Új privát üzeneted érkezett!

Ha valaki tudja mi a jó allergiára szóljon légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A sudo tényleg jó popóra, de nagyon jó még a neugranormon és nekem a bepanten is. Nekünk most a sok hasmenés miatt néha nagyon gáz volt szegény és bármelyiket használtam elmúlt.

Majd még jövök, most csak gyorsan benéztem.

AKI VETT LILIPUTIS CIPŐT, ANNAK JÓ A BABÁJÁRA, MERT ÉN M-EST VETTEM ÉS NAGYON NAGY. AZ S-ES JÓ MÁR NEKIK?????

Kép

Kép
mtücsök

Jó az S-es, és fel is próbálhatjátok a mienket :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Tücsök, holnap a szigetre megyünk páran.... Lili nem jön, kb. 2-től lesz a program....

Ami miatt találkozunk a csajokkal: eladtam a VIA poharakat, és azt fogom átadni... és hamár arra megyünk, lesz egy mamamini tali :P

Érdekel?

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Éva: Lora gyönyörű! Nagyon szép a rucija is :) Pusziljuk!!!!!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Adri: képzeld megjött a levél :) Meg is lepődtem, mert azt hittem már rég elkallódott valahol :)

Nagyon szépen köszönöm!!!!!

Mikorra szervezünk állatkertezést, vagy strandozást?

Nagyobb gyerekeseknek üzenem, hogy Lilivel tegnap voltunk a dagályban, és 6éves kor alatt nem kell gyerekjegyet venni :) Ez régen nem így volt szerintem :)

Felnőtt jegy 2200Ft, és ep-re elszámolható ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Bori is feláll! Csak hogy csatlakozzunk mi is az ácsorgók táborába :)
Még nem stabil.... nagyokat tud esni így, de határozottan tartja a nagy fenekét ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Peva: mi mindig kaphatóak vagyunk egy kis strandolásra.... de mi csak a dagályt szeretjük, mert ott van árnyékos babáknak, és kicsiknek való medence (a nagylabdás, hullámos)

DE most hétfőn szigeti átadós buli lesz, kedden a teaházba kell menni mamamini átadós bulira, mert megérkeztek a nagy mamajás cuccok, és nekem is van egy külsőm, meg egy yoyo tükröm :D

És egy jó kis teára is kapható vagyok... ;)

Szerdán a munkában kell utól érjem magam.... csütörtök, péntek úgy néz ki jó lesz ;)

Nos?

Tücsök, Linh? Nincs kedvetek strandozni? Többiek? Bettyna, Ildi? Ki lakik még közel? Vagy ki tud errejárni? Adri??? :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Ildiiiiii: nekünk Linh-el pl kismama fürdő rucink van, és én vagyok a leg gázabb.... Hiába a fogyókúra :D Szóval bátorság, jöhetsz :)

Na meg úgy is mindenki Lottit nézi :)

De csak jó idő esetén....

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Tücsök: du 3kor a zenélőkútnál holnap (sziget északi része) :) De mi talizhatunk előbb is, és talizhatunk az Árpádhídnál is :) mint ahogy meg is beszéltük ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Tücsök: gratula a tüskéhez :) Nekünk is nőtt még egy tüsi felülre...

2 fog lent, 2 tüsi fent ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

LK: én is sudocreammal kenegetném.... :) jobbulást a poponak!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

igen a bepaten és a neogranormon is nagyon jó

főleg a neogranormon :)

az nagy barátunk lesz a sok bibis kórszaknál is :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Én is úúgy mennék Margitszigetre,de múlthéten elromlott a kocsim,csak aksibaja van szerencsére,de még nem volt idő kicserélni :(

én strandra bizti nem,übergáz,az összes fürdőrucim kicsi rám,de margitszigetre szívesen,ha jó lesz a kocsim,ha van kedvetek

Kép

Kép
borkaby

Mindig van kedvünk :P

Kocsi aksinak jobbulást ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/k ... 2TWXM21wIZ

Na ezt nézzétek meg :lol:

Amúgy szia mindenkinek!

A hétvége hamar eltelt, tegnap megint Dunakeszin voltunk és most már nem sírt Lotti a kisfiú láttán, sőt, elvolt mellette simán a szőnyegen, csak vigyázni kellett, mert a kissrác most a csapkodós korszakában van és kapott szegény Lottika is egy suhintást :lol:

Sajna a szigetre mi nem tudunk menni, kocsi nincs, nekem BKV-val pedig messze van :cry:

Most is csak ennyire futotta, bocsi, de épp csinálom a főzeléket, a paradicsomos krumpli nem igazán jött be, ma megpróbálom kicsit cukrozni, bár nem akartam, de így túl erős a paradicsom íze.

Ja, 8 hós adatokkal jövök este!!!
Annyira fura, hogy tegnap már 8 hónapos lett a babalány!

Kép

Kép
nusildi

Hát nem lesz strand idő. :(
Palatinus nekem nem jó autóval...
Persze itt szervezkedek, amikor szinte minden napra van valami program. Holnap megkapjuk a Neis Vac ismétlő oltását, szerda torna, csüt. mennem kell anyóshoz (nyavalyog, hogy 3 hete nem látta az unokáját :twisted: ). Kedvesem nem akar a hétvégéből erre áldozni. :wink: Még jó, hogy az ő anyja.
Az IKEAba sem jutottam el.
Ma meg hozzák a vizet a medencébe- ebben a szuper időben lesz 2 hét mire felmelegszik, de hátha tévednek az időjósok....és akkor már nem lesz aktuális a strand, de ötletelésnek jó volt, látom páran tudtok menni :lol:
Persze az más, szóval még egyeztessünk, ha kánikula lesz. Dagály jól hangzik, de a hétfők közül nekem csak 3 hét múlva jó...

LKata! Pelenkakiütésre a sudocrem kevés, tuti dolog (nekünk már háromszor bevált)
neogranormon és canesten felesben (védőnő mondta annak idején)

Paradicsom: én nem merem, amikor én ettem attól is pöttyös lett Dorka. :shock:

Ildi! Szopizás megoldódott? Dorka tegnap óta harap, odafordul, harap, én elveszem, ő meglepődik, most is várom, hogy talán még éhesebb legyen, és akkor hajlandó lesz normálisan enni.
Este úgy tudtam megetetni, hogy jól betömtem a szájába, akkor evett rendesen.

Borkaby! Ha ez vígasztal, rajtam van 10 kiló még. Ez van. Zavar ugyan, de most hirtelen nem tudok mit tenni. Az idei strandszezonnak még így kezdek neki, az már biztos.
Vettem egy nagyobb fürdőruhát...
Pénteken néztem autós ülést, megkérdezték Dorkára mutatva: Neki lesz? Nem mondtam meg, hogy a hasamban nincs senki, az a maradék.....

