Panni!
Óraleszerelés rohadt bosszantó lehetett, de így általad leírva mégis viccesnek hat
Bocsi....
Bogesz!
Vigasztaljon az a tudat, hogy a gyerekek számával nem nő arányosan az ember lába, szóval most nőtt 1 számmal és ennyi. Pedig mókás lenne. 10 gyerekes nő 50-es lábbal...
A mi "romanikus" tegnapi esténk:
Kezdeném azzal, hogy mindez egy pörgős nap után...
Apának extra feladatai voltak, csak fél 9-re ért haza és közölte, hogy még legalább 3 óra munkája van. Addig komoly logisztikai felkészültséggel lefürdettem mind a két ordibátort. 9 körül sikerült elaltatni Enikőt. Negyed tíztől tízig altattam Benit, végül kidőlt, de eléggé köhécselt. Alig kezdtem el mosogatni, hallom, hogy apa rohan be hozzájuk. 10 másodperc múlva apa káromkodva rohan ki... Beni összerókázta az ágyat és környékét, de főleg saját magát a köhögés miatt. Persze Enikő is felébredt, így dupla üvöltés mellett próbáltuk helyrehozni, amit lehetett. Apa a gyereket mosta ki a hányásból, én a szobát. Apa is majdnem odahányt, én már kínomban röhögtem, de valahogy nem értékelte a humoromat... Benó vissza a tiszta ágyba, 11-re elaludt. Apa is csak 20 percre esett ki a munkából. Enikő viszont teljesen felébredt és semmi sem volt neki jó. Végül fél 12-re sikerült lefektetnem, gondoltam folytatom a 10-kor elkezdett mosogatást. Hát, rossz ötlet volt. Utána még kb. 4-szer felébredt, de jó 20 perc múlva megadta magát. Ezután már csak babonából sem nyúltam a mosogatóhoz, hanem próbáltam lenyugodni kicsit és elolvastam 2 cikket a nőklapjából. Végül fél1 tájban elaludtam, apa fél 2-kor. Reggel a műsor háromnegyed 7-kor ismétlődött, csak már nem volt mit kihánynia a gyereknek. Viszont hugit is ébresztette megint...
Most anyósom elvitte a nagyfiút. Kicsilány még szunyál, nekem rendet kéne raknom, de nincs nagy kedvem...