Új privát üzeneted érkezett!

Bejci!
Én Adéloztam egész nap. Össze pakoltam a vasalni valót, a párom anyukája be vállalta. Nagyon édes tőle.. tényleg!
Most fürödtem.. és talán altatni fogok éjfélig :lol:
Aztán, ha sikerül alszom pár órát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De imádom minden egyes pillanatát!!! :wink: :D

szeder74

Uh de rég voltam laptetős.

szeder74

Most akkor írok gyorsan ennek örömére.

Konan!
De jó, hogy jöttél!
Milyen óriási már Annáncska. Mindig csak lesek a méretein! A párod magas, vagy Te?
Szép kislány nagyon.
Aztán meg emberelhetnéd magad :wink: :wink: :lol: és beszélhetnénk priviben a kamaszkor gyönyöréről.

sziszi!
Nagyon szépek a lányok!
Mind kettő hatalmasat nőtt!
Abigél apukájának már van "kiszemelt áldozata". Tudod, az élet megy tovább, és az az édes kislány nem nőhet fel "anya" nélkül.
Bár egy édes anyát, aki szereti a babáját, az nem pótolható tudom!
Viszont mégis úgy gondolom,hogy jót tenne már Abigélnek is egy igazi gondoskodó "pótanyuka".
TE , hogy látod?????

Tuti valakit ki hagyok.
:oops: bocsi lányok, de most mennem kell.

am?????????

szeder74

Konan: igen, mi tervezzuk a kovetkezo bebit, tavasszal hazamegyunk, es amikor visszajottunk, akkor belevagunk. (Persze nekem meg nem jott meg, ugyhogy ezek egyenlore csak tervek.) Es Bendoke mar tulhaladta a 8 kilot, ezert a nagy “sulyemeles”. Annacska nagyon “kis” cuki, azert neked is kell rendesen emelgetni.

Szeder: ne haragudj, tegnap is akartam irni, csak vegul elmaradt, sajna nem emlekszem, mit kerdeztel tolem karacsony elott, es nem volt szandekos, hogy nem valaszoltam. De ha meg egyszer felteszed a kerdest, igerem, hogy nem hagyom figyelmen kivul. Es bocsika !!! Jarokank nekunk sincs, es en azt hiszem, nem is akarok venni, de ez meg nem eldontott.

Bejci: Bius egy hos, hogy ilyen jol viselte az oltast, es szep meretekkel rendelkezik o is.

Winona: en meg sterilizalok mindent, mondjuk az nem tul sok, a bimbovedok, a cumisuveg neha, meg a fejeshez szukseges cuccok, de en ugy gondoltam, hogy csinalom 6 hos koraig. Babakocsihoz nem nagyon tudok hozzaszolni, en minel kesobbre akarom halasztani, mert Bendo a kocsiban is hason alszik, es a sportos valtozatban mar nem lehet hasra fektetni. Mas kerdes, hogy szerintem 2-4 heten belul nem tudom belerakni a babakocsiba, mert lassan beleszorul, olyan hosszu a gyerek … Azt gondoltam, ki fog tartani 6 honapos koraig, de most latom, hogy max. 4 honapig, mar az is necces.

Petra: nagyon kis edes Roza, ahogy alszik, Kire hasonlit, ti latjatok mar?

Mi most megneztunk egy regi filmet a paromrol, haaaat ha nem tudnam, hogy o az, akkor azt mondanam, hogy Benedek. Tiszta apja a gyerek, de kikopott, de szerencsere a szemet tolem orokolte, az zold lesz, szep hosszu pillakkal. Egymas utan tobben is megallapitottuk, hogy zoldul a szeme, szoval ez mar biztos. Persze meg ez is valtozhat.

Gabolino: megneztem a videokat, jo sok van, es nagyon aranyos Andor. Milyen kis rekedtes a hangja, majd biztos jo dormogos lesz felnott koraban, csak ugy szaladnak utana majd a csajok.

Minyu: tenyleg ugy tunik, hogy ez a nemalvas tobbunknel is jelentkezik, remelem, csak atmeneti. Es szerencsetek van, hogy nalatok nem, irigy-irigy vagyok.

Sziszi: koszi a kepet Abigelrol, nagyon helyes, kerek feju kis baba es naggggyon laza, ahogy kidugja a labat. Reka is csuda aranyos a tesok koreben. A havas kepekert kulon koszi, nalunk ma 38 fok az elorejelzes, holnapra meg mar 40-et mondanak. Ez azert mar tulzas.

