Új privát üzeneted érkezett!

Veronika :D Hogy legyen!!! Egyébként a védőnő havonta jön házhoz.

macianyu

Macianyu,
nem lesz túl korai? Bár végülis a dokim azt mondta, hogy 6 hónapot javasolt pihenni a két terhesség között, és az végülis megvan!

Akkor megy a drukk! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Macianyu!

Hajrá, hajrá!!!!!!!!!
Nekem mindkét első tesztcsíkom igen halovány volt.Most az első tesztcsík a böliben őrjöng, a kisebbik tesztcsík szunyál az ágyában:-))))))))))))) én drukkolok!
emmalena

Sziasztok!

Marek - Köszi, már nézem is.

Peva - Csak azért szeretném, ha csőrösből is tudna inni, mert olyna erő van benne, hogy magára önti a rendes pohárból a cuccot, meg ha megyünk valahova, pl. állatkert, csak könnyebb abból itatni, mint rendes pohárral bénázni, öntögetni stb. Játszani nem hagyom vele. Csak akkor árt a fogainak, ha gyümié van benne és azzal játszik. Köszi a bőrgyogyis infókat! Mi telefonos segélyszolgálat voltunk a hétvégén unokatesóméknak - 1 hetes a baby. :wink:
Éjszakáink nem változtak. Egy napig tartott a csoda. 1 ébredés 1-2 óra között és 1 5-6 között.

Ny.malac - Köszi a bókot, mi is csípjük Bori csajszit. :lol: Szabi üzeni, hogy részünkről bármikor, de jó lenne, ha több állat is lenne. :lol: Piknik a Ligetben? Bár a hétre esős időt mondanak. Hátha jönnének Peváék is. Aztán, ha úgy van bemegyünk az állatkertbe is.
Bori és a kukucs - Szabi is csinál ilyet. Játszószőnyeg, pelenka, apa hátizsákja ...bármit képes magárahúzni. Néha megvárja, hogy mi húzzuk le róla, de legtöbbször leveszi egyedül.
Állatkertes képeket az albumba tegyem vagy küldjem neked?

L.Kata - http://www.photofunia.com

Macianyu - Mennek a drukkok!
Ébredés van.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Macianyu!!!
Éniséniénis!!! És persze rengeteg drukk!!!!!!!!

Nekem még nem jött meg, tehát csak akkor venném észre, ha már nőne a hasam. (ami az én esetemben elég gyorsan megtörténik... :lol: )

marek

Bettyna: mi megyünk ebédelni valahova, utána elmegyünk a csajokkal az állatkertbe... :D Sokáig oviztunk, lemaradtrunk a bölcsiről ;)

Képeket elküldöd nekem e-mailben? Köszi köszi!

És árúld el lécci, hogy hogyan csináltad a vicces fotókat? :)

Piknik nagyon jó ötlet! Sok sok pokróccal ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Macianyu....júúúj, de izgi! Te lennél az első újra babás itt köztünk! :D
Drukkolok én is! :D
Nem aggódsz hogy a kicsi mellett hogy fogsz pihizni pocakosan?
Na, de nem ijesztgetlek, biztos megoldod.
Mi is kis korkülömbséget szeretnénk, de azért 2 évet várunk.

Veronika...te énekeltél?Jéééé! És milyen stílust? :shock: :D
Mesélj! :D

Lassan mennem kell, elöbb főztem almaszószt Norbinak(most fog enni) és már párolódik a salátafőzelék is neki
ami az ebéd lesz, most raktam hozzá pár karika répát is! szereti nagyon! :lol:
Hétvégén már napi 3x evett pépeset. Nagyon rámozdult! :shock: :D
Jobban örül neki mint a tápszernek!

Kép
Kép
lovaszkata

Kata!

De jó neked, Norbi milyen ügyi.Emma semmit nem fogad el kanállal.Ez a fosás már olyan idegesítő, hogy beszéltem a dokival.Azt javasolta, turmixoljak banánt a tápszerébe, az megfogja a hasát.Szerintetek?Úgy kiszúrta, hogy ez nem a szokásos íz, mint a sicc.az első korty után.Pedig nem tettem bele sokat.(percek óta négykézláb hintázik):-)
Muszáj voltam bekeményíteni, nem adtam mást.Gondoltam ha éhes lesz, megeszi.3szor visszautasította, negyedszerre elfogadta.Majd délután is ezt kapja, remélem éjjel nem lesz már hasmenése.Állítólag ez simán belefér egy aktív fogzási időszakba.A lányokra jellemző.Ábinál nem is volt ilyen.
emmalena

Emmaléna, körte+banán tuti hasfogó. :) Nálunk egy napig nem volt kaki tőle. 15 ml banán, 15 ml körte (egy 3 cl-es pohárban kevergettem össze 2-3 hete).

Macianyu, nagyon irigy vagyok a tesztcsíkra!!! :D Bár mi még nem sokat tettünk érte, hogy legyen. :oops:

Kép
szöszke

Emmaléna, ja és finom körte-banán illatú lett a kaki. :)

Kép
szöszke

szöszke!

Köszi a tippet, nekem is ezek voltak a favorit probálkozásaim, csak a kiscsaj meghiúsít mindent.nem hajlandó az új ízeket elfogadni.azt hiszem kicsit muszáj lesz erőltetnem.Még a répa is hasfogó, azt sem ette meg...:-(
emmalena

Hali, nem tudom ki kérdezte múltkor, talán Peva???? Hogy mivel melegítünk ételt útközben...

Ezzel:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=etetes&submenu=sterilizalo-etelmelegito&category=etelmelegito&empty=1&productid=209176&pageno=1&whid=25

És próbálom megtalálni a kütyüt is, amit a kekszhez vettem... De nem találom :S A neve meg nem jut eszembe...

