Új privát üzeneted érkezett!

Egyébként még annyit szerettem volna,h nem feltétlenül a táplálkozás az egyetlen dolog,amivel ezek az allergiák és társaik kialakulhatnak!Söt,...
Sztem nagyobb odafigyelést igényel az,h miből és mivel eszik a gyerek, mivel játszik stb...
Például, ugye kimutatták,h a műanyagból ösztrogén szabadul fel!
És ez ugye csak egy dolog,gondoljunk csak arra,h hány meg hány botrány tör ki olyan dolgokból,h bevonnak ilyen meg olyan játékokat,mert olyan mérgekkel kezelték az előállításuk során!

És pl egy nagyváros ólmos, szennyezett levegője sokkal allergizálóbb,mint akármilyen fűféle!Egyre nagyobb a károsanyakgibocsájtás és jönnek az allergiák meg az asztma és a többi....Parlagfű meg gyomok voltak régen is,de ennyi gyár meg autó nem...és régen nem is volt ennyi allergiás!

És ahogy Sensi is említette,a zöldségeket, gyümölcsöket telenyomják mindenféle méreggel,amitől jól néz ki,de hát...
És a húsok nem különben...szerencsétlen állatokat ahogy tartják és ahogy táplálják....Egyszerűen undorító!És az emberekkel meg ezt etetik!

a tejallergiákon sem csodálkozom...hol van már a valódi TEJ a mai úgynevezett tejtermékekből???

Egyszerűen az a helyzet,h az ember akár mennyire próbál óvatos lenni ez a világ olyan termékeket kínál,amik szépen lassan mérgeznek minket!

Na ezért van nekünk földünk és állataink!Mi legalább tudjuk,h mit eszünk!És én ezért nem aggódok,ha ebbe abba belekóstol a gyerek!Persze tudom,h ezt nem mindenki teheti meg, de én akkor is hajlok az alternatív és bio dolgok fele!

Na nem okoskodni akartam,de ez nagyon bennem volt....
Vendég

Marek!

Orvostudomány a feje tetején c. könyv!!! Ez van Kiadó honlapján rendelhető.

3 felkiáltójel,mert ez újdonság nálunk és egyre nagyobb sikereket ér el a rákgyógyászatban. Tudományosan megalapozott,mégis alternatív (még!).

Ha bízol benne,főleg anyukád, tudok adni elérhetőséget,ki szakértője ennek ma Magyarországon (Budapesten tudok,de talán ő tud adni közelebb is hozzátok,mert egyre többen foglalkoznak vele).

Kép

Kép
borkaby

Veronika!
Tökjó,hogy írtad ezt a tej-parlagfű összefüggést,mert én nagy tejivó vagyok és ezzel párhuzamosan nagy parlagfű allergiás is :(

Nekem egy dolog segített eddig parlagfű ügyileg és az a Flavin7 volt,amikor rendszeresen ittam egy-két tüsszentéssel megúsztam a nyarat. Amúgy meg... :roll: Idén is kéne inni,csak mintha a fogamat húznák... annyira drága :cry: és most itt van Tomi,szívesebben költöm rá a pénzünket. Persze lehet,hogy megköszönné,ha augusztusban nem egy tüsszögő anyával kéne játszania,aki ki sem lát a zsepik mögül. (Bár,jó kukucska-alap :D )

amúgy van pszichoszomatikus háttere az allergiának: genetikai megalapozottság + pszichés kiváltó inger (pl. Szülők "megfojtanak" szeretetükkel vagy "allergiás vagyok rád" stb. stb. ) :lol: :lol:

de figyelitek,hogy épp most fejtjük meg az élet nagy kérdéseit?
össze is foglalom,mikre jöttünk rá: nincs más dolgunk szülőként,mint:
1. jóban lenni magunkkal,kiegyensúlyozottnak lenni, jó anyák vagyunk tudat kialakítása és megtartása
2. gyermekeink védelme a káros anyósoktól és egyéb szakirodalmat nem olvasó rokonoktól
3. boldog házas élet
4. no milk,no cow,no sugar,no salt,no goffry :lol:
:lol: :lol:

Kép

Kép
borkaby

Adri!
Jaj, de ééédesek ezek a képek! És a múltkoriak is! (annyira lemaradtam, h elfelejtettem megdicsérni, meg még sok mindent) Meg akartam dicsérni a pelusaitokat is! Nekünk is vannak rózsaszínek is, meg sárgák is, amiben a képeken van Julcsi. :) Nekem ez a világos rózsaszín a kedvencem. :) Mi még e legkisebb álláson hordjuk őket. :)
Látom hátibabaként aludt be Julcsi. :D
Az előbbi véleményedet teljesen osztom. Azon kívül, hogy rengeteg káros anyag kerül az élelmiszerekbe, ahogy írtam és írtad, a környezetszennyezés is nagyon brutál, és ez elszomorító. :( Én legalább az egyiket próbálom kiküszöbölni.
A földek és az állatok a tiétek Rajmival vagy az egész családé? Tök szerencsétek van ez miatt! Biogazdálkodtok? Tényleg, sikerült már elköltöznötök? Lehet, h lemaradtam, de még ősrégen, pocakos korunkban írtad, h vmkor decemberben lesz kész a házatok. Végül sikerült?
Ja, és megkaptad múltkor a privimet a pelusokkal kapcsolatban?