Nyugtonmalac! Nem lehetsz a leggázabb turbódiéta óta....és Te legalább 2 gyerkőccel tágítottad magad, 18 hónapig össz, nem eggyel. :oops:

Clau! Rubinba nem is mentetek többet?

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Sziasztok,

Peva: nem mentünk többet a Rubinba. Először egy keddi napon voltunk, mondták, hogy ebbe a csoportba járjunk tovább, de utána valami mindig volt kedden, így nem tudtunk menni. Bár annyira az a hely nem is hiányzik, főleg nem a 4000 Ft/alkalom :roll: . Még ha bérletes az ember akkor is 15000 Ft/4 alkalom. Pedig azt a kisgyatyót amit adtak, azt vissza akarom vinni. Vagy azt megtarthatom? Bár úgy is mindegy, mert már kezd szűk lenni rá.
Egyébként múlt héten pont gondoltam rá, hogy bejelentkezek szombatra babaúszásra ott a Campona mellettibe, de teljesen elfelejtettem, szombaton délután jutott csak az eszembe. Tényleg, tudsz telefonszámot adni, ahol bejelentkezhetnék? Ez tuti jó áron van, ha 4alkalom 6000Ft :D

Ildi: Naggggyon ügyes Lotti :shock: Most már semmi nincs biztonságban a lakásban. Balázs is most nagyon beindult kúszásügyileg (mászás még nem megy, bár néha felhúzza a lábait, de nem térdel rá). Tegnap már kikúszott az előszobába, ez volt addig a leghosszabb táv, amit megtett, de ma rávert arra. Ma már szinte körbekúszta a nagyszobát. És látom a papucs nálatok is nagyon bejön. Balázs is tegnap akkor indult el, amikor meglátta a papucsomat, semmi nem állította meg, míg el nem érte. Ha játékról van szó, akkor nem kúszik ennyit, de ha meglátja a telefont, távírányítót, papucsot, na akkor beindul :lol:

Mi még mindig fogatlanok vagyunk. Mennyien vagyunk a fogatlanok klubjában még? Bettike ha jól tudom még ti is tagjai vagytok, ugye?

Jaj, de szívesen mennék én is a Margitszigetre, de kicsit messze van tőlem :cry:
Meg strandra is szívesen járnék, de nem is tudom, hogy melyikhez tudnék én innen a 11.kerből könnyen eljutni :roll:

clau06
Budapest XXI. kerület

most végre ráérnék képeket ide felrakni, erre most nem találom a fényképező kábelét :evil: :twisted: :evil: :twisted:

clau06
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Köszönöm a popóápolási tanácsokat! :D Egyenlőre sudocremet használunk, majd ha nem elég veszek neogranormont is!

Fogzás...nagyon szenvedünk! Ildi te jutsz eszembe, hogy ti is kínlódtatok! :(
Hűtöm neki a rágókáit, azt tömködi a szájába, már nagyon duzzadtaz ínye.
Éjjelent felsír és napközben is ingerültebb. :( Szegénykém!

Fáj és viszket :roll:
Kép

Ja, ezt a tortát is most csináltam! :D
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Ildi - Nagyon ügyes Lottika!!!! Boldog hófordulót neki!!!! Szabi is így csinálja, csak feltérdelni nem tud. :lol:

Kata - Fgozás! :cry: Torta nagyon szép!

Kilók - Csajok én azóta se álltam rá a mérlegre, hgoy Szabi megszületett!!!!! A párom vígasztal, hogy már tök sok lement, de hát a fotókat nézve.... nem úgy tűnik.

Fogak - Jelentem bal felső rece tapintható!!!! :D

Tali - Eddig Ildi, Kata, Peva és Nymalac jelezték, hogy jönnének. Timi? Marek? Linh? Autó kérdést nem sikerül megoldani? Többiek?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, sajnos lebetegettünk Áronnal. Fáj a torkunk, köhögünk, taknyosak vagyunk és mindkettőnk szeme be van gyulladva, délután megyünk az orvoshoz.
És közben Áronnak jön a második foga is alul, nagyon megszenvedjük mi is, éjjel már nem is tudom mióta óránként felsír.

Szombaton megvolt az esküvő, nagyon jól éreztük magunkat, 12-ig voltunk, aztán hazaértünk, Áron folytatta az óránkénti kelését és azóta se tudtam magam kipihenni, de sebaj, megérte.
Teszek fel egy pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép
éva75

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
éva75

Lora haját úgy nézzétek, hogy kb. 5percem volt elkészíteni annyira kellett rohannunk, mert az esküvő előtt még négy tánccal fellépet az iskolában.

Ildi
Gratulálok Lottinak, nagyon ügyes!!!

LKata
Gyönyörű ez a torta is, csak ámulok- bámulok!!!
Jobbulást Norbikának, sajnos mi is hasonló cipőben járunk., de Áront inkább csak éjjel viseli meg a fogzás.

Nymalac
Mi sajnos most nem strandolunk így betegen. Nektek azért jó szórakozást!
Gratulálok Borinak az álldogáláshoz!!!
Áron még csak felülni tud egyedül, az állás még nem megy neki.

MTücsök
Sajnálom az autódat :(
Nem semmi Áronod, hogy milyen ügyes, gratulálok neki!!!

Na mennem kell az ikrekért a suliba.

Éva

Kép

Kép
éva75

Hali!

Kata, tök jó ez a torta, nem is láttam még ilyen lépcsőset :)

Megvettem a Flavin 7-et múlt hét pénteken, erre itt volt nálunk egy pár szombaton, akik szintén flavon tartalmú lekvárt adtak el nekünk. Úgyhogy most tele leszek flavonokkal, ha ezután még elő mer jönni az allergiám augusztusban, akkor nagyon mérges leszek! :lol: :lol: :lol:

Lányok,
Nálatok hogy alakul az alvás? Pálmi vagy egy hete már csak 1-szer alszik napközben fél órát :shock:

7 hós adataink: 68 cm és 6,7 kg.

Nem mászunk, nincs fogunk :) Csak tolatunk rendületlenül :)

Kép

Kép
sz.veronika

Gyors bekukk! Norbika alszik!

NyMalac...nem is gratuláltam Borinak a felálláshoz! :D Ügyike!
Rég láttunk képet is! :D Norbikának már hiányzik! :wink:

Éva...örülök hogy jó volt a lagzi! Nagyon szép a nagylányod! :D
Sajnálom hogy ti is szenvedtek a fogacskák miatt! :(

Ildi...most volt időm megnézni a mászós videót! :D Irigykedem!
Nagyon ügyes Lotti baba! Lassan azt veszitek észre hogy a papucsot fel is veszi és szalad egy kört! :lol: :lol: :lol:
Norbi is csinálja ezt a lendületes kúszást és így kiemeli magát néha, de még nem jött rá hogy lehet
négykézláb is előre haladni.
Négykézlábra áll, hintázik picit és leengedi a hasát a földre, majd kúszik tovább! :lol:

Ja, amúgy azért jöttem hogy vettem bio zabpelyhet :wink:
(állítólag nagyon hasznos és egészséges tápanyag) :D
Csak azt nem tudom hogy ha belekeverem a gyümibe akkor ezt leturmixoljam majd pépesre,
vagy majd ez felpuhul és szétmálik?ti adtatok ilyet már?

