Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

4-ből 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kjött a felső 2. fog!!! Meg is éreztük, tegnap éjfél körül kelt, aztán 4 után aludt el, totál kivagyunk az éjszakázástól!!! Bedörgöltem neki a Dologéllel hajnalban az ínyét, akkor éreztem, hogy kint van az egyik fog!!! Szóval most már 3 foga van, enyhe túlzással, mert ez ugye még nem jött ki, de már kb. 2 mm rész kint van.

Peva - igen, a Nurofent nem szabad mindig, olvastam, de ma hajnalban annyira látszott, hogy fájt neki, hogy megint kapott egy minimál adaggal belőle. A homeós bogyókat adom neki, a patikában azt mondták, hogy akár óránként lehet adni, most is adtam neki reggel, de egyelőre nem érzem, hogy jobb lenne. :cry:

LKata - szerintem akkor kell kenni, ha éri a nap a babakocsiban!

Itt nézd meg, hogy mit írnak:

http://www.kismamablog.hu/nem-kategoriz ... ek-tesztje

Édes Norbika!

Mi szombaton hússütésen voltunk, amolyan kerti parti félén, vasárnap Dunakeszin az ismerősünknél.
Képzeljétek, nem is értem, hogy miért, de Lottika nagyon-nagyon sírt, amikor meglátta az 1 éves kisfiút!!! :roll: Már találkoztak anno, amikor pl. Lotti 1 hónapos volt, aztán utána is még 2X és legutóbb akkor, amikor Lotti 5 hónapos volt, a kisfiú pedig 11 és akkor nem volt semmi. Most letettem hasra a szőnyegre, a kisfiú elkezdett mászni felé... onnantól üvöltés ezerrel!!! :shock: De nagyon-nagyon, szegény kisfiú is nagyon sírt utána :roll: És ez ment egész végig!!! A végére barátkoztak meg, és a legelején, amikor odaértünk (kép!). Lehet, megijedt, ahogy mászott felé??? Mert amúgy soha senkitől nem ijedt meg, sosem sír, ha idegenekkel találkozik, akkor is jól elvan!!! Nem értem :roll:

Kép

Megnéztük a házakat Dunakeszin! Te jó ég, olyanok vannak, hogy nem hittem el, persze arra nem lesz pénzünk, de van ott egy tó, mellette szuper játszótér és ott a tó mellett csomó szuper ház, saját stéggel, iszonyat, el sem hittem...

Lihn, nektek mi van a költözéssel???

Mi elkezdtük nézni a karikagyűrűket, a szocpol miatt össze kéne házasodnunk. Sajna nem lesz pénz olyan esküvőre, amit igazán szeretnék, így max. a minimál lesz, két tanú és kész :roll:

Jaj, nem tudom, mit írtatok a másik oldalra, úgyhogy most bocsi, ennyi, itt van még egy kép búcsúzóul, megyek, mert totál kivagyok, kicsit pihizek!!!

Kép

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

Csak gyorsan kipanaszkodom magam és már itt se vagyok.
Valami megölte az egyik nyuszinkat, az előbb mentem hátra a kertbe, hogy megetessem őket és az egyiknek nem volt feje!!!! Valami leharapta neki, de el se tudom képzelni mi lehetett, kutya nem tud bemászni a drótkerítésen, mert magas és még szöges drót is van rajta, a nyest állítólag nem csinál ilyet, a róka elvitte ,volna, lehet hogy patkány volt? Az csinál ilyet?
Gyerekek teljesen kilesznek, már négy éve megvannak a nyuszik és imádják őket, én is megsirattam szegénykém.

Bocs, ha rosszkedvet csináltam másnak is, de ki akartam írni magamból.

És hogy jó kedvetek legyen, ezt nézzétek meg:

http://www.sokoldal.hu/lap.php?oldal=ga ... nyasszonyi

Itt miinden menyasszonyi ruhát 15.000Ft-ért lehet megvenni, nem kölcsönözni, megvenni!!!!! Ma megyünk itt veszek Lorának koszorúslány ruhát 23-ra.

Éva

Kép

Kép
éva75

sziasztok
tegnap megvolt a keresztelö.most csak a képeket hoztam, késöbb vissza olvasok és mesélek.
Kép itt még jókedvüen
Kép keresztszülökkel
Kép megkóstolta a kisinget
Kép otthon
Kép
Kép a tortámmal

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ildi
Akkor neked most pont aktuális lehet ez a menyasszonyi ruhás oldal, nézd meg mindenképpen!!!