Na az előbb el kellett rohannom. Szóval megvagyunk. Most, hogy itt volt Lilla apja, pár napig nem volt rendben a lelkem, na nem annyira miattam, hanem baromira sajnálom, h nem lehet Lilla vele. Olyan aranyosak voltak együtt, és Norbi szereti nagyon. Tegnap voltunk Csongrádon, senior úszóversenyen, ahol a szüleim minden évben versenybíráskodnak, ottalvós, esti bulis verseny. Mi csak másnapra mentünk, és egész nap kint voltunk a füriben, kicsit meg is égtem. Ott volt egy gyerekkori barátnőm, akinek most 2 hónapos a kislánya, úh babáztunk. :) Az ő anyukája szervezi a versenyt. Nagyon jól elvolt Lilla, evett szépen, jól érezte magát, vidám volt. Asszem írtam már, h múlt héten kapta az első oltását, a BCG-t. Minket kiküldtek, mondván ez egy nagyon kényes feladat, vigyázni kell, h jól sikerüljön. Gondolom durván lefogták szegényt, jobb is, h nem kellett végignéznem. Abszolút nem viselte meg (bár állítólag a bcg nem is olyan), adtam homeopátiás oltás kivezetést, így fogom ezt csinálni minden oltásnál. Voltunk 6hós méretszkedésen is, 7kg és 68cm volt 2 hete. :) Továbbra is nagyon jó kedvű baba, egész nap vigyorog, visong, szépen játszik. Mostanában kicsit baj van az alvással, újra csak 20 perceket alszik, és visítva ébred. AZ utóbbi kétn apban éjszaka is eljátszotta ezt, pedig már hónapok óta hang nélkül végigalussza. Na mind1, nem aggódom, nem hiszem, h rendszer lesz ebből. Továbbra is mndent megeszik, amit kap, nem volt még semmi, amit nem evett volna meg. :D Ha betölti a 7hót, a husikat is elkezdjük óvatosan. Sajnos mostanában nem tudom hordozni a szép mt-nkben, mert baromi meleg van, és egyikünknek sem jó, h összeaszalódunk...ez szomorú. :( Ja, és pár napja elkezdte azt csinálni, h hunyorogva becsukja a szemét, az orrát felhúzza, és ilyen hülye vigyor szerűséget művel a szájával, nagggyon vicces, és ééédes. :) Egyébként egyfolytában kitalál vm újat, de mérföldkövet nem ugrottunk egy ideje, mint feltérdelés, négykézlábazás, vagy ilyenek.
Na ennyi van velünk... :)

kérdés:
Emlékeztek még, h hány nap után kezdett begyűlni annó a gyerkőcöknek a bcg?
Lillusé egyelőre csak egy halvány piros kis szúrásnyom (pont egy hetes), félek, h nem működött rendesen az oltás, mert úgy tudom, h be kell neki gyűlnie. Para az újraoltás, mert egy kissrác fogyis lett ez miatt, újra bcg-zték, igaz neki begyűlt, csak elfelejtették feljegyezni, és a doki és a védőnő is emlékezett rá, h okés, ennek ellenére újraoltották, mert ez a szabály. És azóta nem fejlődik rendesen a gyerek. :shock:

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Ildi!
Ízlett Lottinak a húsi? Milyen húsit vettél neki és hol? Eddig csak biozöldséget/gyümit ettünk és most gondolkozom,hogy ellenőrzött biopipit vegyünk-e vagy jó a piacról is? :roll:

láttam a videót,nagyon ügyes már Lottika! Édes,ahogy egyensúlyozott és sikerült is neki nem elesnie :)

Anyósom sajnos leszerepelt. Nagyon röviden,anyósom nálunk volt, Tomi meg én a földön játszottunk. Anyósom odajött,felvette Tomit mellőlem (már ezen kiakadtam,csak nem szólam semmit,inkább sokszor 100-ig számoltam :) ) és elkezdett vele a lakásban le-föl sétálgatni úgy,hogy közben "szejpíítve" beszélt Tomival. Én meg hallgattam és 100-ig számoltam,illetve lehet,hogy akkor már ezerig :D . kb. 10 percig sétálgatott,Tomi már tolta el magától,mert mióta kúszik szívesebben van a földön,szereti bebarangolni a környezetét,forog stb. Ezért odamentem anyósomhoz és legkedvesebb hangomat elővéve mondtam neki,hogy: "tegyük le egy kicsit a földre,beszélgessünk vele ott". erre a kezembe nyomta Tomit,hogy ő nem csinálhat semmit a gyerekkel,én korlátozom őt,előadott egy hisztériás monológot. Én álltam,még haragudni sem tudtam rá,annyira meglepődtem, a férjem úgyszintén. Összepakolt,hogy akkor ő elmegy. Összepakolt,elment férjem tesójához,utána pedig visszajött és úgy viselkedett,mintha mi sem történt volna. :roll: :roll:
Csak a férjem miatt toleráltam,amúgy ha a saját anyukám csinálja ezt, biztos nem hagyom szó nélkül...
a korlátozásról annyit:
nem engedem,hogy megitassa Sió almalével és 100%-os HohesC-vel,az akkor még csak anyatejes Tomit,meg elvárom,hogy kezet mosson és hagyja aludni Tomit. Tudja,hogy falnak megyek,ha valaki selypít és utálom,ha elveszi tőlem Tomit. Amúgy a nagymamimmal tökjókat nevetünk azóta rajta :wink:

Kép

Kép
borkaby

Rövid cicizés:
nekünk is volt egy elég durva ilyen időszak és Tominak az vált be,hogy a kedvenc mondókáit,énekeit mondtam neki. Ez lekötötte a figyelmét és szopizott. De ahogy csendbe maradtam rögtön abbahagyta. A ht óta pedig újra szeret szopizni,igaz,így is csak max 5-10 perc,de legalább akkor csak azzal foglalkozik

Kép

Kép
borkaby

Sensie!
nagyon szép Lillus. Nagyon hamar eltelhetett az az 5 nap. mikor találkoztok legközelebb?

Én is csak biokaját adok egyenlőre Tominak,én netről rendelem és én készítem el.

Kép

Kép
borkaby

Sensie!
Nekem azt mondta a védőnő,hogy 6 hós koráig kell látszódnia,de nem kell gennyeznie,elég,ha csak piros puklija van.
Gondolom így most van rá 6 hónapotok.

Kép

Kép
borkaby

Tonmi ma nem aludt,csak 2x1 órát és most is felébredt,pedig 7 kor már kidőlt. Nem tudom mi van vele. A meleg vajon? Nálatok alszanak a babáők?
Megyek

Kép

Kép
borkaby

Bocsi a zavarásért!
Nusildi, azt hiszem te kérdezted a homeos bogyókat. 5 napig lehet adni, majd 2-3 nap szünetet kell tartani. Aztán lehet újra kezdeni. A szembe szomszédom homeos gyógyszerész, úgyhogy ha van valami kérdésetek esetleg, priviben küldjétek el, és megkérdezem tőle.

