Sziasztok!
Bettike - a Milupa 7 gabonapelyhet nem csak úgy magában adom, úgy tényleg borzalmas az íze, sőt, úgy nincs íze. Gyümit szoktam hozzákeverni, almát vagy az üveges bébiételt, pl. őszibarackot és úgy nagyon finom és táplálóbb, mint a sima gyümölcs, ezt még a védőnő ajánlotta, mert anno a babakekszet mondta, azzal dúsítottam a gyümiket, de ezzel is lehet.
Köszi a dícséretet
Képek - én nem tudom, hogy kell feltölteni és azt hiszem, anno Nyugtonmalac írta, hogy írjunk neki priviben valami jelszó miatt, de én nem írtam
Gondolom jelszó nélkül nem lehet, ugye?
Ágyat holnap letesszük. Én nagyon parás vagyok és már most se vagyok nyugodt, mert tényleg nagyon hirtelen csinált mindent, most úgy belejött, hogy iszonyat sebességgel tud mászni, felmászik rám, kimászik az előszobába a kőre (attól is parázok, nehogy fejjel előre essen a kőre
), felkapaszkodik mindenhová. Ami tök jó és nagyon ügyi és energikus, csak azért ijesztő is,hogy mennyire kell figyelni rá!!!
Víz - én forralom, kivéve a babavizet, ami Jana, mi azt vesszük.
Vérnyomás - még mindig ugyanaz, alacsony, most picit jobb volt, 90/60 valamennyi, az mégis jobb, mint a 80/50, de ha ez marad az elkövetkezendő 3 napban is, akkor kedden elmegyek a háziorvosomhoz. Bár mit mondhat?
Ma is szédültem még! De már nem olyan durván, mint tegnap.
Sensi - pizzatukmálás
Fúúúú, nagyon idegesítő!!!
Kár hogy kitörölted, amit írtál, én kíváncsi lettem volna rá!
Júj, nagyon szuper a babakocsi!!! Én sose akartam 3 kerekűt . . . eddig
És Lillus tünemény, mint mindig! Az a kis rózsaszín szett, egyem meg, nagyon divatozik a kiscsaj
Újabb foghoz gratula!
Rácsvédő - basszus, most már azt csinálta ma Lotti, hogy feltérdelt ugye az ágyában, fogta a szélét (teszek fel majd képet a végén) és rugózott, majd hirtelen hátraesett és még valahogy elkaptam, de azért sikerült bevágnia a kis fejét a rácsba
És ott nincs ez a fejvédő, mert csak félig van.
Ezt szerintetek hogy lehet kivédeni? Mármint a koppanást? Mert nem lehetek állandóan az ágyánál
Gondoltam arra is,hogy kinyitjuk az utazóágyat és abba teszem, ha nem lehetek mellette a habitapin, de már nem férünk el ebben a lakásbaaaaaaaan!
Gyereknap? Párom focizni megy
Mh-i sportnapok.
Éva - jók a fürdőrucik és Áron tündér, milyen kis hurkás és nagyon ügyin ül!
Lehet, hogy megyünk abba az Aquaworldbe, ahol ti is voltatok... van valami jó tanácsod, hogy mi az, amit feltétlenül vigyünk? Tudod, Lottika még szopizik is a szilárd kaja előtt, van hely szoptatni vagy pelenkázóhelyiség és stb.? Vettünk úszópelust, egyelőre csak ennyink van
LKata - sebaj, a megfogalmazás teljesen jó, tényleg sz@r a vérnyomásom
Nem a szopi miatt mennénk a 2. kajálása után, hanem mert tuti nem szedem össze a gyereket és mindent, ha olyan korán indulunk és Lottikának a fő és leghosszabb alvása is pont az első kajcsi után van, azt szeretném, hogy az ágyában töltse. Szerintem kb. dél környékén érnénk majd Tatára (ha az okés Bettynának is).
Borkaby - sajnálom, hogy nem tudtok menni Balcsira, de amúgy ilyen időben nem is lenne sok értelme, nem? Egész nap nagyon pocsék idő volt, voltunk sétálni is, de elfújt a szél
Telefon
Gratula az éjszakai szuper alváshoz Tominak!
Bettyna - mani utalva!!!!!
Köszi, megyünk amikor tudunk, mi szerintem 11-12 között érkezünk. Azt akartam még kérdezni, hogy mit vigyünk? Ha pl. a kertben leszünk, vigyünk-e valami nagy pokrócot, amin ellehetnek a babák vagy valamit??? A babakocsit úgyis visszük, abban tud aludni Lotti simán és ugye sétálni, említetted, hogy ott a tó és játszótér, de ha nálatok vagyunk, legyen valami leterítve???
Fog - kijött a 4.!!! Ma már láttam a végét, a fele van kint, kb. 1 mm, de már ott van, most vámpír lesz, mert most meg a bal 2. jött ki és ugye a jobb 2. már kint van
Nyugtonmalac - mi van veletek, hogy vagytok? Képet is rég nem láttam, bár tudom, hogy elfoglalt vagy. A 800 ft már barátságosabb, mint a kettőezerakármennyi.
Na bocsi, ha nem reagáltam mindenre, elég zűrös napom volt, takarítottam egy nagyot, mert ma is jött érdeklődő, aztán sétálni voltunk, aztán CORA-ban nagybevásároltunk... most meg úgy volt, hogy nézünk valami filmet párommal, de itt horkol a kanapén
És rakok fel képet a kis haramiáról ...
Jó éjt, jó hétvégét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
így térdel az ágyban
imádja leszedni a dvd-ket