Kép

Kép
éva75

l.kata,éva: köszi a válaszotokat, közben megoldódott a dolog.felbontottam egy üveg Hipp-es sárgarépát, amit szépen megevett /kicsit felmelegitettem/. tegnap 2x adtam neki és mind a kétszer 3 kanállal megevett. elötte a gyümiket reszeltem,lehet, hogy akkor az volt a baj, vagy hideg volt. majd megint kipróbálom és utánna kiderül.

bettike: gratula a 7 hónaphoz.

éva: nagyon jó áron vannak a ruhák. én csak kölcsönöztem és 65000ft-ba került :shock:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

na szóval a keresztelö:

de. fiam nagyon jó kedvü volt.nézelödött,vigyorgott,még a templom elött se volt gond,csak amikor bevittük. még a mise alatt be kellett mennünk, de vagy az ének,vagy a pap hangja nem tetszett neki és elkezdett sirni,muszáj volt kivinni.
a keresztelö kezdetén is csak nézelödött,rágcsálta az ujját,utánna elkezdett nyekeregni és a végére már a papot is túl kiabálta.
amikor kimetünk a templomból,mintha mi se történt volna, vigyorgott tovább. /lehet hogy ördög üzést is kellett volna kérnünk? :twisted: /
a buli jól sikerült, nem voltunk sokan. mi,anyumék és a keresztszülök.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi

Nagyon szép lehetett Sanyika keresztelője!! Édes a kisfiad nagyon!!!

Kép

Kép
éva75

Éva75, mi haraphatta le a fejét???? A patkány kisebb, mint a nyúl, nem hinném, hogy az...mindenesetre valamiféle megfigyelés kellene, mert ha állat volt, visszatérhet...szegény nyuszika. :cry:
Macska?

Nagyon olcsók a ruhák..és szépek is!

Timi, sok gyerek sír keresztelőn. Az egyik ezoterikus barátnőm azt mondta, hogy azért, mert ők ezzel tiltakoznak az ellen, hogy ilyen komoly lelki-szellemi terhet tesznek rájuk a szülők a keresztelés által, mint a kereszténység. :shock: Ki tudja, hogy mit éreznek a gyerekek, nem?

Kép
szöszke

Ildi, a szocpol miatt miért kell összeházasodni? Csak házastársaknak adnak? Együttélőknek nem?
Én nagyon házasságpárti vagyok. :)

Kép
szöszke

Szöszke - igen, csak úgy adják a szocpolt :roll:
Nekem sincs bajom a házassággal, csak anno amikor lett volna pénzünk, hirtelen történt egy kis balesetünk és sokba került megcsináltatni a kocsit, aztán jött Lotti és így nem akartuk úgymond összecsapni a dolgot. Viszont most még kevésbé van pénzünk, úgyhogy nagyon minimál lesz, csak a két tanú és csá :shock:

Kép

Kép
nusildi

Húúú, ezt meg kell mutatnom: :lol:
Norbi elszökött a plédről, és segített vasalni! :lol:
Kép

Timi...gratulálok!

Ildi...nektek is a felső fogacskához!Nagyon cuki ez a kendős kép! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok! Szép estét!

Naptej
- Én kenem mindig, ha kimozdulunk Eucerin 40-es naptejjel, gyógyszertárban ajánlották, 3000 Ft körül volt! :shock: Árnyékban is le lehet égni, mert a napsugarak oda is eljutnak! Máté így barnult le arcra és kézre! :lol: De tényleg! Bár ez családi vonás nálunk!

Ildi! Nekünk még mindig egy fog sincs, de kezdek tőle félni nagyon! Kitartást nektek, főleg Lottikának! :lol: :wink:

Timi! Jaj de jó, hogy tettél fel képet! Látom nem ragaszkodtatok a hófehér ruhához! :lol: Megnyugtat, mert mi sem!

Éva! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Szegény nyuszi! :cry:

Kata! Norbi is nagyon ügyes és kis huncut! :lol:

Kép
bettike
Eger

Peva! Dehogy mászik MÁté! Semmit sem tesz, hogy helyet, helyzetet változtasson! Illetve hasán körbe-körbe fordul, ha kell valami! Azt hiszem én nem ösztönzöm eléggé! :roll: Annyira el van most az üléssel! :roll:

Kép
bettike
Eger

8 hós kép, adatok holnap lesznek!

Kép

Kép
bettike
Eger

A Picasa-ra csináltam május albumot, lehet feltöltögetni!

