Új privát üzeneted érkezett!

Csillag
na én is így vagyok..nem szívesen tartanám oda a másodszor is :D
De most megnyugodtam, hogy akkor ez normális és begyógyul, néha már azt hiszem így maradok.
Vendég

Helyesbítek, ha nagyon fontos lenne akkor ma már oda merném tartani, de egy hete még azon egyezkedtünk a férjemmel, hogy ha így marad akkor sem megyek most megnézetni a dokival. :D Szóval hidd el, egy hét mulva sokkal jobb lesz, én már szinte nem is érzem, csak a tudat.
csillag25

Sziasztok!

Tegnap reggel 6-kor megszületett Ajsa baba :lol:
4,85kg és 67cm-esen jött világra a kis harapnivaló, minden rendben zajlott, szerencsére ott lehettem én is velük azokban a fontos pillanatokban. Január elején jönnek haza kedves párommal.

Üdvözlettel: a boldog apuka

kicsi Ajsánk
Kép
Vendég

Gratulálok ismét, Kedves Ajsa Apuka!
Köszönjük az infót és a képet!
Vendég

Briell írt:
Kaszás Emília Magdolna megszületett ma 9.30kor, 54 cm, 3040 gr. MEseszép! :-) De a nehéz szülés miatt inkubátorban van.
Vendég

Gio megelőztél :) én is a híreket hoztam -volna- de hát eddig szoptattam, na meg a fiatalurat kiraktam a teraszra levegőzni. Egyből be is aludt :) Így indulhatok vasalni :(

Üdv. Gabi
Vendég

Tulip Apuka, gratula nektek mégegyszer!

Briell, nektek is, gyors gyógyulást mindkettőtöknek, és jujj, végre megtudtuk a nevet!
Emília nekem nagyon tetszik!!!!

Csillag, tegnap sikerült aludnunk, fél 11-től, rggel 9 ig, 1 megszakítással, kajált, és most is durmol. Ezt én már nem értem, egy a lényeg, ne szenvedjen sokat.

Ohara, Áronnak is volt ma hígabb kakija, nektek helyreállt?

Infacol-ból ti mennyit adtok, minden szopi előtt? És meddig van a cseppentő?
Vendég

Gio! Gratulálok a meseszép kislányotokhoz. Mielöbbi felépülés kívánok!!!

Ajsa Boldog Apukájának
ismételten hatalmas gratula! Gyönyörűszép hajasbaba!!
Vendég

Judy én is adagolom infacol-t, de annyira sűrű és fehér, hogy nem szoktam nézegetni, meddig van a cseppentő. De egy adagnyit szoktam adni. Először nagy fintorokat vágott Zalán, hogy mi ez, de már cuppog neki :)

Most látom, Áron is már 4 hetes :) iszonyat, hogy milyen gyorsan telik az idő. Lassan az lesz a legnagyobb gondunk, hogy jönnek a fogak, valamint elkezdenek mászni, és egy csepp nyugalmunk sem lesz :)

Üdv. Gabi
Vendég

Judyka! Infacolból minden szopi elött adtam és teljesen tele kell szívni a cseppentőt. Nekünk simán kiszívta a cseppentőből, még izlett is neki! De mi most már Espumisant használunk.
Vendég

Gratulálok Briell! Nagyon szép nevet választottatok!

Judy, ma is volt híg kaki. 3 nap, napi egyszer fordul elő, délelőtt. Ma megy a férjem a dokihoz tégelyért, hogy ki tudjuk vizsgáltatni. Remélem nem fertőzés, bár én tegnap semmi olyat nem ettem, ami árthat. eddig a kacsára és a kakukkfűre gondoltam.

