Új privát üzeneted érkezett!

Hello!

Panni: Én is várom a fejleményeket!:) Főleg a Te előadásodban...egyébként bocs, de magán a történeten jót nevettem...tényleg bocs, mert tudom nektek jó nagy kellemetlenség, de ahogy leírtad...:)

Sikerült neki felülni pelusban is, azt hittem úgy nem fog sikerülni...egyébként nagyon küzd, mert ő nem felülni, hanem falállni akar...kis telhetetlen!

Szabine: NAgyon nagyok már a srácok!

Tali...még mindig kérdéses! Holnap mindenesetre nem visszük el vásárolni, itthonhagyjuk mamával, nehogy betaknyosodjon!
Ne hagyja otthon a senki a fényképezőgépet!:)

mamiblue

Inkább most csöndbe maradok ez az inkább magamat lőném főbe egy kicsit erős volt nekem nem szólók inkábbb semmit..... :wink:
Jó éjt mindeninek!
Ébredésmentes éjszakát!
Vendég

[quote="csokinyufff"]I írta:csokinyufffnkább most csöndbe maradok ez az inkább magamat lőném főbe egy kicsit erős volt nekem nem szólók inkábbb semmit..... :wink:
Jó éjt mindeninek!
Ébredésmentes éjszakát!

:roll:
Vendég

sabine, de jó hogy jelentkeztél :D , nagyon ügyesek és szépek a fiúk :wink:
panni, sokat gondoltam rád, vajon van-e már órátok?
Edit, Alex is ügyi, és micsoda gyönyörű pofija van. Én mindennap elcsodálkozom, hogy megnőttek a babók.
Családipótlék: semmi :x . Munkáltatóm elküldi a tértivevényt, hogy elküldték az adataimat, azt mondták azzal menjek be az államkincstárhoz :x . Csajok aki ért ehhez, miért nem lehet ezeket az adatokat 2*elküldeni? Vagy csak ők nem akarják, mert postaköltségbe kerül? Már mindenre gondoltam.
csokinyúff, nemigazán értelek :shock:
Ma főztem Danusnak egy csomó kajcsit a fagyóba, de borsót tuti többet nem csinálok, hát azt lepaszírozni :roll: :roll: . Jégkockatartóba ment a csirkehúsi is. :lol:
mikegirl, merre vagy? Ritkán jössz mostanság.

Kép
mona76

Hello!

Csokinyuff: Azt hiszem valamilyen szinten szerencséje van annak, akinek a babája elfogadja a cumit! Tapasztalatból mondom, sokkal könnyebben el és visszaalszanak azok a babák akik cumiznak. Mi most nem vagyunk ilyen szerencsések. Én már annak is örülök, hogyha gyorsan végzünk a kajcsival este és gyorsan bealszik cicin és én is tudok aludni...

Igen én is Mikegirl-t jöttem reklamálni...régen jelentkeztél! Múltkor meg írni akartam, hogy olyan ritkán raksz fel képet Atiról!

Edit: Alex nagyon édi az utolsó képen! Vagy ezt már írtam...

Vihar lesz ma!!!!:(

mamiblue

Sziasztok Csajok!!!

A héten kertépítünk, ma az utolsó nap. Apa itthonról próbált közben dolgozni, legalábbis elvitte a net csatlakozást, a másik gépről pedig nem elérhető a babanet reggel 8 és du 4 között.
Csütörötkön voltam dokinál, aznap éjjel alig aludtam, pénteken ki voltam ütve - de olyan szinten......ma már kicsit jobban érzem magam, de még nem az igazi.
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok. Ígérem, hétfőtől minden a régi lesz.
Visszaolvasni még nem tudtam, de majd pótolom. Lehet, hogy már most el tudom kezdeni....Talin ott leszünk!!!
Atinak egyik pofija olyan, de olyan pattanásos lett :cry: :cry: :cry: Jövő héten elviszem bőrgyogyihoz.
Megyek, megpróbálom elaltatni, aztán ha tudok, visszanézek.

mikegirl

Jó reggelt :)
..hogy ti milyen aranyosak vagytok :) Hát lett óránk -miután az ügyfélszolgálat megigérte hogy előre vesznek minket délután kettőkor rájuk csörögtem hogy kezd kihűlni a ház én meg két babával itthon...erre azt monták még előrébb vesznek :shock: És valóban fél óra múlva ugyan olyan komótosan megjelentek a szakik hónuk alatt az óránkal és visszabiggyesztették.Óriási szerencséjükre csak én voltam itthon úgyhogy kinyírás storno- csak részemről volt egy kis homlokráncolás :) Az már egy másik történet lenne ahogy a cirkónkat vissza üzemeltem... :oops:

Kép
Kép
panni7

Képzeljétek, eddig Dani BEBA tápszert kapott, és most vettem neki Milupát, amiből tegnap este kapott. Ma reggelre pedig a nyaka és a pocija tele van piros pötyikkel :cry: .
Vagy, tegnap szőlő-almás bébideszertet kapott, még a szőlőre tudom fogni, mert az is újdonság volt neki.

