Új privát üzeneted érkezett!

Zuzmoo Mi totál egyidősek vagyunk és alig egy hete még én is azt nézegettem, hogy 'nem kicsi ez a pocak'? Na, most meg úgy nő, hogy egész nap vakargatom, mert viszket és rohamosan le akar szakadni a derekam. Örülj, amíg nem túl nagy!
pammut

sziasztok lányok!

Nóri: nagyon jót kacagtam az irományodon :) részemről még oda tartozik, hogy "Úristen akkorát rúgott lefelé, hogy mindjárt megszülök" , "úgy megyek mint egy trotty" viszont a takarítási mánia szintén kizárt, pedig legszivesebben már én is a szekrény tetejéről kotorásznám le a dekorációkat

Ma 14.20-ra megyek sima uh-ra, tegnap azt mondta a védőnőm, hogy hüvelyi uh nélkül is meg tudják nézni a méhszáj állapotát. Engem nagyon izgat, hogy mit akart jelenteni a nőgyogyim 2 hete tett megjegyzése, hogy a cx1100 nál rosszabb csak nem akar idegesíteni..

kokonya: az én csajom is lassan 10, és mi is átmentünk ezen, hogy mindenhova járni akart volna. megmondtam neki,hogy a tanulás rovására nem mehet semmilyen szakkör. De azt hiszem mi szerencsések vagyunk, mert ő már 5 éve társastáncol, nagyon tehetséges és eléggé lefárasztja a heti 2x2 óra edzés.
Olyan édes ahogy már vizslatja a cicijét, hogy látszik, hogy már nem teljesen lapos.
Milyen gyakran eszed a terhességi vitamint? Nekem akkor volt ilyen ha kihagytam napokat.

kattkat: mit csinált már az a "jó ember"?
stephie

Jó reggelt!

Tényleg nem kell szabadkozni, ha ahosszúra nyúlik a hsz. Szerintem mindannyiunkkal megtörtént már, hogy litániát írtunk. :)

Pammut:
Ha otthon van kis időd, nézegess ajándékötleteket a neten. Mi a család 70%-ának a netről rendeltünk ajándékot. Van, ami már itt van, van, ami jövő héten érkezik. Pl. jópofa (bár nem 3 filléres) dolgok vannak: http://www.bigyoshop.hu és http://www.forma.co.hu de mi innen is rendeltünk: http://www.viragzotea.hu
Remélem, sikerül találnod vmit. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!
Nóri, Te milyen homeos kivezetőt használtál az oltás után? És hol vetted? A Gazdagréti Patikában?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

sziasztoook,

írjatok jó sokat, mert nem fekszik a melo, inkább itt tejelek :wink:

Edit

Kép
ézsóné

Gyere Edit!
Itt jó helyen vagy! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

nektek nem szokott banzájt csapni a pockotok? nekem minden áldott nap hajnal 3-5 között nekiáll helyezkedni.... forog bennem körbe-körbe-körbe, és nem hagy aludni...csak nekem ugye nincs lehetőségem napközben ledőlni-max az íróasztalom tetejére, de asszem sem a főnök, sem az ügyfelek nem értékelnék a hortyogó dömper-pingvin kismama látványát :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Most nézem: már mi is 3-assal kezdődünk... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jól tudom, hogy táppénz, tgyás és gyed alatt nem dolgozhatok, nem lehet bevételem? Lenne egy kis itthon végezhető melóm, de akkor találnom kell valakit, akinek a neve alatt megcsinálom.
zuzmooo

zuzmo: jol tudod!

kakti: gratula 8) 8) 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

Zuzmoo, jól tudod, hivatalosan csak gyes mellett dolgozhatsz. :wink:

Én is pont a 30. hetemnek örömködtem :wink: Mondjuk még este szóltam Léninek, hogy 50 napot legalább adjon már még nem túl ideges fajta anyjának, hogy összekészüljön :wink: Lilluval már ilyenkor össze volt pakolva a cuccom, mostanában még a listám sem kotortam elő, hogy mit kellene venni :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Mondjuk az vigasztal, hogy Apának jó ízlése van gyerekcuccok terén, de azért intim betétet nem igen lehet rábízni milyet vegyen :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

jajj csajok....ma megyünk dokihoz, kíváncsi a kis Mocsoládémra, hogy fekszik, meg mekkora, meg egyáltalán!!!! Imádom a kis pofáját!!!!

