Új privát üzeneted érkezett!

Na, így jár az aki a gép előtt ül állandóan és le nem áll a keze... már a második laptető :shock: :shock: :roll: ;)
bocsi... megyek is tennivenni :)

Kép

Kép
kolyok28

próbáltam az ablakból fotózni, szóval ami már szép és kész van, azt rakom fel, a sziklakert másik fele nagyon gáz :oops:

Ott a távolban, ahol fel van ásva kicsit a föld, na ott lesznek a zöldségek, gyümik. Csak a gyerek maitt akarom, tök szerette vidéken is a kertet, van kiskapája is.

Kép Kép
Vendég

Judit, mi azt csináltuk, hogy szopi közben mesét olvastunk neki, általában én, szopi után a kicsi ment a páromhoz büfizni,én meg Eriket babusgattam.

Kép

Kép
mzx

Jim, köszi a fotókat!!! nagyon jóóó, itt a tavasz :lol: :lol:
és ezek szerint kis segítséged is van Milán személyében? ;)

Kép

Kép
kolyok28

Mzx!
Az nagyon jó ötlet, csakhogy nincs itthon (és nem is lesz) a párom. :cry: Akkor nekem sem fájna a fejem. Anyósom van itt, de Levi csak engem akar, az előbb üvöltve indultak a játszótérre. :(

Kölyök!
Majd írok de még nagyon gyenge vagyok, kicsit később összeszedem magam, muszáj pihenni. Alig várom hogy vissza tudjak térni... :)

Köszi még egyszer mkinek a bókokat, ja és Mni-nek az smst!

Eszterxx!
Nem kaptam tőled sms-t :cry: Nem írtad el a számot???
Látom elvetted az ezüstérmes helyezésünket :D :D :D Gratulálok!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, persze pihend ki magad!!! várunk nagyon vissza, ha csak néha egy-egy hsz-re is :) meg képre :)
De a lényeg, hogy amennyire tudsz, pihenj :)

Kép

Kép
kolyok28

Úgy alapjában egyedül vagyunk a babómmal, de egy héten egyszer jön az anyukám, egyszer jön a keresztanyám, és jön az anyósom is. Ellátnak az édesek kajával minket, úgyhogy mióta itthon vagyunk, még nem főztem, illtve 2x rízst. Nekem nem is nagyon lenne rá időm, nem is tudom más hogyan csinálja... Sokat vagyunk együtt Zalánnal, szopizás után fekszik még az ölemben a szopipárnán, jól befészkeli magát, és jókat durmol.

Kép
kikó70

Sziasztok!

Először is a túloldali babás mamákhoz szólnék/írnék, hogy nagyon
szépek a gyerekek és a tappancsok! Ja és már kérdeztem korábban, de senki nem reagált, hogy jelentkezett valami depresszió szerűség valakinél! Vagy olyan érzés, hogy nem jól csinálja a dolgokat???

Másodszor pedig az innenni kismamikhoz szólnék, hogy nem tudom ti ,hogy vagytok vele, de nekem már nagyon elegem van!!!!
Ez az utolsó 10 vagy mennyi nap már kiborító!!! És ilyenkor mindig eszembe jut szegény Eszterixxx! De a végére csak kibújt az övé is!

A héten elkezdtem olyan kajákat főzni, amit egyhamar nem ehetek pl:zöldpaszúly leves, meg toroskáposzta stb.De ha tiltott lesz annál jobban fogom majd kívánni! Sőt apának csináltam 3 fogásos vacsit, hogy ez az utsó kettesben töltött vacsink, de nem tegnap is az volt! Meg szerintem ma is az lesz!
Ja és már nem tudok úgy kimenni az utcára, hogy minimum 3ember meg nem kérdezné, hogy megszültem e már, pedig ha ránéznének a pocakomra látnák. De azt mondják anyuék is, hogy őket is bombázzák a kérdésekkel.

Kölyök: régóta éltek kint???

Na pussz mindenkinek!

Kép
enikoe182

Már akartam kérdezni máskor is, de mondom hülyének néztek, de most már idegesít hogy nem tudom, hogy miért van az újszülött gyerek kezére zokni húzva??? Bocsi mindenkitől, de tényleg nem tudom!

