Új privát üzeneted érkezett!

Briell,nem értelek.Miért is lennél kívülálló??

Judy,ez a hasfájás szörnyű lehet....és a laktózérzékenység miért merült fel????Széklet miatt???

Anita,miért ne lenne elég atejed???Ha ürsre ette és jóllakott,akkor ezek szerint van elég.Amikor több kell,akkor majd több termelődik.Biztosan nem kell pótlás,ha eleget van mellen,igény szerint...

Kép Kép
meli1118

Meli, részben, mert hol zöldet kakil, hol randes aranysárgát, de a Drnő vetette fel. Várom a vizelet eredményt.

Azt nem értem, hogy napközben nincs baja a drágámnak, csak este és éjjel.
Illetve, jó lenne, ha majd beállnának nála a napszakok.
Vendég

Most kezd nekem is az az érzésem lenni, hogy soha nem fogok szülni, akkor meg mit is keresek itt :lol: :lol: :lol:
Nem komoly, meg igazából nincs nagy bajom, csak néha furán érzem magam. Nem egyre közelebbinek érzem a szülést, hanem mintha egyre távolodna :shock: Tényleg fura :)

briell

Ti fejetek tejet?
Úgy értem a maradékot lefejitek, elteszitek, vagy csak szopi van?

Ja, Meli, az is lehet, hogy nem tejcukor, hanem tejfehérje érzékeny, az Apja is az volt 4 éves koráig :( :oops:
Vendég

Meli még valamelyik nap itt örvendeztem, hogy végre valaki, aki nem fej szoptatás után. Azóta sajna küzdök, ugyanis kevés a tejem, mára ott tartok, hogy mindkét mellem után kell a pótlás :cry: és nem tudom, hogy hogyan állhatnék vissza a kereslet szintjére. Igény szerint szoptatok, óránként-kétóránként van mellen, de egyszerűen nekem úgy tűnik, egyre kevesebb a tejem :(

Briell igenis, ide tartozol, élvezd az utolsó napokat! Lehet, hogy már holnap indulnak az események, lehet, csak jövő héten. DE elkezdődött a visszaszámlálás :)

Tulipános napok óta nem jelentkezett. Szerintem náluk is esemény van már.

Üdv. Gabi
Vendég

sziasztok!

Csak gyors bekukk mert mi ma karácsonyozunk!Amíg még egyben vagyok...mert ki tudja meddig,és itt 5napot kell maradni szülés után! :shock:
Anyukák kitartás,kismamák ugyancsak,és boldog karácsonyt mindenkinek! :D
Vendég

Na megírom még ezt az üzit,mert annó Gionak is írtam,hogy legközelebb a 760.után megyek szülni....lvagy 780?....egalábbis remélem! :lol:

Most már nyugodtan mehetek! :D
Vendég

Sziasztok Csajok!

Visszaolvasni nem igazán van időm, de amiket gyorsan átfutottam, azokra megpróbálok reagálni.

Én hébe-hóba fejek most már, ahogy van időm. Ma elég nyűgös a kisasszony, szinte csak ölben van meg. De hogy mi lehet a baj...? :shock:

Hasfájás. Na az van nekünk is. De majdnem tuti, hogy csak éjszaka. Mi Infacolt vettünk, nekem bevált. A kömény teát tegnap én is ittam, de rosszabb volt az éjszakánk, mint eddig bármelyik a 10 nap alatt. Kíváncsian várom a mait. Ma nem ittam

Egyébként Anna nagyon jó baba, egyáltalán nem sír sokat, ha nyüszi is, akkor sem ordít 5-10 percnél többet. Inkább csak nyugtalan. Bár ha hiba ha nem, én nem hagyom sírni, felveszem. Viszont csomót szortyog. Pedig nincs elvileg semmi baja.