Kép
mona76

Sziasztok!
Tegnap áttört végre az első fogacskánk! :D :D :D :D

KépKép
dudu_84

Mostanában meg úgy mászik,hogy nem a térdén hanem a talpán.Néha olyan mint egy sánta kiskutya. :D
Még nem győztem visszaolvasni,de bepótolom.
Azért a képeket gyorsan megkuksiztam.
Sabine: gyönyörűek a kisfickók! :)
de megígérem bepótolom a lemaradást!

KépKép
dudu_84

Mami! az biztos szerencsések azok Maja egyik nap elfogadja másik nap nem fogadja el a cumi.... Egyik nap a latex jó másik nap a szilokon harmad nap az se.... nemtudom miért válogat lényeg egyik jó általában.. Igaz Majám csak a Mam cumit fogadja el...

Mona nem baj lényeg én és sabine értettük egymást...

Sabine ne haragudj tegnap egy kicsit ez sok volt nekem de mindenki ahogy érzi...
Biztos nem könnyű kölünben se ikrekkel... :shock: :wink:

Igaz anyukám mondta mi jobban elvoltunk ketten mint a nővéreim egyedül.. De azért 3. gyereknek jött egyszerre kettő biztos nem volt kis feladat..
Eggyel is sokszor nagyon nehéz... Nekem is vannak átsirt éjszakáim mint pl tegnap :cry:

[size=18]De holnap TALI!!!!!![/size]
Gyorsan felteszem tölteni a fényképező akksiját... :wink:
Vendég

Márkanyuka
Ne idegesítsd magad a tej miatt, akkor csak rosszabb lesz. Nekem elég hamar eltűnt. De így is örülök, hogy ment a 6 hónap. Ne légy te sem elégedetlen. Igazán mindent megtettél..... És gyere gyakrabban hétközben - hétvégén amúgy is mindenki ritkán/alig vagy egyáltalán nem jön a család miatt, de akkor viszont kell egy kis kikapcs a mókuskerékből :wink:

Mamiblue
Altatás - valahogy nálunk ez folyamatosan alakult. Volt egy időszak, amikor napközben popirzását, séta, stb, most meg van, hogy Ati jelzi, hogy tegyem már le az ágyába, hagyjam békén. (Ilyenkor össze-vissza vonaglik a kezembe, sehogy sem jó, de leteszem, és alszik.) Este pedig megkapja a jóéjt pusziját, és egyedül alszik el. Szerintem nagy szerencsénk van, hogy szereti az ágyát, a szobáját, biztonságba érzi ott magát akár egyedül is, és nem fél.
Sebi jobban van?

Mandala - Encsivel mi van?

Bogárka
Igen, sajna türelmetlenek, mert az ember nem tud olyan gyorsan kanalazni..... de pár alkalom után megérti. Szerintem Ati is eleinte ilyen volt, de aztán rájött, hogy aggodalomra semmi ok, lesz kaja :lol:
Mozgás - mi is itt tartunk. Annyi még, hogy Ati forog. Hátról hasra még csak egyszer láttam. Ha elbizonytalanodom, akkor mindig előveszem az oltási könyvet, és elolvasom, hogy mit "kell" tudnia. Akkor megnyugszom.

Bogesz
Ati már eszik rendesen, szerencsére, mindenféle trükk nélkül. Valami rövid sztrájkról lehetett szó. Doki megnézte, betegnek nem beteg, biztos fájt a fogínye. Szaffinál volt változás?
Kiscsajod tiszta apja. Tényleg!!!! :lol:
Térelválasztó naggyon jó!! :lol:

Mona
Pénz történet... :twisted:

Csokinyuff
Régen én sem szerettem aludni. De hol van már a tavalyi hó :lol: :lol: :lol:
Egyébként valószínűleg Majácskának sincs túl nagy alvás igénye. Én is tartottam a bölcsőhaláltól, voltunk tanfolyamon, és légzésfigyelőt vettünk. Én attól is rettegtem, hogy valamelyikünk ráfekszik, ha egyszer-egyszer köztünk aludt.
Fogacska kibújt, javult a helyzet?

Panni
Csak higgadtan :wink:
Fogacskák, kibújtak?
Maminak jobbulást!!! Jó, hogy elővigyázatos vagy, de azért ne úgy menj oda, hogy tuti örökölted. Ok?
Gázosok :twisted:
Nekünk egy időben a villanyóránkat kapcsolgatták ki tévedésből.....

Noémi
Kardiológián minden ok volt?
Atinak is vannak gondok a lábikó körmével. A nagylábujjain....

Anyajegy téma - nekem rengeteg van, minden féle-fajta. Olyan csúnya nagy is van a hátamon. De még sosem mutogattam őket dokinak, félek a levételtől is.

