Új privát üzeneted érkezett!

Tand!!!! Gratuuuuuuuulaaaa!!! És sok-sok tejcsét!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Én csak bekukkantok és gyönyörködöm a fotókban!

Gratulálok minden babás kismaminak! Egy -egy babás képen annyira elérzékenyülök, hogy itt pityergek egymagam :lol:

Nagyon megható, ahogy itt napról napra alakul a helyzet köztetek, márciusiak között. Nekem még arrébb van ez a pillanat, de jó érzés bekiváncsiskodni ide hozzátok!!

A még pocakosoknak problémamentes, örömteli szülést kívánok, a babásoknak pedig nagyon sok boldogságot, örömet!

Rönééé

Kép
röné

na és akkor jönnek szépen sorban a többiek :)

elsőnek is JIM: +++++ úgy aludtam el, hogy tudtam arra ébredek, Jim már a kórházban "szenved" de a TPben én is biztos voltam, hogy előtte még egy-kettőt megnéz :)

Eszterxx!!!!! Dejóóóóó újra ittt!!!! képet kérünk Andrisról!!! És mesélj, milyen otthon meg mindent!!!!!

Biribon, lehet hogy nem küldtél adatokat? most sebtiben beraktalak a táblázatba, de ha küldesz még adatokat akkor kiegészítem :)
ÉS persze hatalmas drukk++++++ :)

Lusie, ez a fotóóóóó nagggyon ott van!!! köszi :) a nap első cuki tappancsos képe és rögtön kettő is :lol:

Tcis, hogyhogy múlt csütörtökön volt az ucsó ellenőrzésed?? még van több mint 2 heted elvben??? nem vizsgálnak hetente? jó, oké eddig nekünk is 2hetente volt de mostantól hetente...?

Pumperka, Boszi, ugye nem mentek be a kórházba annélkül, hogy ide ne köszönjetek???? ;)

Kikó, köszi a híreket :)

bneszÉvi, nyugi, ki fog bújni, szerintem Neked a nyuszi hozza :) persze könnyen beszélek én akinek még be sincs illeszkedve, és még van 9 napja.

Ma van nagymamám szülinapja, tegnap mondtam neki, hogy a szülinapi dédunoka nem biztos hogy sikerül... azt mondta 8napon belül is jó :lol:

amúgy azuram tegnap este folyamatosan kérdezte, hogy na lejjebb ment már a gyerek? ;) merthogy vásároltam -közben lépcsőztem- cipekedtem, pakoltam, takaritottam,mosogattam, vasaltam tegnap...
ma vajon mit csináljak? ;)

bocsi a lassuságért, csak közbe benyomtam egy nagy tál tejbegrízt :P de legalább megúsztam a laptetőt :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, ne izgulj, nekem még 6 centi tágulásnál is teljesen fent volt a méhszáj, és a baba feje sem ékelődött be még, aztán egy órán belül megvolt.

Kép

Kép
mzx

Micsoda reggel!

Eszterxx! Szijjja!! Ahogy szavaidból kiveszem, egyáltalán nem kell bánkódnom amiatt, hogy nem az Istvánban szültem. :? :roll: Kíváncsi vagyok a történetre!

Jim! Lehet, hogy már babázol??? Kívánom, hogy sokkal szebb élmény legyen, mint az első volt!!!

DRÁGA TAND! MOST SÍROK A BOLDOGSÁGTÓL ÉS A SZOMORÚSÁGTÓL EGYSZERRE. GRATULÁLOK NEKED, A TÖBBIT PATTINÁL SZEBBEN NEM TUDOM MEGFOGALMAZNI!

Pumperka, Boszi és BIRIBON!!! Nagyon sok drukk Nektek! +++++++++

Juditkecskemét! Tündéri a kis Nimi! Mekkora haja van!! :shock: :shock: :shock: Annyira édes! :wink:

Most csak futólag olvasgattam, de majd még leszek ma, csak vendégek jönnek délben. (Még szerencse, hogy az ebédet ők hozzák. :oops: :wink: :lol: )

Évi

KépKép
kvaszeva

Tand, gratulálok Neked a kis Grétához! Sok-sok örömet és boldogságot kívánok Nektek!

