Adri!
Jaj, de ééédesek ezek a képek! És a múltkoriak is! (annyira lemaradtam, h elfelejtettem megdicsérni, meg még sok mindent) Meg akartam dicsérni a pelusaitokat is! Nekünk is vannak rózsaszínek is, meg sárgák is, amiben a képeken van Julcsi.
Nekem ez a világos rózsaszín a kedvencem.
Mi még e legkisebb álláson hordjuk őket.
Látom hátibabaként aludt be Julcsi.
Az előbbi véleményedet teljesen osztom. Azon kívül, hogy rengeteg káros anyag kerül az élelmiszerekbe, ahogy írtam és írtad, a környezetszennyezés is nagyon brutál, és ez elszomorító.
Én legalább az egyiket próbálom kiküszöbölni.
A földek és az állatok a tiétek Rajmival vagy az egész családé? Tök szerencsétek van ez miatt! Biogazdálkodtok? Tényleg, sikerült már elköltöznötök? Lehet, h lemaradtam, de még ősrégen, pocakos korunkban írtad, h vmkor decemberben lesz kész a házatok. Végül sikerült?
Ja, és megkaptad múltkor a privimet a pelusokkal kapcsolatban?
Na az előbb el kellett rohannom. Szóval megvagyunk. Most, hogy itt volt Lilla apja, pár napig nem volt rendben a lelkem, na nem annyira miattam, hanem baromira sajnálom, h nem lehet Lilla vele. Olyan aranyosak voltak együtt, és Norbi szereti nagyon. Tegnap voltunk Csongrádon, senior úszóversenyen, ahol a szüleim minden évben versenybíráskodnak, ottalvós, esti bulis verseny. Mi csak másnapra mentünk, és egész nap kint voltunk a füriben, kicsit meg is égtem. Ott volt egy gyerekkori barátnőm, akinek most 2 hónapos a kislánya, úh babáztunk.
Az ő anyukája szervezi a versenyt. Nagyon jól elvolt Lilla, evett szépen, jól érezte magát, vidám volt. Asszem írtam már, h múlt héten kapta az első oltását, a BCG-t. Minket kiküldtek, mondván ez egy nagyon kényes feladat, vigyázni kell, h jól sikerüljön. Gondolom durván lefogták szegényt, jobb is, h nem kellett végignéznem. Abszolút nem viselte meg (bár állítólag a bcg nem is olyan), adtam homeopátiás oltás kivezetést, így fogom ezt csinálni minden oltásnál. Voltunk
6hós méretszkedésen is,
7kg és 68cm volt 2 hete.
Továbbra is nagyon jó kedvű baba, egész nap vigyorog, visong, szépen játszik. Mostanában kicsit baj van az alvással, újra csak 20 perceket alszik, és visítva ébred. AZ utóbbi kétn apban éjszaka is eljátszotta ezt, pedig már hónapok óta hang nélkül végigalussza. Na mind1, nem aggódom, nem hiszem, h rendszer lesz ebből. Továbbra is mndent megeszik, amit kap, nem volt még semmi, amit nem evett volna meg.
Ha betölti a 7hót, a husikat is elkezdjük óvatosan. Sajnos mostanában nem tudom hordozni a szép mt-nkben, mert baromi meleg van, és egyikünknek sem jó, h összeaszalódunk...ez szomorú.
Ja, és pár napja elkezdte azt csinálni, h hunyorogva becsukja a szemét, az orrát felhúzza, és ilyen hülye vigyor szerűséget művel a szájával, nagggyon vicces, és ééédes.
Egyébként egyfolytában kitalál vm újat, de mérföldkövet nem ugrottunk egy ideje, mint feltérdelés, négykézlábazás, vagy ilyenek.
Na ennyi van velünk...
kérdés:
Emlékeztek még, h hány nap után kezdett begyűlni annó a gyerkőcöknek a bcg? Lillusé egyelőre csak egy halvány piros kis szúrásnyom (pont egy hetes), félek, h nem működött rendesen az oltás, mert úgy tudom, h be kell neki gyűlnie. Para az újraoltás, mert egy kissrác fogyis lett ez miatt, újra bcg-zték, igaz neki begyűlt, csak elfelejtették feljegyezni, és a doki és a védőnő is emlékezett rá, h okés, ennek ellenére újraoltották, mert ez a szabály. És azóta nem fejlődik rendesen a gyerek.