Új privát üzeneted érkezett!

GABI!
A Pető Intézetre gondolsz? Én oda jártam suliba... :cry: :D NAgyon köszi a segítséget,egyelőre megmutatjuk egy gyógytornásznak.

PÓKI!
NEkünk pont ugyan ezeket mondták,csak sajna van rá jó sok példa,hogy mégis szükség volt szakemberre utánna.AZ én lelkem meg akkor nyugszik meg,ha egy gyógytornász vagy konduktor mondja rá,hogy semmi gond.Eddig nem tűnt fel nekünk sem,hogy fájna neki vagy valami,de mostanság mintha jobban kímélné.Nem olyan aktív mint a bal keze.De remélem csak paramami vagyok és tényleg semmi gond.

MELI!
NAgyon vagányak a fiúk szerkói :D Én is nézegettem már azt az oldalt,de semmi nekünk valót nem találtam.Én vettem koponyás felvarrót azt akarom majd a bodyra rávarrni.Csak jutnék el odáig... :oops:
Vendég

Hajrá Tulip!!!!!!

Kép
kicsi80

Sziasztok!
Mi hajnal fél 4-ig kínylódtunk pocifájással, aztán végre sikerült letenni és szerencsére délelőtt fél 11-ig aludt és mi is. 8) Azóta viszont próbálja pótolni az elveszett energiáit a kis csöppség, mert óránként eszik, büfi, sírás, evés és most sikerült letenni. Azt hiszem most már nekünk is enni kellene valamit...amit szenteste megfőztünk előre nem jutunk hozzá, hogy megegyük, pedig ketten vagyunk egy babára. Mi lesz itt ha apa elmegy dolgozni? :shock: :shock: :shock:
csillag25

Meli
gyönyörűek vagytok!!! Milyen édes kis pufi a kicsi:-)

Csillag
kitartást! Mi is éjszakai műszakot élünk. Most az van, hogy nem érdekel semmi, napközben alszom a kicsivel és akkor marad energia éjszakára.
Azt hiszem Dóri nem hasfájós - napi többször van kaki, pisi, puki, böfi-, egyszerűen igénylik még ilyenkor a tesközeli törődést, nem?
Vendég

Meli, nagyon szép családod van, az utolsó kép különösen tetszik!!!!!

Csillag, szegénykém. Mi tegnap nem adtuk a Gripe-t, ma már rosszabb volt, úgyhogy ma megint kapja majd. Szerintem javított a dolgon.
Sok erőt nektek is, ez a hasfájás elég nehéz dolog.

Anyósom jött okoskodni, hogy biztos valamit nem jól csinálunk, mert az ő 2 fia, nem volt ilyen. Hát Áron ilyen és mi is a húgommal ilyenek voltunk. Kész!
Izgulok, holnapután lesz lelet, kíváncsi vagyok, mire lett pozitív?!
Emiatt sem vagyok 100-as, nem tudok aludni, úgy féltem a Manót.
Ha valami baj lesz, meg fogok bolondulni...

Olga, remélem, nektek is hamar rendbe jön Hubus!!!
Vendég

Judy
lehet tök hülyét kérdezek...meg nem csak tőled hanem mindenkitől. Honnan lehet tudni hogy hasfájás miatt sír a babó? Úgy értem ha van rendesen kaki-puki és társai, akkor hogyan döntitek el hogy a pocakja fáj. Tekergeti magát a kicsi?

Ne izgulj, Áron olyan kis stramm pasas hogy nem lehet semmi baja az égvilágon!
Vendég

Akkor kitartás nektek is Gio! Lehet, hogy nekem sem kellene nappal semmivel foglalkoznom, csak pihizni... Szerencsések vagytok ha Dóri nem hasfájós, maradjon is így. :wink:
Nálunk pocakfájásnál megfeszül az egész kis teste, görcsösen húzogatja a lábát, ökölbe van szorítva a keze és láthatóan szenved, nem csak sírdogál hanem keservesen ordít.

