Új privát üzeneted érkezett!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Imola: Gratulálok a picihez, gyönyörűek vagytok! Jó, hogy végre otthon, együtt! :wink: Az a cumi.... :lol: :lol:

Lili: Jó, hogy nem kell főznöd. Én se teszem :lol: Én megbolondulnék, ha főznöm kéne ekkora pocival ilyen melegben. Nálunk anyós főz :oops: :lol:

Vicger: Én nem bánnám, ha vége lenne a nyárnak, de lesz itt még olyan meleg, hogy meg fogunk főni :evil: :roll: :cry: :shock:
Nekem is problémám van azzal, hogy nem látom, mi van a lábam alatt :lol: Amúgy is csetlek-botlok állandóan, így meg aztán főleg :lol:
Mellbimbócsavarós-ctg?????????????????? :shock: :shock: Megcsavargatnám én annak az orvosnak vagy szülésznőnek vagy akárkinek a bimbóját, aki ilyet csináltatna velem.

Rita: Hát ja. Ha nem szólok, meg se csinálja. Meg is szadizott rendesen (talán bosszúból, vagy csak olyan kedve volt :evil: ) Két ujjal felnyúlt, v-alakban szétfeszített, de nagyon, a szemeim :shock: , és még le is nyomta a kezét, úgy vette le a kenetet. Remélem, nem ő lesz az ügyi, mikor szülök :roll: .

Peppino, Floranan: Lehiggadtunk :lol: Estére már sírtam az idegtől, ez kicsit ráijesztett apára, és visszavett magából. Igyekeztem én is megnyugodni, mert babó nagyon éreztette, hogy nem tetszik neki, hogy görcsbe van a gyomrom, és rázkódok a sírástól. De lényeg a lényeg, szent a béke, és remélem mostmár így is marad legalább egy hétig :lol:
Floranan: Szülés-tünetek brutálisak :shock: Nekem hasonló néhány hete volt, mióta szombaton abbahagytam a Mg-t, még nem volt ilyenem, de őszintén, nem vágyom rá. :cry: Hülye biztonsági őr :lol: Bár átélni bizti nem volt vicces :roll: .

Babcika: Rántotthús :) Örülj neki, hogy tied apa kisüti. Enyém képes lenne mindennap azt enni, de a serpenyőhöz sose nyúlna. Még jó, hogy anyósom megcsinálja, én hülyét kapnék, mire kisül :lol: Rá se ránts, terhesen megengedett a bénaság :lol:

T-Pk: :lol:

Mindenki újnak: Üdv közöttünk.

Bibi: Én el nem tudom képzelni, hogy bármit is enni fogok tudni a szülőszobán :shock: Eredményhez gratula.
Ágyneműgarnitúra: nem gáz, ha csak szeptemberben tudom átvenni? :roll: Most sehogyse tudom rá összespórolni... :oops:

Andi: Jóétvágyat a csokihoz-így utólag :lol:

Asszem a végére értem, most már megyek aludni, mert Noncsim már az oldalamon akar kijönni, meg keményedek is rendesen. Jóéjt mindenkinek!!!

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok!

Bár engem nem hiányol senki, itt vagyok és végigolvastalak benneteket megint.
Kriszta basszus, olyan jókat tudok én is röhögni a szövegeiden... Imádlak! :lol: Jó ötlet a könyv.
Bibi, Andi gratula az eredményekhez, óvatosan a bűnözéssel.
Petra Keszthelyen van a Bem utcában a Nebuló bababolt. Igaz kicsi hely, de nagyon kedvesek, segítőkészek és sokmindenük van.
Floranan... tudom, hogy nagyon bosszantó lehetett, de én úgy röhögtem csorgott a könnyem is. Biztos elküldtem volna a fenébe..., hogy lehet ennyi esze.....
Anna, nevek vannak már?
Rita kép az új frizuráról???
Kata, szép súlya van.
T-pk reméljük még maradnak bent egy kicsit. :wink:
Babcika, panírozás, másfél kiló husi??? nem semmi. Én is mondtam szépet. :)
Dorka... vigyázz magatokra és lehetőleg ne induljatok sehová már.
Nem semmi hazaút...
Manó jók lettek a képek, örülök, hogy ti megúsztátok a kiruccanást gond nélkül.
Madar, sajnálom, hogy nem találkoztunk, de hétvégén én elég szarul voltam és nem volt kedvem telefonálni sem.
Csunyeszka, ha nem bírod a fekvést inkább kelj fel, csak ne vidd túlzásba.
Spickey várjuk a fotókat. :D
Szuszika üdv neked is. Én is a dél-pestiben fogok szülni. Hol voltál eddig?
Mi holnap megyünk haza, de mikor fogok felébredni???
Megyek is aludni, többiektől bocsi, de más már nem jut eszembe.
Szép jó reggelt, ha felébredtek! :D :D
bex13

Szép jó reggelt!

Annyit irtatok tegnap, hogy nem győztem visszaolvasni.

MABE: Gratula még egyszer, gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap én is megjártam a kórházat. Marci az NST elején szépen szundikált, mire kissé megrángatták a hasam. Na ez nem tetszett neki, úgyhogy be is indult rendesen, a végén még csuklott is. Jót derültem rajta. Amúgy minden oké.
Csak tegnap elfáradtam, du a gyógytesi után még megjártuk a gyerekorvost is. Felirta a recepteket, elmagyarázta hogy kell kitölteni.

Tali: Jelezzetek, hogy mikor, de a szombat nekem sajna nem jó. A keresztlányom szülinapjára megyünk du.

Szép napot!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Jó reggelt, üdv az újaknak!

Mellbimbó stimulálás: Én pedig inkább választanám, hogy izgatnak vele, mint az oxitocynt :wink: (mert nem csavarják, hanem finoman dörzsölgetik, de már nem alkalmazzák).
Sokáig előjátékunk része volt, én szeretem, engem g-pontilag előkészít (bocs őszinteségért), de az utóbbi időbe ha a párom játszott velük, folyt a tejem, és persze ezt a férfiak annyira nem díjazzák, így kimaradt életünkből asszem még jó sokáig!
Kár...

Evés szülőszobán: Elnézést ez csakis az én véleményem!
De akinek még van ott kedve enni és inni az túúúúl korán ment oda!
Én már örültem, ha az élettani funkcióim közül a levegővétel ment rendesen :wink:

34.hétbe estem, hurrá! Ettől jobban nem lettem, csakis lelkileg. Fizikailag napról-napra rosszabbak a fájdalmak, alváselégtelenségek, de még nem jöhetnek ki, ezt én is és babákjaim is tudják.
Amúgy azt is megbeszélem velük, hogy 24-én jön vissza a dokim...bár ők tudják mikor akarnak megszületni, de nem maradhatnak kétségekbe a dokit illetően.

