Új privát üzeneted érkezett!

L nem alszik csak oooooordít és csak a kezemben
miért???????????
soha többé nem írok ilyet, hogy javult a helyzet :twisted:

Móni
KépKép
reunion

Timi, jajistenem, de rosszul hangzik. Vajon tényleg ennyire gáz az a fog? :shock: :( Nem "csak" hisztikorszak?? Na mi itt hat hós korukban tartottunk (L csak a vállunkon aludt el, hát a kiságyba, szem-száj kipattan), akkor azt mondtam, na üvöltsél akkor, tőlem ennyi tellett. Kétszer bőgött egy órát, azóta egyedül alszik el a kiságyban (ha egyáltalán, ugye... :? ) . De persze kétévesen ez nem ilyen egyszerű, tudom, ráadásul az oka is biztosan más. :(

Zsófi, én tavaly vettem az Aldiban kantáros overallt, nagyon tutik, csak a számozás rossz szemét módon, a 74/80-asba már alig tudtam belepaszírozni őket, amikor megvettem, úgyhogy vagy egyszer volt rajtuk összesen. :( Az Aldiban meg a Lidl-ben már sokmindennel (harisnya, kardigán) jártam így, úgyhogy alapból eggyel nagyobbat veszek. Vagy hát érdemes ugye mérőszalagot vinni, amit mindig elfelejtek. :oops: :x Mikortól lesz akcijó?

Törpi, reggeli kelés a szüleimnek nem volt szenvedés, ők ezt így "Szokták meg", hogy nem "henyélünk", hanem kelünk (ha vki 9-kor kel, anyámék szemében az már rémséges bűntett)!! Nekem is szenvedés lenne akkor kelni (néha az is, ugye), és sajnos a mai napig hallgathatom a prédikációt, hogy pedig bizony a gyerekeknek időben kell kelniük, hogy "megtanulják" (amikor én már bölcsis voltam, a két évvel kisebb húgomat ugyanúgy keltették, de lefogadom, hogy 2 éves koromban engem is. Akkor "indult a nap", tudod... :? ), és fél8-kor már aludniuk kell (hiába magyarázom nekik, hogy ez ma már nem kőbe vésett szabály, és hogy rengeteg gyerek fekszik 9 körül, sőt, vannak akik később is). De hogy mi lesz majd ha oviba kell járni (hát akkor majd korábban kelünk meg fekszünk, az lesz), meg ez amúgy se élet így, blablabla. Pffffff. Generation gap. :? :? :? :? :?
Torok: Tantum Verde, meg ládzsás utifű neked is (nagyon fini). Jobbulást!

Ja, az enyémek nem angolul tanulnak, hanem csehül. De lehet, hogy mondtam már. :lol:

Na és erre varrjatok gombot: ma nem keltek korán (fél8, mint szoktak), lementem velük a játszira, de jó későn, mert reggel még megfőztem az ebédet. Játszin a homokozóban ücsörögtek, tettek-vettek, a végén csúszdáztunk kicsit, na gondoltam megint nem lesz alvás. Ebéd után letettem őket, és NEGYED óra alatt csend lett (na mondom ez a bébiőr végleg kipurcant, vehetünk másikat. De nem, tényleg behunytak). És HÁROM órát aludtak, most este meg 9 után letettük őket, és nyikk nélkül szunya. Front? Újhold? Álommanók?
HA ÉRTI EZT VKI, KÉREM, JUTALOM ELLENÉBEN JELENTKEZZEN.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: jelentkezem a jutalomért, mert az álommanóink tuti akkor hozzátok költöztek. Holnap rakok képt mit műveltek este 10-kor alvás címen. :wink:

Móni: ha az ember dícséri őket egyből emlékztetnek rá, hogy kivételes alkalom volt!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

én is itt,olvasok...

KépKép
noba
Budapest

Na,olvastam,apa közben csacsog mellettem,bezzeg hozzá nem lehet szólni,mert nem tud kétfelé figyelni ha itt ül,na most én sem...

