Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Az előbb lemaradt amit még írni akartam. Kismanóm elkezdte mondogatni, hogy babababa meg mamama meg halandzsázik egész nap. Olyan édes! Meg kell zabálni. Most akarunk auósülést venni,mert már nem akar megmaradni a hordozóban.Mióta tud ülni állandóan csak azt akar.Már nem jó neki fekve. Kinek milyen van? tudtok ajánlani valamilyet.Már néztünk egyet,de szeretnék hallani többféle véleményt is!
Köszi!
Panni: az ikrek tündériek! :D Főleg ahogy ülnek az udvaron a macis szerkóban. Persze a nagylány is csodaszép!

KépKép
dudu_84

Panni!
Eszméletlenek a lányaid! És amilyen nyulánkok, így képről inkább 1 éves körülinek mondanám őket...

Enikő is kapott tegnap este az 1 óra üvöltés után mindent :) :Viburcol, Nurofen, Dentinox, orrszívás... jól is aludt. Viszont Beni köhögött 1 órát hajnalban és végül átjött a mi ágyunkba, úgyhogy apa is kész volt, mert én gonosz, őt piszkáltam fel, hogy menjen már Benizni.... és az én derekam is kész van a "pihentető" alvástól: Enikő félig rámgurulva előröl, Beni térde a vesémben hátulról, megmozdulni nem lehet... de azért nincs jobb. mint velük aludni. :)

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Csak ámulok-bámulok ezeken a babákon, az én Lucám csak 6 kilós. Sportos mi? :wink: Ráadásul a pályaválasztásunk is könnyebb lesz, űrhajós ugyanis már nem lehet. Tegnap volt a doki, és mint kiderült, Luca örökölte a szívzörejemet. Most mehetünk a kardiológiára, biztos ami biztos.

Luca naponta ötször eszik tápot, de csak kb 100-130-at, plusz fél üveg főzeléket. Ennek ellenére nem tűnik soványnak.

Valamelyik fórumban írtakon felbuzdulva januárban elmentem a bőrgyógyászatra, ahol kiderült, hogy a cicin lévő anyajegyem bizony nem a jóindulatáról híres. Szóval műteni kellene, bár még nem "ég a ház". Azóta apasztom a tejet, hogy műteni tudják. Az előző gyereknél nem volt elég tejem, most bezzeg lett volna :cry: .
Vendég

Noémi -pont így jártam én is pár hónapja -ki is vágták az anyajegyet - a dokit nem zavarta hogy még szoptatgatok (igaz már éppen csak)... :shock: ...lehet hogy neked olyan helyen van hogy utána nem tudna rendesen gyógyulni az igénybevételtől....
Franciska -én is Bernivel aludtam az éjjel... :? :) Csajszik 70 centisek voltak 2 hete - mondjuk Barbimnak is 6 éves méretű ruhákat veszek..colos csapat :)

Kép
Kép
panni7

Igen, pont a bimbóudvar mellett van, elég kényes helyen, és elég nagy. Úgy fogok majd kinézni mint egy vietnámi veterán...Ráadásul ezt az oldalt egyszer már műtötték, akkor gyanús daganatot vettek ki belőle. Fura módon mégis ebben volt több tejem. :roll:
Vendég

huni:

Tudod mit hallgatok Csengétől egész nap? Sam a tűűűzoltóóó :lol:
Vendég

Sziasztok!

Annyira szépek a babák!!! De most komolyan azt kell mondjam, tényleg az én kis manólányom az utolsó az ügyességi versenyen! :(
Mesi most olyan 5,60-5,80 körül lehet. 6 még biztos nincs! A 62-es rugikat épp most kezdi kinőni. 68-74-es a mérete, mondjuk attól is függ, hogy melyik fazont nézzük. Szóval nem mondanám óriásbébinek, de sztem nagyon szép, formás kislány. Ha találok, dobok fotót.

Kép
Kép
Kép

Bocsi, ha túl sok voltam... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Nem tudom, front van-e, de nekem nagyon rossz éjszakám volt. Jelentkezett a migrénem, pedig pocakosan egyszer sem volt. :(
Pedig mára annyi mindent terveztem.