Judyka, akkor ne hagyjátok ki a Gripe-t, ha egy hónapos lesz a manó mi is megpróbáljuk majd. Nálunk is megy az okoskodás, szerencsére csak telefonon, amit azért le lehet kavarni. :lol:

Meli, nagyon szépek vagytok! :)
csillag25

Ezt a vizet cumisüvegből adjátok a kicsiknek?
Vendég

Köszi csajok!
Na kettő óta megint 10perces fájásaim vannak.....szülinap megtartva,szóval elvileg mehetnénk.....de nem akar erősödni egyenlőre....Bár most más mint eddig...úgyhogy talán holnapra én is a kezemben tarthatóm Bogyókisasszonyt :)
Vendég

Sziasztok!
Nálunk nyugi van, ma voltunk másodszor sétálni babakocsival. Tök jó volt. Igaz csak egy kört mentünk a ház körül, de akkor is.
Gio, ha a hasa fáj, az látszik rajta. Ahogy Csillag is írta, ökölben a kéz, rángatja a lábát és keservesen sír. A mienk szerencsére nem hasfájós, de volt, hogy nehezebben jött ki egy kaki vagy puki. Azért nem irigylem a pocifájósokat.
Az első héten én átalakultam: ettem és aludtam, mint az apróság, így valamelyest ki tudtam pihenni magam. És most is, ha fáradt vagyok, akkor lefekszem aludni délután, reggel meg addig alszunk, amíg hagy minket, ami néha akár 11 órát is jelent (persze felkel kora reggel kajálni, de akkor csak én kelek hozzá).
Olga, sajnálom Hubust, biztos rossz neki, de bízzunk benne, hogy minden rendbe jön.
Ja, és nagy gratula Millának!
tedorka

Gio, szép lett a vonalzód!

Ahogy írták, mikor görcsöl, ökölben a kis keze, tolja lefelé, mintha tudná, és húzogatja a lábát, és nem sír, hanem keservesen ordít.
Annyira tudom sajnálni.

Tök jó, ha Dórinak nincs ilyenje!!

Milyen vízre gondolsz? Én adtam forralt vizet, de most csak édeskömény teát adok, ha kell. Azt cumisüvegből. És abbahagytam a lektoherbet, de mintha kevesebb lenne a tejem, úgyhogy holnap megint iszok.
Vendég

Judy hallottam, védőnő is mondta, a laktoherbtől is fájhat a hasuk. A védőnő a naturland által gyártott tejszaporító teát ajánlotta. Próbáld meg, hátha :)

Milla ezer gratula! Remélem hamarosan otthon lesztek, és várjuk a további infókat és képeket!

Üdv. Gabi
Vendég

Tulipról semmi hír???? Mennek neki a drukkok....

tejcsi, és hasfájás dologhoz még mindig nem tudok hozzászólni :cry: :cry: :cry:

Kép
kicsi80

Meli, nagyon aranyosak a fiúk! Nagyon édi ez az egyenpulcsi!

Lányok, nekem most új problémám van: a bukás. tudom, hogy nem vészes, majdnem minden baba bukik, de azért tuti nem kellemes Zétinek. Most is nagy büfi volt a szopi végén, és 1 óra elteltével egy csomót bukott. Majd csuklás, és újra bukott valamennyit. Nem hinném, hogy túletetem, a születése óta kb. 20 perceket eszik, ez most sincs másként. Mohónak viszont mohó, lehet ez a baj? Ha hason altatom, úgy nem bukott még eddig. Meli, te is hason altatsz, nektek sincs így bukás? Illetve még egy kérdésem lenne hozzád: este is hason fekteted? Csak mert sehol sem ajánlják hason altatni a babákat, így csak akkor merem így fektetni, ha én is ébren vagyok és a közelében vagyok, nehogy az arcára forduljon, bár a férjemmel úgy tartjuk, elég ügyes már ahhoz, hogy ilyen probléma ne legyen, és ha nem kap levegőt, tovább fordítsa a fejecskéjét. Illetve létezik olyan előke, amit a bukáshoz fejlesztettek ki? Ugyanis a kis ruhácskája sokszor lesz tejes a vállán illetve elől. Jó lenne ha valami védené, ne kelljen mindig átöltöztetni. Van olyan előke, ami a vállat is védi?
Vendég

Sziasztok.
A Joakim éjjel is hason alszik, mert úgy tudom az jó, ha hasfájós babák hason alszanak.
Nekem a Joelnél (ő is hason aludt csak, már a kórházban is) "figyelmeztettek" a csecsemő halál miatt nem lehet hason altatni, mert azt mondják, hogy az azért fordul elő, mer nem fordítja át a fejét, hát szerintem meg nem azért.
Amúgy jól vagyunk minden szopizás előtt nekem Infacolt kell adnom a Joakimnek, ez úgy néz ki bevált.

manocskak

Sziasztok!