Haránt fekvésű a B babám(fiam) :evil: Remélem az A baba (lányom) után elfordul valamerre, mert jó lesz, ha alul és felül is vágnak :?

Fordító bogyó: A sógornőm is mondta szedjem, én meg kérdezem, nekem csak az egyiket kell megfordítani, akkor hogyan szedjem, még a jó fekvésű is visszajön a polpozícióból.

Pocak: Nekem nagyon nagyokat nő ám a két babával, csináltatok megint képet és felteszem. Jobban nő, mint az egyes pocak, és ez a hirtelen növés kínoz engem agyon szervileg.
Ezért nem bírok sokat enni ecccerre, mert a gyomromnak már nem sok hely maradt, és azt is úgy érzem a sav szétmarta már, nincs is gyomrom. Majd nekiállok fotoszintetizálni :?
Amúgy kilóban gyarapodunk, nem sokat, de már 14-15 kilónál tartok.

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Jó reggelt!

Ma én is korán keltem,kávé már megvolt.Egy óra múlva indulunk pestre,vagy ha hazaértünk vagy holnap jelentkezek.
Addig is vigyázzatok magatokra!

Puszi
Vendég

szép jó reggelt mindenkinek!

Mabe: gyönyörűek vagytok!!!!!! Gratulálok még 1x!

micsoda élet van itt még éjszaka, én hiába aludtam délután 1,5 órát, este 10 után használhatatlan vagyok! bár egyre kényelmetlenebb minden pozíció, de azért aludtam, pisilni is csak egyszer keltem fel. de azt is meggondolom kétszer, hogy muszáj-e már elindulnom, mert olyan nehezen fordulok, és kelek fel.
nekem 1 tappancsos a vizsgálat, de 2 vonalat látok a papíron, de lehet rosszul látom. olyan,mint a Sütié, csak zöld. sajnos a papírt nem adják ide, hanem beteszik a kartonomba. de ahogy én láttam, a pindur görbéje elég dimbes dombos, az enyém meg szinte teljesen egyenes. maradjon is így még egy pár hétig!

most nézegetem ezt a felicitas nyereményjáték, meg baba klub kártyát. ti visszaküldtétek?

KépKép
Kép
s.vera

Jó reggelt!

Csatlakozom a hasmenősök táborához! Én hajnalonta úgy 3 körül rendszeresen látogatom 00-t....

bocs, hogy csak ennyi, később jövök, most megyek turizni.....

Kép
arvaerika

[quote="szuszika"]K írta:szuszikaöszönöm a kedves fogadtatást, igyekszem bekapcsolódni a beszélgetésbe.
A rántott ételeket én is nagyon szeretem, én magamnak is neki állok, ha megkívánom. Kettőnknek meg főleg, mert Apuci is imádja. Hétvégén patiszont paníroztam, hát nem volt egyszerű, mert ugye kemény. A tököt meg a husit azért jóval könnyebb.
Bibiesbrumi: ennyi minden kell a kórházba? Pl fürdetéshez kifogó? Nem ők fürdetik? Takarót nem adnak? Saját ruhában lesz a baba? Én úgy tudom a Délpestiben semmi ilyesmire nincs szükség, de azért majd rákérdezek.
Jaj nagyon sajnálom akinek ennyire oda kell figyelni az evésre, biztos nehéz lehet. Nekem szerencsére nincs ilyen gondom, de én meg nem vagyok egy nassolós. Zöldséget meg gyümölcsöt eszem sokat, annyira fincsik ezek a nyáriak.
Vicger:még olvasni is rossz ezt a mellbimbó tekergető ctg-zést. Brrr
Floranan:tegnapelőtt nekem is hasmenésem volt egyész nap és fájt a méhszájam és hasonlóakat éreztem mint Te. Én is ma olvastam a hírlevelet és néztem nagyokat. :shock: Látom ugyan aznapra vagyunk kiírva.
Bibi:Ez nagyon durva történet! Melyik kórház? Ja látom az István. Szörnyű!

Sziasztok, Szuszika üdv közöttünk :)

Kórháza válogatja, hol mit adnak babának, mamának ... az Istvánba mindkettőnknek saját ruhát kell vinni ... a fürdetés úgy zajlik, hogy sorba kell állni a babával, s ők fürdetik, de a saját kifogójával törlik, saját ruhába öltöztetik .... ezért kell vinnem ennyi mindent :)

Inga: van egy barátnőm, akinek van érzéke az ilyen dolgokhoz ... ő már a terhességem elejétől azt látja (és még most is azt mondja), fiunk lesz ... az inga szerinte legalább is ... nagyon meglepődnék ilyen UH képek után, ha igaza lenne ... :shock:

Btekergetés: csajok az nem fááááááj, annak pont az lenne lényege, hogy jól érzed magad tőle, és oxitocin termelődik tőle .... csak maga a szituáció megalázó, ez ezzel a baj ...

Hogy aludtatok? ... Mi egész jól, csak hajnalban ébredtem egy durva jóslóra ... egyre erősebb :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Szuszika, üdv közöttünk!! Jól fogod magad érezni itt!

Andi, te most nagyon boldog lehetsz, hisz este csokit majszolgattál! :lol: Vettetek valamit a héten?

Tara, köszi az sms-t. tegnap lecsúsztam a dokinő felhívásáról, de pénteken tuti ami tuti, már kiváncsi is vagyok rá!

Vicger, tesóm férje, ezzel rémiszget hogy nem fogjuk sokáig használni az 56-os cuccokat.

Ctg-nekem nyomogatni kellett a gombot, igaz volt amikor egymás után 5*.
Jövő kedden kell legközelebb mennem, akkor találkozom végre a szülésznővel, és leveszi a doki a kenetet is. Azt mondta a doki, hogy szerinte nem fog sokkal előbb jönni, bár nem jós.