Kép
enikoe182

Enikő! én még nem vagyok nagyon türelmetlen, inkább csak kicsit drukkolok az én kicsimnek, hogy illeszkedjen be, mert akkor neki és nekem is könnyebb lenne. de tudom, nemsokára én is türelmetlen leszek :) De olykor nekem is Eszterxx jut eszembe, hogy Ő mennyire türelmes volt... hihetetlen ;)

nem régóta vagyunk kint, január elején jöttünk. :) szval ezért is nem volt még időm unatkozni, illetve türelmetlenkedni, mert mostanra készültünk el nagyjából mindennel. :)

Kép

Kép
kolyok28

szerintem azért, mert körme van és hogy ne karcolja össze a kicsi kezével az arcát... ;)

Kép

Kép
kolyok28

Szia Enikő!

Depresszió eddig még nem jelentkezett és remélem nem is fog. Az első két napon, amióta itthon vagyunk, elég sokat sírtam. Oka igazából nem volt, csak úgy jöttek a könnyek. Biztos benne volt az is, hogy micsoda felelősség "szakadt" a nyakamba, ha ránéztem Zalánra, a gyönyörtől szintén sírtam, és persze bennem van az is, hogy jól csinálok-e mindent, nem okozok neki kellemetlenséget esetleg fájdalmat, elég-e a tej és még sorolhatnám. Szerintem ezen minden anyuka átmegy, túlleszünk rajta úgyis. Szerintem előre ne parázz, minden rendben lesz!

Ildi

Kép
kikó70

Köszi kölyök! Csak még azt had kérdezzem meg, hogy nem lehet levágni?

Kép
enikoe182

Igen, a karmolások miatt.

Kép
kikó70

Egy hétig nem, mert a köröm és az ujjbegy között még van vmi hártya, és nem szabad, hogy az sérüljön. Legalábbis én így tudom egy szülésznőtől.

Kép
kikó70

na ezt én sem tudtam, köszi Kikó :)

Kép

Kép
kolyok28

Köszi kikó! Én is most hallottam először!

Kép
enikoe182

Hagyni kell az első körmöt lekopni. Ami elég furi, mert szálkásan jön le, akár kétoldalt is, és eléggé tud szúrni (például a meztelen cicimet szoptatás közben :roll: ), és nagyon be tud gyulladni, ha vágják, vagy letépik. Úgyhogy semmiképpen nem szabad vágni az első körmöt!!!! Esetleg a kilógó hosszú körömdarabok végét, hogy ne akadjon be mindenhová.
linocs

jéééé, mik vannak.... ezt meg plána nem tudtam, köszi Linocs... :)
na most megyek vásárolni :) puszka

Kép

Kép
kolyok28

Köszi Kikó és Pati a véleményeteket, én sem fogom akor másként csinálni, mint amit a szívem diktál. Hagyom cicin, aztán majd úgyis leszokik róla magától, mondom én fő optimista. Kikó, amit a sírásról írtál dettó ugyanígy voltam én is, de most már elmúlt.
Jim: IGEN,IGEN TWIN PEAKS, imádtam. Szóval én azt olvastam valahol, hogy azért is nincs befejezve a sztori, mert végén David Lynch is úgy belebonyolódott a történetetbe, hogy végül egyszer csak abbahagyta a forgatókönyv írását. Ja és persze megy a drukk neked, és főként az, hogy jobban éld meg ezt a szülésedet, mint az előzőt.
Kölyök: Te mindenki kis kedvenc kölyke, nagyon sok mindenki szül úgy, hogy nem száll le a hasa előtte, ahogy korábban egyszer Fanetta már ki is fejtette. Tessék szépen megnyugodni.
Judit: De cuki ez a fiú, bocs de szerintem tökre hasonlít a Marcira, csak ő nem ilyen kis husi...

A túlhordósóknak kitartást kívánok, én már csak tudom hogyan telnek ezek a napok..., a baba nem fog bent maradni, és utána meg annyira fog hiányozni, hogy mocorog odabent, hogy csak csoda...:)

Nálunk a délelőttök nagyon nyűgösen telnek, általában 8-tól 12-ig semmit nem alszik, óránként enne, aztán délután meg este megy a dilemma, hogy ébresztgessem, vagy ne... , mert 4-5 órákra is képes lenne bealudni...:shock:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Újra itthon!
Köszönjük a jókívánságokat!

Pár kép és majd jövök!
Gratulálunk mindenkinek, aki szült! Kívánunk nagyon jó egészséget és sok tejcsit! Kép Kép Kép

Kép
Kép
tündérmanó27

Judit(kmét),
gyönyörűek vagytok!!!!! NAgyon sokat gondoltam Rád! A háttérből ítélve úgy látom Ti is a baba-mama szobában voltatok :) NAgyon tuti ez a szőke frizkó! Levivel kapcsolatban sajna nincs tippem, egy babával is olyandeolyan tanácstalan vagyok.. Szóval bűvölettel nézek minden többgyerekes anyukát, és elismerésem!!!