Kép
Kép
lovaszkata

Veronika....Norbika 2x alszik még délelött, délután és elég sokat , most is másfélórája szundít! :D

Kép
Kép
lovaszkata

Na, most ébredezik! Megyek!
De elöbb még egy képet hozok! :wink:
Parketta ördöge! :lol:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Rég jártam erre, nem sok időm van mostanában. Bori nem nagyon akar aludni, pedig látszik rajta, hogy mennyire álmos. Teljesen kész vagyok tőle, nem tudom, mi lehet a baja, illetve gondolom, hogy érzi a feszültséget, és ezért ilyen zizi.

Az evés fronton sehol se állunk, szinte csak anyatejet kap, illetve napi kétszer megpróbálom etetetni több-kevesebb sikerrel, de attól a mennyiségtől nem fog elhízni. Mondjuk attól se, amit anyatejből megeszik. Lehet, hogy most úgy döntött fogyózik, ha már a dokink azt mondta, hogy kövér. :roll:

Éjszakáink változatlanok, hol alszunk, hol nem, de inkább nem. Van, hogy felkel éjjel játszani, van, hogy nem akar este elaludni, van, hogy kétszer eszik egy éjjel, és olyan is van, hogy hétig nem hallunk felőle (ez mondjuk fehér holló)

Úgy döntöttünk, hogy pünkösdkor elmegyünk valaholva egy kicsit kikapcsolódni, mert itthon túl sok a stressz. Persze szállást még nem találtunk, olcsó szállást keresünk a Balatonnál. Írtunk egy e-mailt, de a tulaj nem válaszolt. Nemtom miért hirdet az ilyen... :roll:

Ja, Bori még nem mászik, kúszva is csak tolatva, de nem zavar. Már most látom, hogy apukája vérmérsékletét örökölte...Pató Pál :lol: :roll: Ez mondjuk gáz lesz, mert anyukája mindent azonnal akar, de mán, úgyhogy megszenvedjük majd a kamaszkort, de ott még nem tartunk, most épp a fogzás miatt szenvedünk..... mindig annak kell "örülni", ami épp van. (mondta a szomszédom, hogy mennyi sok gondja van a gyerekkel, mióta iskolás - erre mondtam irigykedve, hogy neki legalább kinn van minden foga... :lol: Minden kornak megvan a szépsége)

marek

Sziasztok!

Áááá, kb már negyedszerre kezdek el írni, de aztán sosem tudtam pár sornál többet összehozni, így nem jöttem. Ma végre nekiültem, írtam egy csomót, erre apukám újraindította a gépet, és elszállt az egész. grrr :evil:

Így aztán bocsi, de most tényleg nincs erőm ötödjére is végigolvasni, és reagálni mindenre. Csak pár dolog, ami megmaradt.

Előszöris köszi mindenkinek a bcg infókt, akkor türelmes vagyok, de parás is, mert totál semmi nem látszik neki egyelőre.

Marek!
Szagos pelussal nekem is gondom volt. Igyekszem jóóól kiöblíteni a betéteket (is) használat után, és mostmár 40fok helyett 60-on nyomatom, előmosás programmal együtt. Így már jobb a helyzet. Coolababyt nemtom hány fokon lehet.
Szeretnéd, h megkérdezzem a családot balcsival kapcs.? Na a miénk most sajna nem oké, mert nincs még kitakarítva tavaly óta, és ilyenkor a víz is el van zárva stb. De a szomszéd utcában (akiket mind ismerünk) sokan kiadják a szobáikat, biztos tud segíteni vk.

Ildi!
Asztaaaa, nagyon édes és ügyes ez a Lotti babalány! Olyan aranyosan mászik, és az a fókázás??!! Behaltam neki! :D
A bio kaja egyébként azért fontos, mert egy éves kor alatt a vegyszeres cuccok különösen mérgezőek, főleg a műtrágyázottak. :? Tehát később már "nem annyira" káros.

Tücsök!
Gratula az ügyes nagyfiadak! Nagyon huncut kis pofija van! :)

LKata!
Norbi is nagyon aranyos, mindig vigyorog! :) A tortádtól lehidalok komolyan! :shock:

Zsuzsu!
Konstinak boldog névnapot utólag! :)

Peva!
Köszi a részletes infót!

Nymalac!
Hogy milyen ügyes ez a Bori??!! Lillus puszilja! :)

Éva!
Nagyon szépek a gyerekeid az esküvőn! Tökjó lett a ruha! Jobbulást!

Móni!
A butternut squash a vajbab? Az tényleg kezdő kaja. Húúú, céklára nem emlékszem, h láttam-e, én utálom, úh nem kerestem. :D

Borkaby!
Tökjó ez a bio bolt, de hozzánk sajnos csak postával jöhetne, így húst nem szállítanak, és gyümire, zöldségre sem vállalnak felelőséget. Nem is mernék rendelni.

Bocsi attól, aki kimaradt, tényleg most csak ennyit tudtam megjegyezni. :?

Lilla sem mászik, térdel, áll vagy négykézlábazik. :D Viszont ma találtam egy fogacskát, kibújt a jobb alsó. :) Ujjal még csak azt érzem, h érdes az ínye, de körömmel már érezhető. Kicsit nyüszi volt tnap, de semmi extra, nem gondoltam, h a foga lesz. Ma este nagy lelkesen elkezdte kiabálni, h mamama és néha bababa. :D Minden nap játszunk a franciaágyamon legalább egyet, ilyenkor ráhasaltatom a hasamra, és matatja az arcomat, ruhámat, stb. Na ma úgy belenyúlt lendületből az orromba a nyújtott ujjával, h durván vérezni kezdett. :D