Maszat jó volt,én kicsit kapkodtam,meg többet csináltam a gyerek helyett,mint amit kellett volna,és ez nem jó,de nagyon lemaradtunk volna,ha mi még a szárnyát ragasztgatjuk a bagolynak,mikor a többiek már sünit csinálnak,mert ugye ragasztó mindegyik gyerek kezében,amíg egyiknek mutatom mit hogyan kenjen be,addig a másik keni ott is ahol nem kell,szóval jobb lett volna ha van segítségem...Babus,megmondom őszintén a csaj nem szimpi aki tartja,látta,hogy először vagyunk,egyedül két gyerekkel,és volt,hogy én szóltam,mi még nem ott tartunk,mert nekem duplán kell csinálnom mindent,nem sokat segített,szerintem többet is lehetett volna,azért kérdeztem,hogy a másik helyen mennyien vannak,mert a következő kérdés,hogy ő tartja-e ott is,gondoltam hátha nem,de igen.Így mindegy hova megyünk,akkor maradunk itt nálatok,legalább titeket szeretlek :lol: Úgy tervezem,hogy kéthetente megyünk,persze a jövő hetet nem hagyjuk ki,hátha apa is el tud jönni,aztán megnézzük a bölcsi játszócsoportot :wink:
Sajnos annyira figyeltem az enyémekre,hogy Lalura meg Tamira nem is tudtam,pedig biztos nagyon ügyesek!Aztán még délután is titeket emlegetek :D

Tanyosoknak jobbulást!Megyek teregetni,mindjárt lejár a gép.

KépKép
noba
Budapest

Rana: ma detto ez volt nálunk alvás :lol: azaz 3 ora du és este 9kor ismét :wink:
Nyulasz: no problem :wink: halkan jegyzem meg ma voltunk eddig a legtöbben :lol: :lol: eddig szerintem max 5 volt a létszám, de szerintem meg elsö alkalomra nagyon ügyik voltatok :wink: és olyan kis ügyesen festettek a közösbe is na nálunk az ugy volt elsöre h ülönk anyán :oops: :lol:
Timi: juj de kiváncsifáncsi vagyok a fotora :oops: :lol:
Móni: na ja én is szoktam elkiabálni a dolgokat :cry: :lol: :wink: kitartás :wink:
délután leteszteltük a tortarendelős cukit igy meg is rendeltem a tortákat, csokis lesz azt tutira eszik :lol: csajok ettek halloweenos islert na azt hittem nuku vacsi lesz éééés nem :shock: meg is lepödtem meg tök jot sétáltunk 7ig kint voltunk olyan jo kis enyhe volt idö meg is lep9dtem :shock: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

betegek remélem jobban :wink:
ja naptárak kész hütömágnesek szintén ma nagyon hatékony voltam :lol:
Nyulasz: este a sünivel mentek csajok aludni :lol:

babusok
Budapest

Jó reggelt!

Jaja,mi is nagyot sétáltunk tegnap,tényleg kellemes volt az idő. :D

Hú,én is szeretnék hűtőmágnest karácsonyra,Babus,te kitől rendelted?Szeretnék egyet próbának,és ha szép,meg jó,akkor rendelünk mindenkinek,csak az első karácsonyukkor elrontottuk,akkor kristályba kértük a képet,de nem volt már idő próbát rendelni,és elég vacak volt,kép alig látszódik,pedig árban húzós volt.

Banika,megteszed,hogy szólsz,ha lesz etirel overál akcióban?Tegnap megjött Noémié,és nagyon tetszik,de Badának még nem kaptam.

KépKép
noba
Budapest

Zsófi,B :lol: aztán lehet meglepődnél,és nem így lenne :wink:

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Az alvásunkról ár inkább nem írok. :twisted: Az első másfél év olyan pihentető és nyugis volt, most bolondulnak meg? Én ehhez nem vagyok hozzá szokva.

