Sziasztok Anyukák!
Végre jó hírekkel jövök!
Nem tudom minek köszönhető (gripe water?) de este a fél 9-es szopi után nyüglődtünk 11-ig, aztán már éhes sírás volt nem hasfájós, újra szopi és éjfélkor szépen elaludt a kiságyában reggel 6-ig!!!
Akkor hami, megint elszenderedett fél 9-ig, szopi, levegőzés a kanapén és azóta CSENDBEN nézelődött, semmi sírás. Most kért megint délben kaját, már a kiságyába tettem le, ott szöszmötöl. Jaj, bárcsak így maradna!
Tudtam tőle reggelizni, tenni-venni és nyugodt vagyok.
Ez így egész jóóóóóó!
O'hara, Domi köszi a tanácsokat.
Kezdetben én is fekve szopiztattam -igaz utána kivittem a kiságyba-, de mióta úgy eszik mint egy kismalac (orrából is folyik a tej) azóta szopipárnán feltámasztom a fejét, ne az orrába menjen a tejcsi. Biztos fekve is föl lehet emelni a fejét, ha újra kezdődik a nyüglődés, bevetem majd a trükköt.
Judyka, nincs mérleg így nem tudom mennyit hamizik.
Néha azt gondolom, hogy elég (mivel még szopi után is tudok kipréselni) néha mikor még a vállamon is cuppog bepánikolok, hogy kevés.
Szerintem az is baj lehet, hogy a végére szépen beleszunyál, büfizésnél felébred és rájön még éhes.
Mert volt már, hogy visszatettem és utána csönd lett (max. jött a hasfájás).
Nálatok mennyire tartós a gripe water hatása? Úgy érzed megoldotta a problémátok vagy csak ideiglenesen volt jó? Hogy telnek most az éjszakáitok?
Hát ezek a védőnők nagyon okosak tudnak lenni!
Nekünk meg azt mondta biztos túleszi magát (a 3/4 óra alatt) azért fáj a hasa...
Akellának nagy gratuláció a csöppséghez!