Új privát üzeneted érkezett!

vovanda: köszi az infót nyulaszról!

Kata
labkat

Sziasztok Csajok!

Csak így röviden jelentkezek most. :oops:
Ma este megyünk 4D uhu-ra, remélem holnap tudok majd felrakni pár jó sztárfotót a Babócákról! :wink: :)

Mindenki vigyázzon nagyon a Babókra és Magára!!!!!!!

Kép

puszi Trix
trix78

Szia Trix!

Napra pontosan egy idős terhesek vagyunk. :wink:

Hova mentek 4Dre-? Én is terveztem, de még nem tudom, hogy elmenjek e.

Tünde

Tündi
Kép
Kép
_manó

Szia Tünde!

Tényleg, ez izgi! :wink: :lol:

A Baross utcába megyünk, már voltunk ott egyszer.

www.4dultrahang.com

Felhívtam őket a múltkor, azt mondták, hogy a 25. hetet mindenféleképpen várjuk meg, de a szülésig bármeddig lehet menni.
Szerintem, ha nem takarják magukat, akkor már most is nagyon mutatósak lesznek a felvételhez. :lol:

Üdv. Bea

Kép

puszi Trix
trix78

lányok Praxisban nem járt valaki? Csak mert lehet hogy ikreknél mindig felárat számítanak fel???

Kata
labkat

Labkat: eddíg akáhol néztem, ikreknél mindíg magasabb az ár. Ahová én megyek, ott, az egyes terhességnél 9000, ikrek esetén 12000.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Erre nem is gondoltam. De ez szemétség. Nem kapsz több képet, csak épp két babát néznek át. Az idő ua. amennyi idő alatt átnézik őket. A Praxisnál csak mondták az árakat, de nincs kiírva az oldalukra. De így azért több pénzzel készülünk.

Mégis szerintem ez nem teljesen igazságos!

Kata
labkat

Labkat: ahol néztem, ott mindenhol több az idő, ami alatt megnézik, időpontkérésnél jelezni is kell, hogy ikrek, épp ezért és mindkét babáról külön-külön képet kapsz. De a praxist nem ismerem. Egy biztos, több baba-több pénz. Ha kiejted, hogy ikrek, máris többet gombolnak le mindenhol.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

http://www.4dgenesis.hu/

Ezen a helyen nincs az ikreknek felár, és barátnőm nagyon dícsérte őket. Mikor én beszéltem velük, hogy lemondjam az időpontot, amit kértem korábban náluk (nem tudtam felutazni vidékről, orvosi tilalom miatt), akkor is tök jó fejek voltak velem a telefonban. Csak egy tipp.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

köszi az infót törpilla. De mivel én kif. Hajdú doktornőhöz szerenék menni, mindenképp a Praxisba megyünk. Remélem ott sincs felár ikreknél! Nem írták, nem mondták, bár én sem említettem, hogy két baba van odabent.

Egyébként szüléskor is két gyerek után kér árat a doki??? Már aki van olyan ...... és kér.

Gyerekek. Új ikerbabakocsi csak Symbaba van 60 alatt. Én megelégszem azzal is. A kiszállítási díj miatt az Adbor ring duo és a Chippolino is 4000-el több lenne, mint a Symbaba, amit tán személyesen is meg tudnánk venni. Tanácstalan vagyok.

Egyébként ti vennétek használtat???

Kata
labkat

Labkat: én vettem volna használtat, ha találok olyat, ami tetszik. Egyébként nem volt kiszállítási díj a babakocsira, pedig nem a szomszédból jött, hanem úgy 100 km-ről. A Pesti boltból sincs kiszállítási díj és ált. 50000 Ft felett mindenhonnan ingyenesen kihozzák.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok Csajok!

Látom jó téma lett a 4D uhu. :wink:

Szóval megjártuk és nagyon gyönyörűek vagyunk!!! :lol: :lol:

Már 1 kiló körüliek, Nándika kicsit több (1055 gr.), Tamika (980 gr.) kicsit kevesebb.

Egyébként mi jó drágán voltunk (Ikrek 18.000 ebben van 13 db fénykép CD-n, ill. DVD-felvétel, egy nagy A4-es sztárfotó 4 db képpel '2-2' és 2 db fekete-fehér kisméretű kép is), de a képek szerintem nagyon jók lettek. :wink:
A vizsgálat ill. felvétel 40 perc, egyébként egyes terhességnél 20 perc.