Babus: nagyon ügyes vagy, én még sehol nem vagyok a naptárakkal, sőt, még az összes fotó sincs kiválogatva.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Főzök egy kávét. Kér valaki?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Megint nagyon el vagyok keseredve,Noémin újra keményen előjött az ANYA csinálhat bármit,egyszerűen hozzá se érhet apa vagy mama,tegnap este már nagyon feszült volt ez miatt a hangulat,erre hab a tortán,apa odarakja a párnát Noéminek az ágyunkra a tápi evéshez,majd Noémi ledobja,és közli,hogy anyaaaaaaaaaaa!Nem tudom hogy kezeljük,mondtam apának próbáljunk nem ügyet csinálni belőle,hátha hamarabb lecseng,de nem bírja apa szó nélkül ezeket,és el is hiszem...pedig nem ellene irányul,mert imádja Noémi,de miért viselkedik így???És ha szólok neki,hogy Noémi,ez nagyon súnya dolog,apa is le tud vetkőztetni,vagy meg tud fürdetni,vagy be tud pelenkázni,vagy oda tudja rakni a párnát,akkor meg jön,hogy anya bocsááánat!De mondom ne tőlem kérj bocsánatot,mertz apa a szomorú,de csak hajtogatja,anya bocsánat...Mr az olyan dolgokat,min t séta után a kézmosás,amit eddig mindig apa csinált ha itthon volt,meg a hajmosás,ezeket sem engedi.

KépKép
noba
Budapest

Én kérek kávét!

Mi volt Timi?

Zsófi,vagy szépen ülne a fenekén,és ragasztgatna,festegetne :lol:vagy félreismertem? :lol:

KépKép
noba
Budapest

Zsófi: :lol: :lol: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyulasz: szegény apa! Én nagyon együtt érzek vele, nálunk velem csinálja ezt Alexa, ha apa itthon van. Néha enyhül és én is jó vagyok, de gyakoribb, hogy csak apaapaapa.
Privi ment.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kép Kép Kép
Így nézett ki a szoba este 10-kor, miután 9-kor leraktuk őket aludni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyulasz: teszen volt akcijo, de ök azok
www.hutomagnes.info
Timi: juj :wink:
szabad? :lol: :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

Nyulasz: apás program kettesben Nononak? Badával Neked bejött nem?

babusok
Budapest

Babus: persze, hogy szabad, mi is nevettünk, csak mi kínunkban. :lol: Meg olyan aranyosak, amikor kúsznak ki az ágy alól és köszöngetnek, hogy szííííía és fülig ér a szájuk. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: :lol: :lol: cukiiiik
tegnap maszaton süni lett, bagoly meg sapka a remekmü
este mikor hazajöttünk már kocsiban is elkedték mondogatni h B&B akarnak nézni...na kiderült h miért :lol: van benne bagoly és süni is és ott kiabáltak meg hozták az övéket mikor jött a mesében a bagoly és a süni :lol:

babusok
Budapest

Timi! JESSZUSOM! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Na rácslevétel nálunk még későbbre halasztva, azt hiszem, így legalább csak a plüssöket hajigálják át a másik hátára, ha már az alszik, rács nélkül tuti felráznák az alvó tesót.... :roll: :roll: :roll:

Nyulasz, nálunk dettó ez van (bár néha nálunk csak Apa csinálhatja a dolgokat). Na és ilyenkor miért nem vetitek be Pistabácsit? (Mi ilyenkor ijesztgetünk a szomszéd bácsival. Na most ott tartunk, hogy néha, magától megszólal Letti: "Szeretem a szomszéd bácsit nagyon." :lol: )

Zsófi, kössz a linket, bár én kantáros overallra gondoltam. Elvetettem az egybeoverallt, mert sokkal praktikusabb a kantáros overall+kabát kombináció: melegebb is, plusz le lehet venni a kabátot, ha bemegyünk vhova. Jó lenne ilyen overall is, de hogy minden legyen, azt nem bírja a büdzsé... :( Még a csizmákat se vettük meg, remélem marad a jó idő addig, mire sikerül..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2011.10.27 11:29-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Babus, drágák lehettek a sünivel & bagollyal. :)

Nyulasz, azért biztos ügyesen maszatoltatok, pláne, h még csak az első alkalom volt... :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz jaj de nagyon rossz lehet apának tényleg nálatok beváltak a külön programok
Ha a maszatos nő nem annyira szimpi az nem túl jó dolog, de hátha legközelebb már az lesz
ha neki volt ideje rá, igazán segíthetett volna

Timi! nem semmi ramazuri lehetett :lol:
A sziázás nálunk akkor megy amikor valami rosszat csinálnak, mert annyira édesen mondják, hogy elfelejt mindent az ember
(de akkor nálatok is nem?)

Ruhakérdés! már megint

csajoknak tavaszra vennék ruhákat, de nem tudom, hogy nadrágot 86 vagy 92 -est
Nyulasz Babus Törpi! ti a nadrágból is 2 évesen váltottatok 92-re????

