MÉZGOMBI, PUMPERKA, BOSZI, HATAAAAALMAS GRATULA!!!!!!!!!
Kvaszévi, Bosek, Pumperkaapu, köszönjük a képeket, tök aranyosak! Ide tényleg csak gyönyörű babák érkeznek!
Zsu, Monácska és mindenki, akinek kell az energy, mennek a +++++++++++-k!!!!!!! Legfőképp már Biribonnak a sok-sok napjával!!!!! Olyan könnyű ideátról energiát adni, ránézünk a mosolygó (/üvöltő, beszart, nyíakig hugyos) gyerekünkre és máris semmi baj nincs a világon! O.lyan jó lesz, amikor már mindenki ideát lesz, de addig is rengeteg ++++++++++, én emlékszem, milyen sz.r volt várni...
Panny, áprilisig akarnak várni??? Na ne má'!!!!!!! Mondta valaki a dokinak, hogy még csak március 21 van???
Csujzi, üdv itthon, édesek a képek nagyon!
Melinda - kérdezted a Moremilket... patikában lehet kapni, csak gyógynövényt tartalamz, 60 kapszula 6400 Ft. Van benne görögszéna mag, bwenedekfű levél, csalánlevél és édeskömény mag. 80 kg. alatt napi 4 tabletta kell, a felett napi 6. Nem tudom, mikor kezd el hatni, én még csak ma kezdtem szedni, kiváncsian várom Mni vagy más, régóta anyukák véleményét
Mni, Andris is állandóan csuklik, én csak sajnálom és simogatom, próbálom mellre tenni, az semmitz nem használ meg testhelyzetet változtatni... az sem... a dokinéni szerint ez nem jó, kell neki vagy egy kanál vizet vagy citromlevet adni, attól jól megijed és abbahagyja. Hát, majd egyszer kipróbálom, de jelenleg ott tartok, hogy babaneten kivül semmi véleményt nem fogadok el
Császár: nálunk 9 órán keresztül voltak 2 perces fájások és 0 tágulás, a szivhang folyamatosan gyenge volt az utolsó órákban (de itt csak reggel 6 után indithatják a császárt, addig jó volt az a 80-90-es pulzuas is neki, csak utána lett probléma...), belekakilt a magzatvizbe és állitolag a végén el is tűnt a szivhang, na erről hál istennek már nem tudok, csak elmesélésekből
Pepike: nem tudom, irta-e, de a kórházban együtt voltunk és átjártunk egymáshoz szomszédolni... na, amilyen szobában ő volt... brrrrrrrrrr............. viszont Aliz milyen gyönyörű kisbaba!!!!! Kérünk képet róla is, nekem persze könnyű, hogy már láthattam.
Tej: végig fejtem és mértem, hogy mennyit eszik és mennyi a tej...340 ml. a napi tejadagom (szóla Riska), 610 kell Andriskának...
És ez már az emelkedett mennyiség, megnyugodva, kialudva... vajon miért is nem volt elég szegénykémnek... szóval én most igény szerint tápozok és fejek egyfolytában, cicin csak párszor van, mert nem akarom, hogy a fájdalom miatt ne szoptassak. Szerintem hétfőre rendbejön a mellem, akkor már szoptzatni fogom, a tápszer miatt nem vagyok hajlandó parázni. Persze volt kinn védőnő, orvos, mindenki, mindkettő lebaszott, hogy egyrészt szoptatni kell, nem lehet gyógyulni hagyni a mellet, másrészt a táp mennyire rosszat tesz. Oké, az éhezés és állandó sirás nem? Áhhh, nem is érdekel már...
Kölyök - most számolj még gyorsan mindent ki, mert az ember agya csökken vagy beszűkül szülés után. Legalábbis az enyém tuti... a táblázatban hosszan néztem a 260-290 közti számokat, hogy az vajon mi lehet... rájöttem, hogy ha IQ, akkor oké, mert én nyertem... aztán leesett, hogy a terhességi napok száma, úgyhogy IQ-ban vesztettem
Na, jó éjszakát mindenkinek, két óra múlva újra olvasó üzemmódban itt leszek a fejőgép mellett