Fürdetni én a Babét vettem, az nagyon jó, de ahogy kipróbáltam a gyógyszertárit, most átálltam arra. Szerintem nagyon jó. És krémnek is azt használom utána. Hibátlan. A popsikrémet is patikait nyomom most, majd ha piros lesz vmiért a popó, akkor jöhet a sudocrem. Köldökre alkohol és intőpor. És nem csak egyszer fürcsinél, hanem reggel is. Elég szépen gyógyul.

Tejcsi hál Isten van, és kaki is. Kopp-kopp-kopp. És sárga. De mi is van akkor ha zöld? Mondták, de már nem emlékszem.

Nem is tudom mit akartam még. Épp szoptatok, mert Anna kiharcolta magának, pedig még nincs idő. Na hát ez van.

Pocisok! Nektek meg kitartás! Olyan jó lesz! Meglátjátok! Csak pihenni nem lesz idő, úh most még nagyon pihizzetek! :D
Vendég

Judy! olvastam, hogy ha gyakran szopizik a hasfájós baba, lehetőleg azonos mellre kell tenni, mert a sok első tej okozhat hasfájást. így jó lehet, ha a gyengébb tejet lefejed néha. És nekem a doki javasolta, hogy max. 2 dl tejterméket egyek naponta, mert érzékeny lehet rá a baba, illetve allergia alakul ki nála. 2 napig nálunk is volt kis zöld a kakiban, de fel sem hívtam a dokinőt, mert úgy tudtam az nem baj. ezek szerint fel kellett volna?

Gabi, én is félek, hogy kevesebb a tejem. Eddig egy mellből evett csak Zéti, most már kettőből. Este csöpög a tej, de napközben már nagyon ritkán feszül csak. Én is csak ritkán fejek, akkor is csak este vagy reggel, mert akkor van mit.

A jó időnek én is örülök, jó lesz sétálni.
Vendég

Sziasztok! :D :D :D
Ma jöttünk haza!
Elkezdtem a lemaradásomat behozni olvasásban, de nem még nem végeztem. Megakadtam ott, hogy pénteken Gio és Gombi is hajnali 4 óra körül írt, na, mi is akkor indultunk be a kórházba 10 perces fájásokkal. :) Rá kellett jönnöm, hogy az eddigi két gyors szülésem semmit nem jelentett, ugyanis a baba csak délután 4 órára lett meg, addig komoly vajúdásom volt.
Viszont a szülés fantasztikus hangulatban telt, alternatív szülőszobában, illatos mécsesek félhomályában, halk babazenére született meg a kislányunk, a francia ágyon. A férjem végig velem volt, vajúdtunk kádban, szülőszéken, meg ahogy jól esett és szülésnél is bent volt. Hihetetlen mennyire más így megélni mint a hagyományos szülőszobában. Örülök, hogy utoljára, utolsó szülésként átélhettem ezt az élményt, pedig nem volt tervben, hogy így fogunk szülni. Fantasztikus volt a szülésznő, ő vezette le a szülést. Nem volt se beöntés, se borotválás, minden a lehető legtermészetesebb módon zajlott, a baba saját ütemében, mi csak segítői voltunk a baba munkájának. Hááát, teljesen odavagyok.
Tündi baba egy kis angyal (még :D ).

Felébredt. :P

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

O Pokica, ez csodas! nagyon orulok neki, hogy neked is ilyen szep szulesed lehetett...foleg, hogy szep szuletese a kis Tundenek :):) Meg ha sokaig is vajudtal, az a lenyeg, hogy hogyan emlekszel ra vissza. Nekem meg mindig nagyon faj az oxitocinos inditas, de osszessegeben azt mondhatom (bar ki tudja, milyen lesz a kovetkezo), hogy szulni tok jo :):)

