Új privát üzeneted érkezett!

neeeeee menj el :) csak ha szülni mész ;)

Kép

Kép
kolyok28

tudom, hogy nem olyan nagy szenzáció, de mégis:
sikerült levágni a lábkörmöm... ami azért meglepő... sikerült az kezemen az ujjaimat hajlításra bírni és a lábamat kellően közel rakni a kezemhez. Nagy mutatvány volt, kár hogy lemaradtatok róla :lol: :lol:

ma kimosom az összes állatot amink van, meg a babajátékokat :)
ez is egy jó projekt.
nem merek elindulni a postára, amig nincs hír Jimről.
inkább este megyek :)

Kép

Kép
kolyok28

[quote="kolyok28"]n írta:kolyok28eeeeee menj el :) csak ha szülni mész ;)

Melegítettem egy kis lencselevest!!!!!! Amíg lehet, ilyeneket eszek!!!

Estére apácskának chilisbab lesz a vacsora!!!!

Nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiii Hogy fogom én majd kibírni, hogy ezeket nem ehetem???? Báááár, gondolom az első hasfájósan végigordított éjszaka után biztosan nem fogom áldozatnak érezni!
Vendég

mielőtt Pati elszörnyedne...
négy macink, egy kutyánk, egy kacsánk, egy egerünk és ujabban egy elefántunk van, nagyon aranyosak, de a legtöbb plüss vagy frottir.... :lol: ja van 4 pingvinünk is, ebből kettő a nászpár volt az autónk elején :lol:

Kép

Kép
kolyok28

nem lehet lencsét és babot enni szopi alatt?
akkor én ma paradicsomos babot eszem :)

Kép

Kép
kolyok28

A lábköröm vágás az nálam is művészet volt tegnap este!!!!

Eddig mindig azért veszekedtem a fiúkkal, hogy ha már a szobában vágják a körmüket, legalább a szemetest tegyék a lábuk alá....... Hát, tegnap akárhogyan ügyeskedtem, egyet sem sikerült beleejtenem!!! :lol: :lol: :lol: Hülyére röhögtem magam, és végül porszívóztam körömvágás után!!!

A legszebb, hogy utána le is kellett reszelni! No, az aztán a teteje volt mindennek, nagyon összenyomtam a "csepp" gyereket!!!!!!!!!!! :roll:

Ákos fiam 4 kilóval született a 39. héten!
Szerintetek Nóri mekkora lesz???? A 36. héten 94 mm feje volt!
Fogadásokat lehet kötni akár nálam is!!!! Csak sikerüljön gond nélkül, és le van tojva az egész!!!
Vendég

Ez a plüssmosás jó ötlet......

Nagyon sok van nálunk is, és ráadásul a padláson!!! Bááááááár, a jövőhétvégén elkezdődik a lakásbontás-építkezés, lehet, hogy ezt nem most kellene? Még megrágom!

Tenyleg, nem is mondtam csajok, építkezni fogunk!!! Lesz Nórinak saját szobája! Igaz, lesz majd felfordulás, por és dzsuva is ezzel együtt, de majd okosan megoldjuk!

Lencse, bab, kukorica, hüvelyesek nem mehetnek szopi alatt, felfújják a babák nagy részét, nagy hasfályósak lehetnek utána!!
Ki kell tapasztalni, van akinél nem okoz gondot! Szóval egy próbát majd megér!
Vendég

[quote="monácska"] írta:monácskanagy hasfályósak .......

Khm: hasfájóak!!!!

Tudok ám írni, de télleg!

Jól elszólózunk Kölyök! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Húúú, téllleg nagy fába vágjátok a fejszét :) és mikor kezditek és mikorra lesz kész az építkezés?

én :oops: a reszelést most lehagytam, azt már nem bírtam volna...
amúgy nálunk 2-3 hete azaz 36hetesen volt a bpd 96mm, most volt 101, szval ez már nem nő nagyon sokat... állítólag...
de remélem Nóri, mivel lány, kisebb lesz és nem lesz gond :)

tényleg, valszeg átsiklottam felette, de Aranykavics végül otthon szült? és én nem tudom a gyerkőc nevét sem :( tud valaki valamit róluk? ;)

Kép

Kép
kolyok28

jaja, mi nagyon ráérősek vagyunk :lol:

Kép

Kép
kolyok28

közben összegyűjtöttem az állatokat, a békát kihagytam a felsorolásból..... :lol:

csak hogy újabb legyen, most meg ömlik az eső.... najó havaseső... hihetetlen milyen időjárás van ma kint.... megbolondult.....