Bogesz, tisztára az apja Szafi! És az apja tisztára a Taxi című film főszereplője! Szerintem nagyon hasonlítanak. :lol:

Huni, valóban nincs gond a Hanna étvágyával. Úgy tűnik, a hozzátáplálás sem probléma, pedig sima almát adok neki, amit én készítek el. Szereti.
Én is melegszín párti vagyok, ha csak rajtam állna, minden barna, sárga, narancssárga lenne a lakásban.
Úgy látom, értesz a növényekhez. Én sajnos nem, pedig nagyon tetszene egy ilyen soknövényes nappali.

Csokinyuff! Már régebben akartam kérdezni, hogy hol vetted a rugós hintát és mennyiért? Engem is érdekelne.
Nagyon jó a kézügyességed, irigylésre méltó. Én örülök, ha megfőzöm az ebédet a Hanna alvásideje alatt, és takarítok, vasalok valamennyit. Amikor ébren van, nagyon igényli a társaságot, negyed óránál tovább nincs el egyedül.

Hanna ma féléves!:lol:

Kép
tipetupa

Mandala, tündéri Mesi baba! Egyáltalán nem tűnik soványnak, valóban formás ahogy mondod.
És a négy manó egymás mellett! Nagyon szép családod van! :D

Kép
tipetupa

panni, gyönyörűek a lányok :)
mandala, a te gyerkőceid is csúdaszépek :)
igen igazad van az államkincstárral kapcsolatban. Mi is jártunk mindenhová a szocpollal kapcsolatban, mondanom sem kell, hogy elútasítottak, az nem jár nekünk, hogy gondoljuk, bla-bla-bla :x . Aztán apa ügyvédje kezdett útánanézni és már el is intéztük hogy a hitelből leírnak 500ezer pénzt :lol:

Kép
mona76

tipetupa boldog 6. hófordúlót nektek :wink:
Nekünk is ma van :lol:

Kép
mona76

Sziasztok!
Mandala! Gyönyörűek a gyerekeid! Büszke lehetsz rájuk!
Noémib! Megkérdezhetem,hogy néz ki az anyajegyed? Csak mert nekem is jött egy a mellbimbómon és aggódok miatta. honnan lehet tudni,hogy rosszindulatú, vagy mikor érdemes elmenni vele dokihoz?Nekem elég kicsi csak elég sötét volt.És olyan volt mintha seb lenne rajta,de az már eltűnt róla és világosabb színe lett.Fájni nem fáj,de nem tudom mitévő legyek.Bocsi ha indiszkrét voltam. ha nem akarsz ne válaszolj.Megértem! Vagy esetleg ha leírnád priviben megköszönném!
Tipetupa! Boldog 6. hófordulót!
Mona! nektek pedig boldog 7.hófordulót!

KépKép
dudu_84

Köszi, Mona, nektek is! :D
Köszi, Dudu! Én úgy tudom, hogy az anyajegy viszketése az első intő jel.
Panni, Noémi, ti hogy vettétek észre, hogy gond van az anyajeggyel? Viszketett, vagy volt valami változás?

Panni, gyönyőrűek a lányaid! :lol:

Kép
tipetupa

Sziasztok!

Huni, Bogesz, Panni, Mandala: nagyon édesek a gyerekek.

Panni: gyönyörű a házatok (már amennyi látszik belőle).

Mandala: köszi az együttérzést a tápival kapcsolatban.

Képzeljétek reggel megivott 50 ml-t. Ebbe raktam 1 kanál tápszert és 1 kanál Sinlac-ot. Először kezdte a cirkuszt, aztán egyszercsak elkezdte inni. Úgy örültem, hogy még a könnyeim is potyogtak. Utána "desszertnek" kapott cicit. Holnap nagyobb adagot készítek neki, kiváncsian várom, hogy holnap is megissza-e. De azért majd kipróbálom a sima tápszert is.