Kép
kata05

Csunyi:

Én sem arra gondoltam, hogy nekiállunk ott piknikezni ... :lol: :lol: :lol:

4 cm-re tágulva mentem be a kórházba este fél8kor (szerintem az nincs korán 3 perces fájásokkal) .. kb másfél óra eltelt, mire konkrétan a szülőszobába bekerültem, nem volt hely, addig a vajúdóban voltunk (tehát az már este 9)... akkor kaptam EDA-t a burokrepesztés előtt, és amikor az hatott, s hirtelen megszünt a fájdalom, nekem jól esett 2 kocka csoki úgy fél11 magasságában, mivel délután fél3 óta semmit nem ettem ... s szomjas is voltam, én ittam is ott ...

És lehet rosszul fogalmaztam meg a kérdést: nekem szülés után alig volt étvágyam, 2 napig alig ettem (lehet az altatás miatt), csak inni akartam ... volt nálam egy zacskó diákcsemege, meg az étcsoki, a kórházi ebéden kívül csak azt ettem ... namármost ez cukrosan nem fog menni : erre szerettem volna rákérdezni :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="lina85"]J írta:lina85ó reggelt!

Ma én is korán keltem,kávé már megvolt.Egy óra múlva indulunk pestre,vagy ha hazaértünk vagy holnap jelentkezek.
Addig is vigyázzatok magatokra!

Puszi

Jó vásárolgatást, vigyázz magatokra :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jó reggelt!

Kata,nem vettünk semmit :oops: Majd a jövő héten :lol: :lol: :lol:

Szuszika,üdv mégegyszer.Hogy álltok a babaszobával?Van a picasaweben egy kis gyűjtemény a kis csapatról.Hasznos dokumentumok,és képek.Persze csak mi láthatjuk.Van egy táblánk,amit Manó vezet,abba is bele lehet kerülni.Ha szeretnéd a hozzáférést,szól.Cserébe neked is kell egy albumot nyitni magatokról :wink: :lol: :lol: :lol:

Csunyeszka,34 hét Kép Kép Kép

Inga: én úgy tudom,hogy ingázni csak saját gyűrűvel lehet.

Lina,jó soppingolást.Ügyesek legyetek!

Én is jól aludtam.Csak egyszer voltam pislantani,viszont a forgóimat nagyon elfeküdtem.A reggeli dupla 00 nálam is szaladós,nem tudom miért.Magne B6 meghajt?Én abból szedek az utóbbi időben többet.

Kép
v.andi

Bibi: piknik :lol:

Szerintem a legjobb olyankor a szénsavas jéghideg víz, mert abból kevés is elég és oltja a szomjat, míg a mentesből ihatsz fél litert is, hogy megérezd.

Csoki vagy más: nem tom...én előtte sem tudtam enni, utána meg nem engedtek két órán keresztül...nem bántam, csak 3-4 nap múlva tudtam jóízűen enni, addig a felborult hormonok közt örültem, ha visszaállok a régi kerékvágásomba.

Állítólag a "mit lehet vinni a szülőszobára" minden kórházban megvan a menete. Én még meg sem kérdeztem nem is hiszem, hogy fogom.
Örülök, ha minden simán megy :wink:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Szép jó reggelt! :)

Az éjjeli alvásom egyenlő a nullával.... :? :? :? :? :?

Tegnap este voltunk uhu-n.... odaértünk időben... de két kismami volt előttünk.... ezt gyorsan felmértem, hogy kb 40 perc csúszás van.... s én megéheztem.... :oops: :oops: :oops: :oops: mondtam apikának, hogy menjünk gyors mekibe, mert nem állok jót magamért.... :wink: :wink: :wink: :wink: Ettem egy kertész salit... és elkövettem egy óriási hibát.... :? :? :? :? :? ittam egy karamellás jegeskávét.... ami nagyon fincsi... de még hajnali 4-kor is fent kukorékoltam.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: fél óránként pisilni jártam.... :roll: :roll: :roll: :roll: és 8-kor kidobott az ágy... :? :? :? :? :? :?

Uhu után elmentünk a barátainkhoz... és képzeljétek... kaptam kölcsönbe tőlük egy laptopot... és így tudok Nektek az ágyból írogatni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: reszkessetek... teleírom az oldalt... s akkor ti is órákig olvashattok, mint én szoktam.... :) :) :) :)

A vérnyomim miatt azt mondta a doki, hogy nem fektet be... mert akkor még magasabb lenne... hanem cserébe... mert ő olyan jó.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ágynyugalom.... vérnyomás mérés.... ha 130 felé megy az első érték... ha 90 felé megy a második érték.... vagy ha nagyon fáj a gyomrom... akkor azonnal kórházba kell szállítson valaki.... :? :? :? :? :?
Úgyhogy most fekszem ezerrel.... és eddig minden oké.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Mindjárt leírom a babónk adatait... meg megpróbálok reagálni is.... :) :) :) :)

Jaaaaaaaaaaaaaaaa és 36 hetesek vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Jóreggelt.... illetve jobbat mint az enyém... :?

Asszem ma nem sokat leszek, mert az éjjel rendesen beparáztam... Tegnapelőtt este nekem is ment rendesen a hasam... meg már napok óta esténként olyan hányingerem van mint a csuda. Na ehhez jöttek tegnap este olyan fájások meg keményedések, hogy azt hittem itt szülök meg. Én ilyet még soha nem éreztem. És az volt a legrosszabb (érdekes Dorka is ezt írta), hogy nem annyira időszakosan jött, hanem szinte egyfolytában görcsölt. Hiába vettem 2 magneb-t meg 1 pezsitabit nem használtak lófact se. Ráadásul a hüvelyembe is olyan szúrásokat éreztem, mintha felnyomtak volna egy kést és azt forgatták volna bennem. :twisted: Kb. ez ment hajnali 1-ig, amikor nagy nehezen el tudtam aludni, de!!!! basszus 1/2 -3/4 óránként mindig ébredtem egészen 7-ig... Ááááá kész vagyok teljesen. Ráadásul most is szurkál a pocim alja... igaz nem olyan vészesen.

Na a pánikom azért volt, mert 1. semmim nincs összekészítve, 2. babó cuccai sincsenek kimosva, 3. anno Mírával a 3 perces fájások nem voltak ilyen erősek....

Így ma elhatároztam, hogy amim ki van mosva kivasalom, a többit is kimosom és mindent ami megvan összepakolok és ami kell du. megveszem a patikában.... Úgy látszik nem lehet már szórakozni itt a dolgokkal.

Bocsi mindenkitől, de most képtelen vagyok reagálni mert érzem, hogy vmi ismét kezdődik..... :?

Kép Kép
manósziget

Jó reggelt friss Kismamik!

Babcika! Én olyan jót kacagtam a rántotthús leejtős sztoridon, mintha magamat látnám!! Reméljük ez elmúlik szülés után!