A kanalaknál, tányéroknál volt, egy ilyen háló izé, amibe beleteszed a kekszet pl, és egy zöld szorítógyűrű meg egy felér fogó rész, amire szorítom a hálót... És ezt adom a gyereknek oda...

Jól leírtam, mi? :oops:

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

HT: Bori is szereti amit neki főzök... Illetve készítek, mert lábast nem használok hozzá :) Végre használhatom a bébiétel csináló gépemet... Lili utálta amit én készítettem neki :(

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Érdekel valakit babalánc? Lesz megint egy rendelés... lesz kedvezmény megint, ha érdekel, írj PÜ-t ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Csajok, olyan nyomi vagyok, a múltkor valaki pont kérdezte és kapott is választ, csak figyelmetlen voltam... van új meggyem, most magozott, de héjas és fagyasztott. Hogy szedjem le a héját???

Majd jövök, csak ma megint hajnali 3-tól randalírozott a kiscsaj egészen 6-ig, ebben volt egy kajálás is, hasalás, duma, sírás, ringatás kézben... áááááá, totál fáradt vagyok... mennem is kell tovább, mert már dumál nagyon a habitapin, ez már az unalom jele nála :roll:

Macianyu - GRATULÁLOK, HA MÁR SZABAD ÍGY ELŐRE!!!!!!
Azért majd írj, hogy mi van. Nem semmi, hogy már bevállaljátok, én tuti nem merném, bár nem is akarom még, nem készültem fel még egy pocakos időszakra most :shock:

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

Megint eltűntem egy pár napra.
Sajnos Zolika nagyon beteg volt, 39,8 fok volt a láza, de szerencsére már jól van.

Macianyu
Én is nagyon drukkolok nektek!!!!
Nálunk kicsivel nagyobb volt Lorena, amikor terhes lettem az ikrekkel, és nem nagyon tudtam pihenni mellette, de még túl is hordtam az ikreket 10 nappal, úgyhogy szerintem még edzettebb lettem az egész napos babázástól, ezért bírtam ilyen jól.

Tegnap Esztergomba voltunk fürdőzni, utána meg Visegrádon bobozni, nagyon élvezték a gyerekek. Áron most először pancsizott medencében, de nagyon élvezte:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Képzeljétek, Áron három napja cumizik, eddig hiába nyomkodtam a szájába, mindig kiköpte, de most ráérzett és azóta annyival nyugodtabb baba lett!!! :lol: :lol:

Szombat óta meg egész nap azt kiabálja: "dá-dá-dá" és nagyon tetszik neki. Tegnap a fürdőben is csapkodta a kezével a vizet és csak kiabálta.

Bocsi, hogy csak magunkról írok, de nem nagyon tudok visszaolvasni, így reagálni sem.
Megkezdődött itthon az építkezés, csinálják a tetőteret.

A képeket azért megnéztem, nagyon gyönyörű minden baba!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Ny.malac - Milyenek voltak az ovik? Azt a hálós nyavaját már láttam én is tornán az egyik csajszinál. Okos dolog.
Vicces képek: http://www.photofunia.com

Éva - Nagyon klasszak a képek! Tök jó lehetett a kiruccanás!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Ja, még a fürdőruha dilemmát akartam. Ildi, köszi, megnéztem a katalógust. Szóval a Dechatlonban voltunk Dunakeszin, de ami tetszett volna abból nem volt méret. Eddig is utáltam ilyesmit vásárolni, mert sose voltam egy bomba nő, most meg!!!!! MÉg jobban elkenődtem, hgoy még a 46-os is rövid volt. Úgy leszorította a melleimet, hogy alig kaptam benne levegőt. ÉS akkor azt már nem rsézletezném, hogy a pánt mennyire vágott bele a vállmab és hol, mennyire fodrozódtak a hurkáim. :? :oops:
A kismami fürdőrucim olyan tankinis, lehet, hogy az marad. Ilyen, csak nem volt ilyen drága: http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=kismamaknak&submenu=sportruhazat&category=kismamafurdoruha&empty=1&productid=156493&pageno=1&whid=32

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna

Köszi, aranyos vagy, tényleg jól sikerült a kiruccanás.

Együtt érzek veled, én is végig egy kismama felsőben voltam, csak akkor kaptam le magamról, amikor bementem a vízbe.
Én a tescoban láttam nagyon klassz egyrészes fürdőruhákat, igaz a méreteket nem is néztem még, 4-5000Ft-ért már elég szépeket lehet kapni, ott még nem nézted?
Májusban megyünk Zalaegerszegre egy pár napra fürdeni, addigra már nekem sem ártana egy egyrészes fürdőruha.

Kép

Kép
éva75

De nem csak én voltam ilyen duci, Áronra is alig ment rá a fürdőgatyája, pedig az volt rá írva, hogy 9 hónapos kortól... :lol:

Kép

Kép
éva75

Na, közben megoldottam a meggyet, csak megmostam víz alatt és lejött a héj simán, úgyhogy ma meggypép lesz banánnal :lol:

Viszont sikerélményem volt, tegnap és ma is evett főzeléket, amit én csináltam, csak ml-ben tudom, mert AVENT pohárban volt, de kb. 50-60 ml-ig volt és megettem az egészet :shock: Mindezt szopi után kb. 20-30 perccel, juhéééé! Szeretném, ha nem csak a bolti bébiételt enné!!! Kissé drága mulatság lenne! :?

Éva - de édes képeket hoztál, tök jó, hogy Zolika meggyógyult és újra jelentkeztél!!! Akkor feltöltődtetek egy kicsit? Áron továbbra is gyönyörű kisbaba, szép kis hurkás :lol:

Nyugtonmalac - nagyon jó ez a biztonság etető!!! Miket találsz te? :lol: Milyen babakekszet adsz Borinak? Én a Hippnek egy biogabonából készült kekszét adom, tegnap almával, előtte őszibarival és nagyon-nagyon ízlett neki, megevett egy egész almát 2 db keksszel, bár én a kekszet is reszeltem az üvegreszelőn, biztos ami biztos :lol:

Kaki - nálunk ma már 3 volt!!! :shock: Amúgy a HT után ez a normális? Vagy napi hány db kaki a természetes? Vagy mindegy? Mert amíg csak anyatejes, addig akár 4-5 napig se baj ha nincs kaki, de most?

