Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Pocsék volt az éjszakánk :? Fanni óránként ébredt inni... ráadásul nyüszögött is, biztos fájt a foga. Most hulla vagyok, remélem 9 körül vissza alszik... Apa itthon van, ő kelt fel Fannival 7-kor én csak most. Megállapította, hogy nagyon rossz Fanni :) Kérdeztem tőle, hogy mit játszottak??? Azt mondja olyat, hogy "nem szabad Fanni... nem Fanni...." :lol:

Mikegirl: hogy van Ati?

Sziszike: lázas még Hanga?

horvviki

Sziasztok!

Jajj,de jók aképek!!!!Annyira irigy vagyok :) .Szuper lehetett a tali,de talán legközelebb mi is ott tudunk lenni.Most sajnos ha sikerült is volna megszervezni a dolgot,sem mentün volna el.Párom mamája kórházba került,és sajnos nem sok jót jósolnak neki :cry: :cry: :cry: .Sajnos már várható volt előbb-utóbb,de mégis....

Úgy volt,hogy ma kezdjük az ovit,de 1 hónap haladékot kapott az úr :D .Bárányhimlő járvány van az oviban,és az ÁNTSZ 3 hetes zárlatot írt elő.Én abszolút nem bánom,sajog a szívem ha rágondolok,hogy nem lesz itthon fél napig.De a gyerektársaság miatt szeretném,hogy menjen.Meg tetszik is neki a dolog.Párszor volt bent velem,mikor papírokat kellett intézni.Igaz,ő nem abba az oviba fog járni ahol dolgoztam.

Ha még vannak képek,dobjatok!Olyan jó nézegetni őket :D

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Remélem, emlékeztek még rám :lol:

Ági: Bizony, ismét lakik valaki a pocakomban. Kisfiú és augusztusra várom. :lol:

Ha nagy nehezen géphez kerülök mindig olvaslak Benneteket. Megnéztem a babatalálkozós képeket is, nagyon ügyesek és gyönyörűek a babák!!!!

Copfi

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Hogy vannak a beteg babók? Ati? Hanga?
Huni, :cry:

Eszter elkezdett "kúszni" = halad hason :) biztos a találkozón meglátta, micsoda akrobabák vannak :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Szörnyűséges éjszaka, nem tudom hányszor keltem. Utoljára reggel 6-kor. Ati persze egy óra múlva vissza is aludt. Már fent van ugyan, de nagyon nyűgös.

Mondtam már, hogy két fogunk van?

Az arca továbbra is szörnyűséges, és szerintem a pöttyök csak szaporodtak a jobb oldalán :cry: És megint nem nagyon eszik. Ma még 80 ml tápit fogadott csak el. Gyümilé sem kell.

Nagyon sajnálom az elmulasztott találkozót, pedig nagyon vártam. Olyan jó volt nézegetni a képeket....

Mindenki nagyon szép és ügyi!!!!

mikegirl

Hello!

Matinak vírusos torokgyuszija van :( Neki nem kell gyógyszer csak ugye lázcsillapítás, de nekem kéne 1 doboz nyugtató, ha egész héten itthon lesznek!

Copfi: Grat!:) Hanyadikára vagytok kiírva? LEhet, hogy 1 napon születnek?

mamiblue

Judit: Mielőbbi javulást Matinak!
Köszönöm a gratut :) Az utolsó UH-n azt mondták, hogy 7-e, Andris is ezen a napon született :) :)

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Copfi,gratula :D !Ilyen kicsi korkülönbséget szerettetek volna?

Kép
Kép
huni

Copfi, nagyon gratúlálok, kicsit irigykedem, de csak úgy csendben :D
Jobbúlást a babóknak, gyorsan gyógyúljanak meg :wink:
Dani is 6-kor ordítva ébredt, azt hittem ég a ház :D
Holnap mi is megyünk a dokinénihez, mert szerintem gyakran köhög :roll: . Apa szerint csak félrenyeli a nyálát :roll: . Már napok óta csak reggel kell neki a cici, este meg próbált odaférkőzni :lol: , megkapta de sajnos sokminden nem jön belőle, csak néha 1 csepp :? . Nagyon sajnálom :? , mert ugye reggel 6-kor mennyivel egyszerűbb volt még kómásan cicire tenni, mint tápszert kotyvasztani neki. Na de ez az idő is eljött.
Ági, gratúla Eszternek a mászáshoz, ügyes.
Csajok, nincs több kép?