Noémi, Panni, Dudu: nekem is van több olyan anyajegyem, amit érdemes lenne megnézetni, de én nagyon besz.ri vagyok. Pedig jó lenne, mert ha baj van velük, akkor jobb lenne minél előbb eltávolítani, ha pedig nem, akkor megnyugodni. Jövő héten megyek a nőgyógyászomhoz rákszűrésre. Érdekes ettől nem vagyok betojva.

Tipetupának boldog 6., Monának boldog 7. hófordulót.

Mandalának még annyit, hogy nagyon édes Mesike a fürdetős képen. Gondolom apa fürdeti. Nagyon cuki, hogy "elveszik" apa keze mellett a kis pocikája.

Kép
Kép
márkanyuka

Panni: a lányok nem szokták a cumikat cserélgetni? Nem veszik ki egymás szájából? Még egyszer: nagyon édesek. Szerintem Ádám nem fog így megülni egy darabig, mivel a másodperc töredékére sem bír nyugton maradni, jár keze-lába, mint egy örökmozgó.

Kép
Kép
márkanyuka

sziasztok,

nagggyon aranyosak a babák ! kivétel nélkül és tényleg senki sem sovány, hiába nem olyan nagy a súly !
Hát, az ikrek a macis szerkóban :lol: :lol: :lol: állati :-)

Valaki szóbahozta a rugós hintát, én kb 2 hete vettem az e-bayen, átszámítva úgy 5e forintért és nagyon élvezi Erik, brummog, sikít, visongat, nevet :-) nálunk ilyen kb. 13-14e forintba kerül. A milyénk Tippi toes márkájú és 11 kilóig jó. Szerintem remek találmány ! :lol: :lol:

nekem is rengeteg anyajegyem van, nekem is le kéne szedetni őket, de sajnálom rá az időt egyenlőre. :roll:

Mandala, mekkora hatalmas szeme van Mesinek ! és milyen szép nagy családod van :-) tisztellek érte én még azt sem tudom ,hogy hogyan fogok az eggyel boldogulni :lol:

Daninak és Hannának nagyon boldog hófordulót ! :lol:

Panni, meríts erőt a szép napsütésből és a gyönyörű gyermekeidből! Őket nem lehet pótolni, férfi még van számtalan akit szerethetsz majd és viszont szerethet, persze azért nagyon szorítok, hogy újra egymásra találjatok apával ! már csak a babócák miatt is. Majd küldök egy kis energiát :-) !

Bogár
Kép
bogárka78

ha nem veszitek tolakodásnak, ime az én fiam Kép
Kép

Bogár
Kép
bogárka78

Bogárka: egyáltalán nem tolakodás, te is közénk tartozol Erikkel. Itt mindenki kíváncsi mindenkire. Szerintem. Én legalábbis igen. Amúgy nagyon édes. A 2. képen veled látható?

Kép
Kép
márkanyuka

Nos, az érdeklődőknek: egy majdnem fekete, kb. 0,5 cm átmérőjű szabályos alakú anyajegy. Mióta eszemet tudom, megvan, de ahogy a cici nőni kezdett a tejtől, úgy nőtt ekkorára az anyajegy is. Őszintén szólva, nem nagyon hittem, hogy gond lehet vele. Nem viszketett, nem sebesedett, nem gyulladt be. És mégis... :cry:
dudu! Irány a bőrgyógyász! Ha baj van, még időben van. Ha nincs baj, nem izgatod magad tovább.
Vendég

Minden Edinának nagyon boldog névnapot! (Ha jól emlékszem Dincuska is Edina, nem vagyok benne biztos, próbáltam visszakeresni, de nem találtam rá konkrét adatot).

Kép
Kép
márkanyuka

Igen, megtaláltam, Edina!

Kép
Kép
márkanyuka

noémib: De ezért miért kell elapasztani a tejet? Én ezt nem értem.
A fiamnak most vettek le a lapockájáról 1 hete és már nem látszik, mert belső varrással csinálták és az is ekkora volt. Az rendben van, hogy amíg a gyógyszer benned van, addig nem adod oda, de utána?
Maszek orvos, vagy Sztk-s?
Persze biztosan fáj, de hát? Vagy max arra a két napra amíg hiper érzékeny, addig nem kap.

