Na megpróbálom mégegyszer...
Szóval visszaolvansi nem nagyon tudtam, de láttam honey hatalmas és csodaszép pocakját, Nettyt és Zétényt, brunhildot és a három kis testőrt, addisz Lucáját, mindenki nagyon szép
Anabique, azt hiszem Te kérdezted, hogy meglett-e a kombinált tesztem eredménye. Meg is lett, meg nem is. Jött az SMS, hogy megnézhetem az eredményt, de Réka babát Down kórosnak vették, így az eredményem arányszámoktól függetlenül pozitív lett, aztán a súlyomra azt írták, hogy 52 kg, pedig 62 kg vagyok. Már beszéltem velük, holnap délutánra ígérték a valós eredményemet.
Karácsony nálunk jó volt, lányok élvezték, bár Zsófi beteg volt, még tegnap is lázas volt, de ma már jól van. Rengeteg játékot kaptak, de mindennek örültek
Ja, és még ma is kapnak, a barátainkkal ma este ünnepelünk
Láttam, hogy a testvérek közötti különbségekről is volt szó. Nálunk Fruzsi az, aki rengeteg mindent eltanult Zsófitól. És ami fura, hogy ő mindent úgy csinált, hogy semmi jelét nem mutatta annak, hogy érdekli a dolog, aztán egyszer elkezdte csinálni, de nagyon profin. Pl csak 13 hónaposan indult el, de akor rögtön tudott megállni, kanyarodni, megfordulni, mindezt nagyon stabilan. Sokáig nem ült rá a motorra, 13 hónaposan volt hajlandó ráülni először, de rögtön tudott vele menni. Sokáig ha kanalat adtam a kezébe, ledobta, nem érdekelte, aztán 14 hónaposan meg kivette a kezemből, és elkezdett vele egyedül levest enni, mintha ő mindig kanállal evett volna
Zsófi mindent hamarabb kezdett, viszont ügyetlenebbül.
A visszafejlődésről is írt valaki, én ettől féltem is. 19 hónap van a lányok között, nem tudtam, mit várjak
De Fruzsi megszületett, rá egy hónapra Zsófi leszokott az ujjszopásról, megtanult egyedül elaludni, rá három hónapra szobatiszta lett, szóval jól vette az akadályokat
Volt egy időszak, mikor Fruzsi 5 hónapos volt, amikor Zsófi nagyon féltékeny lett, direkt lepisilte Fruzsi cuccait, de pár nap alatt rájöttem, mi a helyes reakció, és másfél hét alatt abba is hagyta
Szóval én a visszafejlődéstől most abszolút nem félek. De én ilyenekben szerintem szigorú vagyok, ha valamelyik nem akar enni, és kéri, hogy etessem, akkor nem eszik, de nem állok neki etetni, tud egyedül enni, éhen nem fog halni. na de majd meglátjuk, mi lesz nyáron
És atyaég, 14 hetes vagyok, el sem hiszem
Klarissza, szerintem is pihenj többet, hátha segít!
Netty: szerintem ne félj ilyenektől, nálunk is mások a lányok, de ez jó. Zsófi érzékenyebb, Fruzsi vagányabb, de mindkettőt nagyon szeretem
Lina, örülök az UH eredményednek
Szerintem javíthatjuk a táblában majd a szülés várható dátumát, mert UH szerint én a vonalzómnál is pár nappal idősebb vagyok. De ráér, bőven
Tényleg egyre nagyobb gyereket szülünk?
Nálunk Zsófi 3250 gramm, 53 cm volt, Fruzsi 3730 gramm, 55 cm. Én is készüljek egy 4 kg-s gyerekre? (Én 4250 grammal születtem
)