Új privát üzeneted érkezett!

Dike!

Én 170 cm vagyok, akkor nekem lehet, hogy azért később jelentkezett, mert magasabb vagyok. Néha azért elment onnan, de végig megmaradt, hol jobb volt, hol nem :? De ha az vigasztal akkor szerintem sokkal rosszabb mikor a feje (keményebb) nyom, mint a kis lábacskája...mert hát ugye Dorina faros volt :roll:

Kisbarack!
Jaj nagyon jók lettek a sztárfotók! :D De szép formás kislány Julcsi! :lol: Hát tényleg nem pici...lesz az 4 kg is :D

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)

Julcsi de szép :) Mi már nem megyünk 4D-re, így be kell érnem másfél hét múlva a saját dokimnál az UH-val :)

Köszi a dicséreteket, egészen belepirultam :oops:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Kisbarack! nagyon szép súlya van de ez h lehet enyém meg olyan pici:(( rosszul táplálom?gyönyörű kisbaba!!!!!!

csajok én nagyon oda vagyok, reggel 9 óta festünk,közben ebédet csináltam,súrolom a festéket a szegélyekről,ahova lecsöpögött áhh,most egy kicsit felpolcoltam a lábam,mert full bedagadt, de már tegnap is észleltem!derekam is leszakad,de még egyszer át kell menni a zölddel...segítek a barátnőmnek.

tegnap este fél 2ig kínlódtam nem tudtam elaludni,sehogy se volt jó!:(

KépKép
dike

Dike dehogy kicsi, pont jó, a 69-es bdp tökéletes!!!!! Inkább Julcsi nagy, de ez nálunk azért várható volt két 4 kiló feletti gyerek után.
Elhiszem, hogy elfáradtál, de biztos gyönyörű lesz a szoba. Azért ne hajtsd túl magad!!!

Panndi mi sem megyünk több 4D-re, most sem volt tervben, a dokim jóindulatán múlt ez a pár kép. Bakker pont laptető vagy, mindig irigykedve nézem, milyen csini vagy, én olyan tehénnek érzem magam :? .
Főleg a fejem nőtt meg valahogy :roll: .

A 30-32. hét környékén kell majd mennem a kötelező uh-ra, nektek is?

Zsófi, egyelőre Juli is faros, de még van ideje megfordulni. Neked azért volt császár?
Nálam nincs még lábdagadás, viszont levegőt alig kapok néha.

Köszönjük a dicséreteket!!!

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Én négyhetente megyek a dokimhoz, és akkor mindig van UH :) Szóval szerencsére sokat látom :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

én is 4 hetente járok, legközelebb 2 hét múlva hívom a dokit,aki megcsinálja a kötelező 3.uh-ot a kórházba, és rá 3 hétre megyek hozzá magánba.

KépKép
dike

Csutiko, köszi a tanácsot, kipróbálom feltétlenül.

Kisbarack, nagyon szép képek lettek. Sztem én sem megyek már több 4d-re.

Dike, biztos szép lesz a szoba, nálunk sárga kék kombináció lett, de a mienk közös lesz a piciével, így az ő fele kék a mienk sárga.
20140503222551

Kisbarack!

Igen, azért császároztak, mert farfekvéses volt. Dokim nem kockáztatott, bár mondta, hogy van valami műfogás, de aztán nem erőltette a dolgot mivel első baba volt.
Most pedig azért császároz, mert az elhalt "A" babám ott van a hegemen és ha az vajúdás közben leszakad onnan, akkor szétnyílhat az egész és akkor azonnal kivennék a méhemet... hát ezt nagyon nem szeretném!

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Zsófi, hát ez így érthető. Amúgy én nem is mernék farosan szülni, még ha 3. szülés lenne, akkor sem.

Tinus biztos gyönyörű lett a szoba.

Hú én ma nagyon vacakul aludtam. Reggel meg ráadásként begörcsölt a vádlim, úgyhogy magnézium pezsgőtablettával kezdtem a napot.

Lányok, a kiságyat, pelenkázót Ti mikor állítjátok össze? Mikor rendezitek be a szobát? Én még nem mertem eddig, de lassan el kéne kezdeni a pakolászást...