Akkor hát a Babák:

Tamika:

Kép

Kép

Nándika:

Kép

Kép

pussz-pussz

Kép

puszi Trix
trix78

Trix: tényleg jó borsos ára volt, de végülis sok mindent kaptatok! Nagyon jók a képek! Mi 24. héten megyünk majd, már annyira kíváncsi vagyok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

timi: a pesti boltból ingyenesen? Tudnál bővebb tájékoztatással szolgálni? Te amúgy honnan is rendelted? Egyébként köszönöm!

trixi: helyesek a babók. Látszik, hogy Nándika kissé kerekebb :) Egyébként megkérdeztem ma a Praxist, és azt mondták nincs felár. Ha 4d-t kérsz, az 12e, ha simát, az 10e és abban van dvd felvétel (persze kb 8 perc) és 4 ff fotó. Nekem ezen utóbbi is bőven megteszi. A lényeg, hogy egészségesek legyenek! No és úgy szeretném tudni már a nemüket!

Kata
labkat

Kép
Kép

Mai képeink :wink: [/img]
Vendég

Trix
Nagyon szépek :lol:
Vendég

Köszi a dícséreteket Lányok!

Labkat: mit érzel, vegyespárost? :wink: Mikor mentek egyébként a 4D-re?

Timy: majd várjuk a ti babafotóitokat is!

Andi: köszi, a tiétek is nagyon aranyosak! :lol: Mekkorákra becsülik Őket most?

Kép

puszi Trix
trix78

Nyuszibabák:

Balázs:
[törölt kép]

Noémi:
[törölt kép]
vovanda

Köszi Vovanda a fotókat! Nagyon cukik a Nyuszi Babókák!

Nyulasz: gratula a szép Babákhoz!!!!! :lol:

Kép

puszi Trix
trix78

twin: szépek a babók :)

trixi: nekem egypetéjűek, szóval vagy fiúk, vagy lányok lesznek. Én fiúkra gondolok, de álmomban lányokat mondott a doki... Szombaton 9:20-ra megyünk genetikai uhura.

NYULASZ babák nagyon aranyosak. Elolvadok ilyen képek láttán :oops:

Kata
labkat

Gyönyörűek a Nyúlbogyók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Trix
Sophia: BPD: 77mm
Lucas: BPD:80mm
Ennyit tudott mérni a doktor. Súlyt sose becsült...
Vendég

Ó, de gyönyörű képek!

Twins: nagyon jók a képek!

Nyúlbogyók gyönyörűek! Vanda köszi a képeket!

Labkat: én Siófokról rendeltem, onnan is ingyenes és ha jól tudom mindenhonnan az 50000 felett. A pesti bolt a Babaszafari, onnan is ingyen hozták volna ki.

Én ma voltam dokinál, de nem kaptam jó híreket sajna. A lányok jól vannak, szépen nőnek, de nekem van egy bacis fertőzésem, kaptam rá kupot, apa meg gyógyszert és a külső méhszáj 1 ujjnyira nyitva van. Szigorú pihenésre vagyok ítélve, de azért nem ijesztgetett a doki, azt mondta, hogy napi 3 órányi séta belefér, de semmi emelés, ácsorgás, viszont sok fekvés legyen a séta mellett.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Egyenlőre egy gyors életjel,tegnap hazaengedtek minket,nagy csodálkozásunkra.Noémi a születés utáni súlyveszteséggel 2 kiló alá ment,de épp visszahízott 2 kilóra,Balázs pedig 2240 volt,de a gyerekorvos azt mondta,szépen szopiznak,híznak,teljesen jól vannak,ezért 4 naposan már jöhettünk haza.Elmondhatatlan a boldogság :D

Még nem olvastam vissza,megpróbálom majd pótolni,ha sikerül.

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!
Vendég

Nyulasz: ez igen!!!! :lol: Gratulálok újdonsült Anyuka a Picikékhez!!!
Sok boldogságot, egészséget és persze sok tejcsit kívánok!!!!

Timi: sajnálom a bacikat és a nyitott méhszájat! :( Most pihengess, ez a legfontosabb, semmi stressz és megerőltetés! :wink:

Kép

puszi Trix
trix78

Nyulasz: Nagyon örülök nektek! Jó hogy van sok tejcid, és szopiznak rendesen a picurok. Vigyázz magatokra!