Mi ma megyunk gyerekorvoshoz, meg mindig (!!!) a koldokevel kuszkodunk, mar elegge elegem van belole, foleg ebben a hosegben, ami ma lesz itt. Szenvedunk az alvassal, most mar a szopival is, mert tej az van, Bendo is a szopi elejen nagy lendulettel eszik, aztan amikor mar nem tul ehes, akkor elkezd nezelodni. Annyira erdekli most mar minden, hogy nincs ideje szopizni :lol: De mar eljutottam odaig, hogy 2-3x visszaforditom a cicire a fejet, aztan ha tovabbra is elfordul, akkor vegeztunk. Elkepeszto, mennyire elkezdett erdeklodni a vilag irant egyik naprol a masikra. Na, meg ha az Apa bent van a szobaban, ahol szopi van, akkor le nem veszi a szemet rola, igy ez is nehezito tenyezo, ugyhogy gyakran kikuldom mostansag :)

KépKép
Kép
humanka

Jó reggelt!

Most nemrég keltünk. Már a reggelin is túl vagyunk :wink:

Nem is alszom vissza, mert most megyünk kontrollra a kutacs miatt.
A neurológiára remélem már nem kell többet mennünk emiatt. Nőtt a kutacsa Adélnak. Mondjuk mondták még a születésénél,hogy ez változni fog, valószínű,hogy összecsúsztak a koponyáján a lemezkék.
8-kor indulunk. Azért gondoljatok ránk.

Hanna Róza: Gyönyörű alvósbaba vagy!!!!!

Humanka:
Sajnálom ezt a köldök problémát. A betadin nem használt?? A szopi probléma minden babánál jóformán előjön. Sokkal fontosabb a világ, mint a cici. Ezt egyébként, ha még sírással is társul szopisztrájknak hívják!
Adél is át esett rajta.. üvöltve fordult el. Akkor elkezdtem paskolni a fenekét, és berregtem :shock: :shock: :shock: 8) :lol: no egy idő után abba hagyta a sírást, és evett rendesen.
Tv meg hasonlók véletlenül se menjenek. -A mai napig némítanom kell a tv-t, mert figyeli a hangokat és elfordítja a fejét.
Hátha be válik nálatok is, azért írtam le.
Amit anno kérdeztem :lol: : -a karácsony. Nálatok milyen készülődés van, karácsonyfa stb. Amit még kérdeztem, hogy voltatok - e már Balin?? Rengeteg Ausztrál fiatal jár oda szörfözni. Melyik részén éltek Ausztráliának?

Márti!
Köszi.
Amit még a járókáról tudni szeretnék az az, hogy melyiket lehet át alakítani rácsos elválasztónak???
Mert nekem erre is szükségem lenne.
Az a helyzet, hogy van egy kis havanese kutyusunk, igaz tiszta jószág, szobatiszta, állandóan fertőtlenítem a lakást többször mosom fel a nappalit is. De azért azt hiszem nem árt majd elkeríteni azt a részt, ahol Adél fog mászni :wink: Te tuti tudsz segíteni ebben a témában.
Köszike!

Kutya a lakásban, azt hiszem Gabolino kérdezte:
Nekünk van, drága Dinikém nagyon nem értette,hogy hogy lehet, hogy sír a babakocsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: annyira mókás volt, amikor meg állt előtte és csak nézte és félve mozgatta a farkát. Tetszett neki, de félt is közben.
Azóta is tisztes távolságot tart Adéltól.
Nem hagyom egyedül a kutyával. Ha épp dolgom van, akkor be teszem Adél a babakocsiba, vagy viszem magammal az emeletre, ha ott teszek-veszek épp.
Amúgy Dinikém fél Adéltól, és minden járó-kelő babától. Nem bízik a pici babákban. Volt nálunk egy másfél éves kislány. Azt a spurit Dininél. Ahova el tudott bújni, oda el bújt.
Van a nappaliban szőnyeg. Azt pl. tudja,hogy oda Ő nem mehet.
Nagyon cuki, körbe járja a szőnyeget.. rá nem tenné a lábát.
Nálatok Gabolino mi a gond??
Hogy viselkedik a kutya??
Másnál is van szobakutyus??
Majd teszek képet Diniről.

szeder74

Gyorsan valaszolok is, mielott megint kimaradna :oops:

Adellal nem lesz semmi baj, tuti, hogy minden rendben, de azert gyere majd a hirekkel !!!