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Kisbarack!
Most látom, hogy Marci szülinapos volt! Isten éltesse! :D
Nagyon kis cuki tesók! :wink:

Mi majd gyerekszobafestés után állítjuk össze valamikor április-májusban. Már én is szeretném, de addig nem festünk míg nincs jobb idő...(ez apa mániája, ha rajtam múlott volna, akkor már januárba kifestjük) :lol:

Itt a Zala Megyei Kórházban mondjuk a 2. vagy 3. szülő nőknél simán megpróbálják a faros szülést (bár nem minden orvos), nameg vannak olyan "szuperanyukák" akik ragaszkodnak még az életük árán is a sima szüléshez... :shock:

Már nemtom ki kérdezte az ultrahangot :oops:
Alapban én is 4 hetente járok magánba a dokimhoz, de ugye tudjátok én extra eset vagyok, engem legalább már 30-szor ultrahangoztak. Mivel a dokimnak otthon is van uh-ja ezért ott is mindig megnéz+a kötelező uh-ok+ a kórházban töltött időszakjaim uh-ja. Ebben az 1 heti kényszerpihenőmben is 3-szor néztek meg... :shock: A terhességem elején amikor 6 hetet voltam kórházban, azt össze se tudnám számolni hányszor néztek...

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Kedves Topiklakó!

Kommentelj még holnap estig a Babanet cikkeihez, hátha Te leszel az a szerencsés, aki nyereményjátékunk keretében ezen a héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat nyer majd, a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Nemcsak nyerhettek, de segíthettek is azzal, ha például eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Elő a farbával: szerintetek szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem?

Kedves Olvasónk írását is kommentelhetitek, ahol a maguk kálváriáját osztja meg számtalan praktikus tanáccsal fűszerezve, húgyúti fertőzés témakörében.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Kedves Topiklakó!

Kommentelj még holnap estig a Babanet cikkeihez, hátha Te leszel az a szerencsés, aki nyereményjátékunk keretében ezen a héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat nyer majd, a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Nemcsak nyerhettek, de segíthettek is azzal, ha például eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Elő a farbával: szerintetek szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem?

Kedves Olvasónk írását is kommentelhetitek, ahol a maguk kálváriáját osztja meg számtalan praktikus tanáccsal fűszerezve, húgyúti fertőzés témakörében.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

kisbarack! mi jövő héten vagy hétvégén rendezzük be a szobát:)))

tegnap voltunk szülésfelkészítőn! nagyon nagyon jó volt,érdekes, a szülész orvos beszélt a 30.hét utáni változásokról,szülés megindulás jeleiről, teendőkről,magáról a szülés minden részletéről. egy másik nő, légzőgyakorlatokat tanított.szupi volt!

KépKép
dike

velünk semmi különös nem történt, a jó hír, hogy nem jövő hét végén, hanem úgy néz ki most szombaton hozzuk el a bababútort!jupppi...ha be lesz rendezve a szoba teszem is a képeket!

KépKép
dike

Sziasztok!

Cukrom 4,4 és 6,3 lett,úgy örülök :D

Vasárnapi, 27 hetes kép:

[img][img]http://kepkezelo.com/images/3jwk3rmv2abx4fds5qds.jpg[/img][/img]

Kép

Kép
szemi_dévisz

Szemi csini vagy, szééép nagy pocak :wink: . Te is nagyon vékony vagy, ez nem éééér :).
A cukoreredményhez gratula, szuper!

Dike de jó, tegyél fel mindenképpen fotót a szobáról, kíváncsi vagyok :wink: .

Mi a mai délelőttünket a gyermeksebészeten fogjuk tölteni, a kislányom úgy néz ki, eltörte a bal kezén az egyik ujját. Szerintetek gipszelnek ujjat?

Csajok kezd kihalni ez a topik :cry: . Gyertek írjatok!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Szemi, szép pocak és tényleg nagyon vékony vagy.

