Új privát üzeneted érkezett!

Mi sajna nem tudunk menni a talira, de a legközelebbin remélem ott leszünk.

meglepődve olvasom, hogy valaki már babakocsit cserél... hát én úgy tervezem, hogy amíg babakocsira van szükségünk addig a meglévő kocsinkat fogom használni, mondjuk a kiválasztásánál is ezt tartottuk szem előtt. Sikerült nagyon jól válkasztanunk annak idején, mert imádom tologatni, jól néz ki, jól bírja a terepet, jó nagy és kényelmes . Mira nagyon jókat alszik benne és most már az ülő pozíciót is élvezi.

Eyg ismerősöm használta a borostyánláncot a kislányánál. Neki bejött, nem volt semmi nyügi a fogzásnál, de nem tudja hogy milyen lett volna a lánc nélkül..., lehet, hogy akkor is ilyen nyugis, de lehet hogy tényleg az segített...

Huni!
Nagyon édes a segéded a mosogatóban és Gábor is ari, ahogy örül annak a szupi tortának. Ja és tényleg jól néz ki a lakásotok. Szeretem ezt a stílust, miénk is ilyen.

Bogesz!
Szaffi a fürdős kélpen úgy néz ki, mintha már 1 éves lenne.

Panni!
Nagyon édesek a fűben heverésző kismackóid!

Csokinyuff!
Szupi ötlet a gumimacis díszítés a tortán! Az 1 éves szülinapon én is kipróbálom.

Mi csak torta nálkül ünnepeltük a fél évet. Persze meglepik voltak, csak nem ehető.

Kép
mirosz

Sziasztok!

Nem nagyon voltam mostanában, csak olvasgatok!!! :oops: :oops:

De a tlira mindenképpen megyünk!!! Most hánytól is lesz pontosan?

Kép
kis pupu

Találtam egytök jó oldalt, ahol nagyon jó áron vannak nagyrészt olasz babakocsik! Skubizzátok meg:

www.interstore.hu

Nekem most ez a babakocsi jön be (tisztára olyan mint a Concord Neo):
http://interstore.hu/cgi-bin/interstore ... &id=__1831

Kép
h.bogesz

Gondolom már ti is nézegettetek térelválaztókat, de mindenol a ronda rácsosat lehet kapni, ami olyan mintha szegénykém ketrecbe lenne!
De mit találtam, na mit???
http://interstore.hu/cgi-bin/interstore ... d=__471200

Kép
h.bogesz

Bogesz: Nekem ez a babakocsi jobban tetszik annál, mint amit a múltkor mutattál!:) Nagyon vagány!

Most azért sikerült megijesztenetek az anyajegyekkel kapcsolatban! Nekem is van hátul 2 ami pont birizgál a meltartó:( Hova is kell menni ilyennel? Bőrgyógyászhoz? Hogy nézik meg?

mamiblue

Írni az nem tudok...szóval...megijesztetettek...

mamiblue

Bogesz!
Ez a kocsi nekem is nagyon tetszik! De én maradok a szakadt kis használt kocsijaimnál (3 db, lehet választani...).

Anyajegy-téma
Nekem talán többszáz is van (de 100 fölött tuti), úgyhogy nehéz észrevenni, ha gáz van. Ráadásul a legtöbb a hátamon van. És a terhesség alatt sok megváltozott, nőtt, ilyesmi. Eddig 5-től szabadultam meg, de szerintem nem vészes a műtét meg a fájdalom...meg semmi...

Kép
Kép
pfranciska

sziasztok

már nagyon várjuk a vasárnapot!

Képzeljétek 2 foggal több lett, egyszere két foga jött ki tegnapról mára és a vámpír foga!!!!!!!!!!!!!!! nem a felső kettő, már megint megsiratott.

