Sziasztok!
Áááá, kb már negyedszerre kezdek el írni, de aztán sosem tudtam pár sornál többet összehozni, így nem jöttem. Ma végre nekiültem, írtam egy csomót, erre apukám újraindította a gépet, és elszállt az egész. grrr
Így aztán bocsi, de most tényleg nincs erőm ötödjére is végigolvasni, és reagálni mindenre. Csak pár dolog, ami megmaradt.
Előszöris köszi mindenkinek a bcg infókt, akkor türelmes vagyok, de parás is, mert totál semmi nem látszik neki egyelőre.
Marek!
Szagos pelussal nekem is gondom volt. Igyekszem jóóól kiöblíteni a betéteket (is) használat után, és mostmár 40fok helyett 60-on nyomatom, előmosás programmal együtt. Így már jobb a helyzet. Coolababyt nemtom hány fokon lehet.
Szeretnéd, h megkérdezzem a családot balcsival kapcs.? Na a miénk most sajna nem oké, mert nincs még kitakarítva tavaly óta, és ilyenkor a víz is el van zárva stb. De a szomszéd utcában (akiket mind ismerünk) sokan kiadják a szobáikat, biztos tud segíteni vk.
Ildi!
Asztaaaa, nagyon édes és ügyes ez a Lotti babalány! Olyan aranyosan mászik, és az a fókázás??!! Behaltam neki!
A bio kaja egyébként azért fontos, mert egy éves kor alatt a vegyszeres cuccok különösen mérgezőek, főleg a műtrágyázottak.
Tehát később már "nem annyira" káros.
Tücsök!
Gratula az ügyes nagyfiadak! Nagyon huncut kis pofija van!
LKata!
Norbi is nagyon aranyos, mindig vigyorog!
A tortádtól lehidalok komolyan!
Zsuzsu!
Konstinak boldog névnapot utólag!
Peva!
Köszi a részletes infót!
Nymalac!
Hogy milyen ügyes ez a Bori??!! Lillus puszilja!
Éva!
Nagyon szépek a gyerekeid az esküvőn! Tökjó lett a ruha! Jobbulást!
Móni!
A butternut squash a vajbab? Az tényleg kezdő kaja. Húúú, céklára nem emlékszem, h láttam-e, én utálom, úh nem kerestem.
Borkaby!
Tökjó ez a bio bolt, de hozzánk sajnos csak postával jöhetne, így húst nem szállítanak, és gyümire, zöldségre sem vállalnak felelőséget. Nem is mernék rendelni.
Bocsi attól, aki kimaradt, tényleg most csak ennyit tudtam megjegyezni.
Lilla sem mászik, térdel, áll vagy négykézlábazik.
Viszont ma találtam egy fogacskát, kibújt a jobb alsó.
Ujjal még csak azt érzem, h érdes az ínye, de körömmel már érezhető. Kicsit nyüszi volt tnap, de semmi extra, nem gondoltam, h a foga lesz. Ma este nagy lelkesen elkezdte kiabálni, h mamama és néha bababa.
Minden nap játszunk a franciaágyamon legalább egyet, ilyenkor ráhasaltatom a hasamra, és matatja az arcomat, ruhámat, stb. Na ma úgy belenyúlt lendületből az orromba a nyújtott ujjával, h durván vérezni kezdett.
Azért is nem jöttem, mert sokat szívtam a pelusrendeléseimmel, eltűnt 300font a kártyámról többek között, meg kellett kérnem egy barátnőt, h utaljon az egyik webshopnak, és itthonról küldeni a pénzt, úh volt minden.
Meg lecseréltem a babakocsinkat. Mióta a sport részt használjuk, zavar, h nem tudom Lillát szembe fordítani, így elkezdtem agyalni, majd vmelyik nap majdnem kiesett, mert béna az öve, csak alul van rögzítve, így egy hurokban megy át a vállain. Így símán ki tud bukni, ha előre hajol. Meg lehetne javítani, ha rögzíteném felül az övet, de nem foglalkozom vele, ez megadta a löketet a cseréhez, ha már 2 szempontból sem szeretem. Nézelődtem sokat a neten, kiválasztottam párat tesztek alapján, majd elmentünk a brendonba is élőben tesztelni. Csak úgy poénból beleültettem utoljára a concord neo-ba, merthogy nagggyon drága, úh nem igazán jött szóba, csak úgy... És annyira jól ült benne Lilla (van a sportrészben szűkítő), és olyan jó volt tolni, totál beleszerettem. Agyaltam persze azonnal, itthon egyből elkezdtem keresgélni, végül a német ebay-en találtam egyet nagyon olcsón, 249 euro volt (Új), így szállítással együtt 76.000ft-ba került. Fura, mert minden máshol 299euro az ebayen is, és ennek a boltnak a rendes, nem ebayes weboldalán is 350-ért adják...mind1, jól jártunk.
Ez a 2008-as verzió, igaz a 2009-est próbáltuk, de utánanéztem, egy az egyben ugyanaz, mm-re pontosan, csak újak a színek, és a szűkítő alja az újnak rövidebb, ennyi. Úh úgy döntöttem, h nem költök annyit az újra, pedig már kezdtem agyalni, h hogy szorítsam ki valahogy, annyira beleszerettem.
Ha minden jól megy, akkor a héten meg is jön.
Hát ennyi van velünk, mostmár tényleg visszacsatlakozom...