Kép
bettike
Eger

Kaja - végre sikerült barackot, szilvát venni! Valószínű lesz egy tuti zöldségesünk a piacon, van egy 8 hónapos kislányuk és miatta hoznak ilyen árut is! És micsoda üzlet! Szépen odaszoknak a kismamák! :lol: Mondta, hogy imádja a görögdinnye levét cumisüvegből! :lol: Tud ám élni a kis csaj! Én még csak gondolatban jutottam el a dinnyékig, mert pocakosan minden nap ettem mindkettőből, hátha Máténak is tetszeni fog!
Megfőztem holnapra a salátafőzeléket is! Kíváncsi leszek, bár eddig mindent megevett, ami kaja!
Végre felismeri a kiflit és megrágcsálja, de rendesen körbe, addig, amíg van rajta kemény rész! :lol:
Találtam 8 hónaptól adható baba"pudingot"! Holnap ki is próbáljuk! Fura, hogy így rohan az idő és egyre több dolgot ehet! :lol:

Kép
bettike
Eger

Na lépek egy álometetésre! :lol: :arrow:

Egy kissé lelassultunk, már mint a topic! Látom a jó idő és remélem nincs gond sehol! :lol:

Jó éjszakát, szép álmokat minden babának, mamának, papának! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Hú már jó rég írtam!Olvasni olvastam de mire írni akartam már mennem kellett :lol: Gyerekek egytől egyik gyönyörüek és nagyon ügyesek!!!!

Naptej:Én kenem őket a Niveának van gyerek napteje 50faktoros nekünk bevált de a Dm-es is :D

Éva!Sajnálom a nyuszit! :cry: Nem lehet,hogy kutya volt?

Ildi!Jaj de jó azért úgye szólsz mikor lesz a nagy nap :D Szerintem nem az számít mekkora lagzid van hanem,hogy szeretitek egymást és ha jól áltok anyagilag később is lehet bulizni :wink: Egyik ismerősőmnek 11millás lagzija volt szerintem ennyit felesleges elkölteni 1napért.Kertesz házat néztek vagy sorházat?

Timi!Nagyon szépek a képek!Mennyi idő volt a keresztelő nem lehet,hogy a hosszával volt baja?

Móni!De jó,hogy jöttél :lol: :lol: Édesek a fiúk!!!Zsoltinak boldog szülinapot így utólag is :D

Kata!Tojás nélküli tésztát már lehet adni a babáknak 7-8hónapos kortól!Én Zsófim kifejezetten szerette anno :lol:

Az én nagy fiam feláll :shock: :shock: Erre mentem be délután: Kép Mindenen fel akar állni én meg a háta mögött mert azért még van min finomítani de olyan akarat és elszántság van benne,hogy hihetettlen.Szerintem Zsófi szülinapján már szaladni fog :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Ildi, egy órája böngészem a szocpolos infókat, és sehol nem láttam, hogy valóban eltörölnék július 1-től. :shock: Nagyon kíváncsi vagyok, mert mi meg telket vettünk Őrbottyánban. :oops: De nagyjából rá is ment az egész tartalékunk. :cry:

Kata84, nagyon ügyi Zsebi!

Kata, Norbika édes, ahogy matat a vasalni valóban... :) Látom, neki is édes husi karjai és combija van. :D

Kép
szöszke

Bettike, én is kihagytam gyerekkoromban a csúszás-mászást. :) Ücsörögtem, nézelődtem, aztán mentem. És most Gergő sem nagyon kapható rá...viszont húsz féle pózban tudja a lógatós játékát rugdosni. :wink: Sem fog, sem ücsörgés...csak az óbégatás. :D

Kép
szöszke

Sziasztok!

Szöszke!
Mi is játszottunk ilyen játékot Ábival, de Ő nem mondja, hanem megmutatja.....
Azért egyre többet próbálkozik!!

Tegnap beszélgettem a játszótéren egy apukával, mint mondta, Ő a mai napig nem tudja kinyújtani a nyelvét, mégis megtanult beszélni... :) :)

adóbevallás: Bence megcsinálta az enyémet, szerdán átnézi a könyvelő ismerőse és az ügyfélkapun át beküldi...

Móni!
Nagyon szépek vagytok!!!!!!! Zsoltika nagyon vagány!!!!! Mikivigyor: :lol: :lol: :lol:

Peva!
Hogy készíted a salátafőzeléket??????????

Konsti tegnap megette a levesből turmixolt főzeléket. Itt 30 fok volt, így evés előtt is itattam vízzel és közben is. 100ml víz, 150g főzelék csúszott le!! :lol: :lol: :lol:
mindennapunk más, egyik nap eszik, másik nap nem. Az anyatej a legfinomabb, de szűkében vagyunk.... Inkább gyümölcsöt, főzeléket adnék és kevesebb tápszert....

