Sziasztok!
Jöttem részletesen írni, de nem jegyzetetlem, úgyhogy agytorna!
Anyoo!
Egy hónappal ez előtt a doktornénink Ákost is lusti babának kiáltotta ki. Elkezdtünk Nyunyori tornáját (Nyunyori! Millió köszönet érte!) és hihetetlenül sokat fejlődött tőle Ákos. Tegnap a tanácsadáson tökre megdícsérte, hogy milyen szépen mozog, ahogy mondta, 3 hósan még úgy elfolyt az asztalon, mostmeg láthatóan ott van a gyerek.
De tényleg, szépen tartja a fejét, kinyomja magát, utál hason lenni, de abban a rövidke időben amég bírja, nyúl a játékokért, érdeklődik. Egyedül még nem tud megfordulni, meg sem próbálja, de ha guri-gurizok vele és elindítom a gurulását, akkor gyönyörűen megfordul, kihúzza maga alól a kezét.
Mi mindennap fürcsi előtt, meztelenül csináljuk a torna egy részét a fürdőszoba földjére terített pokrócon. A hason fekvésnél nagy ász a fürdőszoba szekrényünk tengerifű fiókja. Elbűvölve bámulja percekig, dumál hozzá, és azt megfogni indult el először kúszva.
Talán az első 5 gyakorlatot szoktuk lenyomni (simm-summ, 1-2-3-4, jános bácsi, lógalábalóga és a guriguri), a csípőterpeszt én nem csinálom, mert a kendőben hordozás csinál Ákosnak megfelelő terpesztést. Ezen kívül még a cinicini muzsika, a zsippzsupp és a másik ilyen lóbálós gyakorlat is szuper, de Ákos bazi nehéz, úgyhogy azt el szoktam sumákolni.
A zsipzsup Zssupssz-ánál már nem szoktam levegőt kapni.
Most hogy ezt így jól leírtam, azért megkérdezem, Ti csináljátok ezt a tornát vagy nem?
Blúmi!
Hú, annyira tudom mit érzel. Kitartást kívánok. Idővel jobb lesz, hidd el!
Jól értem, hogy Neked nem a bimbó berepedésével van baj, hanem a tejcsisugarakkal együtt jön a vér is?
Tegnap felfedeztem, hogy ilyen pótlás adás dolgokhoz a Nurofen fecskendője jó lehet.... bár én a csőrös pohár verzióval is szimpatizálok!
Szeder!
Aranyos a kutty!
Rakj majd képet róla, ha volt fodrásznál!
Bejci!
Na én ebben az esetben tuti nem indulnék el újra! Komolyan, agylobot tudok kapni ettől a tökölődéstől!
Igen, apukám felesége új anyukám volt a tévében a kórház iskola jóvoltából. Nem nagyon szerettem apa korábbi barátnőit, de annyira örülök, komolyan, hogy lett Ákosnak egy Kati "mamája" is.
Engem mondjuk megrázott egy kicsit a riport, mert konkrétan nem tudtam, hogy Ő az onkológián dolgozik. Valamiért azt hittem, hogy mondjuk olyan gyerekenek segítenek, akiket műtöttek valamiért, vagy eltörött a lábuk, hogy a kórházi tartózkodás alatt ne maradjanak le a tárgyakból. Ebből látszik, hogy túl sok időt nem töltünk együtt, de a jövőben szeretnék ezen változtatni. Nem egyszerű, mert nekem 3 felé kell hurcimbálni Ákost (elválltak a szüleim), hogy az összes mama és papa igénye ki legyen elégítve.
Márti!
Lesz 5. baba is?
Tegnap még akartam írni, hogy 3 hónaposan már megduplázta a súlyát Ákos.
3090-el született.
Humanka!
Hát nem semmi méretei vannak Benedeknek! Aztaaaa!
És tök aranyos hapsi is!
Tetszenek ezek a rövid ujjas göncök.
Én így akkor látom csak Ákost amikor gyors felöltöztetem.
El lehet mondani, hogy milyen felindulásból mentetek ki Ausztráliába? Mivel foglalkoztok?
Egy ideig (és azóta is gyakran) szemezgettem én is a külföldre költözés gondolatával. Sajna nekünk most van még egy akadályozó "tényező" ami miatt nem mehetünk, a Férjem lánya. Talán pár év és nem lesz ennyire apás, akkor lehet hogy belevághatunk valami ilyesmibe.
Bali! Ahh... sárga vagyok az irígységtől!
Gabolino!
Gratula a kakihoz! Az élet fontos dolgai, na.
A.m.!
Milyen nagy már Gyuszika is!
Kis vigyorka!
Jég helyzet Baranyában:
Holnapi napra rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el a megyében az összes iskolában. Legalább a gyerekek jól járnak ebben a redva időben.
Ákos 10 óra óta alszik.
Felkelt egyszer 11kor szopizni, meg 1kor, azóta viszont húzza a lóbőrt. Biztos ez még az oltás hatása. 1kor tapiztam, nem volt lázas, remélem most sem az. Anyai ösztön, felébredt. Többnyire megérzem, hogy mikor kel.