Lehet, hogy én nem látom a lényeget.
tuza edit

Akkor Dincus BOLDOG NÉVNAPOT!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha van még Edinánk, akkor annak is, természetesen. Én néha magamról sem tudom, hogy hínak.
tuza edit

NAgyon édes minden baba!
Panni,így kép alapján többnek gondolnám a lányokat :D
Mandala,büszke lehetsz a gyerkőcökre,nagyon szép mind :D
Én is nagyon betoji vagyok ha orvoshoz kell mennem.Hülyeség mi?Pl.a szívemmel már évek óta halogattam a kardiológust.Januárban nagyon megijedtem,mert össze-vissza kezdett dobogni.Aztán nagy ijedségemben doki,és csak egy hónap múlva kaptam időpontot.Addig izgultam,hogy ugyan mi lesz.Már minden féle rémképeim voltak.Aztán hál'Isten kiderült,hogy nincs semmi komoly.Gyógyszert ugyan kell szednem napi 1-2 szemet(attól függően pulzusom ,hogy alakul),de azóta kop-kop-kop nincs bajom.

Edináknak én is boldog névnapot kívánok!

Kép
Kép
huni

Ha van még Edinánk, akkor sikítsatok!

Kép
Kép
márkanyuka

Kibújt az első foga Zsófinak :lol: :lol: :lol: !Ráadásul minden nehézség nélkül :D !

Kép
Kép
huni

tipetupa!
A hintát teszveszen vettem használtan de látom a te babád már fél éves akkor lehet már hat hostol is venni.
Én 5000ért vettem új áruk 12-15 között van....
ha rákeresel neten lehet több helyen is kapni.

dincus boldog névnapot!
Vendég

Sziasztok!

Minden baba gyönyörű!! Panni, a macis szerkóban zabálnivalók!

Huni, mázlista vagy!!! Mi hetek óta nyűglődünk. Jók a keresztelős fotók!

Mandala, ha most lenne le-a-kalappal emotikon, ide beszúrnám Neked :)

Akartam már kérdezni, hogy meddig fog tartani a babanetes tali? Mert ahogy számolom, mi 2 körül futnánk csak be, vagy nem is tudom, elég messze van ide Óbuda és fél 12-kor van nálunk ebéd, mármint Eszternek. Szóval remélem, találunk ott még valakit :)

Dincuska, boldog névnapot!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

ja mike!
A cicinalvással lemaradtam.....
A szárazcumi nemmindig jön be....
Nemtudom lehet azt mondjátok én rontottam el... akkor meg most bünhödöm mert se este se nappal nem alszik dehogy....
Fél napig tologatom a babakocsit mire lecsukodik a szeme aztán 10 perc mulva felket és jol a pofámba röhög :?
Ne anyám jolkibactam veled! :roll:
És ez folytatodik éjjel is. Nemtudom kezdem ugy gondolni direkt csinálja....
Ha felkel utánnna eletik 10 perc és dörzsöli a szemét hogy fáradt aztán meg ordit :oops: :cry:

Éjjel nincs villany kapcsolás játszás nevetgélés semmi....
de a hajam égnek áll ha meglátom hogy dörzsöli a szemét...
Őszintén én ezt nembirom továbbbb.....
Vendég

Csokinyufff:
Próbálj meg új pózokat az altatásnál.
Nálunk most a favorit, hogy lefekszem, velem szemben az oldalára fektetem, a karom a nyaka alatt,a feje a mellemnél. A másik, szabad kezemmel vagy simogatom a hátát, vagy az arcát.Cumi a szájban.
1 perc alatt elalszik.
De mindig váltogatnom kell, mert előb- utóbb megunja.