Móni
KépKép
reunion

Először is:
TIMI, BOCSÁNAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira felhúztak melóhelyemen, hogy azt is elfelejtettem, mit ígértem Neked :oops: Nem alvó bandád nem semmi :shock:

Nyuszi, nálunk kettő van Noémiből :( Iszonyat fáj a szívem apáért nekem is, és én sem tudom a megoldást. Tegnap bábszínházba mentünk. Mírával wc-re kellett mennem. Emma apjával maradt. Mikor rájött, hogy én most elmentem, olyan hisztit levágott... :oops: a földön ordított, hozzá se érhetett apa, szegény meg ott égett. Aztán kipakolta a teremből. Arra mentem én is már vissza, de megláttuk, hogy Míra remeg, így hazarobogtunk. A csajszi belázasodott, most miatta vagyunk itthon. Kaját, gyógyszert kihányja, kúppal csillapítok, elég kemény menet :?
Hát igen, őszintén, ilyenkor én is elvárnám a csajszi segítségét. Talán legközelebb már nem lesznek akkora extázisban, nem lesz annyira új az élmény, na meg apa is ott lesz. Ezek után képeket nem is várok, de majd akkor köv. alkalommal talán sikerül pár.

Zsófi :lol: :lol: :lol: Imádom a fiadat, abszolút szórakoztató. Tudom, Neked nehéz, mert aggódsz, nehogy baj legyen, de nagyon vicces figura :wink:

Móni, mi elmúltunk két évesek, már bőven nyár volt, mikor 92-esre váltottunk, pedig mi viszonylag magasak vagyunk.

Babus, lányoknak is a legújabb kedvence a mozi változat. Napi kétszer nézzük :oops: De már mondogatják a mondatokat belőle, sőt szerepjátékoknál is előjönnek süniék, a mókus, a hangyák.... :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Zsófi, ezt, most ahogy leírtad, megint ráeszméltem, hogy valóban nem lesz elég az egy overál. De nekünk még az az egy sincsen meg, ááááááááááááááááááá! :oops:

törpilla812

Zsófi, igazad van, ha bölcsi van akkor más a helyzet, erre nem is gondoltam.
Majd számolj be azért, mekkora overallt vettél az Aldiban, mekkora méret lett jó, kíváncsi vagyok...

Én szoktam előre ruhát venni, ilyenkor harmadáron vannak náéhány helyen, aztán ha esetleg mégse jó, még mindig el lehet adni a Teszen. Bár érdekes, hogy amit eddig előre vettem, az mind jó lett, amiket meg azonnali felhasználásra (ilyen nem sok van) az majdnem mind kicsi (Aldiban amiket írtam, plusz az ott vett bodykat el is felejtettem mondani...)... :roll: :roll: :roll: :roll: Móni attól függ mekkorák vagytok, de én 2 éves kor után már tuti nem vennék 86-ost (most is akkorát hordtok, nem?), pláne tavaszra nem.

Törpi, Mírával mi van? Remélem jobban vagytok. Írtam mailt, de biztos haragszol... :oops: :(

B&B nálunk is kedvenc lett, örülök, hogy már nem csak a Kisvakondot kérik, mert tudom mindet kívülről (és mind a 7 dvd megvan, szal pfffff ) Meg vettem nekik Mirr Murrt meg Vukot (a régit, mert az újtól hányok), de ez utóbbit még nem mertem berakni, mert eszembe jutott, hogy az elején meghal Vuk családja (még én se bírom nézni, nemhogy ők... :roll: :roll: ).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, nem haragszom, miért is kéne? De mail-t még nem olvastam.