Szuszika! Üdv nálunk, minden jót! Milyen népszerű név lett a Laura mostanában itt a fórumon! :wink: Szép is.

S.Vera! Én is kidőlök hamar este, és az alvás közben kb. 8-szor felébredek pipilni... úgyhogy borzasztó! De utána rögtön visszaalszom. Szerintem a szervezetem arra edz, hogy szokjam majd a babához a felkelést..

Floranan! Hát ez a mosdós sztori nem semmi. Szerintem egyértelmű, ha valaki ránéz egy pocakos kismamira, hogy melyik mosdóra gondol... Nade egyik-másik fazon nem veszi ugye a jelet!

Tali ügyben: nekem a vasárnap nem jó, Árkád jó lenne akár péntek délután is, esetleg szombat délután.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Viki! Gratulálok a 36. héthez!! A vérnyomid meg remélem nem fog rakoncátlankodni és nem kell visszamenned a dokibához!!

Manó! Te szegény, jobbulást, remélem ez még csak 'sima' jósló és nem a szülés előrejelzése!! Sok erőt a vasaláshoz, mosáshoz stb-hez!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Manó,sajnálom az éjszakádat.Ha ennyi dolgod van napközben,pihenni sem tudsz.A motyók miatt én is aggódom.Nekünk semmi nincs meg

Elképesztőek vagyunk,azért hozzá teszem.Már csak Madar hiányzik :lol: :lol: Még a végén egyszerre szülünk.

Tali,nekem a vasárnap nem jó,nagyikám 90. születésnapját köszöntjük.Szombaton 15 órára fodrász,előtte utána ok,péntek délután nekem is jó.

Kép
v.andi

Viki,tényleg rendes a dokid.Ritka.Egyébként Te most fenyegetsz??? :lol: :lol: :lol: Írd csak tele az oldalt.Jófejek a barátaid :)

Kép
v.andi

Floranan, Manó szegénykék :? :? :? :? :? :? Sajnálsajnálsajnál!! Remélem azért napközben majd tudtok pihizni valamennyit! Nekem még mindig semmi. Se egy nyamvadt jósló, semmi szurkálás, pedig igazán itt lenne az ideje!!! Ja, és aludni is nagyon jól alszom. Egyedül Fruzsi szokott reklamálni, amikor félig ráfordulok:-) szinte megemel, olyan erő van benne! Félelmetes!!
Manó, megnyugszol majd, ha minden össze lesz készítve!
Bibi, én a szülőszobára vizen kívül viszek azért egy kis diétás milkát, ha esetleg a megterhelés miatt leesne a cukrom, legyen valami nálam. Olyan jó lett a reggeli utáni cukrom, hogy ihattam egy 2in1-t, diétás tejszínhabbal. Annyira finom!!!!!!!!! Minden egyes kortyot ötvenszer átforgattam a számban :lol: :lol: Szinte már perverz élvezet volt :lol: :lol: Még jó, hogy egyedül vagyok itthon :lol: :lol: :lol:
Csunyeszka, te nagyon ügyes vagy és a babákok is, le a kalappal!!! A kilók is nagyon jók :) :)

Kép
lili34

Jó reggelt !!

vicger:
akkor a ctg "képen" az számít, hogy milyen sokáig, hosszan van a hegyecske és nem, az, hogy milyen magas?

t-pk

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ: Manó, lehet tényleg jó lesz belehúzni a pakolásba ... nekem is olyan erős jóslóim vannak, hogy nem emlékeztem, hogy ez ilyen ...

de arra is gondoltam, hgy lehet, a császár miatt "másképpen" működök ??? ... te is csaszis voltál, és fura, hogy hasonlót tapasztalsz te is (jóval erősebb jóslók) ... lehet, összefügg ??? :shock:

nem tudod megkérni anyudat, hogy segítsen a pakkotokat összepakolni vagy vasalni? ... nekem kicsit soknak tűnik, amit ma beterveztél magadnak mára, pihenned kellene inkább !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Manó, nem semmi josló, dokidat nem kérdezed meg h normális ez, esetleg nézhetne egy méhszáj állapotot?
Ésss pont mához egy hónapra vagyunk kiírva!!!!!!! Még a hideg is kiráz!

Brumi, tesóm is csaszis volt mind2-vel és egy darab joslója sem volt. Szerintem ez alkati kérdés.
Ügyelet:a muszáj az nagy úr....

Floranan, azért nem irigylem tőled a szeméremcsonti fájdalmakat.
Tegnap mondom a dokinak h hogy fájok ha megyek ott alul, és erre azt mondta, h a baba feje illeszkedik be, jövő hétre fokozatosan a pocakom is le fog szállni, és még rosszabb lesz.

Tali, nekem jövőhét jobb lenne.

Kép
kata05

Vikit meg kihagyom! Tessék nyugiban pihizni, nekünk sztorizgatni, a vérnyomit + lent tartani!!
:) :)

Kép
lili34

Jó reggelt!

Igen, mókás így utólag az idióta biztonsági őr :D de azt hittem, nem érek oda... és annyira fáradt voltam már... de megbocsájtottam neki, az IQ-t senki nem választja :D

Vicger-Szuszika kérdezz-felelek :D

Nekem sem konkrétan a bimbók csavargatásával van problémám, ha az idő-hely-személy oké :wink: :wink: :twisted: na de ott és akkor, hát............ pedig laza vagyok, de köszi....

Scooper, örülök, h minden oké!!

Andi, nem tudtam, h saját kell... akkor majd vetetek egyet :lol:

Vikiviktor, nem semmi!

Manó, remélem jól vagy!!!

Megyek, leugrom a rendelőbe a táppénzes papírért! És nemsokára TGyásra is be kell jelentkezzek... nekem szülés előtt 1 hónappal kel már, a szerződésem miatt.... arról tud vki vmit? A könyvelő csinálja majd, csak érdeklődök!

floranan

[quote="kata05"]M írta:kata05anó, nem semmi josló, dokidat nem kérdezed meg h normális ez, esetleg nézhetne egy méhszáj állapotot?
Ésss pont mához egy hónapra vagyunk kiírva!!!!!!! Még a hideg is kiráz!

Brumi, tesóm is csaszis volt mind2-vel és egy darab joslója sem volt. Szerintem ez alkati kérdés.
Ügyelet:a muszáj az nagy úr....

