Na,ha mar mindenki reagal valamit,akkor en is irok.
Szerintem ez az egesz el lett tulozva. ANnyi minden rossz van a vilagban,a kozelunkben..hogy ilyeneken megsertodni szerintem badarsag.Vagy csak en latom rosszul es en nem vagyok eleg sertodekeny.Merthat az en hatamot fat is lehet vagni...

De semmi ertelme csak a szomorusagra,haragra emlekezni,ujra feleleveniteni magunkban..inkabb tovabb kell lepni es csak a szepre emlekezni.
Nekem sincs sokszor kedvem irni,es igazabol nem is erzem ugy hogy sok ertelme van...Bocs a tobbiektol

AKikkel meg tartani akarom a kapcsolatot azokat eddig is megtalaltam,es utana is megfogom..es ehhez nem kell feltetlenul babanet.
AMi egz nagyon jo dolog,es fantasztikus volt egyutt atelni a babavarast,szuleteseket,majd az ujabb babakat..es tovabbra is irni fogok...de ahogy Eva is irta sok minden megvaltozott,most mar nincs annyi idonk,energiank se,masak lettek a prioritasok.
Eszter!
Hivlak...megitta a rizstejet Domi?
Titi!
Neked illetve ALexanak (nekunk Szandinga Mishallal

Sziszike!
Novenylista meglett,csak nem tudom mi kaphato belole.Jo lenne mar ultetni mielott jonnek megint a fagyok.
KIcsi!
Teged UGYIS FELHIVLAK!

Tobbiektol bocsi...
Mishal mult pentek ota megint beteg,penteken ejszaka azt hittem hogy megfullad szegeny,nonstop kohogott.Ma voltunk dokinal..hala Istennek javulgat.
Plusz megjartuk a bankot,postat,Tescot..es most kidolt a kanapen. Utana meg irany a kert.
PUsszancs mindenkinek es tessek nem megsertodni