nalunk minden tokeletes...mar amennyire tokeletes lehet a dolog egy ujkszulottel...vannak pici sirasok, de igazabol semmiseg...Azzurra is egy tunder egyenlore, bar az eleg nehez, amikor eber idoszakai vannak, es orakon at "szorakoztatnom" kell...ami persze cicit jelent...errol 2 napja fedezte fel, hogy nem csak evesre, de nyalogatos-huzos-vonos jatekra is kivalo :):)
En nem mericskelek, bar elso het utan eleg keveset szedett ossze, de elso naptol csak az en tejemet kapja, a korhazban is csak azt a par csepp elotejet...12 naposan voltunk a dokinal, akkor erte el 10 g hijjan a szuletesi sulyat...de most sztem nagyon belehuzott. Tejemmel minden oke, egyfolytaban zabal, de mindig keveset. Teat nem iszok, fejni nagyon ritkan szoktam, de akkor is csak mert tele vagyok (nna azert nem omlik, csak elkezd csopogni), foleg reggel...az kidobasra megy mindig. Teat sem iszom, es a vilagon mindent osszeettem mar, a csipostol a makoson at, mindent....meg sosem reklamalt a draga :) Egyenlore egyaltalan nem hasfajos, persze rettegve varom, mikor kezdodik nala. Csak az a durva, amikor nyers lazacot eszek, mert akkor szegenykem meg a fejen at is buzlik a lazactol...de ugy tunik, azt is kedveli :) Foleg peluscsere es furdetes kozben bog, neha torka szakadtabol, de amint ruha van rajta, megnyugszik...valahogy nem szeret puceron lenni...nna, nem az anyjara utott :oops:
En ma kezdtem levegoztetni, de csak a szobaban, nyitott ajtonal...bne sem oltoztettem, csak takaro ala bujtattam sapiban arra a par percre. Holnaptol mar meg jobb ido lesz, 15 fok is, bar esos..ugyhogy kezdem a teraszozast napi 2-3 alkalommal, fokozatosan, de csak par percre.

Nalam is minden nagyon jol alakul, mar nem verzek vegre, par napja csak kis barnazgatas van. A varratom mar szinte teljesen kihullott, es a sebet szinte mar nem is erzem..nna belulre azert nem nyulnek...Mondjuk ezzel szerencsem is volt, mert a szuleszno szerint nem volt szukseg vagasra, csak pont bejott a doki, aki elrendelte elso babas ok miatt a vagast...de a szuleszno nem is a gatat vagta, hanem "csak ugy", inkabb oldalra, a nagyajak iranyaba...gondolom, ezert nem is fajt ugy.

Meg pocakosoknak sok kitartas...az tuti, hogy ti is eljuttok ide nagyon nagyon hamar, es majd meglatjatok, hogy tenyleg egy csoda lesz..olyan jo! Az a par nap varakozas mar semmi!

Kép
pumipumi

Pókica: de jó olvasni ezt :D Már nagyon hiányzott egy ilyen sztori!!!

Tulipános: jó karácsonyozást! :) Drukkolok, hogy ne feleslegesen kelljen előbbre hozni az ünneplést :wink:

briell

En nem furdetek minden nap, es azt is sima tiszta vizzel csinalom egyenlore. Persze egy szivaccsal minden nap megtisztitom, meg olajjal atkenem a hajlatait, de egyenlore smemi krem meg furdeto. A popsijat mosom a bide folott naponta par alkalommal, de a popsikremet is csak ritkan hasznalom...csak akkor, ha kis meretu ruci van rajta, amibe nem fer bele a moshato pelus es ra kell adnom az eldobhatot. Egyenlore bevallnak igy a dolgok, aztan hamarosan nyilvan lesznek valtoztatasok.

Kép
pumipumi

Ja, furdesnel en is vigyazok meg a koldokre, sosem eri viz, pedig a csimotae par naposan (talan 5) leesett mar...itt nem letezik mar a sebhintopor, helyette krem van, azt meg mindig hasznalom, mert ugy latom, hogy meg konnyen kinyilhat alul. Itt az oxidalt vizet ajanljak fertotlenitesre, es az utan a krem, ami ugyanaz, mint a por volt.