Azért is nem jöttem, mert sokat szívtam a pelusrendeléseimmel, eltűnt 300font a kártyámról többek között, meg kellett kérnem egy barátnőt, h utaljon az egyik webshopnak, és itthonról küldeni a pénzt, úh volt minden. :?
Meg lecseréltem a babakocsinkat. Mióta a sport részt használjuk, zavar, h nem tudom Lillát szembe fordítani, így elkezdtem agyalni, majd vmelyik nap majdnem kiesett, mert béna az öve, csak alul van rögzítve, így egy hurokban megy át a vállain. Így símán ki tud bukni, ha előre hajol. Meg lehetne javítani, ha rögzíteném felül az övet, de nem foglalkozom vele, ez megadta a löketet a cseréhez, ha már 2 szempontból sem szeretem. Nézelődtem sokat a neten, kiválasztottam párat tesztek alapján, majd elmentünk a brendonba is élőben tesztelni. Csak úgy poénból beleültettem utoljára a concord neo-ba, merthogy nagggyon drága, úh nem igazán jött szóba, csak úgy... És annyira jól ült benne Lilla (van a sportrészben szűkítő), és olyan jó volt tolni, totál beleszerettem. Agyaltam persze azonnal, itthon egyből elkezdtem keresgélni, végül a német ebay-en találtam egyet nagyon olcsón, 249 euro volt (Új), így szállítással együtt 76.000ft-ba került. Fura, mert minden máshol 299euro az ebayen is, és ennek a boltnak a rendes, nem ebayes weboldalán is 350-ért adják...mind1, jól jártunk. :) Ez a 2008-as verzió, igaz a 2009-est próbáltuk, de utánanéztem, egy az egyben ugyanaz, mm-re pontosan, csak újak a színek, és a szűkítő alja az újnak rövidebb, ennyi. Úh úgy döntöttem, h nem költök annyit az újra, pedig már kezdtem agyalni, h hogy szorítsam ki valahogy, annyira beleszerettem. :D Ha minden jól megy, akkor a héten meg is jön. :)

Hát ennyi van velünk, mostmár tényleg visszacsatlakozom...:oops:

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Épp egy porszívózás után és egy felmosás előtt vagyok :roll:

Sensi
- gratula az első foghoz!!!
Nálunk is sokszor történik az, hogy szemben fekszünk a nagyágyon, Lotti pedig matat a fejemen és a múltkor beleakaszkodott a szemembe, előtte az orromba nyúlt :roll: Sőt, néha annyira hasba vagy mellbe rúg, hogy azt hiszem, betojok :shock: Tudom, hogy nem szándékos nála, de akkor annyira ideges tudok lenni :roll:

LKata - nálunk nagyon durván alakul az alvás!!! Most pl. vannak napok, amikor nappal 4X is alszik, de ez amiatt van, hogy nagyon pocsék az éjszakánk. Pl. tegnap elaludt 21 körül, de nagyon sokszor felkelt éjjel, majd hajnali 4-5-ig fent volt és az ágyunkban köztünk aludt végül negyed 7-ig.
Szegény Norbika, nagyon kis szegény ezen a képen, úgy lehet őket sajnálni, biztos fáj neki nagyon :cry: Kitartást!!!
Bio zabpehelyről nem tudok nyilatkozni, én a Milupa 7 gabonás pelyhét adom a gyümikhez, az nagyon jó, vízzel kell elkeverni.
A torta valami eszméletlen gyönyörű, nagyon ügyes vagy!!!

Éva - nagyon-nagyon gyönyörű Lora!!! Szuper a ruci, mintha rá öntötték volna, a haját nagyon ügyesen megcsináltad!!!
Jobbulást Áronnak és neked!!!

Clau - nálunk is a távirányító és a mobil a másik két favorit a papucson túl :lol: Képet rakj majd fel!

Azt olvastam, hogy egy 8 hós babának az esti alvásigénye 11-13 óra, a nappai pedig 2-3 óra, na ehhez képest nálunk az éjszakai volt ma kb. 8-9 :shock:

Mi megvagyunk, nehezen viseljük ezt a meleget, ugye nálunk a lakásban van vagy 27-28 fok :roll:

Na megyek felmosni, ma jön megint érdeklődő a lakásra.

Kép

Kép
nusildi

Ildi,
nálunk az éjszakai 11-13 óra megvan, de nappal csak fél órát hajlandó aludni egyszer... :(

Tegnap addig erőlködtem, míg sikerült napközben 2 órát altatnom - lehúztam a redőnyt és a sötétben bealudt - viszont este 2 órával később feküdt le így, úgyhogy semmi értelme sem volt...

Kép

Kép
sz.veronika

Sensi
Köszi, de megoldódott. Hajdúszoboszlóra megyünk, egy rokonunknak van ott lakása, ingyen ideadják, így legalább olcsóbb lesz.
Viszont nyáron szeretnénk Balatonra menni, úgyhogy lehet, hogy megkérlek, hogy mérd fel a terepet. Főleg az érdekelne, hogy mennyiért adják ki a házakat.
Köszi a választ a pelussal kapcsolatban. Muszáj lesz valamit csinálnom, mert amint pisi kerül a pelusba, rögtön szagos...

Bori is szétszedi az arcom...rettenetesen tud fájni. De a legjobb az volt, hogy feküdtem mellette, erre elkezdte szopni az orrom... :lol: Még jó, hogy nem talált benne semmit... :lol: :lol: :lol: Ja, és szeretne játszani a cicimmel, de nekem nem tetszik az ötlet... :roll:

Éjjeli alávsigény 11-13 óra? Nálunk összesen nincs ennyi alvás....
:shock:
Tök jó! Túl keveset eszünk, túl keveset iszunk, és ráadásul nem alszunk eleget. Mi lesz ebből a gyerekből... :?
Ma vettem a piacon meggyet, azt adtam Borinak elmával. Ízlett neki. Na jó, ne gondoljatok nagy mennyiségre, de legalább nem feszítővassal kellett kifeszítenem a száját, hogy belerakjam a kaját. Ez is valami. :lol:
Ja, és elmentem turizni, és tök jó nyári cuccokat túrtam Borinak, ráadásul nagyon olcsón. Asszem rá fogok szokni, főleg, hogy a kaja miatt állandóan öltöztetni kell.

Megyek, mert halomban áll a vasalnivaló. Ez egy örök körforgás. Mire összeszedem az új adagot, nem végzek az előző kettővel... :roll: Hogy miért is kell nekem minden cart kivasalni... :?

marek

Ildi, Nyugtonmalac, Marek, Sensi, Kata,
meg még más októberben szült kismamák.

Lehet hogy nem emlékeztek rám, de anno én is sokat chatteltem mikor még terhesek voltunk.
Azóta Linda is már lassan 8 hónapos. Kép:

/törölve/

Próbálok bekapcsolódni, de nagy meló mindezt visszaolvasni.

Ancsa (Anikó)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa123 2009.05.27 10:08-kor.

Kép
ancsa123

Sziasztok!

Húú, LKata, nem semmi milyen szép ez a torta :shock: , mennyi időbe telik egy ilyet megcsinálni?
Fogzást sajnálom. Jaj mi vár még ránk, ha nálunk is beindul :?
Zabpelyhet még nem próbáltam eddig.
Milyen jó a sérója Norbikának.