Kép

Kép
kolyok28

Kavicska sürgősségi császárral szült, és ma engedik haza!
Szilveszter a kicsi neve, és jön majd, elmeséli a részleteket. Az utolsó időszakban borzalmasan kínlódott már, komolyan aggódtunk érte! A lényeg: tej van, csimota fejlődik, és nagyon várjuk őt már!!!! Hoz majd fotókat is!

Építkezés: Egy tetőtérben lakunk, és a mellettünk lévő kisház tetőterét fogjuk összenyitni a miénkkel, így nyerünk kb. 45-50 m2, egy nappalit, gardróbot és egy hálófülkét! Így lesz összesen 90 m2-ünk, négyünkre. Ebben azért már szépen el lehet majd éldegélni, még akkor is, ha lesz majd esetleg még egy lurkónk! A legporosabb rész a tető áttörése lesz, ezt elintézzük a jövőhétvégén!

Ráérek végre, sehova nem rohanok, időmilliomos lettem így a terhességem vége előtt 5 nappal! :roll: :roll: :roll: Elintéztem mindent, hétfőn aláírtam a kamionbérletről is a szerződést végre, így teljesen rendben vannak az ügyek, mehetek szülni!

HAJRÁ JIM!!!!!
Vendég

Látom szólóztok Mona és Kölyök :lol: :lol: Helyes :lol: :lol:

Mona!

Hát nem lesz semmi építkezni babácska mellett...le a kalappal!!
De utána tök jó lesz a nagy hely!! :wink: Megéri,igaz?!

Így utólag én is örülök hogy építkeztünk(bár akkor szinte majdnem elváltunk a sok idegtől... :? )de megérte..mindenkinek van külön szobája,vagy nappali és hatalmas kert!! :wink: Igaz hogy 25 évig nyögjük a hitelt...de mit lehet tenni nem születtünk milliomosnak... :? :wink:

Kölyök!

Nem semmi időjárás van felétek is... :?
Itt most épp hétágról süt a nap!! :lol: :lol:
Megyek én is mindjárt borsót vetni...hátha ez jó ómen Jim után szabadon :wink: :lol: :wink: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

jaj, de buta vagyok, télleg, sürgősségi császár.... :oops: :oops: elnézést... viszont a nevét télleg nem tudtam! bele is vésem a táblázatba! és nagyon várom már vissza!!!!
örülök hogy jól vannak, köszi az infot :)

ez a tetőtéregybenyitás ezt tök jól hangzik. Bár ha jól értem most jön a neheze.... hogy fogod bírni gyerkőc(ök) mellett? Vagy Ákos már sokat segít.
Jó, ugye, hogy végre van időd :) pihenj sokat :) szükséged lesz rá :lol:
főleg építkezés mellett... ;)

jól értem, hogy érzem, hogy teljesen elmúlt a viszketés?

Kép

Kép
kolyok28

[quote="monácska"]F írta:monácska@s@m a szót..................................... :oops: :oops: :oops:

FOSSAD MONA, SZERETJÜK!!!!!!!!
:wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Panni, hajrá a borsóval :)
remélembejön, ha nem akkor utána nézz meg néhány Twinpeakset :lol:

csak hogy lássátok mennyire bolond az időjárás, most megint süt a nap és sehol egy kis eső.... najó, befejezem az időjárás közvetítését :)

Kép

Kép
kolyok28

szijjjjaaaa Patti, gyere vedd át az uralmat tőlünk, mert nekünk már elegünk kezd lenni magunkból.... ;)

Kép

Kép
kolyok28

Mona!