Zsófi, én még nem adok rájuk overált. Akkor mi lesz 0 fok alatt? Most benn harisnyában vannak, kint ráhúznak egy vékonyan bélelt nacit, felül meg trikó, vékony pulcsi, polár pulcsi, és erre meg 10 fok felett a vastag mellény, 10 foknál meg alatta meg a vastag, de nem termo béléses kabát. Sál sapka egyértelmű, legutóbb már kesztyűt is kaptak :lol:

törpilla812

Móni: gatyaméret 2 évesen (tél) 86 2,5 évesen (tavasz, nyár) 92 3 évesen (tél) 98 de felsöböl 1el nagyobb :wink:
Zsófi: magánba viszed vagy találtál simát? kiváncsi vagyok mit mond
Törpi: jaj :( gyogypuszik :wink:

babusok
Budapest

Zsófi, hát nem tudom, akkor csak a dzsekinadrág volt sz.r számozás (rájöttem közben, hogy a kardikat és bodykat a Lidl-ben vettem, 86/92-esek már aznap kicsik voltak. :x ). Inkább (kicsit) nagy legyen, mint kicsi, én így vagyok vele. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszönöm a válaszokat,
hát elég nagy szívás, ha nyáron váltanak 92-re
de Réka egy csomó 86-os nadrágra mondja, hogy szorítja
persze még most nem tudom, mit kell neki elhinni, és mit nem, még nem tapasztaltam ki

Törpi! gyorsan felidegesítettek a munkahelyeden :shock: hz gdddd csegt410
13
1

Móni
KépKép
reunion

Móni, 3 hét pesti tartózkodásra még rávágtak plusz egy hetet dec. 19től 22-ig. Talán karácsonyra haza is érek :evil: :evil: :evil: :evil: Már nem igazán tudom, miért is megyek vissza :evil: Nemhogy nem családbarát, de ez embertelen, érzéketlen, f.... nem folytatom, mert most kezdődne az a rész, ami nyomdafestéket nem tűr. Ez a véleményem a munkahelyemről. Egy nap után is ennyire ideg vagyok még.

törpilla812

Törpi! uuuuh szegénykém, most nem tudtam már letelt a szabid ezek szerint
hát nem irigyellek benneteket ilyen feltételek mellett tényleg nem családbarát szabad a nevét tudni hagy szidjuk mi is :twisted:

Zsófi! pár napja vettem észre én is Laurán, hogy a bal lábát befelé tartja, most kezdte, eddig tök egyenesen ment
kíváncsi vagyok nektek mit mond majd

én mondjuk arra gyanítok, hogy a 22-es cipője annyira nagy, hogy csámpázik benne
de különben apa is mondta már, hogy milyen kib...ás a gyerekkel, hogy nagyobb cipőben járatjuk mint a lába, dehát minden cipőboltos ezt mondja
meg ti is nagyobbat vesztek nem?

Voltunk ma nőgyógyásznál, szegénykéim megint kórház, de jól viselték nem volt gond
dokinéni mondta, milyen ritkán megyünk, más 6 hetente jár
na de most lehet ezt is elkiabáltam :evil:

Vettem ma lányoknak kreativ játékot, nem volt túl sikeres így elsőre
én csináltam, Réka puszilgatta őket, laura meg szétszedte :?
bő fél óra után meg elkezdték behordani a darabokat a szobába:evil:

http://www.fischertip.de/uk/start/

krumliból vannak a darabok, ételfestékkel festve, és vizzel ragad össze, simán szét lehet szedni, de ha nem akkor van hozzá kés is

Móni
KépKép
reunion

Hú,mennyit írtatok...

Asszem nem megyek bele részletesen,mert ahhoz még 3x el kéne olvasnom,ugyanis eléggé lefáradtam :lol: :lol: :lol: hiába,4 gyerek az 4 gyerek :lol: Timiék voltak nálunk,én remekül éreztem magam,Bada kicsit antiszoci volt,de élvezték :D

Törpi,hú,nem is tudom mit írjak...betegséget nagyon sajnálom,jobbulást!!!Ja,emlékszem,hogy írtad,amikor apa elé mentetek,és a te kezedet akarta csak mindkettő fogni. :? Akkor nem javult még?
Munkahely meg ...inkább nem írom le.Apa mit mond?Gondolom ő is kész van,azért milyen szervezés kell.Közben keresel másikat,vagy most letettél róla?

