Új privát üzeneted érkezett!

Judit, de édes ez a kis hajasbaba!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati, pont akartam kérdezni, hogy emlékszem, hogy nálatok előtte nemsokkal még nem volt beilleszkedve a buksi. akkor ezek szerint a végén is betud ;)
és azt is akartam kérdezni mindenkitől, akivel velealszik a gyerkőc, hogy köztetek alszik, mármint anya és apa közt? és akkor körbebástyázzátok a szopipárnával. én félnék nem közénk rakni, nehogy leessen.... szerencsére a férjem egy nagyon vékony ember, nem félnék, hogy ráfexik, én meg remélem nem maradok örökké bálna ;)
de nekem még furcsa ebbe a helyzetbe belegondolni, de ha nincs más, lehet hogy nekünk is ez lesz...
vajon mi lesz??? húúú ez olyan izgi :)

Kép

Kép
kolyok28

De jó, végre írtatok kicsit!!!!

zsu, pumperka: ha pénteken szülünk már kos lesz :shock: :D

kolyok tényleg áldott jó természet, olyan kis angyalka, mosolygós is, az én mufurc természetemnek külön jóttesz! Úgyhogy szeretem, mikor sokat ír, tök felvidulok tőle :wink:

Judit, Nimi nagyon édi!!!!!!!!!!!!!!!!! de megnyúznám!!!!!

Engem a doki ma annyira megnyúlkált, hogy most is alig bírok itt ülni. Nem láttam a hasamtól, hány ujjal van bent, de elszoktam már az ilyesmitől :? :oops: :lol:

zsu: hova küldted a képeket???
Vendég

zsu, megvan! Írtam én is!!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Jim, én is erre gondoltam pont, hogy mondjuk én a márc végével nem álmodoztam, hogy nem kos lesz a kicsifiam, de azért nagyonnagyon titkon egy picit reménykedtem a halakban....
nem vagyok én nagy horoszkóp hívő, de a kosfiúktól azért tartok... és ha az én kicsi fiam kos lesz.... hajajajjjjj nademindegy, ennek igy kellett lennie :lol:

najó, most én kicsit intimtémázom.... :roll:
azt hogy nem látok a hasamtól... na az nekem is furcsa. tegnap kértem az uram, csináljon már valami fazont nekem ott lent, mégse őserdővel menjünk orvoshoz. aztán csinálta és olyan rossz volt, hogy nem láttam.... és féltem is rendesen... juj... na bocsi....
nameg nem tudom Ti hogy adtok vizeletmintát. itt minden orvosi találkozáskor adni kell... hát komolyan, nem gondoltam hogy egy műanyag pohárba való pisilés valamikor kihivás lesz.... :? :roll: de télleg nem látok a hasamtól.... :roll:

na eldugultam, mert nemcsak a laptetőt kapom meg, hanem végig én leszek....

Kép

Kép
kolyok28

[quote="jimmorrison"]
írta:
jimmorrisonzsu, pumperka: ha pénteken szülünk már kos lesz :shock: :D

Igen, igen erre én is gondoltam. Lehet, hogy nálunk egy halak gyermek nagyon is el lenne nyomva az én két tűzrőlpattant gyermekem mellett. :wink:

Kölyök!
Sógornőm Tatarek Zsuzsanna.
Ha nem tartja vissza a köldökzsinór Maszatot, akkor a sok lefelérászkódás segíthet beilleszkedni neki. Ütemes séta, lépcsőzés. De ahogy követtem az életed, mostanában Te sokat gyalogoltál sőt rohantál a vonathoz stb... Ezzel nem azt mondom, hogy nem engedi a köldökzsinór, csak még azért vannak napjaitok a kiíráshoz...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

kolyok, szerencsére tőlem kb 3szor kértek pisit a terhesség alatt. AZ utolsót már nagy hassal, na le is pisiltem a kezem, azt sem tudtam hova tartom... :oops: de hordok magamnál domestosos törlőkendőt.
Engem egy ideje már az uram rak ott lent rendbe, mert én már a tükörben sem látom, akkora a hasam. :shock:

én sem vagyok annyira horoszkópos, de azért igaz, hogy mi nyilasok, meg Milán is oroszlán...nehéz esetek vagyunk. Már csak egy kis kos öcsi kell, elleszünk szépen :D :D :D Amúgy nagymamám márc 21-én született és elég furcsa....jószívű, de nagyon tud utálatos is lenni!!!
Vendég

Kölyök!
El ne dugulj amikor éppen kifejtettük, hogy mennyire szeretünk olvasni. :wink: (is)

A két humorzsákot is, csak Ők most kicsit jobban leterheltek. :lol:
Na még Jim zsörtölődéseit is bírom nagyon.

