Köszönjük a dicséreteket!
Zsuzsu!
Lilla nem ismerte meg az apját, először csak vizsgálta, nézte, h ki a fene ez
…aztán nagyon jókat játszottak, és vigyorgott neki egyfolytában.
Szerintem is jót tenne Ábinak az ovi, hajrá, hajrá!
Biztos helyre fogják pofozni gyorsan a vérképed, egy kis vitamin, meg ilyenek.
Ti általában mikor értek rá? Itt a jó idő, szeretnénk talizni mostmár veletek.
Nymalac!
Sok puszi a Boribibire! Remélem minden oké volt anyukádnál!
Kata!
Apa már visszament tegnap sajna, rövid volt a látogatás. Lilla főleg bumgeniust használ, de van még pár blueberry minky (ez kívül olyan, mint egy plüssállat), pop-in, swaddlebees eco. És most rendeltem kipróbálni egy fuzzi bunz-t, és egy zsbese tots bots-t.
Te is szeretnél moshatózni? Dejóóó! Ha gondolod, szólj, és tudok neked hozni Londonból olcsóbban, mint itthon, most ezzel üzletelek.
LKata!
Tegyél majd légyszi képet a művekről! Csorgatni akarom a nyálam!
Ildi!
Zsuzsunál írtam apuról…:) Ja értem, sajnálom az anyagi helyzetet.
Nekem van egy tippem esetleg, otthoni játszós rucit tudsz úgy gyártani, hogy a hosszú kezeslábasoknak levágod a kezét, lábát rövidre, ebben még elvan otthon egy darabig, nem? Vagy még deréknál is le lehet vágni, és akkor póló lett belőle.
Jajjj, de ééédes ez a video, hogy nyomja Lottika!
Tök ügyes, mi még nagyon messze vagyunk ettől. Lilla hason nagyon nyomja már, közlekedik, pörög-forog, de innen nem akar mozdulni sehova, négykézláb vagy valami.
Na majd….
Nekem is a huncut ágyból kinézős a kedvencem.
Na nekem is ez a parám, hogy ha nem lesz több szopi, akkor mi a fenét fog inni Lillus? Mármint tejet…mert a tápszert még mindig nem issza meg.
A tejpépet azzal csinálom, és úgy oké…de nem issza. Vettem pedig direkt vaniliásat, ez volt az uccsó reményem, de nem ivott belőle értelmes mennyiséget, csak pár kortyot.
Az viszont szerencse, h a vízzel nincs gond, tegnap is 250ml-t lenyomott egész nap, amikor Csongrádon voltunk, egész nap kint.
Nem tartok anynira attól, h nem fogja megenni a főztömet, mert eddig mindent megevett, nem válogatós…egyetlen egyszer csináltam neki krumplit én, azt is benyomta, vagy 140ml-t. De majd meglátjuk.
Sajnálom, hogy nem tudsz biot venni, de ha ajánlhatom, akkor próbálj olyat venni, aminek épp szezonja van (esetleg nyáron majd fagyassz le jóóó sok gyümit, zöldséget), és kerüld az üvegházas cuccokat, mert az a legveszélyesebb.
Én már hetek óta csak rövidbe öltöztetem Lillát, nálunk is meleg van, megy a klíma egész nap.
Én is fejek még este, és az megy reggel a tejpépbe, meg általában este is, de nem mindig marad.
Veronika!
Tuti, h nálunk sem jön össze az 500ml tejcsi, talán 250 körül, meg kb 150ml reggel és este tejpépbe keverve. Az nem jó viszont, ha nem iszik semmit Pálmi, nyáron veszélyes lehet, próbáld kitapasztalni, h mi az amit meginna. Gyümilé esetleg? Az is jobb a semminél.
Vikcy!
Örülök, h azért elgondolkodtál a későbbi hatásokon.
Én általában nem beleszólni akarok a véleményemmel, csak segíteni, ha esetleg valaki lát benne igazságot.
Jajj, a harapásoktól én is félek, de nálunk még nincs fog. Ínnyel már harapott meg, az is nagyon fáááájt!
Hehe, nagyon édei ez a kiskölök, imádom a félvér gyerkőcöket!
Marek!
Mi a véleményed a moshatózásról így tapasztaltabban? Bejött?
Hmm….esetleg van egy tippem rucira, body+harisnya bent, kint meg csak gyorsan lekapod a harisnyát.
Szöszke!
Nem akarok beleszólni, de én úgy tudom, h a kamilla teával nagyon vigyázni kell, babának csak max egy hétig szabad adni, mert tönkreteszi a bélflórát, mert ugye van egy kis baktérium ölő hatása.
Velünk semmi különös nincs, Lilla hason már nagyon durván nyomja, de innen tovább nem akar csinálni semmit egyelőre. A pihiszékében ő is simán felül már. Na mennem is kell, ordítás van