Floranan, azért nem irigylem tőled a szeméremcsonti fájdalmakat.
Tegnap mondom a dokinak h hogy fájok ha megyek ott alul, és erre azt mondta, h a baba feje illeszkedik be, jövő hétre fokozatosan a pocakom is le fog szállni, és még rosszabb lesz.

Tali, nekem jövőhét jobb lenne.

Kata: félreértetettél: nekem Lillával is volt, pedig akkor még nem készültünk csaszira .... arra értem, hogy a csaszi miatt (= el lett ott vágva minden ...) most másképp működünk: Manónak is volt Mírával is jóslója, csak, ha jól értem, nem ennyire erős ... erre írtam, hogy én is így érzem ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Csak gyorsan friss Zsófi-hírek:

Péntek óta rooming-inbe vannak!!!! Babákok szépen szopiznak már 1700-1800 g körül vannak. Elvileg 2.100 g-ig kell bent maradniuk a kórházban. Matyi kicsit vérszegény,de ettől eltekintve minden ok. Puszil mindenkit és nemsokára kapunk képet is a csöppökről! :lol: :lol:

Kép Kép
manósziget

Bibi, nem volt Mírával jóslóm egy szál se... Hanem már a szülés előtti fájásokra gondoltam, hogy azok a 3 percesek nem voltak olyan erősek, mint ez a tegnapi. De valszeg igazad lehet, hogy a csaszi miatt érezhetjük erősebben most. :?

Kép Kép
manósziget

Csunyeszka! Gratulálok a 34. héthez! Remélem babáid kitartanak még vagy 3-4 hetet!! :wink:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!

Ma éjszaka én is egész végig keményedtem. Azt hittem szülünk,de reggelre elmúlt.
11-re megyek NST-re, ha visszajöttem jelzek.

Üdv.P

KépKép
csikipetra

Na, neeeee ... csak egy este nem néztem be és máris 2 oldalt kell visszaolvasnom. :wink: :)

Anna: remélem, menni fog Nektek az otthon szülés, és nemcsak a gatya miatt. :wink:
Julcsival eleinte én használtam mellszívót, de aztán valahogy az elmaradt és fejtem én is kézzel kb. 6. hónaptól (szóval félévig, mert Julcsi 1 éves koráig szopott), és nem volt gondom vele, valahogy ráéreztem. :) Azért a biztonság kedvéért a régi Medelám nekem is megvan.
Anna, köszönöm a megnyugtató szavakat. Bízom benne én is, hogy hamar megszokjuk az új helyzetet, főleg Julcsi. Tényleg nagyon várja a tesót, már számolja, hányat kell addig aludni. :)

Mabe: jól írta Dorka, a mamád is nagyon szép :) Imola pedig ... :) :) :) annyiszor megnéztem már a képeket. :)

Babcika: Te bírod még Jancsikával a rohangálást. Én igyekszem Julcsit most nyugisabb játékokra rávenni, szerencsére napközben kiszaladgálja magát a lovastáborban, így elég könnyen megy, hogy a pl. a fogócska, vagy focizás helyett inkább társasjátékot játszunk, vagy fessünk stb. :wink: Ja, és panírozni jöhetsz hozzánk is. :)

Lili: Miért nem kell főzni, ha Fruzsi megszületik? Vevő vagyok minden jó indokra. :wink: :)

Kriszti: remélem, ma Atinak nyugisabb napja lesz :)
A könyvre van már egy másik vevőjelölt. :) Lassan érdemes lesz elkezdened.

Scooper: kedélyek lenyugodtak?
Dokid. :?

Kata: én szeretem, ha egy pasi magas :wink: de azért Lőrincet meg is kell ám majd szülni. :) CTG :)

Andi: doki - jó hírek :)

Rita: Lehet látni fotót az új frizuról?
Én is mindent Julcsival szedetek fel. :wink: Már tett is rá megjegyzést. :)

Szuszika: üdv. közöttünk, szépen szaporodunk. :)

Bibi: Duda? :? Ilyet még nem hallottam. Nekem tegnap is nagyon bejött a hidegvíz, mármint inni 1 pohárral. És talán kicsit humánusabb. :)

Kórházi cuccos: nekem is azt mondták, hogy csak papucsot kell vinnem. :)

Pancsika: hogy vagy? Laura mozgolódik?

Floranan: Praktiker story ... ne haragudj, de röhögtem is egy nagyot ... aztán persze jött az együttérzés, mert tudom ám én is milyen ez :evil: Ez azért gáz, hogy a Brendonban ilyen a mosdó. :twisted:

Bex: deeeee, hiányoztál. .... Én csütörtöktől megint a Balatonnál leszek. :) Most már jobban vagy? Én ma keltem elég rossz formában. :?

Tara: ctg-vizsgáalt :? Ezektől a rángatásoktól kész vagyok. Nem hiszem, hogy csak ez a nagyon kedves módszer létezik. :evil:

Uhhh ... még nem értem az olvasás végére ... de muszáj kicsit felállnom.

KépKép
KépKép
madar

Viki: laptop ... juhééééééj 8) 8) 8) ... én imádom. :) Most már az sem lehet kifogás a fekvés ellen, hogy a gép előtt kell lenned. :wink:
Tessék feküdni!!!

Manó: éjszaka :( De azért csak nyugiban, kicsi munka, sok pihenés, kicsi munka, sok pihenés .... és így tovább :)

Andi: :) Azért még tessék Barnabást marasztalni kicsit. Nagyika 90 éves? Istenem, de jó! Nagyon sok boldogságot neki. :) :) :)

Petra: várjuk a híreket. :)

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!
Hú de pocsék éjszakám volt, alig aludtam valamit, csak forgolódtam. 2 vádlis görcs ugrasztott ki az ágyból. Most váltottam Magne B6-ról Béres Magnézium+B6-ra. Lehet ez gyengébb? Eddig legaláb egyszerre csak az egyik vádlim görcsölt.
Én eddig mindennap főztem, a legnagyobb melegben is, mellette a szokásos háziasszonyi teendők. De a babaszobának így neki sem tudtam állni. Úgyhogy ezen a héten rendelünk kaját. Mennyivel könyebb így! Már egy csomó ruhácskát kimostam, ma vasalni fogok. Nekem mindenem megvan már a szekrényben. Írtam egy listát, ha rohanni kéne, ne fejből keljen pakolni. De remélem ez még odébb van. Amúgy pár apróságon kívül a babának is minden megvan. Majd szívesen teszek fel képeket, ha elkészültem. Addig csak magamról meg a kutyákról tudok, párom nem szereti ha fotózzák.
Bex: Te kinél fogsz szülni? Voltál már megnézni a szülőszobát? Én a ctg-re járás alatt gondoltam körbenézni, megkérdezni dolgokat. A húgom ott szült novemberben, én is az Ő dokijánál fogok, így azért eléggé képben vagyok.
Bibi: Én még ilyen fürdetéshez sorban állást nem is hallottam. Itt elviszik a babákat és visszahozzák szép tisztán. És nem saját ruhában vannak a babák. Legalább is novemberben így volt.
Vendég

Sziasztok!