Szeder: mi Melbourne-ben elunk, ez szinte a legdelibb pontja Ausztralianak, ezert nem is olyan meleg az ido. Bar ma erre epp racafolni latszik, ugyanis dogseg van, de ezt fentebb mar irtam. A Karacsonyi keszulodes ugyanugy megvan, sot elo fakat is lehet venni -persze keveset-, de ez nem is tul jo, mert azert itt december a nyar kozepe, szoval sokaig nem is maradna meg. Nekunk is mufenyonk van, en elegge irtozom mindentol, ami nem igazi, de beletorodtem, hogy itt ez a normalis. Annyira meg nem is gaz. A keszulodes is ugyanugy megvan, a nagy bevasaralokozpontokban mennek a karacsonyi dalok, fel vannak szepen diszitve, es lehet fenykepezkedni mindenhol a Mikulassal, kb. otthon is ezek vannak. Illetve ami nekem nagyon tetszik, a legnagyobb aruhaz kirakatat mindig berendezik egy karacsonyi mesevel, mozgo figurak vannak, sok-sok jelente, es minden jeelnet elott a hangszorokban mondjak az aktualis mesereszt. Szoval szuper, nagyon tetszik, mindig mas mese van, de sokszor orakat kell sorbaallni, mert annyian kivancsiak ra. De meg a sorbanallas is nagyon profin van megszervezve, kotellel van elkeritve egy resz, amit manok tartanak :lol:

Balin meg nem voltunk, de tenyleg az ausztralok tenyleg szeretnek odajarni. Allitolag nagyon olcso es szep. Mi ugy voltunk vele, hogy ketten mozgalmasabb helyekre jartunk, babaval meg ugysem tudunk nagyon programokat szrevezni, igy inkabb megyunk tengerparti helyekre. Szoval ugy gondoltuk, hogy majd bebivel megyunk Balira, bar a parom szeretne inkabb Tongara menni, ami gyakorlatilag ugyanaz, csak kicsit talan meg eldugottabb, egzotikusabb.

Es muszaj-muszaj eldicsekednem, hogy a fiacskam ma (eppen 100 napos ) atfordult !!! Juhejj, es annyira megtetszett ez neki, hogy megismetelte egy csomoszor Nem tudtam, hogy mi lesz a motivacioja, mert ugye a babak hasrol hatra fordulnak eloszor, o meg szeret hason lenni. Most mar tudom: leraktam aludni, o meg "nehogymaraludjakmitkepzelsz" arccal annyiszor fordult, ahanyszor en hasra fektettem, hogy marpedig itt alvas lesz. En persze az elso nehany utan kikaptam vegul az agybol es jol osszecsokolgattam ... most sem alszik.

Es azt hiszem, hogy az alvasi problemak oka is megvan, szerintem jon a foga. Nem erzek semmit az inyen, nem is nyalzik vodorszamra egyenlore, de a kezet olyan szinten tomkodi a szajaba mar napok ota, hogy szerintem csak az lehet az oka.

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

Szeder!
Ment a privi! Ami késik az egyszer eljön...!!!

Kép
Kép
konan

Konan: Tényleg nem jelölöd vissza Biust az iwiwen??? :cry: :cry: :cry: haragszol ránk valamiért???:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.13 09:45-kor.
Vendég

Azért írtam ilyen nagy betűvel, háthaígy elolvasod!!
Vendég

Szia Bejci!

Bocsika, bocsika, bocsika! Elfelejtettem reagálni! De azért, mert voltam az iwiw-en és nekem nincs visszaigazolatlan ismerősöm?! :roll: :oops: Így nem értem, hogy mit szeretnél???

Kép
Kép
konan

Én a szeptemberi babavárókat jelöltem be... :oops: illetve nem én, hanem Bianka! :wink: :wink: :wink:
...és én már azt hittem, hogy nem olvastad az előző oldalon amit neked írtam... :oops:
Vendég

Szeder: Minden rendben lesz Adéllal, de azért sokat gondolok majd rátok! Bius kutacsa a dokinéni szerint még mindig tág... :?
A kutacsnak mikor kell összenőnie?
Vendég

Jóreg!

járóka: nekünk szédszedhetös, rácsos van. A vaterán vettem, még mikor Nándi volt 5 hós. Elöször 6-szögben raktuk össze, aztán eg jó nagy darabot leválasztottunk a szobában, most a kandalló elött van 2 elem :) Nincs alja, csak egy szönyegszerü, és nem emelhetös, viszont nagyon praktikus!
Kép

