Új privát üzeneted érkezett!

Gabolino!
:) öröm a köbön!!! :lol:

Márti!
:wink: :lol: hát igen, tudnak meglepit okozni az biztos! Gratulálok a fogacskához!!!!!!!
Kérdeztem tőled.. ha lesz időd válaszolsz???

Noni!
Mikre nincs időd??? Karácsonyi video :shock: :shock: :wink: :lol: úgy örülök Neki.

Bagzerka!!!!
Kérem, ha olvasol minket, legyél szíves jelentkezni.. legalább egy sort, hogy mi van veletek! Köszönöm!!!
Szerintem nem csak én hiányollak!!! Te, aki mindig a napot zártad itt a topikban.

-Néha azért jó lenne, ha azok is írnának, akik csak "olvasóba" kapcsoltak, mert az nem ér, hogy ők tudnak rólunk mindent, mi meg semmit sem róluk.
Nem fair.

-Ma a nagyon őszinte Szeder van itt 8)

szeder74

- Másodszor laptető! Mi van velem??? Hónapokig szinte sosem jutott, most meg.. azt hiszem nem is baj.. az utolsó mondatok miatt :wink: :!:

szeder74

Konan! úgy örülök, hogy jóttél, Annácska tüneményes!

Andor kakijához óriási gratula!

Lányok, érdekelne, hogy aki szedett urtica urenset, mennyire jött be. a dokinő azt mondta, hogy ha van tejem, akkor ellenkező hatást válthat ki, és apaszthat. Hát tejem az van, csak kevés... Szerintetek?
blúmi

blúmi!
Én is szedtem, de annyira nem jött be. A karamalaz jött be a legjobban, és most 3 napja nincs a sparban.. ki vagyok, mert alig van estére tejem.
Eszem, iszom, és szenvedek. Még jó,hogy Adél éjjel most alszik-mintha érezné- és reggelre van több tejecske.
Próbáld meg azért az utrica-t hátha be válik, napi egy adag.

BEJCI!
FEL TENNÉD A LINKET, AHOL LEHET RENDELNI HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS. Mármint a karamalazzal kapcsolatban!
Köszönöm.
-Remélem jól emlékszem,hogy Te tetted a linket fel.

szeder74

Meggyüttem a konyha fogságából :D ehhh,jó leülni...

Szeder,
Örülök,hogy minden okés Adéllal! :) Elhiszem,hogy kicsit kiakasztó volt a dokinál :shock: Komoly esetekkel lehet találkozni az egészségügyben (tisztelet a kivételnek)

Humanka,
Szegény Bendő a köldöke miatt :? Mit mondott rá a gyerekdoki?
Úgy látszik ez a szoptatás-nézelődés idpszak mindenkit lassan elér :) Nálunk dettó ugyan ez van. Ha Apa belép a szobába, akkor vagy vége mindennek és csak mered rá, mint egy Istenre,vagy legalábbis, mintha sosem látta volna, vagy mosolyog rá ezerrel, vagy szopizik,de akkor meg győzök uána tekeredni,mert a szemével fordul Apája felé. :) Édes!
Nagy gratula az átforduláshoz!!!

Sziszi,
Nagyon édesek a lánykák! Láblógatós, nagyon tuti :D

Csehi,
Nekünk is vannak halaink, nálunk is bejön a "halterápia" :D imádja Andor is nézni őket. Ha kicsit el van pilledve, akkor csak nyugiban nézi, de ha még eleven, akkor akkorákat kapálózik feléjük. Tök aranyos! :D

Gwini,
Lényeg,hogy szépen nő Lalu :) De jó,hogy nincs gondotok a gyümi evéssel :) Mondjuk magával az evéssel nekünk sem volt,Andornak nagyon bejöttek az ízek, csak hát ez,hogy ilyen szorulást okozott neki... :? most tuti egy darabig még hanyagolom a dolgot.
Viszont azt vettem észre,hogy mikor beteszem székébe,amiben etettem gyümivel, akkor többször volt már,hogy érdekes cuppogó hangokat adott ki, mintha nyelni akarna, mint amiokr a gyümit ette :D Szeeeegénykém,lehet azt hitte jön a gyümi, pedig nem azért ültettem bele :(

Márti,
Gratula a fogacskához!!! :) Hihetetlen,hogy ilyen hamar kibújt. De jó,hogy fájdalommentesen azért :) Én is ilyen menetre vágyom :D

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino: Kép .... asszem kakinak ennyien még nem örültek! :wink: :lol:

Márti: Gratula az első fogacskához!

Noni: Tök jó, hogy itt gyártod a videókat, de ha arra tudsz egy kis időt szakítani, akkor ide is jöhetnél! Legalább néha hozz egy képet Misikéről! Mondjuk most!!! :wink: :wink: :lol:

Szeder: Ami az olvasó üzemmódot illeti: maximálisan egyetértek! Szerintem is jó lenne, ha a rég eltűnt báránykák jelentkeznének! :wink: Tényleg, Adél foga még nem bújt ki?
Vendég

Szeder: Nem én tettem fel linket, de itt is van, csak sokkal drágább:
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... Bio_293221

Elvileg 185 Ft-ért vettem eddig mindenhol...

Nincs Plus a közeletekben?
Vendég

Vendég

Bejci!
Én ezt veszem: 200ft ért. és imádom ráadásul elvonási tünetem van,hogy nincs. Ez lett az én "káros szenvedélyem".
Képzeld nálunk a pusban nincs, csak és kizárólag a sparban.. és már 3 napja nem kapok.. kezdek kiakadni. Várok holnapig, és,ha holnap sem lesz, akkor be megyek a Bécsi úti EuroCenterbe, ott van spar megnézem ott.

http://8es8.extra.hu/termekeink-italok- ... mentes.php ezt a fajtát ittad már??

szeder74

Bejci!

Igazad van. Különben egy oka van, hogy nem írok. Mire végigolvasom a hsz-eket nem tudom ki melyiket írta, ezért nem válaszolok. Egy embernek meg nem akarok, mert a többiek megharagszanak.
És a kép, fürcsi után:
Kép

Kép
Kép
noni78

Noni: Tudtam én, hogy kell kérni képet! Nagggyon cuki kisfiad van!!! :wink: :wink: Amúgy nem hiszem, hogy megharagudna akárki is, hogyha valakit kihagynál. SZerintem vannak itt olyanok, akik egyáltalán nem reagálnak a többiekre, csak néha jönnek és írnak magukról pár sort!

