Új privát üzeneted érkezett!

Az igaz, hogy 1hetes heg meg baba.... :? :roll:
de talán van esélye... mig ha pár nappal később szül, vagy pont akkor... na majd meglátjuk ;)

Kép

Kép
kolyok28

Jó reggelt!

Melinda, Eszterxx én nagyon rendszertelenül szedem a More Milk kapszulát, napi kettőt szoktam csak bevenni... (lehet úgy nem segít?) Nekem a Kenguruból van és ott 5990,- volt.
Csuklás, én eddig nem csináltam vele semmit... ha idegesíti már annyira, hogy elkezd sírni mindig abbamarad. :)
Judit, Lilla is az elején vagy 5 percig próbálkozik, harapdál... a kórházban nekem is sebes volt a mellbimbóm, baromira vérzett, a bimbóvédő készítette ki ennyire. Majd mikor már ment anélkül elmúlt a seb. :)

KépKép
KépKép
mni

Kép

KépKép
KépKép
mni

Kölyök, ok, de hogy kell csinálni? :oops:

Kép

Kép
mzx

Hello Mamik!

Hát nem volt egyszerű délutánunk tegnap, kész matiné előadást tolt a kicsi lány...Este 7re aztán elájult, ennek az lett a következménye, hogy 11kor felkelt 5 percre szopizni, aztán nyomta még hajnal 4ig. Asszem kifáradt a pöttöm :D ! Ja, és így nem volt esti fürcsi, mert végigaludta a teljes estét...szóval most büdös-koszos kölök szuszókál a kiságyban, de teli pocakkal :D :D

Juditkmét,
én is meg voltam elégedve a kórházzal, kiv. ahogy írod Te is a higiéniát (nálunk a babamama szobában még csótányt is találtunk!!!!). De a nővérek megtettek minden tőlük telhetőt! Mondjuk a hazajöveteles mizéria kicsit sok volt (órákat vártunk a záróra), de én is sokkal rosszabbra számítottam!

Csuklás:
Nálunk is minden kajcsi után van - állítólag azért is lehet, mert nagyon jóllakott a babó. Én sajnálom, mert olyan hangosan csuklik, meg rázkódik közben, szóval nálunk mindig jön ilyenkor egy kis bónusz-extra cici, "iszunk" címszóval..és erre mindig eláll, a kórházban adtam neki egy korty vizet (a dokinénink is ezt javasolta, vagy a majd elmúlik módszert). És citromot szerintem se!!!!!!

Végül egy kép, szerintetek jóllakott???

:D :D Kép

KépKép
kmanna

Sziasztok!
Kmanna!
Aranyos Panka, pont így néz ki Nimi is ha jóllakott (tiszta tej).
Mi is találtunk vmi bogarat. Amúgy ugyanabba a szobába voltam mint Ti, csak Veled szemben. Kár hogy nem vártál meg, vagy én siettem volna jobban :wink:
Nagyon irígy vagyok az alvás miatt. Nimi mostmár percre pontosan 3 óránként kel, egy óra az evés. Tehát 2 órákat aludhatok éjszaka. Kb. 3-szor. Estefelé nyűgös, ma reggel is az volt.

Kíváncsi lennék ki hogy fej? Mivel? Kézzel, géppel??????
Nekem a gép is nagyon szívja tehát fáj. Kézzel nem megy.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++akinek szüksége van rá.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Fanetta: te se pecsételtetted le a garancialevelet a kórházban, nem? ;) Most már nem tudjuk visszavinni őket :)
Jelentem csatlakozom azokhoz, akinek egy pillanatra (naggggyon-naggggon rövid pillanatra) megfordult a fejükben, hogy garanciális a gyermek, visszavinném... A tegnapi napunk a következőképp alakult: reggel ébredés után fürdés, és fél kilenctől negyedóra szopizás, alvás fél óra, negyedóra szopizás, alvás fél óra... Na ez ment fél egyig, amikor is evett kb. fél órát, és aludt 6-ig. Aztán innen újból a fenti negyedóra, félóra váltás (már a cumit is bevetettem minden elvem ellenére - ízlett neki, és már az is megfordult a fejemben, hogy a jóízűen horkolászó Kedvest elküldöm a gyógyszertárba tápszerért, aztán az is megfordult a fejemben, hogy elapadt a tejem - de lefejtem, és még volt bőven...), aztán éjszaka fél egytől aludt fél négyig, aztán újból evés, majd egy hatalmasat hányt :( - szerintem ez hányás volt, nem büfi, mert sugárban kijött egy csomó cucc - persze a hasamra - de ekkor már kit érdekelt. És ahogy ez a cucc kijött, elaludt, és aludt majdnem 4 órát. :) Valami nagyon rosszat ehettem, és az bántotta az ő hasát is egész nap... Ugyanis a fenti küzdelmek miatt olyan gyomorgörcsöm volt, hogy nem tudtam állni, ülni, feküdni, és délután pedig hasmenésem volt - szegény gyermeket meg jól megkínozta...
Szóval nem akarom visszavinni - olyan gyönyörű, ezt mondogattam neki éjjel is, miközben majdnem lefejeltem, mert én bezzeg elaludtam fölötte :)
linocs