Boldog hófordulókat mindenkinek!!! Mi is betöltöttük a hetet :D
A gyerkőcök gyönyörűek. Panni macikái a kertben, Mandala orgonasípjai..... és minden topikbaba csodálatos, kivétel nélkül!

Dincuska
Boldog névnapot!!!! :D

Huni, gratula Zsófi első fogacskájához!!! Duduéknak is gratula!!!:lol:

Jucu
Ágyat már mi is egy fokozattal lejjebb tettük. Ati praclija is már a rács tetején volt múltkor, mikor bementem.
ÁNTSZ eredmény?

Ildi
Taliról majd beszámolunk. Ja, és gyere gyakrabban!! :)

Viki
Étvágy nálatok?
Köröm - Atinak is hasonló, de neki mindjárt lenő. A sarkokkal gond van viszont.....

Mirosz
Akkor majd legközelebb.... :(

Sziszike
Gratula!!!! :lol:

Változások
Megjött - illetve már el is múlt. Hasgörcs nem volt, viszont brutál volt. Igaz, hamar el is múlt. Kirügyeztem szépen :lol:
Sarkam nekem is érdekes lett - pedig soha nem volt repedt :(
És lett bőrkeményedés is mindkét talpamon, a külső felén. Talán tyúkszem is?! (Fekete pont - az az?!)

Sabine
Jó volt "látni" titeket :lol:

mikegirl

Sziasztok!
Megjöttünk a sielésből, de sajnos nem tudunk holnap menni, mert temetésre kell leutazzunk Miskolcra. :(
Jó mulatást a talira, fotózzatok sokat!!!!! :)

leko

Jó reggelt!

Nagyon jó éjszakánk volt :lol: 10-ig aludtunk Fannival a nagyágyban. Apa reggel elment dolgozni, akkor megébredt Fanni, de egy óra múlva visszaaludt és 10-kor keltünk :lol:

Nagyon idegesít ez a szél :twisted:

Leko: Milyen volt a síelés? Csani hogy bírta? Sajnálom hogy nem tudtok jönni holnap :(

Mikegirl: átálltunk a napi 4-szeri étkezésre (eddig 5-ször kapott). Így, hogy ritkábban kap enni, nagyobb mennyiségeket eszik meg. A tízórai gyümit hagyjuk ki. REggel szopi, délben főzelék, 4-kor gyümi+pép, vacsira kis főzi és lefekvés előtt szopi is. És szerintem is az inyje miatt nem evett, most talán már jobb neki.

Dudu: gratula a foghoz! :lol:

Fanni mostanában állandóan felfújja az arcát és fújja ki a levegőt, persze nyál is jön vele :lol:
Kép Kép

horvviki

Sziasztok!

Mikegirl, majd kíváncsi lennék, milyen lett a kertetek (nálunk is ez következik majd...). Ha van róla már látványos kép, akkor kérnék.

Dudu, én is nagyon várom már az a kisfogat!!! :) Kb. 1 hete kínlódunk, éjjelre virbucol... ezt lehet adni folyamatosan? Ki hogy csinálta?

Eszterünk mostanában napközben alig alszik. Ma délelőtt is kb. háromnegyed órát szunyált kint a teraszon, kíváncsi leszek, mi lesz délután.... viszont este letesszük és 1 hangja nincs. Szerintem a vállamon, büfiztetés közben elaludna, ha megvárnám :). Az is lehet, hogy a találkozóra gyúr a kiscsaj, nehogy elaludjon :lol:

Ebéd kész: frankfurti leves és lekváros tészta :) Várjuk a férjemet. Eszter már megebédelt fél 12-kor, sárgarépafőzit. Ti adtatok már sajtot? Én tegnap reszeltem egy picit a főzelékbe. Tetszett neki.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Mike!
Én nem féltem hogy ráfekszek mert érzem hogy ott van és olvastam is erről egy könyvet hogy pl ha a szülők főleg az anya nincs semmilyen kábító hatás alatt alkohol drog ilyesmi. Soha nem fordulhat elő hogy ráfeküdjön és ez még nem is fordult elő tiszta szűlőknél....
Én nem tartok emiatt tudom álmomban is hogy ott van.
A fogacska még nem bujt ki de be van dagadva az alsó kettő kint van de a metsző ugylátom még ezeknél is kinosabb lesz :roll:
Vendég

Hú, képzeljétek apuéknál a szél benyomta az erkélyajtót :shock: Nem úgy, hogy kinyilt, hanem a keretet... pont arról fújt a szél... apu elétolta az ülőgarniturát és a tesómmal együtt nekifeküdtek, úgy tartották... most már visszarakták, de hétfőn ki kell hivni valakit, mert igy nem maradhat. Úgy megijedtünk...

