Új privát üzeneted érkezett!

Újat kell csinálni! :roll: Sajnos a nőivonalnál sűrűn van ilyen! :evil: Hiába jók a vonalzók, néha belustulnak! :lol:

Kép
Kép
tabati

Most próbálgattam számolni, úgy néz ki, hogy a nőivonalas vonalzóm nekem is megállt, még pénteknél.

Kép
Kép
noni78

Igen Nekem is pénteken állt meg!!! :(
Na akkor csinálok újat köszi tabati :)

Kép
Kép
lanta

Nekem már harmadjára kellett regisztrálnom a nőivonalon, mert sosem engedett belépni, pedig a jelszóm tuti. Úgyhogy elég fura oldal. De a vonalzók továbbra is tetszenek! :wink: Szerintem néha újat kell csinálni, és akkor nincs gond!

Kép
Kép
tabati

Na meg is csináltam az újakat! Innentől akkor már résen leszek :lol:

Kép
Kép
lanta

Ha újat kell csinálni, csinálunk újat. (Köszi, én nem vettem észre.)

Kép
Kép
konan

csajok!Ti néha nem tapasztaltok olyat h. olyan levertek vagytok?
én mostanában eléggé....nincs túl jó kedvem.....biztos a hormonok.
pedig amúgy tök jó a kedvem, csak nem érzem... :D

Kép
winona

winona Én mostanában minden nap úgy kelek fel mint a aki a fal fele kelt :) És semmihez nincs kedvem! És rosszkedvű vagyok! Én is a hormonokra fogom! De remélem ez hamar elmúlik mert nagyon nem jó!!! :roll:

Kép
Kép
lanta

én is már várom h. túllegyek az első harmadon és visszatérjek régi önmagamhoz :D de akkor jó h. nem vagyok egyedül....

Kép
winona

winona, lanta
Nekem sincs semmihez kedvem mostanában, alig bírok felkelni
szegény kislányom szeretne velem játszani, de látja rajtam, hogy anyának semmihez sincs kedve. Leginkább feküdnék, mert úgy nem annyira gáz az émelygés sem. De most dolgoznom kéne, és ahhoz sincs kedvem. Sokszor csak nézem a gépemet, hogy jöjjön már valami normális gondolat, de csak a baba körül forog. Amíg nem vagyok túl a 12. héten, képtelen vagyok teljesen megnyugodni. Persze akkor is történhet még bármi, de az már mégis csak egy biztosabb valami.
Ma rá is kérdezett a főnököm, hogy van-e valami bajom, olyan hallgatag vagyok. Na dehát mit mondjak neki? Á semmi bajom, csak most ilyen napom van - meg lesz még egy pár hétig

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!
Lanta, Winona!
Nálatok is ez van?

Egy csomót gondolkodtam azon, hogy mitől van rossz kedvem, nincs kedvem semmihez, max feküdni. Alig bírom rávenni magam akármire is. Még attól is elfáradok, ha felrázom az ágyruhámat.. :)
És most hogy írtátok többen is, valószínű hogy a hormonok játszanak velünk. :?
Én is remélem, hogy hamar elmúlik.

Márti!
Jobbulást kívánok! Nagyon kellemetlen lehet. Kitartás, remélem hamar elműlik. Vigyázz magadra, nehogy kiszáradj.

Az a baj, hogy sajt mániás vagyok.

Ti hogy álltok mostanság az étvággyal, és a kívánással?
Én másfél hétig nem kívántam semmit. Ezt többen is írtátok. Most kezd visszatérni az étvágyam.
Közölték is velem, hogy egy kicsit gömbi vagyok...

Alíz

KépKép
roni0422

csibe21!
Amíg dolgoztam én is csak a monitort bámultam, és nekem sem jutott semmi értelmes az eszemben hogy mit írjak. Vonszoltam magam az emeletek között (összesen 1 van) alig bírtam rávenni magam, hogy lemenjek a titkárság, ha valamit postára akartam adni. De a legszörnyűbb, hogy tényleg lelassult az agyam..
Én is így vagyok, addig én sem tudok teljesen megnyugodni, amíg a 12.hét el nem telt.

Alíz

KépKép
roni0422

étvágyam isteni....sajnos.....mindig ennék valamit, de próbálok figyelni.....hétvégén kicsi sok szénhidrátot ettem:(
extra kívánás nem nagyon van, ezen felül :)
holnap megyek védőnőhöz, már várom.

Kép
winona

Tényleg le van maradva a nőivonalos vonalzóm két nappal!Én sem vettem eddig észre. :shock:

Alíz

KépKép
roni0422

Én most a fagyasztott gyümölcsöt kívántan meg! Ezért tegnap vettem feketeszedret meg epret és málnát! Most éppen ezt csócsálgatom! Remélem végig ilyen irányú lesz a kívánósságom :) Nem szeretnék újra 30 kilót felszedni, amiből ugye 4 kiló maradt tehát most + 4-el kezdtem az újabb 9 hónapot!

