Hahó!
Katica, nagyon jó hír, hogy Emővel minden rendben! Az tényleg milyen megnyugtató tud lenni, mikor tekereg odabent a babó.
Mondjuk nekem kb. 2 napja nyugisabb. Ha ilyen van, akkor szinte egész nap azt figyelem, hogy mikor rúg egyet végre. Eszembe jutott a magzatvíz kérdése is, remélem, nem lett kevesebb! Csak azért, mert ugye van ez a folyásféleség, s bár nem sok, de kicsit néha olyan, mintha "vizesebb" lenne. De holnap végre UH! Egyébként is nyugodtabb leszek, ha megnéz a dokim, mert az elmúlt egy héten volt két olyan félnap, hogy úgy éreztem, mintha görcsölgetnék.
Ez nem keményedés volt (persze az se jó), így nagyon megijedtem...
Geri-Jocó: Olyan jó olvasni, hogy Gerivel és a kisfiatokkal minden rendben a körülményekhez képest! További kitartást Nektek és nagy-nagy ölelés, puszi Gerinek!
Móni, emlékszem, mikor megszületett a húgom (én 6 éves voltam), kicsit azért féltékeny voltam... Még az esti kakaót is újból cumisüvegből kértem. Szerencsére, mikor első osztályos lettem, már nem cumiztam: egyik nap kihajítottam az udvarra, úgy, hogy lássa a család is, hogy nekem most már tényleg nem kell.
Zuzmoo, egy darabig mi se a kiválasztott néven szólítgattuk a kisfiúnkat, hanem Bagolykának. Ez még korábbi időkből maradt a szokásunk. Férjem mondogatta, mikor valami furát éreztem a hasamban, hogy biztos a baglyok mozgolódnak (esetleg már egy kisbaba?!)
De most már, hogy tuti Botond lesz, ez nem kérdés.
Egyébként a pocak méretének megítélésével kapcsolatban hasonló cipőbe járunk: nekem mindenki azt mondogatja, hogy már mennyit nőtt, meg, hogy már nagyobb, de sokszor én magam ezt nem veszem észre. Nekem úgy tűnik, hogy kicsit lent van, de ezt lehet, hogy csak amiatt érzem így, mert elég hosszú a felsőtestem. Ja, és mikor az elején még ugye lassan növekedett, folyton kérdezgettem a páromat, hogy szerinte nőtt-e már, mert én nem látom, na, ő akkor mondta mindig nekem, hogy ha meg a végére jól megnő, akkor meg azért siránkozok majd.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyit nő még.
Anita, nekem is azt mondta a dokim legutóbb, hogy látja a méhszájat az UH-val is, viszont mikor említettem neki, hogy többet keményedtem, akkor kézzel is megvizsgálta. Így nem igazán értem a dolgot...
Dolgozók! Már csak pár nap, kitartás Nektek!