Remélem holnapra jobb idő lesz! :roll:

horvviki

Azt én is remélem nálunk azért közel sincs akkora vihar.
:cry:
talán jobb lesz holnap :wink:
Vendég

[quote="horvviki"]H írta:horvvikiú, képzeljétek apuéknál a szél benyomta az erkélyajtót :shock: Nem úgy, hogy kinyilt, hanem a keretet... pont arról fújt a szél... apu elétolta az ülőgarniturát és a tesómmal együtt nekifeküdtek, úgy tartották... most már visszarakták, de hétfőn ki kell hivni valakit, mert igy nem maradhat. Úgy megijedtünk...

Remélem holnapra jobb idő lesz! :roll:

:shock: Ha nem baj, nem kérném el annak a mesterembernek a telefonszámát, aki az ajtót beépítette... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Csoki: tudod, én egyáltalán nem akadtam ki azon, amit Sabine írt. Akinek csak egy babája van, annak fogalma sincs mit jelent kettő (netán három) pici gyereket ellátni naphosszat... A barátnőmnek ikrei vannak, két fiú. Hát, szerintem már a Lipóton lenne, ha nem vitt volna rendszert az életébe. Cicin alvás????!!! Két gyerekkel????!!!! Felejtsd el! Gondolj csak bele, egyik etetés érné a másikat, folyton kézben lenne a két apróság. Ez önmagában nagyon klassz.... de azért nekünk is vannak igényeink, nem csak a gyerekeknek...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Panni: a gázműveket én is nagyon szeretem. Volt nekem is egy kis afférom anno velük:

"Ott kezdődik, hogy jött a munkagép kiszedni a kerítés alapot.... férjem dolgozik, én a nagy hasammal szakadó esőben, három gyerekkel (ráadásul az ovi aznap szakmai napot tartott és zárva volt....), szóval három gyerekkel körülöttem irányítgattam a markolót, hogy mit szedjen és merre.... azt hittem a hajam kihullik... Persze amíg ebédeltettem a kicsiket, a telefonkábelt megtalálta a munkagép.... huss, volt telefon, nincs telefon.... este a férjem dugdosta össze a kábeleket, így kb. 3/4 10-től ismét élt a vonal.... aztán mondom a mukinak, hogy a kapu mellett egy méterre megy a gázvezeték, ott ne marjon..... erre?! Na, szerintetek? Ja, hát naná, hogy megemelte a gázcsövet.... szivárgás..... hívom a mobilon a férjem, hogy hívja már fel a tigázt, hogy szivárog a gáz, jöjjenek ki, mert én nem tudom a számukat, internet meg ugye nincs....Na, megjöttek a szakemberek, jó elég gyorsan érkeztek, úgy 10 perc alatt itt voltak... aztán kioktattak, hogy ez nem gáz szag, amit érzek, hanem a föld szaga és a felesleges kiszállást kiszámlázza nekem a tigáz. Ja, mondom, meg a francokat! A gázvezeték tudtommal 80 cm mélyen kéne h. menjen, akkor árulják már el, hogy a munkagép alig 30-nál hogy akadhatott bele?! Hát, ők ezt nem tudják, ezt nem a tigáz tette le, hanem a mi kivitelezőnk...ja, mondom persze! meg a gázcsonkot is ő tette le a kerítés mellé, ugye?! Na, hagyjuk! Megrendeltem a tigáznál a gázcsonkot, kifizettem egy valag pénzt, és egyik nap értesítettek, hogy jönnek. Belógatták a csövet a kerítés alatt és arra tették rá a nyomásszabályzót.... onnan vitte a mi kivitelezőnk a házhoz tovább..... szóval ezt a tigáz tette így ide.... Nem, szerintük a tigáz alvállalkozója.... na, akkor mondom rendben vagyunk... azért meg a tigáz a felelős, hisz ő bízta meg a munka elvégzésével, nem én állok velük szerződésben.... akivel én szerződtem, az a tigáz! Summázata a dolognak, hogy a végén megmagyarázták, hogy én vagyok a hülye, nem szivárog a gáz, én a föld szagát érzem és ezzel elmentek..... Nem hagyott nyugodni a dolog, mégiscsak mi repülünk a levegőbe..... szóval másnap ismét felhívtam a gázosokat, hogy én gázszagot érzek... ők ismét megnyugtattak, hogy ha a kollégák itt voltak és nem találtak semmit, akkor beképzelem, de azért nekik hivatalból ki kell jönniük. Na, mondom akkor jöjjenek, de én nem vagyok hajlandó fizetni, és a jegyzőkönyvet sem írtam alá tegnap (ezért volt is nagy puffogás.....), mert nem írták bele, hogy a gázvezeték szakszerűtlenül 40 cm-re a talajszint alatt ment, a hivatalos 80 cm helyett, ami a gáz műszaki biztonsági szabályzatban le van írva. Na, néhány órával később egy nagyon kedves fiatalember jelent meg a kapuban. Na, mondom nyugtasson meg, hogy ez nem gázszag... Hát, nem tudom megnyugtatni, mert ez az, mondta Ő, és elővette azt a kütyüt, ami jelzi a szivárgást... még ki se vette a kocsiból, már sípolt a múszer mint állat! 90%-ot mért a szondával a kerítés mellett! És ez a két f@sz még azt merte állítani, hogy nem szivárog!!!!! Na, ma reggel 8-kor megjelent a brigád..... 8 ember 5 órán keresztül ásta és javította a gázvezetéket, ami ugye nem szivárgott?!!!!! És mi volt a legnagyobb elégtétel? Na, kik jöttek ki áskálódni ma reggel? Na, kik?! Hát a két f@sz! Az a két barom, aki azt mondta nem kevés élccel a hangjában: kedves asszonyom, ez nem gáz szag, majd kinyitom magának a gázcsapot és érezni fogja, mi a gáz szag! Jó, mondom nyissa, de feküdjön is alá néhány órácskára..... És igen!!!!! Ástak a barmok! Ástak, 5 órán keresztül! Ott, ahol ugye nem szivárog a gáz?!!!!!! Végül elmentek, nem kellett fizetnem és aláírni sem semmit.... tegnap a kedves fiatalember aki kint volt, lejelentette, hogy szabálytalanul megy a cső... gyakorlatilag neki köszönhetem, hogy ingyé vót..... Ezúton is köszönet Neki!
Csak azért írtam le, hogy lássátok, nagyon résen kell lenni, mert még egy ilyen veszélyes helyzetben is szeretik elmismásolni a munkát a "kedves" szakemberek! Még belegondolni sem merek, mi lett volna, ha bután belenyugszom és úgy marad minden, mondván itt volt a gázművek és azt mondták, nincs szivárgás.... Isten óvjon az erre járó cigiző emberektől, akik netalán a mi gödrünkbe dobnák a csikket......"