És még sorolhatnám.... :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim!
Én is nyilas vagyok, és a fiam oroszlán, szóval mellénk is egy kos......Ajjaj. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nálam Csenge mindig az éjszaka felétől aludt velünk. Amikor felkelt szopizni, semmi erőm nem volt vsszarakni, ha nem aludtam én is bele akkor csak max egy büfi erejéig felemeltem. :wink: Ahogy az éjszakai szopi tolódott reggel felé, úgy került egyre inkább hosszabb időre a kisasszony a saját ágyába. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

nem is zsörtölődöm :cry: :cry: :lol: :lol: :wink: :wink:

annyira gáz ez a Barátok közt, ti szoktátok nézni? Lehet bedobom a Twin Peaks következő részeit...úgysem bírok aludni 8)
Vendég

csak nem bírok elszakadni innen....

:) Pumperka, sógornőd neve ismerős... de nem emlékszem rá :oops: :roll: de mindenesetre bíztató hogy nem azt mondtad, hogy meghúztam :lol:
hát az igaz, hogy mászkálok én, de pont ezt mondtam délután az uramnak, hogy akkor ma este újra boogizhatunk :lol: hátha attól lejjebb megy, sőt! :lol: de elsőnek asszem mosogatás lesz ;)

Jim, az én nagymamám is márc 21dikei :lol: amikor megtudta augusztusban, hogy márc végére babát várunk, akkor ki is csúszott a száján, hogy akár még szülinapi baba is lehet ;)

Akik már szültek, volt valaki akinek a szülés előtt is sokat mocorgott a baba? mert nekem állandóan mozog, aminek persze nagyon örülök, csak azon gondolkodom, hogy nem kéne kicsit lenyugodnia... :lol: de persze nem :)
csak az anyjának... :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Én is Twin Peaks-re szavaznék, bár soha nem értettem meg a végét, de izgi volt. :?
Talán a Vészhelyzetre benevezek, hogy szokjam a kórházi feelinget. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim!
Csak néha, csak picit zsörtölődsz. És sokszor tényleg jogos. És mi így szeretünk. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Milán baba korában aludt egyedül, most annál kevésbé. Azaz soha nem alszik egyedül. Vagy ő jön át, vagy vmelyikőnknek kell átmenni...

elvonulok, Milánt lelőni, hogy van ebben a kölökben ennyi energia!

Ja és holnap felvonatozik anyukám, hurrá, végre rend lesz! Ki lesz vaslava minden! És már gondolkodom, milyen ebédet csináltassak holnap!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Jó éjszakát mindenkinek!!!
Vendég

Jim, én otthon csak hébehóba néztem, télleg gáz... de most itt szivesen nézném :P
de télleg horrort akarsz a szülés előtt álmodni???
miért nem nézel egy csöppögős filmet és bújsz össze az uraddal?? ;)

a hétvégén felraktuk a kakkukos óránkat, ami félóránként kakkukol... nagyon gyorsan telik ám az idő, már egy órája itt ülök a gép előtt, hogy most akkor aztán télleg megyek mosogatni... de nem megy... :roll:

Kép

Kép
kolyok28

pumperka: tudom én milyen vagyok, néha sok is, nem??? Amúgy nem tudom anyám hogy engedte, hogy 12 évesen (1992-ben) nézzem a T.P-t. Aztán egyszer ismételték, mikor gimis voltam, fel is vettem az összes részt videóra, de már sz@rrá néztem, tiszta boldog voltam, hogy le tudtuk tölteni a netről.

Megy a cirkusz, nem akar aludni :? :? :?
Vendég

nemmááááá irigy vagyok a Vészhelyzetért!!!!!!!
az az egyetlen sorozat amit néztem!!!! :(
persze itt is biztos van, de azértaznemgyanaz.... kedd este vészhelyzet.