Edit

Kép
ézsóné

Gratula az újabb harmincasokhoz! Már nem sokan vagyunk lemaradva :D

Köszi a megerősítést, akkor sajnos jól tudtam :(

Edit: legalább van ami tartsa benned a lelket a mai napon. Ilyenkor legalább hamarabb eljöhetsz a melóból?
zuzmooo

Kokonya, trónfosztás: én is próbálok minél többet foglalkozni a gyerekekkel külön külön. Pl. a kisebbet elhozom ebéd után az oviból (bár igy meg a délutáni alvásának lőttek, itthon nem alszik), mert februártól nem igazán tudunk csak kettesben lenni. A naggyal is igyexem külön programokat csinálni.
Sport: szertorna, futás, aerobic, kiváltképp a step aerobic, úgyhogy hajrá a lányodnak!!! :D Hova fog majd step edzésre járni? Csak azért, mert az én lányomnak is keresünk ilyen lehetőséget, meg később majd én magam is akarok keresni egy helyet, ahol jó step edzések vannak.
Én is azt figyeltem meg, hogy nem érti senki, hogy én most miért nem akarom tudni a baba nemét, hogy lehetséges ez a gondolkozás a mai világban, ez már olyan ódivatú…
Ezek szerint rád is furcsán néznek…

Kakti, milyen jó 3-assal kezdődni! Én csak holnap követlek..

Lányok, ti az utolsó menstr. 1.napjától számoljátok a terhességet vagy az orvos által a 12 hetes méret alapján kalkulált dátummal? Nekem a kettő között van bő 1 hét. Az első dátum szerint már a 32.hétben lennék…
lara

irigyellek, Edit!
Mi jövő hét pénteken megyünk méricskézős UH-ra, meg flowmetriára, meg szülőszoba-látogatásra. De már most halál izgatott vagyok miatta. Akkor mi lesz majd jövő hét csütörtökön? :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

zuzmooo: ha jól tudom egyedüli kivételnek számít az 50.000 Ft-ig terjedő szellemi tevékenység néven futó dolog

Edit: Levente nekem is nagyon aktív, néha el se bírom képzelni, hogy mi a csudát tud odabent csinálni. De akkor szoktam nagyokat kacagni amikor épp csend van és a lányok megkérdezik, hogy hol van Levente..Ilyenkor a válaszaim:

Van ablak a pocakomon, hogy belássak?
Elment moziba/bulizni/sétálni

Gratula a 30-asoknak!

Azt veszem észre, hogy egyre többet izzadok és tök ciki. Mint valami rakodómunkás. Hiába a borotva, zuhany, borzasztóan hamar olyan izzadt lesz a hónaljam hogy tiszta tacsakos :oops: :shock: Más is van így?
stephie

stephie: van, de fura mód én nappal fázok mint a vadászkutya, éjszaka meg izzadok mint kurva a körmenetbe...... :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Edit!
Ez mekkora szöveg! Ezt a hasonlatot még nem hallottam! :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

bocsi csajok, ha vulgáris lett, csak nem sokat aludtam, és otthon hagytam az éjjeliszekrényen a jómodoromat :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

ma egész nap itt fogok pofázni, télleg semmi kedvem melozni, és a gorénak is mondtam már, hogy hagyjon élni :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Jól tetted! És nem volt ebben semmi rossz! Tényleg tetszett! :lol:
Most kiviszem az aprónépet pisilni-kakilni. Aztán jövök ám vissza! Két rántotthusi-panírozás közben itt leszek! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

tudjátok mi van? pár napja észrevettem, hogy rohadtul megnőtt az étvágyam!!!! jóval többet kell ennem, egyrészt,hogy a gyerek ne piszkáljon, másrészt, hogy ne legyek rosszul! másnál van ilyen, hogy hirtelen megnőtt az étvágy? de nem nasira, vagy rágcsára, rendes kaja téren, nagyobb adag kell! meg rengeteg tejeset eszem...turo, tejföl, turorudi, joghurt, kakaó, puding, stb

