Hú,mennyit írtatok...
Asszem nem megyek bele részletesen,mert ahhoz még 3x el kéne olvasnom,ugyanis eléggé lefáradtam
hiába,4 gyerek az 4 gyerek
Timiék voltak nálunk,én remekül éreztem magam,Bada kicsit antiszoci volt,de élvezték
Törpi,hú,nem is tudom mit írjak...betegséget nagyon sajnálom,jobbulást!!!Ja,emlékszem,hogy írtad,amikor apa elé mentetek,és a te kezedet akarta csak mindkettő fogni.
Akkor nem javult még?
Munkahely meg ...inkább nem írom le.Apa mit mond?Gondolom ő is kész van,azért milyen szervezés kell.Közben keresel másikat,vagy most letettél róla?
És akkor az overálról.Tavaly volt az aldis kantáros,meg egy H und M-es egybe Nonónak.Talán kétszer volt rajta az egybeoverál,mindig az aldisban mentünk.Ha este kimostam,benn hagytam a fürdőben a radiátoron,reggelre száraz volt.Persze egy vastag,poláros nehezebben szárad,meg rizikózni sem lehet,ha bölcsi van.Idén mondjuk van örökölt overálunk,az lesz a tartalék,és ugye vettem az etirel egybeoverállt.Mi a tavalyi tapasztalat alapján csak a kertben,utcán,környéken,játszón használjuk,meleg helyre nem megyünk be,hogy csak a kabátot vegyem le,értem ez alatt a Camponát például,ha meg máshoz megyünk,akkor lakásban jó a harisnya ami alatta van,meg a pulcsi.Persze mindenkinek más a környezet,nálunk csak autóval érhető el olyan hely,ahova nem csak kenyérért szaladunk be,az meg álltalában külön program,mert hosszabb ideig tart,mondjuk egy nagybevásárlás,így akkor amúgy se overálban megyünk.
Remélem érthető volt,a lényeg,tavaly imádtam a kantárost,idén mégis egybe lett,a lényeg,ha jó az anyaga,akkor akár egy nedves ruhával is le lehet törölni este,mint az aldist.Persze az ideális,ha van egy ilyen,meg egy olyan is,ha most nem örököltünk volna,akkor sem vennék másodikat,de uyge mi nem járunk bölcsibe.
Móni,kreatív dolgok nálunk se mennek,a lego duplot,ami másfél éves kórtól van,talán 2 éves koruk óta tudják normálisan összerakni.Igaz van,hogy hetekig elő sem veszem,mert csak szórták szanaszét,mivel összerakni nem tudták.
Zsófi,ortopédiához drukk!
Én is nagyobb cipőt veszek.Azért most nehezebb,mint a szandinál,de szerintem cipőfüggő is,van amelyikben Noémi szépen megy,van amelyikben csámpin.
Akkor mi ebben a 10 fok körüli időben elég alul öltözünk,mert ujjatlan vagy rövidújjas bodí,egy vékony hosszúújjas poló,meg egy meleg kabát ha kinn vagyunk,és egy kevésbé meleg,ha elmegyünk valahova,ahol csak kocsiba be-és ki...No meg sapi,és az a sál,ami azért picit védi elöl-hátul őket ameddig leér.Alul harisnya,és nadrág.Kintre szabadba már a dei-tex-est adom,ha olyan helyre megyünk,akkor még a sima félcipőt.
Ja,Balázsnak 98-as ruhák kellenek már.Zsófi,Katára jók a 86-92
Nálunk az Noémi mérete,és ő 88 körül van.
Mondjuk egy h und m-es az nagyobb,de mondjuk ha a nextet nézzük,akkor Noémi 92 Bada 98.