Timi: Sajnálom a fertőzést... Még elég korai, hogy a méhszájad nyitva legyen, vagy ez ikreknél normális a 22. héten???? Mondjuk az azért jó, hogy a külső méhszáj van csak nyitva. Remélem nem lesz gond, tényleg pihenj nagyon nagyon sokat.
Az infót köszönöm!

Kata
labkat

timi: linket nem tudnál bedobni, hogy könnyebben megtaláljam az üzleteket?

Kata
labkat

Labkat: ez a siófoki: http://www.babycenter-siofok.hu/katalogus.php?tid=1000

Ez a pesti: www.babaszafari.hu
Itt megtalálod a babakocsikon belül az iker babakocsikat a jobb oldali menüben.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyulasz, nagy-nagy gratula! Mindig is tudtam, hogy belevaló csaj vagy, hát nincs csodálkoznivaló azon sem, hogy a Nyúlbogyók ilyen strammok. És hát hogy milyen édes kis csodák?! :roll: :D Gyönyörűek! Legyen sok örömed bennük!!!!
Tényleg, van segítséged így az elején? Modjuk, ha olyan jó gyerekek, mint az én lányaim voltak az első 2 hónapban, akkor csak enni és aludni fognak eleinte. Az is kihívás, szó se róla. Pláne tapasztalatlanul, azonnal kettővel. És mint írtam már, nagyon várom a beszámolód, ha a kincseid engedik.

Timi, nagyon vigyázz magadra!!!! Sok-sok pihi!!!!

Andi, Trix, tünemények a babókáitok!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

timi: nagyon drága vagy, köszönöm!

Kata
labkat

A zöld miért ennyire drága? Na mindegy. Mi úgyis csak kb októberben tudjuk megvenni őket, mert elég zsúfolt a szeptember kiadásügyileg. De az még szerintem belefér. Akkor majd figyelgetem, hátha lesznek jobb árak és akciók!

Kata
labkat

Labkat: tényleg nagyon felvitték a zöld árát, de nem is lehet kapni, csak kéket meg pirosat. Egyébként a kéket nagyon nem bántam meg, sokkal sötétebb, mint a képen.

Törpilla: de jó lenne, ha az én lánykáim is ennyire jók lennének legalább az elején!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kata!
Nővérem egy babával kb. félidőtől nyitva volt (első terhesség). Ehhez képest 8 nappal túlhordta. :lol:
vovanda

vovanda: ez érdekes. Ilyet még nem hallottam, azért csodálkoztam rá.

Kata
labkat

Sehol senki?

Rana: lakás még romokban?

Binyek: a költözéssel innen is kiköltöztél?

Hát, mit mondjak, így már nem olyan szórakoztató itthon, hogy nem csinálhatok semmit sem, pedig még takarítani is szeretek, közben mindíg jókat táncoltam.

Unalomból megnéztem, hogy lánykáimnak vajon mikor lesz a névnapjuk és ledöbbentem, mert május 18-án mindkettőjüknek tarthatjuk. (Bár Hanga főnévnap aug 31-én van) Csak azt nem tudom, hogy ez jó ötlet-e. Abból a szempontból igen, hogy nem lesz vita, hogy az egyik miért kap ajándékot, a másik miért nem, meg egyszerre letudjuk.
Szerintetek?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Ma fájdogál a hasam. Nem keményedik, hanem olyan nehéz! És fáradtabb is vagyok mint máskor.

Reggel hívtam a dokit, de még nincs meg a tenyésztés eredménye. Nem baj, így legalább legközelebb genetikai uhu-val a kezemben és az afp-vel mehetek hozzá.

Ja igen, AFP. Most hoztam el az eredményt: 2,45 volt de mom korrigáltként 2,75mom. Elvileg 2,5-ig jó. De a dokimat még hétfőn kérdeztem, hogy milyen lehet az eredmény, és azt mondta, hogy bármilyen lehet, lehet hogy csak egy picivel magasabb, lehet hogy nagyon magas, akkor azért jobban oda kell figyelni! Szerintetek így, hogy egy kicsit magasabb, ez jó???

Mondjuk úgyse szúratnám meg magamat!

timi: szerintem nincs azzal gond, ha együtt tartjátok al ányok névnapját is.

Kata
labkat

Sziasztok!

Nyulasz! Törpilla!
Itt vagyok bocsi, csak nem jutottam nethez. A vérzés megszűnt (néhány óráig volt), most már csak néha van egy kis barna. Voltam tegnap genetikai UH, szerencsére egészségesek és szép nagyok.

Nyulasz! Gratulálok a babákhoz!

Nagyon helyesek a babaképek.

Kép
tigriske1978

Timi :P
Én spec. egyszerre tartanám, amíg kicsik, aztán meg majd eldöntik :D Olyan nincs, hogy csak az egyik kap ajándékot, majd meglátod :wink:

AFP - ikreseknél sosem mérvadó. Amúgy sem nagyon... Nekem mázlim volt, mert az AFP-t és a genetikai UH-t is az Isetenhegyin csináltattam, egy napon. Mikor a kezembe adták a vv eredményt, nem is volt időm izgulni -iszonyat, miket írtak benne :shock: -, mert egyből mentem az UH-ra :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Xandra: na, én is épp erre gondoltam! :wink:
Tök jó, hogy a neveket csak kitaláltuk, de meg sem néztük, hogy kinek mikor mije van, de így tök jó lesz és legalább a szülinaphoz sincs közel. :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Igen, ez mázli :D
Enyémeknek is közel van, de nem együtt. Egyik április 25, másik május 19. (Enyém szintén május 18. :wink: ) Szóval majd valahol középen egyszerre megtartjuk :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Xandra: nálunk a tavasz így néz ki: párom névnapja március, szülinapja április, én névnapon május 3, a csajoké 18. És após szülinapja is valamikor ekkor van. :) Nagy családi ünnep lesz! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok! :D

Megjöttünk az uh-ról! Hát a doktornőnek rémlett valami, mikor rákérdeztem, hogy meg e ismer minket, de nem nagyon. Végül is én ezerből egy vagyok neki... De amúgy nagyon kedves volt! Mondtam neki az afp-t, és mondta, hogy ez magas szokott lenni ikreknél, de mondta azt is, hogy nem nagyon ad ő erre a vérvételi eredményre. Jó alaposan végig nézte a babákat, és mindent rendben talált. Az egyiket 18+2 naposnak, a másikat 18+5 naposnak mondta méret szerint. Ő is egypetéjűnek gondolja őket, mert egy a méhlepény, ami hátul van :)

Éééééééééééééés KISFIÚK :D

Úgyhogy helyre áll az egyensúly kis családunkban! Két fiú, két lány!

Kata
labkat

Sziasztok!

Bemásolom amit a Kaálisba írtam,bocsi,de még nem sok mindenre van időm...szoptatásból áll a nap :shock:

Megy a tandem szopizás is,már a kórházban megleptem vele a csecsemősöket,hogy harmadik nap,tök egyedül,szopipárnával cicire dobdtam őket,de a melleim romokban,erre nem is gondoltam,hogy ennyire fájdalmas lesz,persze nálunk minden szopinál minden cicire szükség van,nem tudom felváltva használni,max a gyerekeket cserélem meg rajta...de holnap jön egy "aranykezű" néni,a sotén dolgozik,ő megmaszírozza,meg megmutatja,hogy mit hogyan csináljak.

Viszont sokszor külön szopiznak,mert ha valamelyik alszik,azt képtelenség felébreszteni,így inkább már nem is küzdök vele...csak így még kevesebb idő marad,gyakorlatilag megállapíthatom,lehet 3-4 óra alvással élni,azt is 3-4 részletben :lol:

A kórházban az éjszaka második felére leadtam őket,mert javasolták,hogy tudjak kicsit pihenni,és így kb éjféltől reggel 5-ig aludtam...és állítólag ők is,de már nem hiszem,szerintem hagyták őket ordítani,pedig azt mondták,ha ébrednek,hozzák őket enni.

Tegnap küzdöttünk,délután 4-től folyamatosan ordítottak,nem tudtuk mi bajuk,kézben először picit jó volt,de aztán ott se igazán,anyósom szerint a poci fájt,lehet benne valami,mert egyfolytában olyan görcsbe húzták magukat,mint mi,ha fáj.vettünk édesköményteát,Balázsnak már nem adtunk,mert fürdés után lett kaki,és nyugi,de Noncsi kétszer is kapott belőle,de szinte az egész éjszakát evéssel,és sírással töltöttük...aztán reggel valamikor megtelt a pelus,azóta nyugi van nála is.