Kiszokni: igen a körmök miatt van!!!!

Rólunk:
Hát sajna elég sokat idegeskedem, mindig van vmi, sírás, hasfájás, stb... És akkor sírunk együtt...Bocsi, h ezt írom, de "jó" volt olvasni, h más baba is nyűglődik. Szóval nem velem van akkor valszeg a probléma!!!?? Hát majdcsak belejövünk! És én is alig várom, hogy kicsit ki tudjunk mozdulni, bár azt néztem, hogy nem lesz vmi fényes az idő, 10 fok alatt meg nemigen akarom kivinni még a Kismanót...

Megyek "ránézni"...nem vagyok teljesen normális, ha alszik az a baj, ha nem, az is baj...Ismerős valakinek???? :D

KépKép
kmanna

Én is azért kukkantottam be, hogy megjött-e már a mi Türelem Bajnoka Ügynöknőnk.

Ehelyett azt látom, hogy Jimm nyákdugózik és megy szülni (UGYE?! :twisted: :lol: ). De előbb jó szokásához képest hány egyet -kettőt... :wink:
JIMM, VÁROM AZ SMS-T!!!!

CSajok, ugyan mélyen hallgat róla, de Mindannyunk Nanója ( :wink: ) is KOS.
A kos tipikusan fejjel a falnak, majd vissza a csigaházba jegy.

Csatlakozom, én is imádom Kölyök hozzászólásait, sugárzó szeretetét!!! (Kölyök, én is vízöntő :wink: )

Ja, ha már vízöntő, kikaptam az Ügynöknőtől a múltkor (Értsd: nem észrevette a rohadék??? :lol: ), hogy már 31 vagyok és nem 30. Mármint év, amúgy, mint Nanó csatlakozás óta tudjuk, 1001... :lol: :lol: :lol: Kérem a táblázat-kezelőINKET, hogy javíccccsák át léccci.
Megj.: Milyen érdekes, hogy pont kerek 1000 hétnél csatlakozott Nanó.

KÖRÖM: Nortonnak levágtam a körmét a kórházban. És csak egy ujjába vágtam bele, úgyhogy egészen jól sikerült :oops: :oops: Ma pedig lereszeltem neki, mert reggel olyat bepancsolt magának vele, hogy tök zebra-feje lett csórinak. :shock: :lol: Amúgy pluszban még kamaszodik is, mert tele van a képe kiütésekkel. :lol: :lol: Meg tegnap óta nagyon hasfájózik, szerencsére éjjel pont nem, de tegnap és ma is nappal elég gáz volt, annyira sírt.

Még az együttalvás témához: Gorkával együtt aludtam, és ennek ellenére a terhesség alatt azon paráztam, hogy a kicsire majd ráfexem. Aztán megszületett a kicsi és teljesen természetes volt, hogy már a 70 centi széles kórházi ágyon is együtt aludtunk.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!!!!!!

Miért nem akar senki sem szülni??????????
Nagyon sokat keményedik a hasam, már teljesen készen vagyok!
És mikor keményedik, akkor nyílal bele a szeméremcsontomba!!
Fáj a derekam, fájnak a lábaim!
Na jó nem nyűgölök!!!! :shock:
Pumperka????
Zsu??????????
Jim???????????
Nem szültök??????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kolyok!
Most már egészen belenyugodtam itt a végére az anyós csüngésbe!
Pedig kb 2 hét, és Viszlát!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Erzsike!
Olyan cuki Réka Petra!!!!!!!!!
Meg minden baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

újra itt, megjöttem a bevásárlásbúl :) jól felvásároltam a fél boltot :)

Tündérmanó, milyen édesen alszik a kis Réka!!! tündéri :) és látom egyenruhát kaptatok :lol: köszönjük a képeket, ne olvass vissza, csak gyere minél gyakrabban :)

köszi Szilvánusz, Pati a nyugtatást, igazából nem is izgulok, szerintem az uram meg a szüleim jobban aggódnak. :) de arra jó volt, hogy az ungabungát rendszeresítjük és persze kiemelt figyelmet kapok én, hogy a méhösszehúzodásokkal ösztönözzük a kis lurkót ;) :lol: :lol:
és ma lépcsőztem egyet a lift helyett :)
és mindjárt jön a takarítás :)