Kép
mona76

Huni, igen, ez volt a terv, bár nem gondoltam volna, hogy szoptatás alatt ilyen könnyen teherbe lehet esni.

Furcsa újra várni az AFP eredményt és számolni a napokat a következő UH vizsgálatig :) :)

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Mindenkinek jobbulást!
Hugom, most mondta, hogy azt álmodta, hogy jön nálunk a 4. gyerköc. De szerintem csak azért, mert ők most szeretnének és biztos izgul, hogy mikor jön össze!:)

mamiblue

S.O.S. !Férjem rengeteg képet csinált, jók is lettek, kb 30-35 db, de ide képtelenség lesz felrakni. Hova tegyem?

Mi még a tali után elmentünk táncolni, (persze a gyerekek nélkül :wink:). Végül éjfél körül sikerült ágyba kerülnünk, ez azonban nem akadályozta meg a kiscsajokat abban, hogy fél 8-kor felkeljenek. Közben hajnali 5-kor etetés, állandó kitakar-betakar-felsír, szóval K.O. vagyok.
Vendég

Sziasztok

Mikegirl
:oops: Szegénykék
Gratula a második fogacskához :lol:
Nem fáj a torka Atinak?
Nem próbáltad ilyenkor a Sinlacot,vagy a tejpépet hátha azt megeszi.

Ági
Gratula a kúszáshoz. :P

Huni
Talán még jó is ,hogy maradtok otthon ebben a vírusos időben.

Judit
Sajnálom Tildust.No meg persze téged is ilyenkor sokkal több a gond...Küldök sok pozitív energiát+++++++++

Viki
Mi történt Fannival?Fogacska ennyire ......?

Copfi
Amindenit :) GRTAULA NEKTEK!!!!!Vigyázz magatokra ,és azért néha tessen jelentkezni,egy egy olvasó üözemmód közben mi újsi veletek :):):):):):))

Nem is mondtam teljesen kint fehérlik a második fogunk :):):)
Étvágyunk tutira visszajött,zabizik a kis tömzsikém.Viszont nem alszik nappal sem rendesen.Tegnap is 2× 20 percet aludt.Viszont éjjel valamivel jobb volt.
Kisfiamnak sikerült kiülni a lábára ,de nem tudja feltolni magát ülésbe.ÚŐgy közlekedik mintha neki mindent lehetne.Már előrefelé rendesen kúszik,ez még nem mászás de ugrál mint a béka :lol:

Kép

Kép
jucu

Copfi, gyere gyakrabban, és már képeket is kérnénk a kispasidról :)

Kép
mona76

Noémi! Táncolni? Hova? De jó nektek! :lol:

Copfi: gratula! (Bár én most azt hiszem kiakadnék, ha máris mindent előlről kellenne kezdenem :lol: )

Jucu: hát csak a fogra tudom fogni a nyügösködést, mert más nincs. A felső inyje nagyon be van dagadva, és most már meg tudom különböztetni a sírásokat. Ez most nem "anya én unatkozom" sírás, hanem olyan fájdalmas sírás, nyüszögés... :(

Csajok, ez az utsó hetem itthon Fannival.
Eddig vártam a melót, de most hogy igy közeledik a hétfő, mindjárt bőgök... :cry:

horvviki

Szóval pontosítok:144 kép :shock: Csak az negyed óra volt, amíg a kártyáról áttöltöttem a gépre. Hova tegyem :?: :?: :?:
Átválogatást, "butítást" 144 képnél nem vállalok :!:

Én nagyon irígy vagyok, nekünk is be van tervezve a 3. baba, de még mindig semleges nemű vagyok :cry: . Még el kéne intéznem előtte a rákszűrést és fogorvost is :oops:

A férjemmel táncházban ismerkedtünk meg, azóta is kisebb kihagyásokkal járunk vasárnaponként. Görög táncház, könnyűek a lépések, körben lehet táncolni, testedzésnek sem utolsó... Dől rólunk a víz tánc közben :)
Vendég

Copfi
Én is gratulálok!!!! :lol: Kellemes emlékeket idézel fel :D

Viki
Ne szomorkodj.
Egyrészt Fanni jó kezekben lesz, másrészt az együtt töltött időtök bár rövidebb, de sokkal tartalmasabb, intenzívebb lesz. És bár tapasztalatom nincs, mndenki azt mondja, hogy a munkába való visszatérés fájdalmas akkor is, ha már a gyerkőc három éves. Szóval ezen mindenki keresztül megy, és később sem jobb érzés.

Mona
Én is visszasírom azt az időszakot, amikor nem kellett tápit kotyvasztani, melegíteni.....és nem csak a lustaság beszél belőlem, hanem hiányzik az a különleges kapcsolat, amikor szopi volt.

Ati tök nyűgös. Eddig azzal telt a napom, hogy ide-oda rakosgattam, hurcibáltam. És úgy látom, sétálni sem fogunk ma, mert esik :(

Én ma kaptam pénzt, jött sms a jóváírásról. Nem tudom hogy lehet, de ez több, mint a kb. 80e. Júli végén szültem, és foggalmam sincs, hogy mi ez, mért ennyi......

mikegirl

mikegirl, családipótlékot kaptál az államkincstártól? Bocsi hogy kiváncsiskodom, csak tudni szeretném, hogy mikorra várjam, mert nem vagyok benne biztos hogy megkapom :x

Kép
mona76

csokinyufff: haza értetek már?

noémib: A képekre csak az az egy ötletem van, hogy van egy közös gmail címünk, ahova a képeket szoktuk feltőlteni, naplószerűen.
Talán oda. De 144 képet nem semmi lesz oda sem.
( hozzáteszem, nekem még nem sikerült, valamiért, de a többieknek működik. )
tuza edit

Sziasztok!

Most mentek el Csokinyuffék, úgyhogy nálunk még folytatódott a babatali! :D

Rakok pár képet a mi talinkról itthon! :D

Nagyon élveztük, sajnálom, hogy csak később értünk oda, de így is nagyon jó volt.

Mikegirl! Sajnálom Atit, nadon, remélem mielőbb kigyógyul a pötyikből.
Mamiblue! Vírusos torokgyuszi? Szegénykém! Neki is jobbulást!
Copfi! A mindenit! Gratulálok! :D Én el tudom képzelni, hogy újra lakhelyül szolgáljak egy kis csöpinek, de a suli miatt nem lehet...be kéne fejezni :D

Mandala! Úgy sajnálom, basszus! :(

Nyuffnak is vannak képei, de úgy szép, ha azokat ő teszi majd fel!

Kép Kép Kép Kép Kép

dincuska

Sziasztok!

Már vagy 2 hónapja nem írtam Nektek és sajnos olvasó üzemmódban is csak ritkán vagyok :oops: :oops: :oops: . mostanában nem nagyon jöttek össze a dolgok erre mifelénk, de ezzel nem untatlak Benneteket.