Helyesbítek: Ugyanis a fenti küzdelmek miatt olyan gyomorgörcsöm volt - nem feltétlenül miatt, hanem mellett
linocs

Kép

:P :lol:

feri (mni)

Linocs, húúúú, ez nagyon megerőltető lehetett :( . Jobban vagytok?

Feri, nagyon cuki!!!!!!!!

Bejelentkeztem 6 hetes kontrollra jövő hétre :). Már hónapok óta nem fürödtem kádban, alig várom, hogy a doki engedélyezze!!! :) Az más kérdés, hogy nem tudom, hogy mikor lesz rá lehetőségem, hogy egy órát áztassam magam...talán azt is alvás helyett :wink: .

Kép

Kép
mzx

Mzx: most már jól vagyunk. Köszi!!! Már másfél órája alszik - de ezt csak halkan mondom, meg ne hallja ;)
A hathetes kontrollt már én is nagyon várom, habár az még arrébb van - már elegem van a betétezésből :(
És egy reggeli elégedett kép a lyánykáról:
Kép
linocs

Sziasztok!!!

Blanka minden evés után csuklik, ilyenkor vizet, vagy teát adok neki cumisüvegből, kb. 3-4 rendes korty után eláll és megnyugszik.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Linocs, egyszer nekünk is visszajött sugárba, azért mert túlette magát. Utána beájult...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Niki, sajnos nekem nem jött be a bimbóvédő, azzal pláne kiköpte a mellem, ezért iszonyú sebes volt. most várom, hogy meggyógyuljon és utána megpróbálom újra mellre tenni. persze sajnos a tej mennyisége így is kevés (20-akat fejek) - kérdés, hogy ezért hajlandó lesz-e erőltetni magát

Judit - én béreltem végül eletromos mellszívót Medela-t, mert az Aventes kézi nem volt rossz, de már ínyhüvelygyulladásom kezdett lenni tőle

jut eszembe Linocs, neked elmúlt az ujjzsibbadásod ? mert nekem nem! ez persze a legnagyobb problémám, de érdekes

kemény napod lehetett, nem semmi
nálunk amióta beállt a lefejt tej+tápszer cumiból rendszer egész komolyan betartja a 3 órás evést, egyszer aludt éjjel 4 órát, szóval én nem panaszkodom.

annyi előnye azért van a cumisüvegnek, hogy benyakalja negyed óra alatt és utána ha ébren van plusz még fejek is van némi extra időm (ha épp nem nyűgös és nem kell kézben tartani)

Feri, nagyon cuki nyuszikátok!! :)

és persze Panka és Fruzsi is! angyaliak tudnak lenni bealváskor :)

akartam kérdezni, hogy Ti kaptatok valami "kórházi igazolást" amikor eljöttetek a kórházból? ezt kérik a munkahelyemen - állítólag olyan mint a táppénzes papír csak a kórháztól - ez alapján fizetik ki azokat a napokat - én nem találok ilyet....