Ez a kedvencem (bár a járókából nem sok látszik)
Kép

itt a barátosném és Nándi játszik:
Kép

Kutya: nálunk kinti kutty van, Figó, németjuhász-dobermann keverék. Nem nagy, de nem is kicsi. Nagyon játékos, és megbizható, de én azon vagyok, hogy egy kutya mellett sem merném kinnhagyni a babakocsiban a gyereket. Nándit már minden gond nélkül kiengedem.

humanka :)
grat az átforduláshoz! Enyém pont hátról hasra fordult elöször, nehogy mán ö háton feküdjön :lol:
köldök: :evil:

és mindig elcsodálkozok, hogy milyen kicsi a világ. Elöször azon lepödtem meg, mikor a Zuram szólt, hogy képzeljem el, hogy a volt osztálytársa irt neki, hogy nekik is babájuk lesz és olvassa a topicot és majd fog is irni. Már alig vártam, hogy humanka is bejelentkezzen :D De hogy többen is ismeritek egymást ez annyira érdekes!!!

szeder :)
mennek a drukkok

szaladok, ébredt, majd folytatom

Kép
Kép
Kép
minyu

ja, enyimEmber nagyon rendes volt, itthon hagyta az autót és Volánnal, BKV-val ment be dolgozni a szmogriadó miatt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára minyu 2009.01.13 09:14-kor.

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu: Pirospont a Zuradnak :wink:
Vendég

sziasztok!

bocsika,de nem tudtam még visszaolvasni,mert rengeteget termeltetek :shock: 01.06-a óta nem voltunk itthon,és csak ámultam amikor vissza akartam olvasni,aztán elvetettem az ötletet :lol: Azért majd megpróbálom.

gabolino: üdv közöttünk

sziszi: nagyon édesek a lányok,jó nagyot nőtt mindkettő Nem semmi ,hogy mekkora hó van Erdélyben, nálunk meg semmi:(

humanka: Bendo jó nagy méretekkel rendelkezik :shock: nem semmi étvágya van. De nagyon édes kisfickó :)Egy picit irigykedek ám az ottani meleg miatt.Mert én olyan fagyos vagyok :lol: Egyik rokonom is kint él,már nagyon rég Ausztráliában,csak sosem tudom,hogy éppen hol,mert állandóan máshol él.Élt már Sydneben,Melbourne-ben, Új-Zélandon és most fogalmam sincs,hogy éppen hol lakik :oops:

bocsi hogy nem reagálok mindenkinek, de mint írtam még nem tudtam visszaolvasni.Majd pótolom.

Rólunk: Szóval 01.06-án kapta meg Luca a 3 hós védőoltást, aztán mentünk is pestre a tesókámékhoz.Ott voltunk péntekig,akkor meg mentünk anyukámékhoz,ők pedig gyöngyöshalászon laknak/Mátra mellett/Nagyon jó volt egy kicsit kimozdulni itthonról,rengeteget csavarogtunk,és végre taliztam a régi barátokkal.Anyuéknál is van hó,bár nem annyi,mint Erdélyben.
Luca jól van,már mindenért nyúl és mindent megfog,a legújabb hobbija : halakat nézni az akváriumban :lol: Imádja, képes fél óráig is csendben tátott szájjal figyelni a halakat :lol: annyira édes.
Rakok róla képet ,ez már négy hós:

Kép csak bámulom a halacskákat :) Kép csak vidáman :) Kép a nénikémmel,csak ő elbújt mögöttem :)

Kép
csehi77

Bejci: a babavaro lapot az iwiwen szerintem Eszike csinalta es tartja fent, neki irj, hogy jelolje vissza Biust :lol:

KépKép
Kép
humanka

Bejci!
Így már értem! Ahogy Humanka írta: a szeptemberiek oldalát az iwiwen Eszike kezeli. Visszajelölnélek igazán, csak nem tudlak! :wink: :D :oops:

Kép
Kép
konan

Csehi: Luca nagyon edes, lehet, hogy beszerzek egy akvariumot :mrgreen:

KépKép
Kép
humanka

Humanka: Köszi! :oops: :oops: :oops: Azért hittem, hogy Konan, mert ő küldte a meghívót!

BOCSI KONAN!!! :wink: :oops: :wink:
Vendég

Szép jó reggelt!

Most csak gyorsban bekukk, reagálni rendesen majd d.u megpróbálok. Bocsesz.

