Jó reggelt
Köszönöm a mackók nevében a dícséreteket - tulajonképpen azért voltak a kertben mert tudni szerettem volna meglátják-e az árnyékukat..
Mandala Mesi nagyon formás kislány a sormintád meg egyenesen mesés
Nálunk egy kicsit egysíkúbb lévén 3 nőci
Dudu az én anyajegyem volt hasonló mint amit leírtál -igazából semmi különös ,csak picit sötétebb és mintha lett volna rajta korábban egy heg -az onkológus bőrgyógyász nekem azt mondta hogy nagyon sunyi fajta és örüljek hogy megszabadultam tőle..
Viszketni nem viszketett meg semmi különös nem volt vele nem volt nagyobb mint egy gombostű fej de különös módon idegesített a látványa...
Márkanyuka - állandó nyálcsere van nálunk
Általában Bernadett a kis pufók szokta megkaparintani a húga cumiját holott az ő szájában már van egy Annabell meg felháborodottan kajabál az attrocitás miatt
Berni az egy kis demó gyerek egyébként -egész nap üldögél képes fél órákat is elmolyolni a játékával Annabell eközben folyamatosan intézkedik jön megy püföli a csörgőket a járókát mindent
Mintha nem is tesók lennének...
Házat említetted -nagyon szeretem.... azért is volt nagyon rossz belegondolni hogy esetleg itt kell hagynunk mert magunknak meg a gyerekeknek építettük ,nem nagy ugyan, de minden olyan amilyennek megálmodtam és imádom az erdőt a nyugalmat meg mindent ami itt van...
Bogárka nagyon helyesek vagytok mindketten
-energiát köszönettel elfogadom- most hogy jó az idő tényleg napenergiára állítottam magam
Huni gratulálok a fogacskához -már csak 19 fogacskát kell túlélni
Az orvostól sose félj -ha úgy érzed gond van derüljön ki rögvest mert csak úgy tudsz szembe szállni vele
Nekem már lassan a hócipőm kezd tele lenni vele- pl pár hete derült ki hogy nagyimnak ronda vastagbél daganata van rövid körkérdés után kiderült hogy a dédanyám is abban halt meg - most kérek időpontot kivizsgálásra egy klinikán mivel ez egy erősen öröklődő megbetegedés hosszú hosszú lappangás után jóindulatú polip tud elfajulni és akkor már gáz van- egyébként meg polip korában teljesen gyógyítható.Hát a fene sem akarja hogy a popsijában kurkásszanak -de nekem kutya kötelességem 100 évig élni a 3 gyerek miatt (is)
(Mamimnak szeretnék mára drukkokat kérni mert műtik -csak ezen legyen túl utána helyre kalapáljuk)
Jucu szerintem remek hogy "virágcsokorbetegsége" támadt a férjednek az meg amit mondott különösen szép -Isten tartsa meg jószokását
(biztosan jól esett neked
)
Judit Sebinek jobbulást kívánok! Barinőm nálam járt az ikerfiaival hétfőn erre kedden mindkettőt ledöntötte a Rota -csajok szerencsére beoltva (ugyi ingünk gatyánk ráment) de most nagyon örülök hogy megkapták mert a kispasik nagyon oda vannak...
Viki -Fanni szerintem is remek súlyban van pláne ha azt nézzük micsoda kis menő manó - én pl Annabellt látom kicsit sovinak persze csak azért mert a nővére igazi kis zabagép (már ha nem fogzunk éppen)
Mandala jobbulást Encsinek - nagylány nálunk sincs beoltva remélem megússzuk...
Ildi micsoda szemei vannak Zita babának- képről olyan szürkéskéknek látszik -nagyon szép
Na megyek össze kapom magam itt ücsörgök talpig Hello Kitty-ben pedig a lányok alszanak nekem meg 1000 dolom lenne..Azért jó volt beszélgetni