Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!

Itt is BÚÉK mindenkinek. Levliistán már írtam. A lényeg, hogy még mi is egyben......

Kép
kicsi80

Azt hiszem az idei év is nagyon boldog volt mindannyiunknak.Remélem a következő is ilyen szerencsés lesz mindenkinek!!!!!!

BÚÉK!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Csillag
ne legyen lelkifurdid, én is beviszem az ágyunkban, így ha felkel, eszik, majd alszik, így én is alszom. A gátam miatt egyszerűen nem tudok még mindig ugrálni, úgyhogy el lesz kapatva vagy sem, én így csinálom. Férjem nem ért egyet, de nem ő van napi 24 órát a kicsivel én meg úgy érzem erre van szüksége ahhoz hogy biztonságban érezze magát és kész.
Ha a cicid puha nem azt jelenti hogy nincs benne tej - nekem ez a tapasztalatom, meg is lepődtem mennyi tejcsit bír rejteni a puha cici:-) Ha 2 óránként etetünk nem is tud ennyi idő alatt bedurranni, nekem ezt mondták szoptatós tapasztaltak
Vendég

Kata, örülök hogy múlik a sárgaság. :wink: Nekünk még mindig látszik, mivel nem kakilt sokáig, így nem is tudott ürülni a bilirubin hiába etetem gyakran...
Kegyetlenül emelgeti, tartja a fejét, büfizésnél sem teszi le. Mi lesz itt egy hónap mulva? A szőnyegen fog mászni, mi meg szaladunk utána? :shock: :lol:

Judyka, nektek is nyugalmasabb új évet kívánok!

Gio, tartok tőle, hogy legközelebb is bevetem, ha másképp nem nyugszik meg. Ha erre van szüksége, legyen. Pedig nem így terveztük, de anya tervez, baba végez. :D Csak akkor távolabb helyezem el és külön takaróval, mert most majdnem összeért az orrunk és alig mertem aludni/helyezkedni nehogy megnyomjam őt. Nekem nem volt túl kényelmes, de legalább egy kicsit szundikáltam. Egyébként tök jó érzés volt, hogy ilyen közel volt hozzám, olyan meghitt összebújós. :)
Most is evett és mihelyst leraktam, elkezdett sírni, most apa karjában szundikál. :) Nagyon anyás-apás lett. Mi lesz ha apa elmegy dolgozni? Eddig legalább szopi után nyugi volt, tudtam enni, teregetni stb.
Az nem lenne baj, hogy nincs bedurranva a cicim, így sokkal kényelmesebb, a probléma az, hogy 1 óráig szopizik -előtte meg se próbálhatom levenni a töltőállomásról- és még akkor is sír ha abbahagyjuk. Délután már 2 ciciből kapott.

Sajnálom, hogy még mindig fáj a gátsebed. :( Nem lehet úgy könnyű babóval.
csillag25

Nálunk is, Áron velem alszik. Tök fura, hogy egy pózban, mozdulatlanul tudok aludni, ----azt a 3-4 órát, ------pedig ficánka voltam. :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak beugrottam. Még mindig egyben, úgy látszik a 2010-re hajtott ez a pici lány :lol: , de már teljesen nyitott a méhszáj, így remélem a héten megszületik, mert ha nem hétfőn befekvés és megindítják.
A héten már minden nap megyünk vizsgálatra.

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek és Gratulálok az időközben született babákhoz!

Legközelebb szerintem már a babás képekkel jelentkezem :wink:

Vigyázzatok Magatokra, sok puszi és ölelés!

Kép
Kép
akella

Csak hogy ne unatkozzunk, PistiBencén is kiütések lettek. Olyan kis piros pöttyök (nem dudorodnak ki) az egész testén. Most lehet gondolkodni, hogy a tegnap evett gyümijoghurtomnak köszönhető vagy a popsitörlőnek amivel próbáltuk tegnap a kakit letörölni róla (bár akkor eddig is lett volna a popsiján) vagy a folyékony szappan amivel gyorsan lemostuk a csap alatt, esetleg melegkiütés? :shock: Biztos emiatt (is) nyűgös szegénykém.
Most szopizott, reméltük hogy elalszik, de úgy látom pezsgőbontásra sem lesz alkalmunk. :roll: Előző szopi óta is csak sírdogált, nem aludt. Megyek mert a mosógépben ott vár a ruha egy órája, hogy kiteregessem. Enni is kellene valamit, mert csak délben ettem...

