Új privát üzeneted érkezett!

még nincs kész...

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: :shock: :lol:

Banika: nekünk is a kicsi kiságyunk van, a nagyobb nem fért volna be. :lol: Én úgy tervezem bőven ráérünk oviskorban cserélni. Amíg nem növik ki jó lesz, levettük az egyik oldalát már régen, szabad a pálya. Apa meg mondogatja, hogy nekünk is kell majd vennünk nemsokára. (szerintem ő igazából magának venne emeletes ágyat mindenféle pakolóssal-örök gyerek)

Ma lepakoltuk a padlást. :( Őszintén szólva ez a költözés nem az a költözés, amit szívből, boldog lendülettel tesz az ember. :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Alszanak :D 9 után lett kész 9.20 körül,de még egy hosszabbítót apának a szekrénybe kellett fúrnia,hogy ne elérhető helyen fusson a kábel,szóval amíg nem lett kész,addig ki voltak zárva a szobából,csak a matracon játszhattak a nappaliban,aztán megmutattuk nekik.Még kb 20-25 perc volt,mire kész lett minden,addig ismerkedtek vele,ki-be,át egymáshoz,nagyon örültek,aztán puszi,ágyba egyedül befekszenek,betakarjuk őket,kijövünk,és egy nyikk nélkül elaludtak :D Mondjuk délután 3-5ig aludtak,így bírták most este a csúszást,de szerintem már fáradtak is voltak.

Ja,az ágy nagyon tetszik,csak ők kaptak szabadságot,nekem meg ugrott a szabadságom :lol:

majd jövök még,apa vár a gépre.

KépKép
noba
Budapest

Zsófi,hú,asszem enyémek nagyon örülnének ilyen emeletes ágynak :lol: lehetne fel-le mászni :lol:

Hoztam pár képet a ma estéről:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
noba
Budapest

jó reggelt! Még alszanak :D

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Nyulasz: nagyon jók a képek! Szép ágyikók! Kíváncsi vagyok reggel mit kezdenek a szabadsággal!

Nem akarom elkiabálni, de talán kezd a rend visszaállni nálunk is alvásügyileg. Így hónapok óta most másodszor aludta végig Alexa az éjszakát, csak fél 6-kor gondolta úgy, hogy most már mellettem a helye -lebeszéltem róla, még alszik a saját ágyában. Hanga is próbálkozott, őt is visszavittem. De legalább éjjel nem keltünk 20x, mint már nagyon régóta.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

na végül negyed 8-ig aludtak,ez kb 1 órával kevesebb,mint szokott lenni,de nem jöttek ki,pedig akkor még főztem egy kávét.Nonó mondta,bada kelj fel,átmegyek hozzád... Zsófi,magától kidőlt :lol: Timi,na hátha tényleg visszaáll a rend...már rátok férne!

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: szuper! Szerintem ebben az 1 órában az óraátállítás is benne lehetett, majd visszaállnak, ha meg nem, könnyebben elalszanak délben. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

sziasztok
Nyulasz szuper ágyak :D :D ők döntötték el ki hol alszik?

Móni
KépKép
reunion

Móni,nem,eddig is így voltak az ágyak,illetve volt egy idő,hogy párhuzamosan,aztán most pár napig megint L alakban,de mindig Nonó feküdt a bejáratnál. Nálatok hogy megy a rács nélküli élet? Timi,szerintem máskor is megébrednek már így korábban,csak még visszaalszanak,de ma érdekesebb volt felkelni :lol: azért a déli alvásra kiváncsi vagyok. Boltossal meg majdnem összevesztem,olyan hülyék dolgoznak itt a naturvilág boltban...majd leírom,most megyek teregetni.

KépKép
noba
Budapest

álommanokat ide is küldjééééééééééétek :wink:
egyre jobban utálom ezt az oraátállitást :evil: :evil: :evil: nálunk még mindig 5.30kor kelnek :cry:
Nyulasz: kiráááály ágyikok :wink:
Csajok lécci mondjátok h akkor 7 vagy 8 :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Nyulasz: mekkor a matrac mérete? a lepedö miatt kérdezem az mekkora?
nekünk nagy van nem kaptam sehol mérete igy alágyürtem végülis funkcionál de azért jo lenne kisebb :?

babusok
Budapest

Timi: jaj de jo h alakulnak éjszakák :wink:

babusok
Budapest

csajok elevenpark???????????

