Sziasztok!!!
Üdv Domi!!!!Az én Gergelyem is majdnem Dominik lett,de apa vétózott
Nálunk is volt egy hasfájás.Én hülye,ettem palócleves levét
olyan idiótának és amatőrnek érzem magam,mert tudhattam volna,de annyira kívántam és azt hittem a leve nem gáz...Szegénykém szilveszter este sírt 1,5 órát,aztán egy nagy trotty és aludt 5-öt
azóta persze jobban figyelek...
Csillag,amit te írsz,az valami horror,hogy a fenébe bírod????Még jó,h nincs nagyobb gyerek még....
Nem próbálod ki a hordozókendőt???Lehet,hogy nálatok is beválna nappal,azzal tudnál teregetni,mosogatni,akár főzni is...persze előbb rendezd az éjjeleket.Nekünk is van egy nandunk,de még nem használtam.Akkor akarom,ha jobb idő lesz,azzal sétálnánk.
Többen írjátok,h a gyerekek felcserélik a nappalokat az éjszakákkal.Nálunk ez sosem volt,Dénessel sem,de nekem vannak szabályaim,amiket ilyen kis korban elkezdek és betartok.Bocs,ha valaki okoskodásnak veszi,az ugorja át.Nálunk bevált és talán másoknak is jó tanács.
-Mindig minden este ugyanabban az időpontban fürdetünk.Előtte lehetőség szerint egy órát minimum ébren tartjuk.Nem nehéz,Dénes ezerrel pörög és millió decibellel kiabál
-Nappali altatásnál mindig,ha besötétedett akkor is világosban altatom és nem suttogunk,zajos a lakás,szól tv,zene,stb.Most is szunyál és égetem a lámpát.
-Éjjel ha nem cserélek pelust,akkor sötétben veszem ki és soha nem beszélek hozzá.Szopi,büfi,letesz.Ha sír,akkor újabb kör,vagy szelíd csitítás.Többnyire beválik.
Minden éjjel egyszer hajnalban általában kicserélem a pelusát.Általában nem kakli éjjel(Dénes minden szopikor
)de félek,hogy a sok pisi kifolyik és felfázik tőle.Az a tapasztalatom,h egy pelus ilyenkor még nem bír ki 12 órát.Egy éves kora körül hagytam el Dénesnél az éjszakai peluscserét.
-Reggel mindig átöltöztetem,leveszem a pizsamának nevezett rugit,vagy hálózsákot és ráadok egy itthoninak nevezett rugit.Érezze már most,h van különbség.És mindent kommentezek neki.Sokan ezt hülyeségenk veszik,de nálunk beválik,meg mondjuk Dénes kérdez is mindent és akkor már el is mondom úgyis.
Ezek nem mindenkinél válnak be,de nálunk úgy tűnik működik....remélem segítettem vele valakinek...
Ami nálunk abszolút nem megy,az az én pihenésem.Hiába van fenn csak 2x és egy szopi után alszik,de olyan hangokat ad ki álmában,h egyszerűen nem lehet mellette pihenni.K kiskecsének hívja és valóban,mintha mekegne,olyan.Mellette krákog és reszel a torkával,miközben pukizik és utána elégedetten sóhajtozik.Halál röhejes és nem lehet aludni tőle.Most készülök visszaköltözni a hálónkba,eddig nála aludtam a szobájában,de már nem sokáig bírom....