És akkor az overálról.Tavaly volt az aldis kantáros,meg egy H und M-es egybe Nonónak.Talán kétszer volt rajta az egybeoverál,mindig az aldisban mentünk.Ha este kimostam,benn hagytam a fürdőben a radiátoron,reggelre száraz volt.Persze egy vastag,poláros nehezebben szárad,meg rizikózni sem lehet,ha bölcsi van.Idén mondjuk van örökölt overálunk,az lesz a tartalék,és ugye vettem az etirel egybeoverállt.Mi a tavalyi tapasztalat alapján csak a kertben,utcán,környéken,játszón használjuk,meleg helyre nem megyünk be,hogy csak a kabátot vegyem le,értem ez alatt a Camponát például,ha meg máshoz megyünk,akkor lakásban jó a harisnya ami alatta van,meg a pulcsi.Persze mindenkinek más a környezet,nálunk csak autóval érhető el olyan hely,ahova nem csak kenyérért szaladunk be,az meg álltalában külön program,mert hosszabb ideig tart,mondjuk egy nagybevásárlás,így akkor amúgy se overálban megyünk.
Remélem érthető volt,a lényeg,tavaly imádtam a kantárost,idén mégis egybe lett,a lényeg,ha jó az anyaga,akkor akár egy nedves ruhával is le lehet törölni este,mint az aldist.Persze az ideális,ha van egy ilyen,meg egy olyan is,ha most nem örököltünk volna,akkor sem vennék másodikat,de uyge mi nem járunk bölcsibe.

Móni,kreatív dolgok nálunk se mennek,a lego duplot,ami másfél éves kórtól van,talán 2 éves koruk óta tudják normálisan összerakni.Igaz van,hogy hetekig elő sem veszem,mert csak szórták szanaszét,mivel összerakni nem tudták.

Zsófi,ortopédiához drukk!

Én is nagyobb cipőt veszek.Azért most nehezebb,mint a szandinál,de szerintem cipőfüggő is,van amelyikben Noémi szépen megy,van amelyikben csámpin.

Akkor mi ebben a 10 fok körüli időben elég alul öltözünk,mert ujjatlan vagy rövidújjas bodí,egy vékony hosszúújjas poló,meg egy meleg kabát ha kinn vagyunk,és egy kevésbé meleg,ha elmegyünk valahova,ahol csak kocsiba be-és ki...No meg sapi,és az a sál,ami azért picit védi elöl-hátul őket ameddig leér.Alul harisnya,és nadrág.Kintre szabadba már a dei-tex-est adom,ha olyan helyre megyünk,akkor még a sima félcipőt.

Ja,Balázsnak 98-as ruhák kellenek már.Zsófi,Katára jók a 86-92 :shock: Nálunk az Noémi mérete,és ő 88 körül van. :roll: Mondjuk egy h und m-es az nagyobb,de mondjuk ha a nextet nézzük,akkor Noémi 92 Bada 98.

KépKép
noba
Budapest

Zsófi,itt az overál,amit néztél már:
http://www.vatera.hu/ruhazat/gyermekruh ... 85883.html

1x már elkelt,de nem kellett a vevőnek :shock: csak nem ők nyomták fel a licitet,aztán maradt a nyakukon? :lol:

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

8-kor ébredtem :shock: pedig 6.20-ra beállítottam a telefont.Még alszik mindenki,megyek iszom mégegy kávét

Kinek milyen éjszakája volt?

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Nyulasz: köszi a tegnapi napot! Nagyon jól éreztük magunkat és Bada csak kicsit volt antiszoc, de tetszett! :lol:

Zsófi: hát azt hiszem Kata lemaradt virslievésben Hanga mögött. Égett a pofám Nyulaszéknál, mert amíg az utolsó tányérokra nyomtuk a majonézt, Hangának már csak fél virslije volt a 2,5-ből, aztán még apjától is meg tőlem is kunyerált. 3,5 virsli lett a vége, amit egy pillanat alatt eltüntetett. :oops: :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

mi is virslit vacsoráztunk tegnap :lol: :lol: :lol:
rámtört a karihangulat :lol: adventi naptárötleteket és sk ajándékötleteket bujok :lol: sztem vmi egyszerüt bevállalunk esösebb napokon :lol: összeirom az ötleteket amit (talán) meg tudunk csinálni meg irok listát h miket kell venni elmentem a linkeket 8)

babusok
Budapest

rakjak linkeket ide???

babusok
Budapest

Móni: ez akkor olyan gyurmaféle? hol vetted? nekem tetszik :lol:
de jo h minden ok volt dokinál :wink:
Nyulasz: mi is 2 évesen kapták elsö duplot azota sokat fejlödtek tényleg elöször nem tudták összerakni :lol: most meg már házikot épitenek :lol: nélunk az állatkák figurák a nr1 azokbol sose elég :lol:
Törpi: melo, jaj :(
Rana: noukyt meg hunyor majort néztetek már?

babusok
Budapest

Nyulasz, miért akarsz te 6:20-kor kelni??? :shock:

Minket Letti keltett 7-kor azzal, hogy felkurjantott: "Apafiú elfelejtette megsimogatni Lettike hátát." (előző este tényleg elfelejtette) :lol: Aztán mi még húztunk egy kicsit Ajsával.