Nincs elkésve Dorka!!!!!! Konsti sem mutat hajlandóságot sem állni, sem mászni.....

L.Kata!
Nagyon vagány Norbi ezekben a nyári holmikban!!!!!!

kaja: tartanék szünetet, de mint irtam, anyatejszűkében vagyunk... a gyümölcs vagy kell, vagy nem, de főleg nem....

Naptej: nivea, 40 es faktorral

a jejeje...... dumán mi is rögögtünk előszőr, most már megszoktuk....Ha mondom, h baba, akkor rákezdi és nyomja .... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi!
Gratu a felső fogakhoz!!
Nekünk a két alsó bújt ki, Konsti imádja mutogatni... :D :D :D

Lottika szerintem csak kislány, emiatt óvatos még az idegen "pasikkal"..... :lol:

Timi!
Gratulálok a keresztelőhöz!!!!!

bettike!
Nyugi, Máténak is kibújnak hamarosan a fogacskái...
Nincs elkésve, hamarosan majd az lesz a "baj", h nem tudod utolérni... :lol: :lol:
KÖSZI AZ ALBUMOT!!

Kata84!
aztaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :o Nagyon ügyi Zsebi!!
Énmár előre rettegek, ha Konsti feláll, Ábel tutira megbillenti és esés lehet.... Valami búra kéne Konsti köré vagy bukósisak....

Nálunk tegnap 30 fok volt. Ábel élvezte, h alig van rajta ruha. Az kevésbé tetszett, h elmaradt a bölcsi, de azért hamar megnyugodott.

vidám napot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!
Én is vagyok ám, csak nálunk megint összejöttek a dolgok, úgyhogy nagyon kivagyok... :cry:
Bori szerencsére nem vesz belőle észre semmit, ugyanolyan vidám, mint eddig volt, ezzel sokat segít nekünk, mert nagyon nehéz napjaink vannak... :cry:

Visszaolvastam, de el is felejtettem, hogy miről volt szó. Ez már a korral jár... :roll:
Az biztos, hogy megint nagyon szépek a képek!

Kata
Zsebi nem semmi! Bori tökéletesne gurul, és ezzel teljesen meg van elégedve, ezért nem is akar mást csinálni. Nem aggódok, mert a forgást is később kezdte, nem kapkod el semmit. Olyan mint az apja, aki ugye Pató Pál... :lol:

Bettike
Mi van egy babapudingban? :roll: :shock:

Mi lassan haladunk a hozzátápival, igazából eddig az alma-őszi volt az, amiből sokat megevett, azóta szó szerint csak kóstolgat. Látszik, hogy ízlik neki a szilva, meg a rizspép, meg a sárgarépa is, de mivel szopi után nem éhes, ezért nem eszik nagy mennyiségeket. Mondjuk nem nagyon zavar, jó lenne, ha egy éves korig az anyatej lehetne a fő tápláléka.
A héten a sütőtök következik...egy újabb kaja, amiből nem kérem a maradékot.. :lol:

Én is akarok naptejet venni, de még nem jött össze. Nekem a La Roche naptejet javasolta a barátnőm. Jó drága, de állítólag nagyon jó. Most várom a gyedet, aztán megveszem. Meg asszem napernyőt is kell vennem a kocsira... Meg mosható úszópelus is kellene... Mindig kell valami... ÁÁÁÁÁÁ

Nagymamám most telefonált a vonalason. A telefon sajnos ott van Bori szobája mellett. Már rengetegszer elmondtam neki, hogy ne telefonáljon ilyen korán, mert felébred a Bori, de egyszerűen nem érdekli... :evil: :evil: :evil:

marek

Sziasztok csajok.
Megvagyok ám, csak nehéz még a gép elé ülnöm.
MIndenesetre megvolt a műtét. Kezdték a köldökömnél kamerával, majd kiszívták azokat a csomókat amiről írtam már. Aztán kiderült, hogy a méhem és a petefészkem tényleg össze volt nőve, így kaptam egy vágást a bal oldalamra a csont mellé. Aztán hogy ez ne legyen elég, találtak egy cisztát a méhemben, így kaptam egy vágást alulra, ahol a császár szokott lenni...így most mindenhol húzódik, csíp, viszket...de legalább túl vagyok rajta. Csütörtökön megyek varratszedésre. De hogy ne legyen minden ilyen egyszerű:

Nem értem be a kórházba időre, majdnem nem műtöttek meg.
A rendőrökkel helyszíneltem itthon a lakásban...
Előtte nap vettem fel 600 ezer forintot a műtétre, kórházra meg hogy legyen itthon. Reggel jöttünk le a férjemmel, hogy megyünk be a kórházba, erre teraszajtó nyitva, lakás szétdobálva... :shock:

Kiraboltak minket. Elvittek 3 mobiltelefont, drága sportcipőket, egy GPS-t, ékszert, és mind a 600 ezer forintot, ami a műtétre volt.
Még a zárcserét is úgy tudtuk csak megoldani, hogy kértünk kölcsön, mert 7 ezer forintunk nem maradt. Kölcsönbe műtöttek meg, és élni sem maradt semmink. Így mentem be a kórházba, így műtöttek ilyen idegállapottal. Amióta itthon vagyok azóta pedig nem csak a fájdalomtól nem tudok aludni, hanem állandóan felriadok, hangokat hallok, mászkálok és keresem ki van a lakásban meg ilyenek. Lányok, ez szörnyű :cry:

Kép

Kép
tercsimama

Kicsi lányom pedig áll, és megy körbe a járókájában :shock:
Ha férjem hazajön teszek fel képeket is erről, addig mutatok másikat (legalább valami örömem legyen még).

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
tercsimama

Sziasztok,

halljátok, nagyon pang a topik, hahóóóóóóóóóóóóóóó! Csomó eltüntünk van, pl. Anhel ezer éve nem jelentkezett vagy volt nekünk egy Babe-nk is a Lizababával (ha jól emlékszem) és Bkriszta és Dalma (Bicebóca)????????? :cry:

Mi megvagyunk, az éjszaka megint ugyanaz, kivéve annyit, hogy most már nem sz@roztam, kivittem enni, 20 percig evett és bealudt, így megkíméltem magam a további 1-2 óra fentléttől :roll: Az ínye nagyon be van dagadva, szerintem mindjárt kint lesz a 4. fog is, a bal 2. :shock:
Tegnap kipróbáltuk a Milupának a vaníliás gyermekálom babapépjét, hát egy egész adagot bevágott Lotti uzsira szopi után! Valaki ad ilyet a babójának? Ezt kell keverni gyümivel? Mert így is elég laktató volt szerintem.

Marek - mi a baj, ha nem vagyok túl indiszkrét?
Nálunk ált. a gyümikből eszik nagyobb mennyiséget szopi után, és ebből a fent említett vaníliás csodából. Amúgy te szopi után hány perccel adsz mást?

Kata - de ügyes babád van, ez kész, így felállt már??????? Biztos sokat számít, hogy ott van Zsófi és mutatja, hogy mit hogyan kell csinálni :wink:
Sorházat nézünk, amihez kert is van. Van egy nagy terasza és kert is, de a kert nem túl nagy, a ház kb. 85-90 négyzetméter és 3 szobás + nagy nappali+konyha, nagyon klassz, de egyelőre még álom-álom, mert nem igazán van vevő a mi lakásunkra.

Zsuzsu - LKata írta le, hogy ő hogy csinálja a salátafőzeléket, én ki is ollóztam, hogy majd megcsinálom Lottinak :lol:
Itt van:
"Salátafőzelék.....ma azt készítek pont
Úgy van a recept hogy: 3 db friss salátalevél(ne a szélső levél legyen)+egy kisebb fej burgonya, egy
mokkáskanál margarin vagy olaj, pár csepp citromlé, lehet enyhén sózni. A burgonyát a széttpkedett salival 4 evőkanálnyi vízben párolni kell 10-15 percig majd lefedve
tovább állni hagyni a gőzben hogy puhuljon, összeturmixolni a vajjal citromlével és kész!" - by LKata :wink:

Én is szeretném ezt megcsinálni, de mi most még a szilvát kóstoljuk, tegnap nagyon bejött Lottinak, ma is azt kapja és még 2 napig, aztán karfiol következik, ami mirelit és én fogom csinálni, szerintem répával és krumplival.

Bettike - a babapuding milyen? Mi a márkája? Máté tüneményes, ahogy ül, édes a kép nagyon!
Fogtól előre ne félj, lehet, ti észre se veszitek :lol:

Timi - cukik a képek a keresztelőről!

Megyek tovább, Lotti még alszik, nekem pedig hajat kéne mosnom, de közben fő a krumpli és a fürdőszobát is ki kéne takarítanom és vasalnom is kéne és port törölni......... ááááááááá...

