Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük a dicséreteket!!!
Szöszke!
Tőlem csak akkor kérdezik, h kisfiú vagy kislány, amikor még nem látják (babakocsiban elrejtve). De talán egyszer volt hasonló helyzet nálunk is még Londonban.
A szoptatás alatti hízással sztem nagyon sokan vannak így. Nekem is 2 hét alatt lement 10kg, aztán visszajött 3-4kg. És most lement 3kg.
Én még cumisüvegből adom a vizet, de nem akarom, h így maradjon, semmiképp. Van már csőrös poharunk.
Linh!
Oké, de majd szólj, ha segíthetek.
Tücsök!
Ügyes Áron! A képet várjuk!
LKata!
A kenguruk általában 9kg-ig jók. Aranyosak a képek!
Nekem is pont ilyen szintim volt.
Marek!
Örülök, h minden oké. Anyós grrrr!
Fűben hempergés.
:D Én sem tudom, kötözős mt-t hogy lehet levenni ágy nélkül.
Talán youtube…
Műfogsor..
:D Lehet nekem sem árt elkezdeni gyűjteni rá.
Én is szeretem a hozzászólásaidat…
Tökjók az úszós képek!
Kilók: Végre vett apukám elemet a mérlegbe, és kiderült, h 3kg-t fogytam mióta hazajöttünk, bő 3hét alatt.(még 11kg van hátra). Nem nagy pukk, de bíztató, h megmozdult vm.
Nem tettem érte semmit, talán annyi, h néha olyan sokáig alszunk, h már nincs értelme reggelizni, és ha túl fáradt vagyok, akkor már nem állok neki vacsorázni sem, és éhesen fekszem le.
Ildi!
Itt nem mennék bele, de adok egy linket:
www.dreadslukk.hu. Itt a felső bal oldali görgetőben klikk a rastafari-ra, ha érdekel. A vallás neve egyébként rastafari(ani)zmus, de nem olyan meghatározott vallás, mint a többi, inkább egy kultúra vallási alapokkal. Nincs rendszer, egyház, templom, szertartás, papok, csak a szellemiség. Nem kell hinni semmilyen istenben, mi sem hiszünk, mindenki annyit sajátít el belőle, amennyit akar és tud.
Norbinak hiányzik Lilla szerintem, de konkrétan nem beszéltünk erről, majdnem minden nap beszélünk, és kérdez róla. Jön májusban egy hétre, júniusban lehet mi kimegyünk, júliusban megint jön a campre, szeptemberben meg elvileg már menni kéne vissza.
Nyugi, tuti nem lehet baj, h evett Lotti 3 napig rendes répát. Elvégre te is azt etted évekig. Én is a biot pártolom persze, de bajt nem okoz sztem.
Nagyon tündér Lottika!
Adri!
Örülök, h már jobb a helyzet! Kor latolgatás grrrrr
Egyébkét tuti, h rólam is azt hiszik, h max 18 vagyok.
Lilla fagyitejet kapott, de ő csak 6-7 körül kel.
Kutyás-macskás story…
:D:D
Veronika!
Jó, h vége a szemcseppentésnek! És örülük, h jól sikerült a Balcsi! Milyen az új védőnő?
Emmalena!
Úúú, sajnálom a fogzást. A gélt próbáltad már?
Timi!
Gratula az alma evéshez!
Bettyna!
Lilla néha eszegeti a hajamat (nem csak mt-ben), óhatatlan.
De nem ízlik neki, mindig fintorog, gondolom kicsit szúrós.
Nagyon édesek a képek, nagyon ügyi, h már így ül!
Nymalac!
Bori tök ügyes, h már ilyeneket csinál, nagyon édes lehet! Gyere gyakrabban!!!
Peva!
A te anyósod sem semmi…
Macianyu!
Aztaaaaa, az első topikkistesó! Szurkolok! Ha minden a régi terveim szerint alakul, akkor Lillának is hamarosan készülne a tesója, persze ez most így tárgytalan.
El is gondolkodtam rajta pár nappal ezelőtt, h bevállalnám pár hónap múlva a következő gyártását.
Na kinyúlok, holnap folyt köv az uccsó oldallal….