Még egy szót az allergiáról írok. Kisfiam 2,5 éves. 2 évesen derült ki, hogy tej és tojás allergiás. Szerencsére a diétának köszönhetően mára már elmúltak a tünetek, de nagyon "laza" voltam vele a ht elkezdésekor. Igaz, hogy szopizott 8 hóig, de kapott hamar sajtot, túrórudit, tésztát, stb, csak sima tejet kb 1,5 korában. Korainak bizonyultak ezek a kaják, mert allergiás lett tőlük. :? Most a kicsilánnyal már sokkal óvatosabb leszek.

köszi a meghallgatást,
Dalma a novemberi topicból

Kép
Kép
dalminha

Borkaby - anyós nem semmi, nem csoda, hogy felhúztad magad :evil: Még jó, hogy nem engeded, hogy ilyen dolgokkal itassa a gyereket, mégis mit gondolt?? :roll:
Nálunk megy az alvás nagyon, most napi 4X, reggel van egy jó nagy, ált. 1-1,5 órás, majd a következő a babakocsiban, ami 40-50 perc, valamikor 1 óra, utána egy rövidebb, kb. 40 perc és mostanság füri előtt is van egy jó fél órás, persze most ez azért van, mert éjjel nagyon-nagyon rosszul alszik (emiatt mi is) a foga miatt. Szóval szerintem a meleg elnyomja még pluszban.
Hús, sima csirkemell a boltból :lol: Amúgy ízlett neki, szombaton és vasárnap is kapott husit és ette rendesen.

Adri - júj, cukik nagyon a képek, Julcsika mindenhol el tud aludni :lol:

Sensi - nálunk elég későn kezdett el látszani, még aggódtunk is, hogy valami nem stimmel :roll: Ha jól emlékszem, kb. 1 hónap volt, mire piros lett, aztán viszont 2X is kifakadt. :? Szóval ne aggódj, biztos bepirosodik majd Lillusnak is!

Akkor megnyugszom a rövid cicizés miatt, látom, nem vagyok egyedül, köszi mindenkitől a válaszokat!!!!! Most pl. az esti szopinál evett rendesen és reggel is szokott, ált. inkább a köztes 3 szopinál nem figyel oda és nem érdekli. Talán várja a többit, a kóstolást, bár ez már nem is kóstolás, mert ha bevág 150 gramm főzeléket, az már több, mint kóstolgatás :wink:

Na megyek is tovább, dögmeleg van itthon, 27 fok :roll: Van légkondi mindkét szobában, de Lotti miatt nem hiszem, hogy beindítjuk.

Ja és képzeljétek, 3 napja nem eszek 18 óra után. Most totál éhes vagyok, pang a gyomrom :? Viszont újra 5-össel kezdődik a mérlegen a szám, juhéééééééééé! Fura, de 8 hónap alatt 8 kiló ment le!!! És még 4 van hátra.

Jó éjt mindenkinek!!!

És én is hozok képet :lol:

Kép érdekes lett a szeme, zöld és az egyik szemében van egy barna folt is :lol:

Kép ritka pillanat, Lotti szoknyában nyomul :lol:

Kép csokipép by Milupa :lol:

Kép mindenütt jó, csak ne a habitapin legyek :lol:

Bocsi-bocsi, csak most én sem tudtam választani :lol:

Kép

Kép
nusildi

Borkaby,
rákerestem a Flavin7-re, de nagyon sokféle van belőle. Melyiket vetted pontosan?

Az anyós sztori engem is felhúzott, pont ilyenekkel lehet engem is kikergetni a világból :lol:

Pálmi mostanában azt játssza, hogy lefekvés után egy órával felsír, cumit beadom a szájába és alszik tovább, majd újabb 1 óra múlva ugyanez... már le se fekszem addig, mert csak rosszabb, hogy 2-szer felver és utána nem tudok elaludni. Így inkább most kivárom a két órát és utána megyek aludni... hhhhhhhh

Kép

Kép
sz.veronika

Betty,
a tejet hónapokig nem szabad az allergia-időszak előtt inni, hogy teljesen kiürüljön a szervezetből... én is most későn kaptam észbe, nem tudom mostantól augusztusig elég lesz-e...? Majd kiderül...

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Látom téma a FLAVIN 7! Én tudok ebben segíteni, mégha csak tanács is kell!
De én legfőképp a rákos megbetegedésekre gyakorolt hatását ismerem, de valóban sokféle van belőle.
Én Marek anyukájára gondoltam, hogy ő is szedhetné.
Marek...
Édesapám azt szedte, és szedi a mai napig. Neki segített! Ő hodkin kóros(nyirokdaganat) a műtétek is
hamarabb gyógyultak és a vérképe is sokat javult, jobb lett a közérzete erősebb volt a kemoterápiák alatt
mióta szedi! :D
Jó a keringésre, szív panaszokra is. Nem tudom írtad e anyukádnak pontosan milyen betegsége van?
Csak jót tudok mondani erről!
Anyukám talált rá, végső elkeseredésünkben már mindent próbáltunk mi is.
Ez bevállt, hogy olcsóbban vehessük beléptünk forgalmazónak, már 8 éve foglalkozik ezzel anyu.
Sokat tud a termékről!
Ez nem reklám, hisz tudod bárhol beszerezheted, de jótanácsot , tapasztalatot biztos tud adni! :D
Ha gondolod, akár priviben is írhatsz nekem Marek, és anyu ír nekd választ, bármi kérdésed van! :D
Remélem hamar jobban lesz anyukád! :D Nagyon drukkk++++

Amúgy mi jól vagyunk!

Lányok nagyon szépek , aranyosak a képek!

Tegnap Norbi is négykézlábra állt, és billegett! :lol: :lol:
Hétvégén itt voltak a rokonok, volt ám hancúr a szőnyegen! :lol: Kép
Kép

Hogy bírjátok ezt a meleget???Mi tegnap nem is mentünk napra csak reggel és este fél órát!
Mert annyira izzadt Norbika és nyűgös volt egy szél napozóban is hogy sajnáltam. Bejöttünk. :?
Azt már látom hogy nem bírja a meleget, olyan mint az anyja.
Ma vagyunk apával 2 éves házasok! Este meglepem egy vacsival, mennem kell bevásárolni!

Vigyázzatok magatokra, óvatosan a napozással!
Szép napot! :D

Végül még egy kép:Norbi fürdött a nagy kádban :lol:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lovaszkata 2009.05.19 06:56-kor.

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!
Vagyok ám, csak az uram megint féltékeny rátok... :roll: Én bezzeg ne legyek féltékeny a fallabdára, a túrára, a focira, meg a heti egyszeri esti kimenőre.... :roll: Na mindegy... evvan.
Most elment dolgozni, Bori alszik, úgyhogy gyorsan.