Móni
KépKép
reunion

Nyulasz! jól megy, hát megy a ramazuri most is apával, kiabálnak meg minden, de nem mászkálnak

érdekes reggel sem kelnek ki az ágyból, mindig szólnak, hogy éberen vannak, és ki kell venni őket, pedig L is simán kiléphetne

a miénk is ilyen L alakban Rékáé a belső, mert ő forog

Kép Kép
Kép

ez volt a déli alvás előtti nagy örömködés

Móni
KépKép
reunion

azt akartam még írni, hogy pelenkázás problémát megoldottuk, mindig ment az ordítás, mert nem akarták
és amióta egymást vetkőztetik és egymásnak veszik le a pelenkát, azóta önként vigyorogva fekszenek le a pelenkázó alátétre

már csak akkor van gond, ha kaka van :? dehát nem lehet minden tökéletes

Móni
KépKép
reunion

Móni: mi vendégségbe megyünk :lol:
cukik Csajok :wink:
figyi Nektek az ikeás huzatban melyik takaro-paplan van???

babusok
Budapest

Móni,nekün sajna nem jó a délután :( A héten nincs kedvetek átjönni?

Hú,a másik ágyon nincs semmi leesésgátló :shock: nálunk mindkettő forog.
Pelusozás :lol: Nálunk a "szóljak Pistabácsinak,hogy ő pelenkázzon" jött be,de már nem mondjuk,mert Noémi nagyon megijedt a múltkor.

Babus,sajnálom a korai kelést :( nem tudom mi lehet az oka,mert ez tényleg hajnal :shock: Holnap maszat?az ágy 90-es,de a matrac 80X140.Illetve ekkorára nyitottuk az ágyat,3 részből áll a matrac,van egy 80X100 és két 80X40-es,ebből egyik nem kell,met az akkor kellene,ha 180-ig nyitnánk az ágyat,de nem férne be.Én sem kaptam még lepedőt,80x160-as van a boltban,de nem vettem meg közel 3000-ért,most a vaterán találtam egy olyat aki vízhatlan hátuljú lepedőt készít méretre,majd írok neki.Ja,és gumis szélűt szeretnék.Elefániban csak 60x120 és 70x 140 van,Brendonban volt 80x160-as,és az ikeában van egy olyan duopack,hogy 80x130 és 80x160,ez a saját ágyukra van méretezve.legalábbis asszem ez volt a méret.

Nálunk is megindult a buli amikor bevittük őket aludni,Noémi mindig átcsalja Badát,persze így nem ő van leszidva,3x voltam benn,végül apa rendet tett,szólt az ággyártó bácsinak,hogy vigye vissza az ágyakat,én kintről kopogtam,és mély hangon kérdeztem,hogy vihetem-e...azóta alszanak :lol: Lehet nem így kellene,de tegnap annyira felpörögtek,pedig még a rácsos ágy volt,hogy 1-kor bevittük őket,és 3-kor aludtak csak el.

KépKép
noba
Budapest

ja,nekem mindegy 7 vagy 8.

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: :lol: :lol: :lol:

Móni: mi ágyaink is pont így vannak+ leesésgátló. :D
Mi temetőzünk és dédizünk délután.

14-én megyünk elevenparkba a tervek szerint. Szerintetek még eladhatom őket akkor 23 hónaposnak?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: Neked a 8 a jobb jol emlékszem??? :oops:
ki van irva h kérhetnek vmi papirt pl tajkártyát...probaszerencse :wink:
Nyulasz: ikeában nem találtam a 140 volt a leghoszabb aszem :? na majd megnézem a brendon oldalát is :lol:

babusok
Budapest

babusok
Budapest

Timi: nem jol számol a vonalzod??? hányadikán is van szülinap Nektek?

babusok
Budapest

babus!
nem tudom mi a neve ott volt a gyerekosztályon a takaró
talán ez http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10157284/
mert mintás a paplan saját huzata
de olyan meleg, hogy a lányok mindig csatak vizesen ébrednek, pedig nem megy náluk a fűtés

Nyulasz! majd beszéljük akkor meg, majd apa mindjárt ébredezik és megkérdezem

Timi! mi meg sem mutattuk csajokat, hogy mekkorák, ők meg nem kérdezték és fél 6-kor már olcsóbb jegyet adtak, szóval szerintem rugalmasak