Nna, folebredt az en dragam is most...jajj de edes :):)

En a nyaka miatt aggodom. Kezdettol eros volt az izomzata, de most mar ugy kikapja a kezeim kozul...ha olbeveszem, akkor is eltartja sokszor a fejet, es kitartja magat a nyakaval...nagyon ugyes, dobbenetes, de azert egy ido utan nyilvan visszacsuklana, attol nagyon felek...de egyenlore meg nem vagyok kepes mindenre egyszerre odafigyelni sajna, o meg onnallositja magat ebben...nekem ez a param...hogy megserul a nyaka, ha igy hadonaszik vele.

Kép
pumipumi

sziasztok, csak gyorsat írok, ma jöttünk haza, a szülés szupppper volt, amint lesz időm írok beszámolót!
a szopi nagyon kínlódós, alig van tejem... :( :( :(
puszi mindenkinek
Vendég

Pókica, Gombi, de jó, hogy jelentkeztetek! Nagyon örülök, hogy szép szülésetek volt. várjuk a részletes beszámolókat és a képeket!
Vendég

Póki, Gombi, de jó, hogy otthon vagytok!!

Én is mindenkinek nagyon boldog ünnepet kívánok, ha nem jönnék! Jók legyetek, pusz, Judy
Vendég

Gio,Gombi,nektek is hatalmas gratula,jó olvasni,hogy ennyi sok örömteli szülés volt,örülök,hogy nektek is szép emlék...most elkezdhetném mondani,hogy nna ugye megmondtam én,hogy van ilyen... :):) bár igazság szerint nálam már pár nap utân leapadt a szülés iránti lelkesedésem,valahogy olyan picinek tűnik ebben a nagy újdonságban...
Gio!Nagyon édes Dóri,csak úgy figyel! Gratulálok hozzá,ő is csodaszép baba! Kitartast mell-ügyben,túl kell esni rajta,aztán jobb lesz!
Pocakosok!Remélem,ti is jól fellelkesültetek ettől a sok szép szüléstől!

Kép
pumipumi

Pókica nagggyyyyooooon örülök annak, hogy ennyire jó szülésed volt, pedig minden másra számítottál, csak erre nem :wink: Csajok, ezek szerint a többedik is lehet nagy élmény, lehet vállalni kellene több gyereket :?:
Annak külön örülök, hogy a férjed bent volt, a kezdeti nehézségek ellenére is most boldogan Tündézhettek :!:

Gombi Onlányok örülök Nektek, hogy itthon vagytok épen egészségesen. Gyertek, ahogy időtök engedi!

Üdv. Gabi
Vendég

Sziasztok.
Már mindenki túl van a szülésen, már nem tudom követni.

Örülök, hogy mindenki jól van és a babák is. Aki úgy érzi kevés a teje, ne aggódjon, mert az nem tesz jót, próbálj minél többet inni vagy vegyen tejszaporító teát. Nekem bár nem kell, mert sok van, de szoktam inni Laktoherb teát.

manocskak

Lenne egy kérdésem. A TAJ kártyához hogyan juthatok hozzá? Azt automatikusan kiküldik a lakcímre?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Póki,
igen, kiküldik.
Gratulálok nektek!! :D

Kép
apkata

Pókica mi postán kaptuk, de hogy arra felétek mi a szokás, azt nem tudom :(

Üdv. Gabi
Vendég

Sziasztok, a Gripe Water-ről hallottatok? Valami kapormagolaj, és Angliából származik, hasfájós babáknak. Én kipróbálom...
Vendég

Judy én hallottam, de csak 1 hónapos kor után adható :( ha jól tudom. igaz, ha most beszerzitek, akkor már csak napok kérdése, és 1 hónaposak lesztek :)

Üdv. Gabi
Vendég

Lányok!

Zalán alszik :) így itt a táblázat emlékeztetőnek, valamint most születési sorrendben vagyunk rajta. Már most legalább azt is tudom, hogy Manócskák fiával egyidős a mi fiunk :)

Anita már voltál Te is másik táblán is első, amikor még abc rendben voltunk sorakoztatva.

