sziasztok
na, hamár ilyen szépen meglettem dicsérve, akkor kezdem önzően.
Voltam ma dokinál, végre tudom mi a szösz az a CTG. vicces volt, mert a páromat kérte meg az asszisztens hogy kicsit nyomja jobban rá a tappancsot, mert a kis Maszat mindig elbújt, és hogyjobban lehessen hallani a szívét. szval kb 15 percig néztük, a baba szíve jól van, minden okés. Nekem összehúzódásom nuku, az a görbe olyan sima volt, mint az Alföld, ahonnan az apja származik
aztán mentünk az orvoshoz, ahol megmértük a babát
BPD: 101mm
ACL: 326mm
FL: 7.9 mm
szval nem kis gyerek. Elsőnek az orvos azt mondta kb 3.8kg. Na akkor csak azért nem dobtam hátast, mert már háton voltam.... de aztán láttam én ám a monitoron, hogy az van odaírva, hogy a becsült súly 3.3kg +/- 0.5kg.... namost akkor ezzel az erővel lehet 2.8 is... hülye doki, engem akar ijesztgetni...
szval amivel viszont kicsit ránkijesztett, hogy a feje még mindig nincs beékelődve vagy mi. szval ez a kölyök még simán kivül van a szülési részen...
szval most ukászba kaptam a sétálgatást, a ház kitakarítását és a forróvizes fürdőt. állítólag ezek jó dolgok. egy hét múlva újra kivándorlunk a város másik végébe.
Azóta megbeszéltük MArcivak, hogy Maszat már nem is annyira Maszat... hogy megnőtt... és azóta beszélek hozzá, hátha csak nem tudta, hogy az a dolga, hogy lejjebb bújjon
ennyit rólunk
szval
még ma senki nem szült???
Bosek, nagy örömmel hallom, hogy hatásos a szer
nemsokára minden a régi lesz
nem csodálom, hogy káromkodsz a kiöntés közben, de már nincs sok hátra!
Pété, már késő, de pont ma kaptam egy szoptatós dvdt, mármint ilyen reklámot és ott is a meleg vízben való felengedést/melegítést mondják.
Pumperka, drukkolok +++++ még van másfél napod csütörtökig!!!
Jim, nem lehet,hogy a Te orvosod is a felső értéket mondta a súlyra, hogy ijesztgessen?
Irigy vagyok a helyes orvosodra, az enyém idősebb korosztály.. persze azért jólszituált, de nem az én esetem...
(a férjem pl kinézetre letagadhatna 10évet, viselkedésre akár 15-20at is
)
Köszi a méricskélős infot, tegnap este lemértem, de most mégegyszer, hogy tuti jót mértem-e... de 42 és 44között sikerült mérnem... akkor télleg nem lesz pici baba...
ja és a gazokról a kertben, amik szépen virágoznak, kérünk képeket
persze csak akkor ha nagyon nem szülsz holnap és vanidőd
Ez fotó.... mindjárt bepisilek, nagyon jóóóóó énis csinálok majd egy ilyet
Beuska! köszi a híreket Eszterxxről, Jim Neked is. És Beuska, Téged nagyon irigylünk mindannyian, hogy személyesen is láttad őket!!! jaj, nagyondenagyon kiváncsi vagyok rájuk!!! Olyan jó, hogy lehet hogy holnap már lesz!
Várunk este, hogy mesélj, mi volt a kórházban. Remélem nem kellett műteni! +++++
Mzx, köszi a nyugtatgatást, mármint hogy ne izguljunk első gyerekesként, mert már kezdtem azon gondolkodni, hogy fogjuk mi ezt bírni... de nincsenek illuzióim, nemhiszem, hogy pont mi kapnánk egy kisangyalt
Ezért ezt a fagyasztásos technikát feljegyzem.