Csatlakozom a rossz éjszakásokhoz... 3-ig nem tudtam aludni, aztán kb másfél órát szenvedtem a sav miatt, se semmi nem használt. Ettem bagettet, kexet, vettem be gyógyszert, ittam vizet... 6 körül aludhattam vissza. Szegény párom is felébredt... Aztán negyed 9 körül ébredtem. Fáj a hasam, a fejem, az időjárás változástól nem kapok rendesen levegőt. És ma össze kell pakolni, terveztünk egy uccsó strandolást, aztán estefelé haza.
Madar, sajna holnap már nem leszünk itt, pedig nagyon jó lett volna talizni. Párod rendben megérkezett?
Szuszika, nekem nincs orvosom, szülésznőm lesz. Igen, voltam már bent megnézni a szülőszobákat párommal együtt. Utoljára azt mondták, hogy szeptemberig egy másik szobában is lesz kád. :lol: De hogy miat adnak mit nem... nem sokra emléxem, majd felhívom még a csajt. Neked ki a dokid?
Süti miért nincs neted otthon?
Viki tök jó a laptop, így te is sűrűbben leszel! :wink:
Lili én is Boldog Szülinapot kívánok így utólag. :lol:
bex13

Floranan... én is úgy hallottam, hogy saját gyűrűvel hatékonyabb az ingázás... :wink: :wink: :wink: :wink: bár sosem próbáltam.... :oops: :oops: Fúúúúúúúúúúú biztonsági őr gáz.... :evil: :evil: :evil: :evil: de nagyon igazad van az IQ-val kacsolatban.....

Üdv újak! :)

Scooper.... tessék pihenni....

Lili.... bevallom én teljesen másképp képzeltelek.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nagyon szép Fruzsilak.... :) :) jaaaaa és egyre jár az agyunk.... én is hordom a kaját.... :oops: :oops: (ezért meglehet ám engem kövezni.... de nekem akkor is így a jobb.... )

Bex.... eszembe szoktál jutni.... :) de ez a hiányoztam e valakinek dolog... olyan nemistudom.... naaa azt akarom mondani, hogy nagyon sokan vagyunk.... :) :) :) lemaradtam.... hol vagy, hogy nem vagy otthon????

Mabe.... jaaaaaj de jó Nektek!!!!! irigy.... irigy.... irigy... Csodaszépek vagytok!!!!!

Tara... hasrángatás.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Gyógytesire jársz? Hm? Miért? Recept? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Csunyeszka.... grat. a 34. héthez... hajrá előre!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kilók szinte semmik.... (én kb 25 kgnál tartok... féltem is, hogy dokikám leszúr tegnap.... de szóvá sem tette... igaz én már a víztől lassan úgy nézek ki,mint a mislejn baba.... (nemtom, hogy kell írni.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ) )

Noooo most gyorsan elugrom az ebédért... mert kezdek éhes lenni... majd folyt... köv.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Tisztára frászban voltam, mert a védőnő ma reggel megerősített abban a meglátásomban, hogy beilleszkedett a baba feje, de még annyira nem vagyunk kész semmivel, és őrült rendetlenség van mindenfelé ( a gyerekek nem találják a ruháikat, mert minden felé szétdobálják, nekem meg nincs energiám folyton menni utánuk - olyan van pl. hogy a kezébe adom az összehajtott ruhát, hogy tegye be a szekrénybe, és később megtalálom felét az ágyán, felét a padlón :evil: )

De az átköltöztetéseket muszáj megcsinálnunk, de ha teszem azt a héten megszülök, akkor nem tudom, mi lesz :cry: :cry: :cry:

Olyan jó olvasni benneteket, teljesen ellazultam. Bocs, hogy nem reagálok egyenként. Aki teheti, pihenjen. Mónika, te félelmetesen aktív vagy!

Megyek, különben megint nem lesz ebédem...

Ja, neveket már keresgélem, de még nincs meg az igazi...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna, védőnő vizsgált meg? Vagy hogy tudott megerősíteni téged abban h beilleszkedett a feje? Sok joslód van h a szüléstől félsz?

Viki, 130-nál miért kell kórházba menni? 140-től sok a vérnyomás. Vigyázz magadra!

Madar, aztán lehet nem is lesz hosszú, csak husis. (bár férjem 196 cm)

Szuszika, a béres mg-ban több a magnézium én úgy tudom. próbáld meg a pezsgőtablettát, v a magnesium citrit?(remélem jól írtam a nevét).

Nekem nagyon jó éjszakám volt. Fél 11-kor elaludtam és 6-kor párom kávéjára ébredtem, hogy behozta az ágyba, isteni volt. Se egy pisi, se egy forgolódásra felébredés.
És ma még magnéziumot sem kellett bevennem.

Kép
kata05

Viki én is csak vicceltem! :lol: :lol:
Nyaralni voltunk, ma indulunk haza. Párom még gondolkozik az uccsó fürdésen, mert hol süt a nap, hol borul. Én már tegnap sem mentem be a vízbe, így neki kell dönteni.
Otthon meg lesz dolgunk rendesen... A legfontosabb beszerezni a kórházi cuccost és összepakolni.
bex13

T-pk: A görbék azt mutatják, ha oldalra megy a kilengés, akkor idejét, hogy mennyi ideig tartott a kontrakciód, a felfele ívelő, olykor csúcsok, pedig a fájásod erősségét.
A baba aktivitását is mutatja a felső görbe, de a szülés előtt nem igazán aktívak, bár erre is láttam ellenpéldát, csajnak rendes kétpercesei voltak és a babája szinte kiugrott, annyit mocorgott. :wink:

Viki: Kilók és víz: A kilókat okozza a víz is, 3 napja felvizesedtem, eltűnt az egész lábam térdtől lefelé és így fokozottan vérnyomi ellenőrzést tartottam, meg persze pihentem...elment a víz, de napi 4 litert iszom (vizet) és megeszek egy 5 kg-tököt minimum :wink:
Próbáld ki, éjjel nem fogsz aludni igaz, mert nem tudom miért, de én éjjel víztelenítek, akkor persze vagy 10×megyek pisilni :?
Nem bizti, hogy neked is be fog válni, de egy próbát megér.