Kép
sziszike77

sziszike!

de jó hír...a fogkibújás siratott meg? nekünk még nincs fogunk...

bogesz!

tényleg jó dolgokat találtál.... árban is jók?

anyajegy: nekem a hónaljamban van egyérdekes.... de ott talán védett helyen van...

ma látom nincs nagy forgalom... gondolom mindenkivel minden okés... hát velünk is. Kép :oops:
nora80

De jó, hogy kibújt a fogatok!!! Nekünk még 1 sincs, de nagyon zenvedünk vele!Éjjel óránként, 2 óránként kel, úgyhogy a fejem már úgy néz ki mint egy támadó menyétnek és a fáradságtól agresszív is vagyok :evil:

Fokozom még: szegénykém ma újra BCG oltást kapott, mivel az első nem eredt meg.... úgy, de úgy sírt, annyira sajnáltam! A combiba kapottaknál csak egy kis könny volt, itt meg.... Utánna átmentünk a sebészetre, mivel kb egy hete menni alig tudok, begyulladt a nagy lábújjam, pedig nem bizdergáltam. Szóval a doki megállapította, hogy kb a fél körmömet le kell venni, mivel dúrván be van nőve mindkét oldala :cry: :cry: hááát, 4 érzéstelenítő után lekapták és biceghettem haza a gyerekkel, bízva abban, hogy a fájdalomcsillapító hatása kitart!
Mire hazaértem átvárzett a kötés és baromira lüktetett. Leraktam a gyereket, föltettem a lábamat pihenni, majd apa megkérdezi:
-na, mi lesz az ebéd ??? :x :x

Babakocsikban mindenképpen jók az árak!

Igen, igen, akkor most mi a pontos kezdési dátum a talival kapcsolatban????

Kép
h.bogesz

Hbogesz: ez amúgy baromi érdekes, mert nekem a szülés óta pont ilyen a lábkörmöm. Benőtt oldalt és nekem is az utolsó pillanatban vágták ki.

igen az új fogacskák előbújása siratott meg! És most úgy látom hogy mindjárt a középső is kibújikl Ez a szélső kettő amúgy pedig már úgy kijött hogy már érezni is lehet!

Igen mégegyszer küldjétek már el a találkozó pontos dátumát.

Köszi

Kép
sziszike77

Hát ez tényleg fura..... Sok hasonló dolog történik velünk, kezdve a szülés óta..... :wink:
Ja, és nem tudom kinek nőtt a lába, de nekem eddig 39-40-es volt a 158 cm-hez :? és most fixen 40-es, sőt apától tegnap kaptam egy sportcipőt, 41-est! Brutál....... olyan vagyok mint Donald kacsa, hacsak nincs rajtam 10cm-es magassarkú, amivel persze megszólnak, hogy egy anyuka hogy jártat térdig érő magas sarkú csizmában :x
Szóval érdekes....

Kép
h.bogesz

Nekem a terhesség óta a sarkam lett cefet, és már minden létező dolgot kibróbáltam, de 2 nap után mindig repedt sarkú leszek :oops: És néha kegyetlenül fáj :roll: .
Ma voltunk vásárolni a csibészemmel, és egy nénike maga elé engedett a sorba, és legalább 2 percen keresztül dicsérte Danust, ő meg hangosan vigyorgott, és magyarázott neki vissza :D . Hát alig bírtam ki hogy ne bőgjem el magam :oops:
Nekünk még nincs fogunk, pedig már 4 hónapos kora óta arra fogom a nyügösködést :lol: :oops: .

Kép
mona76

Tali kezdése: 13 óra! Én egy kicsit előbb odamegyek, de háromnegyed egynél hamarabb nem, mert 13 óráig a nagyközönségnek van nyitva, és előbb nem foglalhatjuk el az egészet :lol:
Címet akkor mindenki tudja? És mindenki oda talál? Aki nem, szóljon, szivesen segítek, hogy honnan hogy a legegyszerűbb eljutni! :wink:
És egyelőre mindenki úgy számoljon, hogy kb. 1500 Ft lesz családonként. De ott majd meglátjuk, hogy hányan jöttünk el, és akkor elosztjuk :wink:

H.bogesz: cipőméretem nekem is nőtt. Terhesség után le kellett cserélnem a cipőimet. A régiek közül egy sem jön rám, pedig voltak kedvenc darabjaim :( Egy számmal nagyobb lett a lábam, és szélesebb is. Most például tavaszi cipőt kell keresnem...

horvviki

Nekem nem nőtt meg a lábam :roll:

nekem kellene a pontos cim és hogy hogy jutok oda modjuk a népligettől vagy a nyugatitól.

dincus köszi szépen nem gond ha a tesomis jön hárman elalszunk egy ágyban.

viki. maja anya iketesó végső....létszám
Vendég

Hello!

Megint rossz éjszakánk volt...úgy látszik ez így lesz még jódarabig...remélem ma jobb lesz!