Kép

Kép
nusildi

Tercsimama! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Bravó Magyarország!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Jól értem? Éjjel törtek be hozzátok, miközben ti fent az emeleten az igazak álmát aludtátok a kicsi babátokkal? A szomszéd vagy valaki nem látott semmit?
Teljesen fel vagyok dúlva... :(

Kép
szöszke

Tercsi, megbeszéltem a férjemmel, hogy pénzadományt juttatnánk nektek szívből, ha elfogadnátok!!!

Kép
szöszke

SZöszke, megsirattál...Isten ments, azért éhen nem halunk ám!!!

Csak elmeséltem mi történt, és igen, mi fent aludtunk a babával, amikor hajnali 3-4 körül történt ez az egész. A legrosszabb a dologban, hogy mivel mi albérlők vagyunk itt és nem vagyunk bejelentkezve, semmit sem térít a biztosító, max ha a rendőrök találnak valamit akkor látjuk viszont, amire elég kicsi az esély.
Mellettünk pár házzal ugyanígy megpróbálták, de oda nem jutottak be. Mindössze egy icipici lyuk van a műanyag teraszajtón, átfúrták, kinyitották, reggel amikor jöttünk le akor már láttuk, hogy gáz van mert sosem nagynánk nyitva az ajtót :-(
Ráadásul ugye pont rosszkor mert ha egy nappal később jön akkor nincs itthon sem pénz sem fele érték ez bosszant.
Ja és elvitték a kocsink pótkulcsát is, tehát állandóan leshetjük, hogy megvan-e...a zárcsere sem olcsó arra most nem jut.

Amúgy a mai éjszakám iszonyat volt. Hajnali 4-től nem aludtam, mindig hangokat hallottam, mászkáltam, hogy ki zörög. Ha elaludtam, azt álmodtam, hogy áll valaki az ajtóban és engem figyel, és kiabáltam álmomban. Este is végigjártam minden ajtót és ablakot és duplán ellenőriztem mindent. Nem tudom mikor múlik ez egy kicsit, két Xanax volt bennem, úgy tudtam elaludni tegnap este, és mégsem tudtam éjjel aludni :cry:

Kép

Kép
tercsimama

Sziasztok!

Tercsimama! Te jó ég. Ennél csak jobb lehet! :twisted:
Mi lent riasztunk éjszakára...picit macera, de egy ismerősünknek a bejárati ajtó középső üvegét operálták ki csendben, az ajtóban volt a kulcs beülről....szerencsére a kutyájuk megzavarta őket.
Talán szerencse, hogy nem ébredtetek fel! Ki tudja mi történt volna!
Nóra nagyon ügyi!

Lányok, képzeljétek tegnap óta Dorka tapsikol! Annyira édes!
Eddig talán nem írtam, de lábbal már kb. 1 hónapja tapsol. Kész zenebohóc. Rákötök majd valamit a kezére és a lábára és fellépünk. :lol:
Talán valamiben az elsők közt lehetünk, bár tudom, nem verseny. :wink: Vagy már mindenki tud tapsolni?

Zsu! Én a salátafőzelékbe nem teszek citromlevet csak 1 kk olajat (ha nem felejtem el) és egy kocka csirkemellet. Néha meg répát.
Ma tökfőzelékeztünk kaporral, az is ízlett!

LKata! Nekem azt mondta a védőnő, hogy minden nap mehet a husi... :oops:

Timi! Szépek vagytok!

Szöszke! Talán inkább a hideg templom és az idegenek miatt sírnak a kersztelőn, nem? :wink: Te milyen szakra is jársz? (bocsi ha már írtad) Pszichológia? Bölcsész? Csak az idézetek miatt kérdezem (pl. szépségverseny)

Ildi! Foghoz gratula és kitartást a következőhöz.
Én sima HA tejpépet adok, Milupa (doki írja fel), én azért teszek bele gyümit, mert Dorka magában nem nagyon eszi őket. És én kb. fele víz-adaggal csinálomn, mert a lányom sűrűn szereti. :lol:

Marek! Mi a baj? Elárulod? Neked is megérkezett az első GYED, hogy tervezgeted a vásárlást? :lol: ez vicc volt

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Te jó ég, Tercsimama, nem csoda, hogy kivagy és nem tudtál aludni!!! :shock: :cry: Ez nagyon-nagyon durva basszus!!! Tudom, hogy amit most írni fogok az sovány vígasz, de gondolj arra, hogy ti rendben vagytok! Lehetett volna valami aberrált, őrült is az, aki betört és ha felmegy hozzátok... szóval iszonyat, de a lényeg, hogy ti megvagytok!!!!!!!!!
Amúgy nem lehet, hogy valaki kifigyelte, hogy pénzt vettél fel a bankban?
Kitartást kivánok és nagyon sajnálom!!! :?

