzal, hogy egy-egy óvatlan pillanatban beletömnek valamit a gyerek szájába. :evil: Az össze-vissza etetés nem az én műfajom, mert ez előszobája a későbbi túlsúly-problémáknak.

Sensi, érdekes ez a kontinuum-elv szerinti nevelés. Némi összefüggést érezek, a pár száz évvel ezelőtti Európával, csak bizonyos dolgok nem stimmelnek. Pl. a gyerekszoba, tömeges gyerekjáték gyártás XIX. századi újítás. És igazából az elkülönítésre nem, mint negatívumra, hanem mint a gyermek önállósodásának nagy vívmányára tekintettek.
Előtte viszont a középkorban nem csak azért nem volt külön szoba, mert nem volt szokás, hanem azért is, mert a gyermeket nem vették emberszámba. Láttam korabeli eszközöket, amelyek pl. az egy helyben tartást voltak hivatottak biztosítani, amolyan kaloda-féle szerkezetek voltak. Gyakori volt a kitevés, elzavarás, más szülő általi neveltetés.

A természeti népeknél ma is így van, ahogy a könyv ajánlóban olvastam. Nincs értelme elkülöníteni a gyerekeket. De ott az egész család együtt is lakik. A szex is a családtagok jelenlétében történik, nem? Azt hiszem, abból nem kérnék. :D:D:D

Kép
szöszke

Tegnap nem mentünk vidámparkba, pedig már úgy készültem a hullámvasútra. :)
Helyette dédiztünk. Nagyon hideg volt Salgótarjánban is, 13 fok. :shock:

Kép
szöszke

Ti raktok el télire meggyet, cseresznyét, epret a Kicsinek????
Én most fagyasztottam le meggyet is és cseresznyét is, jól jön az majd késöbb, akár gyümölcslevesnek vagy turmixnak.
Multkor vettem egy brokkolit, azt is 3 részletben raktam be a fagyóba is!
Az egyik polc már csak a Nobika hamijával van tele. :wink:

Cseresznyét amúgy lehet adni a babának????

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Na nálunk is megvolt az utcán a "kisfiú?" kérdés :lol: De nálam legalább a kajáltatással kapcsolatban nem erőszakoskodik senki, hogy mit kéne :)

Fürdővizet Pálmi is issza, és nagyon nem akarja megérteni, hogy "nem" :lol: Legalábbis úgy csinál, mint aki nem érti :lol:

Sensi,
engem is érdekelnek az új irányzatok, nem akarod mégis leírni? :roll:

Ildi,
gyereknapozás nálunk se lesz, és apa szintén elmegy :lol: Mondjuk mi mehetnénk vele apukájához és kirándulni ott a környező területen, de elég hideg van, meg mindig olyan sokáig akar ott lenni, így most nincs kedvem vele menni... majd legközelebb...
Gratula a negyedik foghoz!

Amúgy most jöttünk be sétából, elindultunk és elkezdett esni :evil:

Nálunk még mindig a legfelső állásban van a kiságy, sajna egyelőre még nincs miért lejjebb rakni :)

Ancsa,
aranyos vagy a programötletekkel, de nem én uncsizom, hanem Pálmin látom, hogy neki kéne valami program/emberek... mondjuk ha én uncsiznék se tudom hogyan tudnám mellette megoldani, hogy beüljek egy kád vízbe egy pletykalappal :lol:

Múltkor amúgy volt egy olyan, hogy be akartam ülni, de apa épp nem nagyon akart Pálmizni, így úgy döntöttem beülünk mind a ketten... hát nem volt túl sikeres :lol: Amennyi víz még nem lepi el, az nekem nagyon kevés... és túl hűvös is nekem, ami neki jó. Viszont annyi jó volt az egészben, hogy hatalmasakat kacagott mikor lelocsoltam az arcom. Utálja mikor neki csinálom, és nagyon tetszett neki, hogy az én arcomat is lelocsoltam :lol:

Ja lehet, hogy fogzunk végre mi is, tegnap volt hőemelkedés, majd meglátjuk ma mi lesz a folytatás...

Sensi,
nagyon cuki az a kép, amin puszilod! Nagyon tetszik!

Ildi,
nem semmi hogy mászik Lotti! Én csak irígykedem! De azért tudom azt is, hogy addig jó nekem, amíg nem mászik! :lol: Bár lehet, hogy akkor nem unatkozna, mert össze-vissza rallyzhatna és a játékait is elérné, nem kellene nyöszörögnie, hogy adjam oda...

Éva,
jók a fürdőrucik! Nekem is kellene valami... majd körülnézek a Tescoban.

Szöszke,
szerintem sem szabad így kóstoltatni, ez így nassolás! Én is most azon filózok, hogy mit csináljak, mert Pálmi mindig követel magának mikor eszünk - na nem abból kap, amit mi eszünk, általában adok a kezébe egy babakekszet és azt majszolgatja, na de ez is nassolás! Nem akarom, hogy rászokjon!

