Új privát üzeneted érkezett!

TIMIIIIIIIII ?????????????

KépKép
noba
Budapest

Móni, igen, a 7-ei hétről van szó. De no para, ha ez nem jönne össze, megyek a 21-i héten is :? De annak örülnék a legjobban, ha minden alkalommal tudnánk találkozni :D

Nyuszi, Babus, jaj de jó!!!!!!!!!!!! :D :D

Timi, ne tedd ezt velünk! Az ujjunk már egészen keresztbe ragadt a szurkolástól, az oldalunk meg kezd teljesen kilyukadni :wink: jelentkezz!!!!!!!

Zsófi, ez nagyon durva!!! De már nekünk is előfordult többször, hogy ki tudták volna nyitni, de valóban, a gyerekzár pont ez ellen véd. Valami el lehet Nálatok állítva, nézzétek át. De jó, hogy nem történt baj.

Nyuszi, érdekes, a gomba nálunk is megy, bár volt amikor meg nem ették meg. Nem is értem én ezt. Mindenesetre nem volt rosszabb az alvás amiatt, mert nehéz étel.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Törpi,szerintem Timi nézi a kedvenc filmjét,azért nem ír.Most megy az rtl-en :lol: :lol: :lol:

KépKép
noba
Budapest

Nyuszi :lol: :lol: :lol: :lol:

törpilla812

Kimentem ma apával meg sógorékkal Ausztriába. Van egy Kinderwelt nevű paradicsom. Végre vettem csajoknak játszós kabátokat, de találtam nekik csodaszép H&M-es hello kitty-s pizsiket 4 euroért, pólókat 1-2 euróért. Teljesen jó kis délutánunk/esténk volt apával, és csajok is nagyon okosan viselkedtek a babysitterekkel. Már csak overál kéne, mert az nem volt a méretükben szép.

törpilla812

Jó reggelt!

Úgy néz ki siker van! Tegnap megegyeztünk a vevőkkel, de majd csak akkor leszünk nyugodtak, ha kezünkben a banktól a papír, hogy nincs tartozásunk. Decemberben tudnak fizetni, úgyhogy még lesz jó néhány idegörlő hetünk, na meg neki kell állnunk albérletet keresni.

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat! Nyulasz neked külön a megerősítést! :wink:

Nyulasz: felétek csak úgy kacsingatnak a gombák? Fel sem tűnt, majd legközelebb jobban körülnézek! :lol: Imádom a rántott gombát, gyerekek régen nem ették sehogy sem, azóta meg nem próbálkoztam, de most jó ötletet adtál (megint). :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó reggelt!

Timi :D szuper!
Szerintem ízlés folyamatosan változik.Nálunk a borsóleves volt olyan,amit mindig kínáltunk nekik,és eleinte 1 kanál után a borsó héját köpködték ki,majd pár alkalom után már több kanállal is ettek,most meg már nagyon szeretik.Tegnap az volt,meg kakaós palacsinta,Noémi majdnem 3-at megevett belőle :lol:

KépKép
noba
Budapest

Timi: jupijééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

csak azért kicsi mert nagyot majd akkor amit írtál :wink:
Nyulasz: na nálunk még mindig nem eszik borsot :?
Zsófi: juj :shock: de tényleg nézzétek át probálgassátok mert a gyerekzár tényleg azért van h belülröl ne lehessen kinyitni
Törpi: ügyivásárlo :wink:
vmit elállitottam a szülinapi telefonomon :oops: most letöltöttem a leirást Apa kiolvassa mert ugyan neki is ilyen van de foggalma sincs :shock:

babusok
Budapest

Törpi,hú,de szuper hely lehet :D Ügyik vagytok!

KépKép
noba
Budapest

Babus,milyen telefon?Van olyan rajta,hogy "gyári beállítások visszaállítása",és akkor kezdheted elölről.