Kép

Kép
kolyok28

kolyok, tök más így idősebben nézni, mindig rájövök új dolgokra!!! Meg nem is olyan horror ám, inkább vicces, van iróniája is rendesen. :wink:

már bömböl a fiam, úgyhogy most elő kell venni a szigorú anyu vagyok-ot :wink:
Vendég

Jim, dehogy vagy sok :) sőt ;) pont így szeretünk :)
csak ne lennél állandóan beteges, azt nem szeretjük :roll:
és ne felejtsd az esti ungabungat ;)

most télleg megyekmár ;)

Kép

Kép
kolyok28

hihiii, szigorú anyu vagyok :lol: erre kiváncsi lennék ;)

Kép

Kép
kolyok28

Látom folyik itt az élet :wink: :lol:

Csatlakozom...én is nagyon szeretm Kölyök írásait olvasni :wink:

Ja, nekem megadatott egy Oroszlán és egy Kos fiú is...hát nem semmi :wink: :? :wink: És nagyon úgy néz ki ,hogy lesz megint egy Kos fiúcska :wink:

Judit!

Csoda aranyos Nimike!Gyönyörű a haja!És sztem láthatóan hasonlít Levire! :wink:

Jim!

Szigorú any sikerült?? :wink:
Én is néha "eljátszom"... :wink: :wink:

Pumperka!

Én imádom a Vészhelyzetet de még jobban a Grace Klinikát :wink:
Semmi mást nem nézek rendszeresen a TV-ben csak ezeket.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Nagyon jó itt a hangulat... mi lesz velünk, ha mind elmentek szülni? :(
Panny, én is Grace klinika függő vagyok, de már az összes részt megnéztem még szülés előtt... pont ma gondolkodtam rajta, hogy valamit kéne nézni, a hosszú szoptatások alatt... :D
Juditkecskemét, örülök, hogy otthon vagytok, nagyon szép hajas baba lett Nimi. Jól látom, hogy szőke? És micsoda étvágya van! :) Gratulálok! :)

KépKép
KépKép
mni

na vasalgattam egy kicsit :) néztük a mindentudásegyetemét. hátha nem is vészhelyzet meg graceklinika... de legalább magyar - ugyanis a dunatvt tudjuk fogni :)
közben a textilpelenkák felét, najó, harmadát (összesen 36van, csak tudnám minek vettem ennyit.... :roll: ) meg az ágyneműhuzatot kivasaltam :lol:

még mindig nemszül senki?? hátilyet.... najó,
akkor mindenkinek szép álmokat!

Mni, ha mi elmegyünk szülni addira a gyerkőceitek nagyon tuti fognak aluszni és Ti jöttök ide vidámkodni és mi irigykedünk :P
de legalább majd megmondjátok nekünk a titkot, hogyan kell tutin átvészelni az első pár hetet....
az jutott eszembe, (vajon hol jár az eszem.... ) hogy mire én megszülök Mzx-ék már ungabungázhatnak is :lol:

na én mára balra el -kinek is volt ez a szövege, KósaLAdolf, vagy VillámGéza? de ősJuve az biztos... ;) -
szval jóccakát :)

Kép

Kép
kolyok28

Édes "fogadott" Lányaim, :lol: :lol: Tündéri pótunokáim :lol: :lol:

Gyorsan, de felmúlhatatlan szeretettel köszöntelek Benneteket...(Patti köszönöm az édes soraid-imádlak)

kikó-druszám...Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked..
.

örömmel olvaslak Benneteket..azt, hogy lassan a "megtelt" táblát is kitehetitek a topikra :lol: :lol: :lol: :lol: Édesek vagytok, kedvesek...szeretettel gondolok Rátok...(kicsit hajtós napjaim vannak...megint 36 óra kellene egy naphoz)....amint csak tehetem...megyek babázni Pattihoz Gorkához, Nortihoz...Pétert megkímélem :lol: :lol: :lol: babázásilag...igyekszem mértéktartó anyós lenni :oops: :oops: :lol: :lol:

szeretettel:

nanó

Kép
nanó:))

Patti, ezeregyhetes mese-bajnokom :cry: :lol: :lol:

Köszöntelek Sheresadém :lol: :lol: :lol:
....már 1001 hete mesélsz.....Látod...még az éjszakákat átforgatod hetekre..de a legszebb meséket szövöd...éjjeli anya- pillangóm :lol: :lol:

anyád :lol: :lol:

(bocs, ezt nem tudtam kihagyni :wink: :wink: :wink: )

Kép
nanó:))