Szeder,
Nem én kérdeztem a kutya témát :) nekük nincs kutyánk, pontosabban ez egy családi ház,ahol béreljük a felső külön szintet és alattunk a tulajnak van 1 nagy kutyusa a kertben,de vele nincs gond. :)

Még mindig nem kakilt Andor!!! :( :( :( Abszolút nyugis anyukának tartom magam,de most elkezdtem aggódni :( Múlt hét vasárnap óta nem kakilt. Tegnap hívtam a védőnőt és mondta,hogy ez már sok és adjak neki Laevolac szirupot (de ezt azt hiszem már írtam) adtam is neki 2x is,mert nem volt eredmény és ma reggel 6kor is (mert valamiért ma korábban kelt)De azóta sincs még semmi :(
Most hívom mindjárt a védőnőt megint,mert mondta,hogy ha x ideig semmi akkor meg kell mutatni a dokinőnek. Jajjj drukkoljatok!
Most megyek is intézkedni...

Csehi,
Luca baba gyönyörűűűűű!!!Tündéri a mosolya!

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Sziszi!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök!!!
Elég zord az időjárás felétek!

Humanka!
Gratulálok Bedő átfordulásához!Nagyon ügyi fiúcska!
Rózi ahogy nő egyre inkább rám hasonlít. :) Pedig azt mondják a lányok inkább az apjukra hasonlítanak.

Szeder!
Nekünk kör alakú hálós járókánk van, örököltük. De én szeretem napközben sokszor abban játszik Rózi.
Nekünk két bernink van, de ők csak kint vannak az udvaron, be nem jöhetnek. Ráadásul nagyon izgulok, mert megint lesz kiskutyánk, remélem nem egyedül leszek itthon mikor fial a kutyus.

Minyu!
Jaj nagyon vicces az apás-járókás kép!A párod minden mókában benne van!!!!Biztosan jó a humora!

Csehi!
Luca nem is négy hónapos babának néz ki, hanem sokkal többnek! Nagyon szép kislány!

Az én kislányom étvágya látványosan megnőtt, ma hajnali 3-kor kukorékolt, ilyet már régen csinált, mindig 6-7 között kelt. Vasárnap mértük akkor volt 6610 g. Most már kinőtte a 62-es ruhákat is.

Kép
Kép
petra1980

Gabolino!
Pont egyszerre írtunk. :)
Sajnálom a kakit, biztosan találtok rá valami megoldást.

Kép
Kép
petra1980

Szép Reggel! :)

Szeder: Én is szerettem volna járókát, de szembesültem mennyi is 47nm így a nappaliból fogunk lekeríteni egy kis részt ill. Donek szobájára kerül egy rács.

Sziszi: De jó képek :) Abigél már mászna kifelé a kiságyból?:) Rékuc is nagyon édes a bátyusokkal :)
De sok hóóó :) Olyat szánkóznék :) Itthon most max korcsolyázni lehetne a Desedán de majd jövőre jelenleg a meleg gatyáim nem jönnek rám :P

Humanka: a meleg miatt én is irigykedem kicsit bár tudom hogy a 40 fok az már nagyon sok. De azért várom már a nyarat hogy hétvégenként mehessünk a Balatonra a nyaralóba :)

Minyu: De jó képek :) Apája mellett azért nem, sok hely marad játszani :)

Boldog Névnapot Csonginak ha ma tartjátok! :)

Csehi: a halacska nézegetős kép nagyon jó :) Nálunk ilyen extázist a tv vált ki :)

Rólunk:

Donceket szopi közbe semmi se zavarja :) Ahogy a szájába kerül lemegy alfába :) A körmét is ilyenkor vágom észre se veszi :)

Most mindent meg akar fogni, olyan édes ahogy manipulál a kezeivel :)

Kép

Kép
starlark

Gabolino: Jaj nagyon sajnálom, hogy nincs még kaki! Remélem a dokinéni talál valami gyors megoldást!

Starlark: Merre van nyaralótok? Északi, vagy déli part? Tudom, hogy a nyáron már beszéltünk róla, hogy ki-merre van a Balcsinál, de szita agyam van!
Vendég

Gabolino: Remélem lesz hamarosan produktum... Dokit felhívod?

Bejci: a Déli parton Fonyódligeten. Jó régóta nem jártam ki, de Donceknek nagyon jó lesz a füves udvar, rendbehozzuk a homokozót :) És persze pancsolni is jó lesz :)

Kép

Kép
starlark

Sziszi! nagyon jó, hogy tettél fel képet, Réka, és Abigél is tündéri! És persze a nagytesók is! És gyönyörűek a havas képek! A hideg az gáz - én már alig várom a tavaszt -, de a hóért irigyellek!

Humanka! Téged pedig a melegért irigyellek. (emlékszem, amikor már mindenki gömböc volt, és rettenetesen szenvedett a melegtől, akkkor Te téli időről írtál, és akkor majd meg haltam, annyira vágytam Ausztráliába. Most is így van, csak fordítva :) )

Csehi! Luca szenzációs!