[quote="kmanna"]
írta:
kmannaMegyek "ránézni"...nem vagyok teljesen normális, ha alszik az a baj, ha nem, az is baj...Ismerős valakinek???? :D

:lol: :lol: szerintem én is pont ilyen leszek :lol: :lol:

Pati, majd javítom. Asszem Kikóét is lehet akkor? ;) én ezeket nem követtem :( bocsi... Szval Nanó is kos :lol: mondjuk nem olyan gáz, mint a kos fiúúúúú.... én előre féltem a lányokat a fiamtól... ;)

És Te, Márti? nem Te jössz véletlenül ;) najó, nem mutogatok... ;)
dejó, hogy már kezdtek összeszokni az anyóssal, csaknehogy túlzásba vigyétek... ;) kéthét meg már ripszropsz elrohan...

Jimről én is várom amúgy a híreket, szval Pati ha kapsz smst, rögtön gyere... ;)
most megyek pakolni a porszívás előtt....

Kép

Kép
kolyok28

igen :cry:

Kép
kikó70

[quote="kikó70"]i írta:kikó70gen :cry:

Kikó!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Jimm, elmentél szülni????

Pumperka és Zsu ilyenkor nem szoktak jönni, de estére tessék előkerülni vagy sms-t küldeni!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Kikó, most esett le, hogy mért pityeregsz..... ;) ha szeretnéd, beírom azt, amennyinek érzed magad, 17? 18? :)

Pati igazad van, Zsu és Pumperka minimum egy életjelet délelőtt és délután, hogy tudjuk még nem szültök ;) vagy ha igen, akkor azért ;)

Jim írta, hogy délután jön az anyukája és hogy mindent megcsináltathasson vele (házimunkát :lol: ) kicsit hullának kell otthon tetetnie magát. szval kevesebbet lesz itt. Ha megy szülni tuti dob valakinek smst.... :roll:

én meg megyek porszívni már minden készen áll. okés, hogy a prücsöknek a hasban ez segíthet, de azért nem a kedvencem.... brrr.
puszka

Kép

Kép
kolyok28

Kmanna: ismerős!!! Pedig én alapvetően nem vagyok parás (szerintem), de többször is volt nálam is. :lol: :lol: :lol:
1 éves korában a lyányom annyira jó volt, hogy azért mentem könyvtárba fejlődáslélektan és egyéb pszicho könyveket kivenni, hogy utánaolvashassak, hogy normális ez, meg hogy még tisztábban lássam, hogy produkálj-e a a kor jellegzettességeit -hihi. :lol: :lol: :lol: Amióta beléptünk a dackorszakba, már nincsenek ilyen kételyeim :lol: :lol: :lol:

Mégegyszer: nadzson-nadzson szeretnék üzleti kapcsolatba lépni egy plusz Aegonos babanapló tulajdonossal!!!!!!!!!! Van ilyen????

Tündérmanó27: egyáltalán nem tűnik csecsemőnek az arca alapján!!! Olyan nagyos a Réka Petra!!!!

Körömvágás: én is levágtam már Nimródnak kétszer is a körmét: ha óvatosan csinálja az ember, akkor az újjbegyei is megmaradnak a kölöknek :D
A köröm az első időben rá van nőve az újjbegyre: ezel a hártyával, amiről Kikó is ir -és ha nem óvatos az ember, akkor az újjbegyecskét is lecsippentheti. Ezért nem ajánlják első időben, csak a rágást.

Enikő182: első gyereknél annak rendje s módja szerint jött a jó kis depi. Hogy milyen gondolataim jöttek inkább nem részletezem, mert tutira a zárt osztályon kötnék ki, ha valamelyik szaki fülest kapna :D . Második gyerek - az ember nem ér rá a depijével foglakozni. Ha összevetjük a nagylányom a depivel, a depi tutira fejvesztve menekül!!!!

Nem is annyira gáz a kos!!! 'Sze én is az vagyok!!!

Mzx: egy időben Fannival is csak a fagyasztásos módszerrel boldogultam. Egy jó ideje már azzal sem!!!! :lol:

Judit18: a kedvenc dokink maradt a "kedvenc"????

Jim: szipi-szupi a pocakos-tappancsos fotód!!!

