O Pokica, ez csodas! nagyon orulok neki, hogy neked is ilyen szep szulesed lehetett...foleg, hogy szep szuletese a kis Tundenek
:) Meg ha sokaig is vajudtal, az a lenyeg, hogy hogyan emlekszel ra vissza. Nekem meg mindig nagyon faj az oxitocinos inditas, de osszessegeben azt mondhatom (bar ki tudja, milyen lesz a kovetkezo), hogy szulni tok jo
:)
nalunk minden tokeletes...mar amennyire tokeletes lehet a dolog egy ujkszulottel...vannak pici sirasok, de igazabol semmiseg...Azzurra is egy tunder egyenlore, bar az eleg nehez, amikor eber idoszakai vannak, es orakon at "szorakoztatnom" kell...ami persze cicit jelent...errol 2 napja fedezte fel, hogy nem csak evesre, de nyalogatos-huzos-vonos jatekra is kivalo
:)
En nem mericskelek, bar elso het utan eleg keveset szedett ossze, de elso naptol csak az en tejemet kapja, a korhazban is csak azt a par csepp elotejet...12 naposan voltunk a dokinal, akkor erte el 10 g hijjan a szuletesi sulyat...de most sztem nagyon belehuzott. Tejemmel minden oke, egyfolytaban zabal, de mindig keveset. Teat nem iszok, fejni nagyon ritkan szoktam, de akkor is csak mert tele vagyok (nna azert nem omlik, csak elkezd csopogni), foleg reggel...az kidobasra megy mindig. Teat sem iszom, es a vilagon mindent osszeettem mar, a csipostol a makoson at, mindent....meg sosem reklamalt a draga
Egyenlore egyaltalan nem hasfajos, persze rettegve varom, mikor kezdodik nala. Csak az a durva, amikor nyers lazacot eszek, mert akkor szegenykem meg a fejen at is buzlik a lazactol...de ugy tunik, azt is kedveli
Foleg peluscsere es furdetes kozben bog, neha torka szakadtabol, de amint ruha van rajta, megnyugszik...valahogy nem szeret puceron lenni...nna, nem az anyjara utott
En ma kezdtem levegoztetni, de csak a szobaban, nyitott ajtonal...bne sem oltoztettem, csak takaro ala bujtattam sapiban arra a par percre. Holnaptol mar meg jobb ido lesz, 15 fok is, bar esos..ugyhogy kezdem a teraszozast napi 2-3 alkalommal, fokozatosan, de csak par percre.
Nalam is minden nagyon jol alakul, mar nem verzek vegre, par napja csak kis barnazgatas van. A varratom mar szinte teljesen kihullott, es a sebet szinte mar nem is erzem..nna belulre azert nem nyulnek...Mondjuk ezzel szerencsem is volt, mert a szuleszno szerint nem volt szukseg vagasra, csak pont bejott a doki, aki elrendelte elso babas ok miatt a vagast...de a szuleszno nem is a gatat vagta, hanem "csak ugy", inkabb oldalra, a nagyajak iranyaba...gondolom, ezert nem is fajt ugy.
Meg pocakosoknak sok kitartas...az tuti, hogy ti is eljuttok ide nagyon nagyon hamar, es majd meglatjatok, hogy tenyleg egy csoda lesz..olyan jo! Az a par nap varakozas mar semmi!