Én még nem tudom a cukor eredményemet, lehet fel kéne hívnom a rendelőt (valahogy nem nagyon izgatnak ezek a vizgyálat eredmények). Amúgy is teljes apátiába zuhantam, semmi nem érdekel, ha hazaérek csak feküdni szeretnék (véletlenül sem semmilyen házimunkát végezni). Szóval én most a begubózós korszakot élem.

Számolom a napokat, hogy már ne kelljen dolgozni és én is mehessek tanfolyamokra stb.

Kisbarack remélem megusszátok gipszelés nélkül.

Igaza van Kisbaracknak így be fog halni a topik... írjatok csajok
20140503222551

Kisbarack,anno gyerekként a kisujjamat törtem el labdázás közben,sínbe tették,lakásbiztosításra kaptam akkor pár ezer Ft-ot.
(bemásolok egy fórumot erről,tudom nem a pénz számít,de hátha..)

"Minden gyermek 18 éves koráig biztosítva van, amit az állam fizet. Jelenleg az Allianz Hungária kezeli. Ezen kívül te bárhol köthetel külön biztosítást-de azt magadnak kell intézni. Az állam által fizetett biztosítás pl.csontörésre 3000 fizet. Ha intézni kell akkor csak be kell menned a biztosítóba a zárójelentéssel, kitöltöd a papírt és kb.2 hét múlva utalják a pénzt "

Tinus,meddig dolgozol?

Kép

Kép
szemi_dévisz

Szemi, még április 15-ig dolgozom:(
20140503222551

Kedves Topiklakók!

Ha ezen a héten kommenteltek a Babanet cikkeihez, akkor nyereményjátékunk keretében megnyerhetitek Horváth Mónika illusztrátor ajándékcsomagját! Ebben egy csodás reprót és egy szépséges tárolódobozt található.

Kép

Beja egy vetélés és egy szülés után megosztotta velünk kisfia születésének történetét is.

Segítsetek azzal, hogy kommentben eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Kisgigi nevű olvasónk újabb cikke a gyerekek egészségére káros termékekkel foglalkozik, vagyis csupa olyan dologgal, amivel még a fogyasztóvédelem sem törődik.

Üdv:

Dia

dia
Budapest

szemi, de szép pocakod van :)

Nekem is megvan a cukor eredményem, csak a terhelésest tudom, az 3,5, úgyhogy enyém a világ :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sajnos gipszet kapott a kisasszony, ráadásul könyékig :? , szilánkosra tört a kisujj csontja. :cry: 3 hét gipsz.

Szemi köszi a jó tanácsot, utánanézek.

Tinus kitartás, már számolhatod vissza a napokat, gyorsan eljön ám az április 15.

Panndi a terheléses 3,5??? Ez aztán a jó eredmény :wink: .

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Dike!
Mindenképp tegyél képet! Nagyon kivi vagyok! :wink:

Szemi!
Csini vagy...meg tényleg vékony is :D

Kisbarack!
Szilánkosra??? Jézusom, szegényke! Azt hittem sínnel megússzátok...remélem hamar rendbe jön! :(

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

kisbarack :( és hogy viseli a gipszet?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Megmondom őszintén én sem számítottam ekkora gipszre, azt hittem csak sínbe teszik (vagy azt sem). Jól viseli, ezzel nincs gond, inkább az öltözködés nehéz, egyik felsője sem megy fel a karjára. Ja, és persze az író kezén van a gipsz, nem is tudom, mi lesz a suliban :roll: No majd csak túl leszünk rajta.

Panndi visszatérve a cukrodra, diétára nincs szükséged, ez egyszer biztos :) , csokizhatsz ezerrel :wink: .

Zsófi hogy vagytok?? Pocakkal minden okés?

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Hát igen, szerencsére :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi!
Tényleg szerencsés vagy cukor téren...

Kisbarack!
Pocak nagyon jól viselkedik. Azok a gyógyszerek nagyon jók voltak neki :wink:
Csak sajnos a torkom nagyon durván begyulladt...annyira fááááááj, hogy nyelni is alig tudok :(
De a legbetegebb az szegény apa...tegnap éjjel a munkahelyéről bevitte a mentő a kórházba :shock: :cry: szerencsére még aznap délelőtt hazajöhetett, de volt egy napom/napunk tegnap délig. Most már ő is jobban van :) Már elegem van a kórházból...Dorina semmit nem is tud az egészről...
Szegény kislányod...de azért ügyes ha ilyen jól viseli!