Üdv. Gabi Kép
Vendég

Sziasztok!

Anna is alszik most. Bár nem tudom meddig, mert fúrnak valahol a házban. :shock:

Gabi!
Ha megtennéd, átírod majd alkalomadtán az én életkoromat 29-re? Elfelejtettem szólni, de már augusztus óta 29 vagyok. Köszike.

Azt mondta a védőnő, hogy csukjam be a gyereket egy szobába, kapcsoljam le a fűtést, persze rendesen beöltöztetve, nyissam rá az ablakot, és két szopi közt naponta ex aludjon így. Amíg 5-10 fokra hűl a szoba, addig jó. :shock: :shock: :shock: :roll:
Most én v :roll: agyok a hülye, hogy ezt botorságnak gondolom?
Vendég

pardon: 1x
Vendég

Sziasztok!
Még mindig egyben...:)
Tegnap megtartottuk a karácsonyt és jól sikerült!!!Kisfiam annyit járkált a vonatpálya makett körül,hogy estére úgy elfáradt,hogy csak terbeszben bírt járni! :lol: Naggyon éédes volt,de még akkor is azért sírt,hogy még játszani akar!
Vendég

sziasztok
látom babaügyben nincs változás.éjjel alig aludtunk először André hisztizett mert eltüntette a cumiját ami még azóta sincs meg és emiatt még éjfélkor azért sírt.aztán mire ő lefeküdt Ákos ébredt és tiszta nyűg volt szinte semmit sem aludt így hát mi se.most bezzeg bír aludni.bár éjjel aludna így.itt nem volt ónos eső szerencsére csak hó esett.

Kép
Kép
anitaaa03

Najda, én úgy levegőztetem, hogy felöltözve, jól betakarva a hordozóban, vagy az ágyon 10-12 percig nyitott ablaknál. De nem várok 5-10 fokig, ez durvának tűnik. :shock:
Gabi, én tegnap adtam GW-t, és Áron aludt éjjel. Jó, nem bizti, hogy ettől, meg csak fél adagot adtam, de a lényeg, hogy baja nem lett tőle, és végre én sem csak 2 órát aludtam éjjel, és Apa is pihizhetett.
Vendég

És mennyi idő kb mire kiküldik, nálatok mennyi volt? Mert ugye addig nem lehet semmit sem intézni...anyaságit, családit... :cry:

Tulip, izgatottan várom,hogy vajon mikor szeretne a tiéd kibújni. :D Jól tettétek, hogy megünnepeltétek a Karácsonyt. Drága lehetett a kisfiad! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

póki nálunk hamar megjött kb. 1 hét szülése után de én még be se küldtem a papírokat idén már úgyse foglalkozik vele senki.

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!

Mi megjöttünk az első orvosi ellenőrzésről. Igaz, van még pár napunk, de nyakunkon az ünnepek. Tehát az új méreteink: magasság: 54 cm., súly: 4130 g. Szépen növögetünk, minden rendben van :)
A poén, hogy itthon jól beöltöztettem, beraktam autóba, dokinál kivettem, levetkőztettem, megvizsgálták, visszaöltöztettem, vissza az autóba, itthon kivettem, levetkőztettem, és még mindig alszik :shock: A doki is csodálkozott, milyen nyugodt gyerek, csak ő esténként nem hallja, mit szokott művelni :?

Üdv. Gabi
Vendég

judy

ma beszéltem a gyerekorvosunkkal, és ő - ahogy Gabi is írja - szigorúan 1 hónapos kor utántól ajánlja a Gripe Watert. De hogy miért, azt nem tudom... Így mi csak jövő héttől tervezzük kipróbálni. Remélem kibírjuk addig valahogy!

Kép
apkata

A GW-t én is úgy tudom, hogy 1 hónapos kortól lehet adni. De sokan dicsérik.

