Mzx, nagyon tetszik Svájc. Kedvesek az emberek, télleg nagyobb a tisztaság. Amit a zebráról írtál, az télleg úgy van. És a szeméttel is. Szval itt nem lehet akármilyen auchanos zacsiba rakni a szemetet, külön szemetes zacsit kell venni, majd mielőtt a kukába dobod, kell ragasztani rá egy szemetes-matricát amit venni kell... hát én nem tudom még teljesen jól kiszelektálni a dolgokat, de már kezdek belejönni. elvben havonta egyszer van kartonelszállítás, meg papirelszállítás, a műanyag flakonokat vissza kell vinni a boltba ott vannak gyűjtők, szval ilyenek. De meglehet szokni. Ahogy a parkolást is, nekünk szerencsére szóltak, hogy a felfestésből nem szabad kilógni, mert akkor büntetnek... De mire megtanultam melyik szín mit jelent, mert van kék sárga fehér felfestés.... és mindegyiknek változik a jelentése, ha tábla van az utca elején
Ami nekem nagyon furi még mindig, az a mosókonyha, hogy közös mosógép van, de ez persze nem kötelező, mi asszem vehetnénk mosógépet, csak nincs hova rakni...
Az időjárás télleg olyan mint otthon, talán kicsit párásabb a levegő.
Kikó, micsoda férjed van....
munka előtt még fotóz egyet
tök j fej
szegény akkor viszont csak reggel és este lát Titeket...
Mondjuk asszem ez az apák sorsa... hogy bírod egyedül? vagy Neked is van segítséged?
Mni, ez a fénykép ez nagyon bosszantó.... mennyi idő alatt hívják elő?
Monácska, hurráhurrá, úgy örülök hogy rendbejött a bőröd
ügyes vagy!!!! és a kiságy az ágy mellett egész jó ötlet
tegnap én is egész elérzékenyültem a kiságyneműk vasalása közben.. mondtam is Maszatnak, hogy nolám, ezt Neked vasalom, tessék lassan majd kibújni
itt olyan szépen süt a nap lányok, asszem ma megyek vásárolni, nem holnap
kitaláltam, hogy veszek bárányt, hogy valami extra legyen húsvétkor, hamár az otthoni nagy családi ünnepről lemaradunk és úgy néz ki nem is szülünk...