Amúgy Bettyna, nálunk is kertész Lotti, befüvesítette a pelenkát a múltkor is!!! Tök úgy néz ki, mintha lerakott volna egy csomó friss gyeptéglát :wink:

Múltkor meg feketés volt a kaki, talán azért, mert a banántól bentragadt neki 2 napra minden kaki. Viszont imádja a banánt és egy egészet megeszik!!!

Amúgy ki hányszor ad a babának már kaját a szopin/tápon kívül???

Mert nálunk de. van az új íz, új dolog kóstolása, de az ugye nem sok, majd ebéd utáni szopi után van főzelék (ált. krumpli-alma-répa és ezek varriálása, egyelőre ennyi) és du. a szopi után gyümi, alma vagy őszi és keksz vagy ma pl. meggypép banánnal. Ez okés? Márhogy már 3X is kap plussz kaját vagy elsietem??? :shock:

Emmalena - kitartást a hasmenéshez!!! És persze a fogzáshoz!

Na megint mennem kell, ébredezés van...

Kép

Kép
nusildi

Kincs - Nagyon boldog SZÜLINAPOT!!!

Kép

Mi van veletek, Marcibaba hogy van, mi van az alvással???

Kép

Kép
nusildi

Éva...örülök hogy Zolika jobban van. Mi volt? Megfázott?
Nagyon édes Áron baba! :D
Tényleg mondja hogy dá-dá-dá? :shock: De ügyi!
Norbi szókincse nem fejlődött már egy hónapja! :( Pedig Áronnal egy idős.
Csak brüüümmmmög és berreg...most ez a menő. :wink:

Ildi
Ht-s kaki...hát norbika sokszor 3x is kakil a Ht óta, régebben (A tápszertől) nem tudott csak
napi 1x vagy 2 naponta 1x :?
Lottika egy almát 2 db kekszet benyom? Ez igen! szépen haladtok! :D Ügyes ez a csajszi!
Már írtam, pont ma, mi hétvégén már 3x ettünk pépeset. Ma is reggel 2-es tápszer, délelött almaszósz volt,
ebédre salátafőzelék+60ml tápszer.
Uzsit most fogja enni, sütőtököt paszíroztam át neki, aztán este a szép álmokat tápszert kapja. :wink:

kincs...Boldog szülinapot! :D

Kép
Kép
lovaszkata

Jaj, Emmalena...neked akartam írni hogy a kötével vigyázz azért mert néha görcsöltet.
Még én sem adtam Norbinak eddig, pedig mi 4 hós kortól gyümölcsözünk.Most fogom bevezetni.
Széklet megfogásra a legjobb a fött sárgrépa! :D Tuti!És könnyen emészthető.

Kép
Kép
lovaszkata

Ja, és még annyit hogy visszaállt a napirendünk! :D
Újra reggel 6-7 -ig alszik Norbika. Lehet hogy közrejátszik az is hogy 3x eszik pépeset, lehet éhes volt?

Végül még a fagyasztott meggyről: mi is olyat eszünk, ha kienged, könnyedén le lehet húzni a héját.
Kicsit pepecselős, de 5-6 szemnél nem nagy ügy. :wink:

Kép
Kép
lovaszkata

Ildi

Köszi, aranyos vagy!!!
Nagyon ügyes Lottika, hogy ilyen jól eszik már!! Szerintem nem sok a napi 3x kaja, igaz mi még csak 2x eszünk, de mi fiatalabbak vagyunk nálatok majdnem egy hónappal.

LKata
Neked is köszönöm a dicséretet!!
Nem tudjuk mi baja volt, mert nem volt piros a torka, nem volt taknyos, semmi baja sem volt, csak napokig nagyon magas volt a láza, az orvos szerint valami vírus, de szerencsére a többiek nem kapták el.
Jó nektek, hogy ilyen szépen alszik Norbika. Nem lehet, hogy a foga miatt nem aludt korábban, mert most már ugye kibújtak neki?
Nálunk sajnos még min. 2x-i kelés van éjjel, remélem, ha kijön a foga lecsökken legalább csak egyre.

Majd holnap levideózom Áront, ahogy dá-dá-dá-zik, csak le van merülve a fényképezőben az elem.

Éva

Kép

Kép
éva75

Bettyna: ilyen fürdőrucim van nekem is... más színben... Nem tom mennyi volt ;)

Ildi: HIPP kekszet kap Bori is;)

Kincs: Nagyon boldog szülinapot!

És egy két infó: 1 fog teteje teljesen kint van... a másik csak látszik érződik. Bori ma rendesen elkezdet mászni előre 4kézláb kézzel és lábbal lépkedve rövid távon, ha valami kell neki... és kúszni is elkezdet, ezt a kettőt egyszerre alkalmazza... :D

Ezen kívűl cuppanós buszikat dobál :) Rengeteget :D

Imádom ;)

Jó8!

Cuppanós puszik nektek is!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a dicséreteket!!!

Szöszke!
Tőlem csak akkor kérdezik, h kisfiú vagy kislány, amikor még nem látják (babakocsiban elrejtve). De talán egyszer volt hasonló helyzet nálunk is még Londonban.
A szoptatás alatti hízással sztem nagyon sokan vannak így. Nekem is 2 hét alatt lement 10kg, aztán visszajött 3-4kg. És most lement 3kg.
Én még cumisüvegből adom a vizet, de nem akarom, h így maradjon, semmiképp. Van már csőrös poharunk.

Linh!
Oké, de majd szólj, ha segíthetek.