A kockás babakocsit is a tesz-veszen vetted? Szereted?
tuza edit

Edit!
Nem a babakocsit unokatesomék adták mert ők már nem akarnak több babát.
Igen szeretem csak a bolygokerék néha megbolondul...
Vendég

A tejtől duzzadó mell nem éppen a sebészek kedvence...Bár biztos értékelnék, ahogy összecsöpögöm a műtéti területet. :lol: . Mindenesetre azt mondta a bőrgyógyász, hogy addig nem fognak hozzányúlni amíg tej van, nem annyira sürgős a dolog. Ha bevállalós vagyok, szoptathattam volna még pár hónapig, mondván, ráérek . De mi van, ha mégsem érek rá? :? Akkor aztán verhetném a fejem a falba. Ja, a bőrgyógyász SZTK, de van szerdára beutalóm a kórházba is az onkodermatológiára. Sebészhez majd a kórház ad beutalót.
Vendég

Sziasztok

Nagyon jók a képek.
Mandala
Szép kis/nagy / család./ gyönyörűek a gyerekek.

És Szaffi is, ikrek is,Erik stb mindenki senkit nem akarok kihagyni.

Ma voltunk oltáson/agyhártya második fele/,no amikor meglátta dokinőt fehér köpenybe már ordított BÁlint ,de hála hamar megnyugtattam.
71,5 cm mértek és súlyunk 9100 mint egy hónapja.Azt mondták annak örüljek,hogy nem fogyott hanem stagnált a betegségtől.

Éjszakánk ismét felért egy rémálommal.Már kínomban azt mondtam dokinőnek ,ha nem ír fel vmit amitől alszik otthagyom neki BÁlintot.Erre elkezdett röhögni ,majd említette a borostyánkarkötőt:O:O:O és a legjobb ötlet a nurofen ,panadol szirup volt,majd kaptam germicid c ötletet,meg viburcolt caomillával.Szóval adtunk a szarnak egy pofont ,majdnem mind kipróbálva és semmi hatás.
Lehet ,hogy Bálint még a kórházas dolog miatt is csinálja egyre jobban.De hát már előtte is gond volt.:O szóval nagy a tanácstalanság.....

Tegnap férjem hazaállított egy nagy csokor virággal.Mondom neki nem akkor kell hozni amikor szóváteszem ,hogy egy szál gazt sem vagy képes venni.Erre ő ,azért hoztam ,mert nagyon szeretlek és soha de soha nem akartalak megbántani szavakkal,és ezentúl odafigyelek ,hogy ne történjen meg .:O:O:O:.....mondtam magamba biztos beteg a pali :):):):):):)

Jah a kiságyunk lent a földszinten mert BÁlintunk belekapaszkodva a rácsba tekingetett kifelé valameliyk nap.Gondolhatjátok milyen jó lehet 25× behajolgatni éjjel?

Anyumnál szundítottamma egy órát délelőtt, és azt mondta hétvégén vihetem ha akarom és egy kicsit aludhatok akkor.De kérdem én most csesszek ki vele is????Éjszakázzon ő is???

No megyek mert májat kell csinálnom.
Hasimasi abbamaradt.....várjuk ÁNTSZ eredményt.

Kép

Kép
jucu

Jah

Nekem is kivágtak oldalamból egy anyajegyet,már fekete volt. :cry:
Hála isten szövettan oké lett ,de senki ne halogassa ,főleg ha rossz helyen van,mert nagy bajt okozhat.Nekem doki mondta.
Noémi drukk neked.Tejelapasztás?emiatt ....

Igazad van mielőbb csinálják meg!!!!!!

Kép

Kép
jucu

Sebi beteg, illetve igazából semmi más, csak lázas! Legalább köhögne!! Hogy fogunk így talira menni? :cry:

mamiblue

Jaj lányok, annyira édesek vagytok, olyan jólesik a dícséret, amivel a gyermekeimet illetitek! Köszönöm szívből!

Jaj, még jövök, csak most várom az orvost... ismét Encsihez.... majd írok! Sok puszi...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Annyit irtatok, hogy képtelenség mindenre reagálni. :shock:

Egy biztos, csoda szép babók vannak itt! A macis ikrek szenzációsak, Mandala "orgonasípja" meg eszméletlen :lol:

Mi ma voltunk tanácsadáson, méreteink most: 68 cm és 6700 gramm (azt hiszem mint H.bogeszék...) De én se látnám Fannit vékonynak, sőt nekem még husinak is tűnik :shock: Egy hónap alatt 300 grammot hizott, nem sok, de ahhoz képest, hogy mennyit mozog, jó. Doki szerint ne aggódjak ,teljesen jó súlyban van.

Agnesgoboly: talin 14-kor még bőven leszünk, egyébként is 17-18 óráig maradhatunk :lol:

Az éjszakánk egész jó volt, hosszú idő óta ma csak egyszer kelt Fanni, az is fél 4-kor volt. 9-kor aludt el és fél 4-ig birta. Én ezzel ki is egyeznék :wink:

Kicsit nyügi, jön a 3. fog, most felül...

Tipetupa, Mona: boldog hó fordulót :lol:

Dincuska: boldog névnapot!

Mamiblue: jaj, remélem meggyógyultok! Lehet a foga miatt van, nem?

horvviki

Hello!

Viki: Nagyon remélem a foga!!! Remélem nem vmi komoly...már múltkor is úgytünt, hogy semmi nem indokolta a lázat! "Szerencsére" a picik még könnyen belázasodnak mindentől,nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!:(

Mandala: Jobbulást Encsinek! Látom apátok lelkesen fürdeti az aprónépet! Helyes! :D

Ezek a fiúk...Sebi fél év alatt hányt annyit, mint a két csaj a több év alatt együtt. Ők lázasok sem voltak soha...SEbi meg... :cry:

Csokinyuff: Nem könnyű egyedül nevelni egy picit, sokkal több energiára van szükség! :( Egyébként sikerült végre szavaznom!:D

mamiblue

Judit köszi
Maja csücsizik
http://freevlog.hu/video/11362.html
Vendég

Há t... nekem (is) elegem van megint... kiscsaj a babakocsiban ordít, ha nem alszik. Itthon is ordít, ha nincs ölben. És közben ugye Beni is állandó figyelmet igényelne... kivagyok és sajnálom Enikőt, Benit is és magamat is. Szar, hogy nem tudok megfelelni a saját elvárásaimnak sem.. Ma eljutottam a bőgésig. De utána kicsit megnyugodtam.

Kép
Kép
pfranciska

csajok holnaptól az intersparban bio termékek:alma 2 féle, narancs, burgonya, cukkini, koktélparadicsom, gyorsfagyasztott bio zöldborsó, bio zöldségkeverék, bio bébirépa.

Kép
mona76

Sziasztok!

Aranyosak vagytok! Köszönöm szépen! :D
Most nem tudok reagálni, mert holnap előadás, és még egy sort sem írtam, de majd jövök idővel!

Jó éjt!

dincuska

Sziasztok!

Gyönyörűek a bébik! Tudom, olyan közhelyes, de télllleeeeg csudaszépek! Mind!!!!

Hát, Encsi már hányni is elkezdett, szóval elég gázosak a kilátásaink. Próbálom itatni, de minden kijön belőle. Itattam vele egy kis hideg, buborékmentesített kólát. Úgy néz ki, hogy ez marad a pocakban... bár nem akarom elkiabálni... de most alszik.

Bőr: anyukámnak már háromszor metszették a testét. Rosszindulatú anyajegyek... egyszer a hasán és a hátán egyszerre vágták... szegénykém, azt mondta a dokinak, hogy ő most felmászott a műtőasztalra, nyesse ki elöl-hátul, mert mégegyszer már nem lesz bátorsága ide jönni.... képzelhetitek... se a hasán, se a hátán nem bírt aludni... csórikám, hogy megszenvedte. Aztán meg a tarkóján kellett egy csomót kivenni, az nem volt rosszindulatú, de a doki már nem bíz semmit a véletlenre, inkább kiszedi... megyek mert Encsi megint hány.... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok,
már megint nem megy a visszaolvasás, de remélem, gyakrabban tudok jönni, ha majd megint alszunk legalább egy kicsit napközben. Merthogy ez mostanában nem megy, csakis a kajcsizásba szunyálunk bele egy kicsit. Ráadásul a babakocsiban sem tudunk már szép simán elaludni, általában félórás üvöltés az ára. :( Remélem, ezek csak fogzási nyűgök, merthogy nemrég növesztettük az első fogacskát, és nagyon készül a mellette levő is, sőt, a felső kettő is gyanús.
Sajna, úgy fest a helyzet, hogy nem tudunk menni a vasárnapi talira, mert épp akkor jönnek lakásnézőbe. De remélem, nagyon hamar lesz újabb, amikor már valahol a jó levegőn talizhatunk!
Addig is küldök két képet és sok puszit mindenkinek! :)
Kép
Kép

italoman

Hello!