Az együttalváshoz akartam modnani, hogy egyrészt nélküle nem éltem volna túl Hármaska és Négyeske közt a húszhós korkülönbséget (egy ideig mindkettőt szoptattam is, de erre boruljon sűrű homály, nem egészen önkéntes volt, de így alakult). Másrészt én azt olvastam, és hiszem is, hogy a légzésleállás esélye is minimalizálódik, részben mert önkéntelenül is hallgatja az anya, másrészt mert a gyerek is átveszi a körülötte lévők ritmusát. (nekünk légzésfigyelőnk n em volt, pedg védőnő az uccsó esetben veszettül ajánlotta, de igen igen remek gyerekorvosunk udvariasan megérdeklődte, hogy szándékomban van-e egy életen át rettegni, vagy túlteszem magam az első tíz nap eseményein., és végre hiszek az ösztöneimnek. (gyerekecske megjárt PICet mindent, így ezer papírja van arról, hogy hibátlan. :lol: )

potyka

Jó reggelt!! :lol:

Sehol egy éjjeli frontos szülés??? :wink:

Felénk kezd sütni a nap :lol: :lol: :lol:

Mni:az én párom is le tudná tölteni a Grace-t(vagy bármit) de én direkt nem kértem...akkor nem várnám így a kedd estéket :lol: :wink: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kölyök, ááá, én már azt sem tudom, hogy mi az az ungabunga :roll: ....ráadásul nagyon félek, mert az első szülés után nagyon fájt még hónapokig, szóval én még húznám a dolgot. :oops:

Ott is vannak felicitasos emberek? :shock:

Mesélj már egy picit a párod munkehyelyéről! Most volt róla egy cikk valamelyik netes portálon. HR-esként én nagyon érdekesnek találtam, és a munkahelyi kultúra no meg a jópofa juttatások nagy szócsatát eredményeztek azok között , akik kommentálták a cikket.

Együttalvás: mi tuti ráfeküdnénk, a párom hason alszik, és állandóan rámászik az én helyemre is, én pedig nagyon forgolódom. Ráadásul a Picúr állandóan nyöszög, szóval nem lehet mellette aludni. Gondolom az sem tenne jót, hogy a párom a füléig betakarózik, szóval ott keresgélnénk a bébit a takarók alatt... :D

Kép

Kép
mzx

kolyok, az esti ungabunga helyett inkább megnéztem további 2 részt a T.P-ből és tök jól aludtam végre!!!!!!!!! Holnap estére tervezem az összebújást, pénteken kéne szülni, mire visszajön Milán, már itthon is lennék.

Most voltam pisilni és taliztam a nyákdugóval. Úgy húz a derekam is, most kicsit pakolászom, mindjárt itt van anyukám. (milyen tré, már nem a Déli pu-ra mennek a pécsi vonatok, hanem a Keletibe, szegény átutazhatja csomagokkal Pestet, Budát, mire idér Budakeszire. Kelenföldön hiába szállna le, nincs ide semmi busz... :roll: ) Még jó hogy jön, mert a nagyokos férjem ma vette észre, hogy ki van írva a tavaszi szünet az oviban, holnap, pénteken nincs ovi....
Vendég

Sziasztok!

Nanó, köszönöm a köszöntést!

Na, akkor nem izgulok annyira, hogy milyen hülyén csinálom a dolgokat... Mármint babával alvás ügyben. Egyébként ma is fél2-kor aludt el, de fél 8-ig aludt! 7-ig tudtam aludni én is. Arra ébredtem, hogy a férjecském fotóz minket alvás közben. Hát nem édes...

Ildi

Kép
kikó70

jóóó reggelt :)
sehol egy újszülött és egy frissanyuka? ;)

Nanó, sok erőt küldünk a mostani soksok teendőhöz. És remélem hamar eljutsz a drága unokákhoz meg az 1001hetesPatihoz :)

Ha jól értem, akkor az együttalvás papa-mama-baba függő. Na majd meglátjuk. Azért továbbra is várom a véleményeket ;)

Panny teljesen megértelek, a vészhelyzettel én is igy voltam. hogy jobb mindig a kedd estét várni. ;) nálunk is süt a nap ma ;)