Ma végre éreztem magamban erőt és eltotyogtam a piacra. A piac tőlünk normál tempómban 5 percre van, így negyed óra lett. Friss gyümölcsöt akartam venni és kistermelőtől, mert az biztosan nem agyonig génmanipulált. Kiérek a piacra hemzsegnek az undorító turisták, akik erőszakosan ellökik az embert, mert nem magyar ajkúak, nekik mindent lehet. És a bosszantó, hogy a barom termelő nyalja a valagukat, pedig én egész évben ott vásárolok, azok a paraziták meg jó, ha egy hétig!

Na feladtam a tolongást, vettem két csokor virágot gyorsan (Klárám 2 van) és hazatotyogtam. Közben forrt a fejem :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Húúúúúúúúúúú,nem semmi termés volt.

Hosszan......

Szuszika,üdv köztünk......még egy kérdés:hol laksz????

Babcika,hasonlóképp zajlik nálam is a panírozás,küzdök én is a gravitációval.

Andi,csoki :lol: nyami,tegnap én is sokat ettem.
Nem tudom írtam -e már,de szombat este megyek be az uzsokiba körülnézni.

A dokim szerint mamának vinni kell mindent,babának popsitörlő,pléd,kesztyű-a karmolászás ellen-és cérnasapi,néhány pelus.

Vicger,bimbómasszírozás,nincs ellenemre,csak különszoba apikával,és apika cuccocából kinyert oxitocin és mire végzünk kettesben,addigra lassan baba is kibújik,vagy akkor már nem lesznek ilyen pajzán gondolataim?????

Scooper világosíts fel apát,hogy hiszti az most kizárólag a te privilégiumod,ő most tűrjön.

Bibi,bababarát kórház,oszt egy türcsi se jut a gyerekenk????????
lehet mégse az uzsoki a legelavultabb??

Csunyeszka,34. hét hurrá.ünnepeljünk még egyet,aztán még egy et,aztán még egyet............stb.

Viki,36.hét hurrá,ünnepeljünk még egyet,aztán még egy et,aztán még egyet............stb.A vérnyom meg mennnnyen le!!!!

Nos akit kihagytam annak bocsi,dörgölje az orrom alá és akkor reagálok!!!!!!

Andi,Brumi s.o.s. kéne egy doodle táblázat a fagyiügyben.Mondjuk akkor a jövőhétre?!

A kert egy részére elszórtuk a FÜVET,megyek locsolni!!!!!

sutimano76

CSOKI,nekem a szülésznő azt mondta azt mindenképp vigyünk,mert a szülés UTÁN fog kelleni energiapótlásra!!!

Bex,

nővéreméktől routeren jön a net,és valami nagyon nem jó,mert vannak napok mikor tök jól jön a net,és van amikor egyáltalán nem,és még a nővéremék gépe is okozhatja a bajt,mert 1.régi,2.memória tele van,3.nincs rendesen karbantartva.Szóval most keresgélek olyan lehetőségek közül,hogy csak net olyan 2000-2500 körül.Lehetőleg korlátlanul.És akkor nem fogunk ettől a hüle routertől függeni

sutimano76

[quote="sutimano76"]H írta:sutimano76úúúúúúúúúúú,nem semmi termés volt.

Hosszan......

Szuszika,üdv köztünk......még egy kérdés:hol laksz????

Babcika,hasonlóképp zajlik nálam is a panírozás,küzdök én is a gravitációval.

Andi,csoki :lol: nyami,tegnap én is sokat ettem.
Nem tudom írtam -e már,de szombat este megyek be az uzsokiba körülnézni.

A dokim szerint mamának vinni kell mindent,babának popsitörlő,pléd,kesztyű-a karmolászás ellen-és cérnasapi,néhány pelus.

Vicger,bimbómasszírozás,nincs ellenemre,csak különszoba apikával,és apika cuccocából kinyert oxitocin és mire végzünk kettesben,addigra lassan baba is kibújik,vagy akkor már nem lesznek ilyen pajzán gondolataim?????

Scooper világosíts fel apát,hogy hiszti az most kizárólag a te privilégiumod,ő most tűrjön.

Bibi,bababarát kórház,oszt egy türcsi se jut a gyerekenk????????
lehet mégse az uzsoki a legelavultabb??

Csunyeszka,34. hét hurrá.ünnepeljünk még egyet,aztán még egy et,aztán még egyet............stb.

Viki,36.hét hurrá,ünnepeljünk még egyet,aztán még egy et,aztán még egyet............stb.A vérnyom meg mennnnyen le!!!!

Nos akit kihagytam annak bocsi,dörgölje az orrom alá és akkor reagálok!!!!!!

Andi,Brumi s.o.s. kéne egy doodle táblázat a fagyiügyben.Mondjuk akkor a jövőhétre?!

A kert egy részére elszórtuk a FÜVET,megyek locsolni!!!!!

Csináljam a táblicskut ???? :)

Süti: nem attól bababarát :) ... én még ezzel simán együtt tudok élni ... az sokkal jobban zavar, hogy nekem nem adnak kórházi hálóinget ...

Éljen Sütik füve VÉGRE .... hajtson ki !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Aprpó kesztyű: Süti, ha még nincs, nehogy vegyél: van az is a meglepi-csomagomban !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Megjöttem!
Látom, írtatok, mielőtt az előzőt elküldtem volna :)

Lili, én is tudok félhason aludni, jól esik, néha Ébano is reklamál, és ő is erőművész, szabályosan át akar fordítani, ha neki nem tetszik :D

Én is sztem vizet meg valami édeset viszek majd a szülőszobára, bár nem tudom, tudok-e majd enni bármit is... inni biztosan! Nem is tudtam, hogy szabad enni ott...

Kata, ezt mondta, h leszáll? Én még nem nagyon örülnék neki, a magaménak, úgy értem, még egy picit maradjon csak nyugiban :shock:

Kaptam papírt a nődokitól, holnap viszem házidokihoz...
Megnézte gyorsan a méhszájat, zárt, de megrövidült!!
Kérdeztem tőle, hogy mindig szedjek-e magnéziumot, vagy csak ha görcsölök, mondta, h szedjem tovább... meg sem mertem neki mondani, hogy én mindent elfelejtek, sztem vagy 10 napja nem vettem be, előtte is, csak ha eszembe jutott.... lehet, h valamilyen pezsgőtabit veszek, mert inni állandóan iszom, és majd a konyhába jól látható helyre teszem...