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Nehogy már azt higgyétek, hogy csak úgy elszaladunk a kardiológiára, és megvizsgálják! Márc 17-re kaptunk csak időpontot-bár én rosszabbra számítottam. Végülis nem vészes az ügy, ha tényleg tőlem örökölte, akkor úgysincs semmi tennivaló :?
Az alvás nálunk hasonló mint Sabinénél, lerakom nyolckor, kicsit nyüszög, és alszik is. Én egyik gyereket sem engedtem be a hitvesi ágyba, az nem az ő helyük. Nekünk is kell egy kis magánélet. Lehet, hogy megvettek érte, de én úgy élvezem esténként azt a kis csendet és nyugalmat (pláne 2 gyerek mellett). Lehet, hogy a baba lelkének jót tesz, ha az anyjával alszik, de a házaséletnek valószínű annyira nem használ :wink: Légzésfigyelőnk sose volt, talán túl merész vagyok :roll:
Vendég

MAndala tudom. nekem is vannak igényeim mégha nem is tünik ugy...
hitvesi ágy nincs házasélet szintén nincs.. igy el se ronthatja azt :wink:

Nekem is jót tenne valószinű ha éjjel a párom mellé bujhatnék...
De ha nincs akkor ez van... Ha engem nem senki mást nem zavar hogy velem alszik. :wink:

Mandala különben ugy beszélsz velem mintha nem lenne gyerekem.... ÉS különben ne gondold hogy egyszerű egyedül nevelni egy gyereket!
Magányos vagyok. Nincs aki meghallgatna. Maja egész álló nap rajtam csüng érzi hogy rossz kedvem van igy neki is... Nem hinném hogy akárkinek könnyű lenne :wink:
Maja se éppen egyszerű eset :?
De mostmár talán lesz valaki :roll:

Elismerésem neked meg mindenkinek akinek több babája van én is szeretnék többet. de kitől :roll:

Minket is elért a vihar most jött vissza az áram....
Vendég

csoki: 20 éves vagy, ne kapkodj. Mandala nem bántani akart és itt senki sem.
Emlékszel, hogy a legelején én is ezt írtam neked, hogy gyerekesen viselkedsz? Mert még az vagy. Én is az voltam 20 évesen , én is így gondolkoztam, viselkedtem, mint te. 20 évesen szültem az első fiam és én is egyedűl neveltem majdnem 1 évig. De szerencsére rájött a párom, hogy kellünk neki.
Tény, hogy egy többgyerekes anyu már látja az együtt alvás hátrányait is. Lásd leszoktatás, állandó szopási igény, kényelmetlen alvás, stb...
Sabine és Panni egy nap alatt lett töbgyerekes, bár pannira ez csak félig igaz. Ő rögtön sokgyerekes lett.

Mindenki tiszteletben tartja a másik véleményét, nem szabad magadra venned. Nekem is írtak már olyat, amin
"összevesztünk" és aztán letisztáztuk.
Ne vedd magadra. Ha nem értesz vele egyett, lépd át.
Kívánom, hogy költözzön az életedbe egy csomó derű és Maja mosolya felettese veled a bánatot!!!!
( Zárójelben jegyzem meg, hogy azért a többgyerekes anyukák tanácsát érdemes ám megfontolni, nem mindig akkora hülyeség az :wink: )
tuza edit

Hello!