Tulipános üzent:

Ma reggel megszületett "ici-pici" kislányunk Ajsa, 4850g és 67 cm lett! :D

Szivből gratulálok Reninek az ici- pici kislányához!!!
Vendég

TEDORKA!
Te jóóóó ég!!!Ekkora "pici" lányt!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!!

Azt lehet tudni,hogy simán született-e meg Ajsa?
Vendég

Olga! Tulipé a "kicsi" lány! Nem irta meg hogy simán szült-e vagy császi. De ha simán, akkor az nem semmi!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok! Visszaolvasni, levlistára menni ismét nincs időm, csak gyors helyzetjelentés.
Helyzet egyre durvul, éjszaka 11-től 1-ig aludt PistiBence, majd szopi után kezdődött a nem alvás csuklással, majd hasfájással egészen reggel fél 7-ig! :shock: Hol egyikünk ringatta, hol másikunk tornáztatta, de csak ordított szegénykém. :cry: Reggel telefonáltunk, hogy mikor van gyermekügyelet, kiderült 8-12-ig, de mivel reggel 7-kor sikerült megnyugtatni és letenni hagytuk aludni a drágát, nem volt szívünk kiverni. Ja, hajnal 5-kor lázmérő a popsiba, mert egész nap nem kakált, volt is utána termés rendesen, de nem nyugodott le szegénykém, csak 7-kor. Délig be volt ájulva és mi is. Fél 1-kor szopizott, aztán kezdődött megint az ordítás, már én is bőgtem, de nem tettem újra cicire mert akkor csak túleszi magát és kezdődik előlről a probléma. 4-kor sikerült letennünk, most alszik. Imádkozok, hogy most este/éjszaka ne ez legyen, mert a szivem szakad meg. :cry: :cry: :cry:
Most megyek, fejnem kell, mert úgy be van durranva a cicim hogy már fáj. :(
csillag25

Sziasztok!

Próbálok ide is felzárkózni :)

Tulip: te jó ég mekkora bébi :D Gratulálok nektek hozzá!!!

Látom Dorkáék már sétálni is voltak. Hú én nem is tudom, mikor viszem majd ki a srácokat. Pedig nem volt ezzel semmi bajom, de olyan picik, hogy a két pici overáll csak úgy lóg rajtuk :( A kórházból haza jövet is úgy néztek ki mint két ágról szakadt :( Szóval egy kicsit még biztos növesztem őket, legalábbis míg három kiló fölé nem megy a súlyuk!

Büfizni amúgy annyira ügyesen tudnak, igazi kis pasik :D Jó hangosakat eresztenek. Hála Istennek a bukás "örömeit" mi nem tapasztaltuk meg.

Nekem is szeret Bálint hason aludni, de azért én jobbára csak oldalt fekvésben rakom le őket, és jól kitámasztom a takaróval! Így sincs gond. Sokszor alig tudom így is felébreszteni Bálintot, mert napközben még nagyon húzza a szunyát.

Valakinek sárgult be a bébije? Nekünk állítólag nem volt vészes a sárgaság, úh haza engedtek kórházból, de nagyon álomkórosak tudnak lenni a srácok. Bár Gergő azért aktívabb, de Bálintnak jó alvókája van! Védőnő javasolta, hogy adjak nekik egy hétig 3 csepp cebiont, de nem nagyon jön be nekik. Úgy fintorognak, Bálint még enni sem eszik utána. Pedig próbáltam szopizás közben becsempészni. Most magamnak nyomatom a cseppeket, mert valaki mondta, hogy ez választódik ki a legjobban az anyatejben... Tapasztalat???

Kata
labkat

Aztaaa...nem semmi, hatalmas gratula Tulip!!!!!
Ohara
Én sem merem Áront éjjelre hasra tenni, csak mikor látom. Ő is bukik, nem tudom, mi számít soknak, de neki is volt már olyan, hogy evés után 1 órával történt. Az még bukás, vagy hányás, nem tudom. Ma még egyszer sem bukott, örülök is!!

Előkét, csak a normált ismerem.
Vendég

Kata, Áron is kicsit sárgult, és aluszékony is volt, de nekünk volt az elején szopi gondunk, és mikor már tudott enni, az aluszékonyság is jobb lett. Nem tudom milyen összefüggés van, de hál' Istennek, nem durvult el.

Kata, tudom, már sokszor túlbeszélzük ezt, de akkor is le a kalappal előtted, előttetek, hogy 2+2 gyerkőcöt neveltek, szerettek, gondoztok.
Nálam már elindult a pánik, hogy holnaptól megint egyedül maradok vele.