Minden nap levegőztetitek a babákat? Rendesen felöltöztetitek, mintha sétálni mennétek és az ablakhoz álltok?

Gabi nem írtad el Zalán súlyát? Nem 5130 g?

Póki, ha jól rémlik 5 munkanap vagy 10 amin belül ki kell küldeniük a TAJ kártyát. Nekünk a kórházban 30 napot mondtak, és nagyon meglepődtünk mikor megkaptuk. Az 5-10 napot onnan tudom, hogy a mellékelt levélben írták, hogy ennyi időn belül ki kell postázniuk. Elvileg tgyást a héten megkapjuk, a férjem a múlt héten hétfőn igényelte meg.

Gio, Gombi nagyon szépek a lányok. És jól látom, hogy mindkét kiscsaj az anyukájára hasonlít? Mintha a ti vonásaitokat látnám bennük.
Vendég

Ohara nem írtam el. 4000 grammal született, kerek 3 hete 3830 grammal jöttünk haza. Így a heti 100 gramm átlag gyarapodás megvan, ami átlagos.

Én nem levegőztetem minden nap, mert az utóbbi napokban nagyon hideg volt, ráadásnak nagyon hideg szél fújt. Most is nagyon fúj nálunk, de orvoshoz muszáj volt menni. De nagyon várom már, hogy javuljon az idő, és többet kint lehessünk, mert nekem is nagyon hiányzik már a levegő.

Üdv. Gabi
Vendég

Gio,Gombi,nektek is hatalmas gratula,jó olvasni,hogy ennyi sok örömteli szülés volt,örülök,hogy nektek is szép emlék...most elkezdhetném mondani,hogy nna ugye megmondtam én,hogy van ilyen... :):) bár igazság szerint nálam már pár nap utân leapadt a szülés iránti lelkesedésem,valahogy olyan picinek tűnik ebben a nagy újdonságban...
Gio!Nagyon édes Dóri,csak úgy figyel! Gratulálok hozzá,ő is csodaszép baba! Kitartast mell-ügyben,túl kell esni rajta,aztán jobb lesz!
Pocakosok!Remélem,ti is jól fellelkesültetek ettől a sok szép szüléstől!

Kép
pumipumi

Béna vagyok,de csak telóról tudok írni,itt meg memóriában maradt. Valami embertelen körülmények között élünk az átalakítás alatt,minden a földön,betárcsázós net.
Én most megyek ki az erkélyre a picúrral,a benti cuccban tesxem babakocsiba,betakarom 2 vékony pléddel és utána a babakocsi zsákjába teszem...mo djuk itt most 14 fok van :) Ha szellőztetek,csak ráadok egy vékony sapit és bebújunk a takaró alá.
Mi csütörtökön megyünk másodszorra dokihoz,kivi leszek a súlyra én is. Ma szinte semmit nem evett,egész du alszik...tegnap viszont a szokásos dupláját.

Kép
pumipumi

Sziasztok!

Briell: Megértelek! Én is kívülállónak érzem magam... Talán, ha megszülünk, más lesz....

Én ma voltam ctg-n. Semmi méhösszehúzódás... Ezen a héten doki szerint még nem várható. Akkor pedig már húzzuk ki 2010-ig...

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Mi is megvagyunk még, de a kis angyalkánkból igazi hasfájós baba lett. :( Nappal még csak elnyüglődünk, de mikor éjféltől hajnal 4-ig nyomta a sírást torna, simi, espumisan, szopi, büfi ellenére... tegnap este is 11-kor tudtuk letenni -amint kiságyat ér a popsija ébred- hajnal 2-ig aludt aztán 5-ig szopi, büfi, csuklás, sírás, torna, sírás... egy-egy ilyen éjszaka után szerencsére nappal van egy hosszabb alvós időszak pl. ma 10 óráig, de akkor meg próbálom csinálni itthon a dolgokat, ahelyett hogy aludnék. Épp hogy csak belefér az alvós időszakokba, hogy lezuhanyozzak, egyek, elmosogassak, kiteregessek stb. Tegnap pl. a nyomtatványok töltögetésével telt az egyik nyugodt két óra. Nem tudom a több gyerkőccel bíró anyukák hogyan oldják meg, nekem egyenlőre ez is nehéznek tűnik. :oops: Minden elismerésem az övék.

