Márkanyuka
Ne idegesítsd magad a tej miatt, akkor csak rosszabb lesz. Nekem elég hamar eltűnt. De így is örülök, hogy ment a 6 hónap. Ne légy te sem elégedetlen. Igazán mindent megtettél..... És gyere gyakrabban hétközben - hétvégén amúgy is mindenki ritkán/alig vagy egyáltalán nem jön a család miatt, de akkor viszont kell egy kis kikapcs a mókuskerékből
Mamiblue
Altatás - valahogy nálunk ez folyamatosan alakult. Volt egy időszak, amikor napközben popirzását, séta, stb, most meg van, hogy Ati jelzi, hogy tegyem már le az ágyába, hagyjam békén. (Ilyenkor össze-vissza vonaglik a kezembe, sehogy sem jó, de leteszem, és alszik.) Este pedig megkapja a jóéjt pusziját, és egyedül alszik el. Szerintem nagy szerencsénk van, hogy szereti az ágyát, a szobáját, biztonságba érzi ott magát akár egyedül is, és nem fél.
Sebi jobban van?
Mandala - Encsivel mi van?
Bogárka
Igen, sajna türelmetlenek, mert az ember nem tud olyan gyorsan kanalazni..... de pár alkalom után megérti. Szerintem Ati is eleinte ilyen volt, de aztán rájött, hogy aggodalomra semmi ok, lesz kaja
Mozgás - mi is itt tartunk. Annyi még, hogy Ati forog. Hátról hasra még csak egyszer láttam. Ha elbizonytalanodom, akkor mindig előveszem az oltási könyvet, és elolvasom, hogy mit "kell" tudnia. Akkor megnyugszom.
Bogesz
Ati már eszik rendesen, szerencsére, mindenféle trükk nélkül. Valami rövid sztrájkról lehetett szó. Doki megnézte, betegnek nem beteg, biztos fájt a fogínye. Szaffinál volt változás?
Kiscsajod tiszta apja. Tényleg!!!!
Térelválasztó naggyon jó!!
Mona
Pénz történet...
Csokinyuff
Régen én sem szerettem aludni. De hol van már a tavalyi hó
Egyébként valószínűleg Majácskának sincs túl nagy alvás igénye. Én is tartottam a bölcsőhaláltól, voltunk tanfolyamon, és légzésfigyelőt vettünk. Én attól is rettegtem, hogy valamelyikünk ráfekszik, ha egyszer-egyszer köztünk aludt.
Fogacska kibújt, javult a helyzet?
Panni
Csak higgadtan
Fogacskák, kibújtak?
Maminak jobbulást!!! Jó, hogy elővigyázatos vagy, de azért ne úgy menj oda, hogy tuti örökölted. Ok?
Gázosok
Nekünk egy időben a villanyóránkat kapcsolgatták ki tévedésből.....
Noémi
Kardiológián minden ok volt?
Atinak is vannak gondok a lábikó körmével. A nagylábujjain....
Anyajegy téma - nekem rengeteg van, minden féle-fajta. Olyan csúnya nagy is van a hátamon. De még sosem mutogattam őket dokinak, félek a levételtől is.
Boldog hófordulókat mindenkinek!!! Mi is betöltöttük a hetet
A gyerkőcök gyönyörűek. Panni macikái a kertben, Mandala orgonasípjai..... és minden topikbaba csodálatos, kivétel nélkül!
Dincuska
Boldog névnapot!!!!
Huni, gratula Zsófi első fogacskájához!!! Duduéknak is gratula!!!:lol:
Jucu
Ágyat már mi is egy fokozattal lejjebb tettük. Ati praclija is már a rács tetején volt múltkor, mikor bementem.
ÁNTSZ eredmény?
Ildi
Taliról majd beszámolunk. Ja, és gyere gyakrabban!!
Viki
Étvágy nálatok?
Köröm - Atinak is hasonló, de neki mindjárt lenő. A sarkokkal gond van viszont.....
Mirosz
Akkor majd legközelebb....
Sziszike
Gratula!!!!
Változások
Megjött - illetve már el is múlt. Hasgörcs nem volt, viszont brutál volt. Igaz, hamar el is múlt. Kirügyeztem szépen
Sarkam nekem is érdekes lett - pedig soha nem volt repedt
És lett bőrkeményedés is mindkét talpamon, a külső felén. Talán tyúkszem is?! (Fekete pont - az az?!)
Sabine
Jó volt "látni" titeket