Mandala: Sok-sok gyógypuszi Enikőnek! Matinak volt egyszer ilyen hányásos vírusa...1 kiskanál folyadék nem maradt meg benne!:( És ráadásul a dédalonetta kúp, ami tök jó volt erre, már nincs, bevonták a forgalomból!

Ildikó: Nagyon komoly a csajszi!

Sebi még alakulóban, nem tudom belázasodik-e, most éppen jól van. Éjszakánk is jó volt 1 evést kihagyott!:)

mamiblue

Jó reggelt!

Italoman: sajnálom hogy nem tudtok jönni :(

Mandala: jobbulust Encsinek!

Mamiblue: reméljük már nem is lesz semmi Sebivel, és el tudtok jönni mindannyian! :)

Most mi küzdünk a nem evéssel. Tegnap is nagyon kevesett evett, ma reggel meg nem kellett neki reggelire semmi sem :( Egy kicsit cicizett, de aztán az sem kellett. Csináltam tejpépet, mert azt elvileg nagyon szereti, de még egy kanállal sem evett meg belőle. :( Szerintetek ez lehet a foga miatt? Felül nagyon be van dagadva az inyje... :(

Viszont az éjszakáink jobbak, már egyáltalán nem kér enni éjjel, csak inni. Kevesebbszer is ébred meg, és többet alszik egyhuzamban.

horvviki

Viki!
Szerintem lehet a foga miatt :?
Majának is nől a felső naon nyügős 3 hónaposan volt utoljára ilyen anyás csak a karomba aludt el aztán meg rajtam feküdt én nemsokat aludtam. De nem baj ugy aggodtam érte olyan forro volt és kétségbeesetten nézett :?
Még jo hogy igazábol nem volt lázas csak egy 37.5ig de szegényt nagyon sajnáltam még cicizni is fájt neki :cry:
Vendég

Sziasztok!
Ildi, kár, hogy nem tudtok jönni. Zitus aranyos, ahogy benéz a képbe :)

Viki, Eszti is nyűgösködik. Napközben nálunk beválik a chamomilla homeós bogyó, általában 4×5-öt kap. Éjjelre Viburcol, így csak 3-4 ébredés van. Apropó, mostanában rendben van Fanni kaki-ügyileg? Emlékszem, korábban voltak problémák.

Beteg babuciknak jobbulást!!!
Mandala, ezt a kólaitatást hallottam már más anyukától is itt a faluban. Amikor hányt a gyereke és már kiszáradásra gyanakodtak, egyedül a kóla maradt meg benne és végül nem került kórházba.