Viszont talival nem tudom mi legyen, mert taknyos Sebi! Nem olyan állandóan ömlős...de most is tüszizett és egy csomó cuccos kijött belőle, tehát nem mondhatnám, hogy egészséges! :( :cry:

Én meg szokásos hulla vagyok, persze, pedig tegnap nem tudtam pakolászni , takarítani, így az mára maradt :(

mamiblue

Bogesz: Biztos csak arról érdeklődött a férjed, hogy mit szerettél volna ebédnek, mert ő akkor most megfőzi! :wink:

Nekem 1 számmal nőtt a lábam a 3 gyerköctől összesen. De most tervezek venni mbt cipőt, attól állítólag az eredeti méretére megy vissza! Jó lenne!:) Csak rohadt drága, meg be kell menni Pestre, és az kissé nehézkes...csajokkal vásárolni! Rémálom! :lol:

Csokinyuff: Lehet, hogy már írtad...egypetéjű ikrek vagytok?

mamiblue

Mamiblue: Lehet magánbőrgyógyászhoz menni, de szerintem első körben érdemesebb a lakóhelyedhez tartozó SZTK bőr- és nemibeteggondozójába. Beutaló nem kell, de van ahol időpontot kell kérni. Én a XX. kerületben lakom, itt elég csak úgy "beesni". Halkan megjegyzem, nyugodtan meg lehet nekik mutatni az intim helyeken lévő "furcsaságokat" is :oops:

Sajna a körömbenövés kínját átvállalta tőlem Luca. :cry: Mint a szívzörejt, ezt a nagylábujjat is tőlem örökölte. Vörös, és gyulladt, de ha nyomogatom neki, mégsem fáj. Az orvos azt mondta, kenegessem baktrobán kenőccsel, és piszkálgassam ki a körömsarkot :shock: . Egy rugkapáló gyereknél? :roll: Szóval csak kenegetem, kenegetem. Nem szabad a lábujjak sarkait levágni-ezt tudom, de Lucánál még egyáltalán nem vágtam lábkörmöt.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap mi voltunk az elsők neurológián :) egy órával a rendelés kezdete előtt érkezünk. Hááát, doki nem volt valami meggyőző, státusz negatív, de azért még járjunk tornára.... :roll: akkor minek???? Kedden megbeszélem gyógytornász nénivel...

Furcsa ez a lábnövekedés, nekem jók a régi cipőim.... de azért jól jönne 1-2 pár :lol: :lol: viszont talpszemölcsöm van, több is. Azt hol lehet leszedetni??

Viki, Monorierdőről szerinted melyik útvonalon a legjobb jönni talira? Árpád híd? Hungáriát mondjuk szívesen kihagynám, de lehet, hogy máshogy nem fog menni...

Ági és a Csajok
agnesgoboly

agnesgoboly: talpszemölcs: ugyanott, SZTK bőr-nemibeteg gondozó- lefagyasztják, kikaparják. Sajna egy alkalommal nem fogják tudni véglegesen kiírtani. De a csoda kence-ficék nem válltak be rá? Annyi mindent szoktak reklámozni rá....
Vendég

Sziasztok!

én is itt vagyok, csak mostanában inkább olvasó módban!
Eszterke mosst 5b6700gr, és 65-66cm.
Nem egy dundikombóc.
Már régóta csak 4x eszik naponta.
Reggel-este tápszer, egyszer főzi, délután pedig: gyümölcs, joghurt.
Szerencsére az ivással nincs probláma, napi 4-5dl tea, gyümilé.
Foga még nincs egysem.
Éjszakáink jók, 10től reggel 8-ig alszik, egyszer-kétszer felébred, pár korty tea és már alszik is vissza!
Szerencsésnek érzem magam!
Napközben szinte alig alszik!
Nagyon jó kislány sokat eljátszik magában!
Jól közlekedik már hason, négykézláb pedig most kezd mászni.
Kedvence a számítógép nyomogatása, most is épp azt vette célba.

Noémi!
Mi is a XX. kerületben lakunk?
Ti merre?

Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Jó reggelt!