Tücsök!
Ügyes Áron! A képet várjuk! :)

LKata!
A kenguruk általában 9kg-ig jók. Aranyosak a képek! :) Nekem is pont ilyen szintim volt. :D

Marek!
Örülök, h minden oké. Anyós grrrr!
Fűben hempergés. :D:D Én sem tudom, kötözős mt-t hogy lehet levenni ágy nélkül. :? Talán youtube…
Műfogsor.. :D:D Lehet nekem sem árt elkezdeni gyűjteni rá.
Én is szeretem a hozzászólásaidat… :) Tökjók az úszós képek!

Kilók: Végre vett apukám elemet a mérlegbe, és kiderült, h 3kg-t fogytam mióta hazajöttünk, bő 3hét alatt.(még 11kg van hátra). Nem nagy pukk, de bíztató, h megmozdult vm. :) Nem tettem érte semmit, talán annyi, h néha olyan sokáig alszunk, h már nincs értelme reggelizni, és ha túl fáradt vagyok, akkor már nem állok neki vacsorázni sem, és éhesen fekszem le.

Ildi!
Itt nem mennék bele, de adok egy linket: www.dreadslukk.hu. Itt a felső bal oldali görgetőben klikk a rastafari-ra, ha érdekel. A vallás neve egyébként rastafari(ani)zmus, de nem olyan meghatározott vallás, mint a többi, inkább egy kultúra vallási alapokkal. Nincs rendszer, egyház, templom, szertartás, papok, csak a szellemiség. Nem kell hinni semmilyen istenben, mi sem hiszünk, mindenki annyit sajátít el belőle, amennyit akar és tud.
Norbinak hiányzik Lilla szerintem, de konkrétan nem beszéltünk erről, majdnem minden nap beszélünk, és kérdez róla. Jön májusban egy hétre, júniusban lehet mi kimegyünk, júliusban megint jön a campre, szeptemberben meg elvileg már menni kéne vissza.
Nyugi, tuti nem lehet baj, h evett Lotti 3 napig rendes répát. Elvégre te is azt etted évekig. Én is a biot pártolom persze, de bajt nem okoz sztem.
Nagyon tündér Lottika! :)

Adri!
Örülök, h már jobb a helyzet! Kor latolgatás grrrrr :( Egyébkét tuti, h rólam is azt hiszik, h max 18 vagyok. :?
Lilla fagyitejet kapott, de ő csak 6-7 körül kel.
Kutyás-macskás story… :D:D:D

Veronika!
Jó, h vége a szemcseppentésnek! És örülük, h jól sikerült a Balcsi! Milyen az új védőnő?

Emmalena!
Úúú, sajnálom a fogzást. A gélt próbáltad már?

Timi!
Gratula az alma evéshez!

Bettyna!
Lilla néha eszegeti a hajamat (nem csak mt-ben), óhatatlan. :? De nem ízlik neki, mindig fintorog, gondolom kicsit szúrós. :D
Nagyon édesek a képek, nagyon ügyi, h már így ül!

Nymalac!
Bori tök ügyes, h már ilyeneket csinál, nagyon édes lehet! Gyere gyakrabban!!!

Peva!
A te anyósod sem semmi… :?

Macianyu!
Aztaaaaa, az első topikkistesó! Szurkolok! Ha minden a régi terveim szerint alakul, akkor Lillának is hamarosan készülne a tesója, persze ez most így tárgytalan. :? El is gondolkodtam rajta pár nappal ezelőtt, h bevállalnám pár hónap múlva a következő gyártását. :)

Na kinyúlok, holnap folyt köv az uccsó oldallal….

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Csak életjel.......Nekem ez a hét az érzelmi ingadozások hete.... tegnap a bölcsiben megkaptam Ábeltől az első, sk. készített anyáknapi ajándékát. Bőgtem persze..... (kartonból kivágott félszív, benne a tenyérlenyomata, idézet... a vezető behívott minden anyukát egy kis megbeszélésre az irodába, addig a gyerekekkel egy másik pedagógus megcsinálta a meglepinket)

Zengőanyú! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyon szorítok, h legyen meg a szíved vágya!!!!! :lol: :lol:

Konsti végre kezd enni, a brokkoli, főzőtök is lecsúszott krumplival.
A körtét sajtreszelőn reszelem le neki, nem turmixolom. Általában kétszer kap gyümit egyszer főzeléket , 5-6 szopi (10-20 percesek) is a nap része, na meg a nappali alvás kizárólag babakocsiban. Ott 2-3 órát is alszik, máshol nem hajlandó.
7 hónapos adatok szerdán.

ölelés minden topicbabának és szüleiknek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Megint eltüntem de olvastam!

Zsuzsu!Jaj de édes Ábel és persze Te,hogy így meghatodtál!Minden nap megy Ábel bölcsibe?

Macianyu!Drukk+++++++++Hú ti aztán beválalosak vagytok!De legalább nem esel ki a ritmusból :lol: :lol: Ilyenkor engem is elkap a akkarok még egy gyereket érzés de győz az eszem :oops:

Sensi!Gratulálok a fogyáshoz!Apátok mikor jön haza?Lilus,hogy alszik éjszaka?

Emmaléna!Nálunk detto ez volt Zsófi 20fogat kinövesztett észre sem vettem Zsebi 2vel úgy kinlodott.Melmütétednek így sem olcsó az ára de barátságosabb mindt a 850 :shock:

Nyugtonmalac!Gratulálok a foghoz!!!

Sz Betty!Fürdöruha ne is mond.Nekem ami tetszene és viszonylag nem látszikanak a hurkák majdnem 20ezert forint én annyit nem gondoltam egy fürdöruhára :cry:

Évi!Nagyon aranyosak a képek!

Marek!Nagyon jók a képek!És én is birom a hozászolásaidat!