Eriket nem tudod fagyasztani? akkor mégjobban pihizhetnél
Judit18! köszönjük a szüléstörténetet. Bevallom én ezidági teljesen idegenkedtem az edatól sőt még most is félek tőle, de most már látom értelmét
Vizuális típus vagyok, elképzeltem az uradat a szülés közben... asszem ezt nem olvasom fel a férjemnek, mert még megijed a rá váró esetleges megterhelésektől
remélem Eszter súlycsökkenése megáll, a tejed meg teljesen beindul, hogy ne kelljen sokáig pótolni. Szval hajrá. Télleg, csak egy hülye kérdés... de akinek nincs elég teje nem gondolkodott,hogy mástól kérjen anyatejet?
Mni! nem semmi, alvó gyerek mellett
alatt
porszívózni... mit raktatok abba a tejcsibe?
Szilvánusz, ez a majdnem szívleállás eléggé ijesztően hangzik, mint Évi lepénylevállása. Szval asszem ilyen esetek miatt jó, ha ott van végig az orvos, hogy bármikor be tudjanak avatkozni
és most van egy egészséges kis Marcid
Én megintcsak nem akarok beleszólni, csak azt tudom, nekem mit mondtak. Hogy nem lehet elrontani egy csecsemőt azzal, hogy állandóan kézben van, vagy cicin van. Persze könnyen beszélek egy babával a hasamban és kint nulla gyerekkel... de asszem ha bírnám erővel és idővel, akkor a lényeg hogy elalszik
Ja és köszi a dicséretet. igazából én könnyen reagálok mindenkire, nekem nincs még egy kis aranyos babám, akinek a "rabszolgája" lehetnék. A férjem meg napközben dolgozik
persze most már tudom, hogy rám pedig a takarítás vár
Lexus, tetszik a névválasztás, mármint hogy megláttátok és egyből tudtátok hogy Panna, ez azt jelenti hogy jó nevet választottatok
Tök jóóóó
Télleg, buta kérdés, de volt már valakinek olyan, hogy rájött, hogy mégsem illik a gyerekére az a név amit adott?
a tappancsos képekért egyszerűen odavagyok. mééég méééég mééggg én is... télleg csinált valaki ilyen gipszes bigyót az újszülött kezéről/tappancsáról? tudom, hogy butaság, de ma láttam egy ilyet és olyan édes... és most dillemázom, hogy akarok-e vagy sem.. persze ha sokáig bent marad úgyis megveszem... csak akkor lehet hogy nem lesz elég egy adag
Monácska! azt hittem ez a viszketés már elmúlt... nincs valami kencéd rá? vagy kötöztesd be magad, mint egy múmiát, nem elfeledkezve előtte a balzsamozásról!!! fényképet kérünk!
viccet félretéve, nagyon nem hangzik ez jól. nem tudsz már orvoshoz elmenni, vagy a patikustól megkérdezni nem tud-e rá valamit adni?
Évi, nyugi, ha nem riaszt a légzésfigyelő akkor tuti nincs gond. Amúgy amikor anyukám meglátta a kölcsönkapott kis oárnácskát, amivel ki lehet támasztani a babát, hogy oldalazva feküdjön akkor majdnem röhögögörcsöt kapott, mert azt mondta, mindig más a divat. a mi időnkben hason kellett altatni a gyereket. mármint amikor mi voltunk picit... szval nyugi, Botond úgy alszik ahogy neki a legjobb. Ha nem süppedős a matrac, akkor nem veszélyesebb, mint háton!
Tündéri ahogy alszik...
na és atappancsok... nocomment
Ma volt itt egy csaj a felicitastól hozott soksok ajándékot meg akciós kuponokat meg infokat és kaptunk egy ujabb cumit. Jgy már 3 van. De még énis úgy gondolom nem fogom cumiztatni, de azért ki nem dobom... mert ha végül csak úgy nyugszik majd meg, akkor nem leszek kegyetlen. Majd meglátjuk. szval én nem itélek, de azért remélem nekünk nem kell majd.
Zsu, már kezdtem én is gyanakodni...
dejó segítség a húgi
pirospontot neki
Kikó, akkor utólag
még benne vagyunk a 8napban
na megyek pakolni a lakásban, hamár ukászba kaptam
és megittam félliter tonikot, mert emlékeztem valaki szerint az jó valamire... ha másnem folyadék