Örülök, hogy jól sikerült a tali és mindenki jól érezte magát. Nagyon jók a képek, a babák egyszerűen zabálnivalóak :lol: ! Csak bámultam, hogy milyen szépen ülnek, sőt egyesek még állnak is! Az én lusti leányzóm még nem hajlandó támasz nélkül ülni, kúszni-mászni meg pláne nem, őnagysága hasról hátra forogva közelíti meg a kiszemelt tárgyat. Háááát, lehetne egyszerűbben is, de majdcsak rájön. A fiúk sem kapkodták el a dolgokat.
Leila egyébként 7 kg, 67 cm, tehát ő sincs az " élbolyban", viszont amióta nem csak szopik, szépen gyarapszik a súlya. Naná, 150 g gyümi vagy főzike után még annyit szopik, amennyit akkor, amikor még csak szopott. Foga még nincs, de már hetek óta szenved a duzzadt,viszkető ínyétől. :cry:
Az éjszakáink többnyire tragikusak, sokszor óránként ébreszt a csajszi, de legjobb esetben is 3-szor szopik éjszaka. Nem tudom meddig bírom még, már nagyon kivagyok...

Próbálok visszaolvasgatni, hogy megtudjam kivel mi történt az elmúlt hetekben...
Ja, és üdv az új topiktársaknak !!!(akik már nem is újak, csak nekem :oops: )

Szép napot mindenkinek, a betegeskedőknek jobbulást!
bee73

Mona
Csak annyit tudok a pénzről, hogy "munkabér gomb", és hogy február hónap. Más pénz nem jött a számlámra. És ha emlékezetem nem csal, akkor annak ellenére, hogy a munkahelyem kifizetőhely, azt írtátok, hogy ebben az esetben is az államkincstártól jön a családi pótlék. Máshonnan meg nem kaptam még semmit.

Bee
Szia!!!! :D Próbálj meg gyakrabban jönni, bár gondolom három gyerkőc mellett akad tennivaló...
Éjszakákhoz kitartás!!! Hamarosan kint lesz az a fogacska :wink:

Dincuska, Csokinyuff
Szuper lehetett a zártkörű babatali is :lol: :lol: A képek alapján Maja és Emma is nagyon élvezte :lol: :lol:

mikegirl

Mikegirl: én 79500 Ft kaptam :( Max. gyed jár nekem is... És ebben benne van már a családi pótlék is???

Mona: nekem ez az összeg a munkahelyemtől jött. Internetbankon megnéztem és ott látom, hogy ők utalták...

Csak azt nem tudom, hogy a gyedet is az államkincstár utalja? Vagy csak a családit? Mert most nem tudom, hogy ebben nekem benne van a családi is vagy azt még várjam az állankincstártól???

horvviki

Köszönöm mindenkinek a gratukat, aranyosak vagytok! :)
Jelentkezni fogok amint lesz lehetőségem és akkor már ha minden igaz tudok UH képet is csatolni.

Addig is küldök egy képet a nagy fiamról :)

Kép

Mona, Mikegirl
Nekem is nagyon hiányzik a szoptatás. Sajnos a terhesség elvitte a tejcsimet és most már mi is tápin vagyunk. Andris 4 hónapos korában sztrájkolni kezdett -most már értem az okát- majd szép lassan elapadt. Hát ez van. Örülök, hogy legalább 4 hónapos koráig anyatejen volt.

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Bee, szia, gyere gyakrabban ha tudsz!

Jó volt nadon, tényleg, csak Emma a nagy hangjával és az állandó csapkodásával sokszor megijesztette Majácskát! De talán a végére megszokta! :lol:

dincuska

Na én irtam e-mailt a személyzetisünknek, hogy magyarázza már el, mit és honnan várjak... várjak-e még valamit, vagy ennyi az össz???

horvviki

Viki
Szerintem ennyi az össz. Már amennyire én ezt tudhatom :D Én ekkora összeget vártam, és nem értettem, hogy miért kaptam közel a dupláját.

Márkanyuka
Merre vagy? Ugye nem idegesíted magad a tejci miatt?

Copfi, én is örülök, hogy kb 6 hós koráig kitartottam. :) Képzeld, az egyik szomszéd csajszi itt az utcában terhesség alatt végig, a gyerkőc két éves koráig szopiztatott. Mondjuk ez nekem már túl hosszúnak tűnik :oops: :oops: :oops:

mikegirl

Na én ma dolgozom!