Mzx, itt is vannak felicitasos emberek, és gondoltam kérek egy ingyen csomagot. itt kihozták és egyenként megmutatták mi van benne. csomó prospektus, és kedvezményes kupon, meg ajándékok. szval hasznos, mert néhány itteni márkát, dolgot megismerhetek. bár már lassan képben vagyok ;)
hát igen, a gugli... ;) télleg olyasmi,mint amilyennek a cikkek bemutatják. Bár nem olvastam utána a kommenteket. De télleg teli van olyan dologgal, ami az emberek munkakörülményét megkönnyíthetik. Sőt. De azért hozzá kell tenni, hogy mégis dolgoznak az emberek. Szval ha valaki mondjuk 1órát billiárdozik, akkor 1 órával tovább marad bent. Viszont az ingyen kaja, csoki meg ilyenek, télleg hasznosak ;) és elég fincsik. :D meg az is nagyon jól jön nekünk, hogy pl a kispapa 4hét PLUSSZ szabadságot kap a születéskor, amit nem muszáj persze azonnal kivenni. így nálunk 2 hétig Marci tuti itthon lesz. Van persze rossz oldala is, mert soxor van, hogy az amcsikkal kell videokonferálni és az este van, olyankor csak később ér haza (9körül), viszont nem kell korán berohannia, és bármikor eltud jönni velem az orvosi vizsgálatokra. szval nagyon rugalmas, és szerintem olyan embereket vesznek fel, akiknek ez bejön és ezért nagyon hatékony a munka. Nekem tetszik ;)

Oks Jim, én drukkolok a pénteknek, de egyre gyanúsabb vagy...
de gyere gyakran ma is ;)

Kikó :) aranyos a férjed :) meddig marad Veletek otthon?

Kép

Kép
kolyok28

A DunaTV-n éjjel 2 körül a Mikrobi ment (ez a címe???). Biztos sok gyerek fent volt, és nézte.... :roll:

Éjszakai szoptatásokhoz ajánlom a Cool-on a 24-et, illetve különböző időpontokban a Viasaton és az AXN-en van jópár helyszínelős sorozat, valamint dr. House, Las Vegas, stb. Éjjel már nem nagyon vannak reklámok, ezért egy rész kb. egy szopi-büfi hosszával egyenlő :).

Ma egész jó éjszakánk volt, este 9-től 2-ig aludt Laura, majd 3-tól 6-ig. Ugyan én csak a Grace klinika :wink: után aludtam el, de azért legalább látszik, hogy van remény :).

Kép

Kép
mzx

Jim, üdv a nyákdugónak! :wink:

Kölyök, nekem is nagyon tetszene az a környezet, főleg a viszonylag merev banki kultúra után. Egyébként hogy tetszik Svájc? Barátaink laknak Nyonban, náluk voltunk Erik születése előtt pár napot. Nekem nagyon tetszett a tisztaság, a nyugalom, és hogy a zebra előtt már akkor is megállnak az autók, ha csak arra utalnak a lépteid, hogy esetleg majd át akarsz menni.
Két sztorira emlékszem, amit meséltek.
1. Ugye szelektív hulladékgyűjtés van, amit ők is szigorúan betartanak. Egyszer véletlenül egy megcímzett borítékot a konyhai hulladékos szemétbe tettek, erre egy-két hét múlva megkeresték őket, és egy elég nagy összegű büntetést kellett fizetniük emiatt. :)
2. A barátnőm az autójával kb. 10 centire kilógott a parkolózóna felfestésről, mert éjjel ért haza, és máshogy már nem fért el a többi autótól. Erre reggel arra ébredtek, hogy egy rendőr csenget az ajtón -kikereste a címet a rendszám alapján, és odament :shock: -aki jól megdorgálta és megbüntette. :)

Kép

Kép
mzx

Jó reggelt! :)

Mzx, köszi a TV-s tippeket! :) Én hétvégén F1-et néztem, reggel irigy is volt érte Feri. :) Amúgy meg éjszakai Fókuszt, Tényeket szoktam nézni szopi alatt. A 24-et viszont meg fogom keresni... :)
Nekünk ma nem volt olyan fényes éjszakánk, fél 2-től fél4-ig voltunk fent, utána meg fél 6-kor már sírt Lilla. :( Beraktam közénk az ágyba, de én nem tudok fekve szoptatni... Ti hogy csináljátok? Ott bénáztunk csak... :(
Képzeljétek, előhívattunk egy csomó képet, most leültem, hogy beragasztom az albumba... erre nézem és egy könyvtár kimaradt és egy csomó kép hiányzik... :( Most nagyon mérges vagyok! :(

KépKép
KépKép
mni

Már dolgozik, csak az első héten maradt itthon velünk. Csak még reggel munkába menet előtt szakított időt egy kis fotózásra.