Móni
KépKép
reunion

Na itt vagyok, csak átlózva olvastam, ahogy Vanda szokta mondani (tényleg, hol van Vanda??? :roll: )

Zsófi, Aniti, nagyon jó ötletek, majd én is lopkodok belőlük, nagyon tetszik ez a lépcső - egyben fiók téma, sajnos a minden cm2 kihasználásában már jártasak vagyunk... :|

Nyulasz, jók az ágyak, Apa meg ügyes 1000 mester, hogy így fúrogat. És szó nélkül elaludtak, nem volt duhajkodás, mint Timiéknél????? Megint kedvet kaptam a rácsnélküli élethez, bár amíg ezek az elalvásgondok vannak nálunk (most is 3-kor aludtak el, pedig Letti már fél7-kor sírdogált! Na ez meg a másik, hogy mostanában sírva kel, nem tom, miért... :( ), addig marad a rács.
Ja, most olvastam, hogy be kellett vetni a mi "szomszédbácsis" trükkünket. (Hülye Apa elbénázta, mert Letti szeszélyeskedett bent a szobában, de Ajsa még kint volt vele, és Ajsi látta, hogy Apa kopogott az ajtón meg mélyhangozott hogy "bejöhetek-e", erre Ajsa kerek szemmel kérdezte, hogy "Ki kopogott?" Mondtam Apának, hogy ennyire nem kéne hülyére venni a gyereket. :roll: )

Móni, na úgy látom ott a duhajkodás megy inkább, nem az alvás! :lol:

Babus, nem olvastam pontosan, mit szeretnél, de mezei bababoltokban van ilyen gumis pamutlepedő 1500 Ft-ért (persze lehet hogy azt is sokallod).

Na abbahagyom a locsogást, lelövöm magam
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2011.11.01 17:06-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

De édesek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi is ikea designben nyomjuk :lol:

Kép
aniti
Kaposvár

babus nekünk ez van az ikeásban 110x125-ös

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60028510/

és szintén jó meleg

Kép
aniti
Kaposvár

Rana: amikor levettük a rácsokat eleinte enyémek sem buliztak, kellett pár hét, hogy felbátorodjanak. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

babus nekünk ez van az ikeásban 110x125-ös

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60028510/

és szintén jó meleg

na ezért kérdeztem h ikeás huzatban mi van :wink: mi is ezt vettük de brutál meleg, mondjuk mi fázosak vagyunk nem is 22fokos a lakás :oops: de ez nagyon sok csajoknak sajna nem lett jo vétel nekünk :( bár most lesz vmi uj kütyü hátha jobban be tudjuk állitani a fütést néha tényleg kicsit tul meleg van :oops:

babusok
Budapest

Rana: 1500 jo lenne lepedöre de nem találok méretet :( a matrac 80x143 igy gondoltam h 80x160as kellene az nem lenne olyan nagy mint a mostani :? :lol:
Móni: akkor ezek szerint amit Te raktál az is meleg nagyon :?
videjoval nem leszek kész holnap az tuti mert még a holnapi képeket is bele akarom rakni azért majd igyekszem :oops:

babusok
Budapest

Timi: emilt nem felejtettem ám el :wink: igyekszem, legkésöbb talin megdumáljuk :wink:
TALI AKKOR MIKOR???

babusok
Budapest

Nekem 8 :lol:

De hol a főszervező??? Törpi mi a helyzet?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Babus: te kérdezted a vonalzómat? Tényleg megállt már megint, 14-én lesz szülinap.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Na, javítottam. Azért ez a mamanetes vonalzó így nagyon gáz, totál más dátum volt, mint amit megadtam, márpedig a szülinapjukat csak nem tévesztem el! :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Babus volt régen az ikeaban polár pléd,pont akkora mint az az ágynemű méret.Amikor nem volt annyira hideg,mint télen,akkor én azt húztam bele nekik.Most az van az oviban szintén az ikejás ágyneműben

Kép
aniti
Kaposvár

Sziasztok,

bocsi, hogy nem nagyon szólok a témákhoz, de nem éppen paradicsomi az élet nálunk. Míra már sírva fakadt este, mikor mondtam neki, hogy holnap bölcsi, a reggelt el sem akarom képzelni. Emma sem akar menni, de benne bízok, hogy ha már ott leszünk, megjön a kedve. Apa 39 fokos lázzal fetreng, én ma délutánra feküdtem ki teljesen, de egy jó kis alvással rendbe sikerült valamelyest jönnöm. Annyira, hogy holnap viszont már nincs kecmec, kezdem a melót :cry:

Jövő hét részemről kedd jobb, mert lehet, hogy hétfőn még hazaautózom sógorral, hogy kedd hajnalban visszavonatozhassak az oktatásokra :oops: Már csak egyben reménykedek, hogy nem kell mennem mégsem, mert nem jön össze a minimum létszám, és akkor felvetettem egy találkozó ötletét Nektek, amin nagyon sajnálnám, ha nem lehetnék ott, de bizony jobban örülnék :oops: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Tényleg hol a főszervező???? :lol: :lol:

nekem végül is szintén 8 mikor lesz, mert így is úgyis ide kell rángatni mamát,
neki meg nem az a stressz hogy hétfő vagy kedd, hanem az, hogy jönni kell :?

Ikeásba akkor mind ilyen kályha, pedig most ahogy néztem, pont arra gondoltam hogy az a LEN nevű nem annyira meleg
na mindegy, akkor asszem nekünk is plédet kell bele tenni, mert ezt lerúgják, és az sokkal rosszabb

Réka ma estére betaknyosodott, az elevenparkban kezdte, most meg már 3X felsírt, úgyhogy lehet betegség lesz a vége

Nyulasz! akkor most lehet megint csúszik de majd meglátjuk, vagy elmegyek szólóban Laurával, ő sosem betegszik le (na most ezt is elkiabáltam tuti)

Móni
KépKép
reunion

Törpi,hú,akkor jobbulást mindenkinek!Holnap meló :roll: el sem tudnám képzelni,hiába,3 év az három év...meg egy kicsi...Most akkor lehet az egész pest dolog lefújva? :shock: Na ennek nagyon drukkolok,sőt szerintem mindenki,de ára van,a talira el kell jönnöd :lol: Na persze vicceltem,illetve nem is vicc volt,csak ábrándozás...ha te is tudnál teleportálni :roll: :lol: bár akkor a továbbképzés sem lenne annyira gáz.Egyébként ha mégis kell jönnöd,merre leszel pesten?Melyik kerület?

Zsófi,nézem mindjárt a lepedőst,még én is csak a telefonomon találtam a vatera oldalán,de elmentettem megfigyeltek közé,mert ott nincs minden infó.

Móni,jajj,csak nem lesz semmi baja :( Jobbulást!Na,ez nálunk is így van,Bada utoljára tavaly szeptemberben volt taknyos,mikor a kolpingba mentünk.Azóta semmit nem kapott el Noémitől,ezt a legutóbbit sem,meg a nyaralás utánit sem,meg a januárit sem...asszem több nem volt :roll:

Babus,holnap?Maszat?

Rana,nálunk este sosincs buli :lol: Mi lehet,hogy sírva ébred?Szegénykém,rosszat álmodik,vagy csak elzsibbad?

Lányok,ilyen van valakinek,érdemes venni,lehet bele azért pakolászni ezt-azt?
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60139301/

Nem mertem megvenni hétfőn,mert nem tudtam,hogy lesz hely,de most pont van kettőnek is hely,persze most meg az ikea felé nem járok :evil:

Elalvás este simán,egy nyikk nélkül,délutáni kelés egész jó volt,már vagy 20 perce hallgattam a dumájukat,mire Bada kinyitotta az ajtót,és kiszaladt egy labdáért Nonónak.Nonó kérdezi,Bada mit hoztál? :lol: Aztán megint kijött,és kisautókat szedegett össze,ekkor már rászóltam,ő nem vett észre,mondom te mit csinálsz itt?Bement a szobába,mondogatta,hogy játékért ment.Mondom jó,de nem szabad kimenni.Viszont én most iszom egy kávát,addig maradjatok benn.Erre Bada mondja kaki van...kicseréltem pelusokat,majd kimentem kávézni...ügyesek voltak,benn maradtak.Kiváncsi voltam,de jól sikerült.

KépKép
noba
Budapest

TAMINAK ÉS LALUNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!! :D :D :D

KépKép
noba
Budapest

KépKép
noba
Budapest

Lalunak és Taminak nagyon boldog szülinapot!