Mandala: Azért gyereke válogatja...barátnőm azt csinálta...éjjel is ette őket, és láncban, mert hiába próbálta felébreszteni a másikat, mikor az egyik felébredt az nem jött be! Valamennyire kényszerben van , akinek ikrei vannak, de én akkor sem hagynám sírva elaludni őket!

Nekünk nem rontja el, hogy velem alszik Sebi, mi a nappaliban randizunk...vhogy ez már csajoknál is így volt. :) Bevált! :)

Viki::( Ez gáz! Nekünk az irodánknak nyomta be az ablakait a szél, most küzdenek, hogy be tudják csukni őket...el is ázott 2 számítógép, még szerencse, hogy a nagy gépek nem!

Én pont auchanban voltam...Sebi meg fent aludt, éppen annyit tudtam mondani apának, hogy hozza le az emeletről, mert ha dől a fa a kertben, pont a Sebi szobájára dől. De még 1 kis ág sem hullott le róluk...viszont áramunk nem volt 2 órán keresztül. Az auchannél elvitt 1 buszmegállót a szél, még szerencse, hogy senki nem sérült meg! Azt hiszem ha Amerika azon részére szültetek, ahol sok a tornádó, akkor bizti elköltöznék, a vihar óta görcsöl a gyomrom:(

mamiblue

Na, mi pont ezért nem vezettetük be a gázt! Mg a szénmonoxid mérgezéstől sem kell félnünk:) Sőt, ha lesz pénzünk rá tetetünk a házra napelemeket és akkor az áram is szinte ingyen lesz!:)

Nyuszi: neked is jár elismerés! Hogy egyedül ilyen szépen neveled Majácskát! Tényleg nem lehet könnyű. Biztos lesz még gyereked és találsz normális pasit is! ha belegondolok én a férjem 20 évesen ismertem meg...szóval van még rengeteg időd! Azért is kérdeztem a múltkor, hogy merre dolgozol, mert látod itt többen a munkahelyükön ismerkedtek meg a párjukkal! :wink:

mamiblue

Nálunk kezdetben se volt szokás, hogy kézben, cicin aludjanak el a fiúk (sanyarú ikersors :wink: )
Ez nem jelenti azt, hogy sírva alszanak el... sírásukra mindig reagálunk...
Nekünk muszáj volt kezdettől valami rendszert kialakítani, mert tudtam, hogy márciustól megyek dolgozni...
Vendég

Hétfőtől dolgozni fogok... igaz, csak napi 4 órában... de az az örökkévalóság lesz...
Vendég

Hello!

Szabine: A sírással csak a barátnőmre utaltam, mert ő sajna így altatja az ikreit!:( (vhogy úgy maradtak) Abban a kórházban fogsz dolgozni, ahol a férjed? Pontosan milyen doki vagy ha meg szabad kérdezni? :)

mamiblue

Háááát Lányok, vicc ami ebben az országban megy.......... A tapasztalatok és amiket itt olvastam, hááát felháboritó! Elmeséltem egy éppen Mo-on tartózkodó Svéd barátunknak, hát, komolyan azt hittem viccelek és röhögött rajta. Azt mondta, ilyen biztos nincs..... hát pedig sajnos van, mondhatni csak ez van! Egyre nagyobb szar...hogy finom legyek! :evil:

Irigylem az anyukákat akiknek már maguktól elalszik a csöppség!!!! Ügyesek és előrelátóak vagytok! Én inkább nem mondok semmit! :?

Jajj, már tiszta lázban égek a tali miatt!!!! Már nézegetem, hogy Szaffi mit vegyen fel! Amúgy halkan megjegyzem, hogy a leányzót 2-szer is kiéheztettem és azóta zokszó nélkül megeszi a tápit! Kicsit kegyetlen de már nagyon untam a folytonos hisztit és harcot!

Szőlő: sztem arra lett allergiás a babaó, mert nálunk is pont hasonló volt a helyzet és mikor újra szőlőset adtam, megint kiverte a ragya! Úgyhogy azóta seemi ilyen cucc!

Huhh, ez a mai nap katasztrófa volt!!! Egész nap visitás, nyögés, sirás...... de szó szerint!!!! Kikészültem, feladtam, majdnem kiugrottam az ablakon! Apa már elment a boltba délután, mert annyira megfájdult a feje! Sztem csórikám megérezte ezt az Elena vihart!!! A barométerünk szeint hatalmas légnyomásingadozás volt!
Remélem holnap mindenki jókedvű lesz!