Kép
kikó70

Jó reggelt!!

Én úgy jártam, mint Jim, este éjfél körül elaludtam, és akkorát aludtam, mint az utolsó hetekben egyszer sem!!! De nyákdugeszem nem ment el, szóval Jim, te komolyan mindenórás vagy már!!!!

Vettem tegnap articsóka kapszulát és kénes Parádi vizet, elindította az epémet úgytűnik, mert tök jól vagyok végre, nem viszketek sehol, talán még kicsit érzékeny a bőröm a sok vakarástól. El sem hiszem! :) No, akkor ezt is megoldottam, minek nekemnek orvos he????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Valamit alkotni kell viszont a szemeimmel, mert a kétnapos bőgés nagyon odatett nekik..........

Együtt alvás! Nálunk eleve úgy van berendezve a szoba, hogy a nagy ágy mellé, amolyan kipótlásnak van odatolva a kiságy, aminek le is van véve a rácsa, a fekvőfelület egyformára belőve. Így mindenki kénylemesen elfér, és még is csak egy karnyújtásnyira van csak a kicsi! És annyira jó esténként elnézegetni, hogy ott fog majd feküdni nemsokára, próbából átnyúlni megsimizni a takarókáját is....... Alig várom!

Judit!!! Ez a kisbaba egy tünyemény! Azzal a szmöre színű hajacskájával, és a pufi arcocskájával............. Egyszerűen gyönyörű!!!! Írj majd, hogy vagytok!
Vendég

Nimi haja nagyon király!!!!! :D :D

Jim, megy a drukk!!

Nálunk nagyon jó idő van ma, asszem megyünk mindjárt sétálni, addig is vasalni kéne már... :cry: :cry:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Mzx, nagyon tetszik Svájc. Kedvesek az emberek, télleg nagyobb a tisztaság. Amit a zebráról írtál, az télleg úgy van. És a szeméttel is. Szval itt nem lehet akármilyen auchanos zacsiba rakni a szemetet, külön szemetes zacsit kell venni, majd mielőtt a kukába dobod, kell ragasztani rá egy szemetes-matricát amit venni kell... hát én nem tudom még teljesen jól kiszelektálni a dolgokat, de már kezdek belejönni. elvben havonta egyszer van kartonelszállítás, meg papirelszállítás, a műanyag flakonokat vissza kell vinni a boltba ott vannak gyűjtők, szval ilyenek. De meglehet szokni. Ahogy a parkolást is, nekünk szerencsére szóltak, hogy a felfestésből nem szabad kilógni, mert akkor büntetnek... De mire megtanultam melyik szín mit jelent, mert van kék sárga fehér felfestés.... és mindegyiknek változik a jelentése, ha tábla van az utca elején :lol: Ami nekem nagyon furi még mindig, az a mosókonyha, hogy közös mosógép van, de ez persze nem kötelező, mi asszem vehetnénk mosógépet, csak nincs hova rakni... ;) Az időjárás télleg olyan mint otthon, talán kicsit párásabb a levegő.

Kikó, micsoda férjed van.... ;) munka előtt még fotóz egyet :D tök j fej :) szegény akkor viszont csak reggel és este lát Titeket... :roll:
Mondjuk asszem ez az apák sorsa... hogy bírod egyedül? vagy Neked is van segítséged?

Mni, ez a fénykép ez nagyon bosszantó.... mennyi idő alatt hívják elő?

Monácska, hurráhurrá, úgy örülök hogy rendbejött a bőröd :) ügyes vagy!!!! és a kiságy az ágy mellett egész jó ötlet :)
tegnap én is egész elérzékenyültem a kiságyneműk vasalása közben.. mondtam is Maszatnak, hogy nolám, ezt Neked vasalom, tessék lassan majd kibújni ;)

itt olyan szépen süt a nap lányok, asszem ma megyek vásárolni, nem holnap :) kitaláltam, hogy veszek bárányt, hogy valami extra legyen húsvétkor, hamár az otthoni nagy családi ünnepről lemaradunk és úgy néz ki nem is szülünk... ;)

Kép

Kép
kolyok28

bosek: itt is nagyon szép idő van! Még a cukiborsót el kéne ma vetni 8) Lassan ideér anyum, annyit nem jövök a gép elé, mert elő kell adnom az agyhalált, hogy ő vasaljon, főzzön, mert ha a gép előtt ülök, akkor az is menne :oops: :oops: :oops:

olyan mensiszerűen fájdogál a derekam, de nem vészes. De ez a nyákdugesz milyen undi, hányingerem is lett tőle.