Szeder: Ismerem a simát is meg a citromosat is! Én simát ittam almalével eddig, de most nem ihatok mást, csak vizet az allergiám miatt...úgyhogy se karamalz, se laktoherb... :?
Vendég

Szeder: Itt az Erzsébet körúti Plusban van karamalz..ez tuti! Ha van valaki a családból, aki mobil és be tud jönni... de holnap Te nehogy autókázz Adéllal!!!! Jégpáncélt mondanak az utakra... :evil:
Vendég

Sziasztok,
Mindjárt visszaolvasok, csak előbb hoztam pár képet:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
hbetti

Sziasztok!

Most csak gyorsan, majd fürcsi után jövök kicsit bővebben.

Lányok!

Tudjátok mi nem jutott eddig még eszünkbe tejszaporításra?!
A KECSKERUTA TEA.
Holnap hozatok a férjemmel. A Karamalz nálam nem használ. Fini, de ezzel nem megyek sokra. :)

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Noni!
Nem baj, ha nem írsz mindenkinek.. én sem tudok, egyszerűen nem lehet, hogy minden egyes csajnak írjak, mert akkor egész nap itt lehetnék!
Gyere és mesélj erről a drága kisfiúról!!! Nagyon szép kisbaba!!!!
Egyébként:
Van olyan, aki nekem szinte soha nem szokott írni.. de én nem haragszom.

hbetti!
Hát igen a Julcsika! Gyönyörű szemei vannak! :wink: Látom neki is csókos szájacskája van.! Na lesz dolgunk pár év múlva :lol: :lol: csak győzzük hesegetni a pasikat!

Bejci!
Az Erzsébet körútiba tuti van??? Mert akkor van lehetőségem onnan hozatni.
Melyiket láttad ott??
A dobozosat??
Nem baj, ha csak a sima van, múltkor én is azt kaptam csak, és fogtam magam és facsartam bele citromot, és egy kis narancsot.. fincsi volt.
Szerintem hozatok én egy kartonnal... mert most elég volt ebből a sz...akodásból, amit itt csinálnak a sparban. Tegnap már szóltam, hogy hozzanak, most voltam és még mindig nincs.
Na lezárom ám ezt a sör kérdést.
Puszi
Azt hiszem értjük egymás szavát másik témában :wink:

Csajok:
Szerintetek nagy gond, ha iszom néha kólát. A másik hülye szokásom, illetve szenvedélyem a kóla. Meg veszek egy - egy pohárért.
HM???? Tudtok valamit erről?
Szoptatás-kóla.. nagy gond egy-egy pohár????

szeder74

Szaisztok!

Itt vagyok már én is nagy sokára!Egyszerűen nem tudtalak titeket eddig "beérni" olvasásból.Most sajna nem is jegyzeteltem,mert 3 napig olvastam mire a végére értem. Na nem azért ,mert ennyire lassan olvasok:D

Szeder!
Köszi a hiányolást :wink: Jól esett :) Örülök,hogy rendben van a Tündéri Adél kutacsa a dokinő még :twisted:
A kóla saja töb szempontból nem jó.Kivonja a kálciumot a csontotkból amire most neked is nagyon-nagy szükséged van :!: :!: :!: Esetleg okozhat Adélnál túlzott ébrenlétet...,de ha csak egy-ehy pohár néha az azért nem nagy gáz :wink:

Minden baba gyönyörű,de tényleg és még mindig sőőőőőt.
Sziszinek külön köszönet ,hogy tett fel képeket Abigálről.Sokszor eszembe jut a kis Drága.

Kép
Kép
a.m.

Most Honey tünt el egy kicsit meg Eszike. Persze pár nap "szünet" mindenkinek jár :wink:

Járóka: én még nem is gondoltam rá :oops: :oops: :oops: jó,hogy írjátok. Az mikortól kell már jólenne venni???van utazóágyunk,de az anyósoméknál van arra az esetre ha ottalszunk. 55 nm-en nincs túl sok helyünk egy járókát felállítani,de valahogy majd csak megoldjuk.

Gabolino!
Örülök,hogy megoldódott a "sárga"kérdés.Drukkoltam nagyon én is. :wink:

Márti!
Gratulálok az első Kamilla fogacskához.

Szopisztrájk:Igaz én nem szoptatok már sajnos,de Gyuszika a tápit is szabotálja sokszor mostanában :oops: :evil: Nagyon nehéz néha az etetés. Morog és nyüszög nagyon hangosan ha valami nem tetszik neki.Apája nálunk se lehet nagyon a képben evéskor,mert ő az "Isten" és akkor se kép se hang csak néz nagy szemekkel és vigyorog.

Kép
Kép
a.m.

Humanka!
De jó,hogy ilyen meleg van nálatok :) bár egy kicsivel kevesebbel is beérném most. Sajnálom Bendő köldökét. Remélem már találnak rá hatásos gyógymódot.Gratula az átforduláshoz ilyen fiatalon :D
Na megyek,mert keltenem kell kicsi fiunkat az evéshez.
Jó éjt mindenkinek

ui: a legjobb barátnőm ma volt 12 hetes uh-n és minden ok HURRÁ!

Kép
Kép
a.m.

Gabolino: Végre megkönnyebbülhetett Andor :)

Szeder: AM-nek igaza van csak ha már nagyon nagyon kívánod szerintem akkor idd, a foszforsav tartalma tényleg kivonja a kalciumot plusz felpörgeti Adélt.

Karamalzt szombaton mi se találtunk az itteni tescoban, pedig eddig mindig volt. Bár az egész bolt totál le volt rabolva még uborkát és padlizsánt se kaptam.

Betti: Julcsi nagyon édes ahogy néz a válladon :)

Noni: Te csak írj nyugodtan :) És rakj még képet erről az édes Misikéről :)

Blúmi: Én szedtem, nekem igazából nem használt... Nekem is a karamalz jött be de attól se lettem egy díjnyertes tejelő :)

Kép

Kép
starlark

AM: Az én legjobb barátnőm pedig 19. hétben van :)

Kép

Kép
starlark

Szeder! Én most végre az intersparban találtam kamaralzot. Nincs a közeledben? Szerintem a kólával csak csínyján!