Kép
kikó70

Még jó, hogy a második felét is sikerült kiemelnem. :? :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Mi lehet Pumperkával???

Kép

Kép
mzx

Jó reggelt!

Biribon, én már sokszor gondoltam Rád, néztem is, hogy hátha szülsz... hátha a Kútvölgyi topikba valaki már írt Rólad...
Tcis, Te is nyugodtan írjál nekünk... és türelem, még van 3 heted... :) Még élvezd a pocakod! :D
Eszterxx, örülök, hogy már otthon vagy, de nagyon kíváncsi vagyok, miért volt annyira nagyon rossz a kórházban...
Jim, órási drukk Neked és nem hiszem el, hogy ilyenkor a borsóid aggasztanak... :)
Tand, gratulálok a kis Grétához és jó egészséget Nektek! :)

KépKép
KépKép
mni

Tand!! Szívem minden melegével gratulálok Gréti születéséhez!!! Írj majd kérlek, hogy vagytok, milyen volt a szülés, stb. Sok tejcit és békés éjszakákat kívánok!

Jim!!! Nyomjál bébi!!!!!!!! Itt az idő, ez a gyerek simán születik és passz!!!!! Drukkokat küldök, erőt küldök, ügyes leszel!!!! :)

Biribon! Hát bizony, most, hogy nézem, nagyon rád fér a drukk............ Mit mondanak a dokik? Várnak még??? Tényleg mindennap kell menned már ellenőrzésre?? Én nem és nem kaarok. Pedig tutira túl fogom én is hordani..... Egyre inkább azt érzem, nem fog időben megszületni, jóslók ide vagy oda........ :roll:

Pumperka?? Beuska??????????
Vendég

Köszi kölyök, de hát a 9 nap sem olyan sok már...és amilyen szerencsém van, még te is beelőzöl...
A lépcsőzés jó dolog, de azért a cipekedéssel óvatosan.

Boldog szülinapot a nagyidnak, és tudod hogy tartja a mondás, 8 napig még belefér, jól mondta a mamid.

KépKép
bnesz.eva

Mzx, és mindenki :) köszi, most már abszolút nem izgulok a nem beilleszkedés miatt, egyrészről ezt bármikor megteheti meg most már tudom hogy nem előfeltétele a gyors szülésnek :)

De BneszÉva, ne aggódj, nem tervezlek beelőzni :) Szval hajrá, tessék csak szülni előttem nyugodtan :)
Monácska, Te is inkább arra gondolj, hátha húsvéti baba lesz :)
Neked mondjam, hogy mennyit számít a pozitív gondolat a babafelé? ;)

megvan a programom máma, kaptam egy csekket azuramtól :) irány a posta, majdpedig a harmadik gyógyszertár a városban, merthogy tegnap kettőben voltam és ott nem volt az a apopsikenőcs amit ajánlott egy itteni kedves magyar anyuka. :)
este meg egy magyar párhoz megyünk vacsizni és gitárherózni :)

nem fogunk unatkozni :lol:
napközben meg lehet tornázom végre egyet, erre már hónapok óta készülök :)

Jimről vmi hir??

Kép

Kép
kolyok28

Lusie, nagyon édes a két tappancs!
Mpatr, várjuk Tőled is a két tappancs fotót! :)
Kölyök, csak óvatosan a tornával! :lol:

KépKép
KépKép
mni

[quote="mpatr"]A írta:mpatrkinek kérdései vannak, a neveléssel, együttalvással, felvegyem-ne vegyemmel kapcsolatban, szerintem az egyik legjobb könyv:

Kép

Ő vezette annak idején a Családi kör műsort. Most kb. 200 éves, én Érden kb. egy éve hallottam tőle egy előadást a gyerekek tvzése témájában, azóta iszom a szavait, nyomtatott formában is. Az ezeréves tudás ötvözete a mai kor felfogásával és lehetőségeivel, hihetetlenül gyakorlatias, teli szeretettel és a nevelés-tanítás iránti elkötelezett odaadással, a szülők iránti mélységes elfogadó alázattal. Ha nem lenne ennyi idős, beleszerettem volna :oops:

Hú Pati! Minden szavaddal egyetértek, még a beleszeretéssel is ;)
linocs

Éva!

