Sziasztok!
Bemásolom amit a Kaálisba írtam,bocsi,de még nem sok mindenre van időm...szoptatásból áll a nap
Megy a tandem szopizás is,már a kórházban megleptem vele a csecsemősöket,hogy harmadik nap,tök egyedül,szopipárnával cicire dobdtam őket,de a melleim romokban,erre nem is gondoltam,hogy ennyire fájdalmas lesz,persze nálunk minden szopinál minden cicire szükség van,nem tudom felváltva használni,max a gyerekeket cserélem meg rajta...de holnap jön egy "aranykezű" néni,a sotén dolgozik,ő megmaszírozza,meg megmutatja,hogy mit hogyan csináljak.
Viszont sokszor külön szopiznak,mert ha valamelyik alszik,azt képtelenség felébreszteni,így inkább már nem is küzdök vele...csak így még kevesebb idő marad,gyakorlatilag megállapíthatom,lehet 3-4 óra alvással élni,azt is 3-4 részletben
A kórházban az éjszaka második felére leadtam őket,mert javasolták,hogy tudjak kicsit pihenni,és így kb éjféltől reggel 5-ig aludtam...és állítólag ők is,de már nem hiszem,szerintem hagyták őket ordítani,pedig azt mondták,ha ébrednek,hozzák őket enni.
Tegnap küzdöttünk,délután 4-től folyamatosan ordítottak,nem tudtuk mi bajuk,kézben először picit jó volt,de aztán ott se igazán,anyósom szerint a poci fájt,lehet benne valami,mert egyfolytában olyan görcsbe húzták magukat,mint mi,ha fáj.vettünk édesköményteát,Balázsnak már nem adtunk,mert fürdés után lett kaki,és nyugi,de Noncsi kétszer is kapott belőle,de szinte az egész éjszakát evéssel,és sírással töltöttük...aztán reggel valamikor megtelt a pelus,azóta nyugi van nála is.
Balázsnak elég száraz a bőre,szerintetek jobb lesz a helyzet,ha este a fürdetéskor nem csak a vízbe teszünk a fürdetőkrémből,hanem picit rákenünk a bőrére,és onan próbáljuk lemosni?Mert a védőnő ezt tanácsolta...ja,és Balázson kijöttek kiütések,pici,fehér a közepe,és körülötte piros,olyan mintha a pattanást és a szúnyogcsípést kereszteztük volna...Állítólag az anyatejtől van,és nem kell aggódni...
Átlag 20-25-30-at szopiznak,és van,hogy ez 10 perc alatt,van hogy közel egy óra alatt,csak tudnám,olyankor mit csinálnak
Viszont fejni nem tudok,szerintem ez a 30 a mellem kapacitása,mintha kiürülne,de lehet csak én vagyok béna.
Köszönöm a gratukat,aranyosak vagytok...
Kata,jippiiiiiiiiiiiii
micsoda jó hír
Nagyon helyesek a 4d fotók is
Mindenki vigyázzon magára!!!
Ja,T-pk még egyben????????
...most hirtelen ennyi,remélem mindenki jól van