Betti! Írtam neked privit, de ezek szerint valamit nagyon elbénáztam! Szóval meg akartam kérdezni, hogy hova jártál suliba, hol dolgoztál, hátha vannak közös pontok. (mondjuk szerintem én idősebb vagyok Nálad: 76-os) Julcsi tüneményes!

Misike tüneményes! (És a nevéért még mindig odavagyok) Én mindig úgy örülök a képeknek! Komolyan, tök jól esik esténként leülni, és gyönyörködni a babákban!

köszönöm a gyógyszeres válaszokat! Azt hiszem este megpróbálom...

Márti! Óriási gratulációm a fogacskához!
blúmi

bocsi, ismét csak egy gyors bekukk... aztán majd reagálok mindenkinek.

A tejcsi katasztrófa nálam estére. :cry: Pedig Flóra a keltegetéstől újra megtáltosodott és 2x kel éjjel. De hiába. 3 napig folyamatosan cicin volt (azért nem jöttem) , de az is hiába.
És a tápszert semmi körülmények között nem fogadja el!! :cry:
Póbáltam a Sinlac-ot kiskanállal, de több jött ki belőle, mint ami belement.
Tegnap este 8-tól 11-ig szenvedtünk az etetés/ altatással. Nem bírt eleludni, mert éhes volt. :cry:

Blúmi,
nálad javult valami tejcsi fronton?
Amúgy én szedtem Urticát / most is szedem. Nekem segített. De néha szünetet kell benne hagyni.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ma kicsit elmentem egyedül vásárolgatni! Olyan jó volt, remélem a tejcinek is jót tesz. (hazafelé - ami 5 percet jelent - széles jókedvemben bevágtam egy komplett doboz mézes kekszet. Mint az ovisok. 8)
blúmi

Sziasztok!

Önzőzés következik. Két napja rohanunk, de holnap itthon lazulunk elvileg már. (Meg persze gyakorlatilag is, a beígért ónos eső miatt. :evil: )

Hú csajok, kétszer tuti gutaütést kaptam ma. :evil:
Reggel éppen 40 perc alatt tudtunk kigurulni a kapun, addig készültünk. És még szerencsém is volt, mert Ákos felöltözve aludt már a hálóban, őt nem kellett öltöztetni, csak az ülésbe bezsuppolni. Kipakol, bepakol, letört a körmöm, jött a postás, le kellett szednem a kocsi kalaptartóját, mert zörgött és így tovább. Gondoltam ennél nem lehet már rosszabb. Tévedtem. :twisted:
Az orvosnál 1 és 3/4 órát töltöttünk el. 10 perc várás, kb. ugyanennyi a vizsgálat. Kijöttünk, felöltöztettem Ákost, félig bekötöttem a kendőbe, amikor torkaszakadtából elkezdett üvölteni. Csitítgattam, rázogattam, semmi, viszont helyette sikított. Itt feladtam, kendő gyorsan lebont, földre lees, megtapos és ilyenek, Ákos csöcsre csatlakoztat. És békésen szoptat egy laza 15 percet, amit méltánytalanul kevésnek érzett a fiam, úgyhogy ültünk még +10 percet.
Bé' meg, eddig azt hittem, hogy fasza csaj vagyok, csuklóból megy nekem minden. De amikor már az utánunk következő 4. kisgyerek is kijött a rendelőből, akkor megomlottam.

Végszóra meg jött egy anyuka egy 1,5-2 év körüli járkálós, de még nem beszélős kissráccal és egy 5 hetes ikerpárral EGYEDÜL tanácsadásra! Tök lazán!

Most azonnal előterjesztem, hogy Magyarországon (igény szerint Baranyában) töröljék el a telet! Új évig legyen tél, meg hó, de utána legalább 15 fok tavaszig.
Aaaanyira várom, hogy a gyereket és a kendőt csak bedobjam a kocsiba és indulhassunk, hogy azt elmondani nem tudom!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Befejeztem a dühöngést. :)

Ákos 4 hós méretei:
Súly: 7740 gramm
Hossz: 65,5 cm
Azt hittem több lesz súlyra, mert karácsonykor mértük és akkor ruhában 8 kiló volt. Lehetett 20 deka ruha rajta (a pelus tisza volt), de ez akkor is gáz, mert ezek szerint karácsony óta nem hízott. Pont akkortájt kezdett el megcsappanni a tejem. :(
Két hét múlva felviszem ide a védőnőcihez is megmérni, kíváncsi vagyok mi lesz. Addig viszont szaporítom a tejcsit mint állat. :twisted:

Honey!

A kecskeruta teát még nem próbáltuk. Lehet, azt is meg kéne.
Mit veszthetsz?!... :(

Monee

monee85

Monee!

Nem biztos ám,hogy kevés a tejed! Ákos annyira jó husiban van,lehet,hogy most csak grammokat hízik,az sem tragédia,ha 1-2 hétig stagnál. Most nem emlészem,milyn súllyal született,de lassan duplázza a súlyát,nem? Márpedig azzal simán ráérne 6 hónapos koráig! Mindegy,a tejszaporítás nem árthat,de ahogy így írod,a jelek szerint Ákos megcsinálja magának a kellő mennyiséget! Száp a mai történeted! Na nekünk meg holnap,a jégpáncélos utakon kéne eljutni oltásra,amit nem is bizti,hogy megkapunk,mert Kamillának hőemelkedése van a fogzáa miatt,illetve vsak késő délutánra lesz neki 32,1-2.

Honey!

Hát,már nincs ötletem,komolyan! Lehet,hogy most csak a beköltözésababával3napra az ágyba segítene,mégpedig úgy,hogy se az órát ne nézd,hanem bújjatok össze,bőrkontaktus ezerrel és cicire a lánnyal,amikor csak akarja! És próbáld ki azt a teát,amit Monee írt,hátha bejön!
De én a helyedben felhívnék megint egy szoptatási tanácsadót (nem is adnám alább Ungváry Renátánál),hogy na most erre mondjon valamit! Ilyet még nem hallottam,hogy egy baba ennyire ne fogadja el a kanalat! hogy áll most a súlya Flórának? Szerintem nem az a típusú baba lesz,aki hamar rákap az új ízekre,de ne legyen igazam!

Szeder!

Szerintem Neked a Minyu-féle dolog jönne be igazán,de nekem úgy rémlik,hogy fából is van ilyen,amit úgy teszel le ahogy akarsz,akár a fél szobát is elkerítheted vele! Szerintem nézz rá a neten!Nekünk sima négyzet alakú van,a lényeg,hogy legyen bene elég helye a babának!