Én is így vagoyk vele...mindent elintéztem,mehetnék szülni!!
Veszünk fel hitelt kocsira és tegnap még az Álallmkicstárnál szívtunk egy csomót a jelzálogjog bejegyzés miatt(szoc.pol miatt van rajta az ő jelzálogjoguk9szal már az is elintézve,húsvéti ajándékok puccban állnak,ruhák kivaslava,hűtő feltötve....KÉSZ VAGYOK MINDENNEL!!De Olika mégse akar jönni... :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csajok, már nekem fáj, hogy Jimm mióta vajúdik :shock: :shock:
Annyira drukkolok neki!!!!!
Bárcsak jönne már az esemes!!!!!!!

JAJ!!! :? :? :?

Kép
Kép

mpatr

Igen én is aggódom szegény Jim modellünk miatt.... :?
Szegény!! :?

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pumperkáról tudunk valamit??
Ma csak befektetik vagy szül is?

DRUKKK PUMPERKA!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép

mpatr

Kölyök!

Hát a körömvágás nekem is nagy diadal volt amikor sikerült... :wink:
Sőt,nekem benőtt az egyik körmöm :( hát basszus mire "kiműtöttem" magamnak....gáz volt és nagyon fájt :(
De kész :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mintha úgy emlékeznék ,hogy indítják is Kerepesen egyből,nem?!Nem tom... :?

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Feladom ezt a visdszaolvasós dolgot, majd éjjel...

Pati, a kisláb-nagyláb helyett te most már fel tudsz tenni kispocak-nagypocak képet pl...

TAND!!! Tényleg az egyik legjobban várt baba volt a tiétek, nem is tudok szépeket irni, mert még mindig Pati gratulációján bőgök...

JIM! Megy a drukk ezerrel!!!

Kölyök, mi újság a csokik hazájában? Most már végképp csak álmodozhatok róla, ez a -8 brutálisan kevés a felszedettekhez képest, marad a szép egészséges levesevés meg miegymás...

Na, feltöltök a "picúrról" képet, aztán megpróbálok egy kézzel fejni...

Csajok, hány nap után nem fogom mindenen elbőgni magam? Most legalább már nem a kimerültségtől bőgök (attól csak ájuldozom folyamatosan), hanem mindenen képes vagyok meghatódni, de nagyon... ugye nem leszek örök életemre egy szentimentális hülye, aki innentől már csak ROmanan él???

Jaj és majdnem elfelejtettem, PUMPERKA, a legnagyobb +++++++++++++++-k!!!!!!!!!!!!!!!

És mindenkinek, akit megbántottunk, hogy esetleg nem reagáltunk... nem direkt van, de komolyan... mindenkit ugyanúgy olvasunk és ugyanúgy próbálunk válaszolni... csak vannak egyes rámenős nagyszájúak (ugye-ugye.... és ez vonatkozik mindenekelőtt rám is), akik folyamatosan csak irnak-irnak... ezt a képzavart... na jó, akkor nem nagyszájúak, hanem grafománok, laptetejmániások, vagy egyszerűen idétlen ökrök...). betelitjük az oldalakat magunkkal...

ÁÁÁÁÁáááhhh, tudiom-tudom, képfeltöltés, fejés... aztán alvás és utzána úúújra irás!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Panny!!!! Hajrá borsó!!!! De csak majd úgy lesz hatásos, ha aggódni is elkezdel miattuk, mint Jim!!!!! :):):):):):):):) Építkezést megoldjuk! Erőm annyi, mint hat másiknak, és egyébként is! Ha készen lesz, csodás lesz, majd nálunk tartjuk a topik talit a kölykökkel! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pati!!! Helyetted!!! Okés?? Láttam ügynöknőt is olvasni, remélem töltögeti a képeket ezerrel!!! A fene majd meg esz, a kíváncsiságtól!!! Jimről van híred?????????

Kolyok! Ákos bár 14, de azért nagyon kamasz na! Lelket kell ápolni nála, éreztetni, hogy nem lett felesleges, odafigyelni, hogy tanuljon ne csak tv-en és gépezzen, ebbe már NEKI nem fér bele, hogy segítsen is a háztartásban. Meg hát mint Te, nekem is az a jó, amit magam csinálok! Mikor meg felfordultam a fáradtságtól, akkor hegyekben hagyom a dolgokat, de sosem szólnék a fiúknak, hogy lehet neki ugrani megcsinálni...... Nem tudok segítséget kérni! Borzasztó vagyok! Megoldjuk!!! Előbb utóbb meg lesz! Sajnos a pénz miatt csúszott eddig, no meg a fűtést is variálni kell, így semmi képpen nem lehetett hamarabb elkezdeni!
Vendég

[quote="kolyok28"]s írta:kolyok28zijjjjaaaa Patti, gyere vedd át az uralmat tőlünk, mert nekünk már elegünk kezd lenni magunkból.... ;)

ÁÁ, esélytelen, most jöttem haza csak benéztem.
Csavarogtam a fiúkkal, bank, hentesbolt, ismerős-látogatás. :oops:
Megyek mert a szipolyom belerottyantott a gatyájába... :wink:

MAjd hamarosan benézek, nagyon várom a híreket Jimről és Pumperkáról is, meg Ügynöknő képeit.

Kép
Kép

mpatr

Pati, Pumperkának, ha jól emlékszem ugyanazt igérték neki, mint Eszterxxnek, hogy ma bemegy és este ballon.... szval +++ kár, hogy nem tudott idenézni indulás előtt...

Jim miatt én is kezdek aggódni, hátha csak nem volt ideje még smst irni.... hiszen Ti tudjátok hogy megy ez...

Kép

Kép
kolyok28

Na én se várok tovább....

Megyek borsózni :wink:

Később jövök Jim miatt!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

[quote="eszterxx"]
írta:
eszterxx
Csajok, hány nap után nem fogom mindenen elbőgni magam? Most legalább már nem a kimerültségtől bőgök (attól csak ájuldozom folyamatosan), hanem mindenen képes vagyok meghatódni, de nagyon... ugye nem leszek örök életemre egy szentimentális hülye, aki innentől már csak ROmanan él???

Nekem az első hét volt ilyen, azóta javul.
De ne aggódj, asszem van Tiffany és Júlia is.
Van egy megkezdett, a szülés előtt múlattam vele az időt :oops: :oops: :oops: jóvanna, úgy kaptam valakitől :roll: :roll: , de annyira unalmas volt, hogy nem olvastam végig. Tetejébe már a harmadik oldalon keféltek (bocsi, ungabungáztak...), úgyhogy még arra se kellett várni. :oops: Sztem a fiam azért bújt ki, hogy ne pusztítsam tovább efféle marhaságokkal a lelkivilágát.

Baromságot félre, az első hét ultrabömbi, azóta csak érzékeny vagyok, de nem bömbölős.
Már hiradót is néztem. :D Csak rémesen uncsi volt, de legalább nem bőgtem el magam már rajta :roll:

Kép
Kép

mpatr

Eszterxx!!! dejóóó :)
szval annyi a tejed,hogy fejned is kell még? vagy miért fejsz?

ha megnyugtat én is elkezdtem mindenen bőgni, szval :cry: :cry: sírjunk eggyütt. :)
naja, csokik hazája... most, hogy átléptem a 80as magamnak kiszabott határt már nem érdekel és eszem a csokit... brrr. nem kéne... aztán elfelejtek ebédelni... és estére leszek éhes...
de fincsi a csoki, ha kinyitod az ablakot, küldök :)

Pati, nem is Te lennél ha nem csavarognál márnaphosszat a fiaiddal :)
azért gyere, ha van időd :) és tőled is várunk kéttappancsos képet :)

Monácska, ennyire kamasz a nagyfiad? :) kiváncsi vagyok mit fog a húgához szólni ;)
és akkor pláne pihizz most, bár azt mondják előre nem lehet :lol:

Kép

Kép
kolyok28

ANDRIS KÉPEK????

Kép
Kép

mpatr

[quote="mpatr"]
írta:
mpatrDe ne aggódj, asszem van Tiffany és Júlia is.
Van egy megkezdett, a szülés előtt múlattam vele az időt :oops: :oops: :oops: jóvanna, úgy kaptam valakitől :roll: :roll: , de annyira unalmas volt, hogy nem olvastam végig. Tetejébe már a harmadik oldalon keféltek (bocsi, ungabungáztak...), úgyhogy még arra se kellett várni. :oops: Sztem a fiam azért bújt ki, hogy ne pusztítsam tovább efféle marhaságokkal a lelkivilágát.

nem mondod.... azt hittem ebben max a csókig jutnak el, de amig odáig eljutnak csöpög minden oldal...
miket tanul tőletek az ember lánya.... ;)

Kép

Kép
kolyok28

Szia Eszter!!!!!