Kép
h.bogesz

Mamiblu
Igen, ott fogok dolgozni...
Még csak általános orvos vagyok... aneszt. rezidens leszek, majd 5 év múlva fogok szakvizsgázni...
Vendég

[quote="h.bogesz"]
írta:
h.bogeszJajj, már tiszta lázban égek a tali miatt!!!! Már nézegetem, hogy Szaffi mit vegyen fel!

Ez nagyon tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként én nem bántam meg, hogy költöztünk....
Vendég

Tök jó Sabine, hogy nem bántad meg! Szerencsés vagy, na meg talraesett, hogy bejöttek a számitásaid!

Holnap 13 órára megyek! Lesz ott addigra valaki?? Nehogy ott szobrozzak a gyerekkel :wink:
Ja, egyébként ott zokniba leszünk??? Ülünk a földön, vagy asztalnál leszünk, puffok?

Kép
h.bogesz

Én is lázban égek de nem tudok dönteni a nagymenő kisfarmer és a cuki kutyás szabadidő között :roll:

Na mindegy.
Nem akartam senkit megbántan...
És megfogadom sokszor. Tudom hogy ti tapasztaltabbak vagytok de lenézni nem kell... Csak mert fiatal vagyok gyerek vagyok és 80 évesen is azt akarok lenni :wink:

Különben nem dolgozok hogy is dolgozhatnék ki vigyázna az én kis csöppségemre???? :roll:
És itt nálunk még bölcsi sincs szoval itthon ülök és semmit nem teszek ....

Ja és lányok figyi !
Ugye összehozunk egy csoport képet a csöppségekről ugy egyrakáson olyan cuki lenne... :wink:
Vendég

Megjártuk az ügyeletet, és a kórházat. Kb. egy órája értünk haza.
Skarlát vagy bárányhimlőtől a "sima" allergiáig jutottunk, viszont a kórház tele volt Rotás beteg gyerkőccel. Ha nem gond, holnap nem mennénk. Ati be van oltva, de hiába kérdezgettük, nem tudták megmondani, hogy használ-e. Ja, és itt Gödöllőn több himlős beteg is jelentkezett már az ügyeleten.
És engem még nem győztek meg. A pöttyök terjednek, az egyik doki szerint a nyirokcsomó duzzadt, a másik szerint nem :shock:
Viki, a ránk eső részt természetesen utalom, mert hát előbb nem tudtam szólni.

Nagyon sajnálom csajok, de egyrészt Ati nincs most a legjobb bőrben, másrészt meg nem venném a lelkemre, ha bevinnénk valamit a társaságba. Remélem nem haragszatok, és megértitek.....

Jó szórakozást, és várom az élménybeszámolót! Na meg a rengeteg képet, ok? És a következőn ott leszünk!!!
Jó éjt mindenkinek. Én is próbálok megnyugodni, kikészültem......

mikegirl

Szabine: És milyen nyelvet fogsz használni? Nem akarok tolakodni a kérdéseimmel, csak kis kiváncsi vagyok:) Biztos nagyon jól érzed magad ott kint! Én is el tudnám viselni az ottani időjárást meg a tengert, azt imádom :)

Bogesz:biztos a szél miatt volt, nem szeretik a babák, bár Sebi nyugodt volt (ma is) :)

Nekünk még mindig bizonytalan a holnapi nap, reggel megnézem Sebi menyire taknyos:( Ha igen, nem megyünk, mert nem akarok senkire semmit ráragasztani. igaz, most délután Matinak is hőemelkedése volt:( Pedig ők ki se dugták az orrukat egész nap szerencsére! De ha legközelebb ilyen időt jósolnak én sem megyek sehová...azt hittem ránkdől a bolt:( Mint 1 katasztrófa filmben, pont olyan volt, mindenki csak az ajtót bámulta, de csak azt lehetett látni, hogy nem lehet látni semmit, annyira hordta a szél az esőt. :shock:

A nagyobb gyerekek akkor játszhatnak egyébként a játszóházban?

mamiblue

Mikegirl: Láza van vagy volt? Mert van egy olyan fertőzés, ami lázzal kezdődik, aztán kiütések jelennek meg. Matinál még én is azt hittem vmi himlő. NEkem mind a 2 lányzó átesett rajta! Gyógyuljatok meg minél elöbb!

Csokinyuff: De egyszer csak fogsz dolgozni! Nekem is vannak ám olyan gyerekes dolgaim. Én pld. egész nap énekelek, meg fütyörészek. :) Mindig a fejemben van egy dal és azt dudolgatom egész nap:)

mamiblue

[quote="horvviki"]J írta:horvvikia, és ha a mai nap hiányzói már nem igazodnak ki, hogy mit és hol szervezünk:

Baba-mama topik tali:
Márc. 2. vasárnap 13 órától
III. kerület Pünkösdfürdő út 52-54 Bébikuckó
www.bebikucko.hu
Ár: 15000 Ft/különterem. Szóval kb. 1000-1500 Ft/családonként. Attól függ még hányan jelentkeznek, hogy jönnek.