Csajok!

Nevezetes nap van ám! Ma 1 éve teszteletem pozitívat! :lol: Szokásomtól eltérően nem takartam el a tesztablakot arra az 1 percre,míg az eredményt vártuk,hanem a férjemmel néztük,ahogy megjelent előszőr egész halványan (aznap kellett volna megjönnie) a csík,aztán 5 perc múlva már egyértelmű volt a helyzet,bár én biztos voltam benne,mert akkor már bő 1 hete kemény hányingerem volt. A férjem szkeptikus volt,mondván,hogy elsőre még sosem jött össze! Hát akkor még én sem gondoltam volna,hogy pont 1 évvel később már kibújik az 1. fogacska is!

Szed valaki Femibiont,Lányok? Érdekelnének a tapasztalatok! Most,hogy végre rendesen tornázok,remélem,nem kezdek majd ettől hízni!

Jaj,olyan szépek a babák! Nem is akarok kiemelni senkit,hisz minden babánk nagyon kis bájos,helyes!

Márti
borossné becz márta

Honey! nem akarom elkiabálni, de a minden kaja utáni fejés valamennyire szaporítja a tejet. Amit lefejek, azt meg este oda tudom adni neki. Sörözök, iszom a teát, mintha javulna a helyzet. Biztosat csütörtökön tudok mondani a védőnő után.
blúmi

Sziasztok!

Szeder,
Szuper, hogy minden rendben Adélnál! Dokinéni: :lol:
Én várom ám a fényképet a kutyudról! Nagy állatbarát vagyok, imádom a kutyákat!

Humanka,
Előre is köszi, holnap reggel peluscserénél lefotózom.

Márti,
Gratula a fogacskához! És milyen szerencsések vagytok, hogy viszonylag tünetmentesen sikerült kibújnia annak a fognak!

Noni,
Küldtem képet. Misi egy kis angyal a törcsiben!

Blúmi,
Ezt most bóknak veszem!!! :lol: Mert sajnos én is 76-os vagyok. Küldök privit.

Honey,
Ti szegények, új sajnállak Téged és a picilányt is ezért a tortúráért! Együtt érzek veled, de ötletem nincs…. :(

Monee,
Ne panaszkodj, hihetetlen nagy fiad van, büszke lehetsz rá! :D A mai bosszankodásodat átérzem, és sem szeretek sehova sem menni ilyen télidőben Julcsival, olyan macera az elindulás stb.
Szerencsére nekem a dokinéni házhozjön.

AM,
Légyszi hozzál képet Miniről, ő az egyik kedvenc kispasim, és már rég láttam! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hbetti 2009.01.13 22:03-kor.

Kép
hbetti

Lányok,
Elkezdtem szedni a More Milk kapszulát, de olyan macerás, hogy előtte és utána 20 percig nem szabad inni. Aki használja, mennyire tartja ezt be szigorúan?

Más: Julcsi még egyáltalán nem fordul át se hátról hasra, se fordítva. Próbálkozik már hetek óta, de még nem nagyon megy neki. Minden nap csináljuk a babatornát, a giri-gurit naponta többször is, ennek ellenére még semmi. Szerintetek aggódnom kellene?

Kép
hbetti

starlark
Babás barátnők :D

Én úgy olvastam,hogy 6 hónapos koráig kell sterilizálni a babadolgokat.Én ehez tartom magam

Kép
Kép
a.m.

Akartam még valamit írni,de sajna elfelejtettem :evil: =szita agy

Betti köszi a bókot Gyuzsika nevében is :D teszek képet [img]
apával
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.8677.jpg[/img]
hason
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.3807.jpg[/img]
huncut
Kép
vigyori :D
(vajon kire ütött ez a gyerek????)
Kép

Kép
Kép
a.m.

Márti!

Én már nem tudom, komolyan. Lehet, hogy Ákosnak is a foga jön, ezért töltött olyan kevés időt a cicin. Bár ez örök lemez, 16 éves koráig arra fogjuk fogni, ha baja van, hogy jön a foga. :lol: Na mindegy, egyébként meg lehet benne valami, mert két nappal ez előtt két egymás követő éjjelen nagyon nyűgi volt a Drágám. Tegnap és ma viszont bekentem az ínyét ilyen zsibbasztós csoda izével és alszik, mint a bunda. Biztos jó, mert lenyaltam az ujjam az ő szája bekenése után és elzsibbat a nyelvem. :D
Na de a fővonalra visszatérve. Nem bánom én ha nem hízik, csak ne fogyjon. Ezért viszem fel két hét múlva is mázsálni, biztosra akarok menni. Megérteném azt is, ha a kis pehely súlya mellé valami más is kéne neki, nem csak tejcsi.
Tejci ügyben talán van esélyünk, reggel horrorfejtem egyet és most bizsereg úgy a cicim, mint ahogy régen, amikor telt fel tejcsivel. Mindjárt itthagylak benneteket és megyek mégegy horrorfejést nyomatni, hátha holnapra visszaáll a világrend. Nem csípem nagyon ezt a fejés dolgot, mert halál unalmas és hosszadalmas, de ha ez kell, akkor megcsinálom minden este. :)

Honey!

Lehet benne valami, amit Márti mond.
A szopis tanácsadók nem jönnek házhoz ki? Olyan jó lenne, ha egy szakember kicsit lelket tudna önteni Beléd! Egyszer már volt erről szó, a negatív dolgokkal bevonzzuk a bajokat és Nektek mostanság sok pozitív nem jutott etetés ügyben. Talán egy szakember megtörné az "átkot". (Mondjuk nekem alapfeltétel lenne ilyen esetben, hogy egy gyereket már cicin felnevelt tanácsadó nőt keresnék, de inkább kettő gyerekest. Az én védőnőm is szoptatási tanácsadó, de gyereket, csak a tanácsadásokon lát. :twisted:)

Csáó lányok!
Szép, hosszú álmot mindenkinek!

Monee

monee85

Aki karamalzot iszik, azok babái a sörtől pukiznak sokat és nagyokat. Már korábban írtátok ezt, meg azt is, hogy ki kell keverni belőle a buborékokat, mióta én is így teszek, azóta nem pukkant akkorákat a drága. Amúgy a Tescoban 179 ft-ért lehet kapni.