Bedöglött a Medelám. Ráadásul kölcsön kaptam. Mondjuk eleve akartam venni egy újat a csajnak, mert rengeteget használtam, de így lehet, hogy magamnak is kell majd venni, mert a TT szart se ér... :evil:

Sensi
Eddig nagyon tetszik a mosható pelus dolog. Egy bajom van bele. Nagyon erős a pisi szag benne. Ilyet az eldobhatóval nem tapasztaltam.
A másik pedig, hogy nem mindig jön ki belőle a kaki. Van néhány extra gáz pelusom...
Megoldás????

BCG - passz, de gondolom van még időtök

Allergia - tej: én ugye szigorú tejmentes diétán vagyok, de az én allergiám már javában tombol. Jó, ez még nem a parlagfű, de nem hiszem, hogy akkor jobb lesz. Nem is tudom, hogy mit fogok csinálni a nyáron, ha már most ilyen brutál. Mondjuk Bori szerint vicces, amikor fújom az orrom... :lol:

Sensi
Bori is csinál ilyen orrfelhúzásos, fintorgós vigyort. Olyan, mint egy sündisznó. Gyakorlatilag már nem is mosolyog, hanem ez van helyette... :lol: Még szuszog is közben. Vicces. Nemtom, honnan tanulta.
Ja, és ha fel akarja magára hívni a figyelmet, akkor köhög. Könyvtárban voltunk, rajtam lógott, a könyvtáros néni nem figyelt rá, úgyhogy szólt neki... :roll: Ha az apja alszik, akkor is így próbálja felébreszteni, mondjuk nem nagy sikerrel.

Szopi
Mi konkrétan birkózunk szopi közben, mert azonnal hasravágja magát, egyszerűen nem tud leállni. Így meg persze nem tud ellazulni, elég nehéz este elaltatni, mert annyira fel van pörögve. Tegnap is fél tízig birkóztunk, de én nyertem... :lol:

Borkaby
Köszi a könyvet! Megnézem.

Rendeltem Borinak egy Liliputis szandit.
Ilyet:http://www.liliputi.hu/index.php?m=product&a=productInfo&i=1122&size=uj_termek&catId=specialList

Bori még mindig nem hajlandó hozzátáplálódni. Minimális, amit megeszik. Egy üveges kaja elég lenne egy hétig, ha lehetne addig tárolni. De legalább iszik (mondjuk azt se sokat), csőrösből is, meg pohárból is. Mondjuk neki annyira nem lenne baj, ha nem inna, mert a folyadékbevitele megvan.

Veronika
Próbáltad már kicsi pohárból itatni Pálmát? Bori abból már egész jó mennyiséget megiszik. Mondjuk ő csak vizet kap, lehet, hogy ha gyümilét kapna, akkor többet inna, de ugye az elvek... :lol:

Most van a Születés Hete. Holnap megyek Kecskemétre. Valaki nem csatlakozik?
http://www.szuleteshete.hu/programok/2009/mamakozelben

marek

Inez....a véleményeddel egyet értek! :D
Magad termeszted, tenyészted...legalább tudod mit eszel! :D Ez így van!
Valóban régen azért nem volt ennyi beteg ember, és allergia, mert nem volt ennyi gén kezelt sz@r sem! :( Bocsi!
Csak sajnos nem mindenkinek van kertje, helye ahol állatokat tartana... :(
Nekünk van kert de tiszta homokos a föld, nem marad benne meg semmi.
Ha betrágyáznánk, azt locsolni kéne éjjel-nappal hogy klassz legyen.
Arról nem is beszélva hogy ha elülteted a zöldségeket, azt is locsolni kell. :roll:
Nincs erre pénze az embernek. Ez csak úgy éri meg ha nagyobb mennyiséget termel az ember, van szakértelem,
és idő gazdálkodni nem?
Komolyan mondom szívesen visszamennék anyáink korába!

Kép
Kép
lovaszkata

LKata
Norbika mindig mosolyog???? Annyira édes!

Köszi a Flavin 7 tippet. Már én is néztem, de most azt fogja szedni anya, amit a természetgyógyász javasolt. Aztán meg majd meglátjuk.
Eszméletlen, hogy milyen drágák ezek a cuccok. Hát még a természetgyógyászok.... :roll:

Adri
Nem akartok Pesten (vagy valahol) keresni egy orvost anyukádnak?
Mióta vérzik?

Akartam még valamit, de elfelejtettem... :roll: Tök hülye vagyok...
:roll:

Megyek pakolni, mielőtt ébred a ded...

marek

Most olvastam egy könyvet arról, hogy mennyi rákkeltő szart megeszünk. De nálunk nem lehet bio zöldségeket kapni. Pedig nagyon szeretnénk változtatni anya miatt, meg persze Bori miatt is, de kivitelezhetetlen...
http://www.parkkiado.hu/konyv.php?id=38 ... alkatid=15

marek

Ja, és ha már az egészségnél tartunk. Talán Szöszke írta, nem tudom. Hogy a vegetáriánus életmód késlelteti
és meg is gyógyítha betegségeket! :D
Komolyan mondom, én nagy hús imádó vagyok,de EZ IGAZ!
A hús elsavasítja az emberi szervezetet, savas közegben a betegség sem gyógyul, sőt betegebb tesz.
A méreganyagok megtapadnak a belek falán...stb. :(
Ez főleg a rákos, köszvényes, meszes, érszűkületes emberkre igaz.
Nem szabadna húst enni csak heti 1-2 alkalommal(abba beletartozik a felvágott, szalámi, májkrém...
minden ilyesmi.)Sajnos én is többször eszem húst heti 1-2 alkalomnál.
De próbálok sok zöldségget enni, főzeléket, pároltat, lúgosítani kell! :D

Kép
Kép
lovaszkata

Jókor írod ezt Lkata, én pont most olvasok egy könyvet, Csapó György írta, a címe Csontkovácsolástól az energiaspirálig, az Úr egy ügyfelem, ajándékba adta a könyvet, de csak most vettem a kezembe (akkor kaptam, mikor elmentem szülni),hát nem semmi, amiket ír. Ennek örömére elkezdtem enni a zöldségeket, gyümiket, de csak nyersen, mert azt írja, hogy ha főzöd, párolod... már nem ér fele annyit se. A húsról is kemény véleménnyel van, a halról is és a fagyiról még nem is beszéltem, nem semmi egy könyv.