Hát már én is kezdek aggódni hogy ez a baba örökre bennt marad :wink:
De neked legalább történik valami...barnás folyás jó..vakszeg a nyákdugó elfolyósodott...szal neked van remény,de nekem??!! :wink: Nekem még csak a külső méhszáj nyitva egy újnyira,a belső totál zárt.És ráadásul szombat után naponta autózhatok be a kórházba :x
Na mindengy...ez van :wink: nem tudunk mit tenni,nem igaz?? :wink:
Én is lépcsőzök,meg forró fürdő,meg homeo,meg ungabunga....ennyi :wink:

Pati!

Igen, én is csípem nagyon a Ranschburg Jenőt.Anyu adott már tőle nekem is olvasmányt és a Családi körben is szerettem az elemzéseit :wink:

Jim!++++++++
Remélem sikerül simán megszülnöd az óriásbébid :wink:

Tand!

Gratula!!!

Kvaszéva!

Az ilyen vendég nagyon jó aki még ebédet is hoz :wink: :wink: Tartsák meg jó szokásukat :wink:

Fanetta!

Ez jó volt :wink: ...szal nem szabad felvenni a babát kív:amiket írtál.... :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni, ez komoly? szombat után naponta? ugye a vasárnap hétfőt ihagyhatod???

amúgy az jutott eszembe, hogy Te meg csinálhatsz (Pumperka, Kissani, Beuska is ) 3 tappancsos képet :lol: ugye csináltok majd nekünk olyat? ;)

Kép

Kép
kolyok28

Segícccsen valakiiii!!! Hogy kell az idézetet alkalmazni?????[/quote]

Kép Kép Kép
fanetta

Naaaaa!!! Tudtok valamit Jim borsocskájáróóól????????

Kép Kép Kép
fanetta

Tand gratulálok Grétához!!!! Sokat gondoltam Rád!!

Jimnek meg szorítok, hogy természetes úton szülhessen, és marhára kíváncsi vagyok már, hogy mekkora lesz... :lol: :lol:

Éjszaka bevetettem a cumit és lássatok csodát: a szokásos másfél kétórás etetés lerövidült negyed órára!!! :D :D :D Büfi után cumi be, irány a kiságy csak úgy nyitott szemmel, visszafeküdtem az ágyba és lekapcsoltam a villanyt és elaludt egyedül!!! Hurrá!!! Pedig mennyire cumiellenes voltam!!!! Ja és ezt kétszer is eljátszottuk, nem csak véletlen volt! Azért nem vagyok túl büszke magamra, megígértem neki, ha lesz már cici, akkor azon alhat el kárpótlásul. Ja és reggel egyet szunyálhatott velem a nagyágyban, odatettem a cicihez cumival a szájában, legalább a szagát érezze... :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kölyök!!

Nálunk is ez van, ha betöltötted a 40. hetet, onnantól mindennap kell(ene) menni!

Monor-Kútvölgyi 47 km oda, ugyanennyi vissza!!! :shock: :shock: Kinek van erre ideje, pénze? Arról nem beszélve, hogy mindenórás várandósként ennyit fogok vezetni........ Pfffffffffffffffffffff
Tudom én, hogy csak pozitívan!!! Emlékeztek? Valamikor az elején már aggódoztam én ezen jócskán! Talán be is teljesíti önmagát. A frnacba!

Még 5 nap!!! Előveszem apát ezerrel most a húsvétban, nem fog kibúvót kapni, max piát, háhta itasan kellek majd neki! És az ugrálókötelet is elővadászom! Legfeljebb leszakad a mennyezet! :):):):):):):):):):):):)

Megyek takarítok egyet! :)
Vendég

Ma megyek kontrollra az ideggyogyóra, remélem már nem kell szednem tovább a gyógyszert.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek!!

Annyit gondolkodtam, hogy milyen nehéz lehet nektek..... Nem csak neked, de a kicsinek is!