Csokinyufff:
Népligettől: 1-es villamossal Árpád híd budai hidfőjéig, onnan indul (Szentlélek tér) a 42-es busz, ami pont a Csiki-bege plaza előtt tesz le (ott van a végállomása).
Nyugatitól: 4 vagy 6-os villamossal át a Margit hidon (budai oldalra) és onnan a HÉV-vel Békásmegyer állomásig. A HÉV-től kb. 10 perc kényelmes sétában, de azt nehezebb elmagyarázni, hogy merre, szerintem ott kérdezzetek meg valakit, hogy hol a csiki-bege plaza...
Pontos cim: III. kerület Pünkösdfürdő u. 52-54 Csiki-Bege Plaza III. emelet Bébikuckó
A Csiki-Bege plaza pont a Schell kút és McDonalds mellett van, azok meg elég jól felismerhetőek messziről is!

Agnesgoboly: Monorierdőről én is a Hungáriát mondanám végig az Árpád hidon és onnan jobbra rá a Szentendrei útra, azon kb. 8 km kifele Szentendre irányába. Ti is a McDonaldsot illetve a Schell kútat nézzétek! Szerintem a Hungaria nem lesz vészes vasárnap kora délután.

Noémib: Fanni nagylábujján is furca a köröm, nem gyulladt, nem piros, inkább mintha két réteg nőne egyszerre :shock: Én is megmutattam dokinak, szerinte egyszer megüthette és azért ilyen neki, ne csináljak vele semmit, ugyanúgy vágjam neki, de nincs változás, ugyan olyan neki. És ezt kb. már 3 hete vettem észre.

Mamiblue: még vasárnapig rendbe jöhet Sebi! Reméljük a legjobbakat! Mennek a gyógypuszik! :lol:

horvviki

bkrisztike: Mátyás király tér környékén (99 busz végállomása). Ti?
Vendég

Akkor maradt a névsor, akik jönnek?
Tudom, most Mamiblue kérdéses, Leko és Mirosz nem biztosra irta, talán jönnek.
B.krisztike akkor ti jöttök a talira? És Zeze Sziszikének jelezte, hogy jön, itt rég járt :shock:

Mikegirl - Ati+anya+apa
Sziszike - Hanga+anya+apa
Kis Pupu - Máté+anya
Horvviki - Fanni+anya
Csokinyuff - Maja+anya+ikertesó
Agnesgoboly - Eszter+anya
Noémib - Luca+Csenge+anya+apa (14 órára jönnek)
Dincuska - Emma+anya + apa
Tuza Edit - Alex+anya+(apa+2 tesó?)
Mamiblue - Sebi+2 tesó+apa
Bkrisztike - Eszterke+anya+apa kérdéses
H.bogesz - Szaffi+anya
Zeze - nem tudom hányan jönnek???
Mandala - Emese+anya+apa+3 tesó

horvviki

Szia Noémi!
Mi a Nagy Győry István utcában lakunk, ebben az utcában van a nagyposta és a Csili Műv. Ház!

Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Panni: Hogy van mamád? Hallottam már olyanról ,aki csináltatott ilyen vastagbélrák szűrést, és ki is derült, hogy daganata van, de még szerencsére kis műtéttel megúszta! :) Pedig csak úgy csináltatta...és 30 év körüli, tehát fiatal.

Viki: ELég nehezen mászik ki ebből a takonykórból. De nem vészes szerencsére, leginkább azon aggódom, hogy átadhatjuk-e másnak!

Azt hiszem vége a nyugodt napjaimnak, most 5 percen belül 3-szor szedtem össze Sebit a nappali különböző pontjairól...pedig még csak kúszni tud, de persze minden érdekli! :lol:

Érzékeny vki a hidegfrontra? Nekem iszonyatosan fáj a fejem tőle:(

mamiblue

Sebi felült:)

Noémi: A sudocream is jó rá! Sebinek ujján volt ki gyulladás, és rendbehozta!

mamiblue

Jó reggelt :)
Viki - Judit köszi a drukkot érdeklődést minden ok :) 84 éves de flottul bírta a hosszú műtétet minden jól sikerült ha marad így minden 2-3 nap múlva kiteszik az intenzívről :) Ez a vastagbél mizéria sajna az első helyen áll a gyakoriság szempontjából szal 'oda kell figyelni...
Képzeljétek ma reggel megjelent 3 pasi és leszerelték a gázóránkat.Berongyoltunk az ügyfélszolgálatra ahol sűrű elnézés közepette kiderült hogy sajnálatos adminisztrációs hiba történt rögvest intézkednek a visszaszerelésről... de most se fűtés se melegvíz..... :evil: Jah és a legjobb hogy úgy jött be a 3 jóképességű hogy óra ellenörzésre érkeznek és látjuk ám hogy masíroznak el az óránkal- esélyünk nem volt legalább egy telefont megereszteni hogy tisztázzuk a dolgot ....férj aszonta kinyírja őket ha visszajönnek -ügyfélszolgálatos meg telefonált hogy másik 3 kollégát küldjenek mert ezek nincsenek biztonságban :)