Balázsnak elég száraz a bőre,szerintetek jobb lesz a helyzet,ha este a fürdetéskor nem csak a vízbe teszünk a fürdetőkrémből,hanem picit rákenünk a bőrére,és onan próbáljuk lemosni?Mert a védőnő ezt tanácsolta...ja,és Balázson kijöttek kiütések,pici,fehér a közepe,és körülötte piros,olyan mintha a pattanást és a szúnyogcsípést kereszteztük volna...Állítólag az anyatejtől van,és nem kell aggódni... :roll:

Átlag 20-25-30-at szopiznak,és van,hogy ez 10 perc alatt,van hogy közel egy óra alatt,csak tudnám,olyankor mit csinálnak :shock: Viszont fejni nem tudok,szerintem ez a 30 a mellem kapacitása,mintha kiürülne,de lehet csak én vagyok béna.

Köszönöm a gratukat,aranyosak vagytok...

Kata,jippiiiiiiiiiiiii :D micsoda jó hír :lol:

Nagyon helyesek a 4d fotók is :wink:

Mindenki vigyázzon magára!!!

Ja,T-pk még egyben????????
...most hirtelen ennyi,remélem mindenki jól van :wink:
Vendég

nyulasz: de örülök azért hogy jól megy a szopizás. A cicik csak eleinte fájnak, majd szépen kialakul ez, ne aggódj. Nem fog mindig fájni. Nagyon szép teljesítmény az is, amit termel. Szerintem ha szopiznak rendesen, csoda is ha valaki tudna fejni mellette. Bár biztos van ilyen is.
A kajákra vigyázz te is, már hogy mit eszel, bár ezt biztos tudod, hogy mit szabad, és mit nem! Mindenesetre próbálj szűrni. Én nem vagyok tea párti, mármint cumisüveg miatt, de ha segít hát uccu. Egyébként te is megihatod.
Sokan mondják, hogy a Laktoherb miatt is görcsölhetnek a babák, hát nem tudom, én ittam a lányoknál, és inkább legyen tej görcsökkel, mint elapadjon és szerintem akkor is lennének görcsök.
Mégis csak picurik még, és hát nekik is át kell állniuk erre a világra!
Vigyázz magadra!

Képeket amúgy majd én is csatolok, csak a férjem elment a kocsival dolgozni, és benne maradt minden. Úh egyenlőre nincs csak a fejemben fotó.

timi: na már én is megnéztem a babaszafariban a babakocsit, bár mi macskaköves részen lakunk, de van erre nem macskaköves terep is, majd jobban arra járok sétálni velük. Most 56000Huf csak a kék Chipolino, amit te is rendeltél, és tök beleszerettem, úh már írtam is levelet a babaszafarinak, hogy van e nekik készleten. Ha meg van, akkor megdumálom a párommal, és délután meg is rendelem! Remélem lesz még, és ilyen áron! Nem akarok egy böhöm nehéz babakocsit venni, mert azt végképp nem bírom el, de ikreknél végképp. Ezzel meg jól tudunk majd mozogni. Remélem legalábbis hogy nem lesz gond a macskakő miatt!

Egyébként a babók épp farosak, fent a fejüket összedugják, és lent rugdosnak...

Kata
labkat

Nyulasz: de jó, hogy hallunk rólatok! Ügyes vagy a gyerekekkel!

Labkat: gratulálok a két kukishoz! Én is bele vagyok szerelmesedve a babakocsinkba! :wink: Néha itt rodeózok vele a nappaliban. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kép
Kép

Ekkorára nőttünk :oops: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Most 2-3 nap alatt nagyon inaktív lettem. Szinte még a létezés is nehezemre esik
Rájöttem, hogy terhes vagyok. Eddig élveztem, most már elfáradtam
Az megerőltető volt, hogy készre rendeztük a babaszobát...

És már nem dolgozom..
Vendég

Timi
Tessék pihenni!

Nyulasz
De jó olvasni rólatok!
Nagy puszi a csemetéknek!

Tigriske
Vigyázz magatokra!

Labkat
Gratulálok a fiúkhoz!
Vendég

Twins: tényleg hatalmasat nőttetek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Twins!
Szép a pocid!
Pihenj, amennyit tudsz, legyél sokat vízszintben. Innen már nagyon nehéz, legalábbis nekem nagyon az volt...
vovanda

twin: annyira nagy a pocakod :o Nem csodálom, hogy terhesnek érzed magad. Mellesleg én már most is néha terhesnek érzem magamat!

Kata
labkat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?