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Kisbarack,jobbulást Borinak!gipsz ?csodálkoztam.Én 5.-kesként törtem el a kisujjamat,a jobb kezemen,nem kellett írnom dolgozatokat :D ,viszont bal kezem nagyon suta volt,csak sínbe tették.Mit csinált,hogy szilánkosra törte?

Tinus,utána táppénzen leszel?mindjárt itt van ápr.közepe,aztán tiéd a világ :D

Panndi,tök jó a terhelésesed!Én féltem nagyon,mert a családban többen haltak meg cukorbetegségben,és Lehelnél 7,5 volt,nekem a 2.terhességemnél sokkal jobbak az eredményeim.

Zsófi,jobbulást az egész családnak!Te tartod a frontot?tényleg te voltál terhelésesen?

Kép

Kép
szemi_dévisz

Zsófi, jobbulást mindenkinek! De az jó, hogy a pocak jól van! :)

Szemi dévisz: de most a Te cukrod is jó :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok! :)

Megvagyunk ám mi is! Nincs semmi komoly gond, csak... sok-sok apróság összejött az elmúlt időszakban.

Pocok szépen fejlődik (legalábbis a pocakméretem alapján ;) ). Igazi focista alkat. Nem rugdosódik, hanem világbajnokságot rendez odabent, és persze rendszerint hajnali 1-től 2-ig. Olyan intenzitással, hogy képtelenség tőle aludni. Így éjjelente keveset alszom, hajnalban általában már 5 körül (legkésőbb) fenn vagyok (fránya hormonok!), így egész nap álmos és fáradt vagyok. Sajnos a vérnyomásom még mindig alacsony. Sőt mostanában a föld is többször megindult alattam. Szó szerint. :( Nem zúg a fejem, nem akarok elájulni, csak olyan, mintha kirántanák a lábam alól a talajt. Mint amikor kiszállok a körhintából és a világ még egy ideig forog nélkülem. Néhány másodperc után elmúlik. Sajnos mindig útközben ér a dolog, így nem tudtam vérnyomást mérni. Majd 31-én megyek dokihoz, nem tudom, mit fog szólni hozzá. Közben Bercim is és én is betegek voltunk. Semmi komoly egy kis köhögés és erős orrfolyás. Így nem sok kedvem volt gép előtt ülni. Ha csak tehettem, akkor pihentem. A múlt hét vége felé lett jobb a dolog (kivéve a "földmozgást"), viszont a jó időre való tekintettel egész hétvégén csavarogtunk a gyerkőccel. Kisvonatozás, túrázás. :) Tegnap és tegnap előtt nagyon oké volt minden, erre nekiláttam nagytakarítani. Na erre párom jól leteremtett, hogy most meg átesem a ló túloldalára. Meg is lett az eredménye (tiszta lakáson kívül ;) ): jó adag izomláz.

Bercim végül a héten kezdte az új ovit. Nagyon bejött neki! Tegnap reggel is keltem, mire álmosan megkérdezi: "Ma nem megyünk oviba? Én oviba szeretnék menni." "Dehogynem, épp oda készülünk. Úgyhogy légyszíves mássz le az ágyról és mars pi...ni." (Galériaágyon alszik, és én persze már nem tudom leemelni onnan.) Közben kisétáltam a fürdőbe. Fél perc múlva látom, hogy a fiam elviharzik a nyitott ajtó előtt egy szál pizsifelsőben, egyenesen a wc felé. 3 perc múlva már felöltözve várt a konyhában. :D

Most is csak a menetrend böngészése céljából ültem ide (holnap megyünk a rég esedékes nagymama látogatásra. Hosszú hétvégézünk, csak vasárnap jövünk haza. :) ).