Kép
Kép
panni7

mamiblue, mit adsz Sebinek a náthára, lehet Dani is az lesz, sokat trüsszög, és gyakran kell szívni az orrát.
Panni, az anyjukat hogy mit megengednek maguknak :x
Elképedve olvasom milyen ügyik a babók, Sebinek is gratúla a felüléshez :wink:
Danus még csak hátrafelé kúszik, vagyis eddig azt hittem, de tegnap leesett az ágyról, nem ütötte be magát mert tolta maga előtt a párnát, és azon terült szét. :) Nagyon tetszett neki, remélem nem szokik rá :roll: . Danus nevetett, anya pityergett. Apa azt mondta bizti ejtőernyős lesz :lol: . Szóval ülni is csak pár másodpercig ül egyedül. Na de ami késik, nem múlik :lol:
Viszont már nagyon tud hadakozni ha valamit nem akar, és úgy mérgelődik mintha motorozna, maga elé teszi a kezeit, ökölbe szorítja, és megfeszití magát. Nagyon világosodik a haja, vörös vagy szöszi lesz, legalábbis remélem hogy nem ősz :lol: .

Kép
mona76

Panni: !!! Elvitték a gázórátokat? Hát én is vadászpuskával várnám őket!!!! Mondjuk nekünk nincs is bekötve a gáz!:) De akkor is, ilyenről még nem is hallottam!
Nekem dédmamának volt combnyaktörése 81 éves volt akkor azt hiszem! ÉS 93 korában halt meg, elaludt, semmi baja nem volt neki igazából, elfáradt! :( Mindig mondogatta, hogy azért ilyen egészséges, mert minden nap húslevest evett, sok zöldséggel, hát én hittem neki:)

mamiblue

Mindjárt kezdem megint a telefonálgatást a családipótlékért, csak azt nem értem miért kellett nekik ehhez 2 nap :roll: :x . Vagyis csak remélni tudom, hogy most a 2 nap alatt elrendezték, bár pénzt még nem kaptam :x
Valaki kapta már az államkincstártól a családit?

Kép
mona76

Panni, én beperelném a díszes társaságot. Hogy ezek mit meg nem engednek magunak. Felháborító.
Én meg most azon bosszankodom, hogy utalnék jegyárat, de azt mondják, 3-4 nap, amíg átér a pénz. Mi a f... tart addig????? Most mehetek be egy bankfiókba. Tisztára, mint a Balkánon :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Mona: De érdekes, én is éppen ma néztem Sebi haját, hogy mennyire világos, és én is éppen arra gondoltam, hogy remélem nem lesz vöröses, mert van neki egy enyhe vörös beütése! :lol:
Én fel sem teszem az ágyra! Nekem csajok is csak 1-szer potyogtak le, de az is nagyon alacsonyan volt szerencsére! Utánna ők is költöztek a földre!
Nem adok neki semmit most! Sterimárt az orrába és szívom, de akkor jön ki neki sok, ha ő kitüsszenti...na ezt nem részletezem, gondolom mindenki láttot már ilyet. :) De adtam neki oscilococcinumot, attól pár napig rendben volt és ma kezdődött megint...:(

Na megyek lekapkodom a ruhákat, amíg SEbi kipihizi magát...kiváncsi vagyok mikor sikerül neki megint a nagy mutatvány!:)

mamiblue

Panni!
Óraleszerelés rohadt bosszantó lehetett, de így általad leírva mégis viccesnek hat :) Bocsi....

Bogesz!
Vigasztaljon az a tudat, hogy a gyerekek számával nem nő arányosan az ember lába, szóval most nőtt 1 számmal és ennyi. Pedig mókás lenne. 10 gyerekes nő 50-es lábbal...

