Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz: bizonyos dolgokba előrébb van Alexa, mint Hanga, pl.: beszéd, elmélyült játék, ügyesebben fogja a ceruzát, kanalat.

Móni: nem konkrét dolgot kell rajzolni, hanem azt nézik hogyan fogja a ceruzát és mit kezd vele. Alexa inkább egyenes vonalakat firkál, Hanga csigavonalban alkot, de Alexa a kezét is próbálja körberajzolni. Apa-hegy :lol: :lol: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok, itt a dolgozó nő jelentkezik :wink:
Viszonylag jól telt a mai napom, már szinte az összes rendszert tudom használni, elég volt egy délután erre. Igazából az elméleti oktatás meg felesleges az elejétől, elég lenne az aktuálisakat elolvasnom, de hát a szemellenző az szemellenző, mennem kell, így talizunk, Csajok :wink:
Bölcsi szokásosan indult, Emma ment okosan, elköszönt, puszit adott, majd viharzott játszani, Míra végig vonyította a reggelt, de aztán jól ettek, aludtak, jól viselkedtek. Ennyit mondtak apának, ugyanis ma fél6 után tudtam csak haza indulni, apa viszont szabira jött, mert egész éjjel nem tudtuk letornázni a lázát, így ő ment a lányokért, akik nagyon örültek neki. Viszont mikor én hazaértem, csak Míra fogadott, Emma teljesen meg volt sértődve rám, nem kis melómba került, hogy újra "szeressük egymást". Nem is tudom, mi lesz így több napos különlét után. :( :cry:

Most ennyire futotta, majd még altatás után próbálok jönni és reagálni. Nem szeretnék csupán bejelentkező lenni :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

köszi Csajok a köszöntést :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Na, kicsit jövök....

A legfontosabb, hogy legnagyobb babáink 3 évesek lettek!!!!! :D Ezúton szeretnék én is nekik nagyon sok boldogságot kívánni!

Timi, nagyon ügyik a csajaid, de ez számomra sem volt kérdés. Azért amellett, hogy teher, kicsit megnyugtató, hogy minden rendben velük, nem? Bevallom, én elítélhető módon már a 2 éves kontrollra sem vittem el őket, mert velük semmi ilyen "próbatététel" nem volt korábban sem, csak beleírták a könyvükbe, ami én a fejlettségükről diktáltam. Na, erre semmi szükségük :oops: Amúgy, ha jól emlékszem, ha minden rendben van, akkor valóban 3 évesen már békén hagyják őket.

Móni, nem semmi ez a hely dolog :shock: Néha még mindig meg tudok lepődni, mennyire okosak ezek a kis manók. Pedig nap mint nap bizonyítanak nekünk, és mégis....
Jobbulást, gyógyuljatok mihamarabb!!!!!

Zsófi, remélem minden rendben lesz holnap, de nyugtasd magad azzal, ha bármit is kell csinálni a lábával Katának, még drasztikus megoldás nélkül, időben lehet korrigálni a gondot. Nálunk mindkét csajnak gond van a lábával, de még mindig csak a tornásztatásnál tartunk, még vár a doki fél évet a cipőbetéttel vagy egyéb megoldással. Jól teszed, hogy elviszed!!!!!
Ez a kaki dolog :shock: Hát csak ámulok, milyen ügyes Kata! Csak így tovább!!!!!! Mi még csak 3 hónapja vagyunk szobatiszták, de most már, hogy ennyi ideje nyomják a csajok és nincsenek balesetek, annyival könnyebb az élet, annyira szeretem. Kitartást Neked is hozzá, de megéri :wink:

Nyuszikám, drága vagy, de sajna nem vagyunk mi a toppon, mint korábban is írtam. Apa egész délután feküdt csak, veri a víz, ha lázcsillapítót vesz be, és nagyon ereje sincsen. Nekem már kicsit jobb a közérzetem, de a náthám miatt úgy érzem, hogy szétrobban a fejem. Na, azért így nem esett túl jól meló közben. Visszatérni első nap meg nem volt nagy megrázkódtatás, én alapvetően nagyon szerettem a munkámat, és amit most utálni fogok benne, még nem érkezett el hozzám. Majd januártól már tuti nem így fogok nyilatkozni. Valójában az igazi undort csak egy régi, a banknak rengeteget adó munkatárshoz való szívtelen hozzáállás váltja ki.
Nagyon édesek a képeken a "Nyúlbogyók"
:wink: Nonó haja hihetetlen hosszú, kész kis nő :lol: Ügyesek az alvással, de én ezt nem is vártam másképp tőlük. Ők olyan kis szófogadók :D

törpilla812

Timi,na majd megnézem én is,hogy hogyan fogják a ceruzát,és mit rajzolnak.