KépKép
judit18

Judit,
Nekem soha nem volt sok tejem es mindig is ket cicibol szoptattam csak igy volt eleg Elisanak. Ebbol 7 honapig csak anyatejet kapott, mivel mast nem fogadott el es 20 honapig szoptattam. Az elejeben sokszor 1-2 orankent is szopizott 2 cicibol. En imadtam szoptatni nem esett nehezemre. Soha nem bertem itthon csak havonta egyszer vittem ellenorzesre es altalaban havi 1kg-ot hizott amire azt mondtak, hogy jo. Teged zavar ha 2 cicibol szopizik? Vagy a mellbimbod erzekenysege miatt szeretnel egyszer eggyikbol maskor masikbol szoptatni? Amikor az eggyikbol szopizott a masikbol spriccelt, de ez szerinetm egyen fuggo, es ha nem jon semmi a masikbol az se baj. Ja, es soha nem fejtem, de most meg akarom probalni fejessel, hatha tobb lesz a tejcsi.

[color=red]Mézgombinak, Boszinak, Pumperkanak, hatalmas gratula es sok boldogsagot.[/color]

Kolyok
Igen, nekem a 37.-ik heten volt az utolso ellenorzesem es majd csak ha tulviszem akkor kell jelentkezzek. Mint mar irtam nem a leg gyerekbaratabb orszag ez. Kicsit olyan erzese van az embernek, hogy az a velemenyuk majd lesz valahogy, ha valami bajod van majd jelentkezel, ennyi. Az utolso uh-m is februar elejen volt.

Pete
Telyessen igazad van, attol, hogy tapszert kap a baba meg ugyan olyan egeszseges, kiegyensulyozott, mint akit szoptatnak. Szerintem nem ettol fugg. A lenyeg, hogy ne gorcsoljon a mama, es lakjon jol a baba, akkor mindenki boldog es nyugodt lesz.

Tegnap egesz nap nem volt internetem, folytatom a visszaolvasast es kesobb az irast.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Kmanna, aranyos a kép, hogy kidölt! :) Látszik, hogy tele a pocak! Eddig nem is láttam micsoda haja van... hosszabb, mint Lilláé! :lol:
Juditkecskemét, nekem Avent kézi mellszívóm van, szerintem nagyon jó. Tökéletesen középre kell illeszteni és akkor nem fáj annyira.
Linocs, ti hogyhogy reggel fürdettek?
[quote]n írta:egyedóra szopizás, alvás fél óra, negyedóra szopizás, alvás fél óra
Amúgy ezt Lilla is szokta játszani, de inkább délutánonként. :) Most is valami hasonlót játszik, de lepasszoltam Ferinek... most F1-et néznek. :lol:

KépKép
KépKép
mni

Judit18, szerintem kaptam olyan papírt. "Igazolás kórházi fekvőbeteg gyógyintézetben szülés céljából történő ellátásról" a neve. Egy A4-es papíron van ez 2x. Ezt a munkáltatónak kell odaadni?

KépKép
KépKép
mni

Kép

Kellemes húsvétot kívánunk mindenkinek!
Vendég

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

Ildi & Endre

Kép
kikó70

Kép

Kép

Kép
Vendég

SZiasztok, ma NANÓ-NAPOT TARTOTTUNK!!!

jól jött, mert katasztrofális éjszakánk volt....

Most, hogy Nanó itt volt, jött, látott, győzött, mindjárt jó kedvre derültem.

NANÓ,sokszor, sokáig azt hittem, hiányolom az igazi Tyúkanyó típusú anya-modellt. Sosem voltál az. Sosem féltettél, tartottál vissza feleslegesen, hagytad, hogy beüssem a magam buksiját, ha nem értettem a szóból. Ritkán sütöttél süteményt. Azt mondod, ritkán játszottunk együtt. Nem így emlékszem... Nem voltunk sosem egymás popsijában búgó, naponta telefonálgató "miújságosok". De mindig az voltál, akire az életem szakaszaiban szükségem volt.
GYakran elgondolkodtam, honnan a dacos felnemadásom, hogy mindenbe szinte gondolkodás nélkül beleugrom, megyek előre, megállíthatatlanul. Keményen, mégis érzékenyen.
Látod, a példa ÍGY IS embert szül...
ÉS most IGAZI Tyúkanyó vagy, gyermeklelkem szelidítő, finomságokkal kényeztető, könnycseppet szárító, unokákat elvarázsoló.
Amikor elindultál ma tőlünk, azt mondtam, KÖSZÖNÖM. Te megkérdezted mit.
MINDENT, Nanó. Mindent.