Edit

Kép
ézsóné

Edit: én a múlthéten voltam így, kb egy hétig tartott. Mostanában úgy tűnik visszatért a reggeli émelygés (akár eszek- akár nem )
zuzmooo

zuzmooo, küldtem egy pü-t.

Kattkat

Kép
kattkat

Hahó!

Katica, nagyon jó hír, hogy Emővel minden rendben! Az tényleg milyen megnyugtató tud lenni, mikor tekereg odabent a babó. :)
Mondjuk nekem kb. 2 napja nyugisabb. Ha ilyen van, akkor szinte egész nap azt figyelem, hogy mikor rúg egyet végre. Eszembe jutott a magzatvíz kérdése is, remélem, nem lett kevesebb! Csak azért, mert ugye van ez a folyásféleség, s bár nem sok, de kicsit néha olyan, mintha "vizesebb" lenne. De holnap végre UH! Egyébként is nyugodtabb leszek, ha megnéz a dokim, mert az elmúlt egy héten volt két olyan félnap, hogy úgy éreztem, mintha görcsölgetnék. :? Ez nem keményedés volt (persze az se jó), így nagyon megijedtem...

Geri-Jocó: Olyan jó olvasni, hogy Gerivel és a kisfiatokkal minden rendben a körülményekhez képest! További kitartást Nektek és nagy-nagy ölelés, puszi Gerinek!

Móni, emlékszem, mikor megszületett a húgom (én 6 éves voltam), kicsit azért féltékeny voltam... Még az esti kakaót is újból cumisüvegből kértem. Szerencsére, mikor első osztályos lettem, már nem cumiztam: egyik nap kihajítottam az udvarra, úgy, hogy lássa a család is, hogy nekem most már tényleg nem kell.

Zuzmoo, egy darabig mi se a kiválasztott néven szólítgattuk a kisfiúnkat, hanem Bagolykának. Ez még korábbi időkből maradt a szokásunk. Férjem mondogatta, mikor valami furát éreztem a hasamban, hogy biztos a baglyok mozgolódnak (esetleg már egy kisbaba?!) :D De most már, hogy tuti Botond lesz, ez nem kérdés.
Egyébként a pocak méretének megítélésével kapcsolatban hasonló cipőbe járunk: nekem mindenki azt mondogatja, hogy már mennyit nőtt, meg, hogy már nagyobb, de sokszor én magam ezt nem veszem észre. Nekem úgy tűnik, hogy kicsit lent van, de ezt lehet, hogy csak amiatt érzem így, mert elég hosszú a felsőtestem. Ja, és mikor az elején még ugye lassan növekedett, folyton kérdezgettem a páromat, hogy szerinte nőtt-e már, mert én nem látom, na, ő akkor mondta mindig nekem, hogy ha meg a végére jól megnő, akkor meg azért siránkozok majd. :) Kíváncsi vagyok, hogy mennyit nő még.

Anita, nekem is azt mondta a dokim legutóbb, hogy látja a méhszájat az UH-val is, viszont mikor említettem neki, hogy többet keményedtem, akkor kézzel is megvizsgálta. Így nem igazán értem a dolgot...

Dolgozók! Már csak pár nap, kitartás Nektek!

Kép
erusverus

kattkat: tán csak nem vissza akar menni?

Edit

Kép
ézsóné

Edit, étvágy: határozottan IGEN a válaszom, én dupla mennyiséget eszek. Pl. megvacsorázok este 8-kor(ez is tripla adag, férjem nem eszik ennyit) és éjfél előtt, amikor lefeküdnék rádöbbenek, hogy mindjárt meghalok az éhségtől és akkor elkezdek szendvicset készíteni, mert ha nem, akkor nem birok éjjel aludni vagy felébredek hajnalban, hogy éhes vagyok.