Olyan kis fain vagy: "legalább a szagát érezze"...... (kicsit szívbe markoló, de annyira aranyos)
Remélem, hogy simán vissza fog majd szokni a cicire Blanka! Olyan ksi pofás, jó lenne, ha jó sokáig tudna majd tovább cicizni!
Vendég

Monácska, ifjú házasként csak nincs szükség a piára egy kis ungabungához :lol:
lehet hogy már kérdeztem, volt róla szó, de Monorról miért a kútvölgyibe mész? az télleg jó nagy távolság...
és mindenórásan vezetni télleg nem jó móka, szval ++++

Bosek, örülök hogy a cumitól megnyugodott. tudod, asszem én is igy vagyok/leszek vele... cumiellenes vagyok, de én tervezek.. a kis prüntyőke meg majd feldönti minden elvemet ;) az egészben az a vicc, hogy ahoz képest már 3 cumim van :lol: nem vettem egyet sem :P

Jimm +++++
Pumperka, Boszi +++ tud valaki valamit róluk?
Beuskáról?

Kép

Kép
kolyok28

elvben minden hsz jobb felső sarkában van, hogy idézet és akkor automatice beidézi azt a hszt, de lehet úgy is hogy az új válasz küldésénél a fenti gomboknál van az idézet
[quote] írta:Segícccsen valakiiii!!! Hogy kell az idézetet alkalmazni?????
(bemásolod amit idézni szeretnél, majd újra megnyomod a gombot... )
csak mint látod ilyenkor nem irja ki kit idézel. :)
remélem érthető voltam....

Kép

Kép
kolyok28

nemér, itt ülök tűkön, Jimmel mi lehet.... pedig egy forró vízes fürdőt kéne vennem....
(jöhetnek a kövek, még pizsiben vagyok :P )

Kép

Kép
kolyok28

Két sms Jimtől!!!!! :wink:

1. "Már nagyon fáj"

Megkérdeztem, hogy mi lesz vele?
Válasz:
2. "Még bizakodnak. Várnak..., én addig megpusztulok. Puszi Mindenkinek!"

Megírtam neki, hogy egy emberként szorítunk, és vele vagyunk.

Puszi.

Évi

KépKép
kvaszeva

Kölyök édesem!!!!!!

Egyem azt a pozitív orcádat Te!!!!
Ifjú házasként mi?????? 6 éve vagyunk együtt, cak Nóri neve miatt házasodtunk össze! Kb. a terhességem 4.-5. hónapja óta, mióta igazán kerekedik a pocim a szex eltűnt a messzi semmibe, mondván T-t zavarja a tudat, hogy odabent a lánya növekszik. Jó asszonyként, és mert ugyan mégis mi egyebet tehettem volna, elfogadtam a dolgot, és egyáltalán nem érőltettem, ellenére annak, hogy az én szervezetem igen-igen lázadozik az elvonások ellen, én világ életemben vérmes voltam/vagyok! :oops: :oops: :oops:
Így most kap vodkát és narancsot, és csak akkor jöhet lefeküdni mellém, ha harcra készen van! :):):):):):):):):):):):):) A nagyfiamat viszi a mamája, szóval egyedül leszünk 2 teljes napig! Hát cak alkot már valamit ez a jóember na!!!

Miért Kútvölgyi??? Mert szülésznőt választottam..... Én otthon akartam szülni, de sok ok miatt nem tettem, így kerestem egy olyan szülésznőt, aki "kórházi bábaként" érti és tudja, hogy mit várok tőle! Olyat kerestem, aki ért a homeopátiához, aki tud és akar masszírozni, aki megvédi az érdekeimet (egy bizonyos határon belül persze) a kórházi rutinnal és a dokival szemben, stb, stb, stb...... Sok-sok összetevős a dolog, van pl. 4 gyereke, a nagyobbik Ákosnál idősebb. Mégis olyan fiatalos és laza, mint Nanó!!!!
No, így kb. ezért a Kútvölgyi. Tehát én választottam, így pofám lapos, és mégis lázadozom, mert a végére pont erre lenne a legkevesebb szükségem, és nem csak enkem, de a legtöbb kismaminak is. Baba még bent nem maradt, és ha ráadásul jól is érzem amgam, akkor minek rángatnak ennyit be? Gyűlölöm a logikátlan szabályokat, és ezt ennek tartom!
Vendég

köszi Évi!!!!
Jimnek megy a drukk +++++

Kép

Kép
kolyok28

Évi!

Köszönjük a híreket Jimről!!!

Tényleg itt vagyunk és nagyon drukkolunk!!! Ezért is nem megyek messzire a géptől én sem, mert muszályos viszavisza néznem!!!!!!!
Vendég

Kölyök!