Zsombor mászik gyönyörüen négy kézláb!
Annyira helyes ahogy meglát valamit és iszkiri gyorsan érte.Most nagyon izgatja a vezeték a porszívó a távírányító babakocsi kerék :lol: [/b]

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Bori megéhezett éjjel. Én meg hiába magyaráztam neki, hogy álmos vagyok, hajthatatlan volt. Pedig már egy ideje elég volt a cumi. Most is próbálkoztam, három cumit találtam a kiságyban, mindet megpróbáltam betömni a szájába, de nem kérte. A végén már azon gondolkodtam, hogy egyszerre kéne a három, hátha... :roll: :lol:

Mindegy...túlélem! Főleg, hogy nekem is olyan terveim vannak, mint Macianyunak, csak mi még nem állunk úgy a megvalósítással. Most edzem magam arra az időszakra, amikor még ennyit se fogok aludni. :lol:
Jelenleg épp az foglalkoztat, hogy mi lesz a szopival, ha esetleg sikerülne teherbe esni. Mert én nem akarom abbahagyni a szoptatást... :roll: Pedig lehet, hogy muszáj lesz... De akkor inkább megvárnám a szopi végét... :roll: Csak mi van, ha Bori úgy dönt, hogy még a második szülinapján is szopizni akar? :roll: :?

Képzeljétek, tegnap indultam volna dolgozni, már itt volt a bébiszitter, amikor kopogtak...jött a védőnő... :shock: Mivel nem fáradtam be Bori hat hós korában, ezért ő kifáradt. Mondtam, hogy jó, van öt percem, de utána megyek dolgozni... Ne tudjátok meg az arcát... :lol: :lol: Úgy csinált, mintha ilyet még sose hallott volna. Pedig nem hiszem, hogy ez akkora bűn. Heti két délután... És Bori imádja a bébiszittert... Nem hiszem, hogy nagy lelki törés neki, legalábbis nem látszik sérültnek a gyerek... :roll:

Nyugtonmalac
A te Borid nagyon ügyes!!! De hogy van időd ennyi dologra munka mellett? :roll: Ha van egy kis felesleges energiád, akkor szívesen fogadom. Mert a takarításra már sose marad... :lol:

Sensi
Tényleg össze kéne valamikor futni...nem? Ti nem jártok be Szegedre Lillával? Akkor Zsuzsut is rávennénk egy találkozóra. Zsuzsu! Mit szólsz?

Kata
Veletek meg egyszer Kecskeméten? Mondjuk úszás után a főtéren? Esetleg?

Úgy csinálnék nálunk egy baba-mama klubbot...csak hogy ismerkedjek anyukákkal, meg persze, hogy a rengeteg időmet eltöltsem valahogy.. :lol: Persze ahhoz valami programok is kellenének, meg hely. Most ezen agyalok... Ha vannak ötletek, szívesen látom őket...

Éva
Végre visszatértél! A gyerkőceid annyira szépek a képen!
Ezentúl kicsit sűrűbben jössz?

Ildi
Én eddig csak egyszer adtam más kaját Borinak. Mindig 11 körül. Mondjuk ez eddig elhanyagolható mennyiség volt. Most a héten viszont már adok fürdés előtt is, hátha nem ébredne éjjel. Persze így is ébred... :lol: Én még mindig a rizspépet próbálom vele megszerettetni több-kevesebb sikerrel. Valamennyi lemegy belőle, de nem sok. Pedig azt hittem, hogy milyen egyszerű lesz ez a HT. :roll:

Nálunk mióta hozzátáplálok csak naponta, vagy két-három naponta van kaki. Előtte volt napi öt-hat... :roll: Adnék neki szilvát, hogy kicsit megkönnyítsem a dolgokat, de mindegyikben cukor van. A héten kezdjük a répát, de az is fog, úgyhogy lehet, hogy rögtön rakok bele hashajtót is... :lol: :lol: :lol:

Megyek, mert nem haladok semmivel. Van egy halom vasalnivalóm, meg takarítani sem ártana. Meg a legfontosabb... még nem reggeliztem... :lol:

marek

Jó reggelt!

Norbika ma 6-ig aludt. Jó lenne letenni 9 körül mert 11-re gyógytornára megyünk és nehogy nyűgös legyen. :?

Sensi...ügyes vagy :D

NyugtonMalac, Kata....Aztiii! Gratulálok a mászós babócákhoz! :shock: :D
Nagyon ügyesek!
Majd mutassatok videot, ha sikerül elkapni. :D kiváncsi vagyok!

Norbika is négykézláb állt már többször, de a mászástól messze van még.
Viszont kúszik! :D

Fürdőruha...hát az nem jön rám egy se, bikinire meg rá se nézek.
Már 68kg-osan is szégyeltem a hasam, vastag combom
...hát még most! :oops: :(
Mi ha megyünk nyaralni az csak egy hétvége lenne, az is majd augusztusban, addig még hátha fogyok! :wink:
Ennek reményében ma megyek spinningre este,
most szeretnék 68kg lenni! :roll:

Marek...ne foglalkozz a védőnővel, heti 2 munka nem bűn. Főleg ha Borit nem viseli meg és szereti a bébiszittert.
Én májusra vállaltam egy kis bedolgozást, 2 lagziba is fogok sütni.
Majd anyósom és anyukám lesznek Norbikával felválltva.
Te is tervezed már a kistesót? ...Jaj, mindjárt én is kedvet kapok :oops: :D
Pedig nekem elég nehéz terhességem volt, de már kezdek irigykedni Macianyura. :D

Húúú, mennem kell, úgy látom Norbika összebüfizte a játszószőnyeget! :?