Nanó ma délben felvette üvöltő dedemet, aki a vállán hamarost elszenderült.
A 3 órai eredmény: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

HARMÓNIA:

Kép

Kép
Kép

mpatr

SZERELEM:

Kép

Kép
Kép

mpatr

És BOLDOG NYULAT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!
Saját készítés :wink: :
Kép

Kép
Kép

mpatr

Lilla ma délelőtt így szopizott:

Kép

Kép

Megbeszéltem a kiscsajjal, hogy ma estig annyit fog hamizni, hogy fürcsi után végre el fogja érni a születési tömegét, vagyis 3250 grammot. Ehhez ma csak 60 grammot kell felszednie! Már behűtöttem a gyerekpezsit... :lol:

feri (mni)

Úgy, de úgy szeretek babától és Gorkától...ennyi gyönyörű baba közé beosonni :lol: :lol: :lol:

Hogy csináltátok ezt?????? Fantasztikus...mert minden baba újszülöttként szép..de a Ti pöttömségeitek...gyönyörűek :lol: :lol: :lol:

mni Feri papa :

Édes a kis nyuszifülnyi Lilla... :lol: :lol: Annyira bájos a foto-montage....hogy az év fotoja lehetne...gratulálok :lol: :lol:

linocs:

Az elkapott pillanatok :lol: :lol: ..hidd el..majd egyszer visszaidézik a nagyon boldog kismamaságot..mert boldog, megelégedett babáról készülhet csak ilyen kedves foto...

mommy:

hatalmasat fejlődött Joseph....és nagyon szép nagyfiú..lesz itt konkurencia..fiúk..mert nagyon szép fiúcskák születtek.. :lol: :lol:

kedves Druszám :lol: :lol: Nektek is boldog húsvéti ünnepeket ...Zalánnal továbbra is sok-sok boldogságban legyen részetek :lol: :lol:

juditkecskemét:

személyesen is gratulálok ....gyönyörű kispasi Nimród :lol: :lol: ...olyan sokat gondlok Rád....mert...a Te babaérkezésed...enyhítő...vígasztalódást Neked...

eszterxx:

Andrissal az első húsvét....ugye, hogy feledteti a túlsópart :lol: :lol: izgalmát...szeretettel gondolok Rád :lol: :lol:

Kölyök:

Kedvesem, nem irigyellek...de minden erővel most már Nektek szurkolunk :lol: :lol:

Évi:

..és Neked is...lesem, hogy mikor olvashatom, vagy jelez Patti...Tündéri maminak..tündéri érkezése lesz :lol: :lol: ..pihenj addig is sokat :lol: :lol:

Most érkeztem Érd-Babafalváról....ilyenkor mindig érzem Norti illatát, babaszagát :lol: :lol: Szerintem az elmúlt napokban pocak-fájós :cry: :cry: :cry: ....azt fogadjátok el tőlem...Patti kivitelezőjétől :lol: :lol: ..Norti tiszta anyja....Nem belemagyarázom...tény :lol: :lol: Csodálom Gorkát...igazi jó testvér...sőt...bámulatosan együttrezdül Nortival...Pattit megnyugtatgattam...anno...nekem sem volt időm játszani vele...az a papák dolga, vagy a háztartás...vagy a játék...mindenre nem juthat idő...Könnyű nekem már...megyek hozzájuk...gyerekmentes..légkörből..és óriási türelemmel foglalkozom a Gorkával...Patti elpityeredett :cry: :cry: :cry: ...értettem a lányom...remélem, sikerült megnyugtatnom: nincs..semmi baj...mindent..nagyon is szuperül csinál...
Édes Csucsurim...(nekem) a világ legjobb édesanyja vagy....ezt hadd kürtöljem ki... :lol: :lol: :lol: ....nagyon büszke vagyok Rád....pedig ...tudod, hogy "keményfalas KOS" anyád :lol: :lol: vagyok...nagyon szeretlek Benneteket....

Kép
nanó:))

Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy a homeós calluphyllum-ot nyelv alatt kell elszopogatni?