KépKép
noba
Budapest

na sikerült :lol: vmi képernyőforditot vagy mit elnyomtam :oops:

babusok
Budapest

na ezt elmesélem aztán megyek dolgomra :lol:
tegnap vendégség meglepöen jol indult csajok egyböl bementek nekiálltak játszani majd 1 ora mulva Lalunak legörbült a szája és iszonyat szivfájdito sirásba kezdett h menjünk haza de nem mondott semmit és ezt egyik pillanatrola másikra :shock: picit tereltema figyelmét ivott de sehogy se lett az igazi...igy mentünk végülis akkortájjt terveztem hazajönni aztána kocsiban mondta h hiányzik APA :lol: jaj annyira cuki volt majdnem sirtam :cry: aszem jokor jön most h itthon lesz kicsit Apa :wink:
Csajok akkor találjátok ki h mi legyen melyik nap :wink: nekem sztem mindegy :lol: csak tudjuk elöre :wink:

babusok
Budapest

Babus: majd zaklathatlak néhány kérdéssel albérlettel kapcsolatosan? Ha nem, akkor is téged kérdezlek, mint rutinos albérlőt! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sehol senki? jaj, engem úgy elkapott a szomorúság, Alexa meg biztos érzi, mert egész délelőtt szeretgetett, simogatott, puszilgatott, hagytam is magam, tőle ez nagy ritkaság. Azért nevettem is jót ma, stori a következő:
Hanga ül a játékos dobozban, nyomkodja a sütifalót, Alexa áll mellette.
Sütifaló: szeretem a sütit
Alexa: FINÓÓÓÓM - jó hangosan és érthetően és fáziskésés nélkül vágta rá. :lol: Már befejezi a mondókák végét, persze csak az utolsó szót és ma mondott valami összetett mondatot is, de amilyen lüke vagyok nem írtam fel és el is felejtettem. :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, jó dumás kis csajszi!!!!! Én néha ezért szoktam ide írni a dolgokat, amit mondanak, mert itt tuti megmarad. Papírt, noteszt elhagyok :oops:
Ház - éljen! De tényleg még csak kicsit, csendben. Egyenlőre. Bár adásvételit köthettek, a fizetési határidőt meg decemberre írjátok. Írtok bele foglalót is, így ha eláll a vevő, azt bukja. Kicsit talán nyugodtabban lennétek. Megértheti, hogy Nektek kell valami biztosíték, mert ha elállnak a vételtől, az addig kiesett időben Ti nem kerestetek másik vevőt. (Esetleg arra is lehet hivatkozni, hogy fizetésképtelenné váltok... rizsa...., amit csak kell, hogy megértsék, Nektek fontos a biztosíték, nem lóghattok a levegőben) Akkor kari új albiban? Jaj, izgi lesz azért, nagyon :)

Zsófi, én gondoltam arra, ha G esetleg azon a héten otthon lesz, nem ugrasz fel egy estére? Tesódnál nem tudnál ott aludni? Jó lenne megint talizni!

Babus, aranyom, ennyire ki van éhezve apára? Azért kicsit irigy ezért, én annyira örülnék, ha ennyire oda lennének apáért :oops: Pedig ő úgy imádja őket, annyit foglalkozna velük, és ha hagyják, olyan jókat rötyögök rajtuk, apának olyan jó kis ötletei vannak :D

Nyuszi, nálunk Míra mai napig köpködi a borsó héját. De igazából szinte minden gyümiét, zöldségét. Megőrülök tőle. De neki olyan érzékeny a pocija, nem veszekszem vele érte igazából, bízom benne, hogy ő tudja, mit bír és mit nem. Emma eszi, de a borsófőzelék/leves nem tartozik az ő kedvencei közé sem :?

törpilla812

Hello

Nálunk ma vendégek voltak, csak gyorsba olvastam
Timi! nagyon örülök ,de nem mondok semmit én sem

Törpi! tényleg már jutott eszembe párszor, hogy ti ott tök jó vásárokat tudtok csinálni a szomszédban :lol: :lol:

Zsófi! ti a belső zárat használjátok? nem az ajtón lévőt? vagy mi?