Maja és Emma tündér, de ahogy láttam pici manónak is a két kishölgy nyerte el a tetszését. De még nem tudott dönteni.
Emma egy kis vezér......ahogy csapkod és kiabál hozzá! :lol: :lol:

Viki: Én is így voltam vele, az első pár nap rossz, (utána se könnyű), de hidd el jó lesz. Majd hozzá szoksz te is és Fannika is. Jót fog tenni neked a munka és Fanninak is!!!! Majd 2 hét múlva kiváncsi leszek, hogy vélekedzs mjad!!!!????

Copfi: Én nem ismerlek, de gartulálok neked!
ÚÚÚÚÚÚh én azt hiszem megbolondulnék, most koppogtatna egy újabb pocaklakó. Imádtam terhes lenni. de még várok vele!!!!
De napok kérdése és párom uncsitesója gazdagítja a családot, nagyon izgulok érte!!!! Már nagyon várom a kis manókát!!!!

Na most dolgozom egy picit!!!! :shock:

Kép
kis pupu

Mikegirl, én is nagyon szívesen szoptattam volna a terhesség alatt, de állítólag nagyon ritka és szerencsés eset, ha megmarad a tejcsi ebben az állapotban. Én úgy egy éves koráig szerettem volna, de azért így sem rossz.

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Sziasztok!

Mikegirl: aranyos vagy, hogy hiányolsz. Tegnap nem voltunk itthon, ma pedig még csak most jutottam a géphez. Köszi a kérdésed: nem aggódom a tejcsi miatt. Tegnap este Hipp 2-es tápszert adtam neki, megitta, nem láttam rajta semmi elváltozást (allergiát), remélem később sem lesz. De azért még fejegetek, amikor megvan az adag, akkor azt kapja este. Igaz egy picit piros az arcocskája, foltokban száraz a bőre, de ez már előtte is így volt, szorgalmasan kenegetem, de ezt a cuminak, illetve a nyálnak tudom be.

A tali nagyon szuper lehetett, biztos jó volt a hangulat. A babák, mamák nagyon szépek. Alig várom a többi képet is. Bizti jó lehetett élőben beszélgetni olyan "ismerősökkel", akikkel eddig soha nem találkoztatok, csak írásos formában és fényképen.

Copfi: gratulálok! A nagyfiú is nagyon aranyos. Ha tudsz gyere gyakrabban, és természetesen UH képeket is várunk.

Nekem még nem utaltak gyed-et, kiváncsian várom mekkora összegű lesz. Nálunk a családi pótlékot apa kapja mindkét gyerkőcre.

Úgy látom Maja és Emmácska nagyon jól kijöttek egymással!

Kép
Kép
márkanyuka

sziasztok!

COPFI: Gratulálok előre is a bébihez.

Kibújt Hangus mind a 4 felső foga, tegnap este 10ig ment a sírás, láz és utána minte gy villámcsapás elmúlt. Szegénykém!! Aztán alvás és reggel 8kor ébredt mosolygósan. Most egy időre ezek szerint megúsztuk a fogzást, mert úgy mondják hogy első évben jönnek ki ezek a fogak!

Ma voltam viszont pajzsmirigy vizsgálaton (vérvétel, UH) mert úgy néz ki hogy a pajzsmirigyem megvan dagadva, dagadt a nyakam. Anyuék vették észre ezt pár hete, és addig basztattak vele amig elmentem végre dokihoz aki megerősitett benne hogy tényleg bevan dagadva a pajszmirigy, de még elég korai stádium igy hát minden vizsgálatra elküldött most, ha megjönnek a leletek izotopos kezelést fogok kapni, de ez azt jelenti hogy akkor nem lehet szoptatni (csak az kezelés napján)

Jó volt a tali, bár úgy éreztem hogy idegenként viselkedtünk egymással.

Kép
sziszike77

Na megyek vasalni. Amúgy egész héten itt van anyósom, így legalább tudok haladni a házimunkával, ő pedig kiunokázhatja magát. Meg azért is van itt, mert a másik unokája, a Niki itt van kórházban kivizsgáláson egész héten, ma feküdt be, így meg tudja látogatni. Holnap én is megyek a háziorvoshoz, lejár a jogsim, ahhoz kell az alkalmassági, szerdán délután nőgyógyász, egy másik nap pedig okmányiroda, de oda van protekció.