Bettyna: nem tudom még, hogy tudunk e jönni a talira, pedig már úgy beleéltem magam. Főleg mert olyan rég voltam már Tatán, esküvőm városában. Mamám júniusban ünnepli a 80. szülinapját és nagyon úgy néz ki, hogy pont az a hétvége lenne jó a családnak ünnepelni. És mivel Mohácsra utazunk így azon a hétvégén, esélyem sincs eljutni még csak egy rövid időre is a találkára :( :( :(

Éva: nagyon csinosak voltak a gyerekeid a lagziban!!

Veronika: Pálmi akkor legalább az éjszakákat teljesen átalussza, ha csak ennyit alszik nappal?
Balázs délelőtt és délután alszik általában 2-2 órát, de volt már , hogy délelőtt 3 órát is szundizott egyhuzamban. És amióta hazajöttünk a sárvári kiruccanásból, ahol 2 éjszakán át is aludt este fél 9-től reggel hatig egy mukk nélkül, azóta itthon is folytatta e jó szokását. Csak nekem nehéz, hogy így már reggel 6-kor kezdődik a napunk.

Marek: fogzás,nem alvás :(

Sensi: nálunk is egy jó ideig eltartott a BCG oltás míg látható is lett ill. kifakadt. Elméletileg az is jó, ha már érzel ott egy kis dudort (látni ezt nem lehet, óvatosan menj ott végig az ujjaddal, érezni fogsz egy dudort, bár lehet, hogy ez is kis idő, mire ez kialakul)

Nálunk nincs semmi különös, Balázs kúszik ezerrel a szobában. Ma voltunk dokinál, 6540g és 67 cm. 310g-ot hízott 1 hónap alatt, ami végülis szuper ahhoz képest, hogy az első 6 hónapban amikor még csak szopizott 400 g-kat hízott egy hónap alatt.

huh, ébredés van, mennem kell, hát akkor a képek még mindig váratnak magukra mire felteszem :?

clau06
Budapest XXI. kerület

clau,
igen, az éjszakákat nagyon jól nyomja :) 12 óra kajálás nélkül :) bár mióta ilyen meleg van, van hogy iszik 1-szer hajnalban.

Hoztam képeket!

Hasonfekvős-nézelődőssé alakítottam a babakocsit :)

Kép

Egyedül iszom a csőrös pohárból:
Kép

Apa hasán:
Kép

Az új tigrises ugrálóm!
Kép
Kép

Kép

Kép
sz.veronika

Jó reggelt!

Úgy eltűnt mindenki. Mi van veletek?????

Nálunk most kicsit rosszabb az idő, de megmondom őszintén nem bánom, hogy nincs az a nagy meleg.

KI HOVA MEGY GYEREK NAPOZNI????? MENTEK EGYÁLTALÁN VALAHOVA????

Kép

Kép
mtücsök

Na sziasztok (bár sokan nem voltak az ucsó hozzászólásom óta :roll: ), újra itt.

Tegnap szépen kinyaltam a lakást, jöttek érdeklődők, persze túl hangosnak találták a kecót, mert itt az M3 :? Aztán este átrendeztük a lakást, mert tegnap Lottika sikeresen bevágta a fejét a vasasztalba és jó piros lett a szeme alatt és az orránál is, úgyhogy most az egész kecó habitapi és paplan és párna...

Amúgy nagyon megy a leányzó, mászik ezerrel, kissé ügyetlen még és instabil, de amúgy megy neki és nem is áll meg (bár most végre alszik), úgyhogy nagyon ott kell lennem, hogy nehogy eldöljön.

Mtücsök - mi sajna vasárnap sehová se megyünk, mert páromnak a mh-én sportnapok lesznek és megy focizni :roll:

Veronika - nagyon édesek a képek!!! Az a tigrises ugráló nagyon jónak néz ki, látszik,hogy élvezi Pálmi!

És mivel ennyire nem ír senki, hotam csomó képet :wink:

Kép hozzátenném, én hasra tettem a habitapi közepére, fél perc múlva már így volt

Kép majd újabb fél perc után így :wink:

Kép a száradó ing hatott rá

Kép utána ült

Kép bónuszkép

Na megyek, írjatok!!!!!!!!!!!

Ja, tegnap sóskát evett és ízlett neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bár azt ugye nem tudom 3 napig kínálni, mert azt írják,hogy sóska és spenót heti 1X legyen csak :roll:

Kép

Kép
nusildi

Ildi,
látszik, hogy Lottika mennyire nyüzsög :) Ma megyünk gyógytornára, kíváncsi vagyok még mindig azt mondja-e, hogy Pálminak nincs semmi lemaradása, vagy ad végre valami feladatot?
Látom tiszta habtapi az egész lakás :lol:

A tigrises ugrálót nem bírja ám sokáig 2-3 percig van benne, mert amúgy még nem is ülhetne ugye... csak annyira nem használja a lábát, hogy gondoltam, ezzel hátha...

Gratula a sóskához, mi Holle bébiételes spenótot próbáltunk, az nem nagyon ment :? belekóstoltam, nagyon tömény volt, valamivel majd legközelebb felhigítom...

Na megyünk a tornára... majd jövök :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!
Én is azt akartam kérdezni, hogy merre van mindenki. Csináljunk már valamit, hogy kicsit felpörögjön a topik!!!! Mondjuk dobjak fel megint valami érzékeny témát? Mondjuk akkor meg hajba kapunk, úgyhogy az nem biztos, hogy célravezető... :lol:

Veronika
Írd majd meg, hogy mit mondott a gyógytornász!!! Mondjuk nem hiszem, hogy le vagytok maradva, de ha igen, akkor mi is... :roll:

Ildi
Nagyon édes Lottika! Az ilyen balesetek sajnos elkerülhetetlenek, nem lehetünk mindig mindenhol ott, hogy elkapjuk őket... :roll:

MTücsök
Jöttök a talira? Gyertek légysziiiii!!!!

Rólunk:
Rettentetes éjszakánk volt. Fél tizenkettőkor felsírt, nem volt elég a cumi, de cicin se aludt el. Egy óráig próbálkoztam hátsimi, cumi, cici felváltva, de semmi. Végül minden félreraktam az elveket, és befektettem magam mellé az ágyba. Ott se tudott elaludni sokáig, de ott legalább nem sírt. Fél háromra aludt el, akkor visszaraktam a kiságyba, ahol fél hétig bírta. Most alszik, mert persze őt is kikészítette az éjszaka.... :roll:

marek

Sziasztok,
azt hiszem nem megy nekem ez a fórumozás. Senki sem válaszolt, ami meg kell hogy mondjam rosszul esett mert képet is tettem fel a kislányomról.
Persze régen volt a tavaly és azóta már teljesen összerázódtatok.
Nagyon édesek a gyerkőcök, gratula!
A.

Kép
ancsa123

Sziasztok!