Fejjél csak, legyen csak minél több!! Majd jól belejöttök mind ketten! Sírni sem olyan nagyon rossz azért, legalább a feszültség kijön! Dolgoznak a hormonok! :)
FOTÓT!!!!!!!!

HAJRÁ JIM!!!

És Pumperkának is hajrá! Neki senki sem tudja a számát?????????

Patti! Ebben a hidegben legalább jól aludt a kissebbik kukisod! Pihenj sokat!
Vendég

nekem sajna nincs meg a száma :( pedig én is dobnék neki smst...
na, megyek betöltöm a mosást :)

Kép

Kép
kolyok28

Kép

na, itt a kedvenc képem... az ágyszomszéd 3.8 kg-s gyerekével együtt...hááát...

töltöm a többit

Kép

KépKép
eszterxx

Atyaisten............................................

Ez valami fenomenális!!! Mekkora baba! Csodás! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép

Ilyen lesz a talpatok plusz két hét lábáztatás után...

Kép

KépKép
eszterxx

A mérlegre ő sem fér rá... legalább tudom, hogy az én fiam :lol: Kép

Kép

KépKép
eszterxx

Moncsáka!

Megkérdezhetem, hogy ki ez a szülésznő? Engem is nagyon érdekelne több okból is. A dokim kicsit pasis gondolkozású. Sajnos nem egészen azok a fontos dolgok neki, mint nekem. Főleg, ha indítás lesz a vége, de egyébként is jó lenne nekem is egy hasonló szülésznő, mint ahogy te a tiédet leírtad. Csak, hát, mivel 42. héten vagyok, hát már elég sürgős lenne a dolog.
Esetleg priviben megírod, hogy ki ő és az elérhetőségét is? Meg, hogy hogy szoksá "jutalmazni" őket.

Aztán most próbálok válaszolgatni a beírásom óta írtakra is.

biribon

Aztaaaaa! Eszterxx! Te egy hős vagy! ekkora babaaa :)
de nagggyon édes :) büszkék vagyunk Rád és Andrisunkra!!!!
még, képet, méééég :)

Kép

Kép
kolyok28

Biribon, most vettem észre, hogy mik a neveitek :) akkor a köv táblázatban ez is benne lesz. :)

Kép

Kép
kolyok28

HAJRÁÁÁÁ JIM
ÉS PUMPERKA IS HA EZÉRT NEM JELENTKEZETT MÉG MA!!!

TAND!! GRATULÁLOK, hihetetlen mennyi boldogságot fog okozni Gréta!

Monácska, szerintem ez orvosfüggő is, de valóban nekem csak 2 naponta kellett bejárnom amikor túlhordtam.

Pété, nálatok mi a kajahelyzet? mennyit eszik és hogy alakul a súlya Livinek??

Fanetta,
a szülés nagyon simán ment és doktorunk igazán nagyon ott volt, szóval a bizalom abszolute megmaradt!!

Szilvánusz,
elméletileg a szakirodalom szerint az csak jó ha nappal ébren van, mert így elég sanszos, hogy éjjel aludni fog.
és én úgy tudom, hogy éjjel lehet hagyni aludni, mondjuk max 4 órát, ne ébreszgesd

Eszterxx
- kíváncsi vagyok a 4 napodra, én is elég horrorként éltem meg a kórházi napokat, persze nekem extra volt, hogy nincs nagyon tejem, de nem éreztem úgy, hogy elég empatikus segítséget kapok (Linocs, érdekes, hogy te ezt másképp élted meg a Kútvölgyiben ahogy olvastam...)