Mi jó sokáig jártunk nyitott ajtóval, mert nem tudtuk melyik a gyerekzár "lika" , de mikor a Réka kezdte húzkodni a kilincset, akkor a tesóm megmutatta melyikbe kell a slusszkulcsot dugni, mert mi is megijedtünk

Móni
KépKép
reunion

Lányok,ha valakit érdekel,akkor az intersportban van akciós ETIREL egybeoverál,8990 ft-ért,a kuponnal lejön 15%,ami nov.16-ig használható fel,így 7650 ft.

na olvasok mindjárt vissza...

KépKép
noba
Budapest

Zsófi,jaja,ajtón pöcök!Akkor megvan :D Most akkor tudsz jönni?Vagy mit nem tudsz teleportálni? :roll: Vagy csak nekem nem esett le? :oops:
Hogy vagytok azóta?Taknyossá,köhögés?

Babus,de jó,hogy így odavannak apáért!Nálunk Noémi csak akkor,ha én nem vagyok ott :(

Timi,látod szeret az a pici lány :wink:

Törpi,akkor betegség tényleg nuku?Jól vagytok?
Én már annyira várom azt a csajos estét :D

Móni,jövőhéten valamikor?Ha nem tudnánk összehozni,akkor hozom magammal a csajos estére,és majd eljöttök amikor elolvastad.De hatudtok jönni,akkor szívesen látunk! :wink:

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Nem tudok aludni. :( Nem mintha a Manó tudna, 3 óta cirkálunk felváltva, elalszik mellettünk, visszavisszük, bedőlünk, 5 perc múlva megint jön. Mikor lesz ennek vége? És miért csinálja?
Tegnap nem tudom mi volt a lányaimmal, de mindegyik anyaanyaanya és sírtak utánam és bújtak, mindegyik engem puszilgatott. Sosem volt még ilyen, annyira jó volt! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

juj de jo volt 5.15kor kelni :evil: :evil: már majdnem elfelejtettem miért nem szeretem az oraátállitást :evil: :evil:
de legalább vissza tudok olvasni :wink: :lol:

babusok
Budapest

Csajok akkor nov 7 hétfö vagy nov 8 kedd lesz???
Timi: válaszolok majd emiledre :wink: Drága vagy h írtál no para :wink: sztem is jo ötlet ez a foglalos amit Törpi irt :wink: ügívédetek van? gondolom az is kell :oops: ugye?
jujdejoanyásak :wink: biztos érzik h pont ez kell most a Te lelkednek :wink:
Nyulasz: nincs vmi link az overálhoz?
én még mindig nem tom milyet vegyek :? mi van ha pisilni kell? mondjuk akkor már tökmindegy ha akantárosbol hámozom ki vagy az egybeoverálbol :?
Zsófi: na de jo akkor zármegoldva :wink:

babusok
Budapest

mi tegnap Anyuméknál voltunk Apa dolgozott igy leléptünk inkább :lol: voltunk piacozni sétálni (imádják Anyumék kutyáját sétáltatni 2en fogják a porázt :lol: ) meg megkapták az ajándékokat nagyon bejött a gyöngyfüzös cucc, a fakopáncsos gyümis, állatos aztán majd lehet késöbb böviteni, fel is vették h most akkor nyakláncuk van és be voltak sozva mikor mondtam h ha nagyobbak lesznek majd kisebb gyöngyböl is csinálunk nyakláncot válasz: Anya már nagylány vagyok 8) :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

Basszus, az óraállítást el is felejtettem. :shock: A mai napunk asszem nagyon gáz lesz, remélem anyum jobban van és jön délután, mert apa délutános lesz.

Babus: nagylányok! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó reggelt!

Babus,itt a link:
http://www.intersport.at/eshop/Ski/Ski- ... 42497c52aa

Hát igen,a pisilés,egybeoverálnál ugye letolod,kétrészesnél meg kabát le,és azután tolod le,talán még az egyberészes gyorsabb ilyenkor :roll:

Hú,mekkora az a lutya,vagy ilyen jól nevelt,hogy a lányok foghatják a pórázt? :lol:

Nagylányok,ez tényleg cuki :lol:
Hú,talán jövőre majd mi is kreatívkodunk :shock: :lol: addig majd sokat megyünk maszatklubba.Arra biztos nagyon jó,hogy megügyesednek,és ugye idegen helyen vannak,viszonylag kultúráltan is viselkednek,lehet otthon nem menne ennyire se,sőőőőt,biztos.
Többi linket majd nézem,még megyek kávézni...