Badának annyira nem jött be a maszat tegnap,pedig apa is eljött,így tudott csak rá figyelni,de nagyon hamar megunta a banánt,és a csaj nem győzte dícsérni apát,hogy milyen szépen fest,ragaszt,nyomdáz :lol: :lol: :lol: Most azt találtuk ki,hogy elviszem legközelebb csak Balázst,persze ha apa itthon lesz,ő meg elmegy Nonóval a Camponába kicsit,hogy kárpótolva legyen.Aztán következő héten csere,meglátjuk így milyen lesz.

Törpi,akkor végülis nagyon ügyes voltál,hogy így visszaálltál,és megy minden mit elötte.Sajnálom,hogy megcsillant a remény,hogy nem kell jönnöd,és mégis,de nagyon várom már a talit!MÁR TÖBBSZÖR KÉRDEZTEM MERRE LESZEL,MELYIK KERÜLET???
Emma engem meglepett,ha megkérdeztél volna,vajon ki viselkedet így,akkor biztos Mírát mondom,azt hinném,hogy ő az aki nehezebben veszi ezeket a dolgokat.Szerencsére nálunk ilyen még nincs,bár olyan sokszor azért nem lépek le,na meg bölcsibe sem járnak,ahol talán egész nap várt,és mégse téged kapott...valószínű nem értik még teljesen ezt a munka dolgot,csak azt tudják,hogy mást csinálsz,nem csak róluk szól az életed.Biztos nehéz lehet nekik.

na mit is akartam még :roll:

KépKép
noba
Budapest

Ja,és Törpcsaládnak jobbuláááást!

KépKép
noba
Budapest

Nyuszi, az oktatás az Aréna kornernél lesz, valahol a közelében várható a szállás is. Talán holnap már kiderül ez is, de ma nem volt kedvem még ezzel komolyabban foglalkozni. Strucc politika, de egyenlőre így kevésbé fáj. Annak ellenére, hogy én is nagyon várom a talit Veletek!!!!
Köszönjük, de ma este már egy 100-as papírzsepi felét elhasználtam, apa meg továbbra is csak kidőlve piheg. Nem tudom, mikor lesz ebből gyógyulás :?

törpilla812

Törpi,hú,ez a Kerepesi út?Na majd ha úgy érzed kérdezd meg.És hánytól gondoltátok a talit?

Hú,ez a taknyosság :( fenistil csepp nálatok nem játszik? :roll: ja,és egy jó orrcsepp,hogy tudjatol aludni(neomicin-ephedrin kutyulék,de csak receptre :x )

KépKép
noba
Budapest

jó reggelt,így visszaolvasva az utolsó írásom, igazi rendes bagoly voltam az éjjel,huhogtam rendesen :lol:

KépKép
noba
Budapest

Zsófi,hát nem :lol: de ha tudok,akkor alszom velük délután :oops:

Viszont ma ők sem vitték túlzásba,már átpelenkázva,átöltözve... :shock: :roll:

KépKép
noba
Budapest

Na,rájöttem,a profilban lehet az időt átállítani.

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Törpi: jobbulást nektek! Én is dögrováson, bár még nem lobbant be rendesen, de már kezdem a köhögést. :twisted:

Az éjszakát meg nem részletezem. Én 7-kor keltem, miután kitúrtak az ágyamból, ők most keltek.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

köszi Törpi :wink:
jövök majd csak nem birok még magamhoz térni, szokásos hajnal :evil: 5.15 ÁÁÁ átállhatnának már :?

babusok
Budapest

Tamarának és Laurának utólag boldog szülinapot!

nyuszi nem te kerestél 5 ujjas vízálló kesztyűt?Nem tudom mekkora mérettől van,de most láttam meg

http://www.lidl.hu/cps/rde/xchg/lidl_hu/hs.xsl/index_21332.htm

Kép
aniti
Kaposvár

Aniti köszi :wink:

babusok
Budapest

Timi,akkor aludtál,vagy sem?Vagy apa ügyelt?