Kép
enikoe182

Szj:

köszönöm Patti....

elérzékenyültem :oops: :oops: :oops: .....pedig tudod....

Látod..ez az együttrezdülés....a 32. éves köldökzsinór...becsszóra...nem olvastalak..csak írtam....a szeretet hangja ez...mert ezen múlik...
ennyire apró csodákból áll össze minden... :lol: :lol: :lol:

....és 30 év múlva...Ti is...így örültök az unokáknak, de a gyermekeiteknek is...mert ez a legkitüntetettebb értéke, értelme az életnek :lol: :lol: :lol:

Kép

[quote="nanó:))"]K írta:nanó:))önnyű nekem már...megyek hozzájuk...gyerekmentes..légkörből..[/color]

khmmmmm.... :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pati olyan megható volt, amit írtál!
De a Nanó-jé is! Tök jó!

Nagyon szépek ezek a csöppségek, de hogy telik az idő, iszonyat!!!
Ez az utolsó hónapra mindenki azt mondta, hogy ez telik a leglassabban, hát nem , nekem ez telik a leggyorsabban! Lehet, hogy azért vagyok így, mert félek a szüléstől és nem akarom a fájdalmat! De lehet jobb lenne már túl lenni rajta! Már ha egy órával lennék utána, már az is jó lenne!
Ma iszonyatos sűrű összehúzódásaim vannak és fájdogált is a pockóm! Nem tudom, hogy mikor jön ki, de ilyen közel még sosem voltam hozzá, az biztos! :D

Kép
enikoe182

Szervusz Enikő :lol: :lol:

Szurkolunk Nektek is....még egy hét..és megérkezik Noémi...
Tudod, hogy "földim" vagy?....Nagyrábén születtem :lol: :lol:
Bár...ősrégen elkerültünk Rábéról..de ilyenkor megddobban a szívem...Legyen könnyű babaérkezésed :lol: :lol: és kellemes pocakos húsvéti ünnepeket kívánunk :lol: :lol:

Kép

Szia Nanó!
De csak, ha tegezhetlek! :oops: :oops: :oops:
Nagyrábén sűrűn szoktam járni, mert van egy nagyon jó étterem, ahol jó a kaja és még jobb a környezet! Olyan mint, ha egy paraszt házba lennénk és a búbos kemencélbe is be van gyújtva! Csak itt voltam még Rábén, de imádom!
Én is kellemes úsvéti ünnepeket kívánok! ÉS sok locsolót!

Kép
enikoe182

Nanó, Pati, ejnye-bejnye, kész merénylet ennyi hormonzavaros nőnek ilyen érzelmes levelezést betenni! :D :wink:

Most volt nálunk húsvéti sonkaevés. Fincsi volt, desszertnek benyomtam mellé egy Milka nyulat... :) Mindjárt jönnek az öcsémék, remélem egy újabb nyúlszállítmányt hoznak :).

Kép

Kép
mzx

Enikő!

Igen nyelv alatt kell elszopogatni a homeos bogyókat.De tudod,előtte és utána fél óráig nem szabad enni-inni és mentolos cuccot egyátalán nem szabad használni.(fogkrémet sem...direkt van homeos fogkrém:HOMEODENT)

Én voltam ma CTG-n,minden OK,semmi változás...marad a várakozás...

Monácska??Biribon??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

sziasztok!

Fantasztikus napunk volt :) a luzerni közlekedési múzeumban töltöttünk 4 órát, odafelé gyönyörű napsütés a tavat körülvevő hegyek.... férjem mint egy gyerek :lol: csudajó volt.
hazafelé beültünk a kocsiba és 10percre rá már minden havas volt, olyan hirtelen jött a lehülés és hóesés.... :shock: érdekes volt.

most találom ki, hogy legyen a húsvétunk... érdekes, mert a férjemnek eddig nemnagyon volt semmi ünnepi ebben az ünnepben nekem meg az egész hétvége, már tulajdonképp csütörtöktől erről szólt otthon. De majdcsak kialakul a mi családi húsvétunk is.

Monácskáról, Biribonról valami hír?? +++++

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok,

megjöttünk szúőnyegnézésből és nem találtunk semmit. Bius babóka nagyon mocorgott az autóút alatt, majd kiugrott anya pocakjából, azóta is ezt folytatja...