A mi "romanikus" tegnapi esténk:

Kezdeném azzal, hogy mindez egy pörgős nap után...
Apának extra feladatai voltak, csak fél 9-re ért haza és közölte, hogy még legalább 3 óra munkája van. Addig komoly logisztikai felkészültséggel lefürdettem mind a két ordibátort. 9 körül sikerült elaltatni Enikőt. Negyed tíztől tízig altattam Benit, végül kidőlt, de eléggé köhécselt. Alig kezdtem el mosogatni, hallom, hogy apa rohan be hozzájuk. 10 másodperc múlva apa káromkodva rohan ki... Beni összerókázta az ágyat és környékét, de főleg saját magát a köhögés miatt. Persze Enikő is felébredt, így dupla üvöltés mellett próbáltuk helyrehozni, amit lehetett. Apa a gyereket mosta ki a hányásból, én a szobát. Apa is majdnem odahányt, én már kínomban röhögtem, de valahogy nem értékelte a humoromat... Benó vissza a tiszta ágyba, 11-re elaludt. Apa is csak 20 percre esett ki a munkából. Enikő viszont teljesen felébredt és semmi sem volt neki jó. Végül fél 12-re sikerült lefektetnem, gondoltam folytatom a 10-kor elkezdett mosogatást. Hát, rossz ötlet volt. Utána még kb. 4-szer felébredt, de jó 20 perc múlva megadta magát. Ezután már csak babonából sem nyúltam a mosogatóhoz, hanem próbáltam lenyugodni kicsit és elolvastam 2 cikket a nőklapjából. Végül fél1 tájban elaludtam, apa fél 2-kor. Reggel a műsor háromnegyed 7-kor ismétlődött, csak már nem volt mit kihánynia a gyereknek. Viszont hugit is ébresztette megint...

Most anyósom elvitte a nagyfiút. Kicsilány még szunyál, nekem rendet kéne raknom, de nincs nagy kedvem...

Kép
Kép
pfranciska

Picilány felébredt, rendrakásról ennyit...

Sebi nagyon ügyes! Mi még nem akarunk egyedül csücsülni...

Kép
Kép
pfranciska

sebinek grat!

Mami! nem vagyunk egypetéjüek!

viki köszi
Vendég

Ugy várom a talit :wink:
Dincus tényleg ezer hálám :wink:
Vendég

[b]MI IS BELÉPTÜNK A FELEDIK ÉVBE!!!!!

Sebinek én is grat!

ügyintézés: szerintem is balkán a színvonal Ági, mert mi meg foglalót küldtünk Sp.o-ba és 10!! nap kellett míg átért a pénz....hmmm ennyi idő alatt kocsival megforrdulunk, nem?

én még nem kaptam pénzt a kincstártól, de nekem hó elején szokták küldeni, 8-10-e körül, úgyhogy még várok...

panni!
durva mik vannak :evil: Kép [/b]
nora80

Sziasztok!

Csoki: nem baj, csak annyira nem nagy a hely! :D Szóval Ti egy ágyban, és sajnos az sem valami kényelmes, de van néhány pozíció, amiben jót lehet rajta aludni! :D Meg Maja veled szokott aludni? Végülis van egy ágy neki, majd beállítjuk oda mellétek! :D
A többit beszéljük meg privátban, felvettelek msn-re! :)

Én is várom a talit! :D

Rohanok etetni, utána jövök vissza

dincuska

Dincus!
Igen velem alszik :D :oops: ugyhogy semmi gond....
Vendég

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Noémib: nekem a legintimebb helyen is van egy anyajegyem. :oops: Azt sajna nem tudom mióta, a nagy hasamtól nem igen látok oda. :oops:

Panni: gázórás pasik :shock:

Mona: hogy áll a családi pótlék ügyintézése? :)

Pfranciska: még jó hogy a párod után nem kellett takarítanod! :lol:
Beninek jobbulást! :?

Nora: Reginának boldog fél évet! :D

Úgy várjátok már a talit, hogy én is teljesen izgatott vagyok, pedig én nem is megyek. De már nagyon várom az élménybeszámolót és természetesen a képeket :!: :!: :!: :P

Jók legyetek!

