Sziasztok,
halljátok, nagyon pang a topik, hahóóóóóóóóóóóóóóó! Csomó eltüntünk van, pl. Anhel ezer éve nem jelentkezett vagy volt nekünk egy Babe-nk is a Lizababával (ha jól emlékszem) és Bkriszta és Dalma (Bicebóca)?????????
Mi megvagyunk, az éjszaka megint ugyanaz, kivéve annyit, hogy most már nem sz@roztam, kivittem enni, 20 percig evett és bealudt, így megkíméltem magam a további 1-2 óra fentléttől
Az ínye nagyon be van dagadva, szerintem mindjárt kint lesz a 4. fog is, a bal 2.
Tegnap kipróbáltuk a Milupának a vaníliás gyermekálom babapépjét, hát egy egész adagot bevágott Lotti uzsira szopi után! Valaki ad ilyet a babójának? Ezt kell keverni gyümivel? Mert így is elég laktató volt szerintem.
Marek - mi a baj, ha nem vagyok túl indiszkrét?
Nálunk ált. a gyümikből eszik nagyobb mennyiséget szopi után, és ebből a fent említett vaníliás csodából. Amúgy te szopi után hány perccel adsz mást?
Kata - de ügyes babád van, ez kész, így felállt már??????? Biztos sokat számít, hogy ott van Zsófi és mutatja, hogy mit hogyan kell csinálni
Sorházat nézünk, amihez kert is van. Van egy nagy terasza és kert is, de a kert nem túl nagy, a ház kb. 85-90 négyzetméter és 3 szobás + nagy nappali+konyha, nagyon klassz, de egyelőre még álom-álom, mert nem igazán van vevő a mi lakásunkra.
Zsuzsu - LKata írta le, hogy ő hogy csinálja a salátafőzeléket, én ki is ollóztam, hogy majd megcsinálom Lottinak
Itt van:
"Salátafőzelék.....ma azt készítek pont
Úgy van a recept hogy: 3 db friss salátalevél(ne a szélső levél legyen)+egy kisebb fej burgonya, egy
mokkáskanál margarin vagy olaj, pár csepp citromlé, lehet enyhén sózni. A burgonyát a széttpkedett salival 4 evőkanálnyi vízben párolni kell 10-15 percig majd lefedve
tovább állni hagyni a gőzben hogy puhuljon, összeturmixolni a vajjal citromlével és kész!" - by LKata
Én is szeretném ezt megcsinálni, de mi most még a szilvát kóstoljuk, tegnap nagyon bejött Lottinak, ma is azt kapja és még 2 napig, aztán karfiol következik, ami mirelit és én fogom csinálni, szerintem répával és krumplival.
Bettike - a babapuding milyen? Mi a márkája? Máté tüneményes, ahogy ül, édes a kép nagyon!
Fogtól előre ne félj, lehet, ti észre se veszitek
Timi - cukik a képek a keresztelőről!
Megyek tovább, Lotti még alszik, nekem pedig hajat kéne mosnom, de közben fő a krumpli és a fürdőszobát is ki kéne takarítanom és vasalnom is kéne és port törölni......... ááááááááá...