Veronika: de ééééédes Pálmi ahogy ott könyököl a babakocsiban :D és az a tigrises ugráló haláli, nagyot nevettem rajta, hogy a hátuljára még tigris farkát is rávarrták :lol: . Nem is láttam még ilyen ugrálót.

Mtücsök: huh, nekem most eszembe sem jutott, hogy tényleg, gyereknap lesz. Szerintem mi csak simán sétálunk valamerre, ki tudja milyen lesz aznap az idő, bár vasárnaptól már jobb időt mondtak.

Ildi: látom nálatok is már az egész lakás játszótérré változott :D

Ancsa: alig volt valaki a fórumon amióta újra jelentkeztél, ne sértődj meg kérlek, hogy nem reagált senki :cry: . Én is csak most olvastam a tegnapi hozzászólásodat, amiben a képet már úgy látom kitörölted. Időben pl. az én tegnapi hozzászólásom később van,mint a tied, de amikor te elküldted, akkor én még javában írtam az enyémet, eközben nem szoktam frissíteni, mert csak elúszna mindaz, amit addig írtam. Én pl ezért nem tudtam eddig a hozzászólásodra reagálni. Pedig nagyon kiváncsi lennék a kislányodra. És mesélj még többet mi mindent tud már Linda.

clau06
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Ildi!
Köszi! :)
Jaj, igen, én is ideges tudok lenni egy pillanatra, amikor olyan ponton húzza a hajam. Nekem nagyon alacsony a fájdalomküszöböm (erről majd lejjebb is), és a fejbőröm különösen érzékeny pont...amikor a hajamat csinálta Norbi, vért izzadtam. És ezek a babák olyan jól, és hirtelen el tudják találni az extra fájó pontot, h iszonyat!
De ügyes Lottika, h már ennyire közlekedik! Szegénykének puszi a bibikre! Látom, katasztrófa- vagy inkább babasúlytotta (ez ugye ly?! :oops:) övezet lett a lakás. :D Nálunk is kb ez lesz, ahogy elindul majd, veszem a következő 2 csomag haptapit. Nálunk kő van mindenhol, úh muszáj...kb születése óta attól rettegek, h mi lesz ha elindul, szétveri a kis buksiját a kövön, ha kicsúszik a keze, orrabukik vagy eldől.
Be tudod linkelni ezt a milupa 7 izét, légyszi? :) Ez akkor nem tejpép, ugye?
Nekünk akkor megvan az alvás adag, éjjel 11-12 órát alszik, nappal pedig 2-t mondjuk. Eddig ébredt 7körül, gyors szopi, aztán még aludtunk 1-2 órát, de 2 napja már csak 9 körül ébred, így kimarad a kora reggeli szopi, egyből reggelivel kezdünk (szopi+tejpép).

Marek!
Na, akkor jó pihit nektek! Biztos jól lesz lelazulni egy kicsit!
Remélem sikerül kezdeni vmt a pelusokkal, én is nagyon megijedtem, mikor elkezdtek szaglani. Esetleg még mehetne teafa olajos vízbe ázni, de ezt még nem próbáltam, csak eszembe jutott.
Hát most megkérdeztem nagyanyámat, azt mondta, h a szomszéd utcában 3e ft körül van egy szoba. Itt szobákat adnak ki.
Mikor jöttök erre felénk?
Orrszopás. :D:D Ismerős, én is egyszer közel hajoltam hozzá direkt, bekapta az orrom, és konkrétan elkezdte szopizni. Annyira röhögtem, h attól meg elkezdett sírni. :D

Ancsa!
Én emlékszem rád! Nagyon édes a szundizó leányzó! :) Mesélj, mi van veletek?

Clau!
Köszi, lecsekkolom majd a dudort!

Veronika!
Nagyon tündér Pálmi! :)
Ez a tigrises izé nagyon édes. De ha nem haragszol, leírom az ilyen ugráló izékkel való tapasztalatomat. Aidan-nek is volt, akire vigyáztam, ő 5hós korától használta, és azt vettem észre egy idő után, h totál lemerevedett a gyerek, megszokta, h hintázik, és nyújtott lábbal ácsorog, lökdösi magát a hintában, oylan mereven tartotta ezután a lábait, h nagyon megszenvedtünk, mire lazult kicsit a mozgása, és meg tudott tanulni végre mászni. Sztem ilyen pici korban kifejezetten káros. Onnantól jó lehet, amikor már magától feláll, és lépked (még kapaszkodással)
Lillusnak is van ilyen macskás rucija. :)
Mesélj, mi volt a tornán?

Tücsök!
Mi nem hiszem, h gyereknapozunk. :) Más kérdés lenne, ha Pesten lennénk, akkor talán állatkert.

LKata!
Neked múltkor elfelejtettem írni, h kitartás a fogakhoz! Puszi Norbikának!

Ma valszín megérkezik az új járgányunk, mert lehet követni az útját, és 9.30kor már Pesten volt...tegnap este még Ausztriában volt. :D Majd teszek fel képeket. :D
Lilla azóta határozottan nyugisabb, mióta kibújt a foga, de egyébként előtte sem tűnt fel annyira, h hűűű, most nagyon nyűgös...nyüszis volt picit, de semmi extra.
Tegnap sétáltunk, és találkoztunk 2 babával (9hó és 1év), az egyik anyukát ismerte anyukám. Beszélgettünk kicsit. Kérdezték, h szopik-e még, mondom még naponta 5x (néha csak 4). Úgy néztek rám, mintha kb azt mondtam volna, h már táncol és énekel. Nem fura ez? Meg anyukám is azt mondta, h szerinte mostmár felesleges szoptatnom, ha már csak ilyen kevés van (nem tudom, de sztem kb napi 200-300ml). Oké, ő huszonéve nevelt babát utoljára. De miért reagálnak így a mostani babás anyukák? És ezután az egyik közölte, h nem issza a tápszert a kislány, ezért rakott már bele jóó sok cukrot, meg kakaót (!!!), és úgy sem kell neki...még szerencse. :?
Jaj, tegnap előtt oylan rosszul lettem, azt hittem meghalok. Tejérzékeny vagyok, de csak holosan, néha nagyon gáz, néha meg semmi reakció. (de azért legtöbbször gáz) Ettem vacsi után egy fél somlóit, mert nagyon megkívántam, és fél óra múlva úgy görcsölt a hasam, h majdnem elájultam. Elszaladtam wc-re, mert közben majdnem hánytam is, de végül nem, kibotorkáltam, és benyitottam a fürdőbe szólni anyukámnak, h rosszul vagyok, aki közben Lillust fürdette Gyorsan lefektetett a kőre, és lassan jobban lettem. A majsnem ájulás a görcstől volt, ennyire alacsony a fájdalomküszöböm. És meg vagyok róla győződve, h azért van ez a tejallergia, mert túl korán, és túl sok tejet kaptam gyerekkoromban. Mivel egészen 18 éves koromig semmi bajom nem volt soha tőle, ahogy már írtam korábban is. Na én ezért vagyok nagyon óvatos a HT-vel, mindent kb 1 hónappal később adok, mert kitudja mire lesz allergiás 20 év múlva az ember azért, mert túl korai volt vm. :?