Szeder! Szorítok!!!

Én még el sem gondolkodtam a járóka ügyön
blúmi

Sziasztok!
Húú, mennyit írtatok!

Bejci,
De jó, hogy Bius ilyen ügyes volt a doktornéninél! Én nagyon rettegtem a 4 hós oltástól, mert az előzőn úgy sírt, ahogy még sosem hallottam. A szívem szakadt meg, én is majdnem elpityeredtem. De hál’Istennek most csak kicsit reklamált, hamar megnyugodott.
Puki ügyben Julcsikám felveheti a versenyt az apjával, mind mennyiségben, mind hangerőben.

Szeder,
Én is most a járókán vacillálok, a hálós és a fa járókának is vannak előnyei, de valószínű, hogy a kutya miatt (én kérdeztem még régen a lakásbantartott kutyákról) jó nagy babakarámot fogunk venni, mint Minyuék.
Kutya: egy francia bulldogom van, Süti, aki nagyon rosszul viselte a kis trónfosztó érkezését. Eleinte félt a furcsa hangot adó, kalimpáló kis csomagtól, aztán érdeklődve szagolgatta. De nagyon féltékeny a mai napig, és depressziós is volt miatta. Amúgy sosem bántaná Julcsit, ha közelébe engedem, akkor csak nyalogatná. Biztos fincsi illata van. :lol:

Sziszi,
Gyönyörűek a lányok! A hóért irigykedem, de kevesebbel is megelégednék itt Gödöllőn.

Gabolino,
Remélem, ma már Andor baba megtisztel téged a nagy adaggal. Esetleg nem próbáltad még szélcsövezni? Én régebben elég gyakran használtam Julcsinál, és mindig hatásos volt. Egyszer annyira, hogy az arcomba és a pólómra trottyant egy nagy adag aranysárga. :?

Winona,
Én bevallom, ellustultam. Mikor újszülött volt, állandóan sterilizáltam mindent, de most már csak 1-2 naponta, ha eszembe jut.

Humanka,
Sajnálom, hogy még dokihoz kell járnotok. Lehetne egy kérésem? Az a gyanúm, hogy Julcsinak is vadhús van a köldökében, igaz nem mondott ilyet a doktornénink. Ha lefotózom Julcsi pociját, megnéznéd, hogy nektek ilyen van-e?

Minyu,
Nagyon jó az apucis kép! Jót vigyorogtam, nagy ember a járókában. :D A fotóid meggyőztek, hogy nálunk is karám lesz.

Csehi,
Luca még mindig halálosan tündéri! Beszerzek egy akváriumot, ha így lefoglalná Julcsit. Sajnos nálunk a tv a menő. Néha még reklamál is, ha elé állok.

Kép
hbetti

köszi a Luca dicsiket :)

starlark: a TV is bejön neki :lol:

gabolino: egy tipp: Luca a szilva-almalét 4 hónapos kortól lehet nekik adni/issza és tegnap kezdtük,és azóta 3szor kakilt ,de jó embereseket :D

Kép
csehi77

Jaaaj, ez még lemaradt:
Konan,
Anna is tündéri! A pelusos képen majd becartam... :lol:

Kép
hbetti

köszi a Luca dicsiket :)

starlark: a TV is bejön neki :lol:

gabolino: egy tipp: Luca a szilva-almalét 4 hónapos kortól lehet nekik adni/issza és tegnap kezdtük,és azóta 3szor kakilt ,de jó embereseket :D

Kép
csehi77

Bejci!
Igazán semmi baj! :D

Szeder!
Tamásnak anno volt járókája jó nagy régi típusú fajáróka. Nagyon szerettük és Tamás is jól elvolt benne. Hogy most lesz-e és milyen azt még nem tudom, még nem gondolkodtam rajta.

Starlark!
Én is szopizás közben vágok Annának körmöcskét! :D Az az egyetlen helyzet, amikor nem izeg-mozog. Alvás közben nem merem, nehogy felébredjen.