Babus, tegyél linkeket! Én még mindig nem tudom elképzelni, hogy velük együtt barkácsolok... Olyan picik még! :oops:
Noukyt meg Hunyort Majort dvd-n nézitek, vagy megy vmelyik csatornán? Nem szívesen veszek dvd-t látatlanban, nehogy pénzkidobás legyen...

Na megyünk ki.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: igen dvd :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=BupYGhC0 ... A0D4E4128A
http://www.youtube.com/watch?v=S31kGIqSmdg
ezt nem találtam magyarul, most nem tudom h megy-e de minimaxon mind2 láthato
linkeket majd rakok akkor :wink:

babusok
Budapest

Zsófi: melóról szó sincs, házeladásról van, de már egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy megveszik. Most elkezdtek belekötni mindenbe, hogy lejjebb nyomják az árat, dehát hülyeségeket könnyű visszaverni. Nem tudom mi lesz. Szerintem csak próbálkoznak, mert a lehető legjobban akarnak kijönni belőle, csak nekünk idegörlő, amikor reggel csörög a telefon és egy újabb kifogás, amihez hoz szakembert, hogy megnézze, megjegyezem egy már látta, ők már vagy 5x. na mindegy, most már ott tartunk, hogy ha kell nekik vigyék, ha nem, akkor köszönjük az érdeklődést.

Törpi: gyógypuszik! Gondoltam, hogy valamivel nagyon felhúztak megint.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Babus, linket mindenképp rakj ide! Bár itthon sem leszek, hogy megcsináljam nekik/velük, de hátha :?
Hunyor Major a nembeszélőcsakmakogóbari? Emma azt szereti, de Míra elkerüli. Nouky hol bejön, hol otthagyják.

Timi, Hanga :shock: Tényleg, ezek után milyen volt az éjszaka? :roll: Én még nagyon emlékszem Katáéra :( :lol:

Nem írnám inkább le, mire mutattam Emmának, de feltartott hüvelykujjal mondtam neki, hogy "ez ütős volt". Erre megy aranyom Mírához és mutatja neki kis bénán az ujjával, kezével: "Míra, ez az ütős" :lol:

Éjszakánk jó volt, bár valamikor Míra közénk költözött, de ezt már csak akkor vettem észre, mikor Emmát megpisiltettem és a saját szobája helyett a miénkbe viharzott be tovább aludni. Majd még egyszer ébresztett pisiért :shock: Száraz is volt reggel a pelus. Fél7kor kikövetelték apjuktól a kakaót, majd 9ig aludtak velem tovább. Nem tudok rajtuk kiigazodni. Bár 3/4 10kor tudtam végre lelőni őket.
Míra tegnap délben még 38,8-cal kúpott kapott, miután szinte az egész délelőttöt végig feküdte, aludta. Majd fél4kor felkelt, és mint akinek elfújták a betegségét. Azóta sem lázas, visszajött az étvágya és az elevensége. Gyógyultnak nyilvánítom egy napos intenzív lefolyású betegeskedés után :shock:

Móni, viccesen néz ki ez a gyurmaféle. De bevallom, a rendes gyurma helyett nekünk a só-liszt-víz jött be. És mivel minden nap belecsomagolom nylion (vagy hogy írják) táskába, nem is szárad ki és nem kell újat gyúrnom. Valamiért jobban szeretik, mint a rendes gyurmát. Ezt mézeskalácsformákkal tök ügyesen szaggatják már.