Szép napot!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

és végre jövök a képekkel:

hintázunk:

Kép

HVG-t olvasok:

Kép

imádom a kanalat:

Kép

sárvári fürdőzés:

Kép

mégegy fürcsis:

Kép

így aludt a fürdőben:

Kép

clau06
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Ancsa - Én is emlékszem és valóban eléggé le vagyunk lassulva mostanság. Nyilván ez egyenes arányban áll a gyerekeink gyorsulásásval. :wink: A képet én sem látom, sajna.

Éva - Gyönyörűek a gyerekek! Lora kész kis hölgy!

Clau, Ildi, Veronika - Cukik!!!!!!
Clau - Olyan jó lenne, ha másik hétvége lenne jó a családnak! :oops:

Sensi - Gratula a fogacskához!!!!

Rólunk - Rettenetes nap volt a tegnapi! Délelőtt szinte semmit sem aludt Szabi, úgy mentünk tornázni, amit természetesen ilyen formán szabotált is. Utána épp csak beugrottam a boltba, de már üvöltve jöttünk ki. A pénztárnál előre engedtek.... :shock: Lehet, hogy legközelebb is megbőgettem? :wink:
No, aztán hazaértünk végre, beájult. Aludt 2 órát :shock: , majd 1-et ébren volt, de abból 45 percet üvöltött,a többiben kakilt. Enni nem igazán akart. Tegnap előtt belekönyökölt a mellembe, ami szépen kezdett bedurrani délutánra, de nem akarta kiszívni. A mellszívómat meg kölcsönadtam, mondván már ezer éve nem kellett. Murphy!!!! :evil: Na az lett a vége, hogy estére már majd beoisiltem, ha hozzáért, de ő csak rajtam akart mászni! Remek. Apa focizott 9-ig. :? Gyors telefon, mellszívó kunyizás. Nagy nehezen elaludt, mire nekiálltam szivattyúzni, felébredt. ÁÁÁÁÁ!!!! 45 percen át altattam, közben megjött apa. Sántán. Kiment a bokája. :? Még jobb. Gyorsan mentem a zuhany alá felpuhítani a cicit, közben termsézetesen Szabi ébredt ordítva, apa fél lábon altat, de nem megy. Szabi cicire, nyammogás, semmi szívás, de legalább elaludt. Mellszívó újra. És nem jött semmi!!!!!! Ne hittem a szememnek.Maszíroztam, semmi, de legalább már jól fájt a bimbóm is a szívótól. Tettem rá borogatást, az se használt. Éjfélkor már majdnem ott tartottam, hogy megyek az ügyeletre, mert felrobban a mellem. De inkább kiültem a konyhába és 1 teljes órán át csorgó könnyekkel maszíroztam. Annyit sikerült elérnem, hogy kicsit lazult,de kiszívni semmit, így legalább el tudtam aludni. Szabi viszont óránként kelt innentől kezdve. :roll: Végül hajnal 6-kor magyarázva. Na, akkor a hónom alá vágtam és végre ki tudta szívni a nagyját. A hab a tortára, hogy mindeközben újra nagylány lettem. Lehet, hogy emiatt is volt az egész tegnapi nyűglődés. Plusz, a jobb felső rece is tapintható Szabi szájában!
Ma a reggeli fársz után vidáman telik a nap, apa elbicegett a sebészetre, Szabi eddig aludt (fél óra).
Remélem mára nem lesz semi meglepi. Inkább aludnék egy jót délután....

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

sziasztok

az utolsó hsz-omra, valahogy nem reagált senki, de már mindegy.

éva,sz.bettyna: gratula a fogacskához

linhbaba: utólag nagyon boldog szülinapot. én is Tominak akartam elnevezni a fiamat, de az apja meg azt szerette volna, ha az ö nevét kapja meg. én meg engedtem neki /de még most is bánom és szerintem a Tomi jobban illett volna neki :twisted: /

zsuzsu: fiadnak boldog névnapot /szintén igy utólag/

mtücsök, nyugtonmalac: gratula a gyerköcökhöz, nem semmi, hogy már állnak :lol:

clau: még mi is benne vagynk a fogatlan klubba :wink:

l.kata: szegény Norbika milyen szomorú képet vág ezen a rágókás képen :cry: . gyönyörü a torta :lol:

sz.bettyna: én akarok menni a talira, de minden a férjemtöl függ, hogy dolgozik-e, ha nem fog, akkor elvisz, majd küldök pü-t, amint tudni fogjuk, hogy mi lessz

éva: jobbulást, lányod nagyon csini volt :wink:

marek: nálunk is inkább szopi van és csak kóstolgatás, pedig az elején olyan szépen kezdett el enni. :roll: lehet, hogy a meleg miatt van, hogy inkább szopizik.

sensi: gratula a fogacskához és a baba kocsihoz

ancsa123: üdv újra közöttünk.irj magatokról egy kicsit többet. a képet miért törölted?ja, most olvasom, hogy mi a gond. ezen ne sértödj meg, ahogy clau is irta, nem sokan voltnk most. ez néha igy megy. pl. a múltkor én is irtam,kérdeztem és képet is tettem fel, mégse reagált rá senki, pedig én mindig vagyok, néha ilyen is elöfordul.

ildi: nagyon vagány az ülös kép :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

sensi,sz.bettyna: nagyon sajnállak titeket, jól megszenvedtétek a tegnapi napot.

mi megvagyunk. fiam evés helyett inkább csak kóstolgat és ugynúgy szopizik.közben húzza a hajam, belekap a számba, karmol, csip, leszedi a szemüvegem. állandóan kinoz :twisted: .
szeret a földön lenni, kitekeredik, tolat, szóval szépen lassan ö is beindul :wink: . fogunk még mindig nincs :wink: . az alvással nincs gond. általában 21,30 kor elalszik és 9,30ig vagy 10ig is alszik 1 max 2x felébred éjjel, szopizik és már alszik is vissza. napközben is alszik általában 2 órát.
tegnap du. 3 órát aludt egy húzomban. este 22,30kor elaludt, reggel 9,30kor felébredt, szopizott, kicsit játszottunk, kimentem kávét fözni, mire vissza értem ö vissza aludt és AZÓTA IS ALSZIK :shock: :shock: .biztos a front tett be neki

itt éjjel borzasztóan nagy vihar volt, nem tudtam töle aludni, hangossan zörgött, villogott és szakadt az esö.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Clau!
Éééédesek a képek, a kanalas a legjobb! :)

Bettyna!
Te jó ég, ez tényleg horror napnak tűnik! Lehet, h Szabi is azért nem akart szopizni, mert más íze van a tejcsinek. :( Mostmár rendben a cici, nem gyulladt be?