Kép
Kép
konan

szmogriadó vége!!!!!!!!!
éljen

Kép
winona

Megjöttünk! :)

Minden rendben Adéllal.
De elmesélem a sztorit! Nagggggyon komoly benyomásunk volt!
Képzeljétek el: Idős doki néni, aki szakmailag tuti, de már unokázva kellene tengetnie a minden napjait :) helyette inkább dolgozik egy picit.
Ha nem is lát a gyereken eltérő dolgot, akkor is vissza hív, hogy legyen munkája.
Ezt szűrtük le.
Adél 4 és fél hónapos.
Szerinte mindkét kezével tökéletesen kellene fognia. Kérdezi, hogy miért nem forog mindkét irányba :shock: :shock: miért?? mert még 5 hónapos sincs ezt mondtam neki.. :lol: :lol:
Erre ő.. ja akkor rá ér még.. és hasonló kérdések.. áááá a párom bandzsított nekem össze-vissza-- ez a titkos unom magam jelzésünk egymás felé..pedig nem szokása mókázni az embereken..
Mind ketten egyetértésben úgy jöttünk ki, hogy ide többé nem tesszük be a lábunkat!
2 hét múlva kellene vissza menni, hogy forog -e mindkét irányba Adél!!!!
ÁÁÁ ez hüle-lüke!
Eddig is tornáztattuk Adélt.. és masszírozzuk születése óta.. de mondta,hogy naponta x szer kellene mutatni neki,hogy hogyan kell forogni.. és 2 hét múlva kíváncsi a fejleményre.
Szerintem ez unalmában dolgozik, és hogy legyen, aki megy hozzá, ezért hív minket vissza.
Beszélek a dokinkkal, hogy ez teljesen komoly????
Szerintetek???

Délután olvasok vissza.

szeder74

szeder: nem semmi!
igen tényleg az embernek magának kell leszűrni, h. amit a doki mondanak, abból mit vegyen komolyan, és mit ne.
örülök az eredménynek!!

Kép
winona

Betti: kuld el nyugodtan a pocakfotot :lol: , megszakertem

humanka01@gmail.com

KépKép
Kép
humanka

szeder: örülök,hogy minden oké Adéllal! De ez tényleg gáz,hogy az orvosok ilyenek! Döntsd el te ,hogy mit kell tenni :( durva. Nekem egy pár hónapja a tápszerrel voltak hasonló problémáim! Sajna mi tápszeresek vunk, és a mi dokink felírt egyet BEBA 1. Örültem is ,hogy nekünk csak 600 Ft, míg mindenki másnak 2000 Ft. Egy kicsit gyanús volt ,de úgy voltam vele,ha a doki mondja kkor biztos úgy van. Aztán dokit váltottam és az új doki közölte,hogy egészen ideáig rossz tápszert kapott Luca,mivel 1 éves koráig csak és kizárólag hipoallergén tápszert kaphatnának a csecsemők! Köszike..... aztán azóta egy harmadik doki meg közölte,hogy ha nincs semmi baja a simától akkor nyugodtan eheti azt is............................ :? :shock:

na szóval akkor döntsem el,hogy mit adok a gyereknek,aztán ha beteg lesz tőle,ők mossák kezeiket............... :twisted:

Kép
csehi77

Köszi szépen az ötleteket kakira. KApott 11kor egy fél kúpot a csoppöm, majd egy kis játék után evett, előtte még kamilla teát is ivott. Egy fél órája aludt el, pontosabban tettem le, de akkor még nem észleltem kakit :(
van vkinek tapasztalata kúppal,hogy mennyi idő múlva lett kaki?Persze gondolom ez változó,de mágis.
Mert a védőnő azt mondta,hogy 1-2 óra,ami ugye lassan letelik. És ha nincs kaki akkor meg lassan keltenem is kell,hogy odaérjek vele a rendelésre, mert az csak 1ig van :(
.....nemtom most mi legyen.....

CSehi,
én eddig, pontosabban múlt héten alma -őszibarackot adtam neki és attól sem kakilt.Szerintem minden,ami alma az őt fogja nagyon. Először almát kapott,de csak 2 napig mert akkor sem kakilt, utána bbahagytam,de a 4.nap lett kaka. De most..... :?

KépKép
KépKép
gabolino

gabolino: sajnálom,remélem,hogy a doki tud valami okosat mondani,vagy ami mégjobb lenne,ha kipakolna most azonnal :)

Kép
csehi77

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól. A Lalu kapott 2 szurit+ a rota ellenit, amit majdnem kiköpött. :? Szép lett volna 18 ezerért, ha kiköpi és újra kell venni. :oops:
Méreteink:
60 cm
5500 gr
Most mondta a dokinő, hogy ez nagyon az alsó határon van. :cry: De a magasságához viszont épp megfelelő.
Kaptunk Sinlacot is. :lol: Inkább azt fogom adni neki, mint a tejpépet.
És azt mondta, hogy ha szívesen eszi a gyümiket, akkor mehet a főzelék is.

gwini

gabolino:
nyomj fel neki egy fél glicerin kúpot. nálunk utána max. 3 órára jött, de csőcstül!!
próbáld ki, tutti bejon!!!!!ne izgulj!!