Gabolino!
Gratula a kakihoz. Én tudom, mit jelent ez. Nemrég még mi is több, mint 1 hetes kaki szünet után kipakolt.

Winona!
Én egy ideje már nem sterilizálok, csak ha új dolgok kerülnek be a lakásba (pl. játék). A védőnő is mondta, hogy már megszokta a lakás baci környezetét, így nincs szükség rá. Így nem is bajlódok vele, szerencsére nem is volt gond eddig, még szájpenészt se kapott (csak az ecsetelő figyel fölöslegesen a szekrényben).

Szeder!
Jó, hogy minden ok veletek. Én is dokit akarok váltani. Erre már egy ideje rájöttem, de most megért bennem a valós gondolat a váltásra.
Mint emlékszel, minimálisan, de kap tápszert a bébi, ami ma már szinte egyenlő a nullával szerencsére, mert nőtt a tejcsim. Múlt héten nyálkásat kakilt Dávid, kérdeztem, mitől lehet. Erre kérdezi a doki, hogy mennyi tápszert kap? Mondom alig, napi kb. 30-60 grammot, mert nőtt a tejcsim. Erre az volt a válasza, hogy valószínűleg túlette magát tejből, és adjak neki egy kis tápszert helyette. Normális az ilyen??? Kérdem én. Én inkább örülök, hogy kevesebb tápot kap, erre adjak neki többet?
Amúgy sokszor előfordult, hogy orvos saját magának mondott ellent. Nekünk kell észen lenni, és tájékozódni.
Kóla? Nem tudom.

Ja, és képzeljétek, ma akkorát kakilt a kis drágám, hogy a háta közepéig beterítette. Mióta több tejcsit eszik, azóta magától kakil. Ennek úgy örülök.

Márti!
Gratula az első foghoz!

Blúmi!
Én novemberben kezdtem el, mert növelni akartam. Annyira elapasztott, hogy alig maradt valami tejem. Tisztára kibuktam miatta. Mondjuk pont akkor hulla fáradt is voltam abban az időben, de én a bogyóknak tudtam be. Már az első nap látványosan csökkent, majd amikor 3 nap múlva abbahagytam, visszaállt minden.

Monee!
Én napi kettő kecskerutát iszok, és tényleg hat!!! Ja, és az 50 gramm kerül itt 189 Ft-ba, ami nagyon sokáig elég.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

na akkor mégegyszer,mert nem ment el 2 kép
apával
Kép

hason

Kép

Kép
Kép
a.m.

betti!
Szerintem ne aggódj!Nagyon különböznek a babák képességben is. Ha próbálkozik akkor biztosan 1-2 héten belül sikerülni is fog.NYUGI! :wink:

Kép
Kép
a.m.

Na mostmár téynleg jó éjt!

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Most csak kutyafuttában, mivel Dorkának harmadik napja 39 fokos láza van, tiszta nátha, most már köhög is ezerrel, így semmi másra nem nagyon van időm (oviban volt egy hetet... :evil: )

Próbáltam visszaolvasni, nem nagyon ment... Láttam szépséges babaképeket megint! :lol:

Márti, gratula Kamilla fogacskájához! :)

Monee, szerintem se aggódj Ákos miatt! Így is hatalmas baba! Most Ádám sem hízik olyan ütemben mint eddig! Vasárnap mértem ,akkor volt 6620 gramm.

Karamalz. Mi is Tescoban vettünk, Apát holnap akarom elküldeni érte újra.

Szoptatás. Most lehet hogy néhányan meg fogtok itt kövezni, de én kicsit úgy érzem így hogy a második gyereknél küzdök azért és teszek meg mindent amit csak legetséges azért, hogy valamennyi anyatejet kapjanak a gyerekeim, hogy kicsit nagyon azt sugallja minden, az folyik a médiából, mindenhonnan, hogy szoptatni-szoptatni minden áron és csak akkor vagy jó anya és stb... És egy kicsit ezzel már tele van a hócsukám...

Én ha megfeszülök sem tudtam soha-soha 100 millinél több tejcsit kicsiholni magamból, fejhetek ezerrel, lóghat a gyerekem egész nap a mellemen stb. Dorkánál iszonyú rossz anyának éreztem magam emiatt, rengeteget sírtam, hogy az én gyerekemnek miért kell tápszeren felnőnie. De ettől semmivel nem lett rosszabb a kapcsolatunk, amíg oviba nem kezdett járni addig kb. évente egyszer volt beteg...

Én már azt is sikernek könyvelem el, hogy míg Dorka 10 hetes koráig kapott anyatejet addig Ádám még mindig tud enni valamennyit. Kapja mellé a tápszert - szerencsére elfogadja - és ettől nem vagyok rosszabb anya mint az aki csak szoptat.

Persze, hihetetlenül jó érzés lehet amikor a baba jóllakottan elengedi a cicit, én ezt már régen éltem át sajnos, de azért akkor sincsen világvége, ha tápszerrel pótolni kell! Persze, meg kell tenni mindent amit lehet, én is megteszek minden tőlem telhetőt, de azért nem kell a tápszert valami mumusnak kikiáltani és rettegni tőle hogy ahhoz kell nyúlni! Örüljönk neki, hogy van, hogy van lehetőség pótolni!

Ne haragudjatok, hogy ez most így kijött belőlem, de már ki kellett írni magamból!

Rólunk. Voltunk ma neurológusnál, szerencsére minden rendben van Ádámmal, csak kicsit lustus baba a doktor néni szerint. Tornáztatni kell, gurigázni egy pléd segítségével hogy érezzen rá a forgás ízére.
És mutatott egy fogást, hogy hogyan erősíthetjük a babát, hogy emelje a buksiját, tartsa magát. Apa este már gyakorolta is:
Kép
Persze Ádám ezt kb. annyira utálta mint hason lenni, e kíméletlenül dolgoztatni kell őt és 3 hónap múlva kontroll.

Kép

Kép
anyoooka

Monee!

Pont tegnap néztem utána,szoptatási tanácsadó csak az lehet,legalábbis a LLL-nál,aki minimun 1 gyereket szoptatott kizárólag legalább 6 hónapig. Ez és még egy csomó kitétel van,egy része mondjuk nem túl logikus. De még mindig semmi ahhoz képest,amilyen képességekkel,tudással rendelkeznie kell egy szoptatási tanácsadónak,ha a SZME-nél akar levizsgázni! Kicsit el is ment a kedvem tőle,mert gondoltam,,szívesen lennék Szoptatási tanácsadó!
A LLL pont a saját tapasztalatot,a saját bőrön átélt problémákat és azok kezelését tartja fontosnak a tanácsadóinál!
Egyébként,igény esetén kimennek házhoz!