B.U.É.K!!!
csillag25

Sziasztok! 8)

Bocsi, hogy így belekotyogok, csak véletlenül ide tévedtem....s olvastam, hogy többen szenvedtek a hasfájós babátokkal együtt...ismerős, nekünk 2 hét maga a pokol volt, amíg rá nem találtunk az angol vízre! Napi 5x kapott belőle 5ml-t, mondhatom maga a csoda, és 1-2 napon belül észre fogjátok venni a változást, ha nálatok is hat, remélem fog! :wink:

S Sikerekben, Egészségben, Babázásban Gazdag boldog Új Évet Kívánok Nektek! :wink:

f.nikici

Csillag nálunk ugyanez volt eddig a helyzet. Amint kiságyat ért a popsi, max 5 perc, hát hátrafeszít, nyöszörgés, majd szem kipattan, olykor-olykor a feszítés miatt kis bukás és kezdődhetett előlről az altatás. Emiatt az esti és a hajnali szopi után már nem is kísérleteztem, mert nem volt hozzá erőm, magam mellé vettem, így totál nyugodtan aludt ő is én is. Kb. 1-1,5 hete azonban félretettem a hasonaltatástól való aggodalmamat, és úgy teszem le. Így hogy letettem elég kis simogatás, megnyugszik, és folytatja az alvást, nem zavarja, hogy a kiságyban van. Úgyhogy azóta az éjjeleim újra a férjemmel egy ágyban tölthetők.

Tegnap este nálunk is nyűglődés, sírás volt 9-től negyed 2-ig. Este a fürdés után sajna kezd ez gyakori lenni. Ekkor több órát is felvan, nézelődik... Álmosodik, próbálom altatni de nem engedi, mert ő nézelődni akar, majd hirtelen átesik egy ponton, ahol már aludna, ragad le a szeme, de éppen a nagy fáradtság miatt nem Tud elaludni. Na ezt mikorra fogom tudni kezelni, és hogy? Nagyon kis érdeklődő, mindig azon röhögünk, olyan komolyan megszemlél mindent, mintha raktározna. A függöny és a könyvespolc különösen kedves neki.

Ja és két napja, ma a harmadik reggeli alvásnál puki hegyek, amiktől csak nyöszörög, felsír, nem tudja magát kipihenni, így nappal is vannak ilyen nagyon fáradt, aludni nem tudok sírós nem alvós óráink. Jó lenne, ha végre nem kínozná őket ez a sok gáz.

Ja, tegnap bevetettem a lázmérőt én is, mert minden tisztába tétel alatt volt kaki, de a mennyisége nagyon minimális. Olyat rottyantott, hogy csak na, ráadásul olyan hígat, amit be kellett volna vinnem elemeztetni, csak ugye akkor meg nem volt mit.

A melleim nekem sem feszülnek annyira, én is aggódok, hogy a tej kevesebb lett. De bízom benne, hogy Gio-nak igaza van, és nem jelent semmit. Ennek ellenére ugyanis a melltartóbetéteim szépen átáznak.

Briell, nagyon szorítok, hogy Emília mielőbb helyrejöjjön, és haza tudjatok jönni egészségben! Nagyon várom a híreket rólatok.

Akella, csak beindul magától a szülés, ha már nyitott a méhszáj, ne aggódj!
Vendég

Ohara
nálunk is detto ez van. Éjjel szemlélődik, érdeklődik. Ma szinte semmit nem aludt, mindegy volt a póz, ő csak foglalkoztatva akart lenni, 3x is kakilt. Szval én zombin kezdem az újévet, nem is tudom hol kezdődik és végződik a szopi:-). Pedig! Még barna sört is ittam este hogy hamarabb elaludjon, de semmi. Úgy tűnik jól bírja az alkoholt:-) Mostmár a sűrű szopcsitól kezd annyi tejem lenni,hogy kénytelen leszek el kezdeni fejni, amitől ráz a hideg valahogy...
Most kávézom. Muszáj ébren tartanunk napközben, mindenki ezt mondja: de hogyan??? Egy újszülöttnek nem mondhatom hogy márpedig most szem kinyit!
Vendég

BÚÉK!!!!!!!!!!!!

Jelentem, KIBÍRTUK!!!! :lol:

Hamarosan indulunk ctg-re, a szülőszobára. Nem tudják mikor tudnak feltenni, mert folyamatosan császároznak....

Ha még hazajövök írok, ha nem majd Najda jön a híreinkkel :lol:

Akella: Így 40+3-on együttérzek veled.... Én is megyek már 40. hét után minden nap ctg-re. Majd meglátjuk mi lesz ma.

Kép
kicsi80

Gio, és nálatok is a fürdéssel függ össze? Mert nálunk igen. Már előtte felkel, eszik és látom hogy nem akar visszaaludni, mint aki tudja, hogy fürdés jön (azt szereti egyébként nagyon), fürdés után meg jön a nézelődés persze ölben, ami nem baj, hisz egész nap alszik, ilyenkor legalább beszélhetünk hozzá... Csak olyan hamar átesik az erős fáradtságba, hogy nem tudom megelőzni az abból eredő sírást, nyűgösködést. És egyértelmű, hogy aludna ő csak már nem tud. Szóval nem az a baj, hogy felcseréli a napszakot, ami simán lehetne, mert a férjem gyerekként totál fordítva élt, de még most sem tud 1 előtt elaludni, aztán persze alszik 11-ig. De gyakori nála a 3-4 órakkor elalvás is, szóval féltem, hogy erről van szó, de nem, zéti álmos.
Vendég

Kicsi drukkolok! A célt elértétek, 2010 van, kiscsaj most már megindulhat kifelé! :)
Vendég

Tényleg, akik túlhordanak, próbáltatok már olyan trükköket, mint szex, csípős kaja... ? Csak érdekelne, hogy ezek hatásosak-e, vagy csak amolyan tévhit, hogy ezek hatnak, és beindítják a szülést.
Vendég

Sziasztok!

Itthon vagyunk végreee! :D
Most még kicsit fáradt vagyok....de alakulok!
Ajsa baba nagyon édes,és lekopogom... eddig nyugis,viszont a tejem nehezen indul....iszom a sok teát,na meg ma akarok utánnanézni,melyik homeos bogyót szedjem!

Ja a baba hosszát itthon lemértünk...mert nekem gyanúsan hosszúnak tűnt..és 10cm -rel elszámolták:shock:,szóval 4850gr és "csak" 57cm hosszú! :D
Jah és simán szültem...!De majd kicsit fitteb leszek megírom a születés történetem én is! :)

Ohara: Ez sajnos csak tévhit...nekem legalábbis nem segített semelyiknél sem(a második két babát túlhordtam, az első elöbb jött).Sőőőt én a 40.héten rengeteget sétáltam...hátha az segít-mert mondják-de semmi! :roll:

És mindenkinek BUÉK!
Vendég

Sziasztok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!!!!!

TULIP!
ÜDv újra itt!A képeket is várjuk majd!Hogy lehet,hogy elmérték???A papírjaira is a 67cm került?

Látom nem csak az én gyerkőcöm cseréli meg az éjszakát és a nappalt.Bár ő nem sír éjszaka,de hatalamsok a szemei.NAppal bezzeg alszik jó sokat.Na de majdcsak kialakul nála is.

O'hara!
Én ugyan nem hordtam túl,de mikor bekerültem a kórházban,átöltöztem és már indultam is lépcsőzni,sétálni.Zizunál isbejött és Hubusnál is.

AKELLA!
Hogy érted azt,hogy "teljesen nyitott a méhszáj"??
Külső-belső nyitva van?De mennyire?MErt a teljesen nyitott az 4 ujjnyit jelent.De az után már a tolófájások jönnek.....
Vendég

Sprite: Igen a papírjaira is... :shock: ....aztán itthon,hogy lemértem,akkor láttok ,hogy tényleg nincs olyan hosszú...hanem pontosan 10centivel kisebb!!! :shock:
Nem értem a nő a kórházban miért nem mérte meg mégegyszer,amikor látta,hogy mennyire irreálisan hosszú! :x
Na mindegy,ez legyen a legnagyobb bajom!

Sprite ,veled beszéltem ugye a szalmonella fertőzésről!?Mit is mondtál,hogy lányod utánna laktózérzékeny lett?Mert fiamnak most derült ki,hogy igen...egy év tejmentes diéta.....jah és a vizsgálatoknak köszönhetően sajnos úgy néz ki lisztérzékeny is...ezzel kapcsolatban még vizsgálatok,és utánna egész életére "diéta".... :(
De még jó,hogy időben kiderült!
Vendég

Tulip, nem semmi, hogy elmérték Ajsát!!! De így pont olyan hosszú, mint Áron :lol:

Sajnálom a fiadat, nem egyszerű, de tényleg jó, hogy kiderült. Nekünk is benne van a pakliban, kedden okosabbak leszünk.
Vendég

Sziasztok csajok!

HAZAJÖTTÜNK!!!!!! Holnap 10-re kell mennünk. Akkor valszeg megindítja. 6-7 perces fájásaim vannak, de nem akar sűrűsödni, bár kicsit erősödik. Nem vészes. Ctg-n délben 6 percreseim volta. 60%, 80%, 130%-osak. Igazán egyiket sem éreztem. Magzatvíz még megvan. Doki mondta, ha változik valami, induljunk. De igazán nem tudom mikor kellene. Még jól vagyok, kb 3-4 ujjnyira nyitva a külső méhszáj, a belsőt nem tudom. A fájásoktól tudok aludni, nem ébresztenek fel. De ugye a sporttól nekem magasabb a fájdalom küszöböm... Jó lenne már túl lenni rajta. Egyre jobban befordulok....

Bocsi csajok, de nem nagyon tudok pozitív lenni.

O'hara: Nem próbálkoztunk még semmivel. A szexen nem gondolkoztam még el, mert szerintem már nagyon nyitva vagyok. Ha sétálok, erősebben keményedek, de ezt majd inkább ellenőrzütt körülmények között tenném. Ülök most is, de ha nyilall, akkor lefekszem. Tágulási vérzésem van, de csak alvatt véres folyás látható. Tehát várunk....

Kép
kicsi80

Tulip
Üdv a fedélzeten!!! SOk tejcsit, boldogságot, várjuk a történeted!
Vendég

Picilányunk: :)

Kép
Vendég

TULIP!
Igen Zizu volt szalmonellás.Ő is tej/tejcukor mentes diétán volt jóóóóó ideig.És felszívódás zavaros is lett,azzal még mindig szenvedünk,januárban lesz kontroll.
Bizony jó,hogy kiderült.Iszonyat csúnya dolgokat tud csinálni a nem kézben tartott allergia.
Ajsa gyönyörű!Ti is lassan készíthetitek a frizurákat :D

KICSI!
Itt már szerintem lesz valami holnapra :D Sőt én biztosra veszem.A doki azért kért engem NST-re aznap este mikor Hubus született,m,ert szerinte: nagyon magamba voltam fordulva.
Semmi képpen ne feküdj le,azzal lassítod a folyamatot.Menj el tusolni meleg vízbe,guggolj le és folyasd a meleg vizet a derekadra és a hasadra.Az majd segíti a folyamatot!Mikor nem engedtem az oxitocint meg a burokrepesztés,ezt javasolták nekem is.NMe fogod annyira érezni a fájásokat,viszont nagyon segít a méhnek,méhszájnak.
Szerintem 1 napon belül tuti babázni fogsz :D
Vendég

Köszi Sprite! Remélem úgy lesz :wink: Elég volt már a nagy pocakból....

Kép
kicsi80

Kicsi,
gondolunk rád! 8)

Kép
apkata

Tulip, micsoda szép kis hajasbaba!! :D

Kép
apkata

Jó reggelt Mindenkinek!

Bejelentkezem, ha már Zalán megtréfált ma reggel... ébredezett, én rutinosan, gyorsan szájába nyomtam a cumit, hogy sírásával ne ébressze fel a családot, és indultam a tápszert elkészíteni. Mire visszaértem hozzá, addigra békésen aludt... és még most is alszik :) Így most startra készen állva várom, hogy felébredjen... de olyan jót tudtam volna még én is aludni :(

A szilveszteri durrogtatásokat leszámítva jól van a nagylegény, nagyrészt eszik-alszik-nézelődik üzemmódban van, ritka, hogy a szelek miatt ordítson. Azt itt félve merem csak leírni, hogy kakis pelus nálunk csak 3-4 naponta van, mégsem különösebben hasfájós. Igaz, kapja az infacolt, a szelekkel szokott küzdeni, főleg amióta tápszert is kap.

Lassan már én is gyógyulok, múlt héten még azt hittem, sosem jövök helyre alvázilag, de az akkori fájdalmaim elmúltak, mára már a gyermekágyi folyás is, lassan bátorságot veszek, és tükörben is megtekintem magam :? bár még most sem tudom elképzelni, hogy ahol a gyermek kijött, ott valamikor is valami bemenjen :shock:

Folyt.köv., gyermekem szólít.

Üdv. Gabi
Vendég

Sziasztok.
Vagyok én is csak mozgalmasan teltek a napjaink.
Úgy volt, hogy a Gyüliben fogunk szilveszterezni, de sajnos a Joel estre belázasodott így maradtunk itthon.
Viszont 3 hét múlva műtenek, elköttetem magam, mert mostanában nem akarunk több babát, de a doki szerint, ha valamikor még akarunk akkor beültetéssel lehet.

manocskak

Gabi
3-4 naponta van kaki? És akkor többször is egy nap?
Nekem is elmúlt a vérzés hirtelen, bár szedtem most egy sebgyógyítást gyorsító homeo bogyót is, valszleg rásegített és végre ülök rendesen! :-)
Most akkor már csak Kicsi és Akella van hátra szülésileg? Mindjárt kész a táblázat? :-)

Pumi
MIzujság felétek? Rég hallottunk. Azzurra jó baba? Dobj majd képet a levlistára!
Vendég

Manócskák, neked nem császárod volt ugye? Egyx bnőm is el szerette vona köttetni magát, és állítólag császárnál ezt egy kalap alatt szokták, de nem csinálta meg neki a doki, azt mondta, külön kell. Én nem tudom, hogy megy ez, hüvelyi úton nem lehet?

Gabi, de jó nektek, hogy nincs hasfájás!
Mi nemrég jöttünk meg a sétából, nem voltunk sokat, mert fúj a szél nagyon, annak ellenére nioncs rossz idő. Megnyugodni vittük le, mert megint alig pihent szegénykém, és már 8 óta sirdogált. Most még ki sem vettem a hordozóból, hagyom aludni.

Gio, írtam levlistára is, gonoszság ilyen képpel előrukkolni, persze csak viccelek, és irigy vagyok, hogy ilyen jól lement a hasad. Meg sem lehetne mondani, hogy 2 hete szültél.
2 hete én is azt hittem elmúlt a vérzés, de 2 nap múlva megint jött, igaz már csak barnázás, de ma már nincs.

Pumi, tényleg régen voltál, mi újság veletek??

Ancsa, Kicsi, drukkolok nektek!!!!
Vendég

Judy
én meg irigy vagyok a sétára! Én már lassan 2 hete csak a gangon voltam max. , nem beszélve arról hogy a terhesség utsó heteiben sem járkáltam már. Csoda hogy még normális vagyok:-)
És most megint jön majd a hideg, így nem tudom mikor lesz kirakva Dóri levegőzni.
Ti mennyi idősen vittétek ki először és hány fokban?
Vendég

Gio 3-4 naponta is csak egyszer van kaki, igaz, akkor emberes mennyiség. Lehet, tudatlan vagyok, és nem ismerem a gyerekem, de tartom magam ahhoz, hogy igazi hasfájása nincs a babának, csak alkalmanként a szelek gyötrik. Ekkor is egy kis torna, babusgatás után minden ok szokott lenni.

Én először csak ablakban szellőztettem Zalánt. Így telt el egy-két nap, bár akkor is -1, -3 fok körül volt, de sütött a nap. Amikor párás-ködös a levegő, akkor nem levegőztettem. Majd ahogy karácsony körül megenyhült, akkor már kivittem a teraszra, azóta is hordom kifele. Amikor esik, akkor nem, ha nagyon fúj, akkor is szoktam, de olyan részre rakom, ahol nem éri a szél.

És ami még... 5 hét után megvolt az első utunk :) voltunk a nagyszülőknél kettesben a manóval, autóval. Én rettentően élveztem, hogy végre kimozdulhatok, azt is, hogy végre vezethetek! Babó végigaludta az utat, úgy néz ki, szeret kocsikázni :lol:

Üdv. Gabi
Vendég

Gio, 24-én vittük először, akkor volt olyan 8-10 fok.

Gabi, autóban, hátul, menetiránynak háttal van a Zalán? Engem kicsit rosszul érint, hogy nem látom őt vezetés közben. De neki így biztonságos, azt mondják.
Vendég

Sziasztok!

Boldog új évet Mindenkinek, és gratulálok a babáknak és családjuknak, akik időközben meszülettek, amíg távol jártam. :)

GAbi, Neked pedig köszönöm szépen, hogy hírt adtál rólunk!

Huh, de rég jártam erre... most is csak gyorsan beugrom, hogy megvagyunk, minden oké. Mór baba jó gyerek általában, éjjel mellettem alszik - nálunk nem is voltak olyan fogadalmak, h. másképp lesz, a bátyójánál is így volt -, ennek köszönhetően az éjszakák a helyzethez képest pihentetőek. Sírni nem szokott éjjel, csak úgy nyögdécsel néha, de megkapja a tejcsit, és aztán alszunk. Szóval ez bevált, nem is tudom mit csinálnék, ha folyton rohangálni kéne a kiságyához, nehogy a nagyot felébressze, mert mi egy szobában alszunk mindannyian. Viszont rengeteget bukik, folyton folyik a száján a tej, sokat szopizik, és cumit nem fogadja el. Kb. 3900 g-mal jöttünk haza a kórházból, és nem egészen két hét után 4750 g lett - 800 g hízás, hát az elég sok, úgyhogy a bukások ellenére jó sok tej marad benne is, úgy látszik. Ja, és állandóan kakil, még két szopi között is többször. Érdekes, h. ekkora különbségek vannak, olvastam, h. Gabiéknál milyen más a helyzet... bár nekem ez nem új, mert a tesó is ilyen volt. De ezen kívül teljesen két különböző világ a két gyerek... arra gondoltam nemrég, hányszor éreztem régebben rosszul magam amiatt, h. úgy láttam, néha sokkal kevesebbet tudok megcsinálni napközben, mint más anyukák, valahogy állandóan lefoglalt a fiam, és emiatt olyan "bénának" éreztem magam néha, hogy nekem miért nincs időm erre v. arra, ha másnak igen. Na ez most a második babánál elmúlt. Mert bizony most egy olyan babát kaptunk, aki mellett, ha egyedül lenne, szinte mindent meg lehetne csinálni nyugodtan. Pókica jutott eszembe, amikor többször is írta, micsoda különbség van gyerek és gyerek között... és mennyire igaza volt. Nálunk bizony most is a nagyobbik gyerkőc kíván sokkal több energiát, foglalkozást. Ő borzaztóan eleven, mozgékony, a pici nyugisabb, csendesebb, szemlélődőbb... egészen szokatlan, hiszen a bátyja már születése óta minimum egy egész embert kívánt, teljesen. Most már karácsonykor 10 napos babával el tudtunk utazni anyuékhoz, apuékhoz egy napra úgy, hogy gyakorlatilag babus meg se nyikkant egész nap, evett, aludt, nézelődött. Nem ordít, ha babakocsiban, vagy éppen autósülésben van. Ez nekem pl. nagyon új.

LÁnyok, akik több picivel vagytok otthon, egy kérdés, ill. segítségkérés: volt Nálatok olyan, h. a nagyobbik egyszerűen nem akart aludni? Mit csináltatok olyankor? Először úgy indult, h. a délutáni alvása elmaradt, képtelenség volt elaltatni, de este kimerülten beájult korán. Ezzel még nem is lett volna baj, de aztán már este sem akart aludni, és a kimerültségtől egész nap nyüszített, este altatásnál ordított, néha órákig szenvedünk. És közben látszik már reggel óta, hogy álmos. Ötlet? Megköszönném, ha írnátok valami tanácsot.

Annyi mindent tudnék még írni, de sajna elég kevés időm van, visszaolvasni sem volt még, úgyhogy reagálni sem nagyon tudok. De majd igyekszem, a levlistán is rengeteget kéne még visszaolvasnom.

Kép

Kép
nóna

Judy igen, úgy. Nekem is rossz volt, hogy nem láttam a gyereket, megálltam egyszer útközben megnézni, hogy tényleg biztos azért nincs-e hangja, hogy alszik. Nem messze, csak 30 km-t voltam, és ritka is marad, hogy egyedül menjünk, de most nagyon menni akartam. Legközelebb már remélem másik autóval mehetek, mert abban előre is betehetem a gyerekülést, és akkor láthatom is cseppemet vezetés közben.

Nóna írtam a levlistán is, üdv a fedélzeten!

Üdv. Gabi
Vendég

Mi ma voltunk sétálni.2x voltunk vele levegőn,ma pedig elsétáltunk anyumékhoz,kb 15perces séta.A védőnő nekünk azt mondta,hogy 2 hét után nyugodtan lehet vele menni ilyen kisebb sétákra.Biztos ami biztos neten is utánna olvastam és tényleg.

Kaki gondok: Na az nálunk szerencsére ninicsen.Hubus naponta többször is bakol a pelusba.Igazi férfi módjára a szelekkel sincs gondja.Néha olyanokat nyom,hogy csak nézünk :D :shock:

NÓNA!
Nálunk szerencsére eddig 1-2 alkalom kivételével mindig aludt Zizu.Szerintem náluk is van,hogy egyszerűen nem igénylik.De mi elég következetesek vagyunk,van,hogy fél órát is "harcolunk" vele hogy aludjon.Végül mindig elalszik,pesrze közben többször idegbetegek leszünk mellette.....

Hubus hajnalban valamikor 4től ébren volt és üvöltött.Nem volt ő éhes,nem kellett a cici.Hiába vettem magam mellé/magamra csak nem volt jó.Mire rájöttem,hogy a sötéttel van abaja.AMint feloltottam a lámpát nem üvöltött.Ő urasága csak nézelődni akart.Még mindig megfordítja a nappalokat az éjszakával.Remélem hamar kialakul nála a rendszer.Nappal bezzeg nagyon tudja húzni a lóbőrt....
Vendég

Sziasztok!

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Gabi! Nálunk is 2-3 naponta van kakis pelus, miota tápszerrel pótolok. Már én is nagyon kevés tejcit tudok fejni, ill. ritkán szopizik. Én Espumisant adok Noelnek. Ő sem különösebben hasfájós, de amikor végre kakil akkor azért 1 órát küzd szegényem. És ő is rettenetes mennyiséget produkál. Engem is nagyon megviselt a tápszer dolog. Az elején sírva etettem cumisüvegből tápszerrel. Én is nehezen tettem magam túl ezen a dolgon és még mindig nagyon bánt. Nem merem abbahagyni a laktoherb teát és a homeós bogyót, hátha még ennyi tejci sem marad.

Manócskák! Joelnek jobbulást kívánok!!

Sprite! Nálunk is Noel a hajnali evés után nem alszik vissza. Ő akkor nagyon éber, a baj az hogy ő isordít. Nem éhes , tiszta pelus, mellettem az ágyban is sír. És ős is szeret nézelődni ha fennt van.

Nona! Jó hallani felőletek! Én is megnéztem már a picurotokat. Nagyon édes baba.

Tulip! Nem semmi ez a méret elírás. :shock: Remélem megindult a tejci!
Vendég

Sprite
nálunk detto, csak a kishölgy 2kor kel :shock:
Én nagyon nehezen veszem rá magam arra hogy nappal aludjak amikor ő is, mert olyankor mindig rámjön a pakolás-főzés-takarítás szindróma. Éjjel viszont egyre kevésbé bírom már a strapát
Bezzeg apa! Ő édesdeden tud aludni akkor is ha mellette arénázik Dóri 8)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Látom, h egy jól összeszokott gárda van már itt, de ha nem gond szeretnék becsatlakozni hozzátok!

Már terhesen is sokat olvastalak titeket, mert én is dec. 6.-ra voltam kiírva, csak majdnem végig dolgoztam, így nem volt sok időm irogatni, viszont most itthon vagyok a 4 heted picurral, jó volna veletek tapasztalatokat cserélni!

Ma beleolvastam az utolsó pár napotokba, és már ez annyit segített :D , mert látom, h nem csak én küzdök ugyanezekkel a problémákkal, így első babával kicsit bizonytalan vagyok néha! :shock:

UI: Boldog Új Évet Mindenkinek! :D

KépKép[/url]
domi06

Szia Domi anyu, üdv. itt!
Gyere, írj sokat, most kis pangás van, a várandós hónapokhoz képest, de gondolom, majd beindulunk, ha lesz egy kis rutin, rendszer :lol:

Gabicika, te is rég voltál, minden oké?
Vendég

Sziasztok!

Nálunk helyzet változatlan, illetve rosszabb. Az elmúlt éjszakák úgy teltek, hogy hajnal 5-6-kor tudtuk babut lefektetni, illetve mi is lefeküdni. :( Szerencsére nem mindig hasfájás, inkább nyűgösködés, nézelődés, karban levés... ez most oké, mert utána alszunk 11-ig, de hétfőn apa megy dolgozni és ha ezután is reggel 6-ig nyomja a lurkó... :shock: :shock: :shock: Ráadásul azt sem mondhatom, hogy nappal alszik, mert akkor is szórakoztatni kell, nem ájul be szopi után (2 óránként kaja és közben is törődést igényel, ölben akar lenni). :roll: Már azt keressük hol kell az elemet kivenni belőle? :D
csillag25

Judika,
köszi, a pangás érthető, főleg ha magunkból indulok ki, mert a kisfiam sokszor két emberes gyerek. :lol:
Nagyon irigyellek, h olyan jókat alszik a babád, remélem nálunk is alakul hamaroan!!!

KépKép[/url]
domi06

Csillag,
nálunk is nagyon hasonló volt az elmúlt pár nap.
Nekem azt mondják,h 3-4 hetes korban van egy növekedési ugrás, ami miatt mindig cicin akarnak lenni, folyton sírnak vígasztalhatatlanul.... :(
Állítólag pár nap.... ebben reméykedem én is...

KépKép[/url]
domi06

Szia Domi!

Üdv köztünk. Én is erre gondoltam, de azt nem tudtam pontosan mikor lehet ilyen szakasz. Már csak az a kérdés mikor kezdődött és vajon mennyi az a pár nap? :D De hagy növekedjék csak a kölök! :lol:
csillag25

Kicsi írt smst:

2010 jan. 2.-án 18:38-kor megszületett a mi kis "örök életünk", Dorogi Szarka Zoé. Súlya 3770 gramm és 50 cm hosszú. Mindannyian jól vagyunk, és nagyon boldogok.

Gratulálunk a kis Zoéhoz Mártiéknak, nagyon sok boldogságot Nekik!

Puszi!
Vendég

Inkább a tegnapi nézelődés... már megint keserves hasfájós ordítás van. :cry:
csillag25

MÁRTIÉKNAK SZÍVBŐL GRATULÁLOK ZOÉ SZÜLETÉSÉHEZ!NAGYON JÓÓÓ EGÉSZSÉGET,SOK-SOK-SK TEJCSIKÉT!
Na ugye én megmondtam... :D pontosabban megírtam :D

CSILLAG!
Egész éjszaka fent van? :shock: Őszintén szólva én ilyet még nem hallodtam!Nagyon kemény lehet........

GIO!
Nálunk dettó ugyanez a helyzet.Hubus akárhogy üvölthet és akármeddig apa úgy alszik....Szerintem bombát is robbanthatnánk mellette fel sem tűnne neki....

Huba megint fél 4-től 6-ig nyomta....Engem nem zavar,hogy nem alszok,annál inkább az,hogy mit kellene csinálni,hogy ne így legyen.
Most kitaláltam,hogy az éjjel 2órás etetésnél (akkor szokott kelni) kicserélem a pelusát,hátha az zavarja már hajnalra.Nagyon remélem,hogy ezzel meg is oldódik a "probléma".Tudom!Szép remények.... :D
Vendég

Jó reggelt!

Üdv Domi!
Mártiéknak pedig sok boldogságot a kisasszonyhoz!!!

Hát egyenlőre még én is csak olvasom kinél,hogy alakulnak a nappalok éjszakák...mert nekünk még csak pár napos a tapasztalatunk....eddig okés az éjszaka...10körül etetem,és 2-3körül kel,utánna pedig reggel. :)
Jajj annyira éédes tud lenni egy kislány,és olyan furi két fiú után! :D
Szabályosan félve kezelem,mint az első gyereknél a kukit.. :lol:

Lányos anyukák!Fülbevalót mikor szoktak belövetni a kis fülükbe?
Holnap jön a védőnő,majd rákérdezek,csak kiváncsi vagyok,kinél ,hogy van!?
Vendég

Ma éjjel már elég fáradt voltam, apa 11 és 3 között dajkálta a kisnőt, így némi ritmust fel is vettünk, 3 óránként ébred azóta:-)
Mondjuk a férjem totál lefáradt sztem és ő ma ugye dolgozik. No de ez van. Legalább aludtam.

Én nem lövetek fülbevalót, majd ha nagyobb lesz
Vendég

Nagyon gratulálok Márti!!!!
Vendég

Gratula Márti, jó egészséget,sok boldogságot a kicsi lánykához!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?