Sziasztok,
némi infóval már tudok szolgálni, de utálni fogtok, mert még mindig azon dolgozom, hogy hazajöhessek
Már a főnökeimnek is bejelentettem, hogy megpróbálom lebeszélni az oktatókat a jelenlétem szükségességéről. Mondjuk csütörtök-péntek valószínű vissza kellene mindenképp mennem, és annak az oktatásnak már látnám értelmét is, de hétfőtől szerdáig semmi értelme nem lenne, hogy reggeltől fél6-ig untassanak.
Szóval, azért a tali miatti kérdésekre a válasz. A II. kerületben lesz a szállásom a Szilágyi Erzsébet fasoron. Az oktatásom fél 6-ig az Akadémia utcában az V. kerületben. Én akkortól ráérek, azaz rajtatok múlik, mikor talizzunk. Az időponttól pedig az, hogy hol, melyik helyszínhez közel. De valójában mindkettőt könnyen elérem tömegközlekedve, csak még járjanak buszok/villamosok...
Timi, remélem még időben elkapod, mert nálunk elég ramaty a helyzet. Javaslom a mézespálinkát
Nekem tegnap igencsak bevált egy Kalmopyrin és egy forró tea kíséretében
Jót aludtam
Te tudtál aludni? Lázad van? Hogy vagy?
A tömegszállás az ágyban pedig igencsak ismerős, mi mindezt 140cm-en műveljük (ideje lenne már annak az ágycserének
) Nálunk az a szerencse, hogy a matracon túl van még kétoldalt 8-8cm ágykeret, így apát arra szoktuk szorítani a fal mellett
Móni, már nagyon szeretnék találkozni a lányaiddal, mert leírásaid alapján elég extra húzásaik vannak
Hányás dolgot igen sajnálom, együtt tudok érezni én is
Igencsak benne van a pakliban, hogy belehergelte magát
Nyuszi, nagyon remélem, hogy hamar elmúlik az újdonság varázsa, és újra nyugodt kávézgatásaid lesznek reggel. Hát igen, nehéz megszokni a rumlizást a korai órákban. Én az ágyban hempergést választottam a kávé helyett, meg a körülöttem ugráló, játszó gyerkőket
Most bezzeg, töltöm magamba a kávékat a bankban
Babus, én már nagyon várom azt a videót!
Zsófi, két éves tapasztalatból mondom
csak elkezdeni nehéz, ha belekezdesz, abba sem bírod hagyni, annyira fogod élvezni.
Csajok, ezek a szívzörej dolgok
Felfoghatatlan számomra, hogy a dokik megalapozatlanul miért ijesztgetnek Benneteket, illetve ha valamit hallanak, akkor miért nem alaposabbak