További kellemes időtöltést mindenkinek, én vasalok.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziszike: sajnálom a pajzsmirigy-dolgot. Anyósomnak és anyukámnak is megműtötték.

Tali: gondolom más írogatni és más személyesen beszélgetni. Mondjuk én elég gátlásos vagyok, nehezen oldódom fel "idegenek" között, nem vagyok egy nagy társasági ember.

Kép
Kép
márkanyuka

Szszike! Én is sajnálom, még jó hogy anyudék ilyen szemfülesek.

Hát igen, kicsit furcsa volt, szerintem lehet hogy jó lett volna valami foglalkozás. Pl. körbe ülni, és mindenki mondott volna pár szót magáról, mert magunkról szinte alig mondunk valamit, a babák dolgait jobban tudjuk. :D

Kis pupu! Emmának is nagyon bejöttek Máté gyönyörűséges szemei! :D

dincuska

Sziasztok!
Szupik a babatalis képek! Kicsit irigy vagyok! :D De legközelebb ott leszünk mi is!
Jön a második fogacskánk.Még nem tört át de már látom, hogy ott van. Úgyhogy továbbra is szenvedünk. Vettem neki viburcolt meg chamomillat.remélem használni fog valamelyest. Van akinek használ?
Copfi: gratulálok!
Én mondjuk még ilyen hamar nem szeretném a másodikat,de ha becsúszna, akkor azért nem bánnám.
Lili nemigen akar enni mióta jön a foga! Csak a cici kell neki. meg gyümiből egy kicsi.De a főzeléket nem akarja megenni. Nálatok ez hogy van? mindenkinek sztrájkol a fog miatt a babája vagy csak mi nem akarunk enni.Úgy aggódom!

KépKép
dudu_84

Kis pupu: remélem igazad lesz... :roll:

Dudu: Fanninak is vannak nem evős napjai... De ő cicizni se akar akkor. Sőt, mostanában csak reggel és este fogadja el, napközben nem akar egyáltalán szopizni...

Sziszike: egyszerre 4 fog??? Az nem semmi lehetett neki. Nem csodálom hogy nyügi volt.

És ma extra nyügi napunk van. Semmi sem jó neki...

horvviki

húúú, na hol is kezdjem?.... a talis képek láttán én is irigykedem, nagyon jók a képek, biztos tök jó volt!

copfi!

grat! egyébként én és a hugom között is csak 1 év van, és annyira jó, mert mindenhova együtt tudtunk járni, és még pont tudta hordani a kinőtt szerkóimat is... azért tök fura most megint uh-ról hallani, minden jót nektek!

Viki!
mennyit fogsz dolgozni egy nap? 4ó, 6ó v 8ó?

kis pupu!
te mit dolgozol és hány órát egy nap? bocsi h kiváncsiskodok, de én is el akarok majd menni dolgozni, nem tudom mit merjek bevállalni...

márkanyuka!
igen, én is ilyen vagyok, nekem általában annyi idő kell,, hogy bemelegedjek egy társaságba, hogy arra már vége a bulinak :roll:

sziszike!
mi ez a pajzsmirigy-dolog...tudsz róla valamit, mit okozhat?

Ági!
grat a kúszáshoz.. :D valami olyasmit mi is produkálunk, néha hátrafelé indul el a baba,de olyan cuki...
kutyus hogy van? remélem minden okés :wink: Kép
nora80

indul a visszaszámlálás, csajok, szombaton indulunk, hihetetlen, milyen gyorsan megy az idő....hát ez jó közhely, de tényleg így van :roll: :wink: Kép
nora80

Én össze-vissza dolgozom!
Múlt héten dolgoztam hétfőn délután, meg csüt. de. és arra a hétre ennyit!
Most: Ma kb 16 órára érek haza, aztán szerdán jövök és utána még nem tudom!
Igazából össze-vissza tényleg! Attól függ, mikor és hogy van adásom és hogy állok!
Ha hamar kész a tartalmi része, akkor nem nagyon kell bejárnom, a papír munkát ( forgikönyv, meg ilyenek....)itthon is megtudom írni!
Tehát nálam tényleg nagyon változó!

