Sziasztok!
Végre eljutok ide is.
Na de most is csak egy rövid idekukk, mert akárhányszor bekapcsolom a gépet elégedetlenkedni kezd az én gyönyörűm. Hál Istennek egy-két hasfájást leszámítva nálunk minden ok. Két naponta alszunk éjszaka, aztán két nap meg éjszakázunk...
Még nem döntötte el kismackónk, hogy éjszaka vagy nappal jobb aludni. Amúgy tündéri jó baba és
Meli köszi a tanácsot megfogadtam, vagyis megtanultunk szopizni, már szépen eszik, csak néha nehezen tudom ébren tartani közben..
Megszenvedtünk érte, de már napról napra ügyesebbek vagyunk. Az eleje nagyon durva volt... Olvastam, hogy
Gombi, neked sem fájdalom mentes a szopi.
Én is csak azt tudom mondani, hogy meg fog edződni a cici és jó találmány az a bimbóvédő. Nekem sikeresen mindkét mellem begyulladt, be is lázasodtam és elég nehezen tudtuk rendbe tenni babával a ciciket. Akkor én is minden egyes szopinál bőgtem, és majdnem feladtam... De túl vagyunk rajta, szóval mindenkinek kitartás, akinek ilyen bajai vannak!
Gratula
Briell és Tulip igazán büszkék lehettek a gyönyörűségekre!
Mi még csak tegnap kezdtük a levegőztetést, és jövőhéten megyünk sétálni, jaj de már úgy várom és izgulo, hogyan fog Noelnek tetszeni.
Judyka, nekünk is vannak kiütései az arcán a picinek, ami tejsömör és az erős, zsíros tejcsitől van, nagyon gyakori a bébiknél. A védőnénik és az orvosunk mondta, hogy a levegőztetés segít rajta a legtöbbet, meg a kamillás kenegetés, de ha durva és fehér aközepe, akkor írnak rá gyulladás csökkentő krémet.
Póki, gyors gyógyulást nektek és nyugi, az anyatejcsis babóknak egy kis baci meg sem kottyan!
Csillag, sajnálom bébikéd és remélem tényleg kinövi minél előbb, mert sajna ezt csak csillapítani lehet, de magától fog csal elmúlni. Nálunk is naponta kétszer porondon van a hasfájás, de nekünk az espumisan egyenlőre csillapítja a dolgokat. Kitartás Nektek!
Kicsi és Macianyu nektek nagy hajrá, kíváncsian várjuk afejleményeket, és persze sok erőt kínánok még az utolsó napokhoz, órákhoz!