Sziasztok!
Képzeljétek, szegény Lottika füri előtt elkezdett sírni nagyon-nagyon, a fülét-fejét dörzsölte, az ínye durván fel van púposodva, biztos nagyon fájt neki
Sírt végig a füri alatt, a törölközés közben, kivéve, ha felvettem és ringattam
Aztán cicin elaludt, de előtte adtunk neki Nurofent.
Valakinek volt már ilyen esete a babájával? Nagyon rossz volt
Az étvágya viszont durván jó, a cukkinit ma almával pároltam, megette mind, aztán ebédre főzelék kb. 70-80 grammot megevett (alma-krumpli), majd du. egy alma 2 babakeksz, mindegyiket szopi után!
Szöszke - milyen célt szolgál? Én sem tudom, mire gondolsz
Nálunk az éjszakai szopi már nagyon régóta nincs. Magától nem kért, persze voltak visszaesések, pl. anno a fogzásánál, amikor kelt hajnali 3-4 között és akkor evett, de amúgy nem. Alszik kb. fél 10-től reggelig, ált. 6-7 között eszik először. Mi is egy szobában alszunk Lottival, ágyunk mellett van az ágya, és ált. ha felkelt éjjel, próbáltam altatni és ha már nagyon nem ment (cumival se), akkor jött a cici. De szerintem mindig van oka, ha mindig ugyanabban az időpontban ébred, akkor rossz szokás, ha nem, akkor éhes, asszem ezt írta a Suttogó, nem?
Ültetés - nekünk sokszor ül az ölünkben Lottika, úgy játszik vagy csak elvan, szerintem az nem baj, mert hátra dől és megtámasztja a hátát, úgy gondolom, hogy az az igazán rossz, amikor valaki úgy ültetni, hogy direkt módon felülteti és úgy hagyja vagy ha a baba dőlne el, visszaállítja. A babahordozóban nem ül, hanem félig fekszik, nem hiszem, hogy ártana.
Plussz súly - rajtam még 5 kiló van, most vagyok 60 kiló, minden hónapban lejött egy, de engem nem csesztet párom, sosem szól be, sőt, azt mondja, hogy jól nézek ki és azt, amit Bettyna írt, hogy még csak ekkor és akkor szültem. Amúgy minden hónapban lement 1 kiló és nem tettem érte semmit.
Éva - te jó ég, anyós
Zserbó??? Kidobni a kaját? Szapulni a hűtőben talált dolgokat? Én már kidobtam volna, akármilyen jószándékú is máskor!
Amúgy az a mondás tök igaz, hogy a pokol felé vezető út is jószándékkal van kikövezve
Peva - jaj szegény Dorka, hogy vagytok??????? Mit mondott a doki?? Dorka nagyon cuki ahogy a kádban hasal
Sensi - fentebb írtam pont a fogzásról
Most fáj neki, az tuti, pedig eddig nem volt vészes, de ma úgy sírt szegényke
Durva, hogy 4 fog jön egyszerre, tiszta puklis az ínye.
A sárgabaritól nektek nem jött ki semmi Lillán? Mert Lottika miután bevágta az egész üveget, kissé pöttyös lett este az arca egyik oldalán. Majd másnak kapott italt, amiben volt sárgabari is és megint pöttyös lett. Azóta nem...
Cukkini bejött? Nálunk nagyon-nagyon. Te mivel adod???
Gratulálok az 5-tel kezdődő súlyhoz, én is azt várom, minden nap ráállok a mérlegre, de még sajna 6-ossal kezdődik
Te tornázol valamit Sensi, vagy mozogsz vagy kevesebbet eszel?
Marek - mit főztél, amit megevett Bori?
Jaj, cumi szájba dolog ismerős, nálunk is volt, hogy 3 körül kelt és kb. 1-1,5 órán át dugdostam vissza a szájába a cumit, mert vagy kiszedte vagy kiesett. Annyi a "szerencsém", hogy mellettem van az ágya.
Bettike - rizst milyet adtál Máténak? Én is gondolkoztam, hogy lassan azt is kéne próbálni, mert főzelék gyanánt elég uncsi már a mindig krumpli-alma-répa és ezek varriálása
Bár most már a cukkini is felkerült a listára.
Nekem nincs párolóedényem, sima lábosban csinálom, aminek átlátszik a fedele, ez kifejezetten Lottié, ma is abban pároltam a cukkinit és az almát és simán ment minden, de biztos jó, ha valakinek van, de plusszban erre nem költenék.
Clau - nagyon csini vagy a képen, egyáltalán nem túlvékony, szerintem pont jó! Én anno, mikor én hülye bőszen fogyóztam, voltam a 170 cm-emhez 48 kiló is, az már tényleg vékony volt.
A fogzásról fentebb írtam. Még egy se jött ki, de szerintem napok kérdése, annyira fel van dagadva az ínye.
Mtücsök - sajnálom a folyamatos hasmenést, biztos nem lehet egyszerű, ha csak a tápi oké
Majd jelezd, hogy mi volt a Madarászban!
Adri - úrég, te anyósod se semmi!
Én már ott kilennék, hogyha kikapnák a kezemből a gyereket, szóval nem is panaszkodom az én anyósomra, de tényleg!
Te édes kis kurva???????????? Ne mááááár, ez kész, nem csodálom, hogy begőzöltél Adri, én is totál kilennék ettől! Én akkor vagyok kissé ideges, amikor após azt mondja Lotti helyett, hogy Lotyó vagy Lotyóka és már párszor jeleztem neki, hogy nem tetszik, de múltkor is mondta
Te nem szoktál finoman beszólni anyósnak???
Lehet, azért csak cicizik, mert jön a foga! Olvastam, hogy olyankor sok baba nem kéri a HT-t, csak a cicit.
Na ennyi fért bele mára, megyek, mert kifárasztottam magam, palacsintát sütöttem, hajat mostam, epiláltam, sétáltam Lottival... valahogy kivett belőlem ez a nap mindent, jó éjt mindenkinek!