Sziasztok!
teljesen új vagyok, most regisztráltam. bele-bele olvasgattam a hozzászólásokba, s kezdek megnyugodni, hogy nem csak én vagyok abban a kiváltságos helyzetben, hogy undorodom mindentől
Jelenleg a 9. hetet léptük át 1-2 nappal. Ezidáig azt hittem, hogy csak én megyek be undorral a konyhába, a hűtőről már ne is beszéjünk. Már hetek óta "szenvedek" az örökös émelygéstől, no meg az örökös alvási ingertől. Várhatóan meddig tart ez még?
A fő poén az egészben az, hogy az egyik barátnőm (aki még soha nem volt terhes) mindig azt hangoztatja, hogy próbáljam meg a terhesség minden pillanatát élvezni
(Hát, ez két öklendezés között mikor éppen nem alszom, talán sikerül is, de olyan rövid ez az idő, hogy szinte már észre sem veszem).
Egyébként a rendellenességet szűrő uh vizsgálatnak pontosan mikor kell megtörténnie? Mert én kaptam egy időpontot, de akkora már 12 hét 5 napos leszek. Ez benne van még a megfelelő tartományban? (Pontosabban ez a 12 hét 5 nap az utolsó menst-tól számított, egyébként csak 10 hét 5-6 nap)
Már teljesen meg vagyok zavarodva ezekkel az időpontokkal.