Bocsi lányok, de nincs most alkalmam visszaolvasni. Majd igyekszem pótolni. :P

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado

Na, nem bírtam ki, csak visszaolvastam... :D

Kisbarack
154 cm és 43 kg (terhesség előtt). Toxémiás lettem, leállt a vese- és májműködésem. Ezért kellett idő előtt császározni. Sajnos (mivel ennek nálam genetikai okai vannak) hasonlóra számítunk most is. Talán enyhébb lefolyással.

Nagyon szépek a pocifotók. Majd alkalomadtán én teszek fel. Nekem is rendesen megindult a pocak. Na meg a kilók is. Legutóbb (hmmm... kb. 2 hete) már 10 kilónál tartottam. De senki sem akarta elhinni (szerencsére arányosan rakódik, így kevésbé látszik. :)

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado

kisbarack! sajnálom a kislányod ujját!:((

Panndi! gratula a jó cukor eredményhez!

Szemi! szép poci csini vagy!!!!!!!

Zsófi! szegény apa:( neked pedig gyors jobbulást!

majd teszek a szobáról képet, ha be lesz rendezve, vagyis legalább ha a bordür is fent lesz, az meg csak akkor amikor megjön a bútor.:(

Ma nagyon sokat takarítottam, még jó hogy anyum is segített. estére meg megint jönnek a haverok meccset nézni,örvendek......
Holnap nem megyünk a bútorért,nem jött meg a pénz:( majd jövő héten valamikor!
vasárnap megyünk x-factor koncertre,már várom nagyon. itt lesz a városunkba, van protekció, lesz ülőhelyem ahonnan mindent látni fogok:)

KépKép
dike

ma reggel hányingerre ébredtem, 1 órán keresztül vettem a nagy levegőket h ne hányjak. aztán elmúlt...délbe meg megebédeltem anyuéknál, és mikor mindent befejeztem,irány a Wc minden kijött....nem tudom mi lehetett.

KépKép
dike

Dike lehet összeszedtél valami vírust, nálunk az oviban pl. hasmenéses-hányós vírus terjeng :? . Jobbulást!!!!!!

De jó, hogy ennyit írtatok, most nem tudok visszaolvasni, de hétfőn pótolom.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

sziasztok!!!

koncert nagyon tetszett, Ármin is elvolt...szerintem aludt,keveset mozgott:)))Király L Norbi csinálta a leges legnagyobb hangulatot,aztán Vastag Csabi-ahh de jól nézett ki, utána Nonstop,Wolf Kati-gyönyörű hangja van, a leggyengébbek meg a nyári lányok-fúj.Smile

hogy vagytok? éreztem ma csuklani a drágám:))

KépKép
dike

Sziasztok!

Dike, remélem már jobban vagy. Milyen az, ha csuklik??

Nekem nagyon érdekes hétvégém volt, de nagyon elfáradtam. Elutaztunk és úgy látszik kis Szevi nem nagyon bírta a környezetváltozást és vadul rugdalt szinte egész nap és aztán éjszaka is... ezek ellenére minden rendben. A cukorterhelés eredményem nekem is oké, de telefonon csak ennyit voltak hajlandóak elárulni.

Már csak 3 hét és megyek táppénzre:))
20140503222551

Tinus! örülök h jó lett a cukrod!

rángatózik a hasam ütemesen:D

KépKép
dike

Sziasztok!

Köszönjük a "jobbulást apának" hozzászólásokat! :lol: Már jobban van hála ég :D Sőt már dolgozik is szegényke...

Szemi!
Még a 25. héten voltam vércukin, pont azon a héten hétfőn, amikor is szerdán már a kórházból jelentkeztem...
:roll:
A terheléses nem lett túl jó, de már nem emlékszem pontosan az eredményre. A határértéket átléptem arra emlékszem... :?
A terhelés előtti jó lett...

Dike!
De jó lehetett a koncert! 8) Én is elmennék rá...asszem majd jönnek ide Zalaegerszegre is a sportcsarnokba, csak nemtom mikor...

Csajok! Hol vagytok :?: :?: :?:
Mire elérkezik a június tényleg kihal a topik :(
Pedig kár lenne érte... :!:

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Sziasztok!!