Timi!
Köszi! :)
A név választással én is így vagyok kicsit. Én kiválasztottam 4-et nehezen, ami a legjobban tetszett, és mondtam NOrbinak , h válasszunk ebből. Neki a Lilla nagyon tetszett, amikor megszületett, és kérdezte a szülésznő, h mi a neve, már mondta is, h Lilla. Nem tudtunk dönteni előtte, így úgy határoztunk, ha megszületett, azt kapja, ami illik rá. De ő már magától mondta, h Lilla, én meg leokéztam. :) Igaz ennek semmi súlya nem volt, mert csak 3 hét múlva regisztráltuk, és csak az volt a hivatalos, a szülésznő csak úgy megkérdezte, nem is volt sehol feltüntetve, h Lilla. Mind1, már az maradt. Én jobban szerettem volna Mia-t vagy esetleg Maya-t, és utólag sokkal jobban is illenének rá ezek...ha Lillás arca lenne :D akkor nem zavarna, de így egy picit bánt. :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Marek,
azt mondta a gyógytornász, hogy deréktól lefele nagyon laza, olyan mint egy gumibaba, úgy lehet hajlítgatni és nincs semmi izom. Ez utóbbi az előbbi következménye. A lazaságra meg azt mondta genetikai - ez lehet is, mert én is nagyon hajlékony vagyok.

Mondta, hogy mivel forogni is későn kezdtünk, így mindent később fogunk csinálni.

Kaptunk végre feladatokat!

1. kúsztatás: felváltott lábbal (az eddigi páros lábbal helyett). Hasonfekvésben feltoljuk az egyik lábát, és mikor löki ki magát a játék felé, akkor toljuk fel a másik lábát, és utána azzal löki tovább magát, majd újra toljuk az elsőt, stb...

Megint elmondta, hogy ne adjuk neki oda a játékot, tegyük épp csak annyira, hogy ne érje el és küzdjön... ezt nem nagyon bírtam eddig se csinálni vele, csak amikor kifejezetten tartottam a lábát hogy kússzon érte, de amúgy nem, mert rögtön mérgeskedik és sír, hogy nem éri el :oops:

2. vegyek ilyen henger alakú felfújhatós izét (nemtom mi, ma benézek egy bababoltba) azt kell a hasa alá tenni, hogy négykézlábhelyzetbe kerüljön és tartsa magát elöl a kezével, hátul térdelésben

3. hasonfekvésben feltolni mindkét lábát és oldalról benyomni alá térdelésbe - nem könnyű... neki se, nekem se ment igazán, de gyakorolni kell :)

Sensi,
köszi, erre nem is gondoltam, hogy ilyet is okozhat. Csak arra gondoltam, hogy nem jó a gerincének mivel még nem ülhet, úgyhogy csak pár percre tettem be. De most a gyógytornász is eltiltott tőle, azt mondta majd akkor ha már ülni tud, de akkor se sokáig, mert ugyanolyan hatású, mint a bébikomp, amit szintén csak napi max. 30 percig lehet összesen, több részletben.

Timirosicka,
de jó, hogy írtad, akkor még nálatok is csak ez a tolatás van? Jó, hogy vagyunk így többen, mert így látom, hogy még nem gáz :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!!

Csak villámtempóban.......

Konsti vasárnap óta-remegő kezekkel és lábakkal ugyan, de -kapaszkodva feláll :lol: :lol: Ahol tud kapaszkodni próbálkozik.....
Tegnap kipróbáltuk a homokozást, nagyon tetszett neki, morzsolgatta, na és persze ette volna....
MINDENT töm a szájába, de nem lep meg, tudom Ők így tapasztalnak még.
Fogunk még mindig kettő, de nagyon készülődik a többi.
Nagyon megjött az étvágy, de főleg a tápszer a menő... :o :shock: :( :cry:
Ki is kerekedett, kíváncsi vagyok mit mutat majd a mérleg a jövő héten.
Nagyon sokat magyaráz, tündéri, nagy boldog örömforrás.
Éjjel egyszer kel, állva követeli a kajcsit, aztán alszik regelig. Nappal 3-4 órát is alszik két részletben. (1- és 3 óra kb.)

Ildi!
Lottibabalány nagyon ügyes!!!! Konstim ugyanez, egy az egyben!!! :lol: :lol:

paradicsom: nálunk nagy dilemma. Apa minden formában utálja. Ábel szintén, én főzve szeretem. Kíváncsi leszek Konstira, de megvárom, amíg lesz finom, zamatos, hazai pari a piacon.

Éva!
Nagyon csinik a gyerekek, az ikrek nagyon egyformák :)

L.Kata!
Még nem adtam zabpelyhet (semmilyen gabonát), ellenben ma megcsócsált egy kiflicsücsköt, kb. 4 morzsát elfogyasztott..
Norbinak puszik!

Sensi!
Gratu!
képeket várom!

Marek!
Muti a turis szerzeményeket! :)
Ide is jöhetsz vasalni :wink: :wink: :wink:

Ancsa!
Én is emlékszem Rád, és örültem, h felbukkantál. Láttam Linda képét és nagyon aranyos. Gratulálok, sok boldogságot Neked.
Szívesen olvasnék, h mi történt veletek, szülésed, megtapasztalásaid, de nem akarok erőszakos lenni.
Pussz!

Veronika!
Pálmi nagyon nőcis!! :)

Tücsök!
Napozni??? Játszótér.... :lol: :lol: :lol:

Móni!
A vajbab a zöldbab egy formája....

Clau!
Balázs korán kezdi a művelődést!! :lol: :lol: :lol:

Bettyna!
Jobbulást apának, babának, mamának!!! :) :)

Timi!
Ha vígasztal, én már 3 éve nem viselek fülbevalót :lol: :lol: :lol: ......Most kicsit nehéz velük, de olynan hamar felnőnek....
Konsti is fog mindent, karmol is és alig lehet pelenkázni....van, hogy fejjel lóg az ágyába a pelenkázóról, miközben próbálom öltöztetni....

Csajok!!!!!
megbeszéltük, h a fontos dolgokat kiemeljük. Vastaggal, színessel, nagybetűvel..... lécccccccccciiiiiiiiiiiiii! :D

Képzeljétek, Konsti pár hete végigüvöltötte a fürcsit. Tegnap este lavórban fürdött így:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép

Kép homokban..
Ábira muszáj sapi, különben vödörrel önti a fejére a homokot... :evil: :o :shock:
Köszi mégegyszer a köszöntéseket!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?