Sziszike: Szeriontem azért mindenkinek fura volt a szituáció, de szerintem elsőre nem is volt rossz!
Legközelebb meg mégoldotabb lesz a társaság!Nem csajok?

Kép
kis pupu

Én össze-vissza dolgozom!
Múlt héten dolgoztam hétfőn délután, meg csüt. de. és arra a hétre ennyit!
Most: Ma kb 16 órára érek haza, aztán szerdán jövök és utána még nem tudom!
Igazából össze-vissza tényleg! Attól függ, mikor és hogy van adásom és hogy állok!
Ha hamar kész a tartalmi része, akkor nem nagyon kell bejárnom, a papír munkát ( forgikönyv, meg ilyenek....)itthon is megtudom írni!
Tehát nálam tényleg nagyon változó!

Sziszike: Szeriontem azért mindenkinek fura volt a szituáció, de szerintem elsőre nem is volt rossz!
Legközelebb meg mégoldotabb lesz a társaság!Nem csajok?

Kép
kis pupu

Csajok, tudna valaki segíteni, hogy az Államkincstárnál (Székesfehérvári) mikor van ügyfélfogadás, hol találom? Mert keresem-keresem, de nincs meg :x . Van egy tel.szám, de persze nem veszik fel, 11 óta :x . Már idegbajt kapok.

Kép
mona76

A találkozó nekem is furcsa volt kicsit, arra számítottam, h mindenki mond valamit magáról... de elsőre nem volt rossz szerintem sem. Én őszintén szólva azt hittem, hogy kevesebben leszünk, de örülök, hogy ez nem igazolódott be.

Ma néztem megint a kisfogakat, alsó kettő elől. Hát, nem tudom, mindkettőnek mintha látszana a hegye, ilyen kis pöttyök vannak az ínyén. Ez már az, ugye? És az áttörés azt jelenti, hogy kint van a teljes hegye? Mikor nyűgösek?

Dudu, én használom a chamomillát, nappal altatások előtt 5 golyó 1 kiskanál vízben feloldva. Éjjelre ugyanez + kúp. Volt, hogy ettől végigaludta az éjszakát, de az utóbbi napokban szükség volt a Nurofenre, sőt múlt éjjel még ezzel is ébredezett elég gyakran. Gondolom, most jön az áttörés és már fáj neki. Próbáld ki, mi használ.

Viki, őszintén szólva picit irigyellek a munkábaállásod miatt....

Köszönjük a dicséreteket!! Nekem is ma már többször össze kellett szednem asztal alól, kályha mellől, stb :)

Nóri, Lucus jól van, kicsit kivolt a szélviharban. Próbáltuk a garázsba behívni, de nem jött be. Gondolom, még emlékszik, hogy oda zártuk be, amikor elmentetek. Szerencsés érkezést és jó találkozásokat Nektek!!!

Sziszike, nekem is volt pajzsmirigyproblémám gyerekkoromban, tablettát kellett szedni rá. Nálunk jódszegény a víz, azért nőtt meg. Azóta nem volt vele gond. Javulást neked!! Hangának gratuláció a foghoz!

Dincuska és Csokinyufff, édesek a Lányaitok együtt!! Biztos jó volt nekik, meg nektek is a ráadás :)

Na, ebédelek, Eszter már túl van rajta, nekem meg kopog a szemem az éhségtől.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Copfi!
Gratulálok a kis pocaklakódhoz! Furcsa lehet ilyen hamar újra átélni a babavárás minden örömét, izgalmát. Nekem nincs ilyen tapasztalatom, mert a gyerekek közt 5,5 ill. 3 év van. Az viszont biztos, hogy ez az utolsó volt a legnehezebb terhességem és engem most minden szempontból megviselne egy újabb. Már csak azért is, mert egyáltalán nem tervezünk több babát. :wink:
A nagyfiú nagyon édi!