Timi,de édesek :D Nálunk Bada volt tegnap ilyen,Noémivel könyvet olvastunk,ő meg folyamatosan odaszaladt,puszolgatott,elköszönt,elment a konyháig,majd visszaszaladt,puszilgat... :lol: Szerintem is érzik,hogy most szomorú vagy,biztos segíteni akarnak,csak nem tudják hogyan.

Noémi este a szokásos műsir,én csinálom a tápit,apa teszi a nagyágyon oda a párnákat a tápievéshez,Noémi megy,hogy ledobja a párnát,és "ANYA TEGYE ODA",mondom,noémi ez butaság,nem szabad ledobni,apa tök jól tette oda.Erre elkezd sírni,és sírva,de mérgesen,kiabálva mondja nekem,"A JÁTÉKMOTOR NEM BUTASÁG CSAK AZ IGAZI"Na most ezt vagy tízszer,mert nem értettem a sírás miatt,apa tanította nekik,hogy az igazi nagy motor az butaság,de hogy mi lett szegénnyel,aztán mikor megértettem,megölelem,mondom így van,a játékmotor nem butaság,erre elindul az ajtó felé,mondom hova mész?LEMEGYEK A KERTBE :shock: ezt is sírva,de üvöltve.

Láttam rajta,hogy valami a kis lelkivilágának betett,mert tápi elött néztünk könyvet,a babóca könyvben is sír mindegyik,mikor a csigarokont nem találják,és azon is majdnem elkezdett sírni. :roll:

KépKép
noba
Budapest

helyzetjelentés aldibol :lol: hamár ilyen korán keltünk :lol:
csimmák voltak még méret is de egyedül mentem igy elhoztam 2-2 párat mindjárt probálunk aztán visszaviszem ami nem méret megkérdeztem azt mondták visszaadják a pénzt hát remélem is :lol:
az overál nagyonnagyon vékony!!! és az anyaga is sztem olyan átázos :?

babusok
Budapest

Zsófi,ja értem már.pedig jó lett volna.Mamáék nem bevethetők? Babus,az etirel is vékony overál,de sokszor nem attól meleg,ha vastag. :roll:

KépKép
noba
Budapest

Zsófi: remélem jó lesz akkor :wink:
na majd lesz vmi overál nekünk is remélem :oops: (Apának kilátásban van jo kis melo lehet akkor wedze lesz ha nem nézek vmi olcsobbat :lol: )
Nyulasz: hu mi lehetett Nonoval? :shock:
hu ez is jol néz ki lehet majd megyünk egy kört h melyik milyen élöben köszi :wink:
kutya palotapincsi, talált kutty :lol: nekem volt spánielem na az szerelem volt nekem majd talán egyszer... :lol: drágaságom sajnos beteg lett de megvárta az államvizsgámat sztem érezte... :(
hát sztem iszonyat cukik voltak maszaton elsöre :wink:

babusok
Budapest

Zsófi: na de ügyik :wink: hu ilyen ügyi Apa aztaaa :wink:

babusok
Budapest

Zsófi: ügyesek, jót aludtak? G. is ügyes!

Lányok nekem a kedd 8-a jobb lenne a Törpis csajbulira, de ha hétfő azt is megoldom.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Bocsi Csajok, csak olvasóban, zajlik az élet nálunk.
Talán nekem is jobb a kedd, mert akkor már romokban leszek a csajaim hiánya miatt (két nap után :oops:), tuti jót fogtok már tenni a lelkemnek. Na persze hétfőn is :wink:

Nyuszi, mi lelhette Nonót :( Aranyom, sokszor maguk sem tudják, ezt olvastam. ilyenkor úgy meg tudom Emmát is sajnálni, ő is néha előadja ezt a műsort :(

Zsófi, de ügyes Apa! Na mesélj a további alvásokról :wink:

Timi, én ilyenkor már vissza sem viszem a csajszikát éjjel, mert ugyanezt csinálja, ordít, újra ébred... hagyom, hadd aludjon tovább mellettem. ott legalább nyugodt, és mindenki pihenten ébred. És az én lelkemnek is jót tesz mostanában, hisz annyira hiányoznak napközben :oops:

Mellesleg napok óta kel éjjel Emma, pisil, majd befekszik mellém, benyakal 2dl innivalót, megint pisil, majd alszik reggelig.

Az óraátállítás miatt meg mindenkitől bocsánatot kérek, miattunk volt :oops: Ugyanis a betegeskedések óta olyannyira elcsúsztunk, hogy az én hajnalban kukorékoló lányaim 8, fél9-kor keltek már (sőt ma Emma régi idő szerint fél10-kor :shock: ), este meg nem bírtam letenni őket, 10 előtt tuti nem bírtak elaludni. pedig a délutáni alvás szokásos időben, 1-3-ig volt kb. De most ezzel az óraátállítással talán helyrerázódunk :oops:

törpilla812

Babus, bocs, hogy az előbbit leírtam, nem akartalak bosszantani :oops:

törpilla812

Törpi: és hogy zajlik az élet? Alexa mellettünk sem alszik, ez a gáz az egészben és így mi sem. Pörög, rugdos, felül, és köhög. Sem az orra nem folyik, nem szakad fel semmi, illetve ma már minha kicsit hurutos lett volna. Most éjjelre kapott fenistilt meg bekentem a hátát azzal a kámforos izével, amit 1x régen próbáltam, amikor taknyosak voltak, de nem vált be, most hátha, mert jobb ötletem már nem volt. Kint van mind a 4 szemfoga, 1 hónap alatt növesztette őket. Biztos ez is közre játszott. Jó lenne visszaállni a rendes kerékvágásba, mert már mindannyian ki vagyunk purcanva.
Az óraállításról meg annyit, hogy Hangának a saját órája működik, hiába húztam el a ma délutáni alvást, ő 1-kor felkelt. Este 8 helyett fél 8-kor mentek fürödni, így fél órával előbb elaludtak, két napja kihagyják a bulit és elalszanak, igaz meg vannak fenyegetve. :oops: Kukásautó a mumus, jön és elviszi a cumikat, rongyikat, ha randalíroznak. Gonosz vagyok, de kihasználom, hogy félnek tőle. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Babus, bocs, hogy az előbbit leírtam, nem akartalak bosszantani :oops:
jaj ne viccelj már :wink:

babusok
Budapest

akkor 8 kedd???

babusok
Budapest

Timi: sztem ez nem gonosz dolog örülj h van vmi ami használ :wink: én azt szoktam mondani h visszavisszük a boltba az aktuális kedvenc játékot :lol:
mi is 8.30kor mentünk aludni kiváncsi vagyok reggelre :?

babusok
Budapest

Banika,megteszed,hogy szólsz,ha lesz etirel overál akcióban?Tegnap megjött Noémié,és nagyon tetszik,de Badának még nem kaptam.

Megteszem,pont ma láttam az intersportos újságot, 3-tól lesz akciós,de bakker 8990ft.Kicsit elszálltak az euro árak azt hiszem.
Az aldis kétrészes is 12900ft
Bár akinek még jó az egyberészes,van az aldiban 104-es méretig 2500ft.Nagyon jó
Én ma vettem 2990-ért téli bakit nekik

Nem nagyon voltam a héten,mert sajnos az anyukámat kellett orvoshoz vinnünk :cry: :cry: :cry: és még nem igazán tértem magamhoz a ct leletétől. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
aniti
Kaposvár

Jó reggelt!

Nekünk a tegnapi nap úgy alakulthogy reggel keltek fél8-kor,tehát hamarabb 1 órával.Aztán délelött kimentünk a kamaraerdőbe sétálni,kicsit elcsúszott a visszajövetel,így ebéd csak fél órával volt korábban mint szokott.Utána aludtak,majd este elfelejtettem,hogy kicsit korábban kéne fürdeni aludni,így fürdés 8-kor,majd fél9 után ráeszméltem,hogy az egyik óránkon már fél10 van,gyorsan csináltam tápit,így szegénykéim 3/4-9-kor mentek aludni,ami az ő órájuk szerint 3/4-10 :oops: Asszem ma már minden úgy lesz mint eddig.Mondjuk eddig az óraátállításoknál már elötte tologattam a fürdés időpontját,hogy ne legyen nagy változás,aztán 1 nap volt csak csúszásos,és utána minden ugyanúgy történt mint elötte...

Zsófi,nagyon ügyik! :D Mi még mindig nem vettünk ágyat(ennek nem szedhető le az oldala,csak 2 rács kiszedhető,de azt nem akarom.Éjszaka milyen volt?

Banika,nagyon sajnálom anyukádat :( sajnos tudom milyen,mikor az emberrel rossz hírt közölnek :(

Overál már van 8990-ért(fentebb írtam is,linket is raktam az osztrák oldalról),november 16-ig van kuponfüzet,amiből a 15% jokerkupon felhasználható rá.Csak én sokalltam így is,de egyenlőre nem kapok,tegnap este is 5200-ig felment a licit egy ilyen overálon,már nem is szálltam be,mert + posta 810,akkor már 6000 fölé megy rendesen,ezerpárszázforint külömbség miatt meg megveszem újonnan inkább :roll:

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Hát nekünk eddíg semmi gondot nem okozott az óraállítás, ez a mostani katasztrófa. Fél 6-kor keltek és jöttek párban, igaz még sikerült másfél órát kihúzni összebújva, de már nem igazán aludtak.

Babus: azért a te módszered megiscsak gyerekbarátabb, mint részemről az ijesztgetés.

banika: sajnálom anyukádat.

Nyulasz: néha csak lesek, hogy hová felnyomják az árakat teszen/vaterán. :shock:

Nekem van intersprortos kuponfüzetem, ha valaki kéri szívesen elküldöm.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi: annyira tetszenek azok az ágyak, de én úgy félek, hogy lepotyognak, persze később biztos nem fognak.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi: nem rossz ötlet, a nagy ágy alá befér a kicsi....esetleg még egy ikerpárost nem akartok bevállalni? :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi: hát tényleg szűkös lehet, de sok jó ember kis helyen is elfér állítólag. :lol: Szóval már gondolkoztál az utánpótláson?! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Hű, de jók! Mi is hasonlóban gondolkoztunk, most ez ugrott egyenlőre. Nem tudom milyen lesz az albérlet, de a mami házában meg hatalmas szobájuk lesz majd egyszer.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi: panelba megyünk egyenlőre és amíg ki nem növik marad a kiságy. Ha összejön 1+ két félszobás lesz a lakás.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Lányok,apáék most rakják össze az új ágyakat.hát nem tudom akarom-e.....majd este jövök,megyünk fürdeni.

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: :D Mesélj, hogy ment az elalvás! Kíváncsi vagyok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nézd csak Zsófi,itt rengeteg jó ötlet van

http://www.mobilwood.hu/lany-gyermekbutorok

Én is ilyesmiben gondolkodom,csak el kellene adni a szekrényt és a pelenkázót,mert így bútorraktár lesz a lakásból

Kép
aniti
Kaposvár

Timi panelban gondolkodtok, mert ott sem lesz túl nagy hely, valószínűleg az alapelképzelés ott is kivitelezhető, persze nem mostanában fogják még kinőni a kiságyakat.

A fiaim még mindig a kiságyban alszanak,ráadásul 60x120-as,szóval a kisebb méret,de imádják.Kifűrészeltünk 2-2 rácsot,így szabadon közlekedhetnek. Azt mondták,ők nem is akarnak nagy ágyat soha :lol:

Kép
aniti
Kaposvár

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?