Kép
Kép
márkanyuka

Azt el is felejtettem írni, hogy délelőtt felhívott az FHB Bp-i központjából egy ügyintéző hölgy. Nemrég intéztük az Ádámra a szocpolt, most értek oda a papírok. Azt mondja, hogy ami náluk volt tulajdoni lap, azon nem szerepel a széljegyzeten a férjem munkahelye, az újon pedig igen, és kell neki egy igazolás arról, hogy a munkahely hozzájárul, hogy bejegyzésre kerüljenek, majd ezt a papírt érkeztetni kell a földhivatalnál. Azt mondta a férjem, hogy kapják be, ez nem igaz, hogy nem szerepel rajta, már a legeslegelején is rajta voltak. MOndtam neki, hogy akkor vegye fel a nővel a kapcsolatot azt intézzék el egymás között. Kiváncsi leszek, hogy mit intézett!

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Kicsit elmaradtam :oops:
De talán elég indok, hogy nekem mindent duplán kell csinálnom...

Fog
Valentinnek 2, Felipének 3 van...

Evés
Nagyrészt szopi, kicsi tápszer és gyümölcs, zöldség... most kezdek nekik husit adni (marha) meg sajtot, túrót...

Alvás
Hoppsz a kiságyba és aludjál kisfiam... ilyen szopi közbeni bealvás, karban altatás kilőve... különben magamat lőném főbe...

Kép Felipe Kép Valentin

Igen, felállnak és lépegetnek... :roll: :lol:
Vendég

Betegeknek jobbulást!

Mandala
Gyönyörűek a gyerekeid! Mesi baba nagyon formás :lol:
Megyünk hamarosan udvarolni :wink:
Vendég

Kép Család
Vendég

Sabine: gyertek! Csak egy gond van: nem tudom a két jó pasiból melyiket válasszuk! Na, tudod mit? Ennyit meghagyunk nekik, ők választ6nak, de valamelyiküknek muszáj Mesit választania, és Mesinek is csak közülük lehet! No azért! Mert demokrácia van, épp ezért az van amit mi mondunk! Ja, és punktum! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Körömbenövés: A páromnak soxor volt benőve a körme korábban, gyulladás, tetran kenőcs, aloe pakolás, kínlódás, stb.....
Csajok, van egy barátnőm, ő pedikűrös. Ő mutatott egy technikát, amivel ecccccer és mindenkorra megold6ó a problema. NÁlunk bevált. Szóval azt kell csinálni, hogy vattából csinálsz mütyűr gombócokat és azon az oldalon, ahol a köröm be szokott nőni (férjemnél a nagylábujján volt a második ujja felé lévő "csücsök", tudjátok, ahol a köröm lenti része (nem a körömágy) találkozik a lábujja husával).... Jaj, nem tooooom elég érthető-éééé....
Na, szóval ott alulról be kell tuszkolni a köröm alá a vatta gubacsokat, és ezáltal a körme nem tud belenőni, mivel a gubacs nem engedi. És ami nagyon fontos: nem szabad kivágni a körmöt!!!! Mivel ha kivágod, akkor újra benő ugyanoda... így meg eccer megcsináltuk és azóta nem gyulladt be a férjem lábujja... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Na mandala ezt akkor most kipróbálom.Csak nem tudom, hogy hogy fogom kibírni, amig megnő annyit . Az azért 3-4 hét és addig vattázni...

Nekem Alex ma borzalmas.
Azt hiszem megkaptam az első nyűgis napot.Nem rakhatom le, semmi sem jó, minden unalmas, csak a tilos dolgokkal lenne el.De hát azt persze meg elvből nem engedhetem meg, ugyi?
szerintem ez most a fogáttörés, bár ez sem biztos, mert nekünk ilyen még sosem volt egyik gyereknél sem.Csak kint volt és kész.
De hát ezt már mondta, semmiben sem hasonlít a két tesóra.

Lányok én bevallom őszíntén izgulok a tali miatt. Olyan furcsa lesz beszélgetni ennyi ismerőssel, aki vadidegen. Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan ember akit egyáltalán megisemerek és az adatokat fogom e tudni kapcsolni, hogy ki melyik gyerekkel, mi is történt velük hol is laknak stb...
Nagyon ciki..
tuza edit

Kép zenész leszek, vagy nem...
Kép A legújabb játék, ha rángatja a zsinórt, mozog a bohóc

Kép kaját ide!!!
tuza edit

panni visszaszerelték az órát?
Túlélték a szerelők?
tuza edit

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X