Törpi,hú,akkor jobbulást mindenkinek!Holnap meló
el sem tudnám képzelni,hiába,3 év az három év...meg egy kicsi...Most akkor lehet az egész pest dolog lefújva?
Na ennek nagyon drukkolok,sőt szerintem mindenki,de ára van,a talira el kell jönnöd
Na persze vicceltem,illetve nem is vicc volt,csak ábrándozás...ha te is tudnál teleportálni
bár akkor a továbbképzés sem lenne annyira gáz.Egyébként ha mégis kell jönnöd,merre leszel pesten?Melyik kerület?
Zsófi,nézem mindjárt a lepedőst,még én is csak a telefonomon találtam a vatera oldalán,de elmentettem megfigyeltek közé,mert ott nincs minden infó.
Móni,jajj,csak nem lesz semmi baja
Jobbulást!Na,ez nálunk is így van,Bada utoljára tavaly szeptemberben volt taknyos,mikor a kolpingba mentünk.Azóta semmit nem kapott el Noémitől,ezt a legutóbbit sem,meg a nyaralás utánit sem,meg a januárit sem...asszem több nem volt
Babus,holnap?Maszat?
Rana,nálunk este sosincs buli
Mi lehet,hogy sírva ébred?Szegénykém,rosszat álmodik,vagy csak elzsibbad?
Lányok,ilyen van valakinek,érdemes venni,lehet bele azért pakolászni ezt-azt?
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60139301/
Nem mertem megvenni hétfőn,mert nem tudtam,hogy lesz hely,de most pont van kettőnek is hely,persze most meg az ikea felé nem járok
Elalvás este simán,egy nyikk nélkül,délutáni kelés egész jó volt,már vagy 20 perce hallgattam a dumájukat,mire Bada kinyitotta az ajtót,és kiszaladt egy labdáért Nonónak.Nonó kérdezi,Bada mit hoztál?
Aztán megint kijött,és kisautókat szedegett össze,ekkor már rászóltam,ő nem vett észre,mondom te mit csinálsz itt?Bement a szobába,mondogatta,hogy játékért ment.Mondom jó,de nem szabad kimenni.Viszont én most iszom egy kávát,addig maradjatok benn.Erre Bada mondja kaki van...kicseréltem pelusokat,majd kimentem kávézni...ügyesek voltak,benn maradtak.Kiváncsi voltam,de jól sikerült.