Dike biztos szuper volt a koncert, mi is voltunk a lányommal a legelső nagykoncertjükön a Papp László Arénában, fergeteges volt és tényleg Király L. Norbi csinálta a legnagyobb bulit.

Tinus szuper, hogy jó lett a cukrod!!!!

Zsófi jól vagytok? Te azért gyakrabban jársz dokihoz ugye?

Nekem a következő héten kell mennem a kötelező UH-ra és a dokihoz is (betöltöm a 30. hetet :) ). Julcsi sokat mocorog, legújabban éjjel kezdi a mókát, kb 1 körül kimegyek wc-re, akkor ő is felébred és nem hagyja, hogy visszaaludjak. Korán kezdi a kisasszony :D . A szoba átrendezését, kiságy összeszerelését stb mi ápr. végére tervezzük, majd teszek fel fotót, bár nálunk nem lesz egyelőre külön szoba, a hálónk egyik sarkában lesz a pelenkázó, a kiságy mellettünk. Majd azért valahogy megpróbálom díszíteni a falat, hogy szép csajos legyen.

Puszi Mindenkinek!!!

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Kisbarack, nálunk is a háló egyik fele lesz a picié. Most kezdtem el azon izgulni, hogy ez vajon jó döntés volt-e... Nem fogja-e zavarni apát (aki dolgozik és tanul is, úgyhogy pihennie kell). Illetve, hogy mikor tudjuk majd átszoktatni külön szobába, meg magunkat is a gondolathoz stb. Nektek van ilyen tapasztalotok?
20140503222551

Tinus, bevallom őszintén, hogy az első pár hétben volt, hogy apa átment a másik szobába aludni, de ez nálunk nem okozott problémát. Az átszoktatásnál meg az a lényeg, hogy ne maradjon túl sokáig veletek a pici, tehát kb 6 hós korig költöztesd át a saját szobájába. Nálunk így volt és működött. Ha tovább hagyod, akkor már nehezebben fog átszokni.

Véééégre tavasz!!! :wink: :D :P :)

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Kisbarack!
Igen, gyakrabban járok...ami azt jelenti, hogy magánba havi 1x (mint általában más is) plusz még a kórházba is néznek. Holnap megyek is uh-ra (ez nem a kötelező még) aztán ápr. közepe előtt valamikor magánba. Tehát átlagosan 2 hetente.
Amúgy köszi jól vagyunk :D mindjárt indulok a védőnőhöz, utána meg az oviba...
Ez a Julcsi tényleg korán kezdi :wink:

Tinus!
Hát én is csatlakozom Kisbarackhoz! Olyan sokáig ne hagyd majd a szobátokban, mert úgy jársz mint én Dorkával :roll: egy kicsit tovább ottragadt mint azt én kezdő anyukaként gondoltam... :shock:

Dike!
Tegnap el is felejtettem kérdezni :oops:
Jobban vagy már? Képzeld én meg előtte nap hánytam egész délelőtt, de szerencsére azóta se...kopp-kopp-kopp

Na megyek mert elkések...

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

zsófi! köszönöm jól vagyok teljesen!!!!!! hm nem tudom mitől hányhattunk!:(

most mentek el a bútorokért a párom,meg egy haverja,,este 6körül talán haza is érnek,szerintem csak holnap lesz összerakva,lapokba lesz....ez még lesz egy mutatvány:) de tök örülök!

KépKép
dike

Kisbarack, Zsófi, köszi a tanácsokat, majd igyekszem betartani. 1 hét múlva költözünk, úgyhogy nagy az izgalom nálunk.

Többiek hova tűntek?

Ja, és nagyon gondolkozom, hogy elmegyek mégis 4d-re 3 hét múlva. Találtam egy helyet, ahol üdülési csekket is elfogadnak...
20140503222551

Sziasztok!

A múltkor írtam, hogy 2 hetente járok dokihoz, és havonta védőnőhöz...na ez mostantól megváltozik :shock:
Dokihoz hetente, védőnőhöz 2 hetente fogok...
Ugyanis tegnap 150/85 volt a vérnyomásom a védőnőnél :(
Tegnap este felhívtam a dokim, azt mondta kórház lesz belőle, de ír fel vérnyomáscsökkentőt. Másnap (azaz ma) flow vizsgálat.
Ma mentem uh-ra, flow-t is nézett a doki(nem a sajátom)...eredménye: köldökzsinórban kissé beszűkült áramlási viszonyok, 1 hét múlva kontroll :shock:
Szépen haladok a terhességi toxémia felé, és a koraszülés is fenyeget... :(
Holnap a napomat megint a kórházba kezdem(saját dokimnál), megyek gyógyszert iratni, mert ma is 140/90 volt a vérnyomásom. Szép kilátások...

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Ja, amúgy Milán teljesen jól érzi magát (még) minden oké vele, csak neki sem lesz jó ez a vérnyomás így...amint szarabb lesz az áramlás, vagy nem hat a gyógyszer császármetszés :shock:

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Zsófi! huuu basszus sajnálom!!! értesíts mindenről,izgulok érted,és nagyon nagyon szorítok, hogy ne legyen rosszabb a helyzet,hogy használjon a gyógyszer!!!!!!!!!!!!!44

hu csajok pörgés van ma ezerrel! bútorok összerakva jupppi,annyira nagyon tetszik!!!!a bordűr még nincs fent, majd ha a barátnőm ráér,,,víz-mértékezünk meg minden h tök egyenes legyen, ja meg kell 2m miatt,még úgy is h a szekrény mögött ki lenne hagyva még egy 10 méteres guriga.ennek nem örülök:(szombaton legkésőbb feltesszük, és akkor majd dobok képet!
most kimosok,pár plédet,ágyneműgarnitúrát,lepedőt:)

holnap viszem vissza pestre a kikába az utazóágyat,mert a benne lévő betét szar(a matrac)...aztán körülnézünk sötétítő,szőnyeg, és lámpa ügyben:)

KépKép
dike

Sziasztok!

Zsóóóóóófi bakker :shock: , nagyon drukkolok Nektek, legalább egy hónap jó lenne még ...drukkdrukkdrukk!!!!!!
Ez a flow vizsgálat a köldökzsinórban lévő vér áramlását nézi? De hogy? Sima uh-val? Eddig minden okés volt a vérnyomásoddal úgy rémlik, tehát hirtelen kezdődött ez a magas vérnyomás ugye?
DRUKKHEGYEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dike biztos nagyon klassz lesz a babaszoba, mindent beleadsz, hogy így legyen, az biztos :wink: .

Tinus, múltkor írtam, hogy én már nem valószínű, hogy megyek 4D-re, de úgy néz ki mégis :D , mert a kötelezőt kiválthatom a kórházi 4D-vel (persze ez nem lesz ingyenes, de legalább elfogadják leletnek).

Holnap megyünk Borival kontrollra, csinálnak röngent is, megnézik jól forr-e a csont. Csak azt nem tudom, mi van, ha nem :roll: :?: ...Remélem nem is tudom meg....

Puszi Csajok, Zsófiéknak duplán!!!!!

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Sajnálom, Zsófi, szorítok, hogy minden rendben legyen!
20140503222551

Sziasztok!

Dike, Kisbarack, Tinus!
Köszi Nektek! Arik vagytok!

Ma voltam a dokimnál (kórházi szakrendelésen), mutattam neki a tegnapi uh-os leletemet, írt fel Cordaflexet és most írnom kell (reggel-délben-este) a vérnyomásomat. Aztán kedden megyek hozzá magánba, viszem a vérnyomis papírt és megnézi az áramlást (szerencse, h van magánba uh-ja). Ennek függvényébe lépünk. De mondta ma, hogy csomagoljak :shock: :shock: :shock:
Ma miután bevettem a Cordaflexet is 140-150 közötti értékeket sikerült mérnem :shock: Fáj a fejem is, úgyhogy kész vagyok...

Kisbarack!
Igen, a flow vizsgálat a köldökzsinór véráramlását nézi. Sima uh-val nézik és a monitoron is látni az áramlást (olyasmi mint a szívdobogás) meg hallani is lehet.
Igen, hirtelen kezdődött, eddig 110/70 volt (Dorkával 90/60 volt).

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?