Magzatvíz mennyisége: az én dokim az UH-k alkalmával még soha nem mondta, hogy sok, kevés vagy pont jó a mennyisége. Lehet, hogy ő akkor ezt nem is nézi??? Vagy nézi csak normális és ezért nem mondja?
lara

Edit, a tejes dolgokat én is baromira kívánom, de mennyiségileg sztem nem kívánok többet, viszont a nasi még mindig jöhet(ne korlátlan mennyiségben) :)

Kép
erusverus

Indulunk turizni. Remélem találok sapikat és hálózsákot.

Kattkat: küldtem választ
zuzmooo

Kattlat:
mit tett az ember???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jaj lányok adjatok már tanácsot!
Jövő hét után lesz a kislányomnak az sulijában a karácsony alkalmából különböző fellépések (3 féle-énekkar, sport). Év elejétől erre készülnek, csak fontos neki, hogy lássuk. De ezeken iszonyat tömeg lesz, mindenki egymás szájába fog állni, nyilván minden szülő elmegy megnézni a saját gyerekét. Én meg most parázok, hogy odamegyek és elkapok valamit, én mondjuk nem vagyok beoltva sem, de ha be lennék, ugye akkor is elkaphatnám, de nem csak az influenzát, bármit. Apuka nem tud elmenni helyettem, mert ő akkor dolgozni fog, szóval ha én nem megyek, senki nem lesz ott.
Nem tudom mit csináljak, el merjek menni vagy ne kockáztassak?
lara

Sziasztok!

Gratula a 3-assal kezdődőknek - mindjárt beérünk mi is, a végén kullogók :)

Katica - örülök, hogy megnyugtató híreket kaptál Emőről.

Lányok, én annyira kíváncsi vagyok mindenki babájára - persze a sajátomra is, de már annyit hallani a kis magzatokról, hogy melyik mozgósabb, melyik nyugis, melyik lesz hosszú lábú és kisfejű (Nóri :)), stb. Most pl. Emőt képzeltem el - anyja sem egy nagydarab, úgyhogy tuti ilyan divatos alkatú kis tündérlány lesz :)

Az én Bercim ebben a pillanatban inkább a rövid láb + nagy fej kombót mutatja, ebben inkább az én családomra üt, nem a gólyalábas apjára... Öcsém ilyen alkat, de remélem, a mufurc természetet nem örökli el a nagybátyjától :)

Kattkat, van újság? Nem írod meg g-mailre? Kiváncsi vagyok, mit alkotott a jóember, ha publikus :oops:

Kaja - most, hogy konstatáltam, hogy mennyit híztam, kitaláltam, hogy visszafogom magam, de az itthon levés nem segít, kéznél van mindenféle nass. Tegnap délután őszibarack-konzervet kívántam citromfagyival, és volt itthon mind a kettő :oops:

Babacuccal még sehogy nem állok, ill. a gyereknek szinte minden megvan (ágy, ruha, egyéb), az ilyen gyógyszertári dolgok, meg ami nekem kellhet (hálóing, blöe :? ), az nincs. Nem készítettem még össze semmi kórházi cumót, majd januárban nekiállok.

boruska

lara: maszk? hülyén néz ki, de ha szeretnél ott lenni...

boruska

Lara, nem könnyű tanácsot adni, meg pont az én véleményem, úgy, hogy még nem voltam ilyen helyzetben, nem éppen mérvadó, de szerintem, ha már korábban megígérted, hogy elmégy, akkor menj, mert ha apa se lesz ott, meg a közelben nincs más rokon (nagyszülők), akkor tényleg rossz lehet a kislányodnak. Viszont, ha még nem ígérted meg neki, akkor ha nagyon aggódsz az egészségetek miatt, inkább ne menj. Hány éves is a lányod? Tudom, nem szép dolog hazudni nekik... de én teljesen megértem, hogy nem szívesen mennél ekkora tömegbe. Egyébként milyen gyakran vagy fellelhető tömegben? Mert ha nem ez az egyetlen alkalom, akkor menj, szerintem.
No, most jól összekutyultam a dolgokat, mi?! Bocs. Csak elgondolkoztam a lehetőségeken.