Mi ma megint megpróbáljuk a neurológia kontrollt, ahol a múlt héten nem vártam ki a sort, mert kábé este 8-kor kerültünk volna sorra. Ma odamegyünk már 4 körülre :roll: Marha jó, így is várunk sokat, mert 5-fél6-kor kezdődik a rendelés, de remélem, benne leszünk az első 3-ban. Addig meg főzés. Még most fogom befejezni a hecsedlit :) pihent a fagyasztóban 1-2 hónapot :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Jó reggelt :)
Köszönöm a mackók nevében a dícséreteket - tulajonképpen azért voltak a kertben mert tudni szerettem volna meglátják-e az árnyékukat.. :)
Mandala Mesi nagyon formás kislány a sormintád meg egyenesen mesés :) Nálunk egy kicsit egysíkúbb lévén 3 nőci :)
Dudu az én anyajegyem volt hasonló mint amit leírtál -igazából semmi különös ,csak picit sötétebb és mintha lett volna rajta korábban egy heg -az onkológus bőrgyógyász nekem azt mondta hogy nagyon sunyi fajta és örüljek hogy megszabadultam tőle..
Viszketni nem viszketett meg semmi különös nem volt vele nem volt nagyobb mint egy gombostű fej de különös módon idegesített a látványa...
Márkanyuka - állandó nyálcsere van nálunk :) Általában Bernadett a kis pufók szokta megkaparintani a húga cumiját holott az ő szájában már van egy Annabell meg felháborodottan kajabál az attrocitás miatt :) Berni az egy kis demó gyerek egyébként -egész nap üldögél képes fél órákat is elmolyolni a játékával Annabell eközben folyamatosan intézkedik jön megy püföli a csörgőket a járókát mindent :) Mintha nem is tesók lennének...
Házat említetted -nagyon szeretem.... azért is volt nagyon rossz belegondolni hogy esetleg itt kell hagynunk mert magunknak meg a gyerekeknek építettük ,nem nagy ugyan, de minden olyan amilyennek megálmodtam és imádom az erdőt a nyugalmat meg mindent ami itt van...
Bogárka nagyon helyesek vagytok mindketten :) -energiát köszönettel elfogadom- most hogy jó az idő tényleg napenergiára állítottam magam :)
Huni gratulálok a fogacskához -már csak 19 fogacskát kell túlélni :)
Az orvostól sose félj -ha úgy érzed gond van derüljön ki rögvest mert csak úgy tudsz szembe szállni vele :!: Nekem már lassan a hócipőm kezd tele lenni vele- pl pár hete derült ki hogy nagyimnak ronda vastagbél daganata van rövid körkérdés után kiderült hogy a dédanyám is abban halt meg - most kérek időpontot kivizsgálásra egy klinikán mivel ez egy erősen öröklődő megbetegedés hosszú hosszú lappangás után jóindulatú polip tud elfajulni és akkor már gáz van- egyébként meg polip korában teljesen gyógyítható.Hát a fene sem akarja hogy a popsijában kurkásszanak -de nekem kutya kötelességem 100 évig élni a 3 gyerek miatt (is) :) (Mamimnak szeretnék mára drukkokat kérni mert műtik -csak ezen legyen túl utána helyre kalapáljuk)
Jucu szerintem remek hogy "virágcsokorbetegsége" támadt a férjednek az meg amit mondott különösen szép -Isten tartsa meg jószokását :) :!: (biztosan jól esett neked :) )
Judit Sebinek jobbulást kívánok! Barinőm nálam járt az ikerfiaival hétfőn erre kedden mindkettőt ledöntötte a Rota -csajok szerencsére beoltva (ugyi ingünk gatyánk ráment) de most nagyon örülök hogy megkapták mert a kispasik nagyon oda vannak... :(
Viki -Fanni szerintem is remek súlyban van pláne ha azt nézzük micsoda kis menő manó - én pl Annabellt látom kicsit sovinak persze csak azért mert a nővére igazi kis zabagép (már ha nem fogzunk éppen)
Mandala jobbulást Encsinek - nagylány nálunk sincs beoltva remélem megússzuk...
Ildi micsoda szemei vannak Zita babának- képről olyan szürkéskéknek látszik -nagyon szép :)
Na megyek össze kapom magam itt ücsörgök talpig Hello Kitty-ben pedig a lányok alszanak nekem meg 1000 dolom lenne..Azért jó volt beszélgetni :)

Kép
Kép
panni7

Panni: jót derültem a soraidon :lol: :lol: :lol: Mamádnak megy a drukkkkkkkkkkkkkkkk!

Agnesgoboly: köszi az érdekődést! Igen, már rendben van a kaki dolog. Minden nap van legalább egyszer de van hogy kétszer is. Amióta mindent eszik (gyümi, főzelék, pép...) teljesen helyreállt neki. Valószinüleg tényleg az volt a gond, hogy ő ilyen jól hasznositja az anyatejet. Következő babánál már nem fogok igy aggódni, ha ugyanez lesz, mert már lesz benne tapasztalatom :lol: :lol: :lol:

horvviki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?