Általában délután 3-kor jutok először oda, hogy egyek akkor is hideget. Vasárnap végre főztünk, hát sikerült majdnem teljesen odaégetni a mézes-mustáros csirkét, ugyanis mire föltettük a húslevest, krumplit stb. akkorra Drágámnak szopizni támadt kedve, így én bevonultam a szobába és apának mondtam, hogy nézze a krumplit mikor fő meg. Hát arra rá is nézett néha, de a sütőre... :twisted: Az orrát sem tudom hova tette, bár nem volt égett szaga, inkább a méz miatt kapódott meg a teteje. Na mikor megláttam a feketébe hajló husikat elkezdtem a bőgést...

Ma megvolt az első igazi bukás is, de olyan mennyiség, hogy rendesen megijedtünk apával. Szopi közben megbüfiztettem -azt mondják hasznos a hasfájós babáknál- aztán visszatettem cicire, de utána már semmi pénzért nem akart büfizni, így letettem oldalt fekve. Elkezdett csuklani, gondoltam hagyom kicsit, aztán ha nem múlik akkor kap még egy kis tejet. Hát a csuklás vége egy olyan bukás volt, hogy orrán száján jött a tej szegénykémnek, minden elázott az alatta. Úgy kaptam ki a kiságyból... :shock: :(
Megfogadtam, hogy ezután addig nem teszem le, amíg nem büfizik, mert hiába teszem oldalra, simán a hátára fordul a kitámasztás ellenére és ha úgy bukik ekkorát... :cry: Nagyon izgő-mozgó, reggel a kiságy végében szoktam megtalálni keresztben. A fejét is úgy emelgeti mikor fölteszem büfizni a vállamra, hogy csak nézek. Ha hasra teszem le, akkor is egyfolytában nyújtogatja a nyakát és át is fordítja a kis fejét. Mi lesz itt később? :lol:

El is köszönök lányok, mert mennem kellene zuhanyozni, amíg alszik a kis csöppem, ki tudja milyen este/éjszaka elébe nézünk?

Ha már nem jönnék, mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyt kívánok, sok tejcsit és nyugodt éjszakákat. Puszi!
csillag25

Sziasztok!

Tegnap este voltam a céges karácsonyi bulin. Jó volt, borvacsora... megkóstoltam kicsit a borokat, nagyon jól esett... Fincsi falatkák voltak hozzá, és szuper volt kimozdulni, és a munkatársakkal lenni. Kis cég, 10 fős, szinte családi hangulat... nagyon hiányoznak, de jó volt velük lenni kicsit...

Én holnap megyek ctg-re. Kíváncsi leszek, mi a helyzet, mert egyelőre nem úgy tűnik, mintha szülni készülnénk... :(
Folytatom a hülye kérdéseim sorozatát: Ha a nyákdugó még nem távozott, ugye nem folyhat el a víz? :P

Ma szó szerint az egész napot átaludtam. És éjjel is aludtam, össz talán tegnap óta 5-6 órát lehettem ébren... most megint álmos vagyok... Lehet, hogy nálam ez jelzi, hogy közel vagyunk? Kicsit húz a derekam, de talán a sok fekvéstől...
hmm... már értem ezt az érzést, hogy én már sosem fogok szülni.... :P:P:P

Milla

Kép

Kép
millababa

Milla, még épp megláttam a kérdésed. Nekem hajnal 4-kor pukkanás, aztán folydogáló magzatvíz, (hol kisebb hol nagyobb mennyiség) és kocsonyás dologgal vagyis nyákdugóval a kórházban találkoztam először 8 óra körül...
csillag25