Évi: Továbbadon az itt kapott tanácsot: Ne háborgasd szegény vízparti védőnőt azaz amit kiszazsu is mondott: meséld el neki következőkor, hogy 3 óránként ha vakond fúrja át a szoba padlóját is felköltöd, és lenyomod a melled büdös kölök torkán!!! Közben meg - pláne ha ennyire jól is fejlődik prikulics, etesd igény szerint. (gondolom őneki még az "igény szerinti 3 óránkénti szoptatást" :P tanították az iskolában)

Juditkecskemét: milyen kis hajasbaba Nimi!!! És az arca tipikus pasiiiiii!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Jaj, Fanetta félre ne értsd, naggyon is szeretjük a kosokat! :lol:
a legkedvesebb öcsém is az, pl :) pedig ő fiú ;)

Kép

Kép
kolyok28

Halika Mindenkinek!

Közvélemény-kutatást végzek: hány cm a kisbabád talpa??? :lol:
Minden pelusozás és fürdetés alatt döbbenet ül az arcomra, amikor a kicsikém talpát nézegetem. Olyan édes naaaaagy tappancsai vannak! 8 cm!!

Ma rámhozta a frászt egy nőci, aki szerint azért alszik ennyit Livike, mert folyadékhiánya van. Szerintetek lehetséges? Még mindig kevés a tejcsim, de nem nyavíkol utána. Minden etetés előtti peluscserénél tele van rotyizva.
Adjak neki vizet?

Jim! Imádom a sziklakertet! Nagyon szép!

Tündérmanó! Nagyon édes a pici lány! Gratulálok!

Kép
pété

Pété: hihi- tök jó alanyok vagyunk, mert nadzson jól és hamar lehet paráztatni minket!!!! A folyadékhiányt nem tudom, hogy lehet megállapítani, de a kiszáradást igen: egy kanál végét benyomod a szájába, és ha a nyelve nem tapad rá a kanál nyelére, akkor semmi gáz. Ha rátapad, akkor nagy gáz van -kiszáradás szélén áll a kölök!!!

Kép Kép Kép
fanetta

fanetta, te ma nagyon elemedben vagy
:lol: :lol: :lol: :lol:

HOL VAN MÁN AZ ÜGYNÖKNŐ????????
ANDRIS-KÉPET AKAROOOOOOOOOOOOK!!!!!!!
SOS!!!!

Kölyök, te nagyon up to date vagy mindenkiből, hogy ki hol van.
Remélem a takarítás segít, de ha nem, az sem baj.
Simán a fájások is kitágítják a méhszájat ha itt az idő. Látod, nálunk is ez volt.
Egyedül arra figyelj, ha nincs bent a buksija, hogy ha nagy zubogással elmegy a magzatvíz, akkor előresodorhatja ilyenkor a zsinórt és az veszélyes. De elég ritka.

Kép
Kép

mpatr

Pété, itt nekünk azt mondták, hogyha minimum 6 nedves (pisis) pelenka van naponta, akkor minden okés. szval nyugi ;)

Fanetta, Te hogy bírod két gyerkőccel? ;)

Kép

Kép
kolyok28

Pati, köszi az infot, nem árt tudni ;)
nem tudom lesz-e hatása a takarításnak, ha más nem, hogy tiszta a lakás... :lol:
most mosogatni kéne :roll: ahhoz viszek valami zenét :)

én is nagyon várom már Esztert, de -bocsi Pati- emlékeztetnélek, hogy Téged is mennyire vártunk... és volt elég dolgod otthon... gondolom Eszterxx is eléggé lefoglalja a kiselefántbébije, ahogy korábban becézte :lol: de remélem valamikor kapunk képet :)

Kép

Kép
kolyok28

Jim!

Sztem ma még szülsz...vagy már most is??!! :wink: :lol: (vagy borsót vetsz? :wink: )
Én is elvetettm már a petrezselymet,répát meg a retket és a napokabn akarom a borsót(még szülés előtt :wink: ).Nekem is csak egy kicsi konyhakert van,a srácok élvezik.(a többi nekünk is sziklakert meg pázsit)

Mzx!

Én is HR-esnek tanultam...tavaly nyáron végeztem... :wink:

Kölyök!

Nekem se illeszkedett be a második fiam előre, csak a szüléskor,úgyhogy NO PARA!!! :wink:

Voltam ma CTG-n,helyzet változatlan...belső méhszáj zárt,külső nyitva.Sztem én a húsvétot simán itthon töltöm(mehetek a srácokkal locsolkodni :wink: )

körmök:2 hetesen már én is levágtam a srácaimnak a kiskörmét óvatosan(addig jött a kiszokni :wink: )

Pumperka???