Kép
Kép
lovaszkata

Marek!
Szoptatás mellett is lehet terhesnek lenni.Ugyan a szervezetet eléggé kimeríti, de nem lehetetlen.Egy ismerősöm végig szoptatott, úgy ment a szülőszobára, hogy a nagy 3(!) évesét még napi kétszer szoptatta.Mondjuk én sosem értettem, de ez az ő dolga.Csak ennek vannak veszélyei.Ha már a kicsi is ott lesz és ő is szopizni fog, nagyon nehéz lesz a nagyot leszoktatni.Így járt ez az ismerősöm.Rájött, hogy egyszerre 2 gyereket mégsem akar szoptatni és megpróbálta a nagyot leszoktatni.Iszonyú hónapokat csináltak végig, mert a nagy (érthető módon) nagyon féltékeny lett a picire, nem lehetett vele bírni.
Szóval szerintem vagy megvárjátok míg Bori magától leszokik, lehet hogy hamarabb mint gondolnád,(ábi 10 hónaposan egyik napról a másikra fordult el és nem szopizott többet), vagy mikor már nagyon szeretnétek újabb babaát szépen te szoktatod le Borit.

Persze mindenki maga dönti el, hogy neki meg a gyerekének mi a jó, de én nem tartom a legjobb megoldásnak, ha valaki végigszoptatja a terhességet, majd mikor megvan a pici, szeretné a nagyon leszoktatni.Mert abban biztos vagyok, ha megvan a pici, a nagy magától nem fog leszokni, sőt, jobban fog a szopihoz ragaszkodni mint eddig.
emmalena

LKata
Ti miért jártok még mindig gyógytornára? Tök ügyes Norbika!

T ennyire tudsz sütni? :roll: De jó!!!

marek

Ez jó kérdés Marek!
Szerintem sem kéne már az a gyógytorna, még a doki multkor feszesnek mondta Norbit ezért javasolta még a tornát.
Az úszás jobb lenne, de arra most nincs keret :oops: :(

Én cukrász vagyok :wink:

Kép
Kép
lovaszkata

Emmalena...hogy vagytok? Adtál répát, banán? Bevállt?
Homeos bogyi nem segít?

Marek mindjárt dobok egy képet, ha megtalálom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lovaszkata 2009.04.28 07:40-kor.

Kép
Kép
lovaszkata

Ezt például nemrég csináltam:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

Csajok, a májusi Baba Magazinban van ajándék Nuk cumi, ortodónikus, nekem 2-es méret volt benne 6-tól 18 hónapos korig (pont jó), tudjátok ez a fura végű cumi "az eredeti ortodónikus forma, segít helyet biztosítani a kibújó fogaknak
erősíti az izmokat, formálja a szájüreget és a csontozatot"

Én előfizető vagyok, azért van már meg, de majd nézzétek jövő héten az újságárusnál!

Ma brokkoli jön!!! Már pároltam, főztem hozzá krumplit, kíváncsi vagyok, bejön-e!
Tegnap meggypép volt banánnal, hát majdnem az egészet megette, volt vagy 80 ml!!!!!!! :shock: Mindezt szopi után!!!
Csak ezért kérdeztem, hogy ki hányszor ad enni, mert nagyon hihetetlen, hogy szopik után még ennyit eszik. Gondoltam, talán kevés a tej, ma mérem a napi 5 szopiját, de pl. most az első, a reggeli 220 gramm volt :shock:

Sensi - köszi az oldalt, el fogom olvasni, már megnyitottam, csak nagyon hosszú, de majd nekiállok, mert tényleg kíváncsi vagyok! Na, tök jó, hogy apuka jön májusban, szegény, el sem tudom képzelni, milyen lehet, hogy ennyi ideig nem látja Lillát :? És persze téged. Májusban mikor? Mert végülis mindjárt május :lol:

Marek - tojd le a védőnőt, meresztgesse a szemeit nyugodtan máshol!!! Szerintem egyáltalán nem gáz, hogy heti 2X elmész du., valaki ilyenkor már javában visszamegy dolgozni napi 8 órában! És semmi baja nem lesz Borinak ettől, nem szóltál be neki valamit? Vagy kérdezted volna meg, hogy belement-e valami a szemébe, esetleg segítesz kiszedni? :P :lol:

Nyugtonmalac
- hú, gratula Borinak a mászáshoz!!! Azért Lottika se tart még itt, térdelget, picit hintázik, de szerintem hamar elfárad. Ráérzett, de még nem indult be.
Jaja, ez a Hipp keksz elég jó, biogabonából van :lol: Amúgy is laktatóbb így a gyümi, én 1-2 db-ot reszelek bele az üvegreszelőn és ált. almához vagy barihoz adom.
Elég rég nem raktál fel képet a két gyönyörűségről!

Kata - gratula Zsombinak is a mászáshoz, nem semmi, hogy beindultak a babák!

Zsuzsu - Ábel ajándéka :lol: Édes, nagyon megható lehetett, én is várom, hogy majd Lottika készítsen nekem valamit, persze most max. egy jó nagy adag kakát tud adni, de azt is biztos szívből :wink: :lol:

LKata - hát igen, ez a bukás dolog nagyon idegesítő tu lenni, hogy öltöztetheted át a gyereket naponta többször. De gondolj bele, én már kb. 6 hónapja csinálom, mert ugye Lotti nagyon sokat bukott. Most már javulófélben van, persze adom neki még mindig a gélt és a HT miatt a szilárd nehezebben jön fel. De gondolom Norbika is akkor rak ki, amikor hason gyakorlatozik, nem? Mert Lottit leteszem kaja és böfi után a habitapira és mire visszamegyek a szobába (pedig fél percre ugrok ki), már hason van és fekszik bele arccal a trutyiba :?
Nyugi, leszel még 68 kiló, főleg, hogy jársz spinningelni és és Norbika után is lassan szaladni kell majd :wink:

Na mennem kell megint, még van egy kis dolgom, a kiscsaj még alszik, ma hála aludt reggel 6-ig!

Kép

Kép
nusildi

LKata!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem hiszek a szememnek!!!!!!!!!!!!!!!!Ez gyönyörűűűűűűűűű.Mindig is ilyen esküvői tortát szerettem volna.Te nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!