Kép
Kép
lanta

Lanta!

Most hogy írtad ezeket a gyümiket, összefolyt a nyál a számban.. :shock:
Asszem veszek én is. Bár most, hogy gyorsan enyhitsem a gyümi iránti vágyam, van még őszibarack befőtt!

Alíz

KépKép
roni0422

Az sem rossz! Nekem volt olyan nap, hogy ebédre csak az almát kívántam!! Mondom fúúú ez tök jó lenne ha így lenne! Kornéliánál a péksütik iránti vágyam volt oltári! Ugye akkor jártam dolgozni minden nap első út a pékségbe vezetett és már reggel 1/2 6-kor Nekem tuti valami lógott a számban! És a délelőtt folyamán még 3 különböző ízű pésüti lecsúszot!!! Most ilyen gondom nincs, nincs kísértés!!!

Kép
Kép
lanta

Hát a péksütik nagyon galádak!AZ a baj, hogy én is nagyon szeretem őket. Bár most hála az égnek nekem sincs ilyen gondom. Szívesebben eszem gyümit.
A nassolás az viszont meg van. A fagyit nagyon szeretem, de ahogy olvastam azt sem szabad enni?

Alíz

KépKép
roni0422

Érdekelne, hogy amikor UH-n voltatok, elkísért-e titeket párotok?Esetleg benn is volt a rendelésen és meg is nézte az UH felvételt?

Alíz

KépKép
roni0422

Roni!

Az én párom eljött velem, először nem akart bejönni, de látta milyen sok kispapa megy be a párjával és aztán ráállt. Különben azt mondtam, hogy én sem megyek be. Aztán, majdnem elsírta magát, amikor meghallotta a szívhangot.

Kép
Kép
noni78

Ne is mondjátok a hétvégét - anyu csörögefánkot csinált
Hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy csak belekóstoltam

Kép
Kép
csibe21

Noni!
Már csak ilyenek ezek az apukák! Köszi. Csak mert most jönne el velem előszőr a párom.

Alíz

KépKép
roni0422

Az én vonalzóm is megállt pénteken, pedig nem nőivonalas...Újat kellett csinálnom. :roll:

Én is olyan kedvetlen vagyok!De amikor olyan szépen sütött a nap, akkor jó volt!Mindjárt itt a tavasz, és tele leszünk energiával.

Én is folyton éhes vagyok, de nem kívánok semmit, csak néha gyümölcsöt, meg sajtot.
Pedig azt nekem nem szabad sokat enni,- mármint gyümit- mert minimális szénhidrátot szabadna csak ennem.

Noni, engem elkísért, de nem jött be, mert a doki úgy rohant, hogy én sem bírtam követni, a párom meg nem is kísérlezetett vele...
De ez akkor volt, amikor azért mentünk be, mert nnyira rosszul voltam...szóval nem tervezett uh volt, csak soron kívüli, hirtelen.Ott derültek ki az ikrek.
Vendég

Roni az Én férjem a lányomnál is és most itt ott lesz Velem az össze uh-n! Igazándiból azért is mert Ő visz! :)

Kép
Kép
lanta

az fini!
30 kg. szedtél fel?
gondolom nagyon vékony voltál....

Kép
winona

mármint lantának szántam a fenti hozzászólást.

az uh-ra mostmár eljön a férjem, h. ő is lássa.de eddig hüvelyi uh volt....az nem olyan...majd a hasi....az már más.nagy élmény lesz Neki is!

Kép
winona

noni!!
nekem bent volt végig :) uh meg minden, mondjuk szülés után, már nem lepôdik meg semmi :D:D sztem az nagyon jó, ha bent vannak ôk is!!!

lanta...
lehet hoyg megôrültem, de én írtam ilyet????? citromfû, áztatás????? :shock: semmi nem rémlik... ôôôô

ja és nekem is fáj a torkom :(
és ma már elmondom bent, elhatároztam, ha törik, ha szakad.... 8)

na pá, rohanok,
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Igen a lányommal 30 kilót sikerült felszednem! És nem voltam nagyon vékony 170 magas vagyok és 60 kilóról indultam! :) Igaz, hogy víz is volt rajtam mert az utolsó hónapban már a férjem 46-os papucsában tudtam csak ellenni. De úgy 8 maradt rajtam aminél már úgy voltam, hogy na most akkor valamit tenni kell és odafigyelni! Aztán még 4-et sikerült leadni és kiderült, hogy jön a tesó!!! Most azóta 1 kg feljött ami úgy ingadozik! Szóval most 65 kg vagyok!

Kép
Kép
lanta

Köszi a hozzászólásokat!
Most megyek dokihoz, nagyin izgulok!