Kép
erusverus

lara: esetleg ha maszkot teszel, és nem maradsz sokáig? viszel kézfertőtlenítőt, és nem bratyizol senkivel? :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Lara!
Semmire nem garancia, de sokat számíthat:
a patikában 40 forintért vettem orr-száj maszkot. Szerintem vegyél te is, és mielőtt bemész a suliba, vedd fel.Nyilván nagyon fájna a lányodnak, ha senki nem lenne ott a családból.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Boruska, nekem sincsenek még meg a kórházi cuccaim, én is januárra terveztem az összepakolást, bár a vásárlást jó lenne még karácsony előtt elintézni. Csak baromira nincs kedvem meg erőm se körbenézni, hogy mi hol olcsóbb... A pénz meg valahogy mindig szivárog valamerre...

Kép
erusverus

Szép Napokat!

Köszi mindenkinek a hozzászólást, máris jobb a kedvem.

Zuzmoo! Ezek a foglalkozások délután vannak, párom meg dógozik. Barátnő anyukáját már befogtam délutáni gyerek hazahozásra, többet nincs pofám kunyizni. Anyósomnak van kocsija, dógozik ezerrel, anyukám itt van 2 napig, neki nincs jogsija :P Ez van.

Tegnap a suliben összefutottam az egyik szomszédunkkal és kérdi, hogy hol a pici? Mondom itt mellettem, mert azt hittem a 2,5 évesemre gondol. Azt mondja nem, hanem az újszülött. Mondom a pocakomban. Asszondja: nahát, már azt hittem megszületett és ez csak a terhesség utáni visszamaradt pocakod :evil: Pedig akkora a hasam mint Zarjáé :P Hát ennyit a relatív pocakméretről.

Lara! Mindig kérdezik, és ki van a pocakban? S mikor mondom, hogy kisbaba, úgy néznek rám mint az ufóra. Mi Piliscsabán lakunk és itt pár éve nyílt új Sportcentrum, ahol mindenféle mozgást lehet csinálni. Ide jár most Anna ritmikusra, én meg spinningre és piláteszre egy naggggyon szuper csajhoz. Ő tart szteppet is, csak az én térdem a néptánc miatt azt már nem bírja( lánykoromban 6 évig nyomtam, imádtam)

Ktc: Úgy örülök a jó hírnek!

Mivel dokibácsim nem vállal szülésre, ezért ajánlott szülésznőt. Felhívtam, kérdezi lesz-e orvosom másik? Én nem szeretnék. Na de ezt gondoljam meg mert e nélkül nem biztos, hogy vállal. Most 6 hétre fogadjak másikat? Mi a szösznek? A sok hálapénzért? Hát csak jó lesz az ügyeletes is :x Csak egy ismerős arcot akartam, ezért gondoltam szülésznőre, hát ezt nem értem.

Na Apánk elment csapatépíteni :P :P :P ( uszi, szauna, sörözés kollégákkal, de sajnálom)

A keményedések nem mindig kórosak, dokim mondta, hogy készül a méh a szülésre, ez nem okoz méhszájnyílást. Főleg ha csak alul érzünk inkább feszülést.
Hátfájásra nekem nagyon bejött a haskötő, Brendonban vettem anno, majd egész nap rajtam van, másképp nem is bírnám az egész napos talpalást és a pocit is remekül tartja. Próbáljátok meg!

Csilla! Mi Fluval homeós kivezetőt ettünk oltás után 2x5 golyót, és igen Gazdagrétről hozattuk.

Szép napot!