Márti
borossné becz márta

Jó reggelt :)

Milyen szépséges MiniGyuszikát látok én itten! :lol: :lol: Olyan nagyon csibész ez a Gyuszika! Hát azt hiszem, hogy időben kössétek fel a gatyókat! :lol: :lol:

Anyooo!
Nagyon sajnálom,hogy beteg Dorka. Csak Ádám el ne kapja. Majd írok még a szopival kapcsolatban a lap alján. Olvasd el kérem. Puszi.

Látom sok ismerős babásodik.. nekem most szült meg az egyik ismerősöm.. megyünk is látogatóba, már várom :wink:

Márti!
Látom, hogy szopi tanácsadó lennél. MIlyen lüke feltételek ezek. Jó ok a szoptatás fél évig az egy érthető kritérium.
Nem, hogy örülnének, hogy vannak még lelkes szoptatás mellett kiálló anyukák, akik csatlakoznának.
Próbáld meg azért!!!!
Szerintem.

Anyooo! és a többi kismama.
Én nem érzem pl. kényszernek a szoptatást.
Nem hiszem,hogy ettől dől el az, hogy ki milyen jó anya. Láttam már "kisebbséget" 3 éves korig szoptatni.. és egyáltalán nem volt jó anya.
Már, ha lehet valakire ilyen címkét ragasztani.
Én azért tűztem magamnak ki a tavaszig való szoptatást, mert nagyon jól tudom,hogy mennyit számít egy-egy betegség leküzdésében, az, ha szopik a gyerek.
A fiaim csak 3 hóig szoptak, és bizony elég betegesek is voltak csecsemőnek. Nagyon korán kaptak el mindenféle fertőző betegséget! Olyan sok át nem aludt éjszakáink voltak a betegségek miatt. Főleg Bence volt beteges.
-Meg jött, és nem fogadták el a tejem.
Most is meg van, amióta szültem minden hónapban, de Adél annyira cicifüggő, hogy őt az sem érdekelné, ha tejeskávé jönne a cicből :lol: :lol: :lol: csak lóghasson rajta :lol: :lol:
SZERINTEM senki ne legyen már fóbiás ettől a szoptatástól.. egy 1. alkat kérdése 2. helyzet kérdése stressz, nem sterssz 3. gyerek kérdése is -és itt az én élő példám erre. Sok minden közre játszik ezeken kívül.
NYUGI anyukák senki nem kövez meg senkit, ha nem tudtok szoptatni.
Amúgy én is rossz anya vagyok, hogy nem szeretnék májusnál tovább szoptatni???? :shock: :shock: 8)
Ugye nem????
Addigra ki szeretném váltani a szoptatásokat egyéb finomságokkal.

szeder74

Anyoo!
a kép dicsi le maradt.. :oops: :oops:
Nekünk is mutatta tegnap a neurológus ezt a gyakorlatot.. és azt is lehet,hogy közelítesz vele a föld felé.. (egy szőnyegre nyilván) és hagyni kell,hogy támasszon a kezével, mintha kézen állna a baba. Olyan látványt nyújt. Ez is segít a kitámasztás megtanulásában.
-Bár nekünk ez már megy. Ugyanakkor nem árt gyakorolni.
Majd menni fog minden meglátod.
:wink: Én mondom, aki szintén paramami :oops: 8)

szeder74

Marti: grat a fogacskahoz :wink: Hogy vagytok egyebkent, meggyogyult mar az osszes csemete?

Ugy tunik, nalunk is elindult a fog-projekt :( A kep tobbet mond ezer szonal Kép kezek :)))
Bendonek bejon a mentolos gel, amit az inyre lehet kenni, rogton kivette a szajabol az osszes kezet es nagyokat cuppogott :lol: Meg en adtam neki fagyasztos ragcsalos izet is, azt is cuppogta, persze nalunk eleg meleg is van ehhez.

Betti: varom a kepet :wink: Julcsi tunderi kiscsaj :D

Gabolino: hajra Andor kaki, tenyleg jo sokan szurkoltunk itt, de meg is lett az eredmenye :mrgreen: Nalunk is isten apa, ha o ott van a szobaban, akkor semmi mas nem letezik :D B koldokevel mar ez volt az utolso kezeles, a doki azt mondta, ha ez sem segit, akkor plaztikaztatni kell. Kerdeztem, attol, hoyg ilyen szarmazhat-e hatranya vagy ez csak esztetikikai dolog. Azt mondta, csak esztetikai. Mondtam neki, hogy akkor dehogy viszem en muteni a gyereket, ha egyebkent meg semmi mas gondja nincs. De mar majdnem jo, csak egy icipici hianyzik a tokeleteshez :roll:

Noni: Misike nagyon kis cukorfalat, ahogy ott kukucskal a torolkozobol zabalnivalo :lol:

Petra: szerintem jo, hogy Rozi rad hasonlit, en ugy orulok, amikor talalok Bendoben 1-1 dolgot, amit tolem orokolt (pl a kisujjat :mrgreen: , nekem van olyan gorbe, mint neki is)

Ne irigykedjetek a meleg miatt, ami most itt van, tenlyeg sok(k). Ki sem dugjuk az orrunkat, a legkondi igy is kuszkodik ezerrel, alig birja, pedig nincs tulporgetve, msot eppen Bendo szobajaban 26 fok van, ami mar elorelepes.

Starlark: irigy vagyok, hogy Doncek ennyire a szopira koncentral. Eloszor en is azt hittem, hogy Bendo ilyen, de most mar latnom kell, hogy dehogyis.

Szeder: orulok, hogy Adellal minden rendben !!! Nektek akkor ket kutty van? Egy nagy, aki orzi kint a hazat meg egy kicsi odabent? Van mas allatotok is? Kolat en egyszer probaltam szopi alatt es csak nehany kortyot, Bendo total felporgott ole. De ugyanez volt az Ice teanal is, meg a koffeinmentes kavenal is, szoval en semmi ilyesmit nem iszok. De ezt szerintem gyerek valogatja, ki mennyire erzekeny ra. A calcium viszont igaz, az nem epul be olyan hatekonyan. Ha sehogy sem tudsz lemondani rola, akkor egyel Ca-ban gazdag eteleket es kompenzald ezzel.