Lányok, nektek már csak egyszer eszik éjjel a babó? Nekem éjjel 3óránként kel. 11-től reggel 9-ig aludni, de szép lenne! :)

Az infacolból én egy cseppentőnyit adok étkezésenként. Vagyis tegnap a gyógyszertárban azt mondták, hogy azért próbáljuk hanyagolni, csak nem egy természetes dolog, és egy 5hetes babának már a második üveggel venni.... Szóval az egy dolog, hogy az útmutató szerint bármeddig adható. Így mi tegnaptól nem adjuk, csak ha szenvedni látjuk, akkor is csak az esti etetésekhez és reggel, mert inkább akkor van gond. de hogy így fog-e hatni?
Vendég

Nagyon szép Ajsa baba! De hát itt a fórumon minden baba gyönyörű! :D
Vendég

Gratula még egyszer Ajsa babához és Emiliához!!!!Nagyon szép név.Nehéz szülés :cry: majd mesélj!!!!!

O'hara,mi az a híg kaki????Csak mert nálunk minden kaki híg és most megijesztettél.Gergő napi 5-7x telenyomja a pelust és mind folyik....de láthatóan anyatejes színű,szagú(már bocsi)Dénes is ilyeneket csinált és legalább ennyire sokszor.Kérlek részletezd!!!!!

Csillag,Judy,de jó,ha minden jobb.Mindegy az ,mitől,csak ne szenvedjenek már szegények!!!!

Minden fiú alszik és ha felébrednek ma kimegyünk sétálni!!!!K is jön,egyedül még nem merek 2 gyerekkel...Jajj,alig várom,remélem G szereti majd a babakocsit....

Kép Kép
meli1118

Meli, a kaki ugyanúgy anyatejes aranysárga, csak ahogy mozgatom a pelust, folyik benne a kaki. Tegnapelőtt vizesen híg része is volt. Egyébként Zétinek nem folyik a pelusban. Ja, és a híg kaki mennyiségre is több. Nekünk is sok egy nap a kaki, minden szopi után van. Ha nálatok minden kaki azonos állagú, csak nem baj. Nekem viszont aggasztó, hogy eddig ilyen állag nem volt. Bízom benne, hogy mivel napi egyszer ilyen csak, nem lesz gond belőle, és nem fertőzés.
Vendég

Rita, mi is most megyünk a kakisdobozért:-(((((

Megint zöldes volt, és híg is.

Tiszta aggodalom vagyok megint.
Vendég

A zöld szín nem lehet kajától? Dórinak is szokott zöld lenni.
Vendég

Szia Gio!!

Nem tudom, én már elvesztem a kérdések-válaszok között!!

Bármitől lehet, azt mondta a drnő, azért nézzük meg, legalább kizárjuk, ha nincs semmi!!

hallottam olyat is, hogy, akkor zöldes, mikor hamarabb megy át rajta, és vmi epefesték, vagy mi, nem tud távozni. :?:

Én már kiiktattama tejet, tejterméket, péksütit, kenyeret, zöldségek nagy részét.

Amit eszek, alma, abonett, krumpli, felvágott, husi, + víz, almalé, lektoherb és édeskömény tea.
Nem valami változatos...
Már nem tudom mit tegyek, Áron jobban volt, mikor zsemlét ettem, meg szaloncukrot :shock:

10 napja írom az étrendemet, de nem tudok semmit megfigyelni rajta, mi lehet a "ludas".