Móni

Kép
kokonya

Ja, Edit! Én inkább most hányingerrel küzdök, nem nagyon van étvágyam. Viszont vannak dolgok amiket nagggyon megkívánok. Most éppen a korhelylevest ( nyálcsorgós szmájli)

Lara! Sztem vegyél fel vírusölövel itatott maszkot, vigyél kézfertőtlenítőt, és állj hátulra egy sámlira :P Utána meg ne beszélj senkivel, gyorsan menekülj! :P :P Az én lányom is belebetegedne ha nem mennék.... Ja és előtte pár naptól már min. 500 mg C vitamint nyomjál.

Anita! Én nem szedek terhesvitamint, csak C-t, kalcium-kovaföld kapszulát és vasat. Meg homeós ásványi sókat.

Móni

Kép
kokonya

hát én zabagép lettem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: magamhoz képest... anyám szerint most eszek annyit, amennyit egy terhesnek illik :roll:

Edit

Kép
ézsóné

jó reggelt

azt hiszem megoldást találtam arra, h többet tudjam nézni a gépet napközben :)

Én is ugy vagyok mint Edit, nappal fázom, éjszaka meg folyik a viz rólam

Mi ma megyünk 4D-re. Már alig várom, kiváncsi vagyok az én kicsi fiamra.

Derékfájásra tudom ajánlani a csontkovácsot. Kb 2 hete voltam én is és csodát tett. Azóta nem fáj a derekam. Azt mondta h terhesség alatt könnyebb az izmokat rendbe tenni.. A feleségét még 3 nappal a szülés előtt is gyúrta.
Jövő héten is megyek.

Én sem állok sehogy a kari ajándékokkal. Mivel mostanában nem megyek sehova, ezért megbeszéltük h a gyerekek kapnak csak.
A nagyszülök kapnak regi kéz és láblenyomatot. Nem túl kreativ ötlet, mert tavaly lábat kaptak, de ez van.

K

ui: a vonalzóm nem tudom miért nem akar jó lenni

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Edit, egyébként a leírásaid alapján tényleg nem ettél sokat az előző hónapokban. Nekem az a fura, hogy kb. már + 11-12 kg-t mutat a mérleg, és a terhességem előtt meg rakatszám ehettem a csokit, akkor sem híztam. Mondjuk az is igaz, hogy többet mozogtam. Jóval többet.

Kép
erusverus

Bori, ha vigasztal, én eddig csak babakocsit és bölcsőpárnát vettem, semmi mást. Én januárban akarok ráindulni a beszerzésre.

Fellépések: köszi a tanácsokat! Maszkom már van és lehet, hogy tényleg ebben kellene elmennem aztán kész, esetleg erre még rádobok egy sálat. Hát baromi viccesnek fogok kinézni, de tényleg nem kéne kockáztatni, mert szerintem az az anyuka, aki influenzás, de járóképes, az is el fog jönni megnézni a gyerekét, pont nem fogja érdekelni, hogy más is elkaphatja tőle, amikor a gyereke fellépéséről van szó!

Kokonya, ja Piliscsaba, hát az picit arrébb van tőlünk. De milyen jó, hogy megnyílt nálatok ez a sportcentrum!
Szomszéd jó fej :?
lara

Stephie Én is izzadok, de olyan napszak függő, általában reggelre. Délben meg megfagyok.

Zuzmoo Na, nekem is jön vissza a hányingerem (brrr), tehát én nem eszek sokat.

Beneildi Mikor kórházban voltam, Apának kellett vennie betétet :D . Gondosan körülírtam hol, melyik polcon, mifélét. Egyszer telefonos segítséget kért tőlem :D , másodszor, csakhogy előbb szabaduljon, majdnem tampon lett a dologból. Még jó, hogy egy ismerős csajszi vele volt :lol: .

Lara Beszéld meg a kislányoddal! Látni fogod rajta, hogy mennyire veszi a szívére. Enyém másodikos, volt már idén néhány szereplése, egyre se tudtam menni. Nem volt boldog tőle, de megértette. Mikor mondtam, hogy az éjféli mise előtti Betlehemet majd azért megnézem, kórusban mondták, hogy ne menjek, mert esetleg rosszul leszek. Szóval toleránsabbak, mint az ember gondolná, csak marad a lelkiismeretfurdalás, hogy kimaradsz az életének egy darabjából...
pammut

megnyugtat, hogy nem csak én vagyok ezzel így (homlokot letörlős,megkönnyebbülten sóhajtós smiley ) Este nekem is állandóan melegem van, Apa meg fázik.

