Póki, én így is alig eszek valamit, már nem tudom hogyan vigyázhatnék ennél jobban...
A kaki gondok megoldódni látszanak mióta iszom a Mecsek baby teát olyanokat produkál a fiam, hogy öröm nézni és talán a hasfájása is csökkent. Tegnap kifejezetten ANGYAL volt, délután 5 órától este 10-ig aludt, így tudtunk főzni több félét, sütni és fát állítani meg díszíteni. Nem is reméltem, hogy ilyen nyugodt szentesténk lesz, úgy rohantunk a konyhában, hogy 8-ra kész legyünk, mert általában addig szokott tartani a délutáni szundi. Biztos ez volt az ő karácsonyi ajándéka nekünk.
10-kor szopi, fényképezés, kis sírás-rívás, újra cici aztán éjfélkor le tudtuk tenni aludni.
Azt hittük meglesz a böjtje az esti nagy nyuginak, de szerencsére nem volt több órás hasfájós ordítás. Fél 4-kor kelt aztán, na akkor már nehezebb volt letenni, mert nem akart visszaaludni. Elkezdett csuklani, aztán sírni, újra cici végül 6 körül pihent el és nyomta délelőtt fél 10-ig a szunyát. Délig maceráltuk őt a nagyágyban -imádom amikor nézelődik- megkajált és most alszik.
Tegnap kicsit megijedtünk mert a sok alvás után olyan csipás volt a kis szeme, hogy alig bírta kinyitni.
Kamillával áttörölgettük, azóta jobb. Ami viszont idegesít, hogy mostanában úgy eszik, hogy az orrából is tej folyik.
Pedig nem ömlik a szájába és magasabban is van az orra, nem értem hogy mehet oda??? Drágám nem zavartatja magát, csak mikor fölvettem büfizni akkor láttam, hogy az egész arca, orra alatt tejes.
Nem tudom mit csinál, nem nyeli le? Elvenni nem lehet tőle, mert utána tátog, de így már nem merem visszatenni cicire.
Azóta minden szopinál tapizom az orra alatt, nem-e ott folyik már?