Már bármit megtennék, csak neki legyen jobb... :(
Vendég

Fmelinda, bejött az espumisan???
Vendég

Hali!
Csak egy gyors bekukk, hátha segít.
judyka: nem tudom, erre gondoltál -e már, de a www.lll.hu -n vannak szoptatással kapcsolatos tévhitek és cáfolatok, és ebben van szó zöld kakiról is.
http://www.lll.hu/node/204
"6. Két órán belül nem szabad újra mellre tenni a babát
Nem igaz!
Ennek a téves állításnak az indoklásaként legtöbbször azt szokták felhozni: “ha friss tej keveredik a félig emésztetthez a baba gyomrában, az hasfájást okoz.”
Mivel az anyetej nagyon könnyen emészthető táplálék, igen gyorsan - átlagosan másfél óra alatt - kiürül a baba gyomrából. Ezért teljesen természetes, ha egy szopós baba akár 1-2 óránként megéhezik, és enni kér.
A csecsemők általában nem egyenlő időközönként kérdzkednek mellre. Néha hosszabb szünetet hagynak két szopás között, máskor egy órán belül akár többször is szopizni szeretnének. Az elfogyasztott tej mennyisége sem egyforma: amikor nagyon éhesek, alaposan kiürítik a mellet, az elérhető tejmennyiség nagyrészét elfogyasztják, máskor csak kortyolnak néhányat az első tejből szomjuk oltására, megint máskor “csak” cumiznak, és élvezik a nyugalmat, biztonságérzetet és örömöt, amit az édesanyjuk testközelsége ill. maga a szopás ad.
Ha a csecsemő gyakran, rövideket szopik, és az édesanya minden alkalommal a másik mellét kínálja fel, a baba valóban hasfájóssá válhat. Ennek azonban nem az az oka, hogy a félig emésztett tejre frisset szopott, hanem az, hogy rövid szopásai alkalmával mindkét mellből csak az ún. első tejet fogyasztotta el. Ez a tej laktózban gazdag, ami gyakran puffadást, így hasfájást okoz, a baba széklete pedig hígabb, zöld színű lesz. Elkerülhetjük ezt a helyzetet, ha a babát ugyanarra a mellre tesszük vissza, hogy alkalma legyen a mellet kiüríteni, és a zsírdúsabb, hátsó tejhez eljutni."
Lehet, hog nálatok nem ez van, de hátha. :shock:
Jobbulást,
M.

macianyu

sajnálom Judy! Én úgy tudom, hogy a hasfájással függ össze a zöld kaki, valami gázfélék rémlenek, illetve mohóbb evés. Nekünk is volt kétszer kb. 2 hete, de nem is szóltam a dokinak, mivel azt olvastam, hogy a zöld kaki nem jelent bajt. De nyilván ha más problémákkal társul nem árt megnézetni. én is aggódok Judy a híg kaki miatt! bár sokat eszik Zéti, így elvileg nagy baj nem lehet, de ma különösen szeret ölben lenni, remélem ez nem jelez betegséget.
Vendég

Köszi macianyu és ohara. Nemsokára okosabbak leszünk. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Briellnek is gratulálok! Nagyon szép neve lett a Kisasszonynak :lol:

Nálunk: Magzatvíz tiszta, méhszáj alapján doki szerint még nem várható. Remélem a frontok sem tesznek keresztbe, mert ugye szeretnénk, hogy 2010-es legyen a t-gyás magasabb összege miatt... De a guta üt meg, ha dec. 31 éjjelén kibújik picike.... Persze ha jönni kell, jöjjön csak. Akkor is szeretettel várjuk. :wink:

Kép
kicsi80

Tulip, Briell: gratulálok :)
Szívesen egymás mellé tenném Ajsát és Maját, hogy ne csak elképzeljem a méretbeli különbségeket :lol:
Vendég

BRIELL!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK EMÍLIA ÉRKEZÉSÉHEZ!Remélem hamar felépültök és jöhetsz a szüléstörténettel:-)NAgyon szép nevet választottatok!![/b]
Vendég

Briell, gratulálok neked is!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Ó, képzeljétek, mi betegek vagyunk!
A fiam kezdte 3 nappal ezelőtt, ő már másnapra jobban lett, egy napig folyt nagyon az orra és estére hőemelkedése lett. Most éjjel a lányaink és én is lebetegedtem. Fáj a torkunk és a szokásos orrfolyás. Tündi szépen tűri az orrszívást, éjszaka is jól aludt annak ellenére, hogy nagyon szörcsögött a nózija.
Ritkán vagyunk betegek és akkor is 1-3 nap alatt meggyógyulunk, de nem örülök, hogy még ilyen pici a pici és máris túlesik az elsőn. :roll:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Póki drukkolok, hogy minél hamarabb, már a jövő év elejére kilábaljatok a betegségből. Remélem, semmi komolyabb nem lesz!
Gyógyulást a lányoknak!

Kicsi Neked pedig ahhoz drukkolok, hogy a 2010 év első babája Szegeden a Tiétek legyen! Épp azt akartam írni a fórumra, hogy húzzon bele mindenki, mert már csak alig 2 nap van a decemberből, de ezek szerint Nektek ahhoz kell szorítani, hogy januári legyen a babó :)
Én 2 nappal szültem hamarabb, mint ahogy szerettem volna :( de már nem számít :)

Üdv. Gabi
Vendég

Sziasztok!

Briellnek nagy gratuláció Emíliához! :)

Póki, jobbulást nektek. :( Nem irigyellek, hogy ilyen kicsi babát már orrszívóval kell macerálni.

Judyka, örülök hogy legalább egy jó éjszakátok volt! :wink: Azóta mi a helyzet? Remélem minden rendben.

Nálunk hétfő éjszaka 11-től hajnal fél 4-ig ment a buli megint. :? Viszont tegnap egész nyugodt nap volt és éjszaka is 2-től reggel fél 7-ig aludt, akkor szopi, alvás tovább 10-ig szopi, azóta nézelődés, most kezdett sírni, de ez nem egyértelműen hasfájós, lehet csak elfáradt. :roll: de hasfájás most mondja apa. Megyek is...

Ja, gyerekorvos nem mondott semmi értelmeset. Ha az infacol és espumisan nem használ, "akkor más nincs, majd kinövi". :evil: Persze ott angyali baba volt, meg is mutatta rajta mennyire szereti azt a pózt, úgy tartsam én is! :x Hát köszi, ha nyugodt a baba, akkor nálam is szeret minden pozíciót!
csillag25

Póki
jobbulást Nektek! Honnan kaptátok be a bacit? Gondolom nagy kimenetelek még nincsenek.
CSillag
de "jófej" a doki. Mindenesetre az tök jó hogy 2-f7ig aludt a csöpp. Nálunk ilyen még nem volt :shock: :)
Judy
ma mentek dokihoz? mizujs? a kiütések elmúltak?
Vendég

Sziasztok!
Végre eljutok ide is. :D Na de most is csak egy rövid idekukk, mert akárhányszor bekapcsolom a gépet elégedetlenkedni kezd az én gyönyörűm. Hál Istennek egy-két hasfájást leszámítva nálunk minden ok. Két naponta alszunk éjszaka, aztán két nap meg éjszakázunk... :D Még nem döntötte el kismackónk, hogy éjszaka vagy nappal jobb aludni. Amúgy tündéri jó baba és Meli köszi a tanácsot megfogadtam, vagyis megtanultunk szopizni, már szépen eszik, csak néha nehezen tudom ébren tartani közben.. :D Megszenvedtünk érte, de már napról napra ügyesebbek vagyunk. Az eleje nagyon durva volt... Olvastam, hogy Gombi, neked sem fájdalom mentes a szopi. :? Én is csak azt tudom mondani, hogy meg fog edződni a cici és jó találmány az a bimbóvédő. Nekem sikeresen mindkét mellem begyulladt, be is lázasodtam és elég nehezen tudtuk rendbe tenni babával a ciciket. Akkor én is minden egyes szopinál bőgtem, és majdnem feladtam... De túl vagyunk rajta, szóval mindenkinek kitartás, akinek ilyen bajai vannak! :wink:
Gratula Briell és Tulip igazán büszkék lehettek a gyönyörűségekre!
Mi még csak tegnap kezdtük a levegőztetést, és jövőhéten megyünk sétálni, jaj de már úgy várom és izgulo, hogyan fog Noelnek tetszeni. :lol:
Judyka, nekünk is vannak kiütései az arcán a picinek, ami tejsömör és az erős, zsíros tejcsitől van, nagyon gyakori a bébiknél. A védőnénik és az orvosunk mondta, hogy a levegőztetés segít rajta a legtöbbet, meg a kamillás kenegetés, de ha durva és fehér aközepe, akkor írnak rá gyulladás csökkentő krémet. :wink:
Póki, gyors gyógyulást nektek és nyugi, az anyatejcsis babóknak egy kis baci meg sem kottyan! :wink:
Csillag, sajnálom bébikéd és remélem tényleg kinövi minél előbb, mert sajna ezt csak csillapítani lehet, de magától fog csal elmúlni. Nálunk is naponta kétszer porondon van a hasfájás, de nekünk az espumisan egyenlőre csillapítja a dolgokat. Kitartás Nektek!
Kicsi és Macianyu nektek nagy hajrá, kíváncsian várjuk afejleményeket, és persze sok erőt kínánok még az utolsó napokhoz, órákhoz! :wink:
Vendég