Alíz

KépKép
roni0422

Bagzerka bocs most visszakerestem és Márti írta :oops: De ott vagytok egymás alatt hsz-nél lehet ezért Te maradtál meg bennem :)
Bocsi még egyszer :)

Kép
Kép
lanta

Roni szorítok! Minden rendben lesz! :lol: Várunk vissza!

Kép
Kép
lanta

Roni!
Siess haza várjuk az élménybeszámolót.
Különben az orvosok általában szeretik, ha bejön az apuka is.

Kép
Kép
noni78

Roni!
Az én párom is bent volt a hüvelyi UH-án is. A szülésnél is bent volt és nagyon jól bírta! :lol:

Lányok!
Én egész nap eszem. Akkor vagyok rosszul ha nem eszem. :wink: Hát ez van. De még nem híztam semmit, pedig nem ártana, mert 45 kg vagyok. Nórival 16 kg-ot híztam. 65-el mentem szülni, de vele 49-ről indultam. Most van 4kg mínuszom.
Egyenlőre nem veszélyes a torokfájás, remélem nem is lesz rosszabb.

Én az Uh szerint holnap töltöm a 8 hetet. Akkor ez alapján kellene számolni a vizsgálatokat is?

Márti!
Jobbulást! Ez szörnyű lehet! :cry:

gwini

Én émelygek és egyszerre olyan is, mintha éhes lennék
De már rájöttem, hogy biztos nem lehetek éhes, mert épp előtte ettem
Nagyon kell vigyáznom, mert eleve egy kis felesleggel indulunk :cry:
De most nem tenne jót a gyereknek a fogyó, így leginkább az édességről mondok le. Na de az a hétvégi csöröge :oops: , hát nem kellett volna

Kép
Kép
csibe21

gwini!
a hetek számolása.....hát nem semmi......
nekem a dokim azt mondta h. hét hetes vagyok, uh szerint.
de különben már 10. és a vizsgálatokat a 10-hez igazítja.

Kép
winona

Most hogy beteg lettem az émelygés elmúlt, már a hűtőt is kitudom nyitni és a konyhába is para nélkül megyek.

De inkább vissza az émelygést és a nátha és köhögés enyhe lázzal húzzon innem nagyon messzire...

Vkinek van vmi jó technikája arra hogy lehet megnevelni egy rém egoista pukkancs kolegát? Férfi a szentem és kezd nagyon elegem lenni belőle, ma itt ordítozott velem telefonban, mondjuk jól ki is nyomtam...

Kép

Kép
starlark

Roni!

Én is szorítok és várom az élménybeszámolót!

Kép
Kép
a.m.

Ma kiderült, hogy 2 ügyfelem is 4-5 hónapos terhes, meg az egyik partnercégünknél is az egyik lány
Hát nagy erőfeszítés kellett, hogy el ne kotyogjam, hogy ja és én is, amúgy :D
Nem bírom ki a 12. hétig, jövő héten elmegyek UH-ra megint
Volt egy babám, amit pont a 8. héten mondtak meg, hogy nincs szívhang. Ezért ez nagyon fontos nekem, hogy ezen a héten túl legyek. Hétfőre be is jelentkeztem. 6ezer, de most ez nem számí

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

teljesen új vagyok, most regisztráltam. bele-bele olvasgattam a hozzászólásokba, s kezdek megnyugodni, hogy nem csak én vagyok abban a kiváltságos helyzetben, hogy undorodom mindentől :)
Jelenleg a 9. hetet léptük át 1-2 nappal. Ezidáig azt hittem, hogy csak én megyek be undorral a konyhába, a hűtőről már ne is beszéjünk. Már hetek óta "szenvedek" az örökös émelygéstől, no meg az örökös alvási ingertől. Várhatóan meddig tart ez még?
A fő poén az egészben az, hogy az egyik barátnőm (aki még soha nem volt terhes) mindig azt hangoztatja, hogy próbáljam meg a terhesség minden pillanatát élvezni :) (Hát, ez két öklendezés között mikor éppen nem alszom, talán sikerül is, de olyan rövid ez az idő, hogy szinte már észre sem veszem).

Egyébként a rendellenességet szűrő uh vizsgálatnak pontosan mikor kell megtörténnie? Mert én kaptam egy időpontot, de akkora már 12 hét 5 napos leszek. Ez benne van még a megfelelő tartományban? (Pontosabban ez a 12 hét 5 nap az utolsó menst-tól számított, egyébként csak 10 hét 5-6 nap)
Már teljesen meg vagyok zavarodva ezekkel az időpontokkal.
beril

beril
Annyit tudok, hogy 12 hetesen kell elvégezni - végül is hogy azon belül mikor, nem tudom, hogy van-e jelentőssége

Nekem az apu mondta ma reggel, hogy türelem, elmúlik. Köszi, biztos nagyon átérzi
Az az érdekes amúgy, hogy az elsővel semmi bajom nem volt, csak a gyomrom égett kicsit. Ezért aztán annál nagyobb meglepetés volt ez a tünetsor

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Köszi a drukkot! :D Nagyon boldog vagyok!9 hetes a bébim, 27 mm. Rendben van minden, ugyhogy megnyugodtam egy kicsit. Mondtam a dokimnak, hogy visszamennék dolgozni a jövőhéten. Mondta ok, csak nagyon vigyázzak magamra, no stressz. Párom is benn volt, nagyon tetszett neki. Kértem képet, de azt mondta, hogy szerinte majd 12 hét körül legyen. Azért csináltam a telómmal képet, mert megállította.
A kis maszatkám!

Üdv Beril! Előszőr is gratula. Nem vagy egyedül ezekkel a tünetekkel, meg a dátumos dilemmákkal sem. Én úgy tudom, hogy pont a 12. betöltött hét után csinálják ezt a fajta szűrővizsgálatot.

Csibe! Teljesen megértelek. Én is így tettem. Nekem a 7 héten mondték, hogy nincs szívhang. Én sem vártam meg a köv UH-t, mentem. De te is jó hírrel fogsz visszajönni!!!MInden rendben lesz.

Alíz

KépKép
roni0422

Jó neked, hogy azon a héten már túl vagy
Szívhang már volt a 6. héten nekem is - de valahogy ez a 8. hét nekem egy mumus, úgyhogy még egyszer nem árt ha látom

Kép
Kép
csibe21

Köszi a válaszokat! Azt hiszem a héten elmegyek dokihoz, és megkérdezem tőle ezt az időpontosdit.
Egyébként az normális jelenség, ha fájogat a hasam? Csak időközönként és nem görcsölés, hanem inkább apró szurkálódás, de néha még az sem, csak érzem, hogy van. Olyan furcsa érzés nem tudom ezt leírni. A védőnő azt mondja, h nyúlnak a szalagjaim. remélem csak ez van a háttérben. Az interneten nem túl jó dolgokat olvastam a hasi fájdalmakkal kapcsolatban. Nagyon parázok! Csak ne legyen semmi baj. Érez más is ilyeneket?
Tök tapasztalatlan vagyok, ez az első terhességem, így nem tudom, h mi a normális és mi nem.
Vagy amíg érzem a terhesség "mellékhatásit" addig valószínűleg minden ok?

Még vmi: csináltam egy vonalzót, azt hogyan lehet feltölteni?
beril

Csibe!
Teljesen megértelek. Jól teszed. Te is túl leszel, és minden ok lesz.
Az a szörnyű, hogy az UH-k közötti időben csak a terhességi tünetekből tudom, hogy terhes vagyok. Ilyenkor mindig egy kicsit elbizonytalanodom, hogy minden rendben van vele odabenn. Szeretném ha már megmozdulna.

Alíz

KépKép
roni0422

beril: én is sokat szenvedtem az amúgy eccerű dologgal:
fent a segédleteknél legördíted a profilodat és bemásolod a vonalzód BBcod-ját.
beklikkeled h. engezélyezze.....ott a beállításoknál...
valahogy így........

Kép
winona

roni: azért a mocorgásig még jó pár hét van...sajna..
beril: ahogy hallom a szurkálás az normális....nekem irtó ritkán van,alig észrevehető.de majd mond meg a dokidnak, ha mész legközelebb.

Kép
winona

Beril!
Nekem is azt mondták, (meg olvastam is) hogy az alhasi fájdalom (ami olyan mintha vérzés előtt lennél, és feszül stb) a terhesség egyik jele. Valóban, nyúlnak a szalagok, meg persze a kis pocaklakó jelzi ily módon hogy benn van, és növekszik. Nekem is szokott fájdogálni, vagy inkább feszülni a hasam (tényleg olyan mint a vérzéskor)
De nyilván, ha meg akarsz nyugodni, és ki akarod zárni a rossz dolgokat, inkább kérdezz rá a dokidnál.

Alíz

KépKép
roni0422

Köszönöm! Azt hiszem sikerült megcsinálni a vonalzót :)

most egy kicsit megnyugodtam, h normális a szúrkálódás.
Azt hiszem csak elmegyek dokihoz a héten. Az a biztos. Meg egyébként is már kiválasztottam az orvost, hogy kinél szeretnék majd szülni, de még soha nem találkoztam vele :) Talán az első találkának is már lassan itt az ideje :)

Kép
beril

Winona!
Elfelejtettem odaírni a végére, hogy a megmozdulás még arébb van sajna! :lol:
De már nagyon várom.

Alíz

KépKép
roni0422

roni: azt meghiszem....én is :) meg azt is h. látszódjon már olyan igazi módon.

Kép
winona

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?