Huni!
Tudom, milyen nehéz szívvel viszi el az ember a nagyobb gyerkőcöt az oviba, miután megszokta, hogy a nap 24 óráját együtt töltik. Balázsom tavaly októberben kezdte, és bár csak fél napos (fél 9-kor viszem, fél 12-kor hozom), így is hiányzik. Ő nagyon anyás és pár hete jutottunk el odáig, hogy már nincs délelőtt egy kis sírdogálás sem.

Sziszike!
Sajnállak nagyon, még jó, hogy időben észrevettétek és nyúzott a család, hogy menj el orvoshoz. Én is nehezen szánom rá magam ilyesmire.
Tali: Szerintem először mindig kínos, amikor "ismeretlen ismerősök" találkoznak, az ember hirtelen azt se tudja ki kicsoda, honnan jött...Aztán gondolom oldódott a hangulat. Nekem már az is gondot okozott, hogy a képekről beazonosítsam ki kicsoda. Egyedül Dincuskát ismertem meg rögtön, olyan aranyos mosolygós pofija van.
:lol:
Dobok egy képet a csajszikánkról:
Kép
bee73

Mona
8000 Székesfehérvár, Petőfi S. u. 5.
H, K, Cs: 8-12, Sz: 8-15,30
06-22-534-637, 06-22-312-515

mikegirl

1 pill, lehet ez nem lesz jó....

mikegirl

Márkanyuka, Sziszke, Dudu, Nóri, Bee,
Nektek is köszönöm a gratulációt :)

Bee, Leila gyönyörű kiscsaj.
Nagy örömmel nézegettem mindig a felrakott babás képeket. Olyan gyönyörűek mind!!!

A találkozó miatt nagyon nagyon irigykedem. Ha hamarabb tudlak olvasni Benneteket, én is nagyon szívesen elmentem volna. Remélem, lesz máskor is és azon már én is ott lehetek. :)

Jaj, hagy büszkélkedjek egy kicsit: már éppen írni akartam, hogy Banditámnak esze ágában sincs még felülni, erre az előbb fogta magát és felült egy pillanatra. Utána eldőlt, mint egy zsák, de nagyon tetszett neki, mert azóta többször is megpróbálta. Olyan jók ezek a pillanatok!!! :)

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

mikegirl, köszönöm, egy angyal vagy :wink:

Kép
mona76

[quote="mikegirl"]
írta:
mikegirlMondtam már, hogy két fogunk van?

Kettőtöknek összesen? :twisted:

Ma csak ilyen hülye humor tellik tőlem.... reggelre Gergő lett lázas. Encsinek meg egy hülye nagy herpesz jött a szájára. Talán jobb is, ahogy nem értünk oda időre a babatalira. :cry:
Kép

A betegeskedőknek jobbulást, azt hiszem most egy időre log off.... a betegeskedő porontyaimnak nagy szükségük van anyára... szóval lányok, jelentkezem, ha rendeződtünk. Addig is puszi Nektek és a csodaszép babáitoknak!
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mona
Fel tudtad végül hívni őket? Nem vagyok bizti benne, hogy ezek a fogadóidők jók....
Nézd ezt meg légyszi:
http://www.allamkincstar.gov.hu/file/ki ... 080222.xls
Nem is látom, hogy a családtámogatási irodának lenne Székesfehérváron ügyfélszolgálata :shock:

mikegirl

hELLO!

Rákszűrésre visszamentetek? Nekem pont 1 éve volt! Igaz 3 évenként mondják, de szerintem nem árt évenként, nem?

Sziszike: Jó, hogy időben észrevették!

küldjön vki egy doboz nyugtatót! 3 gyerekkel egyedül egész héten és már ma kikészítettek! :evil:

mamiblue

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?