Nyulasz: nekünk van ilyen tárolónk, csak a kacsás, nem a béka. Lehet bele pakolászni, bár nem egy raktár, de azért fér bele.

Törpi: jobbulást nektek! Drukkolok, hogy ne kelljen jönnöd! Bár sajnálni fogom azért, de legyen úgy, ahogy neked a legjobb!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi: nagyon ügyes Kata! :D

Mi ma megyünk gyógypedagógushoz. Kötelező a 2 éves fejl. neuro kontroll előtt. Kórház-gyerekosztály, had szedjünk össze valami kehét! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi,ejha :D ügyes nagyon!!!

Timi,minden rendben lesz!Majd jelentkezz,mi volt!

Móni,na mizu orrocskával?Folyik?

KépKép
noba
Budapest

Tami Lalu Isten éltessen benneteket Nagyon sok boldog születésnapot!!!

Móni
KépKép
reunion

Gyerekeim koruknak megfelelően fejlettek mindenben, Alexa kicsit előrébb jár. Voltak feladatok nekik, meg jó sok kérdés hozzám. :D 3 évesen megint kontroll, 28-án megyünk a fejl. neuróra, gondolom ott is 3 évesen lesz kontroll megint.
Kérdezte a bilizést is és azt mondta, hogy nagyon ráérünk még vele, ha szól lehet próbálkozni, de semmiképp ne erőltessük, nagyon korai még.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi! de ügyes Kata! hajrá

Nyulasz! igen folyik sajnos :?

Timi! én esküszöm irigyellek benneteket, hogy így küldözgetnek mindenhová
nem szeretem ezt a bizonytalanságot, hogy vajon az én gyerekem jól fejlődik-e

Most megint elkezdtem apát hergelni hogy Laura nem jól mozog, olyan feszes szerintem a teste, olyan mintha minden pillanatban el akarna esni, vagy nem is tudom
nem tudom leírni a mozgását amikor szalad

közben meg bármit meg lehet vele csinálni mozgatni, de a másik meg, hogy nem múlt el a kattogása, az ízületei recsegnek ropognak, fogalmam nincs mi lehet ez
a háziorvos meg csak nézett rám bociszemekkel, mikor mondtam neki

Móni
KépKép
reunion

Móni: én meg annak örülnék, ha nem küldözgetnének folyton. Mindíg minden rendben volt, sosem voltak lemaradva, sőt, aztán mégis mindíg menni kell, igaz ár csak fél évente, innentől meg évente. Már abban sem bízom, hogy 3 évesen lesz az utolsó, pedig ideje lenne, ha hagynának minket.
Mitől kattog a gyerek? Dévényest kérdeztél? Ti jártatok korábban nem?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi: drukk holnapra! Rajzolniuk kellett, formabedobózni, megtudtam, hogy a 3 alapformát kell csak ennyi idősen tudniuk, becsapni sem hagyták magukat, Boribonos mesekönyvből Hanga mutatta, amit kérdeztek, Alexa mondta, hogy mi micsoda, kockákból tornyot kellett építeniük, számomra meglepő módon, simán 6-7 kicsi kockát raktak egymásra nagyon ügyesen, itthon nem csinálják, testrészeiket kellett megmutatni. Azt is megtudtam, hogy ennyi idősen 5-10 percet kell tudniuk elmélyülten játszani egyedül valamivel, ami leköti őket. Nekem meg tudnom kellett ki mikor kezdett kúszni-mászni, állni, járni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi,de jó :D és te is úgy látod,hogy Alexa előrébb jár,vagy ez csak szakembernektűnik fel? Móni,jobbulśt! :( ja,minket se küldenek sehova,mondjuk idő szerint nem voltunk korák,csak súly alapján,de lehet máshol nem ez számít. Zsófi,nektek meg holnapra drukk! Törpi,kiváncsi vagyok milyen az első napod.Ma kiderül kell-e pestre jönnöd?Reggel nagyon nehezen indult a bölcsi?És legalább ti meggyógyultatok?

KépKép
noba
Budapest

Timi! és mit rajzoltatnak velük?
én mondtam Rékának múltkor, rajzolja le apát, rajzolt egy nagy hegy szerűt, akkor azt hittem mindig mást fog rajzolni, de mikor legközelebb mondtam, hogy rajzolja le újra, akkor csak rámutatott mindig ugyanarra a "hegyre"

Móni
KépKép
reunion

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?