Képzeljétek, mostanában az ivójoghurtra vagyok rákattanva!!

Megérkezett a mei tai postán, nagyon széép!!!
Gyorsan magamra kötöttem egy plüsskutyával :lol: :lol: Főpróba jól sikerült, majd lefényképezem, ha megtalálom a fényképezőgép töltőkábelét :D csak a hordozót, a kutyástól mindenkit megkímélek :D

floranan

Bex: persze, hogy hiányzol, ha nem jössz egy napig !!!!

Csunyi: sajnálom a délelőtti felesleges túrádat ... és ez még mindig annnyira jellemző a Balatonra (tisztelet a kivételnek): lenyúlás 1000rel, és a külföldiek istenítése ... én is sok mindent veszek itt Szadán helyiektől ....

Apropó Szada: Kata, nem úgy vlt, hogy jöttök mostanában erre ??? :) ... bármikr szívesen látunk (és ez a többiekre is vonatkozik ! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bex!!!

Naná, hogy hiányoztál mindenkinek!!!

Mindenkit számon tartunk!!

floranan

Szuszika: várjuk a képeket. :) Vádligörcs, éjszaka :evil: Viszont irigylésre méltóan jól állsz. :) Megnyugtatlak, nagyjából egy korosztályban vagyunk, sőt ... :wink:

Bex: rendben megérkezett :) és már nem is utazik el a szülésig :) csak majd szeptemberben kell mennie :(
Kár, hogy nem lesztek már ott. :( Váltjuk egymást.
Azért pihenj is napközben.

Anna: amikorra kell, meglesz a név is, ráfogsz/fogtok érezni. :)
Aktívkodás: azért 8 gyermek? Ne csináld, ezt nem lehet überelni. :) :wink:

Kata: :) azért ha működik a genetika, Lőrincz még akár hosszú is lehet. Izgatottan fogom figyelni a méreteket. :wink:
Jaj, de rendes apa :) nálunk fordítva, én viszem neki :wink:

Csunyeszka: hogy fér beléd ennyi tök és milyen formában ???
:roll: :wink:

Süti: tetszik az új módszer, amiről Krisztinek írtál. Már kezdem bánni, hogy én tuti császár ... :wink: :lol:
hajrááááá, nőjön az a fű !!! :lol:

Floranan: én a kutyás verziót akarom !!! :) :) :)

KépKép
KépKép
madar

Flora: pls, a kutyásat is szeretnénk látni :):):)

Kérdezz rá a kórházban, ott mit lehet a szülőszobán, mindenhol másképpen van ...

Viki: jóóóóóóóóóóó a laptop ... :) ... írjál sokat :)

Anna: komolyan minden tiszteletem feléd !!! ... el sem tudom képzelni, hogy lehet ennyi gyereket nevelni :shock: ...de ránézezek a képetekre, ami karácsonykor készült, és annyira jó érzés tölt el... öröm rátok nézni!!! .... viszont most nagyn -nagyn nehéz lehet neked :(

Én már egy plusz gyerekkel érzem, mennyivel nehezebb volt ez a terhességem, mint az előző ... csak az a tény, hogy nem akkor pihensz le, amikor szeretnél, vagy szükségét érzed ...

MA 5ször leizzadtam a Tescoban (keresztfiunknak pénteken névnapja lesz, ma juttt eszembe :shock: ... munka után apikával minden estre van program: ma kistarcsás dki, hlnap Lillát visszük egy magánszemszhez, pénteken rgi dokim, ráadásul a Mammutnál, az jóóó messze van innen tőlünk ... )

Szóval: egyedül kellett valami értelmes, szép ajándékot varázsolnom, de erőm már nincs Lillával a Pólusig bemenni, így megcéloztuk a gödöllői Tecsót :) ... még szerencse, hgy volt annyi agylövésem, hgy előbb összeszedtem a bevásárlólistámat, s az ajándékot utoljára hagytam !!! ...

Uis: Lilla belelépett abba a korba, amikor elkezd hisztizni az üzletben a polcon lévő játékért (EDDIG EZT NEM CSINÁLTA !!! ) .. nekem meg alapelvem, hogy 1.: hisztinek nem engedünk ÉS 2. :játékot hétköznap csak úgy nem veszek neki ...

Megtaláltam a Playmobilos polcot, és ott mellette voltak pont a TONKA gumi kisautók kirakva (ami imád, s van otthn neki kisebb nagyobb, többféle, de mostanában nem játszott vele :) ... ő jól elturkált a kisautók között, n meg ki tudtam választani az ajándékot ... mndtam neki, jó, akkor most választhat magának 1et a kisautók közül (300 ft-kis kütyü) ... na, innen kezdődött a cirkusz ... mert nem 1et akart, hanem, mint egy kis hörcsög, 3at, vagy amennyit össze bírt markolni ... vgül kivett 1et, de onnantól üvöltött, mintha nyúznám, hgy kisautóóóóóóóóóó ... szerencsére ült a helyén a bev-ó kcsiban, én meg igyekeztem a legnyugodtabb arckifejezést felvenni a rosszalló nagyokos tekintetek kereszttüzében ... ez tartott a pénztárig (a játékoktól még a ruhaosztályra kellett mennem ... ) .... közben szó szerint zengett a Tesco ... aztán, mint akit kicseréltek, egyszer csak abbahagyta s kért vizet ... :):):) ... s közölte: ana, mennyugi ... (=anya, megnyugodtam) :shock: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Madar, e héttől kajarendelés van, én megyek el érte minden délben. Két adagot hozok, nekem vacsira is elég, és így is fog maradni, ha a kis pupika megérkezik. Ezért nem kell majd főzni akkor sem.
Mennem kéne fürdőt+wc-t sikálni, de belustultam :oops: :oops: :oops:
Csunyeszka?! 5 kg tök a 4 l vízre?! Remélem csak mondtál valamit azért 5 kg! Elnyomja a tök a babákokat, ha tényleg 5 kg :lol: :lol:
Floranan, én is a kutyisat szeretném :lol:
Na, megyek, mert senki nem csinálja meg helyettem és muszáj kimosni a szőnyegeket is, akkor meg már csempét is mosni és stb. stb. stb. :?

Kép
lili34

Lilla édes :) :) :) :) :)

Kép
lili34

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?