Bocsi Gabi, azt hittem elírtad. Mi nagyon gyorsan gyarapodunk akkor, lehet hogy túl gyorsan is? Csütörtökön lesz 4 hete hogy 2890-nel hazajöttünk, és tegnap már 4010 g-nál tartottunk. :shock:

Csillag a bukások miatt én is aggódok. mivel a szopi vége rendszerint alvás, a büfi sokszor elmarad. de ha van is, akkor is előfordul a bukás. Az az érdekes, hogy ez szinte csak a kiságyban van. Ha ölben alszik soha, ha a mi ágyunkban csak ritkán van bukás, a kiságyba viszont elég gyakori. Nem értem. És ez igaz a hasfájós térdhúzogatós pukikra, kakira is. Ölben jóval ritkább, kiságyban amint leteszem van 1-2.
Vendég

Köszönöm tb kártya ügyben a válaszokat, akkor nem strapáljuk magunkat, hogy még oda is elmenjünk, inkább várunk.

Gabi, emlékszem mikor még pocakosok voltunk, a 35. heti uh szinte azonos méreteket mutatott a babáinknál. Mindkettőnk babája 4000 g-mal született és mi is pont 3830 g-mal jöttünk haza a kórházból. :D

Nálunk béke és nyugalom van baba ügyben, csak fürdéskor és pelusozáskor sír, nem szeret ruha nélkül lenni. Sokat alszik és szeret szopizni. :)
Ma apával megsütöttük a bejgliket is és egy csomó mindent megcsináltunk, pakolásztunk, rendezkedtünk.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Na ennyit arról, hogy nem teszem le büfi nélkül. :oops: Úgy bealudt a vállamon mint annak a rendje, büfi sehol. Azt hiszem megyek én is lepihenek, ki tudja mi vár ránk ha ébred.

O'hara lehet azért van a kiságyban, mert éppen az a mozgás szükségeltetik hozzá, hogy letesszük és akkor megindulnak a dolgok...
csillag25

Pókica súlyra egyeznek :) csak Tünde sokkal magasabb :)
Valamelyik nap írogattunk arról, amikor még indult a fórum. Beleolvasgattam a kezdetekbe én is, mi vagyunk itt már a legrébben :) Hihetetlen, mennyire távolinak tűnik a kezdet, amikor még azon aggódtunk, hogy a 12. hétig eljussunk :)

Üdv. Gabi
Vendég

Na elaludt a Noel babánk......
Tegnap itt volt a védőnő és mondtam neki a kaki dolgot hogy két vagy három naponta kakil a Noel. Kamilla teát javasolt. Ma adtam is neki, 50ml magába dontött este 7 óra felé. Kiváncsi leszek lesz-e hatása , mert megint hétfőn reggel volt utoljára kaki. Azt mondta valószínű a tápszer fogja meg, pedig nem olyan sok tápszert kap. Napi kétszer ritkábban háromszor, a többi anyatej. Van aki méri, hogy mennyi tejcit eszik meg naponta a babyje? Csak kiváncsi vagyok, mert a Noel napi 650-720ml eszik. Ha a súlyával számolok akkor még csak 460-at kellene ennie. Az nem gond ha többet eszik ugye?

Ma elmentünk a férjemmel ajándékokat venni. Anyukám vigyázott a Noelre. Örültem hogy kicsit kimozdulok, de csak addig amig be nem értünk a városba. Iszonyat tömeg volt. :evil: Inkább maradtam volna otthol, és még nem is sikerült mindenkinek venni valamit. Pedig csak nagyon apróságokat veszünk. Nem hiszem hogy mégegyszer megpróbálkozom...
Vendég

Nézzétek, miket találtam:

http://vampiregang.com/
itt az on/off gombos a legklasszabb szerintem :):):)

http://www.babamoon.hu/termekek.php?act ... lap&id=504
ez meg nagyon tetszik. Lefoglalja a gyereket a kocsiban... :)

Milla

Kép

Kép
millababa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?