Igen a SOTE-n is az a divat,hogy a kiírás utáni naptól minden nap kell menni...és hát vasárnap meg hérfőn is :?
Hát elég gáz mindenórásan Gödöllőről Pestre vezetni minden nap(ez is kb.30-35km csak oda)...állati dugók szoktak lenni...a férjem sem tud minden nap ezért eljönni a melóból....majd meglátjuk mi lesz.Lehet megbeszélem a dokimmal ,hogy legalább csak minden másnap kelljen menni,a töbi napon meg majd itt Gödöllőn megcsinálják a CTG-t a védőnők...

Bosek!

Én is így jártam anno...nagy cumiellenes voltam,aztán mindkét fiam nagy cumihuszár lett :? De nekünk is bevált sajna...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

köszke kölyök!!!!! profi vagy!!! és mostmá én es!!! :)

Kép Kép Kép
fanetta

Jimnek tényleg nagy nagy drukkk!
Köszi a híreket Éva!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Monácska :oops: :oops: akkor duplaadagot neki (vodkából :P ) :)
és próbáld ki Te is a forróvizes fürdőt :) márha szereted. én amikor meghallottam hogy végre lehet :lol: mert korábban mindig tök meleg vízben zuhiztam, fürödtem :)

oks, már mindent értek. emlékeztem, hogy otthon akartál szülni. És így teljesen érthető! szval kis Nóri, remélem kibújik addig ;) ez a naponta bejárás ez nagyon rémisztően hangzik... Panninál is... :(
De húsvétkor csak nem kell...????

na megyek, az a forró víz az egyre jobban hivogat :)

Kép

Kép
kolyok28

H A J R Á J I M ! ! ! !
Vendég

csajok, itt SZAKAD a hóóóóóó.... hihetetlen....

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, szerintem nyugodtan menjél fürdeni... én tegnap egész nap pizsiben voltam! :D
Mona, Szilvánusznak és Juditnak is csak kétnaponta kellett bejárniuk a Kútvölgyibe... pedig Ők is jócskán túlhordták...
Judit, mi újság? Tej? Hogy vagytok?
Jim, én is nagyon drukkolok!!!

KépKép
KépKép
mni

Ahhhh Mni!!!

Istennő vagy!!!
Ez a nap híre, illetve még ugye várjuk Jim kicsijének érkezéséről a hírt, az még beelőzhet!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No, ez így már elfogadható!!!!!!

Köszi!!! Egész nap pizsiben?????? Betojok!!! Én is, én is!!! Vár rám a takarítás ezerrel, de nem tudok elszakadni, ideköt Jim szülése!

Eszter is jöhetne megint kicsit!! És Pati is, dumizni! :):):):):):):)
Tudom én, most a kicsik a fontosak!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Képtelen vagyok visszaolvasni a szülés utáni termést. :(
Próbálok mostantól gyakrabban jönni.
Készül a szüléstörténet is.

Gratulálok az idáig megszületett babákhoz!

Melinda

Kép
melinda80

Melinda, de jó, hogy írtál! :) Csinálj új vonalzót is! :)
Lilla ma már 3 hetes! :) És 9 óta alszik... este bezzeg nem akart aludni! :(
Eszter.eu is biztos otthon van már! Nagyon kíváncsi vagyok ám az Ő szüléstörténetére is... :) miért szült, olyan korán...

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!!!

Megy a DRUKKKKKK Jim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azóta semmi hír???? Jaj szegényke!!!!

Tand!
Fogadd hatalmas Gratulációnkat! Jó egészséget neketek!!!!!!!!!

Biribon!
Szerintem én nem is olvastalak!!!!! Biztosan siettem, és nem volt
időm.
És szerintem mindenki így lehetet vele, úgy felpörgött itt a topic,
hogy csak győzze az ember követni!
Megy neked is a Drukkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!

bnesz.evi!
Hát akkor még itt a végén beelőzöl!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Csak kibújnak valamikor!!!!!!!!!! :lol:

Pumperka???????????
Merre vagy???????

Kolyok!
Jó fürdőzést neketek!!!!!!!!!!

Panny!
Te hogy vagy????
Vendég

Melinda!!

