HAJRÁÁÁÁ JIM
ÉS PUMPERKA IS HA EZÉRT NEM JELENTKEZETT MÉG MA!!!
TAND!! GRATULÁLOK, hihetetlen mennyi boldogságot fog okozni Gréta!
Monácska, szerintem ez orvosfüggő is, de valóban nekem csak 2 naponta kellett bejárnom amikor túlhordtam.
Pété, nálatok mi a kajahelyzet? mennyit eszik és hogy alakul a súlya Livinek??
Fanetta, a szülés nagyon simán ment és doktorunk igazán nagyon ott volt, szóval a bizalom abszolute megmaradt!!
Szilvánusz, elméletileg a szakirodalom szerint az csak jó ha nappal ébren van, mert így elég sanszos, hogy éjjel aludni fog.
és én úgy tudom, hogy éjjel lehet hagyni aludni, mondjuk max 4 órát, ne ébreszgesd
Eszterxx - kíváncsi vagyok a 4 napodra, én is elég horrorként éltem meg a kórházi napokat, persze nekem extra volt, hogy nincs nagyon tejem, de nem éreztem úgy, hogy elég empatikus segítséget kapok (Linocs, érdekes, hogy te ezt másképp élted meg a Kútvölgyiben ahogy olvastam...)
ja és a súlyügyet át tudom érezni, ahogy írtam a súlyveszteségem enyhén elmarad a várakozásaimtól.... pont ma néztem, hogy milyen - nem terhes - gatyám jönne még rám
nálunk sajnos nem javult a helyzet, még mindig 10-20-30 grokat tudok szoptatni, de az is kínszenvedés, mert nagyon fáj a mellem és van, hogy be sem akarja kapni és egymás után sokszor kell próbálkozni, a végén már bőgők és ő is...
hozzátáplálok fecskendőből és várom a csodát.
egy La Leche Ligás tanácsadó orvosnővel konzultáltam aki azt mondta, hogy a mellem alakja (még képet is kért) és a sztorim alapján lehet, hogy tejmirigy elégtelenségem van, de ezt csak ultrahanggal lehet igazolni. ha így van, nincs mit tenni, nem is lesz több tejem
jövő péntekre van időpont, nem tudom elmenjek-e. ha így van úgyis mindegy, persze lehet, hogy jó lenne tudni...?
a depresszióról annyit, hogy folyamatosan csak bőgök, a tej miatt már homeos nyugatót is szedek, mert ez nyilván semmin nem segít de nem tudok mit csinálni...
ami gondot okoz, hogy nem tudom elégszer etetni, mert egy etetés eddig 1 óra mellen volt (így jött össze nagy nehezen az a pár gramm, mert folyamatosan bealszik közben) fél óra táp, majd után egy óra ébren és utána aludt be min 1,5-2 órára. így viszont ugye jó ha 4 óránként eszik, és az kevés... szerintetek mit lehet csinálni? ha felébresztem 1 óra után akkor meg pláne bealszik a mellen...
a gyerekorvos szerint ne szoptassam 1 óráig ,mert az a kevés úgyis az első 15 percben jön ki mellenként. na ezt most megpróbáltam de így csak 10 grammot szopott....
teljesen tanácstalan vagyok, a súlya így táppal is stagnál, jó, még áll. a 2 hétig belefér, de mi lesz utána? ha több tápot adok majd, hogy gyarapodjon talán még ennél is nehezebben akar majd szopni....