Sziasztok.
Ne szokjátok meg, hogy ilyen ritkán jövök, mert hamarosan akkor csalódást okoznék.
Csak én meg szokom a kétgyerekes felállást..........
Van egy oltári jófej, nagggyon önálló ötévesem, szerintem szétszívnék nélküle.... kicsit ugyan tudatalattisan féltékenyezik, de ez szinte kötelező. Viszont baromi sokat segít, hihetetlen, amilyen szeretettel van a kicsi felé. CSak velünk durca.
Meg van egy oltári jófej 10 naposom, aki nem egy hisztis darab és elég jó alvó (mellettem
). Cicimán a lelkem, de mivel pasi, elnézzük neki. Ma ugyan volt estefelé egy 2 órás magánszáma, de fátylat reá. Túl vagyunk rajta.
Mzx, annyira sokszor eszembe jutsz, hogy "milyen nagy lett" a nagyfiad. Egyszerűen alig tudom megszokni Gordon méreteit.
Röhej! Eddig olyan kicsinek tűnt!
Van egy állllllatira jófej anyám (
), aki nem telepszik ránk, ergo naponta 2 órát utazik, hogy szívén viselhesse élelmezésünket és lelki bátorításunkat. Ez utóbbi alatt értendő, hogy ahogy neki is már kifejtettem, hihetetlenül jól esik nap mint nap a közelsége, jól esik látni, ahogy a kicsi ott szuszog a vállán, imádom, amilyen jó szaga lesz utána a gyerekemnek! Anyaszagú lesz
Emellett értelmes tanácsokat ad Gordonnal kapcsolatban is, sőt segít leszerelni kitöréseit. VAlahogy most sokkal közelebb érzem őt magamhoz (bár ugyanannyira szeretem), mint máskor, a rohanó hétköznepok közepette.
Van egy tök jó fej párom, aki két csepp vértől egy hétig hány, de tegnap este kérésemre kivett belőlem egy gátvarratot
Egyszerűen már majdnem megpusztultam, úgy szúrt....(Mázli, és foglalkozási ártalom, hogy volt itthon varratszedő olló hozzá
) És közben nem is balhézott velem, csak annyit, hogy "Tedd má' szét jobban a lábadat, semmit sem látok!"
Nekem meg csak az jutott eszembe, miközben potyogtak a könnyeim, úgy fájt, hogy imígyen múlik el a világ dicsősége...
ÉS végül vagyok én, enyhén lütyő anya, aki tegnap elvitte 9 napos dedjét bevásárolni (köllött, na
) meg ma is... Már csak azért írom le, mert anyám már egy korábbi hsz-ban már úgyis bebuktatott.......
PEPIKÉTŐL kaptam sömöst a szüléséről, már tegnap, csak egyszerűen nem jutottam géphez.:
"Fél 2 magzatvíz elfolyt, fél 5 első fájások, fél 6kor indulás a kh-ba, 6-ra odaértünk, már 6 és fél ujjnyira nyitva, 6:52 megszületett P. Alíz Aida." Gratulálok, ezt így elegáns!!!! Hiába, na, egy vérbeli TV sztár!!!!
ÜGYNÖKNŐ NAGYON HIÁNYZIK NEKEM IS, ÉS ITT IS, ÚJRA:
NAGYON BÜSZKE VAGYOK RÁD ESZTERXX!!!!!!!!![/b]
Jimm, nem beszéltem vele, nem akarom zaklatni. Most jutott eszembe, hogy Pepikét kéne hívni, mit tud róla.
Röviden:
[b]Kvaszéva, a védőnődnek mondd meg, hogy a saját étkezését reformálgassa és a világért fel ne keltsd azt a gyereket!! Téboly, hogy a gyerekednek ennyi idősen több esze van, mint a védőnődnek
Amúgy puszi és amint Ügynöknő megregenerálta a hasfalát, jövünk szopitalálkozózni
MAnna:
Egy napon születtek a csemetéink
BÜfizés nem mindig van, állítólag ha elég ideig vársz....
amúgy ha adsz neki Espumisant, az büfizteti, és sztem hasfájásra a legjobb az összes ilyen lónyál közül.
Nekem Gorka cumis volt, Nortus ma olyan ívbe köpte ki a műsoros magánszám aközepette, hogy alig találtam meg.
Gordonnál viszont ez volt az egyetlen, ami a hasfájását tartósan enyhítette.
Pumperka, óriási drukk megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jimm, basszus, nekem egész szülés alatt nem voltak ilyen erős fájásaim
. Nem fáj????????
ÉÉÉÉÉÉS amivel adós voltam, Nanó engedélyével a büszke Nagyanyó unokáival: