Sziasztok!
Köszönöm szépen a bíztatásokat! (Pati jól esett a nekem szánt nagybetűs drukkod is!) Nagyon rám férnek!
Eszterxxx! Üdv itthon és odaát! Én is nagyon kíváncsi vagyok már a babádra. És olvasnám is szüléstörténetet. Sajnálom, hogy pokolbéli napokra emlékeztetett a szülés... Már kezdek én is félni.
Tcis! Már én is gondoltam rád, hogy te is eltűntél. Jól fogalmaztad meg a helyzetet, inkább háttérbe vonultam én is. Bár úgy láttam, hogy próbáltál te is reagálgatni minél több emberre. Én is a hosszú hozzászólásaimmal igyekeztem közelebb kerülni a társasághoz, csak a visszhangtalanság elvette a kedvem egy kicsit. Neked még jó sok időd van! Én még a betöltött 40. hét előtt nem voltam türelmetlen. Addig úgy gondoltam, hogy a szükséges idejét tölti, miért jöjjön ki hamarabb?
Köszi Linocs! Csak egy kicsit elbátortalanodtam...
Panny: hát, igen. Mi most az érzékeny, könnyen félrevonulós mentalitás vagyunk.
Márti: Mondjuk az biztos, hogy nagyon pörög a topik. Nehéz követni és könnyen kimaradhat valaki... Hát, a szex nem csak a prosztaglandin miatt lehet hatásos, mert egy jó kis izgalmi állapot, altáji felforrósodás, elnyújtott előjáték, csók, mellek ingerlése, majd az orgazmus oxytocint is felszabadít a szervezetben. Az meg szintén szülés indító.
Nekünk is van direkt kis babakesztyűnk. Elég gyakran összekarmolgatják magukat.
Jim! Mi a helyzet az óriásbébivel? Remélem, már boldogan egymással ismerkedtek.
Pumperka???
Gratula a mai első babához is!
Lányok! 40. héten még ne adjatok fel semmit! Mit szóljak én a a 42. héten? Valaki kérdezte, kit lehet most majd Eszterxx helyett cukkolni? Hát engem...
Kölyök, köszi, hogy betettél a táblába! Egyelőre nem küldtem adatokat korábban, mert nem éreztem még, hogy sikerült volna betagozódni a csapatba...
A többi adat. Korom 31 év, kórház Kútvölgyi, baba Luca Sára lesz. Egyébként én is Sára vagyok. De nem miattam lesz Sára is.
Mindenképpen kettős keresztnevet szerettünk volna, és ez a páros tetszett mindenkinek a legjobban. A Panna és Borbála, Csenge neveken és variációikon is gondolkoztunk, de ez a páros maradt.
Mni: A Kútvölgyi topikba csak be-be nézek, de valahogy az itteni hasonló korú babások és pocakosok társasága közelebbinek tűnt nekem. Ott azért kevesen várják pont most a babájukat.
Monácska! Nekem még a dokim nem beszélt arról, hogy meddig várunk pontosan és mi lesz? Egyszer kiszedtem belőle, hogy 10-14 napot szoktak várni. Én 14 napot várnék, főleg, hogy szeintem 4 nap késéssel lett a kicsike. Az Szerdán fog lejárni. Tegnap meg azt mondta, hogy holnap beszélünk majd róla. Én nem naponta megyek. Nekem ez egy kicsit furcsa is így a 42. héten... A betöltött 40. hétig hetente mentem, majd 3-4 naponta most a 42. héten 2 nap múlvára hívott vissza a doki. 35. héten voltam utoljára a doki tudtával saját szakállamra UH-on. Azóta nem is küldött még UH-ra. ez is furcsa. Ilyen túlhordásnál azt sem tudjuk, hogy milyen a keringés és hogy áll a placenta... Az nem gáz? Igaz, én voltam 38. héten is UH-on, mert úgy tudtam, akkor szokás menni. De arról nem tud a doki. Nem tudja, hogy a szonográfus szerint jó állapotban volt a placenta és még akár több hétre is megfelelő lehet.
Kis ungabungához én is bevetettem ezt-azt a hétvégén...
Nálunk sem túl aktív a pasi, mint ahogy már panaszoltam korábban is... Bár, ha nagyon próbálkoztam, akor még visszautasítást nem kaptam. Csak nekem sem volt annyira sok energiám szexi próbálkozásra. Lelkileg vágytam rá, gyakorlatban már kevésbé...
Bosek! Remélem, hamar megoldódnak a problémák,gyorsan javul majd az állapotod és végre mindkét oldalon mosolygós arccal szoptathatod már a kicsit.
Jaj, soha nem jutok a hozzászólások végére...
Mire a végére jutok, a válaszaim már nem is aktuálisak.
Mona jól hangzik ez a tetőtér beépítés, de nem lesz egyszerű dolog. Mi is sokat alakítgattunk át és újtgattunk itthon is és a szülőknél is, hát majd megőrültünk a végére...
Eszterxxx! Közben már feltettél képet "Andriskáról" aki inkább nagy András! Hűha! Ez nem semmi. Pedig egy 3,8 kilós baba sem kicsi. Mi lett volna egy 2,8 kilós baba mellett, aki mé mindig normális súlyú?
Hát, nem egy tenyrnyi babácska!
Édesapád kezében is milyen nagy!
Kölyök most láttam, hogy közben a neveket is megtaláltad, de most már nem törlöm a neked írt részt.
Judit! Sajnálom, hogy ilyen nehezen megy a szoptatás! És, hogy ennyire megvisel. A gyerek azért így vagy úgy nem fog éhen halni és szép, naggyá fog cserepedni. Nem tragédia az sem, ha nem sikerül szoptatni.
Judit, egyébként az egyik szülésznőnél én is utánad érdeklődtem.
Azért felkeresni nem mertelek vadidegenként...
Na, a (pillanatnyi) uccsó oldal előtt most elküldöm a maratoni hozzászólásomat. Bocsánat érte...
Gyorsan megnézem Monácska privijét és folytatom majd. Reszkessetek!