Akkor mielőbb le kéne fixálni, ma este megnézem, és legkésőbb pénteken befizetem az előleget! Addig csak befutnak a többiek is és jeleznek :wink: Eddig 32 fő.

Emlékezetetőül!:)

mamiblue

Viki!
Én már írtam, hogy mi sajna nem tudunk menni holnap a talira.

Hát szerintem egy gyerkőcnél is nagyon fontos a rendszer. Amióta működik a napirendünk és Mira és anya számára is kiszámítható, hogy mikor mi következik sokkal nyugisabbak számomra a napok és ha én kiegyensúlyozott nyugis vagyok, akkor természetesen Mira is átveszi ezt.
Mira szerencsére mindenféle manőverezés nélkül megtanulta, hogy éjszaka nincs kajcsi sőt mostanában sokszor sikerül a cumit is visszatenni a szájába alvás közben így tényleg naygon ritkán kell kelnünk miatta éjjel. Persze majd ha jön a foga biztos lesznek nekünk is nyugtalanabb éjszakáink...

Jó talizást holnapra! Képoeket, beszámolókat én is várom.

Kép
mirosz

Csajok!!!!!!

Akkor HOLNAP!!!!!!!

Bogesz
Én megpróbálok egyre menni, de függ Hangusztól, elvileg 11-14-ig alszik! De ebből ma egész nap egy óra volt! Tehát holnap ismét ő dönt!!!!!!

Puszi

Kép
kis pupu

HOlnap talizunk ha az éjszakánk nem lesz túl szar. Szegény gyerek egyszere 4 foga jön felül! Nagyon durva, mindegyiknek látszik a töve, a második balról már ki is bújt!
H.bogesz szerintem ne izgult mert mi is 1 felé érünk oda, ha más nem majd mi szórakoztatjuk egymást

Megyek kivasalom Hangus holnapi party ruháját!

Jó éjt

Kép
sziszike77

Csokinyuff!
Őszintén szólva én 20 évesen nem voltam még ilyen okos és rátermett csajszi, mint te, úgyhogy hallgass csak továbbra is az ösztöneidre és ne sértődj meg, mert sem oka sem értelme...

Együttalvás
Mind a két tábornak igaza van! Ikrekkel tuti nekem sem menne az, amit mind a kettőnél csináltam illetve csinálok... Mindent "elszúrtam", ami el lehetett: Enikő ölben ringatva alszik el, kb. 3 órát alszik a saját ágyában, utána ébredéskor jön át a miénkbe. Ez még a sok éjszakázás, félóránként ébredés időszakában alakult így, fel sem bírtam volna ennyiszer kelni. Beninél ugyanígy volt és két éves korára átszokott csont nélkül a külön ágyikójába. Apa meg nem veszi zokon, türelmes és jó apa!

Kép
Kép
pfranciska

Hűű csajok, de irigykedek a tali miatt :?
Aztán sok képet és élménybeszámolót dobjatok.
Mikegirl, nagyon sajnálom Atit, de mi történt? Milyen jelei vannak a betegségnek?
Mirosz, Mira szopizik még? Elkezdtétek a hozzátápit?
Együttalvás: Dani 5 hónapos koráig velünk aludt, aztán egyszer este betettem a kiságyba, elaludt, és azóta ott alszik. Mikor először ébred, 6-7 körül akkor veszem magunk mellé.
Nálunk megint vihar van :roll: . Megyek, függönyöket feltenni. :roll:

Kép
mona76

Jó talizást holnap!
Remélem mielőbb jönnek majd a képek...

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Nálunk most mentek el a vendégek, kártyaparti volt...felzabálták szinte az összes stanglimat, de nem baj, majd délelőtt utósütök! :D

Alig várom!

Igyekszünk odaérni időben, de inkább nem mondom, hogy mikor, mert ahhoz képest, csak késni tudnánk. :D

Pussz

dincuska

na akkor mi elindultunk a talira nagy út van előttünk... :?
De megéri!
Mike sajnálom hogy nem tudtok jönni jobbulást!
Köszike különben...
És egyszer csak fogok dolgozni remélem...
És különben meg van hódolom... talán nem leszek már egyedül...

Akkor a talin találkozunk!
Remélem jo sokan leszünk!
Vendég

Jó reggelt lányok!!

Próbáltam összeszedni, hogy akkor ki is jön, de én ezt már nem látom át.
Mandala, kis pupu, horvviki, csokinyufff, tuzaedit,dincuska,
sziszike??mamiblue ??
tuza edit

igen mi is megyünk, már fent kukorékol a picike.
TÉnyleg lehetetlen már összeszedni hogy ki is jön, majd ott!

Pusz
SZiszike

Kép
sziszike77

Sziasztok!
Mi megyünk, de csak 2-re. Csenge+Luca+apa+én. :wink:
Vendég

MI OTT LESZÜNK!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kis pupu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: