Jó reggelt!
Babus,itt a link:
http://www.intersport.at/eshop/Ski/Ski- ... 42497c52aa
Hát igen,a pisilés,egybeoverálnál ugye letolod,kétrészesnél meg kabát le,és azután tolod le,talán még az egyberészes gyorsabb ilyenkor
Hú,mekkora az a lutya,vagy ilyen jól nevelt,hogy a lányok foghatják a pórázt?
Nagylányok,ez tényleg cuki
Hú,talán jövőre majd mi is kreatívkodunk
addig majd sokat megyünk maszatklubba.Arra biztos nagyon jó,hogy megügyesednek,és ugye idegen helyen vannak,viszonylag kultúráltan is viselkednek,lehet otthon nem menne ennyire se,sőőőőt,biztos.
Többi linket majd nézem,még megyek kávézni...
Timi,de édesek
Nálunk Bada volt tegnap ilyen,Noémivel könyvet olvastunk,ő meg folyamatosan odaszaladt,puszolgatott,elköszönt,elment a konyháig,majd visszaszaladt,puszilgat...
Szerintem is érzik,hogy most szomorú vagy,biztos segíteni akarnak,csak nem tudják hogyan.
Noémi este a szokásos műsir,én csinálom a tápit,apa teszi a nagyágyon oda a párnákat a tápievéshez,Noémi megy,hogy ledobja a párnát,és "ANYA TEGYE ODA",mondom,noémi ez butaság,nem szabad ledobni,apa tök jól tette oda.Erre elkezd sírni,és sírva,de mérgesen,kiabálva mondja nekem,"A JÁTÉKMOTOR NEM BUTASÁG CSAK AZ IGAZI"Na most ezt vagy tízszer,mert nem értettem a sírás miatt,apa tanította nekik,hogy az igazi nagy motor az butaság,de hogy mi lett szegénnyel,aztán mikor megértettem,megölelem,mondom így van,a játékmotor nem butaság,erre elindul az ajtó felé,mondom hova mész?LEMEGYEK A KERTBE
ezt is sírva,de üvöltve.
Láttam rajta,hogy valami a kis lelkivilágának betett,mert tápi elött néztünk könyvet,a babóca könyvben is sír mindegyik,mikor a csigarokont nem találják,és azon is majdnem elkezdett sírni.