Na ma még a technika is velem van és végre tudok képet mutatni az én egyetlen kisfiamról! Íme Noel a m i büszkeségünk! :lol: Kép
Vendég

És még egy kép nyitott szemmel is. :wink: Kép
Vendég

Briell, Tulip!
Gratulálok a kisbabáitokhoz, sok tejcsit kívánok Nektek!!!

Anna!
Noel gyönyörű fiú! Milyen szép szemei vannak!!!

Hát én már nagyon rég nem voltam a fórumon, mindig leragadok a levlistán, aztán meg Anna nem hagy tovább. :)

Azért igyekszem majd ide is sűrűbben jönni.

Póki!
Ti meg gyógyulgassatok!!!
Vendég

Kicsi és Macianyu nektek nagy drukk!!

Anna, Áronnak egész testén lettek, és mint kiderült, hülye voltam, mert babaolajjal masziztam kicsit, és valszeg erre allergizált a bőre, de már múlik. Nem múlik viszont a pocibaj. Kakit elvittük, de csak keddre lesz eredmény, addig meg áll az élet az év vége miatt.
Tegnap éjjel felhívtam az ügyeletet, megint úgy sírt, hogy azt hittem, megfullad. Azt mondták, ha odaviszem, sem tudnak mit tenni, vigyem reggel a sürgősségire, és akkor felveszik, befektetnek minket. Egyenlőre ezt nem szeretném.

2-től aludt hétig, utána 9-től 11-ig, azóta vagy nézelődik, ezt imádom, vagy sírdogál-ordít, néha bealszik.Szélcsövet is próbáltuk, mikor már nem jött semmi, sírt tovább. :( Már tényleg nem tudom, mit tegyek, a drnő gasztroenteritiszt írt be gyyanúnak, a beutalóra. Lehet tejcukor, hurut, fertőzés, Isten tudja. De lehet negatív is, akkor ez lesz még amíg nem fejlődik annyit, hogy jobb legyen az emésztése.....
De már ott tartok, találjanak valami apró gyógyítható valamit, gyógyítsák meg és érezze végre jól magát, ne csak napi másfél órát. Meg lehet zabálni, amikor nyugis, és sikkantgat is. Utána betorzul az arca, és voonaglik.. :(

Noel, nagyon cuki, szép szemei vannak!!

Póki, jobbulást a családkának!!
Vendég

Gabi, milyen cumisüveged van?
Egy százast mennyi idő alatt eszik meg Zalán? Úgy értem, nem egyben, hanem 3-4 slukkonként megálltok, vagy hogyan?
Áronnak ez sem megy, mert elfelejt nyelni. Ugye a cumiból jön mint állat, azt hiszi, itt is 3-4 szívás után kell nyelni, pedig nem...gondolom én.
Vagy más gond van, nem tudom...
Vagy ezt is meg kell tanulni, szokni?
Vendég

Ne haragudj Judy, de nem tudtam visszaolvasni és csak ebből az oldalból láttam, hogy kiütésről beszéltetek és azt hittem nektek is olyan van mint nekünk. :(
Ez több mint komolyan hangzik és remélem nem kell befeküdnötök! Nagyon drukkolok nektek és mihamarabb jobbulást, könnyebséget kívánok a pici fiúcskának!
Vendég

totál felháborít ez az egészségügy bakker....Jelentkezz a sürgősségin? Van egy ünnep és megáll az élet Magyarországon?
Keddig nem csinálnak meg egy kakitenyésztést?
Fel sem fogom. Együttérzésen kívűl most nem tudok mást küldeni szívem és sok-sok energiát, kitartást. Van segítséged Judy? Vagy egyedül vagy a babóval?
Vendég

Anna, miért haragudnék? Ne csináld..
Sőt, köszönöm.

Ha nem jönnék, mindenkinek, minden Anyunak, Babónak, Kismaminak és családjaiknak B.U.É.K.!
Vendég

Gio, köszönöm, hidd el, tényleg jól esik, és jó, hogy van ez a fórum. Ma kicsit jobb, megpróbáltam, hogy a tej elejét nem adom oda neki, lehet, használ, lehet, csak ma ilyen napja van. Keddig valahogy kibírjuk, remélem.
aPA itthon lesz most vasárnapig, de Anyum is jön, ha kell, mást, egyenlőre nem viselek el. Sajnos, meg is mondtam, pl. Anyósnak, de jól ugrotta.
pusz nektek, és B.U.É.K.!
Vendég

Anna, sajnálom a mellgyulladást. :( Én is félek tőle, néha amikor már nagyon bedurrannak a cicik és még nem ébred babó inkább fejek belőle, nehogy begyulladjon. Olyankor már tök kemény és görcsös, de szerencsére babó jól kiszívja.
Noel nekem már igazi nagyfiús a képen. :wink:

Judyka, úgy sajnálom Áront, tudom milyen érzés mikor bömböl a csöpped és nem tudsz rajta segíteni. :cry:
Nekünk most éjszaka lenne 4 napja, hogy kakilt babó, de azt olvastam több helyen, hogy a 3. napon már el kell kezdeni próbálkozni megoldani, mert utána többet bukik, étvágytalan lesz stb. a bent maradt kaki miatt. A dokinő is azt mondta, ha végképp nincs termés, lázmérőt be, nem szokik hozzá, olyan pici inger, csak segít neki. Hát mi betettük délután, de semmi. :shock: Úgy szenvedett szegénykém, annyira sírt, hogy levegőt se vett egy ideig, úgy kellett megrázni. Kimentem a patikába, hogy ünnepekre nehogy így maradjunk, kiderült, hogy glicerines kúpot még nem kaphat, laevolac szirupot adtak, hát be is adtuk. Olyat rottyantott a drága, hogy a body, rugi minden tiszta kaka lett. :lol: Úgy örültünk neki apával, mint valami ajándéknak. Babó a csap alá, alig bírtuk kimosni a kakából. :D Aztán hamizott és most alszik. Remélem ezután megnyugszik és nem fáj majd semmije, nyugodt éjszakánk lesz.
Ugyhogy most megvan az öröm, de nem bánnám ha rendeződne a dolog, mert a laevolacra sem akarunk rászokni. :roll: Viszont olvastam, hogy örökölheti a pici a szülők székrekedési hajlamát és ha így van, akkor nem egy múló problémáról van szó. Kínunkban már ezen nevettünk apával, hogy jó összeraktuk a kissrácot, tőle a hasfájósságot, tőlem a székrekedést örökölte. :oops: Szegénykém szenvedhet...
csillag25

Judyka, nagyon ijesztő amit írsz. De nem is igazán értem. Ha nem is látta az ügyelet, miért gondolják, hogy a sürgősségin olyan bajt találnak, hogy be kell feküdnötök. Vagy megfigyelésre? De hát az elmondottak alapján is orvosolhatnák a bajt nem? Nekünk is keddre lett volna eredménye a kaki vizsgálatnak, de tegnapra elmúlt a híg kaki. Olyan szinten, hogy annak ellenére, hogy akartam mintát bevinni biztos ami biztos alapon, a pelusból nem sikerült elegendő mintát kipréselnem. Most is minden tisztába rakásnál van kaki, de nagyon kevés. Az is szinte teljesen fel van szívódva a pelusba, nincs meg az a kellő szilárd mennyiség, ami eddig. És tegnap reggel meg ma reggel is szenvedett a pukiktól. Remélem nektek is megoldódik a baj, és könnyebb lesz szegénynek. Azért az nagyon szörnyű, hogy csak 1,5 óra sírásmentes időtök van. Nagyon szenvedhet szegéény Áron.

Bocsi a sok kakis témáért, de minket most ez foglalkoztat. Meg a bukás, de arra megoldást szerintem a jövő heti dokilátogatások hoznak megoldást. Remélem legalábbis. Jövő héten jó kis menetünk lesz: hétfőn hasi és koponya ultrahang, kedden csípőszűrés, szerdán nekem a 6 hetes kontroll, aztán a gyerekorvos. Remélem minden rendben lesz, és a sok bukás oka nem reflux, csak valami múló mohóság. Zéti olyan habzsolva eszik ugyanis, hogy szinte minden szopi alkalmával van félrenyelés. Mint akit éheztetnek. :)

Csillag, tök jó, hogy ilyen könnyen sikerült megoldani a székrekedést. A doki nem mondott valami tanácsot? Pl. hogy ha te eszel valamit, megkönnyebbedhet a kakilása? Tényleg nem lenne jó gyógyszerre ráállni, de lehet csak most, amíg a kis bélrendszere szokja az új világot, addig ilyen nehéz, aztán semmi gond nem lesz.

Póki, jobbulást kívánok nektek!

Pocakosok, már csak a mai nap van hátra a decemberből! Lehet ennyi volt, és januári babáink lesznek? Kicsi drukkolok, hogy nektek úgy legyen!

Anna, nagyon szép Noel. Olyan gyönyörű a kis fejformája!

Szerintem én sem leszek ma már, így nagyon boldog, hasfájás mentes új évet kívánok minden anyukának és babának!
Vendég

Gio, mi még babával nem voltunk sehol, a bacit gondolom a fiunk a moziban nyalta be. Összetaperolhatott mindent,aztán bevehette a kezét a szájába, ilyesmire gondolok. Hétfőn vitte el apa moziba a nagyobbakat. Biztos ő a vírusgazda, ő lett először beteg. Nagylányunk már jól van, mintha beteg sem lett volna. Én totál k.o vagyok, Tündike sincs rossz bőrben, csak szívogatni kell az orrát, ami hihetetlen, hogy élvezi! :D Ahogy bekapcsolom a porszívót, már be is csukja a szemét és bekábul, álmában mosolyog is mikor szívom az orrát. Na, még ilyen gyerekem sem volt! :wink:

Pocakosok, izgulok ám értetek nagyon, bármi van, adjatok hírt magatokról! :D

Anna, nagyon aranyos a fiatok, olyan kis zabálnivaló! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

A lényeg lemaradt:

Minden mamának, babának, pocisnak, nagyon Boldog Új Évet!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Tegnap lehetett vmi a levegőben - ma meg telihold is van, mert a mi kicsink is tekerte magát rendesen, és csak a ma reggel hozott egy naagy kakit. Mondjuk legtöbb étkezés után ő ürít, remélem így is marad, de nyilván ezt nem lehet kiszámítani.
Judy
megértem az anyós-dolgot....én ma élvezem a társaságát és ráadásul én hívtam meg, hogy ne szilveszterezzen egyedül. Egy angyal vagyok, közben meg tegnap már többet bőgtem mint a gyerek. Kicsinálnak a gyerekágyas hormonok.
Vendég

ÉS BÚÉK Mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Nos, a sárgaság már jobban alakul. Bálint is ébred magától, ha megéhezik. Most elég kis éhenkórásznak tűnik, mert gyakran ébred. Szerintem elég sok pelust tele raknak, és képzeljétek, ma már Bálint köldökcsonkja is leesett :D

DORKA: nem kell aggódni, hogy sokat alszik Iván, ha nem sárgult be. Nekem sárgák voltak a srácok, és azért is volt az aggódás. De már szépen rózsaszínesek lettek :) A sárgaság miatt max 4 órát lehet hagyni őket aludni. Én még azért figyelgetem, hogy ennél többet azért ne aludjanak, de hát nem is alszanak - főleg ma nem :roll:

JUDY: én tegnap mértem, hogy mennyit szopiztak. Bálint csak 50-et, Gergő meg 60-at. Szóval nagyon örülnék már, ha 80-90-et szopiznának :(

CSILLAG: nem semmi a kis lurkó... Bár hallottam már ilyet, hogy így elmászik a gyerek az ágyban... de azért figyelemre méltó ez a nagy mozgás ilyen pici korban!!!

ALTATÁS: szerintem a legjobb oldalt kitámasztva, mert ha bukik is, az szépen ki tud folyni a szájából. Háton én nem altatnék, hason nagyobb korban altattam Johit, mert ő máig is nagyon szeret így aludni. Elvileg nem ajánlott, de hasfájós babáknak mégis mondják. Elivleg tényleg nem lehet gond, a kókuszmatrac miatt, mert hát jól szellőzik, és a hason alvást azért nem szokták javasolni, mert nem jó még a hőháztartásuk a babóknak, és túlfűthetik úgy magukat - no meg a fulladás veszélye.

BRIELL: Gratulálok nektek is. Szép nevet találtatok végül :D

MACIANYU: no de miért hagynak titeket még mindig egyben???

TULIP: gratula kicsi AJSA babához! Nagyon édes nagy baba!!! Ő a második legnagyobb, ha nem csalnak emlékeim :D

O'HARA: nekem a nagyok is kelnek még éjjel legalább egyszer :D nem hogy a picik :roll:

KICSI: kitartást

PÓKI: jobbulást!!!

ÁLDOTT ÚJ ÉVET MINDENKINEK itt is :)

Kata
labkat

Most írtam Briellnek. Ezt írta: " Sajnos Picilány néha még elfelejt levegőt venni, ezért marad inkubátorban. :( Talán jövő héte elején mehetünk haza. BUÉK mindenkinek a fórumon!"

Szurkolok nektek Briell!

Kata
labkat

O'hara, doki semmit nem mondott, nem igazán érdekli a probléma, biztos sok ilyennel találkozott már, egyáltalán nem hatotta meg a dolog. :evil: Mindent magunknak kell kitapasztalni, utána nézni a neten stb. Jelenleg kamilla teát nyomok, de nem sok hatását látom.

A kaki miatti megkönnyebbülés sem tartott sokáig, aludt fél 3-ig -ami nagyon jó volt, mert 11-kor én is lefeküdtem- de aztán reggelig sírás megint. :( Sírás etetés előtt, etetés után, így már arra gondoltam nem elég a tej. :shock: Már nem volt befeszülve a cicim, mondjuk nem is csodálkozok, ennyi nem alvástól meg evéstől... Szóval nem lehetett őt lerakni a kiságyba, fél 8-ig 5 percenként szaladoztam ki visszatenni a cumit a szájába, de újra ordítás. Akkor megfogtam és bevittem a hálóba, ott persze elaludt köztünk! 8) Ez volt az első ilyen, eddig csak szopizni vittem be, de már nem érdekelt, annyira fáradt voltam. Azóta is ezt csinálja, szopi után is sírás -még nem a hasfájós- és amint a popsija az ágyat éri szeme kipattan és reklamál. :shock: Nem tudom mi lesz így, se éjszaka se nappal nem lehet tőle pihenni.

Bocsi a sok panaszkodásért, de most erről szól az egész napunk.

Boldog, hasfájás nélküli új évet mindenkinek ha már nem jönnék!
csillag25

Kata, édesek lehetnek a fiúkák. :-)

Akis Emíliának drukkolok, hogy hamarosan hazamehessen!!

Akkor, viszlát, jövőre, BUÉK!
Vendég

cSILLAG, :-(

eGY CIPŐBEN......
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?