Kép

Kép
nusildi

Tercsimama,
szerintem is a pénzfelvételkor kifigyelhették, ez történt nemrég egy ismerősömmel is... Mindenesetre nagyon rosszkor jött a műtét előtt anyagilag és lelkileg is...

Egyszer hozzánk is betörtek míg aludtunk, én arra ébredtem, hogy benyitnak a szobába, felültem, aztán nagy rohanást hallottam, utána fogtam csak fel... addigra az előszobát, konyhát, fürdőszobát végigtúrták, de nem sok mindent találtak, a lényeges dolgok a szobában voltak.

Egy másik alkalommal már egy következő lakásban pedig sokáig csengettek, de épp zuhanyoztam és tudtam hogy nem várok senkit, arra gondoltam valami szórólapos, hogy engedjem be a házba, ezért nem érdekelt... mire jöttem ki a fürdőszobából furcsa zaj volt az ajtónál, belülről nyitni akartam és ott is hallottam, hogy rohannak el, kivülről a zár mellett már egy nagy égetett luk tátongott... Még jó, hogy nem jutottak be, akkor lehet le is ütnek vagy valami...

Na elég a rémtörténetekből...

Baba ügyben senki se aggódjon, Pálmi se csinál még mindig semmit a forgáson kívül és még nincs egy fogunk se :) Kúszás-mászásnak még jelét se adja :) Viszont cserébe pár hete mérgeskedik :shock: :lol:

Peva,
nagyon ügyi a tapsolással! :) Mi még nem csináljuk :) Talán Nyugtonmalac Borija, ő nagyon elöl jár az ilyenekben :)

Kép

Kép
sz.veronika

nusildi,
nekünk BEBA vaníliás tápszerünk van és Pálmi falja! Lehet, hogy a vanília az, ami ennyire ízlik nekik? Végülis édes, felfogható édességnek is :)

Ja és kb. 1-2 hete észlelem, hogy szinte kinézi a számból a kaját és ő is akarna belőle :) Van hogy kap, ha olyan hogy adhatok belőle, vagy hozom neki a kajáját, hogy azt egye :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Csak gyorsan! :oops:

Babapuding! A vaníliásat ettük ma tízóraira! Fini! :wink: De 8 hónapos kortól!

http://www.nestle.hu/baba/ProductListPage.aspx?periodcategoryid=23&pageId=0#37

Kép
bettike
Eger

Ildi!
A Milupás vaníliát illetve a csokis tejbemicsodát eszi Máté uzsira, de valamit mindig kell bele raknom alma, banán, barack! Mert egyébként azt hittem én is hogy laktató, de nem! :roll:

Kép
bettike
Eger

Tercsimama! Ez rettenetesen elkeserítő! :cry: :cry: :twisted: Tudunk segíteni??? Komolyan!!!!

Kép
bettike
Eger

Felavattuk az etetőszéket, amit ma reggel vettünk! Nem is kell mondanom a csatateret! De legalább, amikor a tányérban "tapicskolt" a szájához vitte a pépes kaját! Azt hittem felfalom! A takarítás meg sebaj! :?

Kép
bettike
Eger

Bettike, és hogy teszed abba bele? Megcsinálod a pépet (gondolom 1 adagot a 60 ml vízzel) és aztán? Banánpépet belekevered, az oké, de pl. almát? Nyersen reszelve vagy párolod?

Aki adott már karfiolt, hogy adta, mivel keverte???

Kép

Kép
nusildi

Peva! Tapsolásban nyert ügyetek van! :lol: :wink:

Kép
bettike
Eger

Nálunk 1 adag így néz ki:

130 ml víz felforralás után egy kicsit lehűtve és bele a 7 evőkanál tejpép.
Banán, barack, körte - villával összetörve
Alma simán lereszelve
És az egészet összekeverve! :lol:

Kép
bettike
Eger

"K" betűsök + borsó!
Basszus nem merem! :oops:
A fél körtétől most vagyunk már okés állapotban, hasfájás nincs csak a pukik! Ezért nem mertem még a karfiolt, borsót! :roll:

Kép
bettike
Eger

Ildi!
Jó volt a hsz-ed végén a felsorolás, hogy mit kellene! Én ugyan így vagyok + csütörtökön jönnek lefolyócsövet cserélni (addig hiába fogok bármihez, mert úgy is tiszta por, mocsok lesz minden) + pénteken a főnökeim jönnek babalátogatóba! Valószínű csütörtök éjszaka takarítok meg készülök majd! :roll:

Kép
bettike
Eger

Ja! 8 hós adatok nincsenek, átaludta a védőnőt! Így se hossz, se kg! Így jártam! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Tercsimama!
Sajnalom :( Mihamarabbi felepulest lelkileg is! En is csak arra tudok gondolni, h szerencse, h nektek nem esett bajotok! Ilyenkor az ember atertekeli a doldait :roll:

Kata!
Szia! :) Zsebi nagyon ugyes :wink: Mi a vegen kullogunk, de haladunk! :wink:

Marek!
Mi a gond? En sem vagyok toppon... :roll:

Lanyok!
Hogy itt miket nem adnak "hivatalosan" a babaknak! :shock: :o
tegnap voltam bevasarolni mikinek tartalekot... 4 hos kortol mindenfele teszta, paradicsom, sajt, joghurt

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Miki is kiprobalta a babakekszet, ugy egeszben, nagyon bejott neki! :) persze lessuk, nehogy felre menjen, de igazabol elolvad a szajaban!

bangham

Lkata!
Miki tenyleg sotetebb hajjal szuletett, de szerintem igy is barna marad. Zsolti pedig elso perctol kezdve szoszi. O apjara, miki inkabb ram hasonlit :)
Koszi a dicsiket, Norbika is szivtipro :wink:

Zsu!
Koszi neked is :wink:

bangham

Jajj, bocsi, az elobbi Pevanak (is) ment :oops:

bangham

Helló !

Tercsimama.....hát ez hallatlan :shock: :( Szegények hát nem elég a bajotok???
:roll: Az jellemző külömben. Valami hasonló történt már az ismerőseimmel is.
Szörnyű hogy ilyen megtörténik. :evil: Persze a rendőrök(tisztelet a kivételnek)sokat nem fognak tenni sajnos. :roll:
Szegények! :( De az jó hogy már túl vagy a műtéten, nagyon izgultam érted.
Sajnálom hogy ennyi helyen vágtak. Remélem hamar gyógyulsz!
Gyógypusssz!!!! :D

Jaaaj, megint bömbölés van, pedig azt hittem elaludt a manóka. :roll:
Mennem kell! :(
4-5 napja nem megy ez a délutáni alvás! Megy a bömbölés könnyek nélkül, inkább kiabáláshoz hasonlít.
Pörög az ágyban, veri magát a matracba! :shock: :(
Mit csináljak vele????
Felveszem megnyugtatom, akkor meg vigyorog! Aztán dörzsöli a szemét, nyűgösködik ...biztos fáradt, de ha
lerakom megint hiszti van! :(
Van valami tippetek????

Kép
Kép
lovaszkata

LKata!
Máténál bevált, hogy oké! Nem kötelező aludni, de csendes pihenő van! Ágyban fekvés, cumizás! A lényeg, hogy tudjon a szervezete pihenni! Csendes plüss játék nyomorgatás! Ne érje lehetőleg semmi inger és a legtöbbször alvás a vége, ha nem akkor is kipiheni magát annyira, hogy bírja fürdés utánig!
Pl. tesóm annyira nem aludt napközben, hogy az oviban ő olvasta a mesét az óvónéni helyett! (már tudott olvasni!) :roll:

Alvással kapcsolatban ismét belinkelem:
http://www.kismamablog.hu/baba-alvas/nappali-elalvas

Az életkor előrehaladtával egyre rövidebben alszik az alvásidőkben, és egyre hosszabban van ébren az ébrenléti időkben, így a harmadik alvás elhagyhatóvá válik. Ha nem magától alszik el, hanem altatjuk, ha ragaszkodunk a megszokott ütemhez, holott ő már nem szeretne akkor aludni, akkor egyre nehezebbé válik az altatás és egyre rövidebben alszik a baba, mert magától még nem aludna el abban az időpontban.

Kép
bettike
Eger

Ezt szem előtt tartva végre megszűntek az altatások! Ha alszik akkor alszik és nem kell már a ringatás, énekelgetés, suttogás stb.! Igaz valaki még mindig kell, magától nem alszik! De már így is elégedett vagyok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ez is érdekes lehet a szopiról és ht-ről!
[url]
http://www.kismamablog.hu/szoptatas/meg ... optatassal[/url]

Kép
bettike
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?