Kép

Kép
sz.veronika

Zsuzsu
Nagyon ügyes az álló babád!!!!! És milyen édes!!! :lol: :lol:

Veronika
Ne aggódj a fogak miatt, egyszer csak kibújnak?! :wink:
A barátnőm kisfiának 13 hónapos korában jött ki az első foga.

Lkata
Édes lehet Norbika az etetőszékben, nekünk is sima fa székünk volt Loránál és az is tök jó volt.

Éva

Kép

Kép
éva75

Kata84

Jó, hogy előkerültél! Sajnálom a gépeteket :(

Nem semmi Zsebi, nagyon ügyes már!!!!

Pont ma mesélte egy barátnőm, hogy a kisfia neki is olyan anyás lett, hogy senkivel sem akar megmaradni, még a nagymamával sem, pedig őt imádja. Majd elmúlik ez a korszak is.

Kép

Kép
éva75

Éva,
azért jó lenne, ha a fog miatt lett volna tegnap a hőemelkedés, mert ha nem, akkor viszont valami baja van... :roll: Azt hiszem már írtam amúgy, hogy nekem is 1 évesen volt 1 fogam :) Ráadásul a felső, nem az alsó...

Kép

Kép
sz.veronika

Nymalac, micsoda megjegyzéseket írtál a márciusi képekhez! :D:D:D:D

Kép
szöszke

Sziasztok!

Ancsa!
Mi szereintem nem talalkoztunk meg, en mar olvasgattam, amikor te irtal, de mire irni kezdtem, mar te nem voltal. Remelem most mar vege ennek az egymast kerulgetesnek! :lol: Mindenkivel megtortenik, h nyafog, en is ezt tettem, ram celzott ildi, amikor irta, h valaki miatt elkezdodott, h kiemeljuk a fontos kerdeseinket 8)
Nagyon edes Linda, jo nagy baba volt szuleteskor, mostanra viszont rajott, h csaj es megsem illik tulzasba vinni. Az en Mikim ezt nem igy latja, mindhjart meglatod a kepeken :wink: :lol:

Sensi!
Nagyon jo, h mindent leirsz, amit erzel, ha valaki valami ujjal ismerkedik meg, jo esetben szeretne megosztani azokkal, akik szamitanak neki. De azt is ertem, h visszafogod magad. Ezutan csak emlitsd meg, h mirol olvastal, hallottal, mi meg ugyis kikonyorogjuk a linkeket. :lol: Amugy szerintem mindenki neveben mondhatom, h olyan nyilt, nagylelku embernek ismertunk meg, h eszunkbe sem jut, h mit okoskodik ez a no. pedig amugy en sem allhatom az okoskodokat, de neked tenyleg jol all, mert atsut rajta az oszinte racsodalkozas orome. na, ezt jol megaszontam :lol:
Tenyleg nagyon aranyos Lottika rozsaszinu szerelese, no meg a masik rucija is :wink:
Kiprobaltam a vajbabot (Zsu, nem hiszem, h az, amire te gondoltal, mert semmi bab formaja nincs, csak igy talaltam meg a szotarban, inkabb tokre v dinnyere hasonlit), izlett mikinek. Kulonben nem eszik tul sokat, a gyumi megy, delelott egy frutapura, aztan a zoldseg vagy igen, vagy nem, nagyjabol ennyi a napi adagja. No meg sok szopi. Tudom, meglatjatok a kepeket, megmondjatok hitessem ezt el valaki massal :lol: Mostanaban esett le nekem, h miert kerdi mindenki, h miket eszik Miki... Legkozelebb, ha nem akarom, h hulyenek nezzenek bevetem ezt a szalonnas toportyus micsodat :lol: 8)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

. Kata!
Jo, h elokerultel! Gratula Zsebine, nagyon ugyes!
Szerintem Zsofinal ez a viselkedes egyertelmuen a teso miatt van. Zsoltival is ugyanez van. nagyon onallo volt, de most allando felelmei lettek, h otthagyjuk valahol, sokszor a szobabaol sem lehet kimenni, mert sirva jon utanam. Mi is terveztuk, h nyaron gyorben hagyjuk a nagyapjaval, de egyre kevesbe latjuk kivitelezhetonek :roll: Foleg, h, ugye, Miki viszont jonne velunk haza... Nem akarom a lelket megzavarni, meg meglatjuk.

Eva!
Nagyon jok a furdoruhak, Aron pedig naaaagyon vagany! :wink:

Zsu!
Gratula az ovodaerettseghez! Konsti egy tunemeny ezeken a kepeken (is)! Szerencsejuk van a pasijaidnak, h ennyire szem elott tartod az igenyeiket, van olyan is, aki egesz nap ul a hazban, mert neki ugy kenyelmesebb :? Nalunk is igy van, fut a haz, de mi egesz nap megyunk. No nem, mert en ilyen laza vagyok, hanem mert csak igy lehet tulelni :lol:

Ma piknikezni voltunk egy ismeros csaladdal, ahol ket kislany van. Kép
Meg szerettem volna, de kiderult, h tul nagyok lettek a kicsinyitesek, majd ha erdekel meg teszek. De most mar huzok aludni. Jo ejt!

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?