Svájc: engem is meglepett anno, hogy még bélyeget is ragasztottak a szelektíven gyűjtött kukászacsira, úgy vitték el a szemetet...próbálnák ezt itt Magyarországon....Meg az tetszett, hogy volt egy csomó tök szép perzsacica a környéken, az utcán, és a lakók etették őket. Itt hogy néznek ki a kóbormacsekok, szegények.

Monácska, örülök, hogy jobban vagy!!!

mzx: mikrobi :wink: van a neten ilyen mesetv, Milán imádja, de szerintem amiatt is, mert ugye mikROBI.... Én nem tudom milyen éjjeli műsorokat fogok nézni, pláne, nincs is TV a babaszobában....ami késik, nem múlik. Régen a Duna TV-én halak úszkáltak az akváriumban, emlékeztek rá? :D :D :D

Beussal beszéltem, jobban a fia, nem kell műteni, úgy néz ki.

Eszterxx remélem jön ma, már nagyon hiányzik!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jim, köszi a híreket Beuskáról! épp azon morfondíroztam, hogy vajon benttartották szegény fiút...?

és igeeen, ma jön várhatóan Eszterxx!!!! :)
na megyek dolgomra én is ;)
Jim, fotózdle a kerteteket lécci ;)

Kép

Kép
kolyok28

Bosek, köszi a mai első tappancsokat :) milyen aranyosak...!!! :lol:
és hogy milyen arcot vág Blanka a vízben... :lol: nagyon formás és édes kiscsaj :)

Kép

Kép
kolyok28

Látszik milyeb brutál hosszú lábujjai vannak??? :shock: :shock:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja, még félálomban volt... :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

bosek, nagyon édi a nagylány! Milyen kis husos!!! :D

kolyok, a kert nem egy nagy szám, itt az ablak alatt próbáltam sziklakertet csinálni, a fele még giz-gaz, a másik fele klassz, nárcisz, jácint, aranyeső, ezek szépen kivirágoztak. Meg van egy másik kiskertem, abban lesznek zöldségek, gyümik (pari, eper, borsó, kapor, málna...mást nem tervezek), de ott még csak a kapor magokat szórtam el, félig van felásva, elég gáz. Most a borsónak van ideje, a többivel végülis ráérek. De lefotózom neked!!!!

bakker, egyre jobban fájok :shock:
Vendég

Jim, akkor Te szülsz ma??? :lol: :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

akkor hagyd a fotózást Jim, tessék a fájásokra koncentrálni, pihenni!!!!
de jól hangzik ez a kiskert :) az a soksok virág ;) itt is vannak a kertekben, olyan jó nézni :) hmmm eper málna, ezért irigykedem, majd csak kimész és eszel kicsit :)

Bosek, igen, látszik :) akartam is mondani, hogy micsoda nagy lábujjak.. :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Köszönöm a dícséreteket!

Úgy látom én, hogy itt minden baba gyönyörű!! :D :D :D :D
Még olvasni nagyon nem tudtam vissza, úgyhogy még nem vagyok képben, de amint lehet pótolom.
Még két kép:
Kép Kép

Jól vagyunk, a legnehezebb Levente kezelése. Nagyon megviselte a távollétem, veri a földhöz a fejét, sír, engem akar mindig. :cry: Mit csináljak, Ti mit csináltatok??

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit!!! annyira szépek vagytok rajta! Bár nem látszik teljesen az arcod, de így lefelé hajolva is az látszik, hogy teljesen boldog vagy!!! Olyan szeretettel nézel a kis Nimire, aki annyira édes :)
ne olvass vissza, csak gyere, ha tudsz és írd meg mi volt a kórházban.
Sajnos én nem tudok semmit mondani Levihez, de remélem hamar rendeződik... nemlehet könnyű, hiszen emlékszünk, előtte is épp hisztisebb korszakában volt... és most,hogy távol voltál.
Milyen gyermek Nimi? Milyenek az első napok otthon?

Kép

Kép
kolyok28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?