Marti: grat a fogacskahoz
Hogy vagytok egyebkent, meggyogyult mar az osszes csemete?
Ugy tunik, nalunk is elindult a fog-projekt
A kep tobbet mond ezer szonal
kezek
))
Bendonek bejon a mentolos gel, amit az inyre lehet kenni, rogton kivette a szajabol az osszes kezet es nagyokat cuppogott
Meg en adtam neki fagyasztos ragcsalos izet is, azt is cuppogta, persze nalunk eleg meleg is van ehhez.
Betti: varom a kepet
Julcsi tunderi kiscsaj
Gabolino: hajra Andor kaki, tenyleg jo sokan szurkoltunk itt, de meg is lett az eredmenye
Nalunk is isten apa, ha o ott van a szobaban, akkor semmi mas nem letezik
B koldokevel mar ez volt az utolso kezeles, a doki azt mondta, ha ez sem segit, akkor plaztikaztatni kell. Kerdeztem, attol, hoyg ilyen szarmazhat-e hatranya vagy ez csak esztetikikai dolog. Azt mondta, csak esztetikai. Mondtam neki, hogy akkor dehogy viszem en muteni a gyereket, ha egyebkent meg semmi mas gondja nincs. De mar majdnem jo, csak egy icipici hianyzik a tokeleteshez
Noni: Misike nagyon kis cukorfalat, ahogy ott kukucskal a torolkozobol zabalnivalo
Petra: szerintem jo, hogy Rozi rad hasonlit, en ugy orulok, amikor talalok Bendoben 1-1 dolgot, amit tolem orokolt (pl a kisujjat
, nekem van olyan gorbe, mint neki is)
Ne irigykedjetek a meleg miatt, ami most itt van, tenlyeg sok(k). Ki sem dugjuk az orrunkat, a legkondi igy is kuszkodik ezerrel, alig birja, pedig nincs tulporgetve, msot eppen Bendo szobajaban 26 fok van, ami mar elorelepes.
Starlark: irigy vagyok, hogy Doncek ennyire a szopira koncentral. Eloszor en is azt hittem, hogy Bendo ilyen, de most mar latnom kell, hogy dehogyis.
Szeder: orulok, hogy Adellal minden rendben !!! Nektek akkor ket kutty van? Egy nagy, aki orzi kint a hazat meg egy kicsi odabent? Van mas allatotok is? Kolat en egyszer probaltam szopi alatt es csak nehany kortyot, Bendo total felporgott ole. De ugyanez volt az Ice teanal is, meg a koffeinmentes kavenal is, szoval en semmi ilyesmit nem iszok. De ezt szerintem gyerek valogatja, ki mennyire erzekeny ra. A calcium viszont igaz, az nem epul be olyan hatekonyan. Ha sehogy sem tudsz lemondani rola, akkor egyel Ca-ban gazdag eteleket es kompenzald ezzel.
Blumi: igen, szerintem az idojarassal kapcsolatban az ember gyakran van ugy, hogy ami van, az sose jo, mindig inkabb eppen az ellenkezoje kene. Pedig itt nyar van, szoval mikor legyen 40 fok, ha nem most? Dehat sose jo semmi
Javul a cicid? Nekem anno azt mondtak a korhazban, hogy amig nem hany vereset a gyerek, addig nyugodtan lehet szoptatni.
Gwini: szerintem Lalu nem olyan kicsi. Ha nem ehezik, en nem biztos, hogy adnek neki tapszert ...
A. m.: MiniGyuszi meg mindig nagyon cukipofa
Nem is hallottam meg olyanrol, hogy a tapszert igy nem eszi baba, probaltad masik cumival esetleg, lehet hogy ez a baja ?!
Honey: sajnalom az esteket, hihetetlen, hogy mit meg kell kuzdened az etetessel. Nincs vmi olyan vedono, akiben megbizol maximalisan, es ki tudna menni hozzatok egy este? Aki megnezne, hogy mit tud kezdeni veletek?
Monee: Akos sem pici legeny
Szep meretei vannak. Nyugodtan gyere panaszkodni, vhol mindenkinek el kell mondani a nyuget-bajat
Agi: nalunk is van sokszor hatig ero kaki, Bendore szerencsere ilyen tekintetben nincs panasz
Bejci: nem tudod, mit akartam toled kerdezni, mert en elfelejtettem ?!
Majd, ha eszembe jut, meg jelentkezem.
Csehi: Luca egy kis tunderi hajasbaba, a paromnak is megmutattam az akvariumos kepet, megkerdezte, hogy allitsa be a teven az akvarium programot?
Anyooka:Adam csuda aranyos, Dorkanak meg gyogyulast kivanok. En egyetertek veled, szerintem is kicsit kenyszernek erzi az ember mar a szoptatast. En itthon mindig parazok, hogy nem eleg a tej, nem lesz tejem, pedig boven van, de vhogy itt is olvasok rola, meg mashol is hallani, hogy 6 honapig szoptatni KELL! Persze jo a babaknak, ha addig szopnak, de van aki nem tudja ezt megtenni, hat ne keltsunk mar lelkiismeret furdalast azokban az anyukakban, akiknek ez nem adatott meg !!! Szerintem sokmindenkinek attol lesz kevesebb a tejci, hogy annyit aggodik rajta, es annyit foglalkozik vele, lehet, hogy ha hagynank termeszetesen tortenni a dolgokat, akkor semmi baj nem lenne
Persze nem mondom en, oda kell figyelni, hogy pihenjen neha az ember, meg igyon pl eleget, de ha nem megy, akkor nem megy. A tapitol is ugyanolyan, szep, egeszseges, fejlett gyerkocok lesznek, akiknek az egegyadta vilagon semmi bajuk nem lesz attol, hogy nem ciciztek feleves korukig. Uff, en beszeltem.
Ezek utan teszek fel HurkaGyurkarol egy kepet
HurkaGyurka