Ne is olvass vissza, gyere és mesélj, hozzál fotókat!!!!!

Kapcsolódj csak vissza!

Hogy vagytok?????
Vendég

Meli!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juj de jó!!!!!!!! Tényleg igaza van Monácskának, ne olvass
semmit!!!!
Csak gyere, és képeket kérünk!!!!

Csajok!!!!!!!!
Milyen az mikor lent van a hasad????????????
Én nem tudom eldönteni!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tenyered odafér a cicid alá??? :shock:
Ja, és az unga bunga miért indítja be a szülést?????????
Vendég

Márti!

Én elvagyok...semmi változás...próbálok türelmesenk mutatkozni de néha nem megy...a környezetemben meg mindenki kérdezget :x
Nálam semmi változás,külső méhszáj nyitva,belső totál zárt...
És te?

Igen ha leszáll a hasad akkor befér a tenyered a cici és a has közé...de ez nem mérvadó.Van akinek látszattra nem száll le mégis megszül :wink:

Az ungabunga azért indíthatja be a szülést mert a spermium prosz....(szal valamilyen)hormont tartalmaz ami felpuhíthatja a méhszájat...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

És Üdv Melinda!! :wink:

Tényleg ne olvass vissza(reménytelen :wink: )...inkább csak gyere ha tudsz :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!

Értem! Én azt hittem, hogy a keményedéstől indul be!
Mármint nem attól a bizonyos lkeményedéstől, hanem a méh összehúzódástól!!!!!
Nekem állandóan keményedik a pocim! De semmi fájás!!
Vendég

Panny!

A türelmmel én is így vagyok!!! A munkahelyemre már be sem megyek, kiborítanak....................

Túl akarnék rajta lenni, de tudom, hogy Nóri érdekei a legfontosabbak, és ki kell várnom, míg magától megindul!!! Önfegyelem.................. :shock: :roll: Khm. Sokat tanultam erről mire megfogant, de van azért még mit pótolni!!! :oops: :oops:

Prosztaglandint tartalmaz a sperma!!!!! HAJRÁ APÁCSKÁK!!!!! :lol: :lol: :lol: Szerintem tiszta hülyének tűnhetek! :)

Márti, az én hasam látványra nincs lent, de Nóri feje be van ékelődve még is! Szóval ez is, mint a terhességben sok minden tök változó!!!!!
Vendég

Ja, apácskát kitanítottam babanet kezelésből, szóval jön majd, és hozza a híreket, ha van valami!

De én sem indulok el anélkül, hogy be ne jelentkezzek okés??????
Vendég

Back :)
Jim, továbbra is megy a drukk +++++++

közben asszittem megfőzöm magam, olyan meleg lett a víz ;) de jól esett. most megpróbálkozom egy nagy mutatvánnyal, lábköröm vágás.... :lol:

Melinda, télleg ne olvass vissza, csak gyere s mesélj. és vonalzót kérünk, újat!!! meg képeket :) meg történetet! meg mindent!

Vajon Csujzival mi lehet? ő is otthon lehet már, bár neki asszem nincs otthon nete...

Márti, én isúgy hallottam, hogy a spermium, ha elérkezett az idő a szülésre akkor beindithatja (ezért nem kell mondjuk aggódni hogy emiatt lesz koraszülött, bár ez nálunk már nem veszély.... ;) ) én amúgy azt is gondolom, hogy az nagyszerű ungabungával járó méhösszehúzódások is segíthetnek. főleg olyannak akinek még nemigen voltak amúgy nagyon érezhető méhösszehúzódásai, mint nekem ;) esténként mindig megdöbbenet, hogy húúú, ez ilyen, amikor összehúzódik a méh... :shock: :roll: ;) :lol:

Eszterxx, csak esténként fogsz tudni jönni? mert akkor átváltok én is éjszakai műszakra, hogy lehessen Téged faggatni :)

most meg elállt a hóesés és süt a nap.... kiérti ezt, asszem megbolondult az időjárás...

Kép

Kép
kolyok28

Mona, ez a minimum, aki szülni megy, vagy smst dob vagy ideír, ugye csajok? ;)

Kép

Kép
kolyok28

F@s@m a szót..................................... :oops: :oops: :oops:

Jól vanna, megyek már!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?