Kép

Kép
nusildi

Lihnbaba - jól tudom??????????

Nagyon boldog Születésnapoooooooooot!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

Jó sokat írtatok...lemaradtam.
Ma voltunk vérvételen, Dorka nem sírt!!!! :lol: Kézfején szúrták meg, nagyon lassan jött belőle - Apa fogta le, én majdnem elsírtam magam, de a lányom egy fakír. :wink:

Sensie! Mi is megkaptuk a BCG-t újra, mert nem fakadt ki. Én fogtam le Dorkát, nem sírt. Nem értem miért küldtek ki.
Viszont: nekünk is bedagadt, de az csak helyi reakció.
Megoldás: phenylbutazon krém, vagy borogatás (én nem tudtam a vállához kötni...) Kb. 10 nap volt mire elmúlt, mutattam a dokimnak közben, mondta hogy ez még nem az immunválasz.
A normál reakció 4-6 héten belül várható. Ha most durung akkor borogasd neki vagy kend be, mert nálunk egyre nagyobb lett 3 nap alatt, hiába vártam, hogy javuljon. Nem a pirosság, hanem alatta.

Marek! Én sem fórumozok hétvégén és hétfőnként, ha Apa itthon van. :shock:
HT: főzelék sem csúszik? (Dorka gyümit nem akar enni, de a főzelék megy). Mi 2 kajánál+ 4 szopinál tartunk hetek óta, több evészet nem akar kialakulni...majd idővel.

Lányok! Spenótot lehet már adni? Valaki adott már? És hogyan? Anyatejjel? Mert krumplival elég töménynek tűnik....

Adri! Jó ez a bio dolog, de ehhez idő kell, munka mellett nem igazán fér bele, csak ha valaki tényleg ezzel foglalkozik.
Szuperek a képek! Kutyás a kedvencem!
Julcsi is beszél hozzá? Dorka mindig magyaráz a kutyusoknak, meg kell zabálni.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

LKata! ÉÉÉÉÉdes Norbi!
És ügyes is!
Dorka is nyafogott kint még árnyékban is, szóval napközben bent voltunk. Borzasztó a meleg! Ezen felbőszülve tegnap megvettük a medencét, még vízszintezni kell a helyét. Jó lesz még az a 80 centi víz is....

peva

ébredés van, elszaladunk Ringatóba, hátha ragad ránk valami...

peva

Peva - a kisokosom azt írja, hogy 10-11 hónaposan lehet adni a sóskát és a spenótot, de akkor is csak heti egyszer! Viszont máshol már azt írják és a védőnő is azt mondta, hogy 8-9 hónaposan lehet adni. Sőt, már olyat is olvastam, hogy 6-7 hónaposan mehet, szóval szerintem adhatsz. Nekünk van jégkockaformában mindkettőből egy csomó, anyukám csinálta. Én majd mindkettőt anyatejjel és krumplival fogom adni. Úgy tervezem, hogy most ugye a karfiol van soron (ma 2. napja), aztán a paradicsomot szeretném kipróbálni és a céklát.

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

A BCG-t mindenki megkapja újra? Mert nálunk ez szóba sem került, amikor a doki utoljára látta Szabit. :roll:

A képek nagyon cukik!

Gratula Norbikának!

Ildi - A paradicsommal óvatosan bánj, tudod a keresztallergia maitt. :)

Peva - A spanót szerintem is mehet. Illetve a védőnőnk szerint.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna - csak akkor kapja meg újra,ha nem reagál rá, pl. hogy bepirosodik a helye, esetleg gennyes lesz, kifakad stb., de ha már piros, az jó!
Nálunk nincs allergiás a családban hála, bár párom az eperrel allergiás...
Na megyek, ébredés van...

Kép

Kép
nusildi

Peva
Főzelékből talán még kevesebbet eszik. A gyümi csúszik inkább, de abból se megy le 50ml egyszerre. Rizspépet is egy kanállal szoktam neki csinálni, kb. 30ml anyatejjel, annak jó, ha a felét megeszi. Nem nyitja ki a száját... :roll: Pedig szereti őket, mert a krumpliból például egyáltalán nem evett, tehát gondolom olyan, ha valamit nem szeret.

Lehet, hogy csak a fogzás miatt megy ilyen nehezen a kanalazás.
Bár most a szopi is nehezen megy... Ki érti ezt... :roll: Gondolom azért éhen nem fog halni, csak fura... :roll:

marek

Jaj, nem az eperrel allergiás hanem az eperre :lol: Tiszta gyagya vagyok, a meleg elvette az eszemet.
Na megyek etetni, ma mérem, hogy mennyit eszik ciciből, reggel 10 perc alatt sikerült 130 grammot ennie, ami ahhoz képest, hogy volt már reggel 240 grammos evése is, elég pite :roll: Szóval mérek, hogy tovább paráztathassam magam, tipikus :evil: :?

Marek - nálunk durva fogzás van, de a kanalazás megy, mint állat :lol: Imádja a kanalat! Amúgy nem próbáltál kanalat váltani? Hátha :lol: Nekünk TT kanalunk van, szuper gumis végű, Lotti imádja, még úgy is, ha nincs benne semmi :wink:

Kép

Kép
nusildi

Marek: Fanni is iszonyat keveset eszik mostanában.Lehet ám a meleg miatt.

Ma céklát kostólt.Szörnyü volt neki. :lol:

Nagyon édesek a képek a gyerköcökröl.

vikcy6
Pákozd

Na, most nem mondhatom, hogy nagyon lemaradtam és vissza kell olvasnom :wink: :roll: Hahó, hová tünt mindenki???

Képzeljétek, tegnap csináltam egy mérést, ez lett:

reggel 130 gramm anyatej
de. 70 gramm anyatej, utána 70 gramm banánpép
ebéd 130 gramm anyatej, utána 120 gramm főzelék (benne 40 ml anyatej)
du. 80 gramm anyatej, utána 100 gramm csokis tejpép

estit nem mértem.

Szóval eszik rendesen, de a tej mennyisége talán pont a határt súrolja.

Dögmeleg van itthon, 27 fok, totál kivagyok tőle, szoptatni is gáz, mert izzadunk :?

Ja, 58 kiló vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Mindezt úgy, hogy 5 napja nem eszek 18 óra után semmit és elkezdtem sok-sok zöldséget enni, juhéééé, még 3 kiló!!!

Na megyek, dolog van!

Kép

Kép
nusildi

Helló!

Gyors bekukk csak!

Vikcy...próbáljátok a céklát almával vagy édesebb barackkal! :wink:
Norbinak úgy bejött! :wink:
Bár neki minden bejön ami kaja! :lol:

Ildi...jaaaj, a fagyival mi van??? :shock: Engem nagyon érdekel ez! Néha írj ilyen elrettentő dolgokat légyszi,
legalább nem fogok nasizni! :wink:
A húsról én is sok rosszat hallok, főleg az utóbbi 20évben tenyésztett állatok húsáról! :(
Pedig én szeretem a husit! De pont ezért Norbika csak heti 1-2 alkalommal kap, az is ha lehet házi.
Egy ismerőünktől veszünk csirkét, aránylag jó körülmények közt nevelik, és normálisan etetik a baromfit.
Persze nem mindíg van ilíen, akkor üvegest (univert, Hippet)veszek.

Tegnap gyümölcsrizst kapott Norbi:
Hippes sárgabarack fele, és 2 evőkanál rizs(vízben párolva) +1dl tápszer és turmixolva :D

Látom téma a sóska , spenót...nekem ezek a kisokosomba 7-8 hónapostól vannak írva! :shock:
A Dm-ben meg van Hippes spenót-burgonya 6 hónapos kortól adható! :shock:
most akkor lehet vagy nem lehet???
Sőőőt, a hippesben tejszín is van minimális :shock:

Linh...tényleg szülinapod volt??? Boldog szülinapot!
pusssz! :D

Mennem kell vasalni, jön anyósom vigyáz Norbikára amég én sütök,
szerintem totál el lesz rontva a gyerek hét végéig! :roll:
Tegnap is itt kúszott mászott vele a parkettán.
Nagyon aranyos az anyós külömben, de nem tudom mit kezedek Norbival jövő héten, ha ezt megszokja,
hogy egész nap játszanak vele! :roll:
szép napot!

Kép
Kép
lovaszkata

Veronika!
ezt ittam: http://www.flavin7.com/page/index.php?o=1&cs=1&resz=337

A könyvről amit tegnapelőtt írtam,az orvostudomány a fejére áll tegnap nem tudtam semmit írni,pedig akartam,csak Tomi nyöszörgött. Érdemes elolvasni,a Hammer-i elméletről szól (új germán medicina). Dr. Ryke Geerd Hamer különböző daganatos emberek Ct felvételeinek elemzése során gócokat fedezett fel az agyban,amik halvány,éles koncentrikus gyűrűk formájában láthatóak. Ezeknek az agyon belüli elhelyezkedését a betegség határozza meg. Ami különleges ebben,hogy a pszichoszomatikát idekapcsolva,minden betegséghez társítható valamilyen lelki konfliktus,trauma és ha ezeket sikerül felfedezni,megoldani,feldolgozni (sikeresen!) akkor a betegségnek már nincs tovább értelme,megszűnik és nem jön létre helyette új betegség sem. Ezt ötvözik a KIP (katathym immaginativ pszichoterápia) módszerével és a kettő együtt + orvosi kezelés nagyon hatásosnak tűnik a rák gyógyításában.

LKata!
Most olvasom,hogy Flavin7 forgalmazók lettetek? Hogy lehet azzá válni? van valamilyen internetes oldal? mert én is szívesen belépnék,ha olcsóbban hozzá lehet jutni. Tényleg nagyon jó "orvosság",nekünk is csak pozitív tapasztalataink vannak vele.

Nagyon ügyes Norbika!
2 nap van Norbi és Tomi (10.15.) között,és mikor Norbika csinál valami újat,Tomi ált. rá egy hétre szokta őt követni,úgyhogy kíváncsi vagyok a mi "négykézlábazásunkra" :)

bio:

miért nem próbáljátok ki a www.biobarlang.hu-t? (az igaz,nem tudom pesten kívül mennyiért szállít,de szállítanak,az biztos). mi onnan rendelünk Tomi miatt és gyönyörű,friss zöldségeket hoznak. Sajnos nem olcsó,de Tominak nagyon sokáig elég amit vásárolunk (mire megeszik 1 kg répát...). Lefagyasztom őket és előveszem ha kell. Mondjuk mi is kezdünk rákapni,mer sokkal,de sokkal finomabb,mint amit a piacon veszünk. pl. az almájuk és a krumplijuk ellenállhatatlan.

evés:
Tomcának sincs túl nagy étvágya :? , én a melegre gyanakszom. És aludni sem alszik nagyon napközben,estére túl van pörögve,nálunk is birkózás megy :D , és sokszor vesztésre állunk az apjával 8) . Kezd minket megtanítani arra,hogy akkor van alvás,mikor ő akarja... különben arcátlanul kiröhög minket. Pl. tegnap is,utolsó esélyként beletettem a mei tai-ba,este 9-kor (f8-kor ki szokott dőlni),mert ott mindig rögtön elaludt eddig. hát tegnap nem. Elkezdett édesen kacagni,mintha csikiztem volna. És persze ettől annyi lett a helyzet komolyságának,én is nevettem,jól megcsikiztük,aztán valahogy elaludt (persze magától).
És most délelőtt is alszik,ilyet sem csinált már legalább 1 hete.

Kép

Kép
borkaby

Húsi:
egyik kliensem csirkéket tenyészt otthon és mesélte,hogy vett a piacon napos csibéket,otthon magokkal kínálta őket és elpusztultak! állítólag annyira ráállt a szervezetük a tápra,hogy nem bírják a natúr kajákat,így újra vett egy csomót és elkezdte őket visszaszoktatni rá. ki tudja hányadik nemzedék lett újra igazi csirke...

Linh!

Boldog szülinapot!

Kép

Kép
borkaby

Borkaby....ezt úgy kell elképzelni mint az AVON vagy más forgalmazósdit :wink:
A körzetedben lévő emberkéhez érdemes csatlakozni.
Mi egy ilyen BIo és természetgyógyászati bemutatón ismertünk meg egy Tatabányai hölgyet.
Most a termék házhoz jön, a GLS futár szolg. szállítja. asszem 8 ezer ft felett nincs posta költség.
Van pár ismerős akik vesznek tőlünk , de anyu nekik is beszerzési áron adja! Semmi üzleti érzéke... :wink:
De a viccet félre téve én se raknék rá semmit, örülünk ha mások meggyógyulnak és segíthetünk. :D
Lényeg, hogy hozzánk(anyukámhoz) is beléphetsz.
Pü-ben írok, a többieket nem akarom untatni ezzel.
vagy majd anyu jön és ír pü-t, jó???