ja és a súlyügyet át tudom érezni, ahogy írtam a súlyveszteségem enyhén elmarad a várakozásaimtól.... pont ma néztem, hogy milyen - nem terhes - gatyám jönne még rám

nálunk sajnos nem javult a helyzet, még mindig 10-20-30 grokat tudok szoptatni, de az is kínszenvedés, mert nagyon fáj a mellem és van, hogy be sem akarja kapni és egymás után sokszor kell próbálkozni, a végén már bőgők és ő is...
hozzátáplálok fecskendőből és várom a csodát.
egy La Leche Ligás tanácsadó orvosnővel konzultáltam aki azt mondta, hogy a mellem alakja (még képet is kért) és a sztorim alapján lehet, hogy tejmirigy elégtelenségem van, de ezt csak ultrahanggal lehet igazolni. ha így van, nincs mit tenni, nem is lesz több tejem :( jövő péntekre van időpont, nem tudom elmenjek-e. ha így van úgyis mindegy, persze lehet, hogy jó lenne tudni...?

a depresszióról annyit, hogy folyamatosan csak bőgök, a tej miatt már homeos nyugatót is szedek, mert ez nyilván semmin nem segít de nem tudok mit csinálni...

ami gondot okoz, hogy nem tudom elégszer etetni, mert egy etetés eddig 1 óra mellen volt (így jött össze nagy nehezen az a pár gramm, mert folyamatosan bealszik közben) fél óra táp, majd után egy óra ébren és utána aludt be min 1,5-2 órára. így viszont ugye jó ha 4 óránként eszik, és az kevés... szerintetek mit lehet csinálni? ha felébresztem 1 óra után akkor meg pláne bealszik a mellen...

a gyerekorvos szerint ne szoptassam 1 óráig ,mert az a kevés úgyis az első 15 percben jön ki mellenként. na ezt most megpróbáltam de így csak 10 grammot szopott....

teljesen tanácstalan vagyok, a súlya így táppal is stagnál, jó, még áll. a 2 hétig belefér, de mi lesz utána? ha több tápot adok majd, hogy gyarapodjon talán még ennél is nehezebben akar majd szopni....

KépKép
judit18

Megnéztem közben, sajna nekem sincs meg Pumperka száma... pedig mennyire izgulunk már érte!!!! Jimről semmi hir???

Kép

KépKép
eszterxx

ja és Biribon én is sokat gondoltam rád, hogy találkozunk-e a Kútvölgyiben!! nem feledkeztünk meg rólad!!

KépKép
judit18

apukámmal... Kép

Kép

KépKép
eszterxx

hű a mindenit, Andriska nem semmi!! apuka sem lehet csenevész ha jól sejtem... nagyon tündér :)

KépKép
judit18

És végre itthon... Kép

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx, gyönyörködöm a fiadban :) télleg nagy darab, de nem az a kis duci, hanem szép, formás, óriásiiii :) nagyon tetszik :)
és azok a ráncos talpacskák :lol:

Judit18... olyan szomorú olvasni, hogy mit meg nem teszel.... nem tudom mit tennék a helyedben.... de szorítok, hogy kezdjen el gyarapodni Eszter... +++

Kép

Kép
kolyok28

Biribon!
Privi ment!

Judit! Drága szívem! Figyelj!!! Én, aki bármit és mindent megtennék, hogy legyen tejem, mint annó Ákosnál, azt mondom neked, hogy NE GÖRCSÖLJ TOVÁBB EZEN!!!!! Bármilyen remek és okos tanácsot is adnak, ezt maganak kell kitapasztalni, hogy mi a gond nálad!!! Vagy sikerül vagy nem, de nem azért, mert nem vag yjó édesanya!!!! Ezen nem múlik, ugye ezt rögzítetted a fejedben???????? Remek, csodás, jó anya leszel és vagy!!!!

Magam részéről ajánlom még egy próbára a kecskeruta teát tejszaporításra. Ha ez sem válik be, akkor annyi tejet kap, amennyit kap. És boldog baba lesz belőle, mert a mamája sem idegbajos!!!!!! Érted?????
Vendég

Szia Eszter!

Nagyon szép nagy baba Andris! De azért még én vagyok a csúcstartó!!! Kemény 10 grammal!
Ja és örülök, hogy végülis Andris lett a neve, nem Zeobás, vagy Ubul, vagy.... :lol:
Egyébként szerintem nagyon hasonlítanak a fiaink :D

HAJRÁ JIM ÉS PUMPERKA!!!!

Livi
Kép
Kép
lusie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?