Konan: igen, mi tervezzuk a kovetkezo bebit, tavasszal hazamegyunk, es amikor visszajottunk, akkor belevagunk. (Persze nekem meg nem jott meg, ugyhogy ezek egyenlore csak tervek.) Es Bendoke mar tulhaladta a 8 kilot, ezert a nagy “sulyemeles”. Annacska nagyon “kis” cuki, azert neked is kell rendesen emelgetni.
Szeder: ne haragudj, tegnap is akartam irni, csak vegul elmaradt, sajna nem emlekszem, mit kerdeztel tolem karacsony elott, es nem volt szandekos, hogy nem valaszoltam. De ha meg egyszer felteszed a kerdest, igerem, hogy nem hagyom figyelmen kivul. Es bocsika !!! Jarokank nekunk sincs, es en azt hiszem, nem is akarok venni, de ez meg nem eldontott.
Bejci: Bius egy hos, hogy ilyen jol viselte az oltast, es szep meretekkel rendelkezik o is.
Winona: en meg sterilizalok mindent, mondjuk az nem tul sok, a bimbovedok, a cumisuveg neha, meg a fejeshez szukseges cuccok, de en ugy gondoltam, hogy csinalom 6 hos koraig. Babakocsihoz nem nagyon tudok hozzaszolni, en minel kesobbre akarom halasztani, mert Bendo a kocsiban is hason alszik, es a sportos valtozatban mar nem lehet hasra fektetni. Mas kerdes, hogy szerintem 2-4 heten belul nem tudom belerakni a babakocsiba, mert lassan beleszorul, olyan hosszu a gyerek … Azt gondoltam, ki fog tartani 6 honapos koraig, de most latom, hogy max. 4 honapig, mar az is necces.
Petra: nagyon kis edes Roza, ahogy alszik, Kire hasonlit, ti latjatok mar?
Mi most megneztunk egy regi filmet a paromrol, haaaat ha nem tudnam, hogy o az, akkor azt mondanam, hogy Benedek. Tiszta apja a gyerek, de kikopott, de szerencsere a szemet tolem orokolte, az zold lesz, szep hosszu pillakkal. Egymas utan tobben is megallapitottuk, hogy zoldul a szeme, szoval ez mar biztos. Persze meg ez is valtozhat.
Gabolino: megneztem a videokat, jo sok van, es nagyon aranyos Andor. Milyen kis rekedtes a hangja, majd biztos jo dormogos lesz felnott koraban, csak ugy szaladnak utana majd a csajok.
Minyu: tenyleg ugy tunik, hogy ez a nemalvas tobbunknel is jelentkezik, remelem, csak atmeneti. Es szerencsetek van, hogy nalatok nem, irigy-irigy vagyok.
Sziszi: koszi a kepet Abigelrol, nagyon helyes, kerek feju kis baba es naggggyon laza, ahogy kidugja a labat. Reka is csuda aranyos a tesok koreben. A havas kepekert kulon koszi, nalunk ma 38 fok az elorejelzes, holnapra meg mar 40-et mondanak. Ez azert mar tulzas.
Mi ma megyunk gyerekorvoshoz, meg mindig (!!!) a koldokevel kuszkodunk, mar elegge elegem van belole, foleg ebben a hosegben, ami ma lesz itt. Szenvedunk az alvassal, most mar a szopival is, mert tej az van, Bendo is a szopi elejen nagy lendulettel eszik, aztan amikor mar nem tul ehes, akkor elkezd nezelodni. Annyira erdekli most mar minden, hogy nincs ideje szopizni
De mar eljutottam odaig, hogy 2-3x visszaforditom a cicire a fejet, aztan ha tovabbra is elfordul, akkor vegeztunk. Elkepeszto, mennyire elkezdett erdeklodni a vilag irant egyik naprol a masikra. Na, meg ha az Apa bent van a szobaban, ahol szopi van, akkor le nem veszi a szemet rola, igy ez is nehezito tenyezo, ugyhogy gyakran kikuldom mostansag