Kép
Kép
lovaszkata

Fagylalt

A diffúz mérgek egyik leggyakoribb forrása a fagylalt, ez a bomlásra igen hajlamos fehérjekeverék, legyen az a legjobb minőségű otthon készült, vagy a legsilányabb, állományjavítókkal megpakolt, kereskedelemben kapható fagylalt.
A fagyasztás a krém tönkretevésének csupán utolsó, befejező lépése. A könnyen erjedő anyagok, mint a tej, tejszín, gyümölcsök stb. szerkezete a fagyasztás hatására lebomlik. A baktériumok tevékenysége csak átmenetileg áll le a fagyasztás hatására, de a molekulák szerkezetében megtörtént változás visszafordíthatatlan. Emiatt a betolakodó mikrobák megújult és felfokozott támadásra indulnak, amint a fagylalt elérte az olvadáspontot a gyomorban. A szervezet reménytelen küzdelmet folytat a mikrobák támadása ellen, de mint ahogy a múlt idők gleccserei olvadásukkor magukkal hozták a régen belefagyott állatok tetemeit, úgy árasztja el a gyomrot az olvadó fagylalt, szabad prédaként hozva magával a tejmolekulákat a nyüzsgő, szaporodó baktériumok számára. De a rothadás szellemkarneválját a felismerhetetlenségig elfedi a nagy csaló - a cukor. A fagylalt eme temetési szertartásában a jég tölti be a balzsamozó, a cukor pedig a balzsamozáshoz használt folyadék szerepét. . . .

Jó, tudom, ez kissé durva így, és biztos nem lesz baj, ha valaki egy héten egyszer eszik fagyit, de azért elgondolkodtató, nagyon jó kis könyv.

Szerintem a Hipp és egyéb gyártók mindent el akarnak adni, 6 hónapos korban még nem hiszem, hogy sóskára és spenótra volna szüksége a babának :roll:

LKata - a húsról is ír ám durvákat, majd írok még, csak most nincs időm, mert altatom Lottit és közben csinálom az ebédjét.

Kép

Kép
nusildi

Ildi.....Jééézusom! Ez durva!!!! :( :shock:
Én meg most vettem egy doboz fagyit a family frost-tól! :roll:
miket meg nem eszünk! Blleeee :?

Kép
Kép
lovaszkata

Hát, még vannak ilyen húzós dolgok a könyvben, de biztos van alapja. Persze ez nem azt jelenti, hogy mostantól nem fogok fagyit enni sosem, de pl. vasárnap az ebéd után dönthettem, hogy fagyit kérek, fagyit eperrel, fagyit tejszínhabbal, epret tejszínhabbal cukorral és a könyv miatt (mert emlékeztem erre) simán ettem epret eperrel :wink: Jó kis fogyókúra :lol:

LKata, te már adtál Norbikának paradicsomot??????????
Mert tervezem, hogy holnap kipróbálom a paradicsomot, krumplival.
Gondolom úgy kell, hogy forró vízben főzöm (de meddig?) és a héját lehúzom, ki is magozom (gondolom) és aztán összetrutyizom a főtt krumplival. Vagy???
Vagy pedig a cékla jön holnap, de azt sem tudom, hogy csináljam, gondolom azt is főzni kell, héját lehúzni...

A könyvben amúgy vannak kis szösszenetek, amik már úgy alapból húzósak, pl. ez:
" Nem vagyunk mi emberek, csak a gyomrunk rabszolgái!"

"Aki teli gyomorral eszik, fogával ássa meg a sírját!" Kemény, mi??

Vannak benne kúrák, nagyon jól hangzanak, mint pl. mustármag-kúra vagy a Breuss-féle fehérjementes gyógyböjtkúra, meg egy csomó más és csinálnék egyet-kettőt, de gondolom amíg szoptatok nem szabad, mert fene se tudja, hogy a méreganyagok nem jutnak-e át a tejen keresztül a babához :shock: :?

Pl. azt is írja, hogy az nagyon jó, ha almaecetet vízben és kis mézzel fogyasztunk reggel... na szóval vannak érdekességek...

Kép

Kép
nusildi

A bioról akartam még írni amúgy azt, hogy én azért sem adok vagy veszek (azon túl, hogy marhára nincs pénzünk semmire, nemhogy biora), mert mi lesz később? Ha csak biot kap, akkor hogyan tovább utána? Nem adhatok neki mindig biot vagy ha már ovis lesz vagy iskolába megy? Hozzászokik a szervezete a biohoz és ha találkozik egy kis vegyszerrel, talán rosszabb lesz akkor, nem?
Ez csak az én teóriám, amúgy biztos jó a bio, csak nem lehet a végtelenségig biot adni, nem?

Kép

Kép
nusildi

Pontosan...sajnos nem lehet végtlenségig biot adni, sőőőt lehet nem jó ha csak biot eszik baba korban,
aztán meg hirtelen az oviban megtömik nem igazán bio ételekkel. :roll:

Ildi...paradicsomot adtam már, meg is ijedtem, mert a férjem,Fecó parlagfű allergiás, és állítólag akkor nem kéne
parit adni a gyereknek. :oops: :roll:
Én bevallom ezt nem mertem házilag készíteni :oops: , vettem paradicsomos burgonyát az univertől :wink:
nagyon ízlett neki! :D
A céklát, mosom, hámozom, lereszelem alma vagy tök reszelőn, hogy gyorsabban megpuhuljon, így nem kell sokáig
főzni! :D
De csak annyi lében főzöm ami épp ellepi, sőt el se lepi. És összeturmixolom botmixerrel a levével együtt.
5-6 adagra szétosztom, beteszem a fagyasztóba, és mindíg mikor kell, egyet kiveszek és ha kiolvadt rakok mellé
gyümit, vagy főtt burgonyát. :D