Csillag, szegénykéim. Nálunk is gáz van, de ennyire nem. :shock:
Sztem próbáld meg a Gripe-t, 3 hetesen adtam én is, mert annyira szenvedett, gondoltam 1 hét ide-oda, nem lehet gond. Ha kicsit adsz, ártani nem fog, és lehet, kiderül, ez a jó neki. Kicsit meghajthatja, de ahogy olvasom, az is jó lenne.
Vendég

Csillag! Nekünk is nehezen mennek a kakik. Mi kamillateával próbálkozunk és az segít neki mindig. Nekünk a lázmérőzést csak végső esetben javasolták. Ja és a végső eset a harmadik széklet nélküli napot jelenti.
Vendég

Sziasztok!
Nagy gratula Tulipánosnak!!! 67 cm???? Azzal már a 62-es méretet is átugrotta...HATALMAS!
Olga, bár az enyim gyerek se volt kicsi, de azért Tulipé túlszárnyal minket.
Kata, megértelek, hogy nem akarod még vinni a srácokat sétálni. Nekünk az első menet a legnagyobb hidegben volt, mert beutalót kaptunk a kardiológiára. Iván akkor volt két hetes, és persze minusz tizensok fok volt odakint, meg hó. Dehát a gyerekorvos beparáztatott minket, hogy a gyereknek szürke a szája körül, és ez ugye kardiológiai problémára utalhat, ugyan semmi krónikus jel nem utalt erre. Na mindegy, legalább megnézte egy hozzáértő, és persze mondta, hogy semmi baja a gyereknek. Így miután megnézte a csöppség, hogy milyen a minusz tíz fok, már a karácsonyi jóidő meg se kottyant. Sőt!!! Beöltöztettük, aztán kiderült, hogy kint olyan idő van, mint bent, így levettem róla a millió rétegből egy jópárat.
Csillag! Nagyon sajnálom, hogy ilyen hasfájós a picur. Látom, a lázmérőt már próbáltátok...mi vettünk spéci "szélcsövet" a gyógyszertárban, több ismerősünk ajánlotta, hogy ilyen esetben nagyon hasznos. Bár szerencsére még nem kellett használnuk, de biztos praktikus.

Ja, és az én gyerekem is alszik, mint a bunda, de eddig eszembe se jutott, hogy ez baj lenne...most aggódnom kéne? Kajálások között simán alszik négy órát, de ha nagyok jóllakik, akár ötöt is, bár ez eddig csak ritkán fordult elő. Most aggódjak, vagy ne????
tedorka

Dorka, és mennyit eszik egy alkalommal, mert ha 4-5-órát alszik, akkor nem tud csak 5x szopizni, nem? Én nem merem Áront 3-3.5 óránál többet hagyni, mert ő keveseket eszik, és így inkább többször etetem. Áron csak 80-90-eket eszik, van, mikor annyit sem. :(
Vendég

Judyka, most kiszaladtam infacolt venni, bár lehet tök feleslegesen mert olvastam, hogy 3-4 nap folyamatos használat után van csak eredmény. :shock: Most még próbálkozunk ezzel, aztán jöhet a Gripe. Már úgy várom hogy kedd legyen és mehessünk a gyerekorvoshoz, pedig eddig csak nyűgnek tartottam a méricske miatt vinni, de most nagyon kiváncsi vagyok mit mond/ír fel ami segítene kicsit.

Melinda, nálunk ez már végső eset volt, ahogy ordított/visított szegénykém. :cry: Tudom, hogy nem ez a megoldás és nem szabad rászoktatni, de ott és akkor nem tudtunk mást kitalálni. Korábban "csak" a hasa fájt, volt kaki rendesen, most már kaki sincs és nem csak éjszaka fáj a hasa, hanem szinte minden szopi után.

Kata, nekünk rendesen besárgult a manó, kék fény alatt is volt vagy 15 órát a kórházban, de aztán hazaengedtek. Még itthon is elég sárgácska volt, lehet, hogy az első heti szép alvások annak voltak betudhatók. :oops:

Most egyáltalán nem érzem igaznak azt amit írnak az okos könyvek, hogy ilyenkor még az egész napot átaludják, csak esznek és alszanak stb... :roll:

Egyébként én is oldalt fektetem a kiságyban és kitámasztom, de reggelre úgy elmászik, hogy az ágy végében találom meg keresztben. Még szerencse, hogy akkor már nem nagyon bukik. Ha hasra teszem elkezd kúszni, úgy tolja magát a kis lábaival, hogy ki tudja hol köt ki? :o :D
csillag25

Azért arra figyelek, hogy hatszor egyen, mert parás vagyok. Azért megeszi minden alkalommal a 100-150 közötti mennyiséget, így átlagosan megvan az "előírt". Meg gyarapszik a súlya is rendesen. Ha öt órát alszik, utána inkább felrázom három óránként, nehogy nekem éhezzen, vagy alultáplált legyen. Nappal nem is lenne gáz a három óra, de nappal szeret aludni, éjszaka meg három (vagy négy) óránként ébreszt.
tedorka

Ja, és hatalmas gratuláció Tulipnak a hatalmas Ajsához! :D

Tedorka, szélcsövet is akartam ma venni, de az ügyeletes gyógyszertárban nem tartanak ilyet. :shock: Holnap ha ki tudok menni, akkor beszerzek majd, bár arra sem kellene rászoktatni, de az már egy fokkal jobb mint a lázmérő.
csillag25

GRATULA DRÁGA TULIP!!!

Ez a 67 cm nem elírás véletlenül? :shock:
Vendég

MI az a szélcső?

Nálunk fürcsi után gyakran hason alszik el. Sztem a bukás miatt pont hogy jó nem?
Meg úgy tudom a kókuszmatrac légáteresztő tulajdonsága miatt megfulladni nem fulladhat meg
Vendég

Én kezdek kiakadni a mi jó, mi nem, dologtól, lassan ott tartok, csak az ösztöneimre fogok hallgatni, mert mindenki mást mond, mindenhol mást olvasok, mertt persze minden baba más, és minden szitu is más.

Pl. bukás miatt oldalt a legjobb, állítólag.
Vagy hason? én már nem tudom.

Gio, a szélcső, egy cső, amit a baba popójába kell dugni, bekrémezve, kicsit tekergetni, és akkor kijön a puki, vagy más is..
Vendég

Tulip, óriási nagy gratula a bébihez!!! :D :D :D
Kíváncsi vagyok a szüléstörténetedre...

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Briell, csak nem???
Vendég

Tedorka!
Bocsi!CSak pont a te hsz-odat olvastam,hogy milyen jó nektek,hogy már mentek ki sétikálni.És azután írtam a gratulációs hsz-t..Kissé bennemaradt a fejemben :oops: Bocsi :D Mentségemül szóljon a 2 aprótalpú és a migrén

Úgyhogy a gratula átirányítva TULIPÁNOSNAK!
Vendég

Gratula Tulip,úristen,67?????????Htalamas kislányka!!!!!

Csillagom,de sajnálom!!!!!Hogy vagytok azóta????
Szerintem hasra teheted,nem baj,ha kúszik,Dénes is kúszós volt.De a hasfájósakat tényleg jó hasra tenni.

O'hara,szerintem nem baj,ha bukik.Megfulladni nem fog,nagy már és el tudja fordítani a fejét.Gergő szinte mindig hason alszik és ritkán bukik,de persze előfordul.Unokatesóm Blankája hihetetlen bukós baba.Most 6.hónapos és 9(!!!!)kiló felett van és kizárólagosan szopizik.Szerintem nem gáz..persze aggasztó látni,de nem hinném kórosnak.

Én ma akartam sétálni,de olyan szél fúj,h csak a hintán levegőztünk megint fél órát.Majd talán holnap.Ma azért lett volna jó,mert Dénesmentes vagyok és azért először egy gyerekkel merek csak elindulni....no,mindegy.

Megyek,elaludt és gyorsan csinálok ezt-azt.Ez az egész nap alszik nálunk sem játszik,van,h 2 órát is elnézelődik néha egy kis szopival.Persze legjobban kézben szeret(ne)lenni,de 2 gyerek mellett ez megoldhatatlan.Szerencsémre jó baba(még...)

Kép Kép
meli1118

Helló Mindenki!

Tulipnak nagy-nagy gratula a nagy-nagy Ajsához!

A rendszeresen fórumozók közül még Akella, Briell, Kicsi, Macianyu aki még talán 2 in 1.

A kimaradt fórumozók akikről nem tudunk: Cucka (bár tudjuk, hogy megszületett neki is csodálatos Minkája), Memi, Moly, Natasa, She, Sleepin és Szunyiról nincs hírünk.

Bízom abban, ha mindnyájan túljutunk az kezdeti nehézségeken, ismét fellendül a fórum, és jövőre ismét szaporítjuk az oldalakat, ezzel is tanulva egymástól :)

Üdv. Gabi
Vendég

Talán végre nálam is beindul valami. :) Tegnap éjjel óta szinte folyamatosan keményedek. Hajnalban ötpercesekre ébredtem, aztán elaludtam. Reggeltől viszont nagyjából hétpercesek, néha ritkásabbá válik. A napot a kórházban töltöttük. Elmebeteg tömeg a karácsony utáni első munkanapon, plusz édes leányzónk most először végigaludta a ctg-t :? Szerintem egyébként készül a születésére. Dokit szerencsére sikerült elkapni, csak iszonyatosan rohant. Így csak annyit mondott, hogy szépen alakulok, elkezdtem nyílni. Holnap reggel találkozunk, ha addig nem jövök szülni. :D Nagyon nyugodt, és boldog vagyok, hogy végre történik valami. Férjemmel mindketten úgy érezzük, hogy holnap jön a leányzó. :D Most ebédelünk végre, aztán már csak pihenek.

Drukkoljatok!!!

briell

Nagy gratula Tulip! Nagyon nagy baba, még ekkora hosszú újszülöttről nem is hallottam! :shock:

Köszi a bukással, hason alvással kapcsolatos tanácsokat. Valóban lehet hogy jobb, ha az ösztöneinkre hallgatunk. Nekem pl. a kórházban is és a dokinő is azt mondta, hogy nem kell büfiztetni, mert oldalt fekve úgyis kijön, aminek ki kell jönnie. Miután sok jött ki a bukások során, elkezdtem büfiztetni, így kevesebb jön vissza, illetve hason semmi. Azért az a sok minden ami visszajön,, tuti nem esik jól szegénynek, jó hogy büfiztetem, csak hát nem mindig sikerül.

A szélcső állítólag nagyon jó, hallható, hogyan jönnek ki a piciből a gázok, és állítólag valóban egyből megkönnyebbülnek a picik. Nagyon sajnálom [b]Csillag
, hogy így szenved a pici. Nekünk csak a pukik, kakik miatt vannak nyöszörgések, felsírások, az is elég. Ha a valódi hasfájás lenne fél éjszakás üvöltésekkel, totál kész lennék. Kétszer volt hosszabb sírás (7-től fél 1-ig) nagyon rossz volt.

Nálunk új probléma: tegnap és ma is 1-1 kaki híg volt, a tegnapi vizes, rendesen folyt a pelusban. Doki szerint lehet, hogy én ettem rosszat, lehet viszont fertőzés is. Ha lesz még, ki kell vizsgáltatni. Remélem miattam van, és nem manónak van baja.

Kata, nekem besárgult Zéti, és arra kellett figyelni, hogy a napi kajamennyiség meglegyen, illetve ha nincs meg, vizet kellett volna itatni a folyadék miatt (sárga babáknak szükségük van a folyadékra, hamarabb helyrejönnek)

Teodorka, ha eleget eszik a pici, szerintem nyugostan alhat ilyen sokat. Hisz csak amiatt kellene ébrezsteni, hogy egyen, de ha ilyen nagy mennyiséget eszik egyszerre, baj nem lehet.[/b]
Vendég

Mi is megjártuk ma az orvost(helyettest) , bár értelme nem volt.
Áronnak reggelre az egész teste kiütéses lett, de sem láz, se más nem volt. Azért persze megijedtem.
Azt mondták, ez semmiség, akkor menjek, ha nem múlik el 3-4 napig. Biztos ettem valamit, ami miatt van.
Plussz, ennek tetejébe Áron, ma össze-vissza 2 órát aludt, a többit keserves ordítással töltötte. Ha valaki azt mondja, ez normális ....

Annyira tudom sajnálni, és persze sík ideg vagyok, ami ugye nem jó senkinek.
Vizelet-leletre is azt mondták, hogy nincs semmi baja, pedig jó pár dologra + lett a tenyésztés.
Na, holnap a saját dokink hátha mást mond....
Csillag, ti voltatok dokinál?

Briell, gondolok rád :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Végre mosolyogva ülök a géphez. :)

Meli, O'hara úgy néz ki kezd rendeződni a helyzet vagy csak jó napunk van. :oops:
Tegnap este ismét nyüglődtünk, de mivel eltelt 2-2,5 óra a szopi óta így meg mertem etetni éjszaka 11-kor és bíztunk benne, hogy nem lesz ráetetés és nem kezdődik előlről az ördögi kör. Bementünk csöndben a hálóba és könyökölve vártuk mikor sír fel. Eddig mindig próbáltunk gyorsan elaludni és mire beszunnyadtunk 5-10 perc, akkorra kezdett dolgozni a pocijában a tej. :arrow: Kómás fejjel keltünk hozzá. Most vártunk-vártunk, se csuklás, se nyöszörgés, se sírás így elaludtunk és reggel 6-kor ébredtünk! 8) 8) 8) Akkor szopi, de 7-kor már nem sikerült elaludnia, hiába ugrottam 5 percenként visszatenni a cumit a szájába, így apa felkelt hozzá és én aludtam még 9-ig. :oops: :D Apa ringatta, próbálta elűzni a pocifájását, aztán mivel már 2 óra elteltével a nyakát szívogatta, behozta enni. :) Megint reménykedtünk, hogy nem lesz olaj a tűzre az újabb szopi. Megetettem és visszacsempésztem a kiságyba, szerencsére hasfájás nélkül visszaaludt és mi is. :oops: :D 1 órakor ébredt megint, kapott cicit és kb. 2 óra körül elaludt, akkor már mi is felkeltünk reggelizni/ebédelni. Azóta nyomja a szunyát, most kezd ébredezni. Olyan boldog vagyok, hogy nem fáj semmije, nem szenved szegénykém.
Most minden kaja előtt adjuk az infacolt, most este/éjszaka kiderül, hogy ez használ-e vagy csak szerencsénk volt és kipihenhettük magunkat, hogy bírjuk a további éjszakákat...
csillag25

De jó, Csillag, drukkolok, hogy így maradjon!!
Te is nekem, légyszííííí!
Vendég

Sziasztok!
Csillag, remélem tartós állapot lesz a nyugodt alvás! Szorítok nektek! Meg persze neked is drukkolok Judy, és mindenkinek, akinek hasfájós a babája.
tedorka

Ó de jó Briell!!
Nagyon drukkolok!!!

Judy
remélem megnyugodtál. Nekem is mondta a védőnő hogy attól simán lehetnek kiütések ha olyasmit eszem, amire a kicsi érzékeny. MIndenesetre a saját dokid valszleg sokkal megnyugtatóbb lesz

Csillag
ÉLJEN!!! És maradjon is így. Igazi hősök vagytok apával. Az én férjem simán tud aludni a sírástól, még szerencse hogy ittvan anyukám mert a gátsebtől én még mindig nehezen mozgok sajna...
Vendég

Briell,én már azt hittem más hírekkel jössz!!!!!!!Nem semmi,hogy milyen sokáig benn van ez a lány!!!

Judy,Gergő is pattanásos kiskamaszra kasonlít ma :lol: biztosan ettem valami olyat én is,vagy még melegkiütésre gondolok.Meg hát a mi hormonjainkat is megkapják ők is,az is lehet még.
Szorítok,hogy jól legyetek!!!

Csillag,nektek jó pihit éjszakára.Remélem nem lesz nyűglődős.

Gergő ma csak egyszer aludt egyben 2,5 órát,egyébként csak keveset.Ő nem sír,csak nem alszik,most is elnézelődik.De nekem is fura,mert Dénes azért ilyen idősen még simán aludt egy nagy szopi után 4 órát is.Mindegy,amíg nem sír,addig nem foglalkoztat.

Gio,még fáj a gátseb????Nekem már szerencsére az is elmúlt és a vérzésem is már egy hete.Tök jó,Dénes után 8 hétig volt vérzés...

Kép Kép
meli1118

SZét van nyílva a felszíne a gátsebemnek így frankón belassult minden, de szerencsére nem fertőződött el eddig, remélem így is marad, aloe firsttel fújogatom.
Meli te már előrébb jársz:-) de elvégre a kissrác már 3 hetes, talán addigra én is ember leszek ismét:-)
Vendég

Sziasztok!
Először is gratula az összes kismaminak, olyan jó olvasni, hogy lassan már mindenki egyenesbe kerül. Hasfájósoknak szurkolok, remélem megnyugszanak a kisemberek.
Mi még egyben, egy fia fájásom sincs- csakúgy, mint az elsővel, így nem vagyok emiatt különösebben meglepve. :oops: Viszont 30.-ára beterveztük a császárt, este 6-tól (!) ha tudtok, drukkoljatok nekem.
A kórházi csomagom azt hiszem ma már tényleg összerakom, mert férjecském már tiszta ideg, hogy mi lesz ha mégis magától beindul. :lol:
Egyébként már mi is nagyon várjuk, hogy babázhassunk, olyan jól sikerült (nek tartjuk mi) az első gyerek(et), hogy nagyon várjuk, hogy ketten szuszogjanak körülöttünk. És hogy hogyan fogja vajon fogadni elsőszülöttünk a második babót?- ez is tiszta izgalom.
A kórházba Apa nem jöhet be látogatni majd, csak a szülésre (illetve a műtét után ő fürdetheti és ölelheti meg elsőnek). FUrcsa lesz elsőszülöttem (és persze Apa) nélkül, de remélem vasárnap hazaengednek. A kórházban tuti bőgni fogok utánuk, pedig nem vagyok az a sírós típus. :oops:
Briell: hajrá, remélem, beelőzöl.
Mindenkinek nyugodalmas jó éccakát, pusszancs,
M.

macianyu

Na, most evett és még csönd van. Vajon meddig tart? :o :)

Judyka, drukkolok nagyon Nektek! Nincs is annál nagyobb ajándék, hogy jól érzi magát a csöppség!

Mindenki másnak is megy a drukk akinél gondok vannak, hogy könnyen jöjjenek azok a pukik meg kakik. Jut eszembe tegnap hajnali lázmérőzés óta még nem kakilt a drága. Tudom, ez még nem sok idő, csak olyan meglepő, eddig minden pelusban volt kaki. :shock: Viszont amíg nem szenved tőle láthatóan addig nem idegesítem magam.

Tedorka, Meli, Gio köszi nektek is!

Gio, nekem is szétnyílt a gátseb hüvely felé eső része kb. 1 cm hosszan, meg is ijedtem hogy akkor így maradok egy nagy és egy kis lyukkal, de nővérem megnyugtatott, hogy anno neki is, de magától összeforrt, nem kellett újra varrni. Hát nem szívesen tartottam volna oda újra a dokinak. :oops:

Már várom mit mond holnap a gyermekorvos a hasfájásra, a szeme váladékozására és most már a hangjára is. A sok sírástól olyan kis rekedt visítós hangja lett, hogy kicsit megijedtünk fürcsinél. Remélem hamar elmúlik és semmi torokgyulladás vagy ilyesmi...
csillag25

Sziasztok!

Tulipnak nagy gratula a hatalmas Ajsához :lol:

Briell: Sok sikert holnapra :wink:

Macianyu:Majd gondolok rátok. Kitartást!!!

Ma voltam ctg-n. Még mindig semmi.... Holnap kell terheléses ctg-re mennem. nagy élvezet :evil: Ott kiderül mi a helyzet. Méhszáj alapján nem szülünk a közeljövőben. Lehet akár január is...

Kép
kicsi80

Jaj Judyka, csak most olvasom a 17.29-es beírásod. Nagyon sajnálom a kiütéseket és hogy feleslegesen mentetek a dokihoz. (bár jobb mint ha valami bajt állapítottak volna meg) Lehet, hogy emiatt (is) volt olyan nyűgös, sírós babó, hogy kizökkent a napirendjéből vagy esetleg viszketnek neki a pöttyök...vagy egyértelműen hasfájós ordítás volt egész nap? :shock: :(
Mi nem mentünk sehova, főleg hogy jó éjszakánk volt, de ha holnap nem kellene menni mérekezni akkor is mennénk a gyerekorvoshoz, mégis csak jobb ha látja. Úgy tudunk ilyenkor aggódni, a dokik meg sokszor legyintenek az aggodalmainkra és úgy érezzük feleslegesen mentünk, de kell a megnyugtatás.

Briell, Macianyu, Kicsi mennek a drukkok!

Még csönd van. :lol:
csillag25

Most látom csak, hogy esemény van! Drukkolok Briell! Nagyon jó, hogy ilyen nyugodt vagy, miért is aggódnál, hisz erre vártál mióta! :D

De jó Csillag, hogy segített a lázmérőzés, vagy az infacol! Én úgy tudom, hogy anyatejes babáknál még az sem baj, ha csak heti egyszer van kaki.

Hát úgy látom mindenkinél van valami idegeskedni való. Ma én is láttam pár kiütés félét a kicsi testén, de én az eddigi kiütésnek tudtam be, ami már eddig is megjelenhetett rajta. Azt nem tudom mi a neve, még a kórházban mondták, hogy ezek a kiütések megjelenhetnek, nem baj.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?