Blumi: igen, szerintem az idojarassal kapcsolatban az ember gyakran van ugy, hogy ami van, az sose jo, mindig inkabb eppen az ellenkezoje kene. Pedig itt nyar van, szoval mikor legyen 40 fok, ha nem most? Dehat sose jo semmi :roll: Javul a cicid? Nekem anno azt mondtak a korhazban, hogy amig nem hany vereset a gyerek, addig nyugodtan lehet szoptatni.

Gwini: szerintem Lalu nem olyan kicsi. Ha nem ehezik, en nem biztos, hogy adnek neki tapszert ...

A. m.: MiniGyuszi meg mindig nagyon cukipofa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nem is hallottam meg olyanrol, hogy a tapszert igy nem eszi baba, probaltad masik cumival esetleg, lehet hogy ez a baja ?!

Honey: sajnalom az esteket, hihetetlen, hogy mit meg kell kuzdened az etetessel. Nincs vmi olyan vedono, akiben megbizol maximalisan, es ki tudna menni hozzatok egy este? Aki megnezne, hogy mit tud kezdeni veletek?

Monee: Akos sem pici legeny :wink: Szep meretei vannak. Nyugodtan gyere panaszkodni, vhol mindenkinek el kell mondani a nyuget-bajat :wink:

Agi: nalunk is van sokszor hatig ero kaki, Bendore szerencsere ilyen tekintetben nincs panasz :lol:

Bejci: nem tudod, mit akartam toled kerdezni, mert en elfelejtettem ?! :roll: Majd, ha eszembe jut, meg jelentkezem.

Csehi: Luca egy kis tunderi hajasbaba, a paromnak is megmutattam az akvariumos kepet, megkerdezte, hogy allitsa be a teven az akvarium programot? :D

Anyooka:Adam csuda aranyos, Dorkanak meg gyogyulast kivanok. En egyetertek veled, szerintem is kicsit kenyszernek erzi az ember mar a szoptatast. En itthon mindig parazok, hogy nem eleg a tej, nem lesz tejem, pedig boven van, de vhogy itt is olvasok rola, meg mashol is hallani, hogy 6 honapig szoptatni KELL! Persze jo a babaknak, ha addig szopnak, de van aki nem tudja ezt megtenni, hat ne keltsunk mar lelkiismeret furdalast azokban az anyukakban, akiknek ez nem adatott meg !!! Szerintem sokmindenkinek attol lesz kevesebb a tejci, hogy annyit aggodik rajta, es annyit foglalkozik vele, lehet, hogy ha hagynank termeszetesen tortenni a dolgokat, akkor semmi baj nem lenne :wink: Persze nem mondom en, oda kell figyelni, hogy pihenjen neha az ember, meg igyon pl eleget, de ha nem megy, akkor nem megy. A tapitol is ugyanolyan, szep, egeszseges, fejlett gyerkocok lesznek, akiknek az egegyadta vilagon semmi bajuk nem lesz attol, hogy nem ciciztek feleves korukig. Uff, en beszeltem.

Ezek utan teszek fel HurkaGyurkarol egy kepet :mrgreen:
Kép HurkaGyurka

KépKép
Kép
humanka

Huh, csajok, ez jo hosszu lett, bocsika, latszik, hogy Bendo vegre alszik 3 oraja !!!

Minyu: mindig lemarad, de nekem nagyon teszik a hajad, szerintem jol all !!! :wink:

Na, csok mindenkinek, abbahagyom, mert csak engem olvastok egesz nap :oops:

KépKép
Kép
humanka

humanka!
Ez igen!
Milyen kis HurkaGyurkád van! :) Óriásbébi ez a kis Benedek!! Hatalmas szemekkel!! Helyes kisfiú!
Igen, van kint is, bent is! Kint a Teo -német dog- bent Dinike a havanese.
Jaj.. de néha olyan nehéz.. most, hogy Adél van.. kevés idő jut rájuk.. dinikém úgy néz ki, mint egy hajléktalan :? el kellene vinni kutyakozmetikába.. de most nehézkes vinni - hozni őt. Majd a párom anyuja viszi 2 hét múlva.
Mi volt a dokinál?? Köldök??
Hozok képet Diniékről!

szeder74

Szeder: a koldokrol Gabolinonak irtam bovebben :wink: Nehany szoban csak annyi, hogy szebb mar, es remelem a tegnapi kezeles hatasara lesz meg jobb is. Megkerdeztem, hogy ez problemat okozhat-e bebiuszasnal, azt mondta, semmikeppen, ugyhogy megnyugodtam :D

Bejci: iggggggen, eszembe jutott vegre (egesz szopi alatt ezen gondolkoztam). Szoval mi lett a zold kakival??? Hasznalt a fejes?

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

Helyzetjelentést kérek!
Milyen az idő nálatok?

Baranya megye közlekedése gyakorlatilag megbénult. Illetve a megye főútvonalai járhatók, mert sózták őket egész éjjel, de Pécsett a kis utcákban korizni lehet a jégen.
A Párom cégénél elég sokan dolgoznak össze-vissza mindenhonnan Pécsről és csak Ő (Pécstől 17 kmre lakunk egy faluban) és a közelben lakó főnöke tudtak önerőből bemenni. :D

Humanka!

Egy-két napig nem lenne rossz itt is a 26 fok. Felolvadna a lassan 1 centi vastag jégpáncél és talán fel is száradna.
Katasztrófa közeli a helyzet.

Ákos éjjel belázasodott a szurik után, de szerencsére a Nurofen szépen levitte a lázát. Most nem lázas.
A nap projektje megtalálni a digitális lázmérőt, mert a higanyos már nem teljesen százas. Szééép feladat. :D

Monee

monee85

Monee!
Nálunk oké. Esett, de nem vészes. Szerintem.
Hát igen, ez az oltás. Örülök, hogy le ment a láza! Jó kutakodást a lázmérő után :lol:

A Dinike, aki most elég csapzott.. Kép Dinikénk

szeder74

Szép Jó Reggel :)

Monee: Nyugi nem lesz semmi gond azzal a tejcsivel Ákos nagyon szép méretekkel rendelkezik :)

AM: Gyuszika zabálni való vidám kisfiú :)

Anyoooka: Egyáltalán nem rossz anya akinek tápihoz kell nyúlnia. Sose érezd magadat kevesebbnek mert nem megy úgy mint másnak. Szerintem is ez nagyon alkati kérdés is, mi is folyton kűzdködünk hogy legyen elég /néha én is a csudába kívánom már a mellszívót/
Így is tegnap ki kellett olvasztanom 140 milit mert nem volt elég. Donek be is tekerte.
Engem anyukám egyáltalán nem tudott szoptatni mégse lettem beteges vagy allergiás pedig az akkori tápik köszönőviszonyba se voltak a mostaniakkal.
Nagyon is jó anya vagy aki a legjobbat akarja a kisfiának!!!