Kmanna, Feri, Niki, Linocs, Pati, Mommy: csodálatosak a kicsik, annyira tüneményesek...énisénisénisénis akarok már ilyen kis angyalkákat pocakon kívül!!!!

Nanó drága: olyan jó, hogy vagy és nyomon követed az eseményeket...mindenki mamija leszel :oops:

Panni, Márti: ha éjjel szülnénk ügyesek legytek, ha nem, akkor reggel folyt. köv. :cry: :cry: :cry:

KépKép
bnesz.eva

BIRIBON????
MONÁCSKA????????????

Ha még nem untok, tennék még fel képet.

A FIÚK MINÁLUNK:

Kép
Kép

Vajon miért is mondom, hogy tiszta apja?? :roll: :roll:

Kép
Kép

mpatr

mzx:

...Kedves vagy :lol: :lol: .ünnepi hangulat, tudod...minden perc, amit együtt töltünk...Jó nyuszi-csokizást :lol: :lol:

Enikő:

Még csak az lenne szép, ha a tegezés baj lenne..akkor semmi keresni valóm nincs itt :lol: :lol: ..pedig gyönyörködni jöttem :lol: :lol:

Kölyök :lol: :lol:

Most irigykedem..Luzern..gyönyörű...felidézted....nagyon szép napokat töltöttem Zürich-ben :lol: :lol:

Mártiról van híretek?....meghozza a nyuszi a kisbabucit? :lol: :lol: :lol:

Évikém :lol: :lol:

Nagyon szívesen vállalom....Érted..pedig teljes szeretettel izgulok... :lol: :lol:

Kép

Évi!

Sztem holnap folyt...... :? :wink:

Pati!

Nagyon édesek a pasik!! :wink: És tényleg tiszta apja Norti :wink:

Kölyök!

Szép napotok volt tényleg!!Irígy-irígy... :roll: :wink:

Remélem reggelre lesz hír Biribonról és Monáról!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Mindjárt jövök! Most készült el a guszta :? bábakoktél! Most hajtom le... :roll:

biribon

Hát, nem egy éjjeli bagoly társaság ez...
A jó felét megittam már, de hát azért elég gusztustalan a tetején vastagon, töményen rezgő hideg olaj. Lehet elrontottam azzal, hogy jeget is tettem bele, abban a reményben, hogy hátha jobb lesz, mert ettől szinte vaskos zsíros jellegű lett. BOÁÁÁÁ

Akácosúúúút....

biribon

A célért mindent... de én akkor sem innám meg! :(
Ma mi volt a kórházban?

KépKép
KépKép
mni

Jesszusom...biribon....Luca babád...tényleg megérkezik lassan....
Itt a babák nem jönnek korán....nem irigyellek...Melyik kórházban érkezik a várva-várt csepplányod?.....Szigetszentmártonban lakom...Ti pedig Miklóson.....

Húsvét van...lehet, hogy meghozza Lucát a nyuszi?

Kép

Niki és Feri :lol: :lol:

Nézem az esküvői fototokat...nem csoda :lol: :lol: :lol: hogy Lilla is oly gyönyörű... :lol: :lol: :lol:

Kép

Pici Lilla baba és a nagy játékbabák:

Kép

:shock: :lol:

feri (mni)

Biribon! ++++++++
remélem meglesz a hatása. Most még én is úgy érzem, hogy nem vinne rá engem a lélek, hogy megigyam, azok után amiket írtok, hogy néz ki, de lehet, hogy ebben a "korban" másképp fogok gondolkodni... :)

szval ++++++

Kép

Kép
kolyok28

Köszönjük a dicséretet Nanó! :)

KépKép
KépKép
mni

Feri: melyik az igazi? :wink: :lol:

Biribon, drukk!!! Nekem nem hatott, de a szülés után, reggel olajozottan ment az első wc-re menés.... :? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

A hóeséses idő elnyomott egész nap bennünket. Dóri baba sokat aludt és addig anyukája is. :)

Monácskának megy a drukk, bár már lehet, hogy túl van a szülésen. :roll: :?:

Eszterxx, Niki
köszi amit a moremilk kapszuláról leírtatok.
Eszter, a gyerekdoki nekem is azt mondta, hogy sebes cicivel is szoptassak. A védőnő jobb fej volt. Ő tanácsolta, hogy csak fejjek abból, amíg meg nem gyógyul.