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mpatr: direkt választottátok az o bötűs neveket??

Kép Kép Kép
fanetta

kölyök:és is sokáig csak csodálkoztam,hogy micsa gáz lehet egy kicsivel meg egy picivel. Ost amikor beleestem, rájöttem, hogy öttel is meg lehet csinálni. :lol: :lol: :lol: Csak lassan megszökik tőlem a szabadidőőőőm!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Panny, köszi az infot :) most már nem izgulok emiatt :)
tök jóóóó, hogy nektek is van kiskertetek! Tudsz csinálni fotót róla? ;) szeretem a kerteket. (nekem csak a nagyimnál volt még kiskoromban, de miután ő meghalt és eladták a házát... azóta nem volt még. most van a bejárati ajtónál 2 betonvirágláda, ha nagyon sok időm lesz, mondjuk mert nem szülök még akkor veszek bele virágokat :) )

az is jó, nem hogy Húsvétkor még együtt vagytok a családdal?

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Ma még nem olvastam vissza, csak gyorsan írok, hogy ma sem szültem. :(
Majd este, ha a család alszik, visszaolvasok.
Puszi!
Vendég

Oks Fanetta, akkor csak így tovább, meg se álljatok ötig :lol: mi egyenlőre 3at gondoltunk, de ha ilyen jó mulatság, akkor majd meglátjuk ;) (nálunk a 3 úgy jött ki, hogy a férjem azt mondta max 3 én azt hogy min 3 :) egy megoldása van :lol: viszont azt is mondják, hogy az első gyerek után az apuka többet az anyuka kevesebbet akar :lol: )

Kép

Kép
kolyok28

Zsu, köszi az infot! sok erőt a délutánhoz, este várunk!!!! :)

Kép

Kép
kolyok28

kölyök: nálunk a párom 8-at akart, én 6-ot. Ennyi egy minifocicsapat. De neki már van kettő az előző házasságából, tehát akkor maradhatunk a 6-nál, így mindenkinek kijön az óhajtott létszám :lol: .

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök!

Igen az nem rossz, hogy itthon lennék a családdal húsvétkor :wink: Olyan öröm nézni ahogy keresgélik a nyuszi ajándékát a bokorban :lol: :wink:
Holnap fotózok kertet,már elég sötét van :?

Mi 4 gyereket terveztünk anno és szetm ha nem jön közbe nagy gáz talán be is tartjuk... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Lányok segítsetek, mert mindjárt teljesen kétségbeesem.
Mint említettem egész délelőtt fent volt az úrfi reggel 6-tól fél 12-ig. Aztán cicin hajlandó volt kis cuclizás után aludni, olyannyira, hogy fél 3-kor már kénytelen voltam felkelteni és megetetni. Másfél órát volt ébren 4-kor kis cucli után visszaludt, aztán azóta megint húzza, fel kéne ébresztenem, hiszen ma még csak 230-at szopott kb. de nincs szívem. Mit csináljak????????HEEELP!!!Ébresszem, vagy ne? És szerintetek normális, hogy egyhuzamban ennyit ébren bír lenni? De akkor meg attól félek, hogy éjszaka nem fog aludni, én meg nem bírom sírni hagyni, pedig tudom, hogy kéne..... Jajj, úgy kivagyok, nem tom mi a jó és mi nem.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz!

Sztem nem kell sírni hagyni!Ki mondta hogy kéne???????
Sztem még hagyhatod aludni,úgyis fel fog nemsoká kelni,felébreszti a gyomra!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szilvánusz!

Általában a babák ha napközben nem esznek annyiszor vagy annyit akkor éjjel bepótolják.Nem lehet tőlük elvárni, hogy mindig egyenlő időközönként egyenek és egyenlő mennyiségben.Sztem ha ma nem evett sokat akkor felkészülhetsz ,hogy éjjel valszeg bepótolja.És ne hagyd sírni semmiképp,jók a megérzéseid!! :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny: hát az okos könyvek meg a védőnők, hogy így el lesz kényeztetve, mert nagyon hamar megszokja, nem tanulja meg, hogy egyedül, magától aludjon el, ezért azt javasolják, hogy 15-20 percig is hagyjuk sírni akár... :cry: Mondjuk egyszer már álomba sírta magát, egyszer meg csak kicsit kellett ölbe venni, de a többi mint cicicucli volt... :shock: :shock:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?