Banika,köszi,közben vettem már egyújjast,etirelt.

Babus,hú,jó korán :( Ha magadhoz térsz,akkor gyere,mesélj milyen volt a tegnapi nap.

Mi is megyünk ma dokihoz,2 éves státusz,múlthéten idetalált a védőnő,na el is mondtam neki a véleményem.Szerintem sincs sok értelme,hogy én diktálom be mit tud a gyerek,de úgyis akarok orrcseppet,meg fenistilt feliratni...Meg mi nem is hozzá járunk,hanem az elődjéhez,aki már nyugdíjba ment mielött szültem,de magánban dolgozik,meg most helyettesít is egy másik rendelőben tb alapon,de sajna infarktusa volt,nem tudom meddig fog praktizálni,nem ártana valamilyen kapcsolat a saját,"hivatalos" dokinkkal.

Zsófi,nektek is drukk!

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: Aludtam is meg nem is. :lol: Alexa 2-kor jött, egy kicsit aludt rajtam, aztán visszavittem, hogy én is tudjak aludni, Hanga jött 6-kor, visszavittem, jött 10 perc múlva, hagytam had aludjon mellettem, aztán átjött Alexa is, ő befeküdt apja helyére (dolgozik), elaludt én meg felkeltem. Alapjában véve aludtam csak kicsit összefüggéstelenül. Hajrá 2 éves státusz! Én még nem tudom mikor fogom megejteni, azt tudom, hogy 28-án megyünk fejl. neuróra. És még a barioltás második felét sem adattam be. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi: mi volt ortopédián?

Nyulasz: milyen volt a 2 éves státusz? Vagy délután mentek? Védőnőnek most hogy jutottatok eszébe? Miénk sem látta őket tavasz óta, vagy még a télen?. :? Csak telefonon beszéltünk, azt is én kezdeményeztem, mert gondom volt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

sziasztok!

Na alvásról ne is beszéljünk :? Laura egész éjjel túrt lefelé a dupla ágyról
csak elkiabáltam most ő taknyos Réka meg már csak alig

Elmentünk ma dokihoz, megnézte Laura térdét, mondta olyan mintha helyre kéne tenni azért kattog, de semmit nem mondott, csak hogy menjünk ortopédiára

Ma voltak nálunk a bölcsiből a gondozók, hát semmi különöset nem kérdeztek, pedig a soginő meg azt mondta tök sok mindent meg szoktak kérdezni, ha ők kimennek az oviból

Móni
KépKép
reunion

Nyulasz! apa ilyen kreatív? :lol: :lol:

Móni
KépKép
reunion

Tegnap feltettem tesz-veszre a zebránkat, kb 2 órán belül el is vitték, de a vevő nem jelentkezik, egy másik meg már ma elvinné

ja és aki leütötte az postáztatni akarja, a leütés előtti üzenete alapján, de én nem fogom postázni, nem is adtam meg a hirdetésben

Na ilyenkor mit csináljak?????

Móni
KépKép
reunion

Móni: ha van telefonszáma hívd fel. Ha postázást kér nem postázol, neki így nem kell és a másik már viheti is. Így hamar rövidre lehet zárni, max, kapsz egy semlegest vagy negatívot. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi: szóval 7000-ért megtudtad, hogy mindent jól gondoltál, jól csinálsz, csak bosszantó, hogy egy szandi ára repült ki az ablakon. De inkább ez, mint hogy baj legyen! :wink:

Enyémek 3 órája alszanak, megyek ébresztőt fújni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi! ez így tényleg bosszantó, de ha meg nem mentek, akkor csak örlöd magad van-e baj, ha sztk-ra mész akkor meg azon vajon jó-e a doki aki nem mondott valójában semmit?

én sem tudom hová menjünk, ezért úgy döntöttünk megyünk mindenhová 3 helyre, (kórház, sztk, magán)
hátha ebből 2 ugyanazt mondja, amúgy ugyse lehet hinni egyiknek sem

Móni
KépKép
reunion

Timi,gőzöm nincs,hogy miről jutottam a védőnő eszébe :lol: státuszon semmi,leszámítva,hogy dokinéni kérdezi,akkor Balázzsal voltunk kardiológián,ugye? Én meg :shock: :shock: :shock: Minket senki nem kldött kardiológiára,kérdem mi van a szívével???Jajj,semmi,mintha pici zörej lenne,de nem is igazán,szóval nem kell semmit tennünk. Na kössz :twisted: Asszem holnap felhívom a dokibácsinkat,ő csak mondta volna,ha hall valamit :roll:

Zsófi,mi kicsinek,mikor járni tanultak supi+-ban voltunk itthon,kb fél évet használtuk 2 méret fogyott el,azóta puhatalpú.El sem tudnám képzelni szegényeket,hogy itthon szandiban :? Na de a bölcsiben meg tök jó lesz,ott úgyis kell.

Móni,akkor ti is jól benyeltétek.Jobbulást!Kattogás :shock: Na,annak tényleg jó lesz utánajárni,és igaz,inkább többen nézzék!
Mire gondotál,hogy "ilyen kreatív apa"?

Timi,te lerobbantál?Vagy bírod?

Törpi,ti hogy vagytok?
MIKOR TALIZZUNK KEDDEN?csak kb kellene,mert apa dolgozik,hogy mégis...

Én az elöbb raktam tisztába Badát,benéztem,hogy be vannak-e takarva,és gyanús "illatot" éreztem.Szegénykém,csak laposan pislogott,ott a kiságyban a hátára fordítottam,aztán aludt is tovább.Na igen,eddig ő akkor kakilt,mikor felébredt,én ugye mindig bő fél óra múlva mentem csak be,ez az egyik oka,mert ha hamarabb,akkor már nem kakilt,és utána se,akkor már nem ért rá.Most ugye nagyon korán keltek,és rögtön kukucskáltak ki az ajtón,nem ért rá kakilni :lol:

KépKép
noba
Budapest

Ja,nem találok Badának normális overált normális áron,ma azon gondolkodtam,hogy vajon jövőre jó lenne-e Noéminek a Bada overálja. :roll:

Gondoltam tavaly 86-os kabátot hordott Noémi,idén 92-es,akkor talán jövőre 98-as még jó,így gondoltam megvesszük az intersportost a pirosat 7600-ért,és akkor még jó lesz rá.Aztán majdnem elindultunk,eszembe jutott,hogy overálból viszont 80-ast hordott,így ott most 2 mérettel van nagyobb.Na,akkor mégsem.Aztán csak elindultunk,ha jó lesz jövőre akkor örülünk,ha nem,akkor eladjuk.Aztán a boltba jól körülnéztünk,valahogy apának ez a piros nem igazán jött be,a kék meg nagyon világoskék,az nekem nem tetszik...mégse vettünk.Nem tudom mi lesz,a normális overálok 5000 fölé mennek(és alig van belőlük),+posta 810,nem igazán éri meg...Nonónak 2500-ért tényleg alkalmi vétel volt,még jó,hogy nem sokat gondolkodtam rajta.

Na,most benyeltem két szelet zsíroskenyeret,lassan lépek aludni :lol:

KépKép
noba
Budapest

Már ébren vannak :roll: na mindegy...Zsófi,ja,lehet igazad van. :D

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: lerobbantam, de bírom. :lol: Annyira nem vészes, csak a torkom kapar-fáj, meg köhögök. Nálunk a gyerekorvos hallott zörejt még mini korukban, el is küldött kardiológiára, ahol volt vérvétel, ekg, szívultrahang és a kardiológus semmi zörejt nem hallott, minden rendben volt, gyerekdokink azóta is mindíg "mintha hallanék valamit".

Ma reggeli ágylétszámunk: 1 apa, 1 anya, 2 gyerek, 2 rongyi, 1 molosmaci, felkeltem mert már el voltam zsibbadva azon a 20 cm-en ami nekem jutott, jöttek utánam libasorban, pedig Alexa még aludt volna, de ha nem vagyok ott, akkor felkel. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi,ja,én sem aggódom túl a dokit,bár azt bizonyos bogarat azért odarakja...negyed 7-re volt állitva a telefonom,még csak a harmadik szundi ment,és már jöttek is át.nekem kellenek a reggeli nyugodt netezős,kávézós reggelek,keljek korábban? :x jó sűrűn vagytok az ágyban :lol:

KépKép
noba
Budapest

Zsófi,te írtál a lepedősnek a vaterán?

KépKép
noba
Budapest

Csajok hova megyünk kedden??? juj én már ugy várom :lol:

babusok
Budapest

Nyulasz a kávézó-netezős reggelek nekem is hiányoznak, már régóta, de ezért biztos nem kelek korábban, abba belehalnék.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

sZIA Lányok!

A találkozót tényleg beszéljük meg, mikor hol, mert nekem még be kell szervezni mamát, hogy mikor jöjjön

Nyulasz! csak elképzeltem apát ahogy nyomdáz meg pingál... :lol:

Tegnap este Laura megzabosodott, na most már nem lehet este sem, meg délben sem beparancsolni az ágyba, csak ordítással "sem"
de ha fogom magam és kimegyek, hogy azt csinálnak amit akarnak, akkor Réka úgy elkezd sírni meg anyázni, hogy megszakad a szívem, és mutatja hogy feküdjek oda, oda le a földre az ágya elé

aztán tegnap ennek eredményeként este akkorát hányt, hogy kezdtünk aggódni megint bekapott valami nyavalyát
de ő hogy megijedt tőle
istenem nagyon rossz esténk volt
már ott volt a szemünk előtt a László kórház bejárata :cry:

Móni
KépKép
reunion

Móni: juj nálunk is volt már olyan h nagyon belehergelte magát a hisztibe és hányt Tami remélem nálatok is "csak" ennyi...
Nyulasz: szoljál ám ha korán akarsz kelni szivesen felhivlak :lol:
nálunk mostanság nem csörög Apa ébresztöje ugye :evil: :lol:

babusok
Budapest

Móni: sajnálom a műsort, remélhetőleg tényleg csak a hisztitől hányt Laura!

Én dögrováson vagyok. Délelőtt elmentünk sétálni csajokkal, mire hazajöttünk úgy éreztem magam, mint akinek dagadtra verték a fejét. Szerintem lázas is vagyok, megyek is ledőlök egy neocitrannal.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: gyogypuszik :wink:

babusok
Budapest

Zsófi: igen köszi szoltam is :wink:
szolj majd ha segithetek vmit, de talán elég "egyszerü" hiszen csak a képeket zenét kell bepakolni :lol: csak addig kell eljusson az ember... :wink:

babusok
Budapest

ööö :oops: :oops: :oops: meg fogom :wink:

babusok
Budapest

ikejás rajzolotábla jövö héten akcijooos :wink:

babusok
Budapest

csak budaörsön

babusok
Budapest

Sziasztok,

némi infóval már tudok szolgálni, de utálni fogtok, mert még mindig azon dolgozom, hogy hazajöhessek :oops: Már a főnökeimnek is bejelentettem, hogy megpróbálom lebeszélni az oktatókat a jelenlétem szükségességéről. Mondjuk csütörtök-péntek valószínű vissza kellene mindenképp mennem, és annak az oktatásnak már látnám értelmét is, de hétfőtől szerdáig semmi értelme nem lenne, hogy reggeltől fél6-ig untassanak.
Szóval, azért a tali miatti kérdésekre a válasz. A II. kerületben lesz a szállásom a Szilágyi Erzsébet fasoron. Az oktatásom fél 6-ig az Akadémia utcában az V. kerületben. Én akkortól ráérek, azaz rajtatok múlik, mikor talizzunk. Az időponttól pedig az, hogy hol, melyik helyszínhez közel. De valójában mindkettőt könnyen elérem tömegközlekedve, csak még járjanak buszok/villamosok...

Timi, remélem még időben elkapod, mert nálunk elég ramaty a helyzet. Javaslom a mézespálinkát :wink: Nekem tegnap igencsak bevált egy Kalmopyrin és egy forró tea kíséretében :lol: Jót aludtam :lol: Te tudtál aludni? Lázad van? Hogy vagy?
A tömegszállás az ágyban pedig igencsak ismerős, mi mindezt 140cm-en műveljük (ideje lenne már annak az ágycserének :?) Nálunk az a szerencse, hogy a matracon túl van még kétoldalt 8-8cm ágykeret, így apát arra szoktuk szorítani a fal mellett :lol: :lol:

Móni, már nagyon szeretnék találkozni a lányaiddal, mert leírásaid alapján elég extra húzásaik vannak :lol: :lol: Hányás dolgot igen sajnálom, együtt tudok érezni én is :? Igencsak benne van a pakliban, hogy belehergelte magát :(

Nyuszi, nagyon remélem, hogy hamar elmúlik az újdonság varázsa, és újra nyugodt kávézgatásaid lesznek reggel. Hát igen, nehéz megszokni a rumlizást a korai órákban. Én az ágyban hempergést választottam a kávé helyett, meg a körülöttem ugráló, játszó gyerkőket :oops: Most bezzeg, töltöm magamba a kávékat a bankban :lol:

Babus, én már nagyon várom azt a videót!

Zsófi, két éves tapasztalatból mondom :wink: csak elkezdeni nehéz, ha belekezdesz, abba sem bírod hagyni, annyira fogod élvezni.

Csajok, ezek a szívzörej dolgok :shock: :shock: :shock: Felfoghatatlan számomra, hogy a dokik megalapozatlanul miért ijesztgetnek Benneteket, illetve ha valamit hallanak, akkor miért nem alaposabbak :?

törpilla812

Apa szerint nem érdemes várni, már holnap vissza kell tenni a rácsot :lol: :twisted: :lol: :twisted:

Móni
KépKép
reunion

Jó reggelt!

Betegeskedőknek jobbulást!

Törpikém,puhulnak a főnökök? :lol:

Móni,ha úgy érzed,nyugodtan vissza a rácsot!Lehet utána rájönnek,hogy jobb rács nélkül engedelmeskedni :wink: Nálunk este semmi gond,délután már nyolcszor bementem Badát átparancsolni az ágyába,aztán besokalltam,hallottm a játékokat pakolják ki,bementem,mindkettő szaladt volna az ágyába,erre megfogtam a kezüket,mondtam itt álljatok meg a szekrénynél,amíg jön az ággyártóbácsi,és viszi az ágyat.Még a takarójukat is kivettem...erre kórusban kezdtek sírni,és sírva kiabálták,hogy anya bocsánat.Megmondtam ez az utolsó,kijöttem,és néma csend.Sajnos valamit be kell vetni,mert külömben elszabadul a pokol.

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz! hűűű de jó szigorú vagy, és hallgatnak rád
valószínűleg mi nem lehettünk valahol valamikor következetesek, és most nem igen van hatással L-ra semmilyen szigor

Zsófi! mi is benn vagyunk míg elalszanak, R el is alszik gyorsan, csak a derekát kell fogni,
de L... :twisted: régen neki is csak a kezét kellett fogni, de sajnos nem mindegy, hogy hogyan, és ha rosszul fogtam, akkor kiverte a hisztit

hát ha belegondolok tiszta anyja :oops: :oops:

no hagyjuk...., nagyon rossz világ lesz ránk, ha fele annyira lesz olyan mint én voltam, de ő túlszárnyalni látszik :twisted:

Éjjel bekattant, hogy Laura mikor nem járt még, de már a mászás nem volt olyan érdekes, akkor feltérdelt, és úgy térden járt

nem tudom rémlik-e valakinek, már akkor is huhogtam miatta, mi lesz szegény gyerekkel, itthon meg csak lehurrogtam mi lenne....

na ha ennek a következmény a térdropogás, akkor nem tudom jó vagy rossz hír-e
olyan kicsi még, növekedés közben ezt nem korrigálhatja a teste??

Móni
KépKép
reunion

Laura KISLÁNYOM LEGújABB HÚZÁSA

Reggelizni nem volt hajlandó kijönni, azt hittem naivan kakil, bejöttem a szobába, az összes seggtörlőt kihúzgálta és takarított
hívtam újra nem jött
legközelebb bejöttem, néztem a hasát, úristen mekkora és még félre is állt
ennek tényleg ideje lenne már kakilni gondoltam, mire megfogtam és tele volt pakolva a badyja a seggtörlővel .....
hát no komment, elgurult nála valami
de én is mekkora hülye vagyok, hogy bedőlök neki

Móni
KépKép
reunion

Nyulasz: na, azért nekem megnyugtató, hogy hozzátok is elért a "zsarolás". Nálunk már elég régen működik, ill. az a jó, hogy a kukásautót hetente látják, így frissítve van a memóriájuk. Nálunk az a mumus, hogy viszi a cumikat, ha randalíroznak alvás helyett. Így mostanában egész jók az esték.

Móni: enyémek is mindent a bodyjukba pakolnak, ha látnád sokszor mi minden kerül elő onnan! :oops: :lol:

Zsófi: édesek lehettek összebújva fejtől-lábtól. :lol:

Törpi: szegény Gy.! Tisza elnyomás alatt van, ha mindannyian az ágyban vagytok! :lol: Gyógyuljatok!

Azért most már látom, hogy mennyire jót tesz a lányokkal való kapcsolatomnak, ha néha kicsit nem látnak fél napokra. Délelőtt apjukkal voltak kint meg mamához átsétáltak, ennek eredményeként amikor hazajöttek csak én pelusozhattam és bújtak, mint a kiscicák. Alexa meg újabban folyton simogat meg puszilgat és mondja is: "Anya, puszi!" és akkor menni kell, hogy adhassa és közben olyan szeretettel-szerelmesen néz rám, hogy elolvadok! Azért még mindíg előfordul, hogy megüt, ha valamiért bepörög, de már kezelhetőbb.
Én dögrováson és ahelyett, hogy javulna csak egyre rosszabb. Hajnalban már nem bírok aludni a köhögéstől, gyenge vagyok, mint a harmatos libaf...s. Így én a keddi bulira, ha lesz nem valószínű, hogy benevezek, nem akarok senkit sem fertőzni. :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi! jobbulást!
Szóval Alexával már rendeződnek a dolgok :D :D

Nálunk is kevesebb az ütlegelés, most nem minket üt, hanem saját magát megpofozza :shock: ha rászólunk valamiért

Móni
KépKép
reunion

Móni: nézd a jó oldalát, nem nektek kell! :wink: Na, jó, ez rossz vicc volt, Alexa is nekiáll tépni a saját haját, amikor nem lehet az amit ő akar és nagyon mérges. Szerintem ez is el fog múlni, ha megtanulják kifejezni, levezetni a mérgüket, jobb esetben nem máson és nem magukon agresszív formában. Vagy veszünk boxzsákot, aztán üssed lányom, rúghatod is! :lol: Apa szokta mondani az aktuális tombolónak, ha üti pl. a fotelt, vagy kanapét (aminek nem árt), hogy azaz, üssed, rúgjál bele! Erre rögvest érkezik is a mérges válasz: NEM! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Móni, no hagyjuk...., nagyon rossz világ lesz ránk, ha fele annyira lesz olyan mint én voltam, de ő túlszárnyalni látszik jaj ezt mintha én mondtam volna a "kisebbik" lányomról!!! :lol: :lol: :lol:
Ez az önverés ne aggódj nem ritka a gyerekeknél, az unokaöcsém csinálta mindig, ha rászóltak (sztem nem agresszió, inkább bűntudat, megbánás, önbüntetés), ez túlzott érzékenységre vall, szal azért figyelni kell persze.

Szívzörej: nálunk is van, ettől sem kell megijedni, mert rengeteg gyereknek van, többek közt unokaöcsémnek is volt ez is, a változatosság kedvéért (kifaggattam a kardiológust, állítólag nem rendeződnek olyan hamar a kis kütyük még) Szintén nem kell szétaggódni magunkat, de a gyerekorvosnak kötelessége szólni (és beutalni), mert szintén oda kell figyelni, mert problémát is jelezhet (ki kell nőniük 4 éves korra, nekünk akkor kell visszamenni kontrollra).

Zsófi, ja, nálunk is azt hiszik, buli van, ha benn maradunk. Így szokták meg. Félek is, hogy ha egyszer majd vmiért egy szobában kell maradnunk velük elalváskor, hogy fognak elaludni (Főleg L, mert A-nak fontosabbak a szükségletei, szerencsére, mint a rendetlenkedés :) )... :roll: :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Babus, Taminak & Laurának BOLDOG SZÜLINAPOOOT!! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X