Apropó, ti mennyit adtok? Nálunk varratszedéskor szokás, az én dokim sose utalt pénzre, de mivel eddig már kétszer tettem a magam és a gyerekem életét a kezébe+ méhszájcsonkoláskor csak a sajátom és mindig meg voltam vele elégedve, én adtam neki és kész.
Ő már nem rendel a kórházban, 5 éve is 6 ezer volt az alkalmankénti nőgyogyi vizsgálat, most is annyi. 2004 ben én 40-et adtam, a szülésznőnek pedig 10-et+ egy szép nyakláncot ami illet a fülbevalójához. De szerintem idén már az kevés.

Lara: szerintem is beszéljetek előtte. Az ilyen iskolai tömegrendezvényekkel az a baj, hogy azon kívül, hogy bármit összeszedhetsz ha nincs rajtad maszk, az a másik probléma, hogy a tömegben észre se veszik, hogy pocakos vagy és nehogy összenyomjanak, belédkönyököljenek. Én minden pénteken maszkba megyek be a kórházba szurira és leszarom ha a néznek mint borjú az új kapura. Inkább az szégyellje magát aki terhesen az egyik cigi után gyújt a másikra :evil:
stephie

kórházi csomagot én is januárban tervezem össze
(minimális dolgot kell beszerezni a csomaghoz- eldobható bugyi, melltartó betét stb)

bchris

Lara, lehet én vagyok a felelőtlen, de én elmennék. Persze nálam is van kézfertőtlenítő ilyesmi. Én tudom, hogy kerilányom mennyire szomorú, ha senki nem megy el megnézni és csak én helyettesítem a családját. :oops: Maszkban én egyre több embert látok, én még nem vettem fel, de lehet eljön az az idő, de azért még nem érzem olyan gáznak a helyzetet. Mondjuk mi egy hete oltattunk.

Pammut, hát nálunk is ez lenne a vége :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

stephie: Én is nagyon izzadós lettem vagy 2 hete talán. Szóval nem vagy egyedül.

kakti: Ezek tök jó oldalak.

edit: A hasonlat nekem is tecc, még én sem hallottam. :) Mostanában állandóan kajás vagyok, főleg este.

ktc: Örülök, hogy Emő jól van odabent.

erusverus: Én is ezen parázok, hogy néha teljesen olyan a folyás, mintha buggyanna egyet. De remélem én is, hogy hétfőn nem lesz kevesebb a víz. A cumisüveg nálam is játszott, csak én 10 éves voltam, amikor a húgom született. :)

lara: A magzatvíz mennyiségét látja a doki, hogy mennyi van a baba körül. Ha nem mondott rá semmit, az azért lehet mert pont annyi, amennyinek lennie kell. Az én dokim sem mondott még rá semmit, most a kórházi vizsgálatnál mondta a csaj hogy szerinte egy kicsit kevesebb. Én biztosan elmennék a karácsonyi előadásra. Biztos rosszul esne neki, ha nem lenne ott senki. Esetleg nagyik?

boruska: A gyógyszertári cuccokat nem is tudod a szülés előtt megvenni. Az apára vár, amíg bent vagytok.

A méhszáj vizsgálatot én sem értem, mert nálam ugye elég kockázatos a vizsgálat, de mindig kézzel nézi meg inkább, nem uh-val. Azt mondta majd vigyáz.
vicky79
Budapest III. kerület

Anita.

Mi 2008-ban 80-at akartunk adni a doki, de mivel császár lett igy 100-at kapott a szülésznő 30-at.

Az én dokim se mond árat, azt mondja ránk bizza. Mi döntsük el mennyit tudunk adni.

K

bchris

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?