Melóhelyemről inkább semmi, mert csak ideg leszek megint, de jövő héten véglegesítik, kell-e mennem. A kérdésem ehhez az lenne, amit már dumáltunk néhányatokkal, hogy a nagy car közepette legyen valami örömöm is :oops: nincs kedvetek talizni egyik este? Beülni valahova este csak mi csajok vacsizni, vagy csak iszogatni egyet? Ez a 7-ei hetet jelentené, akkor is hétfő vagy kedd este lenne a megmentés számomra, mert szerdától jönnek a csajok utánam :oops: Tudom, nem mindenhol megoldható, hogy lelépjetek este otthonról, csak egy ötlet, kérdés lenne :oops:

törpilla812

Törpi: tali nanáááá :wink:
csak döntsük el elöre h melyik este :oops: :wink:
a makogo bari a Timmy :lol:
Hunyor Majorban is van bari de az dumál :lol:
Timi: juj akkor még drukkdrukk :wink:
Zsófi: videos progi folyamatban azt hittem megvan de nem találom tömöritve :oops: igy szoltam ismerösömnek :wink:
linkekkel majd jövök csak du vendégségbe megyünk és még van dolgom :? :lol:

babusok
Budapest

Törpi! jaj tali tök jó lenne ez nov 7-ei hét? akkor apa éjjeles lesz úgyhogy nekem szervezni kell előre

ezt a ragacsolóst papírboltban vettem
duplot nálunk is én építem, ők rombolják, mondjuk Réka már 2-3 darabot összerak és nagyon boldog, de Laurának az arcára kiül a gúnyos öröm, ha összerombolhatja

Timi! sajnálom ez a ház adok-veszek mindig ilyen, a végén mindig lesz kígyót-békát kiabálás
mi is jártunk

Móni
KépKép
reunion

Móni: csak nekünk rossz, mert mi nem ilyenek vagyunk. Na mindegy, nemsokára jönnek. Már a púpom tele van. Legórombolás nálunk is így megy, én építek, náluk gonosz vigyor, ördög villan a szemükben és már röpül is mindenfelé.

Hangának semmi baja nem volt a virslitől, ha nem szólok rá, hogy azt már nem kéne, mert fájni fog a pocakja, akkor még ki tudja mennyit töm be. Nézegette, fintorgott, de csak letette, ami a kezében volt még, láttam rajta, hogy sajnálja, hogy nem eheti meg. :lol:

Törpi: :lol: buli okés, K. délelőttös mindkét nap, tehát este itthon van. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

:D :D :D :D :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi: ez nagyon durva! :shock: De a gyerekzárnak nem az a lényege, hogy belűről ne lehessen kinyitni? :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi,Hanga széke alól ma apa este előhalászott egy fél virslit :lol: látos,most eszünkbe sem jutott keresni :lol: Ja,de amúgy nehgy égjél a jó étvágya miatt! :D egészségére!

Vigyori fejek mit jelentenek?????????????Csak nem siker???

Rana,nem 6.20-kor szoktam,hanem 6-kor :lol: csak tegnap még hajnal 1 után ébren voltam,gondoltam kicsit tovább alszom,azért állítottam 6.20-ra,,,ja,tovább aludtam :lol: én akkor kávézgatok,netezek,mert napközben nincs időm,vatera meg egyebek...

Zsófi,biztos maguknak nyomták fel az overált,csak aztán meg is nyerték :lol:
Zsófi,a gyerekzár pont arra van,hogy belülről nem lehet kinyitni,csak kívülről.Lehet nem volt jó állásban a pöcök.Jó,hogy nem lett baj...enyémek is elérik,meg az elektromos ablakemelőét is,de azt is le tudom zárni szerencsére.

Törpi,örülök,hogy virús távozott :D Jaj,tali szuper!Én jövök mindenképp!Melyik kerültben lesztek,tudsz már valamit?

KépKép
noba
Budapest

Babus,vendégség milyen volt?Hozzánk is jöhettek ám! :wink:

Móni,no meg ti is,most végre nem vagyunk taknyosak!

Ma a zöldséges mellett sétálunk,gomba rámkacsint,este fél7-kor nekiálltam kirántani,tudom éjszakára azt mondják nehéz,de annyira szeretem,mire kész lett,addigra gyerekek már megvacsiztak,ennek elenére Bada legalább 3 gombát megevett,Noémi csak egy felet,de ő evett valamennyi rántott sajtot,na meg panírozás elött már elkunyerált belőle egy csomót.Szóval nagyon meglepődtem Balázson,nem hittem,hogy ízleni fog neki.

KépKép
noba
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?