Kép
Kép
lovaszkata

l.kata: köszi a bókot, aranyos vagy :lol:

nyugtonmalac: most olvasom, hogy szegény Bori hasraesett, biztos nagyon megijedt szegényke :cry:

vikcy: jó, hogy megint jöttél, nagyon helyes a lányod :wink:

nusildi: én sajna eszek este is.gyakran 8,9 órakkor vacsizok vagy csak csokizok. megszoktam, hogy bármikor ehetek, nem hizok.de most rááltam a mérlegre, már el is tünt az a +2kg. megint "csak" 58kg vagyok :cry: :cry:
az én fiam ugyanúgy szopizik.bár néha bohóckodik,nézelödik, de utánna rendessen szopizik.

mi is apástól készülünk menni a talira

inez: de jó neked, én is szeretnék megint 45kg-s lenni :? :? :?

sensi: sajna én már nem emlékszem rá :oops:

borkaby: anyós :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

egyenlöre ennyi az olvasásból, majd késöbb folytatom.

mi megvagyunk. fiam ugyanannyit szopizik, inni nem kér, csak esetleg nagy melegben 1-2korty és ennyi. enni viszont már nagyon szeret. eddig mindent megevett, amit adtam neki. és már a krumplitól se öklendezik, pedig csak villával nyomkodom össze neki.
a fözeléket akartam megkérdezni, hogyan csináljátok.
nekem nincs fagyóba anyatejem és napközben se tudok leszivatni, mert ez a mellszivó,csak akkor hozza ki, ha kemény a cici és a fiam mindig leüriti.

szombaton voltunk a keresztszülökkel györben. vettünk pár apróságot, medencét :lol: és etetö széket is .
dobok pár képet

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép
Kép
Kép megpihentünk a baumaxban
Kép vasárnap bográcsoztunk

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!

Gyorsan teszek fel egy pár képet, aztán megpróbálok jönni még, sajnos napok óta nem akar működni a netünk, hol van, hol nincs, remélem ezt a pár sort is sikerül elküldenem.

Tegnap itt volt nálunk a barátnőm a két nappal idősebb kisfiával.

Lkata
Szerintem megtaláltam Norbika hasonmását!!!!! Teszek fel róla is képeket.

Ma lettünk 7 hónaposak, hogy megy az idő!!!
Tegnap előtt végre kibújt az első fogacskánk!!!!! Meg is szenvedtük, két éjjel félóránként keltünk.

Közben tegnap "nagylány lettem", ami egyáltalán nem hiányzott. Olyan jó volt ez a fél év menstruáció nélkül....

Pár kép rólunk:

Kép

Ezt tegnap kaptuk ajándékba, nagyon tetszett Áronnak:
Kép

Hétvégén ismét a Velencei tónál sétáltunk:
Kép

Kép

Norbi hasonmásával:
Kép

Kép

Kép
éva75

Még egy pár kép Norbi hasonmásáról Lkatának:

Kép

Kép

Kép
éva75

Kép

Kép

Kép
éva75

Éva,
tényleg van egy kicsi hasonlóság bizonyos arcvonásokban :) Norbi amúgy sokkal világosabb is.

Kata, Ildi,
én akkor nem ettem egy ideig húst, mikor tanultuk a készítését (áruismeret óra... kereskedelmi középsuliba jártam), ráadául voltunk gyakorlaton közértben, és ott még rátettek egy lapáttal... pl. párizsit beáztatják éjszakára, így leázik róla a zöld penészfolt és nem szárad ki, frissnek látszik... stb...

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!!

Bocsi mindenkitől,....

Ezer dolog egészségtelen, kezdve a városi levegőtől, mert az a legszennyzettebb.....akkor ne vegyünk levegőt?????
A gyümölcsben, zöldségben is lehet sok szennyező, akkor ne együnk semmit????????
A magvakban, gabonafélékben is, káros a stressz, vegyszerek, ......
Szóval ezen kár tépelődni. Ez van és kész. Azért mert én fagyit eszem, vagy húst, netán édességet, és nem vásárolok BIÓ termékeket, attól még JÓ EMBER VAGYOK!!!!

Biztosan én értem félre amit irtok, de nem tudtam megállni, h ne reagáljak.

Ildi!
Nem elég, h harap, de nagyon erősen is szív sokszor, ami szintén fájdalmas. (nem sebes a cicim). Lassan abbahagyjuk a szopit. Szuper anya vagyok akkor is, ha 8 hónaposan abbahagyom a szoptatást!!!!!

Tudtommal 500ml tej-tápszer elég és javasolt kb. 300g egyéb ennivaló.

Vicky!
Konsti iszonyatosan harap. Úgy tűnik neki alul jönnek a fogai. Már kettő kint van és szerintem ujabb kettő előbb kint lesz, mint felül. Két foggal és az ínyével is nagyon tud harapni. Biztos az én hibám, de már kicsit tartok is a szopitól, így ezért is apadhat szép lassan a tejem.

Sensi!
Nálam a tali teljesen a férjemtől függ. Egyedül, két gyerekkel nem buszozok. Hogy Ő mikor ér rá, az teljesen bizonytalan.

Linh!
Boldog szülinapot!

L.Kata!
Boldog évfordulót!

Peva!
Én adtam már spenotot. Forró főtt krumplival összeturmixolni a nyers spenótot és hígítani a krumpli főzőlevével. Így marad benne a legtöbb tápanyag. Kell, mert sok benne a vas, de nem tanácsos agyonfőzni.

Éva!
Nagyon szép család vagytok!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!!!

Eggyetértek a hozzászólásoddal.Sajnos ilyen világban élünk hogy mindenben vannak káros anyagok de ez van.Azért éhen nem fogunk halni hogy ne együnk káros anyagokat.

Én is adtam Fanninak spenótot fött krumplival nagyon izlett neki.És a vérszegényeknek kifejezetten ajánlott.Meg a cékla is.

Szerintem Fanninak is jön alul megint a foga de ha tovább ennyire harap én sem fogok sokáig szoptatni.Én is mindig rettegve szopiztatom.Mert nagyon megharap.Most azt csinálom hogy lefejegetem neki amig tudom és úgy adom neki.

Éva75:
Mi itt lakunk a velencei tó környékén olyan jó mi is lent voltunk a hétvégén.Jók a képek .Szerintem is hasonlit a kisfiú Norbikára. :D

vikcy6
Pákozd

Zsuzsu tüneményes Konstantinjának nagyon boldog Névnapot kívánunk!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nusildi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?