Emmának sikerült banánt adnom a tápszerrel együtt, tegnap napközben már kicsit hatott is, ugyan volt széklete de már nem volt híg.Na de reggelre úgy összefota magát csórikám, hog egy fürdéssel kezdtük napot:-)Nem nagyon értette:-)))))))))
Ma almát fogok a tápszerbe turmixolni. A feneke szebb a neogranormontól, és m beszerzem a homeos cuccot is.
emmalena

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Sikerült a kis fickót letenni aludni, úgyhogy betoppantam :)

Macianyu: DRUKKOLOK Nektek nagyon!!!!!!

Marek: hogy tetszik a collababy? Én szerettem nagyon, csak akkor ingott meg mindig a lelkesedésem, mikor Marcika teletojta...
Örülök, hogy a dokinál minden rendben volt!!!
Anyós: no comment. Mindig nyomul, hogy szóljak, ha segítség kell. Egyszer lázasbetegen feküdtem itthon, ő épp szabin volt, mondtam neki jöjjön át. Erre az volt a válasz: most rendbe kell raknia a lakást...
Védőnő: biztos nem tetszett neki, hogy házhoz kellett mennie, azért vágta a pofákat. Pedig ez a dolga...
Voltunk Ágasegyház mellett geocachingelni és láttam az autópályán, hogy nem voltunk messze Soltvadkerttől. Gondoltam rád :)

Szöszke: na, elkezdtétek már a hozzátáplálást? Mi már néhány falat érett banánt eszünk! Azt nagyon szereti Marci, csak úgy csúszik befele :)
Boldog hófordulót nektek!
Mi nem használunk csőrös poharat, még cumiból nyomjuk. De szerintem én a csőrös pohár állomást ki fogom hagyni. Ahogy elkezdjük a komolyabb HT-t, meg fogom próbálni kihajlós szélű pohárból itatni Marcit.

LKata: hogy vált be a kenguru? Mit szól hozzá Norbi? Nagyon tündériek a képek a fiadról!!! Marci is olyan, hogy szopi után, ahogy megunta, már gördül is hasra. Alig győzöm kapkodni fel, hogy böfi legyen, be bukás...
Az a torta egyszerűen mesés!!!! Gyönyörű!!!

Ildi: Dunakeszi tökre tuti :) Tomi nagypapájának van ott egy nyaralója, azt fogjuk kibővíteni és oda fogunk kiköltözni, ha majd kész lesz (valsz csak jövőre). Hogy álltok a lakás eladással? Volt már érdeklődő? Gyertek ti is Dunakeszire, tök jó lesz!!!
Már várom, hogy legyen meg a házunk és akkor rendezek majd én is talit :D
MIlyen volt az éjszaka?

Emmalena: nekünk bejött a lánc nagyon. Gyakorlatilag meg se éreztük a fogzást. Se hőemelkedés, se hasmenés, se semmi. (Bár nincs összehasonlítási alapom, nem tudom, hogy lánc nélkül milyen lett volna.)

Sz.Bettyna: mész a Kolpingba? De jó!!!! Sok-sok képet csinálj majd!! Marcikám is néha szokott úgy ülni, ahogy Szabid, de azért én se szoktam sokáig engedni.
Nekem is pont ilyen fürdőrucim van :) és lehet hogy én is ezt fogom hordani a nyáron... vagy veszek egy zsákot, vágok két lukat a kezemnek, oszt abba leszek...

Éva: nagyon jók a fürdőzős képek! Lora nagyon szép csajszi! Áronon milyen úszópelus van? Húztok még egy emeletet a házatokra?

Sensi: te hogy mosod a Bg-ket? Mivel öblíted? Nem tudom, hogy ezeknek nem árt-e, ha ecettel öblíti az ember...

Zsuzsu: ez az anyák napi ajándék olyan édesen megható! Nem csodálom, hogy megkönnyezted :)

Kata: Marci is ilyen vezetékmániás lett, mindig félek, hogy lerángatja nekem a laptopot, amikor nem figyelek oda... Gratula Zsombinak a mászáshoz!!!

Nymalac: gratula a fogakhoz!!! Nahát, HIPP keksz!!! Bori már szuperügyes :)

Remélem nem maradt ki senki! De tényleg

8)

linhbaba

Marek!OKÉÉÉÉÉ nagyon jó lenne találkozni!Ti mikor is jártok úszni?

Tesó és szopi:Nekem az a tapasztalatom,hogy meg kell várni amig leszokik a ciciről vagy leszoktatni és utána egy jó 6hót várni,hogy feltöltödjön a szervezetünk.Sajnos én ismerek olyat aki a szopi miatt elvetélt :cry:

Kata!Micsoda torta :!: :!: :!: :!: Nagyon ügyes vagy!Otthon van mühelyed?

Ildi!Ti már blokoliztok????Mi valószínü holnap kezdjük :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Na, majdnem elfelejtettem.
Marcica tegnap betöltötte a bűvös 6 hónapot :), most már közelebb van az 1 éveshez, mint a 0-hoz :D!!!! és szinte megállt a növésben :(
súly: 9680g, hossz: 72 cm

Kép így nyomjuk mi - négykézláb

linhbaba

sz.bettyna: köszi :lol: , jók a fotók.nekem a labdás nagyon tetszik :wink:

szöszke: mi csörös poharat használlunk, de nem nagyon iszik belölle /inkább cicizik/. de pl. tegnap tescóban voltunk, nagyon meleg volt és elfogadta, ivott belölle pár kortyot /vizet/

nyugtonmalac: aranyos lehet Bori, ahogy bújócskázik :lol:

peva,marek,sensi: köszi :wink:

macianyu: megy a drukk :lol:

éva75: mi is készültünk le esztergomba fürödni, de mindg közbejött valami :evil:

marek: védönö :evil:

l.kata: ez a torta gyönyörü :shock: , nagyon ügyes vagy :wink:

mi megvagyunk. fiam továbbra is lustálkodik nem forog, nem tolat /tiszta annya :oops: :roll: /. ö már inkább ülne, meg állna. kifesziti a lábait és már tök sokáig bir állni.
a HT nincs gond, szépen eszik, csak valamit nem értek. amig csak szopizott szépen végig aludta az éjjeleket, most, hogy elkezdtük a HT éjjel 2x is felébred szopizni. :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kata - júj, nagyon-nagyon ügyes Zsombibaba, és Zsófi is :wink: Hihetetlen gyors, most már szaladhatsz utána :lol:
A brokkolit ma kezdjük, most kap először, kíváncsi vagyok, bejön-e neki, mert a krumplit nem igazán szereti és azzal kevertem és rakok bele egy kis anyatejet is. Majd megírom, hogy megette-e, de ugye ez most kóstolás csak, tehát 2-3 kiskanál, bár a banán esetében először vagy 5-6 kanállal evett, annyira imádta :lol:

Linh - tünemény Marci!!!
A lakást hirdetjük, remélem lesz rá vevő hamarosan, ha egy ekkora házba költözünk, én is tuti tartok baba-mama talit :lol: Bár nálunk is lehetne a lakásban, csak hát nem túl vagy, a babák ellennének a földön, de nekünk nem sok helyünk lenne, 2 szobás 54 négyzetméter :?
A mostani éjszaka jó volt, de a hajnali 3-6-ig megismétlődött tegnapelőtt megint :shock:

LKata - gyönyörű a torta, nagyon-nagyon ügyes vagy, le a kalappal!!! Én egy zacskós levest is el tudok rontani :? :lol:

Csajok, nektek csinál olyat a baba, hogy hason fekszik és keze-lába jár durván, úgy, hogy szinte csak a hasán fekszik és így kapálódzik???
Mert mostanság elkezdte ezt Lottika és közben sikerül buknia is egy jó párat, hogy nyomja a pocóját :shock:

Na megyek, adom neki a brokkolit, remélem beveszi :lol:

Kép

Kép
nusildi

szöszke, linhbaba: boldog hófordulót

tegnap voltunk vásárolni. vettek magamnak keresztelöre ruhát, de hiába laza a ruha én akkor is látommagamon a sok felesleget :evil: . fiamnak is néztem ruhát, iszonyat, hogy 6000ft-ot el akarnak kérni a fehér plüss rugi szettért, mert az "keresztelös".

fiam elsö evése, picit hosszú, de megéri megnézni :wink: . a hangot módositottam :roll: :
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/s ... zGAgmAbmYU

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timirosicka,
ne aggódj, Pálmi se mászik, se nem térdel, se nem csinál semmit, de ő még csak állni-ülni se akar :) Naponta kb. 5-6-szor átfordul és ennyi :) Lustácska :) Az egyetlen dolog amit megtanult, hogy mostmár hason is le tudja tenni a fejét és most még úgy is pihenget :lol:

Linh,
nahát! Marci már négykézláb? Szuper!

Tegnap nálunk is meggy volt, először kapott, nagyon sok lecsúszott belőle! Én Marek javaslatára nem szedtem le a héját, úgy turmixoltam össze az egészet. Van valami különösebb oka, hogy miért kéne a héját leszedni, amiről nem tudok?

Ildi,
Pálmi is a hozzátápit pluszban eszi, ugyanannyi tejet iszik mint korábban, annak nem csökkent a mennyisége, csak hozzá jött a hozzátápi! :shock: :D

Kata,
még a nyál is összefutott a számban, hammm de beleharapnék! :) Gyönyörű!
Ja, még tegnap kérdezted az éneklést, csak már nem tudtam jönni. Musical-táncdal szakon végeztem, de utána eleinte mégis rockzenekarokban énekeltem :) hobbyként havi 1-2 szombat este klubokban. Amúgy közgazdász vagyok, dolgoztam és amellett csináltam hobbiból. Aztán jött egy lehetőség, hogy kimehettem Norvégiába főállásba hotelek bárjába énekelni, és kimentem, majd jó 2 évig csináltam ezt, ott olyan stílust, amire táncolni tudnak, főleg pop, de ha idősek voltak akkor akár keringő is, a gyerekeknek meg ment a barbie girl meg a kacsatánc :lol: :lol: :lol:
Nyaranta meg itthon a Balcsin nyomtuk szintén hotelekben, éttermekben. De így nem nagyon tudtam komoly kapcsolatot fenntartani (általában 1-1 hónapos szerződések voltak, utána utaztunk a következő helyre...) úgyhogy elegem lett... Hazajöttem és visszamentem dolgozni gazdasági szférába. Még egy ideig énekelgettem esküvőkön, de mikor a párommal megismerkedtem és komolyra fordult nem akartam ilyenekkel elcseszni a hétvégéinket, mikor végre együtt lehettünk. Meg hát már terveztük a családot :)

Mi is megyünk holnap gyógytornára, másfél hónapja voltunk utoljára, akkor nem adott feladatot, azt mondta, hogy elég hogy most forog. Most nézi meg újra azóta mennyit haladt. SEMENNYIT :lol:

Marek,
én majd nyárra tervezek talit ide hozzánk, de majd csak ha már kánikula lesz, van kisfelfújható medencénk a gyerkőcöknek és kiteszünk nagy plédeket a kertbe a fűre... van hintaágy, napernyő, fa, minden :) És mégis itt Budapesten, így olyanok is tudnak majd jönni, akik vidékre nem tudnak (pl. én :) )

Sensi,
a új védőnő nagyon aranyos volt, itt volt vagy egy órán át és jó alaposan szemügyre vette Pálmit. Mondjuk most kellett kitöltenie a 6 hós vizsgálati papírjait is, úgyhogy gondolom azért is nézte tüzetesen, meg hogy elsőre látja.

Na egyelőre befejezem, megjött anyu én meg megyek a 6 hós rákszűrésre.

Kép

Kép
sz.veronika

Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?