Zsu,
régebben készült az a fénykép, ami az avatarom.

Mzx,
engem is érdekel a hozzátáplálásos tábli, priviben megírom a mail címemet.

Juditkecskeméti,
én is az Avent kézi mellszívót használom, nekem bevált.

Judit18,
zsibbadás: a terhességem idején jelentkező kézzsibbadást még mindig érzem.

Niki,
a kórházi igazolást, hogy mettől meddig voltál ott ellátva, igen, le kell adni a munkáltatónak, hogy el tudják számolni.

Pati,
guszta a kalács! :)

Gyönyörűségesek a gyerkőcök! :)

Melinda

Kép
melinda80

Na, végre! Vannak mások is!

Sikerült legyűrni. Hát, nekem nem volt egy élmény. Kíváncsi vagyok, hogy mikor fog hatni...
Hát, az volt a kórházban, hogy reggel megvizsgált a doki, továbbra is bő 1 ujjnyi a tágulás, semmi változás. Aztán mentem ctg-re, de közben elsírtam magam, mert azt mondták, hogy kb. 50%, hogy beindul a szülés, és pangott most a húsvéti hétvégében a kórház. Ismerősebb szülésznő sehol... És én csak tesztre készültem fel és nem szülésre, indításra.
A CTG-n kicsit aludt a baba, mondták, hogy hát, kicsit beszűkült a szívhang, azt nem szeretik. Pedig jó 130-as volt a szívhangja. Hiába mondtam, hogy persze, mert alszik.

Aztán bevittek az egyik szülőszobára, teljesen előkészítettek úgy, hogy akár szülés is lehet a dologból. Kaptam hálóinget. Hirtelen azt sem tudtam, hogy egy ilyen hülye kötős hálóingbe hogy kell belebújni. Bevallom, először kényszerzubbonyszerűen vettem fel, mert a hátán volt a kórházi felirat. Azt hittem, az kell elöl legyen... :oops: Aztán rájöttem, hogy az úgy mégsem lesz jó. De azért még a bugyit magamon hagytam... :roll: Persze azt sem kellett volna... Ott a csuklómba kaptam egy kanült, vért vettek és bekötötték az infúziót. Fél óránként jött a doki ellenőrizni és olyankor emelgették is az adagot. A baba jól bírta. Nekem meg rendszeres, keményedés jellegű "fájásaim" voltak. Igazából nem tudom, hogy milyen fájást kellett volna érezzek.
Minden esetre reagált a méh, bár nem tudom, hogy eléggé-e...

Láttam szülésznőn és a dokin is, hogy legszívesebben már végig csinálnák a szülést, de én nem voltam indításra még feélkészülve lelkileg. És mivel nem volt 2 óra elteltével sem jelentős fájás erősödés, sem méhszáj tágulás, végül hazaengedtek. Én meg megkönnyebbülten, de rosszhangulatban hazajöttem.

És most reménykedem, a mai oxytocinban és a bábakoktélban, hogy meghozzák a hatásukat.

Férjecském végig velem volt. Nagyon édes volt. Fogta a kezem, puszilgatott, simogatott, vízzel, csokival kínálgatott, derekat masszírozgatott. Jó kis főpróba volt. Talán arra jó, hogy lelkiekben jobban felkészülök az elkövetkezőkre.

Holnap du. 4-re kell mennem újra. Szerintem már nem fognak elengedni... Mondjuk azóta is vannak keményedéseim. Milyen kellene legyen a fájás?

Nanó! Akkor majdnem szomszédok vagyunk! :D Én viszont a szüleim lakásához közeli Kútvölgyiben fogok szülni. Nagy valószínűséggel tényleg a nyuszi fogja hozni a babát, nem hiszem, hogy kivárják az ünnepeket. A szülők vigyorogva azt mondják, hogy a húsvéti ajándékot most nem a nyuszi, hanem én fogom tojni... Na szép! :oops:

Na, mire megírtam ezt a választ, szerintem már megint nem lesz senki...

biribon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?