A repülőzős kép jó :) Ádám is fog forogni hamarosan :)
Donek is lusti ám, imád hason lenni ha akarna meg is tudna fordulni de sokkal jobb ha ezt anya csinálja helyette... :)

Humanka: Azta mekkora ez a nagyfiú :):) Kézrágás könyékig nálunk is sláger de fog az nincs mg szerintem előreláthatólag.

Itt is jégpáncél van.
Apája nem is ment ma dolgozni nem vágtak neki hegyen völgyön át a 55km-es útnak.
Ma mentünk volna Doncekkel is vérvételes kontrollra a kórházba az is elnapolva 21.-ére.

Kép

Kép
starlark

De édi kutyu :) :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Szép sokat írtatok :) nem sikeredett estefelé már jönnöm, most próbálok reagálni.

Betti,
Nagyon gyöbyörű Julcsi!Micsoda szemek! :) Szerintem se aggódj az átforduláson. Majd átfordul, még van ideje :)

Monee,
Hááát szép kis históriád kerekedett ki tegnap. :? én is úúútálom ezt a macerás beöltöztetés, szegény Andorom meg méginkább. Már annyira várom a tavaszt! Szép súlyban van Ákos! :)
Szegényke - láz miatt. Csak lemegy neki hamar.

Am,
Jaj, olyan tündéri MiniGyuszi :) Olyan kis huncut azon a vigyori képen! :D igazi megdögönyözős

Honey,
Nagyon sajnálom ezt az etetős dolgot. Sajna nem tudok okosat mondani, én is csak azt tanácsolnám, hogy esetleg próbálj vmi szimpi tanácsadó kihívni, hátha tud mondani vmi okosat,ha megfigyeli a helyzetet.

Anyooka,
Úúú,szegény Dorka. Mielőbbi gyógyulást neki!Ádám meg csak nem kapja el. Tök jó a repülős kép! :)

Humanka,
Nagyon tuti Benőke! :D és micsoda hajacskája van! :) azért jó lenne már nálunk is itt egy kis plusz fok többlet :)

Szeder,
Nagyon cuki Dinike :D Hozhatsz a másik kutyiról is képet, én is nagyon szeretem a kutyikat :)

Nálunk hajnalban érdekes, nem megszokott esemény volt: hajnali 4kor Andor elkezdett dumálni az ágyában :shock: nem mentem oda hozzá,csak hallgattam, mert gondoltam hátha vissaalszik, nehogy már visszatérjünk a hajnali evésre, amikor 2 hónapja már alszik rendesen. Azán egyre nagyobb szünetek voltak a duma között, majd elaludt. Nemtom mitől ébredt fel...
Nálunk is állítólag csúszkálós a helyzet, szóval nem szándékozom most kimenni.

Most lépnem kell, mert ébredezik...

KépKép
KépKép
gabolino

Anyooka!
Teljesen igazad van, szerintem itt mindannyian megtesszük a tőlünk telhetőt, hogy a legtovább szoptathassunk.

Lányok!
Lenne egy kérdésem. Vagyis kettő. Ha jól emlékszem, Konan írta, hogy mostanában Annácskája ébred fel 5 körül és nem akar aludni. Nálunk megint ugyanez a helyzet. Olyan szinten, hogy hisztit vág le, de tök hangosan, ha nem játszhat. Így mivel a szomszédok és a magunk nyugodalma miatt ma is átvittem a másik szobába a karácsonyfa világítás mellé, jó sokat dumált. Mitől lehet ez szerintetek? Pedig nem is alszik el túl korán (este 8-9 körül mikor hogy, de akkor se akar aludni). Már két napja az megy, hogy felébred 5-kor, kajálni nem akar, nem pisis, stb. ugyanakkor 7-kor felébred, mert egyébként meg akkor szokott kelni, de a cicin bealszik, mert 1 órát fent volt. Így persze a megszokott napirendünk borul, mert mire megéhezik, el is álmosodik, így nehéz a kajálás is.
A másik. Mostanában hirtelen és eszméletlen hangosan kezd el sírni, mikor felébred. De ez leginkább este, éjszaka van, ritkán napközben is. Ez mitől lehet? Pedig amúgy vidám, sokat játszik, én is vele. Csak ezek a hirtelen ébredések nem tudjuk, mitől vannak. Van valami ötletetek? Esetleg többgyerekes anyukák tapasztaltatok ilyet?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

huhhhh, csajok annyit irtatok, hogy alig gyöztem visszaolvasni. :P

Én sem reagálok mindenkire, de ez nem jelenti azt, hogy nem olvasnám, vagy nem drukkolnék, vagy nem mosolyognék a babákon, csak egyszerüen nem tudok mindenkinek irni, mert nem jegyzetelek. De nem akarok ám senkit megbántani!!!

Monee :)
Jelentem Inárcson valami esöféle szitál. Reggel 8-kor Pesten még semmmi nem volt! Gondolom ez a szöttyös cucc fog klasszul ráfagyni :evil:

hbetti :)
én ma kezdtem el szedni, és nekem is furcsa, hogy nem nagyon szabad inni elötte utána. Én betartom, de nagyon nézem az órát, mert egyébként nagyon pityizálós vagyok.
Sztem még ne aggódj, hogy nem forog, Nándorom annó nagyon késön kezdtett forogni, és 6 hós koráig még belefér a dolog, addig meg még van idö. Mi 8 hósan fordultunk korai fejlesztöhöz, elég sokat vártunk...

honeymoon :)
sajnálom, hogy még mindig gond van a kajával. Csongi kiskanállal ügyesen iszik fagyitejcsit, ugyhogy ezügyben nem tudok mit mondani, drukkolok, hogy alakuljon a dolog!
Gekkoba jártok? Ti kaptatok "utalványt" ugye?

Kép
Kép
Kép
minyu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?