Kép
winona

bocs gabolino, most olvastam mit írtál, kicsit szeles vagyok!
:oops:
akkor várj, hátha nála később jön..bár már én is izgulnék...kár h. ma csak egyig van a dokid!
gwini: érdekes nekem azt mondta tegnap doknő, h. még öt hónapos koráig ne tápláljunk hozzá!ahány doki annyi félét mond.
mindegy én hallgatok rá, végülis minek siessek.....

Kép
winona

nah, képzeljétek :)
Igen Winona adtam neki kúpot 11kor annak vártam a hatását. És most szegénykém aludt,szóval az ágyban csak gyors leránottam róla félig a gatyát,hogy meglessem lett-e produktum,vag menni kell a dokinőhöz és ott virított a sáááárga :) :) :) fúúúúú,már kezdtem izgulni.
De akkor most visszacsomagoltam szegénykémet, hadd aludjon, mert most alig aludt. Nem akartam most pelusozással macerálni ha őt nem zavarja :?

majd igyekszem visszaolvasni,csak most mennem kell ebédelni egyet.

Köszi a drukkokat!!!Bejött :)

KépKép
KépKép
gabolino

nagy nagy grat Andornak!!!!

Kép
winona

Gabolino!
Milyen öröm is tud lenni ennyi idő után?! Örülök, hogy sikerült végre!

Szeder!
A lényeg, hogy minden rendben van! Ezeken a dokikon, védőnőkön, stb. kiigazodni.....??? (Tisztelet a kivételnek!)

Gwini!
Lalu nagyon ügyi volt!!!

Szeder!
Egyikünk sem magas. Bár nem is vagyunk alacsonyak sem, de Annácska is inkább ducika-husika most, mint hosszú. Ahogy apája mondja: dagi-nagyfejű (persze csak kedvesen).

Talán sikerül egy videot feltenni:

http://www.youtube.com/watch?v=zQ3EiUviZeU

Kép
Kép
konan

gabolino: örülök,hogy sikerült :)

Kép
csehi77

Sziasztok!

Nem fogjátok elhinni,Kamillának kint az 1. fogacskájának a csücske! Se nyafi,sem komoly nyáladzás,viszont pár napja pici hőemelkedése van,amit még a bronchitis lecsengésének tudtam be,a popsija is piros,azt meg az új törlőkendőre fogtam rá,az arcán megjelenő piros foltokért meg magamat hibáztattam,mert azt hittem,én ettem valamit,amit nem kellett volna...Ennyit a tapasztalt 4 gyerekes anyukáról! :oops: Mentségemre legyen mondva,hogy a fiúk csak 6-8 hónaposan kezdték a fognövesztést,gondoltam, ez a génjeikben lehet,Kamillánál sem vártam mást!. Most is csak az lett gyanús,hogy fáj a cicim,amikor szopni kezd a lányzó! Hát belenéztem a szájába és lám,felül a bal 1-es csücske kikandikált! :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Kérném szépen a karácsonyi, 3 és 4 hós képeket a videókhoz.
( 3 kép)
Mindenkinek írtam emailt, akinek meg van a címe!! :lol:

Karácsonyihoz még: Holka,Judit,Monee,Bagzerka,Blúmi,Csehi,Sziszi7,
Ormolya,Sarkantyúka,Druska,Csibe,Winona,Dorka,Nostawen

Ezt az első videóból gyűjtöttem ki, sajnos elég sokan közülük nem jelentkeztek azóta. (Nem mintha én sűrűn jelentkeznék, de minden nap olvasok. :lol: )
A 3 hós videóhoz is kigyűjtöm mindjárt.

Kép
Kép
noni78

Márti!

Gratula az első fogacskához Kamillának.
Majd az 5-nél babánál már tudni fogod! :lol:

Kép
Kép
noni78

És akkor a 3 hós videóhoz kérnék képet:
Minyu,Gwini,Gabolino,Hbetti,Bagzerka,Sarkantyúka,Ormolya,
Druska,Csibe,Winona,Nostawen

Ha valakit kihagytam, akkor bocsi, de elég nehéz követni a történéseket. :lol:
Nagyon sok képet innen letöltöttem.
Cím:
megyerinoemi kukac citromail pont hu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noni78 2009.01.13 15:00-kor.

Kép
Kép
noni78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?